עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. מערכת הפעלה xp. יש כמה משתמשים במחשב ולכל אחד יש יוזר משלו. המחשב נותן מידע על כמה תוכנות כל אחד מריץ, וכמה הודעות יש לו ב GMAIL איך מבטלים זאת?

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  2. Started by maor24,

תראו אני קונה מחשב חדש הוא בהזמנה כרגע והחלטתי להתקין עליו ויסטה 64 בית השאלה אם יש גירסה שלו בעברית?

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  3. Started by HeaT-SinK,

איך אני אוהב תשחור לשקוף שלא יפריע לרקע אם אפשר? (ואם אפשר אז אפשר להפוך תכתב לשחור?) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  4. אני יודע שכדי להתקין וינדוס בהרדיסק sata צריך להוריד דיסקת כי במהלך ההתקנה הווינדוס מבקש דיסקת, אבך שנכנסתי לאתר של גיגהביט אין שם שם דבר לsata הלוח הוא k8nf

5. Started by solo53,

איך כותבים במיקלדת n°5

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  6. Started by 3db,

כדי שיראה כך: http://www.hanners.nildram.co.uk/test_1.jpg ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by dante123,

בטעות מחקתי את ''צייר'' =\ יש איזושהיא דרך לשחזר אותו?שאני אומר מחקתי אני מתכוון לא רק לshortcut אלא לכל הנתונים שמפעילים אותו (הרצתי חיפוש וכלום) בקיצור,חיפשתי פתרון והפיתרון היחיד היה להתקין מהדיסק,שזה פתרון לא כך כל ריאלי בשבילי.יש דרך לזחר את התוכנה? תודה.

• 11 תגובות
    • 972 צפיות
  8. Started by hagtu,

אז ככה מה שקרה זה, התקנתי מס' תוכנות רלוונטיות למחשב אחרי פרמוט והכול היה מצוין, ואז פיצלתי את הדיסק הקשיח (80GB) ל2 מחיצות 30 ו-50 ע"י פרטישן מג'יק 8. ואז הסרתי את התוכנה מכיוון שאין לי עוד שימוש בה. ולבסוף רציתי ליצור אימג' של כונן C ע"י תוכנת GOST שעולה מה-BOOT. ביצעתי את כל הפעולות הנדרשות. במהלך היצירה המחשב (נייד) נכנס למצב שינה, ואחרי כמה דקות לחצתי על הכפתור "שמעיר אותו" וראיתי שהוא סיים את האימג'. ועכשיו באתי להפעיל אותו מחדש ומה שאני רואה זה כך: המסך הראשוני של IBM ואז הוינדוס XP מעלה את המסך הראשוני שלו ופתאום קופץ המסך הכחול ל- 3 שניות ואז המחשב מבצע ריסט וחוזר חלילה. הנתונים של מסך זה הם: STOP: 0x00000024 (0x00190203,0x866C9EF0,0Xc0000032,0x00000000) ניסיתי ל…

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  9. הגיע לידי עותק של VISTA מקורי השאלה שלי היא כזו יש משחקים שרכשתי כמו COD 4 AIRBORN NEED FOR SPEED וכו האם המשחקים האלה יעבדו על 64 BIT או שלא באשכולות הנעוצים הבנתי או שלא שחלק יעבוד והחלק הישן יותר לא כמה ישן לא יעבוד ? תודה לעונים

10. יש לי בעיה שהתחילה לפני כמה ימים עם העדכונים של ווינדוס כל פעם שאני בודק עדכונים הוא מוצא שני עדכונים שכבר התקנתי ומתקין אותם מחדש גם אם אני לא לוחץ על ההתקנה, מתי שאני מכבה את המחשב הוא מתקין אותם בכל זאת ככה זה כל פעם שאני מדליק את המחשב, הוא מוצא את אותם שני עדכונים שצריך להתקין.. העדכון הראשון זה: עדכון אבטחה עבור Microsoft .NET Framework 4 ב- Windows XP, Windows Server 2003, Windows Vista, Windows 7, Windows Server 2008, Windows Server 2008 R2 עבור מערכות מבוססות x64 (KB2656351) הוא שוקל 9MB ויצא ב29.12.11 (זה ממש מוזר כי זה עדכון ישן ולא ראיתי אותו עד שהבעיה התחילה) העדכון השני: עדכון עבור Microsoft .NET Framework 4 ב- Windows XP,‏ Windows Server 2003,‏ Windows Vist…

11. אני יודע שאפשר דרך תוכנות TWEAK אבל האחרונה סתם עשתה לי המון בעיות יש איזה פקודה שם ברגיסטרי ??..משהו ?...... תודה

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  12. Started by KRS1,

אני משתמש בווינדוס XP וה TASKBAR פשוט קופא לעיתים קרובות מאוד למספר שניות(כ-10 שניות) דבר שהופך לבלתי נסבל בכלל! לפרטים על הבעייה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=4;action=display;threadid=1633;start=0 מישהו כבר פתר את הבעייה או יודע איך לפתור אותה? תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  13. Started by D-j-d,

שלום, לפי מה ששמתי לב אני לא היחיד עם הבעיה שהפונט בויסטה ניהיה מודגש לאחר מחיקת המשחק LEFT 4 DEAD.. דוגמה: למישהו יש מושג איך לסדר את העסק הזה? תודה לעוזרים =] ![br]פורסם בתאריך: 28.02.2009 בשעה 17:32:03 אוקי אז כבר מצאתי פתרון לבדי והינה הוא :http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20090109201941AAeM3SP ותרגום: לאחר מחיקת L4D הפרוץ הוא מוחק גם כל מיני פונטים לא תקינים שאלו ובקיצור הוא פשוט מוחק לכם פונטים... והם מוחלפים באחרים. עכשיו תורידו את הפונטים האלו שהעלאתי עבורכם : http://rapidshare.com/files/203649334/FONTS.rar.html את הפונטים הללו תכניסו לתיקיה: C:\Windows\Fonts מה שצריך לעשות זה להכנס לעורך הרישום: Start -> Run -> regedit לאחר שאת…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. שלום לכם. אז ככה הייתי צריך להתקין WIN98 לזמן קצר, לכן נעזרתי בתוכנה MAGIC PARTION. באחת האפשרויות יש הוספת מערכת הפעלה, עשיתי הכל טוב ויפה, התקנתי WIN98 מיידית כמו שהיה כתוב. הווינדוס 98 עלה וכאשר אני נכנס ל"מחשב שלי" מופיע לי רק הכונן החדש בגודל 2GB (זה מה שהגדרתי לו שיהיה). אז ככה איפה המחיצה השניה עם ה XP? מה אני עושה כדי להחזיר אותה? פירמוט יפתור את הבעיה? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  15. Started by Guy950,

היי, קיבלתי מחשב חדש והתקינו לי את הויסטה פרימיום 64bit. עכשיו יש לי כמה שאלות לגביו: א. איך אני מפעיל את הממשק AERO? זה של המעבר בין העמודים? ב. איך אני מפעיל את האופציה כאשר אני מניח את העכבר על חלון אחר אז בקטן אני אראה את התוכן של החלון? ג. כשאני פותח חלון אין אני מסדר שהוא בתצוגה יהיה מקטן לגדול? כאילו מתרחב?

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  16. Started by 888,

אני תקוע באמצע פירמוט מחשב (הפרמוט לא התבצע בXP כי המחשב לא הגיע לXP ) עכשיו אחרי ששמתי את הקוד ובלה בלה בלה הוא רושם לי c:\windows>: מה אני צריך לרשום שם ? c:\windows>:h כך זה ניראה בדיוק רק בלי ה H מה אני צריך לרשום שם?

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. אהלן. זה קרה רק לאייקון של התיקיות. שאר האייקונים בסדר. כשאני מנסה לשנות את האייקון חזרה אני לא יכול. אין לי בעיה שיהיה שם גם אייקון אחר, אני רק לא יודע איך לתת הנחיה שכולם יקבלו את זה ושאני לא אצטרך ללכת תיקיה תיקיה ולשנות. מישהו נתקל בזה אי פעם ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  18. יש לי Windows 10 ואני מעוניין לשמור את המיקומים של כל האייקונים בשולחן העבודה למקרה שהם יזוזו (קרה לי כמה פעמים אחרי הפסקת חשמל או התקנת דרייבר לכרטיס מסך. לכן אני לא רוצה שיקרה שוב). האם אפשר לעשות את זה דרך הגדרה כלשהית בWindows 10 או שצריך תוכנה נפרדת?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by shimon956,

שלום לכולם כול פעם אחרי שאני ריסט למחשב ה-windows עולה לי על רזולוציה נמוכה של 800*600 וההרצים של המסך על 60Haz יש לי winxp וכרטיס מסך של רדון 9800pro דריורים של הכרטיס מסך הם 3.6 האחרונים זה היה בסדר הכול עבד חלק עד אתמול

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  20. Started by amore,

שלום רב מדובר במחשב פנטיום 1.3 גיגה הרץ לוח אם של אסוס ,256 מגה בייט אני מנסה כבר בפעם העשירית להתקין WIN XP על המחשב של גיסי ללא הצלחה ישנם מספר בעיות במהלך ההתקנה כמו : 1.CANNOT COPY A FILE .............. זה קורה ממשך בהתחלה ההתקנה ברגע שהוא מעביר קבצי התקנה התחלתיים ברגע שמופיע תקלה זו אני לוחץ RETRY והוא מצליח להמשיך אבל היו כמה קבצים אשר לא הצליח יש לומר שגם לאחר שהצלחתי להתקין את מערכת ההפעלה "בהצלחה" כמו כן במשך התקנת תוכנות נלוות ניתקלתי בבעיות קשות בהתקנתם ובסוף גם לא הצלחתי לדוגמא "ERROR CAB, לכן החשד היה שהמערכת לא הותקנה כראוי כעיקרון 1.אני החלפתי את דיסק ההתקנה ולא עזר 2.ביצעתי פירמוט מלא וחלוקה לH.D לא נראה שום בעייה ב-H.D - לא ער 3.ניסתי להתקין גם…

• 7 תגובות
    • 840 צפיות
  21. לחצתי על download now upgrade later וזה פשוט פותח את ה- windows update ופשוט בודק אם קיימים עדכונים חדשים לווינדוס הנוכחי (8.1)... איך אני באמת מוודא את זה? על הווינדוס כרגע מותקנים כל העדכונים חוץ מה silverlight אולי זו הבעיה?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. התקנתי הפצה של הוינדוס כשה SP1 מובנה. מאז אני לא מצליח לשנות את רמת האבטחה של הדפדפן לא במקסטון (מבוסס אקפלורר) ולא באקפלורר. הוא נותן לי שגיאה שאי אפשר לשנות. אני לא בטוחש זה קשור להפצה או ל SP1 כי גם בגרסאות של ה 2003 x64 היית לי את הבעיה. גם מצב בטוח לא עזר. HELP PLIZ

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  23. Started by BENNY66,

קודם כול שלום טוב איך אפשר להוריד את המדיה פלייר ואת המסנגר מהאקס פי למחוק כאילו

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  24. Started by yotep,

קנתי דיסק חדש של WD160GB וכל פעם שאני מנסה להתקין WIN XP אני מקבל באמצע ההתקנה הודעה שגיאה: setup has determined that drive c: is crropted and cannot be repaired press R3 to quit setup מה עושים ???

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  25. Started by who_Cares,

לפני כמה ימים התקנתי את הגירסה החדשה של Internet Explorer על WIN XP PRO, ומאז הוא לא עולה על חשבון משתמש שלא מוגדר כADMINISTRATOR. אני לא יכול להגדיר את כולם ADMIN כי אני לא סומך על אחיות שלי, הן עלולות לגרום לבעיות... מה אני יוכל לעשות?

• 0 תגובות
    • 845 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.