Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
אהלן. יש לי מחשב חדש, מותקן עליו VISTA ULTIMATE 32bit: Intel Q9400 Corsair 4GB DDR2 kit 800MHz WD 250GB 16mb x 2 Thermaltake 650W ToughPower QFan MSI P45 Platinum nVIDIA GeForce 9500GT 1GB כל הדרייברים מעודכנים. והבעיה..: בהתחלה היו בעיות של DUMP שנגרמו מהגדרות שגויות של ה-RAM בביוס, זה סודר. מאז שההגדרות בביוס סודרו - יש סט אחר, חמור יותר, של בעיות DUMP. הווינדוס לא מצליח לעלות כל עוד יש משהו מחובר אליו ב-USB, ואם הוא מצליח, כדקה לאחר מכן הוא יעשה DUMP גם כן. אם הדלקתי את המחשב בלי חיבורי USB בכלל, ורק לאחר שהווינדוס עלה התחלתי לחבר אותם - הכל יהיה בסדר, עד שאנסה לעשות ריבוט מבלי להוציא את החיבורים. חשוב לציין שקשה לי להאמין שמדובר בבעיה בחומרה - הכל עבד בסדר ועובד בסדר …
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
מעבד: DualCore Intel Pentium D 925, 3000 MHz לוח אם: P5N32-SLI DELUXE זכרונות: 667 2GB של OCZ כרטיס מסך:ATI HD4750 הכי רגיל לא מומהר ולא מקורר (הכי סטוק שיש) דיסקים קשיחים:250 GB של WD,יש לי 2 כאלה. יש מצב שאני יעשה ביניהם RAID0 אבל לא בטוח השימוש העיקרי של המחשב זה שירים ואינטרנט, אבל גם משחקים חדשים קורה שאני משחק, וכמובן CSS לפחות פעם בשבוע חשבתי להתקין ויסטה HOME PRIMIUM 64 ביט, אבל אמרתי אני יתיעץ פה עם האנשים מה הכי כדאי, אולי בכלל כדי לי ללכת על XP השאלה אם 32 או 64 ומה ההיתרונות של ה64 על ה32? יותר מהר? לא נתקע?
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי במחשב עכשיו שתי מערכות הפעלה בכונן C XP בכונן D אקספי 64 ביט רציתי להסיר את המערכת הפעלה בכונן D ולהתקין ויסטא... רציתי לדעת כמה דברים.. כמה מקום פנוי הויסטא צריכה?... יש לי בכונן ההוא 15 גיגה פנוי
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום, סוף סוף החלטתי סופית לעבור לפיירפוקס אחרי שנמאס לי מIE. הבעיה היא האייקון של הFF על השולחן עבודה שלי לא נמצא במקום האייקון של הIE אלא איפהשהוא באמצע כי אני מסדר אותם כל הזמן לפני שם. יש איזה דרך שאני יכול לעשות שהוא יהיה איפה שהIE היה? כאילו שהוא לא יזוז כשאני עושה סידור על פי שם כמו המחשב שלי וסל מחזור. תודה
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
קמתי לשירותים בלילה... ואני רואה שהמחשב במסך של ה welcome אני נכנס ל account ומופתע לגלות שה windows עשה ריסטרט עוד יותר הופתעתי לראות את ההודעה המצורפת בתמונה ממתי הוא מתקין בלי לשאול אותי? ממתי הוא הוא עושה ריסטרט בלי לשאול אותי? זה תקין? זה שגרתי ? זה קרה לעוד מישהו? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני משתמש בחשבון אחד (USER) אבל בהפעלה של המחשב עולה החשבון ADMINISTRATOR איך אפשר לסדר שהחשבון USER יעלה תמיד
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=207241&sid=10 גם פה ראיתי שאנשים נתקלו בבעיות עם העדכון הזה.
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
טוב אז ככה כשאני נכנס לתהליכים אני רואה שיש לי לא אחד ולא שתים לפעמים אפילו שלושה פעמים את הדפדפן של אקפלור פועל למרות שהוא סגור כשאני עושה לו סיים תהליך הוא נסגר ונפתח מחדש שוב... מה אני יכול לעשות בקשר לבעיה הזאת אנא עיזרו לי תודה!! הוספתי תמונה כדי שתראו שיש שני אינטרנט אקספלור פתוחים בו זמנית למרות שהם לא היו פתוחים ובאותו רגע האינטרנט היה סגור לחלוטין... ועוד דבר אחד.. לפעמים הוא מגיע לשימוש בזיכרון של כמעט 40,000 K - שזה לא הגיוני בכלל.. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם בניתי סקריפט (שאני מפיץ אותו בעזרת GPO) שמעתיק לי ערך מסויים ברג'יסטרי ל CURRENT USER הישמתשתי בפקודה REG IMPORT והפנתי אותו לקובץ REG יש בו את הערכים שצריך להוסיף, השאלה שלי היא איך אני יכול לגרום לו להסתכל על הערך הנ"ל ולא לבצע העתקה חוזרת במידה והערך קיים. דבר נוסף אני רוצה לעשות משהו דומה גם עם קובץ שהוא מעתיק שיסתכל לפני אם הקובץ קיים ואם כן שלא יבצע העתקה. אני ישמח אם תביאו לי גם דוגמאות ולא רק הסבר. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום, מותקן לי על המחשב XP אחד באנגלית ואחד בעיברית. שניהם על אותה מחיצה C יש אפשרות למחוק אחד מהם? (את האנגלית לצורך העיניין) שכך כשאכנס למחשב לא יהיה צורך לבחור בין השניים? כמו כן אני רוצה לדעת איך אפשר לפרמט לחלוטין את הדיסק קשיח. לחלוטין כאילו קיבלתי את המחשב חדש ולהתקין מחדש הכול, אני מדבר על כונן שהוא רק מחיצה אחת:C ואני רוצה למחוק אותו לגמרי כדי שאוכל להתחיל מחדש לחלוטין. יש אפשרות. כי בכול זאת זה המחיצה הראשית ואין אפשרות למחוק אותה סתם ככה. יש איזו פקודה שמוחקת את כול הכונן אבל (!!) מאפשרת להתקין עליו אחרי זה ווינדוס מחדש??
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
האם זה בא יחד עם הויסטה או יש צורך להוריד ולהתקין ? היכן מגדירים זאת ?
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין WINXP על מחשב חדש (לוח ConRoeXFire) הכנתי דיסקט הפעלה 1.44 כמו שאומרים בהוראות, נכנסתי לתפריט F6 בהתקנההוא קורא את הדיסקט וממשיך בהתקנה, אבל מאוחר יותר, אחרי שבוחרים באיזה ספריה להתקין את WIN הוא מבקש לשים דיסק בכונן A שמכיל Intel Matrix Storage Manager Driver. הוא מנסה לקרוא בכונן, אבל הדיסקט שהכנתי לא לרוחו והוא מבקש אחר.... מה לעשות? חוץ מזה, האם ה כזה משנה אם ה HD מוגדר כ- AHCI או שפשוט אפשר להשאר עם IDE?
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
פתאום השגיאה הזאת עולה לי http://img241.imageshack.us/img241/6011/svchostlb7.jpg אחר כך המחשב מתחיל לעבוד בצורה לא טובה וה-svchost לוקח מלא זיכרון http://img151.imageshack.us/img151/5664/svds1.jpg
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
התהליך הנ"ל לוקח המון משאבי זיכרון (רצ"ב תמונה) בד"כ סביב ה66500K וגורם להאטה של המחשב. איך אפשר לצמצם אותו למינימום ההכרחי ? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי ויסטה אולטימייט, אם יהיה לי כרטיס טלוויזיה ואני יחבר את הממיר הYES שלי לכ. TV, אני יראה ממש כמו בTV? זאת אומרת יהיה את הכחול הזה שרשום מה יהיהו התוכניות הבאות? ואני גם יוכל להקליט בקלות כמו ביס מקס (מין טיבו כזה)
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכם, רציתי לשאול על אפשרויות השחזור (לא גיבוי) בחלונות 7 פרופשיונל. מי שמכיר את התוכנה go back של נורטון, אז אני מחפש משהו דומה. וכן, האם לגירסת האולטימייט יש אפשרויות שחזור יותר מתקדמות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
כל איתחול זה מוסיף לי את זה למרות שכל פעם אני מבטל א. מזה ? ב. למה זה חוזר בכל איתחול ג אפשר להיפטר סופית מזה ? (לא אוהב דברים שעולים לי בהתחל)... win xp SP2 תודה.. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש בעיה עם הWIN שכמעט כול חודש(לפעמים אפילו פחות) הוא צריך להתקין אותו שוב. הWIN אפילו לא עולה הוא פשוט מראה הודעת שגיאה מצורפת תמונה הדבר היחיד שהוא אומר שהוא מבחין לפני הקירסא הזותי זה תקיעות חמורות של הWIN יש דרך להציל את הWIN ואך אפשר להימנע מזה... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי את מערכת ההפעלה שלי מחדש ולהפתעתי התגלה לי שבמקום עברית אני רואה ג'בריש. מערכת ההפעלה היא win 2000 pro באנגלית. ניגשתי ל Regional options>general ושיניתי גם את ה-Location ל-hebrew ולאחר מכן ירדתי למטה ל-language setting for the system וסימנתי את hebrew ובנוסף לכך נכנסתי ל-advanced וסימנתי את כל מה שקשור לעיברית. ניגשתי ללשונית input locales והוספתי עברית... עכשיו, אחרי כל מה שעשיתי אני יכול לראות עברית אבל לא בכל מקום - לדוגמה - כשאני מפעיל את קצה או את המיול ומנסה לרשום או לקרוא שם אין לי עברית. רעיונות התקבלו בשימחה...
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
מה המצב חברים ? קניתי מחשב חדש ושאני רוצה להתקין את ה אקס פי הכי עדכני שקיים ועוד גירסאות אחרות אני נתקל בבעיות תוך כדי ההתקנה של קבצים פגומים וכו האם בגלל זה אני לא מתליח אחרי שזה מסיים להתקין את SATA ולסיים את התקנה כראוי ?
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום חברים, בידי שני דיסקים של Windows XP Home, אשר נרכשו כחוק. כמו כן יש שני מחשבים, על כל אחד מותקנת מערכת הפעלה עם הרשיון שלה. פירמטתי את אחד המחשבים, רציתי להתקין עליו בחזרה את המערכת, אך איני מוצא את הדיסק (שעליו מספר הרשיון שלו) עם מערכת ההפעלה שהיתה מותקנת בו. האם אוכל, לבינתיים, להתקין מערכת ההפעלה, עם הרשיון שבמחשב האחר, כלומר שבשניהם יהיה אותו מספר רשיון, ואז לאחר שאמצא את הדיסק האבוד והרשיון (הוא חייב להיות באיזה מקום... ) להזין את מספר הרשיון שלו במקום? האם עד שיימצא הדיסק האבוד, אוכל להוריד עדכונים מהרשת, למרות שקיימים שני מחשבים עם רשיון זהה? תודה רבה על עזרתכם!
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום אנשים! היום התקנתי בשעה טובה וויסטה אולטימייט 32 ביט אני חייב לציין שזה פשוט משהו מעולה, למרות שהיו ביקורות רעות והכל! ועכשיו לבעיות יש לי בעיה שאני מנסה לפתוח סרט(קובץ AVI) במדיה פלייר ושומעים רק את הפס קול, ואם אני פותח נגיד בMV2P אז יש הודעות שגיאה ובכלל לא פותח.-הבעיה נפתרה!! ויש לי בעיה בחיבור לאירנטרנט. יש לי כרטיס רשת חיצוני עם חיבור USB ושאני מנסה להתחבר לאינטרנט ולמצוא רשת זה לא מצליח ולא מזהה כלום! מישהו יודע מה לעשות ??? ועוד שאלה על הדרך: האם 2GB לוויסטה מספיק? או שרצוי 3GB? תודה רבה אריאל
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני מתכוון להתקין 3 מערכות הפעלה על המחשב, שתי מיקרוסופטיות (כנראה XP ו-VISTA BETA), ויוניקסית אחת (כנראה הפצה כלשהי של לינוקס). 1. האם ה os loader של וינדוס יודע לגשת ללינוקס, או שאני אהיה חייב להשתמש ב os loader שונה כגון Lilo\grub. 2. מה הסדר המועדף להתקנת שלושת מערכות ההפעלה (מי ראשון מי אחרון, ואם אפשר גם את הסיבה שאני אלמד ממנה). 3. *חשוב מאוד*, למי שהתנסה בבטא העדכני ביותר של הויסטה, האם היא כבר פעילה בצורה נורמלית שמאפשרת גלישה הורדות וכו, ללא תקיעות ובאגים מיוחדים, או שאפילו בשימושים הבסיסיים האלה ל XP יש עדיין יתרון משמעותי? 4. כמה גיגה מומלץ להקצות לכל מערכת הפעלה, תוכנות משחקים ושאר הקבצים יאוחסנו בפרטישן נפרד, אבל עדיין יש לא מעט דברים שיתנחלו על הפרטישן של מ…
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה פרמטתי את המחשב שלי ל WIN XP PRO SP3 RC2 ועכשיו הדרייברים של הכרטיס קול שהתקנתי לא עובדים כי הם לא תואמים SP3 עכשיו מה אני עושה כדי שהקול יחזור לעבוד??? יש איזה UPDATES ??? תודה מראש זה דחוף
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
בכל פעולה שאני עושה, אפילו גלישה או פתיחת "המחשב שלי" הHD טוחן ולוקח זמן עד שהוא מוצא את הפיילים בחלון המבוקש. גם באופן כללי במחשב איטי ואני לא מוצא את הסיבה לכך. מדובר בP4 2.4 עם 512 MB . יש רעיונות מה לעשות חוץ מלפרמט?
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-