Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שאני מכבה את המחשב, (התחל כיבוי) אני רואה אותו מתכבה ושומר הגדרות וכל המסכים האלו אבל אחר כך המסך מתכבה אבל המחשב נשאר דלוק ואני חייב לכבות דרך הכפתור שעל המארז, מה אני עושה במקרה כזה, חשוב לי להגיד שזה התחיל לפני שבוע ולא קרה לעולם.
-
- 9 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אז הייתה לי מחיצה שעלייה מותקנת הויסטה ומחיצה עם xp הכנסתי דיסק של ווינדווס 7 וסימנתי את המחיצה של הxp על פורמט...זה לא ממש עשה משו , עשיתי אחר כך נקסט וזה התקין ווינדווס 7... אבל כשאני מאתחל את המחשב אין אפשרות לבחירה לאיזה ווינדווס זה נכנס ישר ל7 יש לי easy BCD ומישומה הוא מראה לי שם רק את הווינדווס 7..צריך להוסיף אנתרי או משו?מישו יכול להדריך אותי?
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
טוב אז קניתי מחשב חדש (אחרי השישן עשה בעיות וכבר לא עובד). עכשיו חיברתי את ההרדיסק הישן כדי להעביר את כל הקצבים מהמחשב הקודם אך כשאני בא להכנס לתיקיה של המשתמש שלי שנמצ בהרדיסק השישן הווינדוס לא מאשפר לי להכנס(כנראה ההגבלת משתמשים נשמה). תמונה למי שלא הבין תהסבר: המחשב הישן כבר לא עובד אז אי אפשר להפעיל את הארדיסק במחשב הישן ולצרוב. ניסיתי גם שמחשב החדש יעלה מהארדיסק הישן אבל עוד לפני הטעינה של הווינדואס המחשב נכבה. בקיצוווררר אני חייב להכנס לתיקיה הזו, יש לי להעתיק הרבה קבצים מה'מסמכים שלי' ושולחן העבודה. בקשה עזרה.
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
(יש לי במחשב vista ultimate) כל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש מופיעה בעיה שאומרת "ערכת הצבעים שונתה ל vista basic" מה אפשר לעשות בנדון?
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
אני מחפש סקריפט שאוכל לשים בJDOWNLOADER שינתק ויחבר אותי מחדש לאינטרנט על מנת לשנות כתובת IP. כשהיה לי XP הייתי משתמש בזה: rasdial "CONECTIONNAME" /disconnect ping [url]www.google.de[/url] -n 8 rasdial "CONECTIONNAME" USERNAME PASSWORD בWINDOWS 7 זה כבר לא עובד משום מה. החיבור לאינטרנט אומנם מתנתק אבל אני לא מצליח להתחבר מחדש. מדובר בספק 014 בתשתית הוט בחיבור עם חייגן. אשמח לעזרה.
-
- 4 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לדעת, האם ניתן בחלונות 2003, להגדיר באחת מפונקציות האבטחה, הקשת סיסמה לפני ביצוע של SHUTDOWN OR RESTART. תודה
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחותי היום משום מה המחשב התחיל להתחרפן והקפיץ מלא אתרים של משחקי קזינו פורנו והודיע למה בשורה של השעון על בעיה של spyware והמחשב נדבק והמחשב בסכנה..ו-ווידנוס הוריד אוטומטי תוכנה..ובלה בלה בלה. עכשיו יש לאחותי, התקנתי לה, כמו לי NoAdawre ואכן זה מצא כמה דברים ומחקתי אותם. כמובן זה לא מועיל והרקע של המחשב שלה השתנה ל"אזהרה" וכו'.. אתם בטח מכירים את כל זה. הרצתי חיפוש בפורום, כי בטח קרו המון מקרים כאלה לאנשים. וראיתי שאומרים להוריד את התוכנה hijackthis ואז להביא לוג. אז כך עשיתי, הורדתי את התוכנה הרצתי אותה ושמרתי לוג והינה הוא. אשמח אם תוכלו לעזור לי. לוג : Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 18:52:02, on 03/01/2006 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.0…
-
- 7 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אני רוצה לשנות פונט עברי בווינדוס ויסטה, למשל פונט של כתיבה, שמות של תיקיות... אני יודע איך משנים באנגלית אבל בעברית לא.
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
היי כאשר אני לוחץ בוינדוס אקס פי על מאפינים ב"מחשב שלי" ואז לוחץ על "מתקדם" ואז בביצועים לוחץ על הגדרות ואז שום על "מתקדם אז יש שם שתי אפשרויות: 1 תזמון המעבד יש או אפציה להפעלת תכנית רקע או תכנית רגילה 2 כוונון ביצועים לזיכרון מטמון או לתכניות ורשום שאם זה שרת מומלץ לשים על מטמון. לא הבנתי מה זה אומר 2 האופציות האלה ואשמח אם מישהו ירחיב ויסביר בפירוט. תודה. אה ודבר אחרון.. בזיכרון וירטואלי יש המלצה של כמה מומלץ לשים. לפי מה נקבע כמה מומלץ? לא עדיף לתת לו כמה שיותר?
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
היי כאשר אני לוחץ בוינדוס אקס פי על מאפינים ב"מחשב שלי" ואז לוחץ על "מתקדם" ואז בביצועים לוחץ על הגדרות ואז שום על "מתקדם אז יש שם שתי אפשרויות: 1 תזמון המעבד יש או אפציה להפעלת תכנית רקע או תכנית רגילה 2 כוונון ביצועים לזיכרון מטמון או לתכניות ורשום שאם זה שרת מומלץ לשים על מטמון. לא הבנתי מה זה אומר 2 האופציות האלה ואשמח אם מישהו ירחיב ויסביר בפירוט. תודה. אה ודבר אחרון.. בזיכרון וירטואלי יש המלצה של כמה מומלץ לשים. לפי מה נקבע כמה מומלץ? לא עדיף לתת לו כמה שיותר?
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום לכולם.. ראיתי שיש כאלו כמו סקינים למדיה פלייר כמו אפקט סוללה,אלכמיה וכול זה יש אפשרות להוריד כול מיני חייזרים שרוקדים וזזים לפי קצת המוזיקה'.. אין לי מושג איך זה ניקרא מישהו מכיר ? תודה ..
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אני מפרמט את מחשב (עד אחרי ה-BOOT ) ולאחר שזה מסיים (לאחר הפס האדום שעושה ריסטרט) זה מגיע לחלון של הXP (זה שבו הקו עובר, לפני מסך ה"ברוך הבא") ושם זה נתקע. מה יכולה להיות הסיבה לזה שהקו ניתקע ולא ממשיך (גם עם אני עושה ריסטרט) בבקשה תעזרו לי דחוף בבקשה??!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום, התקנתי WIN XP על 2 פרטישנים שונים. C ו-D. ההתקנה על כונן C היתה ההתקנה הראשונה. אם אני יעשה FORMAT לכונן C, האם תיווצר בעייה עם ה-BOOT של ה-WIN שבכונן D? (כרגע מופיע תפריט של 2 מערכות ההפעלה בעת הפעלת המחשב, האם לא תיווצר בעייה עם התפריט או עם טעינת הWIN שבכונן D?) מבקש תגובה ממי שמבין ובטוח בתשובה שלו. תודה.
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אוקי היום הייתה לי הפסקת חשמל בבית, אחרי שהחשמל חזר הדקלתי את המחשב אבל הוא לא עלה בכלל לוינדוס אחרי מלא ניסיונות בסוך איכשהו הצלחתי להתקין וינדווס מחדש אבל עכשיו שאני מפעיל את המחשב אני יכול לבחור בין שני מערכות הפעלה החדש או הישן שאני בוחר את הישן המחשב לא עולה ושאני בוחר את החדש השמחש עולה. אני מבקש עזרה למחוק את וינדוס הישן ושאני יפעיל את המחשב אני לא יצרך לבחור וינדוס אלה שהוא יעלה לבד. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם כנראה נדבק לי המחשב מוירוס למרות האנטי וירוס שיש לי כרגע המחשב מתחבר לי רגיל לוינדוס אך מציג לי מסך שחור הכוונה ללא שולחן עבודה ומאפשר לי רק לפתוח חלונות.... כגון תיקיות ואינטרנט מבקש את עזרתכם במציאת פתרון מכיוון שאיני רוצה לפרמט את המחשב הודה לכם על עזרתכם .....
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
-
-
יש לי קובץ בשולחן עבודה שאני לא מצליח למחוק כל פעם שאני מנסה למחוק אותו הוא נותן לי השגיאה בתמונה השם של הקובץ זה המספר המוזר הזה שרואים בהודעת שגיאה איך אני מוחק אותו? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 962 צפיות
-
-
היי הורדתי איזה קובץ ראר שאני לא יודע מה יש בו בכלל או למה הורדתי אותו ופתחתי אותו לשולחן עבודה מכאן אני כבר מה זה מעוצבן כי יש לי קובץ שלא נותן לי למחוק אותו ואני אומר לכם ניסיתי כל דרך אפשרית ( דוס ,סייפ מוד) אם למישהו יש איזה כלי להסרה או דרך חדשה למחוק אותו אנא שתף אותי בבקשה
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום חבר שלי דתי קנה מחשב נייד אבל לא מעוניין באפשרות חיבור אינטרנט מכל סוג שהוא רציתי לדעת איך למחוק את הדריברים של הרשת כך שלא יהיה חיבור ניסיתי למחוק במנהל התקנים אבל אחרי כיבוי והפעלה המחשב מעדכן את עצמו. אם משהו יודע לפתור את הבעיה אני אשמח.
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב שהתחיל להיתקע בכל פעם ב-Welcome Screen.. פשוט נתקע ואי אפשר להיכנס למערכת ההפעלה. זה קורה גם במצב בטוח ככה שאין לי שום גישה למערכת. פירקתי את ה-HDD וביצעתי עליו סריקות ממחשב חיצוני, ניקיתי וירוסים והחזרתי ועדיין אותה בעיה. יש איזה רעיון? כי לא נראה לי שאפשר לפתור את זה.. ???
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לאבא שלי משומה מופיעים כאילו שני חשבונות במיקרוסופט אווטלוק, 1. "Personal folders" 2. Outlook today והדבר מבלבל אותו (מה לעשות, זה אבא) ומפריע לו לעבוד בצורה תקינה. אבא שלי משתמש ב"personal folders" ולמעשה אין לו צורך ב-Outlook today, ולכן הוא רוצה להיפטר מ"Outlook today". איך עושים זאת? תודה!
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום לכולם. בטח כולכם מכירים את העדכון האחרון שיצא מבית מיקרוסופט, עם ה-GENIUNE החדש שמציק בהתחלה ובכיבוי. להבדיל מאנשים אחרים, שמתי לב במקרה שהעדכון ירד, אבל עוד לא הותקן, ככה שעוד אפשר למחוק אותו. השאלה איך אני מוחק עדכון, לפני שבעצם התקנתי אותו? היכן הקבצים נמצאים? תודה רבה מראש לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אם יש לי מערכת הפעלה WINDOWS 10 PRO דיגיטלית והיא מקושרת לחשבון הMICROSOFT שלי אפשר לחבר את המערכת הפעלה למחשב חדש דרך החשבון של המיקרוסופט או שצריך לקנות מערכת הפעלה חדשה?
-
- 8 תגובות
- 4.6k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם..! יש לבת דודה שלי מערכת הפעלה של ויסטה והיא רוצה לעשות את החלונות שלה בתלת-מימד איך עושים צריך תוכנה או משהו..?? תודה לעוזרים..!
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
אני צריך למצוא את דרישות המינימום של WINDOWS MEDIA CENTER EDITION 2004 למבחן שיהיה לי,ניסתי לחפש פה בפורומים וגם בגוגל וכמובן באתר מיקרוספט ופשוט לט מצאתי,אז אם יש למישהו את הדרישות או הוא יכול להביא לי לינק לדף עם הדרישות זה יעזור לי מאוד תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
היי אני יושב להנאתי רואה סרט דרך ה power dvd שלי ופתאום אני מקבל את המסך הכחול שלא ראיתי לפחות שנה עם השגיעה שמופנית לnv4_disp.dll,או קיי זה של ה גיפורס שלי דרייברים דפוקים או משהו,אבל אחרי שעשיתי ריסטרט אני מוצא ב event viewer שלי את ההודעה הזאת The device, \Device\Harddisk0\D, has a bad block. מה שרציתי לשאול זה האם אפשר לדעת איפה בדיסק שלי ה bad blocks נמצאים,בחלונות 95 ו98 זה היה מראה קוביות וצבע שחור או אדום היה ה bad block , ב windows xp הוא לא מראה,עשיתי scan for and attempt recovery of bad sectors לא משנה אם יש או אין bad blocks פשוט אחרי ה scan הוא מראה או קיי (ולחיצה על האו קיי תעיף את החלון הנל).
-
- 5 תגובות
- 975 צפיות
-