עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by e-r-a-n,

המצב הוא כזה, ישנם 2 משתמשים, בעלי דרגה של אדמין ז"א לא מוגבלים או משהו.. עכשיו כשאני משאיר את היוזר הראשון דלוק, ועושה Switch user ליוזר השני (בעוד שהראשון עדיין פועל) אז כאילו אין כ.מסך, המסך מתכווץ, 4 גוונים, רזולוציה הכי נמוכה.... לעומת זאת כשאני מכבה את היוזר ואז עובר לשני (כשרק יוזר אחד פועל בו זמנית) אז הכל בסדר גמור. מה הבעיה? אני מעוניין שהיוזר הראשון ישאר דולק במהלך פעילותו של השני.,.זה דיי חשוב לי, מישהו יודע כיצד אני מסדר? המפרט הוא אינטל 2.4 ג"ה, 256ראם, כ.מסך מובנה של לוח אם של אסוס P4P800-VM הבעיה ממש מוזרה ולא ברורה לי בכלל..................אם מישהו יודע או יש לו נסיון מבעיה כזו, אז.. תודה

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  2. Started by Or4more,

שלום, לפני חודש בערך קניתי מחשב חדש וחזק, והתקנתי עליו windows 7 64bit. משבוע שעבר התחילה בעיה שהמחשב נתקע וכל התוכנות (כולל הווינדוס) "לא מגיבות", ועל מנת לפתור את הבעיה יש לעשות ריסטרט למחשב. בהתחלה הבעיה הייתה ממש נוראית וקרתה ממש דקות ספורות לאחר הדלקת המחשב, ושחזור מערכת פתר את הבעיה עד למחרת. עכשיו התדירות של הבעיה פחות נוראית, אבל זה עדיין קורה. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by ac1240,

יש לי את הRC וכל כמה ימים קורא לי שפתאום תפוס לי למעלה מ 80% זכרון למה זה ככה? זה מסתדר רק אחרי ריסט (נראה לי שזה קשור לDUMP) יש לי 4GB RAM

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  4. אבקש הסבר מדוייק , תודה מראש לעוזרים

5. Started by shay360,

שלום לכולם. יש לי בעיה עם העברית ברוב התוכנות הכול בסדר אבל יש תוכנות שבהן במקום עברית אני רואה ג'יבריש כמו: notepad++ , מדיה פלייר , מדיה סנטר ועוד... התקנתי את חבילת העברית והכול מוגדר בלוח בקרה ל"עברית" או "ישראל".... מה עושים? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by sha1823,

משום מה כשאני מנסה או להוריד קובץ שמע או וידאו או מסמך או מצגת או pdf הוא פותח לי כאילו איה שנאי רוצה לשמור את הקובץ ואז מתחיל להוריד וכשהוא מסיים הוא פשוט סוגר לי את החלון הורדות ואני לא מוצא את הקובץ כאילו הוא לא הוריד כלום וזה למרות שלא מסומן לו לסגור את חלון ההורדות בסיום ההורדה מה עושים? יש לי וינדוס ויסטה 64 ביט ודפדפן אקספולרר 8

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  7. Started by aviad91,

מישהו יודע אם יש סכנות כלשהן בהתקנת הגרסאת בטא של ויסטה? אני מפרמט את המחשב עוד יומיים כי אני קונה מחשב חדש אז אני רוצה לראות איך ויסטה נראה

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  8. שאלה לי אליכם אנשים טובים, מזה זמן מה אני משתמש בויסטה SP2 ומרוצה עד הגג . היום, ניסיתי מסיבותי שלי להתקין בנוסף WIN XP SP3 על אותו המחשב, אך למרות שהתקנתי את הXP על כונן אחר, כרגע כשאני מעלה את המחשב, קיים כביכול רק הXP, למרות שהקבצים של הויסטה והכונן שבו היא מותקנת עדיין קיימים ולא נפגעו ... מישהו יודע להסביר לי למה אני לא רואה אפשרות להפעיל גם את הויסטה ? האם בכלל זה אפשרי להתקין XP אחרי שיש כבר ויסטה ולנסות להפעיל את שתיהן ? נ.ב כבר ניסיתי לעשות F8 כשהמחשב עולה ולבחור מערכות הפעלה, אבל מופיע שם רק XP ...

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  9. Started by dor444,
    • 0 תגובות
    • 536 צפיות
  10. יש לי בעיה מהמחשב מאז שאחי הסטלן הזה כיבה לי את המחשב באמצע איחוי עם התוכנה System Mechanic 4 Professional שנחשבת כאחת שאסור לכבות אותה באמצע שהיא מאחה אלה אם כן לוחצים על "עצור" ואז היא מסיימת להעביר את הקובץ ואז סוגרת אבל אחי פשוט הוציא את הכבל מהספק והקובץ לא הועבר וזה גרם לי להמון בעיות! הבעיה הכי גדולה היא שהאקספלורר פשוט תופס 222,000K משאבים ואפילו יותר אבל כל פעם זה משתנה וזה קורה רק לאחר כמה שעות לאחר הפעלת המחשב אך לאחר חצי שעה שהמחשב בפעולה ניצול המעבד עולה ל 70 אחוזים שזה דבר שלעולם לא ראיתי במחשב שלי [ מפרט בהמשך] ורק כשאני סוגר את האקספלורר ומתחיל אותו מחדש [ סיי פעולה> פעולה חדשה ואז אקספלורר] אז המשאבים מתאזנים [ רק למשאבים שצורך האקספלורר אך משאבי הניצ…

• 11 תגובות
    • 952 צפיות
  11. Started by binyamins,

בעבר הורדתי תוכנה שאפשר דרכה לראות את כל המיילים ולמחוק מה שצריך אשמח לקבל עזרה יש לי WIN 7 תודה, בני.

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  12. Started by narlat1,

שלום חבר'ה קניתי מחשב חדש וכל מכשיר USB שאני מחבר, המחשב מתריע לי שההעברה יכולה להיות מהירה יותר אבל אני צריך להתקין את התקן של USB 2.0 אבל הוא לא נותן לי קישור בשביל להתקין את זה...עזרו לי בבקשה ואימרו לי איך להתקיןן את זהההההההה

• 9 תגובות
    • 801 צפיות
  13. לחלק מהחברים שהתקינו מסנג'ר 6.2 יש לוח ציור ושיתוף ישומים..למה שאני התקנתי ת6.2 רגיל אין את זה? איך אפשר לעשות את זה ב6.2 .. אל תגידו לי תוריד 4.7

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by cganir,

שלוםלום לכולם בעיה קטנה. הפכתי לבעליו החדשים של המפלצת , Enermax FS710B . הכל טוב ויפה, פרט לבעיה אחת - עכשיו , בכל פעם שהביוס מגלה את הכוננים, הוא נתקע על הכונן האחרון מעט יותר משהיה עושה בפעמים אחרות, והדבר הכי קטלני - WIN XP משתהה למשך שתי דקות לפני שהוא מתחיל ת'כלס להעלות את עצמו . בדקתי בביוס הכל תקין. בדקתי את הווינדוס - שום דבר לא השתנה. עשיתי איפוס להתקני ה PNP דרך הביוס - כלום. הגדרתי כוננים לבד במקום לתת לביוס למצוא אותם בכל פעם מחדש - כלום.שום דבר לא עובד. הכוננים כולם זמינים ותקינים, ועובדים בצורה טובה, כך ששללתי תקלה באחד הכוננים, או חיבור הפוך. WIN98 עובד מצוין בקונפיגורציה הזו. ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? הצילו !?מישהו חושב שהוא יכול ל…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. לא זוכר ממתי, חלק מהשמות של הקבצים שלי במחשב צבועים משום מה בכחול? מהי הסיבה?

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  16. Started by Raul,

יש לי וינדוס XP PRO עם SP2 ואני מעוניין להפוך אותו לעברית.... איך ניתן לעשות את זה??

• 7 תגובות
    • 900 צפיות
  17. אני רוצה להקים שרת משחק , של משחק שרץ על WIN , איזה גירסה של מערכת הפעלה דרוש לי , והאם דרוש לי גירסה מיוחדת של המשחק? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  18. Started by wooper,

אני לא מבין מה ההבדלים ביניהם יש מקרים שאני רואה בתרגילים שנותנים ב share permission הרשאות ולפעמים הפוך שנותנים ב ntfs permission הרשאות איך אפשר לדעת מתי להשתמש במה?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by eagleye,

יש לי בעיה עם מאפייני האקספלורר 7 שלי..הם באנגלית! כל הלשוניות וכל הדברים שם באנגלית איך משנים חזרה לעברית?

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  20. Started by Sweet_Tooth,

אחרי שהסרתי את התוכנה היא עשתה "ריסט" לכל מה ש קשור למראה של הוינדוס הכל נראה תקין חוץ מזה שהאייקון של Microsoft Office Outlook בתפריט ההתחלה (זה שמתחת ל IE) הוא אותו אייקון של ה Outlook Express ולא האייקון המקורי שלו איך אפשר לתקן את זה ??

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  21. שלום הכונן DVD שלי נדפק אז אני רוצה להתקין את המערכת דרך הDOK שלי הבעיה שנשאתי כבר משהו כמו 5 מדרכים וגם כמה מהאתר פה ואני לא מצליח לעשות BOOT להתקנה של הWIN דרך הUSB. אני מגדיר בBIOS שהוא יעשה BOOT קודם מUSB-FDD הבנתי שזה מה שאני צריך לבחור זה נכון? המדריך האחרון שעשיתי הוא המדריך הזה הוא מראה שם שיש תפריט לבחור מאיזה כונן לעשות BOOT לא מצאתי את זה אצלי...(ד"א הדגם של לוח האם בצד עם המפרט)משהו יכול להסביר לי למה אני לא מצליח לעשות את הBOOT תודה

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by dj shay 30010,

התקנתי WUNDOWS XP כמה פעמים על אותו מחשב אין בעיה ניסיתי להתקין WINDOWS 2000 SERVER הוא לא נתן הוא נתן הודעת שגיעה וניסיתי להתקין WINDOWS 2003 SERVER גם לא נתן לפי מה שאני הבנתי יש בעיה במעבד ? בזכרון שלו ? מישהו זוכר מה דרישות מערכת ל WINDOWS 2003 SERVER זו ההועדה 0x00000050

23. Started by nushag,

שלום לכולם נוצרה אצלי בעיה במחשב יום בהיר אחד, קודם כל אומר שהמחשב מעודכן עד הגג גם ב win וגם בנורטון וגם כל הדרייברים למחשב,כרטיס מסך וכו'. זה נוגע לצפיה בסרטים, כל פעם שאני רוצה לראות סרט במחשב לא משנה באיזה פורמט - אני מקבל מסך כחול!! מוסיקה אין בעיה לשמוע הכל עובד מצויין , רק סרטים אי אפשר לראות - לא עזר לי שהתקנתי נגנים אחרים (winamp,bsplayer ) עכשיו אם אני מוריד את כל הדרייברים של לוח האם וכרטיס המסך - הסרט רץ רק ללא תמונה - צריך קודק - התקנתי קודק : קיבלתי מסך כחול!! מה עושים ? בהודעה של המסך כתוב שיש לי בעיית זיכרון : irql not less or equal stop:0x0000007f (0x00000000 לא ברור לי איך להעתיק את המסך. רק אומר שכבר פירמטתי את המחשב, פירקתי את הזיכרונות (256X2) ניקית…

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  24. סתכלו על סעיף 3...באתר "החמור העברי הראשון" רשום שם לא לבצע כי זה עושה בעיות עם תוכנת שיתוף BT שאני לא יודע אם זה ביטורנט או משהו אחר ...קיצקץ לעשות אותו או לא ? http://netmag.nana.co.il/Article/?ArticleID=83061

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  25. Started by yirmio,

שלום לכולם! איך אני מגדיל את הרזולוציה של המסך? כרגע הרזולוציה היא 1280X1024 וזה הכי הרבה שאני יכול כרגע. אפשר יותר מזה? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 733 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.