Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
יש לךי HD חדש ומפורמט NTFS ברצוני להתקין את XP אז אני מאתחל דרך ה CD - בוחר איפה אני רוצה להתקין את הוינדוס אך הוא לא נותן לי אומר שכדי להתקין את XP הוא צריך להעתיק כמה קבצים אבל לא יכול מה לעשות? הוא אפילו לא נותן לי לפרמט רק למחוק וליצור מחציות !
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
היה לי קובץ בתקייה מסויימת ובטעות הוספתי לאותו תקייה קובץ אחר אבל בעל אותו שם והקובץ הקודם הוחלף איך אני יכול להחזיר את הקובץ הקודם ??? בבקשה אני צריךך עזרה אני לא בטוח שזה מתאים לכאן ולמנהלים אם תרצו תשנו כותרת ליותר אקטואלית
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
אז ככה התקנתי ווינדוס בעיברית (xp pro ) מתוך אי ברירה עכשיו שמעתי יש דברים כאלה שמשנים את הווינדוס כאילו הוא באנגלית לחבר שלי יש הפוך אז רציתי לדעת האם תוכלו לעזור לי להפוך את הווינדוס לאנגלית?
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
לי בעיה באתרים מסויימים בעברית, כאשר אני נכנס אליהם, צורת הקידוד הנבחרת באופן אוטומטי אינה נכונה (כדוגמת Turkish - Windows). אני רוצה לבחור צורת קידוד מסויימת (Hebrew - Windows) ולהפוך אותה לקבועה באופן תמידי - איך אני עושה את זה?
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
לאחרונה ביצעתי פורמט למחשב והתקנתי windows xp sp1. התקנתי office 2000 ואז ניסיתי לעדכן עם Office 2000 Service Release 1a - Hebrew version קיבלתי סימני שאלה בתיבת הדו-שיח במקום פונטים בעברית. ייתכן ובהתקנת ה XP החמצתי משהו שבעטיו נגרמה הבעייה. אין לי בעיית פונטים בעברית בכל שאר היישומים. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני זוכר שפעם היה לי את הבעיה אבל אני לא זוכר אז איך הצלחתי להפטר ממנה ועכשיו היא חזרה לחבר שלי. אני דיי בטוח שזה קשור לאיזושהי תוכנה אני רק לא יודע איזה!
-
- 4 תגובות
- 933 צפיות
-
-
עכשיו... יש לי (Windows XP Pro SP2) רצים לי ברגע כמה דברים חדשים winpserve משהו כזה שזה עלה לי אחרי התקנה של SP2 אני חושב WUCAULT WDFMGR משו כזה... אני חושב שזה בגלל כי אני מוריד אותם מהPROCCESS עכשיו עלו שני דברים מעצבנים שאני מוריד אותם מהMSCONFIG שהם DUMPREP SAVEDUMP... הם משגים אותי סרקתי עם AD WARE החדש וזה לא מצא את זה. יש פתרון או שזה טבעי... תודה
-
- 7 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום, אתמול והיום התגלו אצלי במחשב בעיות חמורות בגלישה בדפדפן ובכלל באינטרנט. עד שעליתי על מקור הבעייה לקח לי זמן ואפילו עשיתי פירמוט אבל כשהבעייה חזרה שוב הנחתי שזה וירוס ככל הנראה, הרצתי בדיקה של נורטון ובאמת התגלו 4 קבצים נגועים בוירוס, הנורטון מחק אותם אבל עכשיו יש בעייה מכיוון שקובץ אחד הוא קובץ מערכת חשוב ובכל הפעלה של ווינדוס אני מקבל הודעת שגיאה שווינדוס לא מוצא את הקובץ וזה מאוד חיוני למערכת שהקובץ יהיה זמין, כרגע אין לי את הקובץ הזה ואין לי מושג מאיפה למצוא אותו בגירסה המתאימה. אם למישהו יש רעיון איך לשחזר את הקובץ אני אודה לו מאוד. בתודה מראש, דודי הסטלן!
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לצוות,אני מאחסן את מערכת ההפעלה שלי,כולל ,על כונן חיצון עם חיבור USB , ושאלתי היא האם אני יכול להעתיק אותה בעזרת תוכנת GHOST למחשב נוסף שברשותי ובכך לחסוך את תהליך ההתקנה בו,?תודה מראש ,וחג שמח.
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
רציתי לדעת.. יש לי Laptop מאמריקה די חדש.. אני חייב לפרמט אותו .. האם ניתן לפרמט אותו כמו מחשב רגיל? לפנות לביוס ולהגדיר פנייה אוטומטית לתקליטורים ואז לשים את הדיסק של Windows לתת לו לפרמט את ההרד דיסק לפי FAT או NTSC כמו שמוגדר לו ואז להמשיך כרגיל או שיש הפתעות לפני?...
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אתר מסוים נדבק לי לעמוד הבית באקספלורר, וגם כאשר אני בוחר ב use blank, האתר חוזר לאחר זמן מה. ניסיתי גם למחוק דרך ה registery editor את כל הערכים של האתר הזה אך הוא עדיין מופיע בתור עמוד הבית, איך אני נפתר ממנו? האתר הוא : http://best-search.cc/index.php?v=6&aff=5450436.
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
FAT32 תאיט בימועי מערכת?האם אני יכול לצפות ליותר יציבות ולא כמו שקרה לי הרבה פעמים של נפילת מערכת->פירמוט אחרי זמן קצר נורא? לת'רד הקודם כבר אף אחד לא מתייחס אז... האם תיהייה לי פחות מהירות בגישה קריאה,ביצועים כלליים? ד"א זה שאין אפשרות ליצור קובץ בגודל של 4 giga לא מפריע לי,זאת מחיצה לווינדוס בלבד... האם יפריע שיש לי עוד שתי מחיצות שכרגע מוגדרות כNTFS?התנגשויות וכו'... האם בכלל כל הנפילות האלו קרות כי לXP יש תמיכה לא טובה בNTFS,ואז כדאי לעבוד ל2000,או שיש לי בכלל בעייה בהארד דיסק...
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
דבר ראשון שלום , אני חדש פה עכשיו לבעייתי אני מאוד אוהב את המחשב שלי מהיר וריק מקבצים לכן אני מפרמט כמעט כל שבועיים מחיצה אחת C: ששם יהיה את כל התוכנות המשחקים והוינדוס ועוד מחיצה D: ששם יהיה מוסיקה ( 16 גיגה ) לפני חודש וחצי, חשבתי לעצמי, בוא נמחק הכול, ונעשה מחיצה אחת חדשה וככה המחשב יעבוד יותר מהר ( זה הוכך, פחות מחיצות = פחות כוננים לקרוא = ביצועים ) וככה נשארתי חודש וחצי עד אתמול בלילה הייתי שיכור או משו ואני ראיתי היום בבוקר 74320984634 ספיי וורים והודעות ווירוסים במחשב ואז נזכרתי שאני עשיתי את זה אתמול בלילה ועכשיו , אין לי כח למחוק את כל השיט זה ואת כל הוירוסים אז כמו חשבתי כמו פעם.. בוא נפרמט רק שהפעם אין לי עוד מחיצה לגבות את המוסיקה אז י…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, ה- windows שלי מתעלמת בהפגנתיות מהחלפת דיסקים בכוננים. יש לי שני כוננים CD Reader של ASUSx52 וצורב DVD של סוני DRU-510. מה שקורה זה שאם אני מוציא דיסק, ומכניס דיסק אחר במקומו, הקבצים של הדיסק הישן עדיין מופיעים כאילו הדיסק בפנים. זה גם קורה אם אני לוחץ על eject ולא מכניס שום דיסק אחר. יותר מזה, הדרך היחידה לעקוף את הבעיה, היא ללחוץ כפתור ימני על הכונן, לבחור eject, ללחוץ F5 ואז מופיעה הודעה please insert disk ואז להכניס את הדיסק החדש. לרוע המזל גם הדרך הזו לא מבטיחה הצלחה של מאה אחוז. רעיונות?
-
- 8 תגובות
- 657 צפיות
-
-
דדדדדדדדיייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני כבר לא יכול יותר! בשבוע האחרון הפעלתי לפחות 8 IMAGES על ה HD שלי!!! זה לא יאומן! איך זה שעם נורטון אנטי וירוס כל הזמן חודרים תולעים למחשב??? איך זה שאיך שאני מוריד את הפיירוול המובנה של XP (בשביל הCD++) מייד אבל מייד מופיעה ההודעה על הריסטרט למחשב?(זוכרים את התולעת ההיא... כן היא עדיין קיימת!!!) איך זה לעזאזל שהאנטיוירוס ל מסוגל לתקן או למחוק את הוירוס, גם בSAFE MODE!!!!!! איך זה שהפתרון היחיד לחרא הזה זה להפעיל IMAGS כל 5 דקות?????? מישהו מוכן להסביר לי מה העניינים פה? מה אני צריך לעשות בשביל להוריד את הוירוסים ובשביל לא לקבל אותם בכלל???
-
- 9 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף חומרה במחשב וזה יהיה הלוח אם המעבד והראם ושמעתי שהווינדוס ננעל עם מחליפים חלק מהחומרה זה נכון? אם כן מעושים?
-
- 14 תגובות
- 981 צפיות
-
-
2180 או 2600 או בכלל משהוא אחר בבקשה תענו זה מאוד חשוב!
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
התקנתי את קול אוף דיוטי חבילת ההרחבה והיא לא עובדת, שאני לוחת new game זה לא נכנס וגם שאני לוחץ quit אז עשיתי ctrl+alt+delete סגרתי את המשחק וכל המסך נהיה בהיר וגם שורת התפריטים עם כל האפשרויות שאני לוחץ ctrl alt delete נמחקה ועכשיו אני גם לא יכול לצאת מזה אפילו לאחר ריסט מה לעשות?? צירפתי תמונה אבל הקטנתי אותה בגלל שהיא שקלה הרבה אז תנסו להסתכל רק שאין אפשרויות או סרגל כלים או מה שזה לא יהיה שמה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 487 צפיות
-
-
העתקתי לכונן C קבצים מדיסק עם אוטורן ( autorun) בדיוק איך שהם ועכשיו שמחקתי אותם שאני מנסה להיכנס לסי בדאבל קליק זה מנסה למצוא את הקובץ של האוטורן שהיה . ואפשר להיכנס אליו רק במקש ימני ופתיחה וזה ממש מעצבן .. איך אני נפטר מזה ומחזיר לכמו שהיה ?
-
- 3 תגובות
- 965 צפיות
-
-
חבר שלי מחפש וינדוס מקורי ברוסית ! כן. רוסית. הוא מעוניין במקורי בלבד. האם יש חנויות שמוכרות וינדוס כזה ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
הכל עבד בסדר גמור, עכשיו אני בא להדליק הוא עולה יש ת'לוגו והכל ואז כשהוא גומר לטעון הוא פשוט עושה לעצמו ריסטארט. ניסיתי לעשות last known configaration that worked ולא השתנה שום דבר,ניסיתי בסייפ מוד להכנס גם לא השתנה שום דבר. אני לא רוצה לעשות repair לפני שאני מתייעץ כאן מה הגורם לבעייה ומה לעשות,כי לפעמים הrepair לא עובד. כנ"ל לגבי פירמוט+פירמטתי השבוע לא רוצה עוד פעם. יכול ליהיות שאני רק צריך לתת לו להתקרר ו"לנוח" קצת כי עבר הרבה זמן מאז הפעם האחרונה שכיביתי אותו יכול להיות שההארד דיסק חם מדי או משהו כזה... xp pro sp1 מותקן כרגע. תענו מהר בבקשה! אייל.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הסתכלתי בהיסטוריית עדכונים שלי וראיתי שם שWINDOWS XP SERVICE PACK 1 EXPRESS נכשל בהתקנה שלוש פעמים....אז עכשיו רציתי לנסות להתקין אותו שוב ושאני מסתכל בעדכונים שבמחשב שלי צריך מופיע שם רק SP2 ובהיסטוריית עדכונים שלי בכלל לא מופיע SP1 שהוא הותקן עכשיו השאלה שלי איך אני מתקין SP1 והאם יש חשיבות לסדר....
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
מאז שמיקרוסופט שינו את אתר ה- Windows Update שלהם אני פשוט לא מצליח לעדכן. ניסיתי את את הפתרון שהם מציעים בתמונה בעזרת ה- services.msc אך זה לא עוזר. יש למישהו רעיון?
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אני מנסה להמיר קובץ לEXCEL מחשבון הבנק שלי באתר מסויים ומקבל את ההודעה הבאה: Internet explorer cannot download [file name] from [site adress] the file couldn't be readen from the cache איזה CACHE? מה זה?
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-