Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
-------------------------------------------------------------------------------- שלום לכם אני חייב עזרה מהמבינים ואלה שיש להם טורנטליץ' . הורדתי לפני כמה זמן וינדואס ויסטה אבל אני לא זוכר איזה , ועכשיו אני צריך עוד הפעם להוריד . אז אני חייב שתביאו לי את הגרסא הכי טובה , פרוצה וכו' בבקשה זה די דחוףףףףףף .
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מיני שרת עם Windows Home Server ניסיתי לחפש בכל גוגל / אינטרנט משהו בנושא זה, איזושהי כזרה, לצערי לא מצאתי כלום, אז ככה,,,,, התקנתי את מערכת הפעלה , ומשם אני נתקעתי, יש מישהו שכן מכיר את המערכת או מכיר איזשהו אתר בעברית שיודעה לתת קצת הסברים עם מדריך איזשהו.....?
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
http://www.upf.co.il/file/46066.html http://www.upf.co.il/file/2164690.html
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני חדש יש לי שאלה בקשר לוינדוס אקספי כשאני נכנס למנהל המשימות-> לתהליכים יש לי כל מיני תהליכים ואאני יכול לבחור להם הגדרות עדיפות למשל בנמוכה אבל אני רוצה שתמיד שאני יתפח את התוכנית הזו אז ההגדרות העדיפות שלה יהיו בנמוכה. איך אני עושה את זה תודה מראש אם את זה ספציפי אי אפשר לעשות אז איך אני ממהר תוכנית כלומר גורם לה לפעול מהר יותר מהרגיל תודה מראש וחג שמח ! ;D
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הבעיה שלי היא כזו : אני צריך שהמשתמש שלי יזוהה כAdministor , למרות שבלוח בקרה אני מסומן כך כשאני מנסה להריץ תוכנות מסויימות / משחקים הוא מבקש ממני להתחבר כאדמין . לדוגמא שאני מנסה לעשות אקטבישן שופ הוא מבקש שאני יתחבר כאדמין למרות שאני משתמש יחיד , הPB מעיף אותי ממשחקים ורושם RESTRICTION: Inadequate O/S Privileges (הודעה זו מופיע כאשר המשתמש הוא אינו אדמין . מה אני יכול לעשות ??? תודה .
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שמעתי שאפשר לעשות בויסטה מן אפקט כזה שכאשר אני פותח כמה תקיות זה נראה כמו תלת מימד כזה..... מה שפחתי ראשון נראה "רחוק" אם כן איך עושים זאת?
-
- 2 תגובות
- 480 צפיות
-
-
התקנתי , יש לי רק משתמש אחד על מחשב עכשיו זה לא מזהה אותי כ אדמין , כלומר אם אני צריך לעשות אקטוישן בפוטושופ הוא אומר לי שאני יבדוק את גישות האדמין שלי , גם ה PB מעיף אותי בגלל שאני לא אדמין על המחשב . איך אני מסדר את זה ? תודה .
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
היי יש לי בעייה די מעצבנת שכל כמה דקות שאני עובד על המחשב זה נותן לי שגיאה יוצא מהדסק טופ ומכול התיקייות שהיתי בהם ומחזיר אחרי שניה וסוגר הכול מישהו יודע מה לעשות מצורפת תמונה ד''א מישהו יכול להמליץ לי על אנטי וירוס טוב ואנטי ספייור? [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי איך אני עושה את זה??
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הוירוס הזה שנקרא Backdoor.sdbot ומה שקורא זה שהנורטון אנטי וירוס מודיע לי וירוס בקובץ SVSHOSTS.EXE אך בהוראות הסרה של הוירוס באתר כתוב SVCHOSTS ולא SVSHOSTS (עם האות C). חוץ מזה כשאני לוחץ CTRL+ALT+DEL והולך ל PROCESSES יש שם תוכנה רצה אחת של SVSHOSTS ו 5 (אם אני לא טועה של) של SVCHOSTS. ב REGEDIT מהמקומות שאני אמור להסיר את הוירוס כתוב SVSHOSTS ולא SVCHOSTS. אז מה עלי לעשות? אשמח לקבל עזרה, תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שבוע טוב. יש ברשותי מחשב נייח עם מעבד P4 HT 2.8GHZ שמריץ ווינדוס HOME EDITION ומחשב נייד HP6515EJ שמריץ ויסטה הום פרימיום 32 ביט OEM שהגיע עם המחשב. השאלה שלי ככה,אם אני נכנס מחשב->מאפייני מערכת->הגדרות מתקדמות->משתני סביבה המעבד שם מוגדר בX86 בשני המחשבים. השאלה שלי כזו,האם אחד מהם לפחות לא אמור להראות לי שהוא X64? ככל שאני יודע שניהם משתמשים בליבה כפולה למרות שהלפטופ מצוייד במעבד חדיש יותר C2D T7300. תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמתי לב שיש לי התקן אחד לא מזוהה במנהל ההתקנים, אין לי מושג מה הדבר הזה ואיך להתקין אותו תמונה: מה זה בקר אפיק SM ואיך להתקין את זה?
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי הארד דיסק חיצוני WD ELEMENTS 1.5 TB. אתמול שמתי לב לקיומן של 5 ספריות בלתי ניתנות למחיקה, ששמה של כל אחת מהן נראה כמו סטרינג אקראי של תווים, בסגנון של: rt534ghytyy54df. כל הספריות ריקות מקבצים, חוץ מאחת, שבה מופיע קובץ בשם mrtstub.exe. קראתי באינטרנט שהקובץ הזה קשור לתוכנת malicious software removal tool של מיקרוסופט, אבל אני לא רואה איזה קשר יש לזה להארדיסק החיצוני שלי. סרקתי את הספריות עם אנטי וירוס, ולא נמצא כלום. כמובן שהסםריות האלה לא מפריעות לי, אבל אני חושש שמדובר במשהו מזיק. למישהו יש מושג מה זה ואיך נפטרים מזה?
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
קניתי היום כונן sata אבל אני לא מצליח להתקין אותו... הבנתי שצריך להיות דיסקט שמגיע עם הלוח האם בשביל להתקין (בזמן הפירמוט שצריך ללחוץ f6)... אבל אין לי את הדיסקט הזה והבנתי שאפשר להוריד אותו מהאתר של החברה.... הלוח אם הוא gigabyte k8-nf9 והדיסק הקשיח הוא של Western Digital...
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני משתמש במחשב שלי כיומן ואני צריך גג'ט של לוח שנה שאפשר לסמן על תאריכים מסויימים מה יש בהם (כמו הפאלפונים) חיפשתי הרבה זמן ולא מצאתי שום דבר ... אם אפשר עזרה .. תודה
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל ווינדוס אני מקבל חלון שמבקש ממני ללוץ על סמל אם השם שלי לפני שהתקנתי net framwork לא היה לי את זה האם יש דרך לבטל את חלון הפתיח הזה ?
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
אם יש לי כמה דיסקים קשיחים.. 1)אפשר שהם יהיו כמחיצה אחת? 2)אם אני עושה כמה מחיצות.... זה יגרום לבלבול או משהו כזה ???
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שבוע הבא אני מקבל את המחשב החדש שלי.. ורציתי עזרה לגבי חלוקת ההאדיסק שלי.. אני מתכנן להתקין שתי מערכות הפעלה נראה לי, עיקרית-ויסטה אולטימייט 64ביט והמשנית אקספי32ביט יש לי 2 דיסקים של 500 חשבתי לחלק ככה: חלוקה ראשונית-900ג'יגה לויסטה ו-100ג'יגה לאקספי עכשיו זה יתבצע ככה: ה-900 לןויסטה יחולקו כך: 200 ל-c מחיצת מערכת, 300 ל-d זה ההארדיסק הראשון השני: 200 ל-e 200 ל-f 100 של האקספי יתחלקו חצי חצי, חצי לc וחתי לd מה אתם אומרים?
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מתקין מערכת הפעלה windows XP על מחשב חדש. בשלב הpartitions הופיעה לי מחיצה קיימת: <C: partition1 <FREEDOS>[FAT32] 81925MB <81524MB FREE בסך הכל יש לי 476938MB. יצרתי מחיצה חדשה: [<F: partition2 [New<Raw <395004MB <395004MB FREE הומלץ לי ע"י טכנאי החנות לבחור בpartition1 להתקנת המערכת וב NTFS file system (quick, אך במסך הבא ההתקנה אומרת שהקבצים הקיימים כבר על המיחצה (400MB) יעלמו. האם אני צריך ליצור מחיצה חדשה להתקנת המערכת? בתודה, XxehsomxX
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום! כידוע (או לא) התקנתי במחשב הנייד הישן של אבא שלי (סלרון 733 מגה הרת ו128MB ראם) WINXP. המחשב רץ בצורה סבירה, אבל רציתי לדעת האם יש דרכים להאיץ אותו קצת (אני יודע שאין הרבה מה לעשות עם מפרט חלש כזה, אבל מה שאפשר תגידו). אני יודע שיש מדברים כמו זה שבPC-SPOT, אבל זה טוויקים שנודעו להאיץ ווינדוז אחרי זמן מה שהוא הותקן במחשב - משמע רג'יסטרי, ניקוי ואיחוי דיסק וכו'. רציתי לשאול האם יש לכם המלצות לשינויים לווינדוז עצמו בלי קשר לניקוי או איחוי הדיסק, אלא פקודות שונות שיגרמו לווינדוז להפעיל דברים מהר יותר וכדומה... אני מקווה שהבנתם מ האני רוצה... תודה!
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
המחשב שלי הוא סבבה לגמרי אבל בזמן האחרון הוא עובד לי ממש לאט וכול זה וזה משגע אותי מה אתם אומרים איך אני יכול לטפל במחשב שחי שהיה כמו שהוא היה פעם (לפני חודש חודשיים ) הוא מחשב חדש !! אז מה אני צריך תסתכלו אני עושה לו בדיקות ב ad aware יש לי הורדה של עידכונים לוידנוס אוטומטית כזאת ככה איך שיש עדכונים הוא מתחיל להוריד ולהתקין לי אותם יש לי אנטי וירוס שאני עושה בדיקטת מידי פעם מה עוד אני יכול לעשות כדי לשמור על המחשב שלי שיעבוד טוב כמו שהוא עבד לפני חודש משהו כזה תודה רבה אנשים
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
היי.. קודם צריך לציין שמדובר במחשב חדש. התקנתי vista על הדיסק הקשיח החדש שקניתי, ובבית היה לי דיסק קשיח חדש נוסף(250) שאותו חיברתי למחשב לאחר כמה ימים, לאחר התנסות עם vista. כשניסיתי להתקין את xp על הדיסק של ה250 הוא עשה רק את השלב הראשון כלומר העביר קבצים מהדיסק של ההתקנה לדיסק הקשיח. לאחר מכן כשהוא מפעיל מחדש את המחשב הוא רושם שיש בעיה והוא לא מצליח להפעיל את ההתקנה של xp (החלק השני) והוא גם לא מצליח להפעיל את הוויסטה כלומר הוא גם פוגע בקבצים של וויסטה ודופק את המערכת. בשביל לתקן את זה השתמשתי בדיסק של וויסטה ותקנתי את הבעיה. אני עדיין לא מצליח להתקין את xp על הדיסק הקשיח של ה-250. הוא גם לא נותן לי לעשות אתחול לדיסק הקשיח. אני יודע שיש הרבה מדריכים שמסבירים אי…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם משהו יודע כייצד ליצור silent install לתוכנות בWINDOWS
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
שלום, אני עומד בפני שדרוג וזה תמיד מביא איתו התקנה של ווינדוס. היה לי דיסק ( לא קיים יותר) מקורי של ווינדוס 8.1 וכשיצא ווינדוס 10 אז עדכנתי אליו בחינם, איך אני יוצר כונן התקנה? והבעיה העיקרית היא שאין לי יותר את ה product key. יש איזה פתרון?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש סקריפט שאיתו אני יכול ליצור למשל 15 יוזרים בפעם אחת ע"י העתקת יוזר קיים שיש לו כבר תיבת דואר, קבוצות, DESCRIPTION וכו'... אני יודע שאפשר לעשות משהו דומה עם CSVDE אבל לא כ"כ יוצא לי לכן אני מבקש עזרה ציירתי גם תמונה בשביל להמחיש את מה שאני מחפש http://img708.imageshack.us/img708/9833/21334944.jpg
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-