עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. כשאני מנסה להכנס להוספה או הסרה של תוכניות (בין אם זה מהלוח בקרה או מקום אחר) הוא פשוט אינו מופיע. שום שגיאה, פשוט כלום לא קורה. עשיתי שיחזור מערכת, לא עזר.. אני כבר אובד עצות. מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 892 צפיות
  2. Started by ehud4,

שלום! מצאתי איך מתחברים בעזרת netsh לרשת אלחוטית (באמצעות הפקודה wlan), למשל : connect name=Profile1 ssid=SSID1אני אשמח לדעת איך מתחברים דרך חייגן . . . *שימו לב, אני מדבר על חיוג דרך חייגן שקיים, ולא הגדרה שלו מחדש. **מערכת ההפעלה היא Windows 7 . תודה לעונים!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. התקנתי תוכנה למצלמת logitech דגם quickCam Orbit ,גירסא 8,3,0 זו גירסא שמתאימה גם ל- pro 4000 , הכל עובד תקין, הבעיה היא שבמחשב יש משתמשים עם חשבון מוגבל וכאשר הם נכנסים למחשב מיד מופיע תפריט קטן שמודיע שאין גישה, כמו כן המצלמה חסומה מחשבון מוגבל, אפשר להפעיל את המצלמה רק מחשבון מנהל, מה עושים, איך משחררים את זה? יעקב

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  4. כפי שאתם מכירים או לא יש את הבעיה שתוכנות לא פועלות בוינדוס אקס פי בגלל הבעיה של ה16 סיביות. עשיתי חיפוש בפורום ומצאתי את הפתרון לבעיה הזו, הפתרון שהיה באתר של מיקרוסופט עזר לי פעם אחת (הפקודת ב CMD) עכשיו שאני מנסה לעשות את הפקודות זה נותן לי אבל אחרי כל פקודה הוא פותח לי את הקובץ כ-פתיחה באמצעות ולא עושה כלום.. מה עושים?? זהו האתר לחץ כאן

• 2 תגובות
    • 981 צפיות
  5. אז ככה, הורדתי קובץ exe של Vista Transformation Pack 6.0 (ככה הוא נקרא), זה אמור לשנות סטייל שיהיה דומה לויסטה. התחלתי את ההתקנה היו אזהרות שהכל על אחריותי כן סבבה, התוכנה החליפה קבצי מערכת וידעתי שאין מה להפסיד כי אחרי ההתקנה אני יכול להחזיר למה שהיה על ידי שחזור מערכת.. לפחות ככה חשבתי.. אז אחרי ההתקנה אני רואה שהסטייל הזה מכוער והוא נדפק בגלל שהמערכת בעברית והיא משבשת דברים.. אז החלטתי לשחזר את הקבצים שהוחלפו ע"י התוכנה שהתקינה את הסטייל הזה, עשיתי את זה אבל זה פשוט לא שינה כלום אז החלטתי לעשות שחזור מערכת.. פתרון פשוט שיעשה את העבודה.. עשיתי שחזור מנקודת שחזור של אתמול, אחרי ריסטרט לפני שהשולחן עבודה נטען אני מקבל שגיאה שאיזה קובץ חסר, ואז הכל משתבש.. למראה עצמו יש הב…

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  6. Started by shimronfio,

היי, האם קיים גאדג'ט של וינדוס או תוכנה שבה ניתן לכבות את המחשב לפי זמן. בXP השתמשתי בפקודה דרך הפעלה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. חברים שלום אני חייב סיוע דחוף התקנתי את מערכת WIN7 על כונן HD חדש לאותו מחשב שיש לי בכונן :C את מערכת XP נאמר לי שאוכל לבצע בחירה לאיזה מערכת אני יכול להשתמש כך שאוכל ללמוד על WIN7 ורק לאחר שליטה יעביר את כל התכולה לכונן החדש עכשיו אני לא מסוגל להכנס לXP הנמצא בכונן :C אבקש סיוע דחוף בברכה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by davidcohen,

היי יש לי את שגיאה 1719 כל פעם שאני מנסה להתקין או למחוק תוכנה או משחק כלשהו הנה התמונה : מה לעשות ? יש לי ווינדווס אקס פי 64 ביט אם זה משנה

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  9. Started by RASTA^MAN,

יש לי כרגע אקס פי פרו 2 איך אני מתקין גם 98?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. יש הרבה "קבוצות" שבנות גרסאות win שכבר מעודכנות (לאותו החודש) ומשופרות בכל מיני אופטמציות \המהרות ושלל טריקים כבר בילט-טאין שלא יהיה צריך לעשות את כל זה אחרי ההתקנה מישהו מכיר גרסאות נפוצות כאלה ? ואיזו הכי מומלצת ? תודה מראש נ.ב כמובן שבהנחה שיש לי רשיון חוקי של win מין הסתם

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  11. Started by finish,

כשאני מנסה לפרמט את כונן C אז הוא מפרמט לי את D ועוד דבר כונן C שלי מוגדר כNTFS יכול להיות שזה בגלל זה? ואם כן איך אני מחזיר אותו ל FAT32 תודה פיניש

• 9 תגובות
    • 897 צפיות
  12. Started by Yakim Peled,

בוקר טוב, 1. כשאני נכנס ליוזר שלי יש כל מיני תוכנות שעולות אוטומטית. איך אני מגיע לתפריט ששולט בזה? 2. אם אני רוצה שה-TAB ינוע לכיוון ההפוך, על מה אני לוחץ? חשבתי שזה Shift+Tab (אאל"ט זה היה כך ב-XP) אבל זה לא עובד. 3. יש לי בעיה עם כונן חיצוני אחד. כאשר אני מחבר אותו ל-USB המחשב לא מזהה כלל שהוא מחובר. הוא כן מזהה כל מה שאני מחבר אליו למשל, קורא כרטיסים, DOK מסוגים שונים ו-HD מסוג MyBook של WD אבל כשאני מחבר ארנק דיגיטלי כזה הוא לא מזהה אותו. מחשבים אחרים (לא זוכר את ה-OS) כן מזהים את הארנק הזה אז ברור לי שזו בעיה ספציפית בחיבור בין הארנק הזה למחשב הזה. יש למישהו מושג איך פותרים את הבעיה הזו? אגב, אני לא חושב שזה משנה אבל זו גירסת 64 ביט. תודה מראש.

• 24 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. Started by Lol10k,

שמעתי שאפשר להשתמש בDOK בתורRAM בויסטה,כיצד ניתן לעשות את זה? תודה

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. יש לי מחשב דל זיכרון. יש לי עכבר ומקלדת מתוחכמים כאלה שכדי להפעיל את כל הפונקציות שלהם צריך להתקין דרייברים. השאלה: אם אתקין והתכונות יהיו פעילות זה יכביד על המחשבף יצרוך יותר זיכרון? (כרגע XP מזהה אותם במקלדת ועכבר רגילים)

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  15. שלום לכולם. לא מזמן רכשתי מסך BENQ GL950. על המחשב מותקנת מערכת הפעלה WINDOWS XP SP3, הרזלוציה המוגדרת על המחשב היא הטבעית של המסך, יחד עם זאת הפונטים על המסך לא נראים כמו שהם אמורים להראות, אלא קצת חורגים מהפיקסלים, כלומר לפעמים נראים מרוחים. השאלה שלי היא איפה בהגדרות של XP ניתן לשנות משהו כדי שזה יראה חלק? לעבור ל WIN 7 זה לא אופציה כי המחשב לא הכי סוחב אותו. אגב המחשב המדובר הוא זה שבחתימה. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אחי לא יודע איך נכנס לי ונפתח חלון כמו של ביוס המבקש סיסמא ושם משתמש לכניסה לאתר הדבר מעצבן ולא נותן לי לעבוד ומעט המחשב יש לי מערכת XP PRO בטלתי קוקיס וגם היסטוריה נכנסתי לכילים אפשרויות ולא מצאתי איפה לבטל מי גואל אותי מהיסורים יבוא על הברכה חג שמח לכולם :bash:

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by refael1967,

כשאני מנסה לעשות כיבוי המחשב עושה הדלקה מחדש אם יש למישהו רעיון איך מתפטרים מזה

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  18. אהלן יש לי מספר מחשבים ברשת הביתית. כרגע אני מגבה בין המחשבים לצורך יתירות וכו' אני מעוניין אבל שהקבצים שאני מוסיף/מחסיר/משנה בתוך התיקייה הספיציפית יגובו בהתאם גם במחשבים האחרים איך אני עושה את זה? לא הצלחתי לעבוד עם SYNC CENTER משום מה תודה

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by eliau21071981,

אני למשל בודק כל מיני תוכנות חדשות שיוצאות לשוק אז מין הסתם פעם בחצי שנה גג!

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by nati86,

שלום לכולם, רציתי לדעת מהו הקובץ בWIN2000 שקובע את תצורת המערכת כמו msconfig בWIN XP תודה מראש לכל מי שיכול לעזור.

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  21. כאשר אני מפעיל את המחשב (חלונות 7), ברגע שהחייגן שלי אמור להתחיל לפעול אוטומטית, מופיעה לי הודעת שגיאה של חיבורי רשת, והוא מסרב בכל תוקף להפעיל את החייגן, עד שאני מעיף את ההודעה. מה הגורם לכך?

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by Black_eagle,

שלום. לידידה שלי התחילה להופיע הודעה של ERROR כשהיא נכנסת לאתר של MSN. יש תמונה מצורפת. מה אפשר לעשות על מנת להעלים את הERROR הזה? תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  23. Started by HaEsrimVeArba,

חבר שלי התקין מחדש WINDOWS XP מקורי. (REINSTALL דרך התקליטור) ו עכשיו הWINDOWS מסקרב לתת לו להתקין את SP2 ושאר העדכונים ההכרחיים בטענה שיש לו אותם כבר. מה ניתן לעשות?

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  24. Started by roeesnir,

התקנתי WIN7 Ultimate 64Bit, וכונני הDVD לא מזוהים. הם מופיעים במנהל ההתקנים, עם סימן קריאה צהוב עליהם, ובDevice status כתוב: לאחר שיטוט קצר ברשת גיליתי שזו תופעה די מוכרת, אך לא הצלחתי לסדר את זה. גם כשביטלתי את חתימת הדרייברים ע"י: בשורת הפקודה. יש פיתרון? עריכה: הבעיה נפתרה !! הסרתי את התוכנה Any DVD, כי ראיתי שחלק מהדרייברים בלי החתימות באים משם, הסרתי את הכוננים ממנהל ההתקנים וסרקתי חומרה מחדש. הם הותקנו כמו שצריך.

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  25. הטלויזיה שלי מחוברת למחשב בעזרת חיבור HDMI כאשר אני צופה בסרטי HD המחשב מקרטע קצת.. אבל בלי חיבור לטלוזייה הסרטים פועלים בסדר גמור.. מה יכולה להיות הבעיה? כי המפרט שלי נראה לי לא סביר שיעשה לי בעיות כאלה.. יש לי וינדוס 7 AMD ATHLON II X3 435 BOX 4 גיגה זיכרון ati radeon hd 4200 HD תודה...

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.