עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by FaT_GEnERaL,

בפעם הראשונה שהפעלתי את הסרט הוא עבד טוב אבל בפעם השנייה אחרי כמה דקות המסך של הסרט נהיה שחור (ניסיתי ב DIVX גם לא עזר..) ??? תודה מראש

2. Started by airborn,

יש לי וין אקס פי פרו ----- אני צריך שכל הוינדוס יהיה בשפה עברית-- אם יש איזה תוכנה שעושה את זה? ו איפה אפשר להוריד

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  3. כל יום לפחות נכבה לי המחשב ואין לי מושג למה מישהו יכול לעזור לי תודה מראששששש

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  4. Started by Dante_9,

המחשב עולה בלי אף תוכנה איתו, עשיתי Windows Update בשלב כלשהו אני לא מאמין שזה קשור, לחצי כפתור ימני על סתם ספרייה על ה- Desktop ואז ישר קופץ חלון ה- Error של Windows (אתם יודעים זה עם ה- Dont send ו- send report) סתם ככה. אני לוחץ dont send ואז ה- Desktop מתאתחל והבעיה נגמרת. אני משתמש ב- XP PRO SP1 ורוצה להגיע למצב שאיך שה- Desktop עולה אני יכול ללחוץ על כפתור ימני על סיפרייה והכל יהיה תקין.

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  5. Started by MATTAN,

מה קורה אחים שלי יש לי פורום php ומתי שערכתי את הקבצים אז בטעות לחצתי שזה תמיד יפתח את הקבצים עם הפנקס רשימות ועכשיו אני לא יכול לערוך אותם ואין תוכנה אחרת שיכולה לפתןח אותם אז רציתי לדעת איך אפשר לבטל את השטות הזאת בכדי שהמחשב שוב פעם לא ידע איזה סוג קבצים אלו

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  6. Started by THE-MASTER,

יש לי בעיה כאשר אני בא לפתוח קבצים מסוג MS-DOS ...... יש לי ווינדוס אקס פי..שמתי לב שווינדוס אקס פי הורידו את הדוס מהמערכת שלהם ולכן חשבתי שנצטרך להתרגל...אבל פתאום גילית שיש המון אנשים עם ווינדוס אקס פי שמפעילים יישומים של MS-DOS חשבתי לעצמי שזה בגלל שאין לי SP2 ולכן התקנתי אותו במחשב שלי אבל עדיין זה לא עובד לי הנה לכם תמונה שמתארת את המצב שלי.. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. מה עושים?? "Disk boot failure, insert system disk and press any key"

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by SHAY951,

איך אני מחזיר את המסך פתיחה (המסך שיש לפני שהוינדוס עולה שבו שמים את הסיסמא ובוחרים משתמש) לברירת המחדל של הוינדוס (כי שיניתי אותו למשהו אחר שהתקנתי משהו מסוים ועכשיו אני לא יודע איך להחזיר... ;D), ובכלליות איך אני יכול לשנות אותו למסך אחר אם המסך שאני מוריד הוא לא התקנה שעושה את זה לבד? תודה.

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  9. אנ כבר אחרי הפרמוט החמישי השבוע!! יש לי לפעמים בעיות שגיאה בעיקר בקובץ DLLCHACH שנמצא בתיקיה SYSTEM32. המחשב מרתיע על כך ואומר להריץ את הצ'ק דיסק, לאחר כמה דקות המחשב נתקע ולא מגיב וסוגר כל חלון פתוח. מה שאני נאלץ לעשות זה רק ריסט ואני כבר יודע שהמחשב לא יעלה יותר. מה אני אמור לעשות? ניסיתי את אקס פי הום אדישן ופרופשיונל והדיסקים שלי ובמחשבים האחרים שלי זה לא קורה ככה. רציתי להזכיר כמה דברים: התופעה התחילה בשבוע האחרון ולפני כך היא לא הייתה, יש לי לוח אם של אביט IS7-E והארדיסק 16- GB של מקסטור. תודה מראש וזה די דחוף לי לכל מי שיכול לעזור..

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  10. Started by holly man,

שלום אני מנסה להתקין את ה tweak ui במערכת הפעלה 2000 אני לא מצליח פשוט זה לא מגיב לא קורה כלום מה עושים? הוא שואל אם להתקין בשולחן העבודה אבל לאחר שאי לוחץ אישור לא קורה כלום מבקש עזרה כיצד לבצע חפשתי בפורום על הדרכה אבל לא מצאתי תודה

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  11. אני משתמש בווינדוס xp מן הסתם מאז שהוא יצא לשוק,אז בקיצור בשני ווינדוסים האחרונים שלי אני נתקל בהערה הזאת מה זההההההההההההה? זה מונע ממני המון דברים! מקווה שהתמונה תופיע! תודה רבה לכל העונים!

• 14 תגובות
    • 878 צפיות
  12. התקנתי winxp_sp1 מהדיסק. והכל פעל מצויין. עד ש.. לפני יום-יומיים התחברתי לעידכונים והתקנתי 4 פריטי אבטחה. מאז קרו לי 2 צרות: 1) אינני יכול לראות תרגומים כאשר אני רואה סרט על צג טלויזיה. (DIVX) 2) האמיול שהיה רץ לי על מהירות 50 ירד לי למהירות 2. איך אני יודע איזה עדיכונים להסיר? על אחד העיכונים שהתקנתי נאמר לי לפני ההתקנה שלא אוכל להסירו בעתיד. יש מה לעשות?

• 11 תגובות
    • 849 צפיות
  13. Started by poltergeits,

יש לי תיקייה שאני שומר בה כל מיני קבצים שאני מוריד עדכונים דרייברים וכ"ו....... עכשיו בכל פעם שאני פותח את התיקייה מופיעים לי הקבצים כסמל גדול ואני אוהב שהם מופים בשורות או באייקונים קטנים כאלו שאפשר לראות את כל התוכן של התיקייה בלי להגדיל את החלון והשאלה היא האם אפשר לקבע את זה כך שלמרות שאני יעשה ריסטרט הם עדיין ישארו כמו שהגדרתי ועוד שאלה : אני שומע מוזיקה בקיבצי MP3 בתוכנת ווינאמפ 5 והבעיה היא שנגיד ואני פותח אלבום אז השיר הראשון הופך להיות אחרון וכל הרשימה מתבלבלת אפילו אם אני ממספר את השירים שבתוך התיקייה זה עדיין מתבלגן בטעינה פליז אנשים זה יכול לשגע פילים 8)

14. Started by ETB,

כבר שבוע שאני לא מצליח לסיים את הדיסק קלינאפ, כל פעם הוא נתקע על ההתחלה, בלי הודעת שגיעה. מישהו נתקל בבעיה הזאת?

• 8 תגובות
    • 947 צפיות
  15. זה קורה כשאני מפעיל כל מיני ישומיים וזה קורה בישומיים שונים ולא תמיד

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  16. Started by A.z,

אח שלי סגר יוזר אחד על ידי סיסמה. האם יש דרך לגלות את הסיסמה של היוזר?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by HeaT-SinK,

אני צורב דיסק של התוכנות למחשב החדש שיהיה לי אני צריך לדעת אם יש בSP2 דירקט איקס 9

• 11 תגובות
    • 961 צפיות
  18. Started by Troubled_Martyr,

יש לי Windows 2000 Pro SP4. החל מלפני שבוע, כשאני מדליק את המחשב, ה- Windows מתחיל לעלות, רואים את הלוגו עם ה- bar המתקדם למטה, ולאחר מכן הוא עובר לרקע הכחול של Windows, כמו שצריך. אלא שברגע הזה, ההרד דיסק נכבה והמחשב עושה reset לעצמו ועולה מחדש עם אותה בעיה. אותו דבר קורה גם כשאני מנסה לעלות ב- Safe Mode על כל נגזרותיו. למעשה אין לי שום דרך להעלות את ה- Windows. חיברתי את ההרד דיסק שלי למחשב אחר עם Windows XP בתור slave. שם קיבלתי גישה מלאה אליו בלי שום בעיה (המחשב לא אותחל דרך הדיסק שלי אלא דרך הדיסק שלו). בדקתי בדיסק שלי וירוסים עם Norton, בדקתי באמצעות Norton Disk Doctor ובאמצעות ה- Disk Check של Windows ולא נתגלתה שום בעיה. האם יש דרך להציל את ה- Windows שלי מבלי לפר…

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  19. Started by SOLIDUS SNAKE,

יש לי WIN2K האם יש דרך קלה לעשות דיסק שיכיל את כל עידכוני האבטחה עד היום עבור מערכת ההפעלה שלי ? אני יודע שיש אפשרות להוריד כל עדכון כקובץ EXE (אגב איפה?), אבל זה המון קבצים - האם יש דרך לקצר את הדרך ? תודה מראש

20. Started by slim_shady,

הורדתי את הפייר וול בהגדרות של האינטרנט\התחברות ואז הוא שם לי הודעה מסריחה כזאת ליד השעון.... זה משגע לי את השכל כי של 5 דקות זה קופץ ואומר "בעיה, נא לפנות ל____ ולהשים פייר וול". אני לא יכול לשחק משחקים כי זה מוציא אותי!!! ואני לא רוצה פייר וול גם כי הוא מאיט את האימיול והכל וגם הוא לא נותן לשלוח באיי סי וכאלה וגם אחרי שניתקתי זה לא מאפשר לשלוח...... איך להעיף את החרא הזה!?!?!?!?!

• 13 תגובות
    • 768 צפיות
  21. הסרתי עידכון אבטחה, ואולי בגגל זה נוספה לי תקייה עם שם מוזר: C:\8a6b3f9a5219d12f66a534 שוקלת 14.5MB וזה תוכנה מהי? האם ניתן להסיר? איך הגיעה אלי?

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  22. Started by Miyota,

For users of Windows 2000 or XP you actually have to tell the OS what size L2 cache your processor has otherwise it won't be used properly! Luckily it's fairly easy to fix. Click on the Start button then go to run. From there type REGEDIT and press the "Ok" button. After it opens the Registry Editor follow this path. hkey_local_machine, System, CurrentControlSet,Control, Session Manager, Memory Management Once you're in the Memory Management folder look for the DWORD value secondleveldatacache. Right click on that and go to modify. Very important you have to change the Base from Hexidecimal to Decimal before modifying the values. After that's done just punch in your L2 ca…

23. GetDataBaack 2.31 בבקשה דחוץ לאללה נמחק לי כל ההרד דיסק תודה נ.ב כל הסיריאלים שאני מצאתי לא היו טובים

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  24. Started by 1immortal,

בעיה מוזרה מאוווד : פותחים כתבן , כותבים מלל של כ300 שורות . מעתיקים את כל המלל כטקסט לתוך אימייל חדש בתוך אוטלוק אקספרס , שולחים לעצמנו . בבדיקת מייל , מקבלים את המייל ששלחנו , אבל.... בלי מספר שורות בסוף העמוד . התוכנה פשוט מעיפה באופן אקראי מילים וחצאי משפטים מהטקסט עצמו . אם עושים double paste , עם רווח של כמה שורות ביניהם , בטקסט הראשון לא קורא כלום , בסוף הטקסט השני באותו מייל , נעלמים מספר מילים או 2 ~ 3 שורות . זה מטריף אותי בצודה דיי שרוטה , וזה נהיה עניין של פרינציפ . בתמיכה של מיקרוסופט לא ממש יודעים מה להגיד לי , ביטלנו את כל האופציות של סיבוב הטקסט סביב גוף המייל , את כל האופציות האפשריות , וזה עדיין קורא . גוגל לא העלה שום ממצאים רלוונטיים . אולי מישהו נתקל …

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  25. Started by Bug2000,

אוקיי אז כאמור יש לי בעיה. אני מוריד את ההתקנה מתחיל להתקין ו... הופ! זה קופץ לי : http://forums.ort.org.il/files/30/2096057/5841779.jpg ואין לי מושג מה הגורם לכך. תעזרו לי אני מת לשחק ב SIMS2 ולא יכול בגלל זה תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים