עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Dark Daemon,

זמן מה לאחר שהתקנתי את המחשב שלי הבחנתי בכך הוינדוס יצר לי תיקיה בשם 4dc325b2f0b5f04 בכונן D בתיקיה ישנם כל מיני קבצי DLL ועוד קבצים של הוינדוס כמו dxdiag.exe ,wuauclt.exe, winlogon.exe הוינדוס אצלי נמצא בכונן C ולפני שהתקנתי את המחשב מחדש (שמתי הארד דיסק חדש) לא הייתה לי התיקיה הזאת מישהו יודע למה משמשת התיקיה הזאת? והאם אפשר למחוק אותה?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by medina,

בכל פעם שאני מוריד קובץ אפליקציה..וינדווס מנסה לפתוח אותו עם תוכנת CMD.EXE במקום לפתוח עם האקספלורר, וכל האייקונים של הקבצים הופכים לתצורת דוס.ולמעשה כבר בהפעלת המחשב ישנן מספר משימות שהווינדוס מריץ עם CMD. מה עלי לעשות כדי שהאקספלורר יפתח את הקבצים? ניסיתי כבר לשנות את אמצעות הפתיחה אבל זה לא עוזר כי אין אפשרות לערוך את האופציה לקבצי אפליקציה (EXE). וגם ניסיתי לשנות בתפריט אבל מופיע רק OPEN ולא OPEN WITH

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  3. Started by bd,

לפתוח על מחשב שולחן עבודה מרחוק.. אבל שאני מתחבר שמי שעל המחשב שאני מתחבר לא יתנתק .. הכוונה ש 2 יעבדו על המחשב בו זמנית.. 2 שולחנות עבודה.. איך עושים את זה.

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  4. Started by hichkock,

כל המכשירים שאני מחבר למחשב (מצלמה דיגיטלית, מצלמת וובקאם, סורק... וכ"ו) שמתחברים בחיבור USB לא נקראים אוטומטית. אני חייב לעשות ריסטארט למחשב כדי שהם יעבדו ואם אני מנתק ומחבר שוב אז שוב צריך לעשות ריסטארט. יש לי ווינדוז אקספי באנגלית. מה אני אמור לעשות? :-\ תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  5. Started by SHAY951,

אני רוצה לשנות את ה-BOOT SCREEN ב WIN XP , ויש לי תוכנה שאמורה לעשות את זה. עכשיו, שאני נכנס לחלק בתכנה שבו אמורים לשנות את ה BOOT SCREEN יש איזו אזהרה כזו, משהו על גיבוי הקבצים של ה-WINDOWS. עכשיו רציתי לדעת האם זה מסוכן להחליף את ה BOOT SCREEN גם אם אני עושה את זה בעזרת התכנה ? (כי אני יודע שלבד זה די מסוכן) יכול להגרם מזה איזשהו נזק לוינדוס? (או שהוא יכול לא לעלות בכלל?) תודה.

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  6. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז יש לי בעיה במחשב שלי אז רציתי לדעת אולי יש לכם פתרונות טוב אז הבעיות קודם כל רוב הזמן הCPU על 95-100 לוקח זמן למחשב לבצע פעולות נגיד ויש לי 3-4 אתרים פתוחים אז לוקח איזה דקה אד שאני עובר לאתר השני יש לי הרבה POPUP המחשב נתקע הרבה תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  7. יש לי Windows hom edition בעברית רק פירמטתי ורוצה לעדכן אותו ויש לי שגיאה אחרי שהדף חשב קצת... זה השגיאה... מה הבעיה פה? בבקשה אם אתם יודעים אז תסירו לי אל תשלחו אותו לכל מיני אתרים באנגלית או משהו כי אני אסתבך תודה!!!

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by miky,

חברה היום כאשר ניכנסתי לאתר lsdiods וניסיתי לקנות היה כתוב לי cookies not eanabld תם מבינים מה קרה ויכולים להסביר לי מה קרה?

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  9. Started by עידן אברהם,

יש לי דיסק מלאה של XP SP2...אך זה לא יוצא אוטומט (BOOT) להתקין את XP SP2 ..משהו יודע ..איך עושים ..

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  10. Started by mosheva,

שלום!!! שמתי לב שתקיית הTEMP שלי שנמצאת ב-C:\Documents and Settings\moshe\Local Settings (winXP pro) גודלה 8גיגה מה עושים??? מותר למחוק ?? יש תוכנה שמוחקת??? עזרה :s05:

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by ccc,

???

• 7 תגובות
    • 789 צפיות
  12. Started by Psycho17,

אנשים תענו על הסקר חשוב לי לדעת את דעתכם...

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  13. Started by fuichtva,

במחשב היו שתי מערכות הפעלה,WIN98 ב כונן C ןXP כונן D . מחקתי את WIN98 מכונן C כיון שאין לי צורך בה, ועתה אני רוצה להעביר את הXP לכונן C כיון שיש בו יותר מקום. האם זה אפשרי בלי להתקין מחדש וכיצד? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  14. התיקיה מפוצצת בג'יגות של media, ואני משתמש בה רק לפני שאני מעביר את הכל לתיקיות המתאימות, בגלל זה אני גם קורא לתיקיה "Before Filtering"... העניין הוא שאני חושב ש-Windows אפיין את התיקיה הזו כתיקיית multimedia (או איזה שטות דומה) והוא לא מרשה לי לסדר את הקבצים לפי סדר הורדה (בדרך כלל אחרי שאני מוריד משהו אני רוצה לפתוח אותו ובגלל זה הפונקציה הזו היא הכרחית, כדי למנוע חיפושים מייגעים בתיקיה). אם מישהו אי פעם נתקל בזה ומכיר דרך לארגן שזה יהיה נורמלי אני אודה לו. Vega

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  15. Started by GENERAL,

שלום אני לאחר שהתקנתי את ה SP2 התוכנות RAXIO שהיא תוכנת צריבה הKAZAA ICQ ולעיתים גם המסנגר לא עובדים לי בכלל.... אשמח לקבל המלצות בהקדם מה לעשות מצב תמונה הודעת שגיאה לאחר שהפעלתי את הRAXIO התקנתי מספר פעמים את התוכנה ... וכלום .. לא עובד [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 674 צפיות
  16. אני הולך לקבל מחשב שלי, ורציתי שתהיה אפשרות לראות את האדמיניסטרטור מצב רגיל. יש דרך לעשות את זה? ומה ההבדל בין אם אני עושה חשבון ומגדיר אותו כמנהל המערכת לאדמיניסטרטור?

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  17. Started by fffSSS,

אני רוצה שהמחשב יהיה מהיר ....... שאני לוחת CTRL +ALT +DEL ואז תהליכים אז יש הרבה תהליכים אני רוצה להוריד הרבה תהליכים שהמחשב יהיה יותר מהיר מי (MSCONFIG..) איזה תהליכים לא לבטל?יש לי SP 2..

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  18. Started by yan,

רציתי לדעת אם אפשר לעשות כמו שיש מדריך ליצור ולצרוב דיסק עם XP+SP2 אז אולי מישהו יודע איך להוסיף לXP עברית ואז לצרוב את זה שזה כבר XP ישר בעברית ויש לי את הדיסק Windows XP Multilingual User Interface Pack אם מישהו יודע זה יעזור לי מאוד תודה

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  19. כשאני רוצה לעשות תיקון לXP ואני מכניס את הCD הוא מבקש לדעת איזה כונן אני רוצה לתקן אני אומר לו C ואז הוא מבקש סיסמת מנהל איזה סיסמה לשים אני לא יודע ? אין לי יוזרים במחשב כלל .

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  20. Started by A.Iniesta,

המחשב פנטיום 4 וזז כמו פנטיום 1 ובשימוש ב-pf הוא תמיד משתמש מעל 250 מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  21. מצטער עם הכותרת לא קולעת מספיק, הכוונה היא כשאתם בתיקית שירים שלכם למשל ואתם מסדרים אותה, כל פעם שאתם עומדים על שיר מסויים הוא מנגן אותו בצד ע"י המדיה פלייר איך אני מבטל את זה?

22. Started by ccc,

למישהו יש ערכי רג'יסטרי שימושיים שחשוב לשים ובטוח הם לא דופקים את הווינדוס? כל התוכנות שניסיתי דופקות... תודה... אם אפשר הסבר מלא על כל דבר. ולמה לא להתקין אם יש סיבה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by overload,

זה מה שקורה כל פעם שאני פותח חלון של אקספלורר (גם לא אינטרנט). רק אחרי שהתקנתי את הSP2 זה התחיל. מישהו יודע מה זה?

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  24. Started by evman007,

בזמן האחרון קורה לי שהמחשב מראה לי דרך ה task manager שהשימוש ב cpu עומד על 100 אחוז,דבר שממש מאיט את המחשב... זה קורה במיוח שאני גולש באינטרנט תודה לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by idan1836,

אני צריך SP1 למחשב בשביל שיזהה לי את ה160 ג'יגה כי הוא מזהה רק 131 במקום 160. אני לא מוצא את הלינק להורדת התוכנה כי הוא שונה לSP2, הורדתי SP2 והוא לא עובד כי יש לי בעברית אז אני רוצה את הלינק של SP1 בבקשה!

• 5 תגובות
    • 939 צפיות

דיונים חדשים בפורומים