Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
קניתי 2 ניידים חדשים Asus VivoBook X512JA התקנתי על שניהם מערכת הפעלה נקיה. ואופיס 2019 נקי עם רשיון. אני מקבל מסכים כחולים ב- 2 הניידים. נסיתי להתקין הכל שוב, אבל הבעיה לא נפתרה. במסכים הכחולים מופיעה כל פעם בעיה אחרת: kernel_data_inpage_error פעם browser.sys, פעם cdd.dll, פעם win32kfull.sys ועוד... לפעמים: system service exception זה קורה בכל פעם שמדליקים את המחשב. מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לפעמים קורה לי כשאני לוחץ על איקון בווינדוס למשל זה מסמן לי עוד איקונים בעת ובעונה אחת או שזה מסמן לי כמה קבצים בלחיצה אחת והדרך היחידה לפתור את הבעיה זה ללחוץ על ctrl+shift הימני ולאחר מכן על ctrl+shift השמאלי... זה ממש מעצבן ... הבעיה קורת בזמן רנדומלי לחלוטין! למישהו עוד זה קרה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל את המחשב ואני רוצה להתקין נגיד משחק או משהו שקשור ל Windows installer אני צריך להפעיל את הService הזה. איך אני יכול לעשות שזה יהיה פועל אוטומטי? תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
היי אם אני מתקין את הויסטה הזאת על xp זה מוחק לי את הxp ? והאם זה שווה לעשות את זה או שעדיף לקנות ויסטה להתקנה מלאה?? תודה לעוזרין
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
היום פירמטתי מחשב ישן שלי והתקנתי לו WINDOWS XP ישן. אני צריך לשדרג לSP2 כי האינטרנט לא עובד על המחשב השני והדרייבר יעבוד רק בSP2 זאת אומרת שאי אפשר להוריד את SP2 מWINDOWS UPDATE מישהו יודע איפה אפשר להוריד את הקובץ התקנה של SP2 בהורדה ישירה?
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
מה ההבדל בין SP2 ל SP3 כדאי להתקין SP3 למחשבים חלשים שיש בהם SP2 ..? ומה ההשפעה בין SP2 ל SP3.. תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב התקנתי אתמול ווינדוס XP SP2 2006 על מחשב אינטל חדש לגמרי, ואחרי עבודה של כמה שעות (בלי אנטיוירוס), צצה לה בעיה.. כשאני נכנס ל'התחל', ועומד עם העכבר על אחד מהתפריטים שיש להם חץ והם אמורים להיפתח לעוד תפריט משנה (כמו ALL PROGRAMS, MY RECENT DOCUMENTS וכו'), אז אני לא רואה את תפריט המשנה - אלא רק את הצללית שלו, את הגבול שלו. התפריט עצמו נפתח והוא קיים - כשאני לוחץ על משהו בתפריט אז נפתחת תוכנה כלשהי - אבל אני לא רואה אותו ואת הרשימה שלו, אלא רק את הצללית של התפריט משנה.. אשמח לקבל פתרון לבעיה! (הרצתי כעת סריקה בנורטון 2006 וב-SPY BOT ואין שום ווירוסים) תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
היי, החלפתי לוח במחשב שלי ואחרי החלפת הלוח, כשהווינדוס מנסה לעלות הוא קורס. אני יודע שפירמוט יעזור פה אבל שמעתי שיש דרך אחרת שתמנע את הפירמוט, עשיתי חיפוש קטן ללא הצלחה... אשמח לקבל עזרה בנושא, תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן יש לי Win7 ואני מחפש דרכים לשפר את הביצועים של המחשב, אם יש כאלה. בנוסף, אשמח לתוכנה שמנקה קבצי זבל ומוחקת מה שמיותר או מידע לגבי מיקומים שצריך לנקות. בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מסך LG W2220P חדש ומחשב נייד Studio XPS 13. כאשר אני מנסה לחבר את המסך דרך חיבור הVGA הכל עובד, כאשר אני מנסה לחבר את המסך דרך חיבור הHDMI רשום לי על המסך HDMI Power Saving Mode והמסך נכנס לStand By. הכבל עצמו תקין, האם למישהו יש רעיונות לפני שאני מתחיל להתקשר לתמיכות למינהם? אני עם וינדוס 7. חיפושים בגוגל העלו הרבה תוצאות, אך שום דבר שעזר לי...
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מערכת ההפעלה היא WINDOWS XP PRO SP2. אני מחפש תוכנה שיכולה לנעול לי אינטרנט בעמדה הספציפית הזאת ורק כשאני מכניס סיסמא האינטרנט יתחיל לפעול. יש אפשרות כזאת בחלונות עצמן או אולי בדפדפן? אני לא רוצה ליצור פרופיל נוסף, זה חייב להתבצעה בפרופיל הקיים. חשוב שהתוכנה תהיה FREEWARE או פתרון מתוך החלונות תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום! יש לי נתב בבית שמחוברים אליו שני מחשבים. במחשב אחד אפשר להוריד עדכונים והכול עובד ובשני אי אפשר. זה נוגע לגבי אנטי ווירוס ועדכונים למערכת הפעלה. אמרו לי שהבעיה היא במערכת הפעלה,ורציתי לשאול כיצד לפתור בעיה זאת כי במיקרוסופט נתנו לי צעדים שלא עזרו. הבעיה היא מאוד דחופה כי המחשב בסכנה בלי עדכונים וחשוף. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נדפק לי הכונן דיסקטים ואין לי boot של win98.
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
שלום, אני לפני קניית מחשב חדש למשחקים ואני תוהה איזו גירסא של Windows 7 עלי לקנות על מנת לאפשר תאימות מירבית למשחקים חדשים וישנים. ההבדל העיקרי מבחינתי בין Home ל-Pro הוא ה-XP Mode אשר יכול לדמות מכונת XP שעל פניו נשמע לי כמו סביבה מושלמת למשחקים שלא תואמים Windows 7. כרגע אני מדבר על משחקים כמו Doom 3 ו-Half Life 2 אבל השאיפה שלי היא להתקין מערכת הפעלה שתיהיה תואמת לכמה שיותר משחקים. מדובר במחשב i5 עם 8gb ram. האם ה-XP Mode יודע להשתמש במאיץ גרפי ייעודי (לא מה שמגיע על המעבד)?
-
- 5 תגובות
- 899 צפיות
-
-
כשהתקנתי את הויסטה יכלתי להשתמש בדיסק של אולטימט בשביל להתקין כל גירסה אחרת, האם זה גם במקרה בוינדוס 7 או שהפעם כל דיסק שונה?[br]פורסם בתאריך: 5.02.2010 בשעה 00:54:07 טוב, לאחר ניסיון התקנה הבנתי שזה לא אותו דבר, באסה, עכשיו צריך לגלות רק איזה גירסה נתנו לי ולהשיג דיסק
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה או אפשרות ב WINDOWS XP PRO עצמה שתתן לי להפעיל אפליקציות בעזרת קול, כלומר לפתוח את MY COMPUTER להקליד ב WORD, לפתוח קבצים ספציפיים וכו'.. מישהוא מכיר?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כדאי לי להתקין ויסטה 64 ביט? על המערכת שיש לי עכשיו.... לפי CPU-Z המעבד שלי תומך ב EM64T והאם הביצועים במשחקים צפויים לרדת? האם המערכת פשוט תעבוד יותר טוב מאשר XP 32? על המערכת שלי... שהיא לא ממש טובה... אז האם כדאי לי? ויש לי עוד שאלה.. אם התקנתי ווינדוס בG אני אוכל לשנות אותו אחר כך לC??? ASUS P5LD2-Deluxe Intel Pentium 4 641 3.2 With Stock Cooling Gainward 6600 GT 256MB 128BIT 2X1GB Kingston 667 Mhz DDR2 Hec 400W
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי וינדוס ויסטה 64 ביט הורדתי את כל התוכנות החדשות ביותר של כרטיס המסך דריוור 7.2 יש לי כרטיס מסך ATI 1900XT עכשיו ברגע שאני מתקין את הדריוור מופיע לי במנהל התקנים בהתקנים נוספים עוד התקן שקשור לכרטיס מסך והוא NTativrv01 וכאשר אני רוצא לעדכן אותו אני לא מצליח כי אין לי את הדרייור שלו מה עושים תודה
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
בנוסף הסתכלתי ב windows Task Manager שהתוכנית: SYSTEM IDLE PROCCESS משתמשת בכ- 85-95 אחוז מהCPU!! משהו שלא היה לי בעבר.. מה אני יכול לעשות? חוץ מלפרמט... :-\
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כרגע אני משתמש ב WIN XP אני מודע לכל הבאגים שיש במערכת לכן המליצו לי לשנות את המערכת ל WIN 2000 האם זה כדי ? האם יש אפשרות להתקין את WIN 2000 ולמחוק את WIN XP מבלי להתקין את כל התוכנות הנוספות שיש על המחשב מחדש כמו שעושים שידרוג רק ההפך
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
שלום! יש לי ווינדוס שבע כבר למעלה מחודשיים - הוא עבד כרגיל והכל טוב ויפה. אתמול קרה דבר מוזר: המחשב עדכן עדכון מסויים [ראיתי שזה עדכון אבטחה מסויים - לא התעמקתי] עשיתי כיבוי כרגיל - הוא כבה ומשומה נדלק -לבד- ניסה להכנס לווינדוס, הציג מסך שחור וכבה. היום בבוקר כשנסיתי להפעיל אותו הוא נדלק, מראה את הסמל של ווינדוס 7 אבל כשהוא עובר מהסמל לשולחן העבודה הוא נתקע [מסך שחור]. יש למישהו מושג איך אני מטפל בבעיה? למחוק משהו? מדובר על מערכת הפעלה 32 ביט. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כאשר אני מצרף לדומיין, לא יכול לבחור יותר Aero Theme הDC הוא SERVER 2003 תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מבחינת הפורום אני לא יודע אם זה מתאים לכאן או לחומרה, אז מנהלים תעשו את השיקולים שלכם. משהו ביקש מימני להתקין לו (לפרמט) על מחשב ישן XP. הוא הביא לי את המחשב, הכנסתי את הדיסק לצורב ואז שמעתי רעשים חזקים מהצורב (כמו ששורטים לוח אם גיר)! הוצתי מהר את הדיסק וכולו היה שרוט. בדקתי לפני שהכנסתי אותו (את הדיסק) שהוא במקום הנכון, כך שזו לא יכולה להיות הבעיה. אחרי זה ניסיתי סתם להכניס דיסק וראיתי זה עושה את אותו הדבר... עכשיו הדיסק לא שלי אלא שלו, אז אני קצת בבעיה (אין לי XP להביא לו) ויש לי קצת בעיית תקציב בזמן האחרון אז אין לי איך להביא לו מערכת אחרת. השאלה היא אם יש דרך לסדר את הבעיה או שאתם יכולים לחשוב על סיבה שבגללה זה יכול לקרות שאני יסביר לו. אשמח לעזרה (זה ממש חשוב לי, ב…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן.. אני עכשיו פשוט באמצע "עבודה חשובה" ואני צריך להשאיר את המחשב עובד בלילה.. עכשיו הבעיה היא שהמחשב עשה לי עדכון ומבקש ממני לעשות ריסטרט כל כמה דקות ואם אני לא לוחץ תוך 5 דקות הוא עושה את הריסטרט לבד.. האם יש דרך לבטל ההודעה?.... אם כן אשמח לדעת איך.... עודד ב.
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-