עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יש לי בעיה שאני מנסה להכנס למחשב שלי.. המסמכים שלי.. וכו' אז המחשב מנסה לפתוח אותם ולא מצליח הוא חושב לשניה ואז רואים את הרקע (כל המסך נעלם לרגע אחד) ושוב חוזר למצב הרגיל כאילו לא הבאתי לו "פקודה". מה עושים?

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  2. יש לי בעיה שאני מנסה להכנס למחשב שלי.. המסמכים שלי.. וכו' אז המחשב מנסה לפתוח אותם ולא מצליח הוא חושב לשניה ואז רואים את הרקע (כל המסך נעלם לרגע אחד) ושוב חוזר למצב הרגיל כאילו לא הבאתי לו "פקודה". מה עושים?

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  3. Started by hike101,

אני מנסה לגרום לחלונות הנפתחים להפוך לחצי שקופים כשאני גורר אותם. ניסיתי לשחק עם סימון V בתפריטים שונים אך ללא הצלחה. איך עושים את זה?? תודה

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  4. באתר מייקרוסופט מבקשים לבצע הפעלה עם הפקודה : MSXML3.dll אך ללא הועיל. מישהו יכול לעזור ?

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  5. Started by Psycho17,

שבת שלום אנשים... יש לי מערכת הפעלה Win XP Pro ואחי רוצה שאני אתקין לו FrontPage??? הבעיה היא שאני לא יודע איך להוסיף את התוכנה הזאת מהדיסק של WIN אשמח לקבל עזרה ;D בתודה מראש אלדד כהן

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  6. זה לא Spyware ולא Virus... בדקתי עם 2 תוכנות AV ועוד 4 תוכנות ל-Spyware. אז....WTF :s05: אשמח לעזרה ! ולא הותקן שום דבר, בן רגע זה השתנה. ואין לי System Restore כיוון שביטלתי אותה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  7. Started by liiight,

כי הוא רק מפעיל את התוכנה, והוא לא מבצע את הDEFRAG עד שלא מקישים עליו פיזית (וזה כמובן נוגד את כל הרעיון של התזמון).

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  8. Started by DarkSight,

אני מנסה להעביר מספר קבצים ממחשב אחר שיש לי שיש לו מערכת הפעלה WINDOWS98 למחשב בעל מערכת הפעלה XP ופשוט זה לא הולך אני מחבר אותם דרך כבל רשת ופשוט אני לא מצליח לקבל גישה למחשב עם הXP מישהו יכול לעזור?? :-X

• 6 תגובות
    • 650 צפיות
  9. על כמה לשים שמתי תן שינהל אוטומטי אבל מה עדיף ? יש לי 1.25 gb זיכרון

• 37 תגובות
    • 4.2k צפיות
  10. Started by Libby,

שלום לכולם... אני משתמשת ב וינדוס xp pro. אני מעוניינת לדעת האם עדיף xp, ומדוע... ומהם "הבעיות הרבות" שיש לשניהם שעליהם מתלוננים כולם? :DJsmile:

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  11. Started by NIR-T,

http://www.microsoft.com/windowsxp/mediacenter/evaluation/whatsnew.mspx#ECAA זה המדיה סנטר 2005.... מזה בעצם הווינדוס מדיה סנטר מה הוא נותן והאם הוא נוח לשימוש.. תודה מראש, ניר.

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  12. Started by Imtheman,

טוב חברים אז יש לי בעיה קטנה שמטרידה אותי איך אני חוסם גישה ללוח הבקרה בלי להוריד את אפשריות האדמין (זאת אומרת שהיוזר ימישיך להיות אדמין...) איך??? זה אפשרי ראיתי את זה...

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by jambo7,

שלום יש לי תוכנה שמחברת בין סימולטור טיסה fs2004 לאיטרנט לבצע טיסות רשת כל הזמן היא עבדה ללא בעיות עכשיו אני לא יכול להתחבר והיא מודיעה לי שיש לי בעיה ב directx ניסית להוריד directx חדש מהאתר של מיקרוסופט אבל לא מצאתי את הגירסה שמתאימה ל win xp pro ניסיתי כל מיני דיירקט איקסים למינהם וזה לא עזר התקנתי את התוכנה מחדש וזה לא עזר תודה

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  14. Started by slim_shady,

תראו... אני פותח קובץ New Text Document או של קובץ אחר בnew חוץ מ folder וכשאני משנה לו את השם ולוחץ enter הוא כותב "if you cange a file name extension, the file may become unsable. are tou sure you want to cange it? ואז כשאני לוחץ YES הוא הופך את הקובץ לבילתי-פעיל (סמל כזה של דף לבן ועליו חלון WINDOWS ובחלון קבצים, נו כמו הקבצים שאתה פותח וזה עושה לך רשימה של קבצי אפשרות פתיחה כי אין לזה תוכנה משלו.....) ואז זה לא פועל... מה לשעות? תודה מראש slim_shady

15. Started by Psycho17,

צהריים טובים אנשים. אתמול נכנסתי לאתר של Windows וגילית להפתעתי בעמוד הראשי שיצא WIN XP 64Bit... יש אפשרות להוריד איזה קובץ ולהתקין (משדרג את מערכת ההפעלה הנוכחית של XP של 64 ביט). הנה קישור:קישור יש לי שאלה גם האם אתם ממליצים להתקין אותו??? (ה64 BIT) ;D ;D ;D

• 8 תגובות
    • 817 צפיות
  16. אז זה הסיפור: התקלקל לי ההארדיסק, שלחתי להחלפה, קיבלתי אחד חדש וריק. בינתיים השתמשתי באחד של 8GB ישן.. השאלה היא האם אני יכול לחבר את החדש כSLAVE ולהתקין מהWINXP שקיים עכשיו בהארדיסק הישן, התקנה חדשה להארדיסק החדש? ואם כן, איך? תודה מראש

17. Started by Libby,

שלום אנשים....אני חדשה בתחום המשבים.... לפני כחודש רכשתי מחשב,בעל חלונות: windows xp pro.... באנגלית. באיי סי קיו משאירים לי הודעות בעיברית בזמן שאני באופליין, וכשאני מתחברת אני רואה את זה בסינית ספרותית... ובאנגלית לפעמים כשאני מקלידה והוא כותב אותיות אחרות לגמרי... אני נואשת, לי ולמחשב שלי אין שפה משותפת... :s05: כך שאם יש פה מישהו שמסוגל לעזור לי אני אשמח מאוד...

• 11 תגובות
    • 932 צפיות
  18. Started by shimon23,

כאשר אני לוחץ על כפתור ימני ובוחר בSettings, והולך ל Desktop אני מקבל את הודעת ה error שמצורפת בתמונה. זה די מבאס שאני לא יכול לשחק עם האפשרויות של הרקע, מישהו מכיר את הבעיה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  19. Started by niv0us,

יש ברשות לאפטופ יש מדגם dell latitude c800, עם מעבד intel PIII 850 וזיכרון של 256, ויתכן 512... אני מעונים לאתחל אותו. המחשב מיועד למטרות עבודה בלבד, תכנות וכו'... המערכת הפעלה שיושבת עכשיו על המחשב היא windows 2000 pro. השאלה שלי איזה מערכת הפעלה כדי להתקין על מחשב כזה, האם ניתן להתקין וינדוס אקס פי. ומה הדרישות המומלצות למחשב שהייה כדאי להתקין עליו מערכת הפעלה xp. בתודה מראש ניב

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  20. Started by BoRiS.K,

חבר הביא לי את הווינדוס ורשום שם שהוא מתאים ל-אינטל "Windows XP 64-Bit Edition will run on the Intel Itanium processor" האם הוא יתאים לי (יש לי AMD 64-Bit)

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  21. Started by אוריפ,

שלום! אח שלי מקבל מחשב חדש בקרוב עם הארד דיסק עם ממשק SATA. הבנתי שצריך להכין איזה שהוא דיסק פלופי שעושה משהו בשביל שההתקנה תזהה את ההארד-דיסק SATA או משהו כזה. אני מבקש ממכם לעזור לי בבקשה בהדרכה של איך לעשות את הדיסק הנ"ל. תודה! מצאתי תשובה בעזרת החיפוש. אפשר לנעול.

22. Started by SHAY951,

נכון בד"כ ב WIN XP שלוחצים עם כפתור ימיני על איזושהי תמונה יש בין כל האפשרויות "קבע כרקע". עכשיו, פעם זה היה גם אצלי ככה, אבל מאז שעשיתי איזה עדכון ל WINDOWS כבר אין את האפשרות הזאת יותר. אפשר איכשהו לסדר את זה שהאפשרות הזאת תחזור? תודה.

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  23. איך מבטלים את הסורק דיסק האוטומטי שמתחיל אחרי ריסטרט ?(WIN XP PRO)? ואיך מתמודדים עם הוירוס MT.EXE

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  24. Started by Lethal_Acid,

לפני כמה ימים המערכת הפעלה שלי עשתה עידכון רציני. ואכשיו כל פעם שמחשב שלי עובד יש לי את האייקון ליד השעון Downloading Updates (כדור הארץ עם סימן של אייקון של חלונות) שעומד על 0% כל הזמן. איך אני מעיף אותו? תודה.

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  25. אני משתמש במחשב והולך לישון ..בבוקר המסן לא זז אבל המחשב והמקלדת מגיבים הכל כרגיל....הלחצנים של העכבר גם לא פועלים כאילו הוא משבית את עצמו אחרי כמה שעות...מה עושים?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים