Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי לא מצליח להפעיל את הווינדוס, הוא נטען והכל אבל לפני שמגיע לסיסמא בפרופיל הוא עושה ריסטרט. ניסינו להפעיל במצב בטוח וקורה אותו דבר. יש פתרון? עריכה: אני חושב ששחזור מערכת יעזור... אפשר לעלות את השחזור מערכת דרך הדוס? אם כן אז איך?
-
- 7 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לדעת כיצד ניתן בווינדוס לבצע את הדבר הבא: פתיחה של קובץ אחד- תפתח גם קובץ אחר. לדוגמא : אם פתחתי את הצייר (mspaint.exe) , יפתח גם פנקס הרשימות (notepad.exe) . תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום חברים אני יודע שהבעיה הזאת עלתה בעבר אבל לא ראיתי תשובה לזה ולכן אשמח לקבל תשובה אחד ולתמיד יש לי מחשב חדש שמותקן עליו XP ולאחר שהוא עולה לוקח לו עוד דקה שתיים עד שאפשר להפעיל את חייגן האינטרנט ובכלל לעבוד איתו חופשי חיפשתי בהרבה מקומות אבל לא מצאתי תשובה שעזרה ביטלתי בservice את השורה של backround intelligent ניסיתי עוד כמה דברים וכלום לא עזר מקווה שמכם תבוא הישועה מהמיואש ארז כמובן תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
בנוסף לשגיאה יש גם 2 ישומי אקספורר שלא ניתן לסגור (אני סוגר הם חוזרים) שמנצלים הרבה משאבים. אשמח לעזרה בתיקון הבעיה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שבתי לי מ 28 יום בבסיס בחור בשטחים ליד ירושליים למחשב בבית ושמתי לב שכאשר אני נכנס לתיקיות שבהן נמצאים סרטים או קבצי וידאו כלשיהם הוינדוס קוקס ומוביל אותי לתיבת ה Send report או Dont send המוכרת שכל לחיצה עליה תוביל לאיפוס והפעלת ה explorer.exe מחדש :\ יש להוסיף ןלציין שזה קורה רק כאשר הסרטים נמצאים במצב של "תמונות ממוזערות" אם הם ב ICON או רשימה הדבר לא קורה :\ אין לי מושג מה גורם לבעיה. ניסיתי להתקין מחדש גם את ה Winamp קודדקים למינהם וכלום לא עובד :\ Help...
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
שלום רב, לא מזמן התקנתי אצל חבר ווינדוס אקס פי והתקנו הכל ועשיתי לו עידכונים מהאתר של ווינדוס ושאנחנו מפעילים את המחשב מחדש לפעמים נפתחת הודעה שרשום בה שתוך 60 שניות יתכבה המחשב,ואחרי 60 שניות הוא נכבה.יש לכם מושג מדוע יש לי את ההודעה הזו?מאפיינים משהו? ווריוס אין אני עשיתי בדיקות.. תודה לכם....
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
לי יש את הום פרימיום ולחבר שלי יש את האולטימט והוא אצר לי שיש שם הפשרות לרקע שהוא כמו מצגת ( הוא כאילו זז ) אבל כשאני מסתכל בהבדלי גירסאות באתר של מיקרסופט לא ראיתי את ההבדל הזה משהוא יכול להבהיר לי קצת את הענין
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
לויסטה. תודה
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-
-
בהתחלה הורדתי על 30..... אחרי זה הורדתי פירוואל ות- 20% האלו שמיכרוסופט משתמשת ואני מוריד על 120..... במקום על 185 ואף 200 שהגעתי ב- sp2 כל זה בלי תוכנת הורדות כמו FlashGET שאיתה אני מגיע ל- 200 בכלל לא יציב עם ירידות ועליות. אחותי מחוברת ברשת ובדקתי איך היא מורידה מאותו אתר עם SP1 בלי שום תוכנה , זה היה על 183-185 יציב! אני לא יודע מה לעשות יותר!, בלי קשר יש לי בפינגים במשחקים...... ממש גבוהים ולא יודע למה. יש דרך לשפר תמהירות???????? כי אני רוצה להחזיר ל- sp1 . ה- sp2 הזה רק עושה לי בעיות וחוסם לי כל אתר עם פרסומת באינטרנט.... וכל פעם אני צריך לאשר לתמיד לאותו אתר...... בכלל יותר מדי מאובטח...
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
-
-
שלום התקנתי חלונות ויסטה לפני כמה ימים במקום חלונות XP. (ה-XP מחקתי) עכשיו החלטתי להחזיר את XP במחיצה נפרדת וכך עשיתי התקנתי אותו במחיצה שביצעתי עם Partitionmagic8 ופתאום אני לא רואה את חלונות ויסטה וXP ישר קופץ ... יש לציין שהתקנתי את XP במחיצה נפרדת והמחיצה של ויסטה עדין קיימת עם כל תוכנה. מישהו יודע איך אני יכול ליצור שיהיה לי הודעה שאני יבחר באיזה וינדאוס לבחור לפני שהוא עולה ? תודה !
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
היי, לפני לא מעט זמן גיליתי שאחד העדכונים של הWINDOWS הורס לי את המחשב ושולח לי STOP ERROR (C00000021 אני חושב) אז הפסקתי לעדכן את ווינדוס, כי זה היה הפתרון היחידי שהיה לי באותו הזמן בינתיים הצטברו לי כבר 60 עדכונים שלא ביצעתי, ובנוסף יש לי בעיה עם ה USB כל הזמן שבחלק מהפורומים ברשת נטען שאפשר לפתור אותם בעדכוני הדרייברים, מה שהוביל אותי לאחר חיפושים שוב לאתר מיקרוסופט ולעידכוני WINDOWS..(אני אשמח בהזדמנות זו אם מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד דרייברים עדכניים ל UNIVERSAL HOST CONTROLLER ויכול לספר לי על כך) בכל מקרה אני אודה למי שכבר מכיר את הבעיה הזו של העידכונים ויכול להגיד לי איזה עדכון בדיוק גורם לכך - כי כרגע אני מנסה לעדכן , המחשב קורס ואני מבלה כמה שעות בשחזור מה GH…
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
יש לי בעיה בדיסק הקשיח של המחשב השני והצלחתי להפעיל אותו אצלי כסלייב. איך אני יכול לגבות את ההודעות ואת אנשי הקשר מהאווטלוק בלי להיכנס אליו?
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
מעבד: DualCore Intel Pentium D 925, 3000 MHz לוח אם: P5N32-SLI DELUXE זכרונות: 667 2GB של OCZ כרטיס מסך:ATI HD4750 הכי רגיל לא מומהר ולא מקורר (הכי סטוק שיש) דיסקים קשיחים:250 GB של WD,יש לי 2 כאלה. יש מצב שאני יעשה ביניהם RAID0 אבל לא בטוח השימוש העיקרי של המחשב זה שירים ואינטרנט, אבל גם משחקים חדשים קורה שאני משחק, וכמובן CSS לפחות פעם בשבוע חשבתי להתקין ויסטה HOME PRIMIUM 64 ביט, אבל אמרתי אני יתיעץ פה עם האנשים מה הכי כדאי, אולי בכלל כדי לי ללכת על XP השאלה אם 32 או 64 ומה ההיתרונות של ה64 על ה32? יותר מהר? לא נתקע?
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
היום קיבלתי את המחשב החדש בדקתי כמה זיכרון בשימוש כאשר אני רק גולש והאאוטלוק פתוח וראיתי שיש רק 300-400 מגה זכרון פנוי..זה יכול להיות? יש לי 4ג'יגה ראם ומותקנת אצלי ויסטה אולטימייט64ביט sp1 יכול להיות שאני לא בודק טוב אולי..בדקתי במנהל המשימות תחת ביצועים ששם כתוב זכרון פיזי מאוחסן ופנוי אבל בריבוע שליד הגרף של היסטוריית שימוש בזיכרון פיזי כתוב 1.2ג'יגה..אני לא מבין..מישהו יכול להסביר לי בבקשה..
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
תראו אני קונה מחשב חדש הוא בהזמנה כרגע והחלטתי להתקין עליו ויסטה 64 בית השאלה אם יש גירסה שלו בעברית?
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
לפי הבנתי המערך בעל הביצועים הטובים ביותר הוא RAID 0... השאלה היא, האם בין 2X80GB לבין 4X80GB יש גם הבדל בביצועים או רק באחסון? והאם יש לעשות RAID0 אחד של 4 כוננים או 2 של 2... איך זה עובד.. ?
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש לאחי Windows XP Dark Edition ובדיסק יש את התוכנה VISTART אז התקנו אותה ומאז ההתחל לא עולה
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
סרקתי את המחשב עם McAfee SecurityCenter, ומחקתי את הקבצים שהוא מצא שהיוו סיכון (אך לא מצא בהם וירוס). עכשיו אני מקבל את ההודעה שגיאה שצירפתי בתמונה. מה לעשות? ואם זה מפסיק פשוט להתעלם? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום, אני עומד להתקין מחר WINDOWS במחשב המבוסס מעבד (AMD64 (ATHLON 64 3000 המחשב מבוסס לוח אם של GIGABYTE מדגם : http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_Spec_GA-K8NS.htm אני עומד להתקין WINDOWS XP PRO SP2 יש משהו מיוחד שצריך לעשות כדי להתקין את ה-WINDOWS במחשב זה? (DRIVER..למעבד??) או פשוט מתקינים רגיל? הצעות? הארות יתקבלו בשמחה תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
יש לי הרד דיסק של IBM שהיה מותקן עליו בעבר ווינדוס 98 SE. עכשיו,הווינדוס הזה דפוק ואי אפשר להשתמש בו. (העכבר שם לא מופיע,חסרים קבצים,וכו') עכשיו,עשיתי לאותו ההרד דיסק פורמט מלא. של שתי הכוננים. עכשיו,אני רוצה להתקין עליו 98 מחדש. אחרי ההתקנה,כשהוא מתכונן להפעלת הווינדוס מחדש,אני רואה שפתאום יש לו את ה "עיצוב" של הווינדוס הקודם! כאילו,אותו גופן דפוק שהתקנתי פעם,עם אותם הצבעים. (ואין עכבר..) וזה עוד אחרי שעשיתי פורמט! עזרה בבקשה..
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
"המחשב שלי"הסמל שנמצא בשולחן העבודה נפתח לאחר 6 שניות מה אני צריך לעשות כדי להאיץ את הפתיחה שלו תודה
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אהלן, נדפקו לי כל הפונטים בווינדוס. זה התחיל אחרי שהסרתי את המשחק Left 4 Dead. עכשיו כל הפונטים מודגשים נורא ובפיירפוקס לדוגמה פונטים בעברית תמיד נוטים הצידה :\ ניסיתי לשחק עם ה-Themes ואפילו להחזיר לממשק Aero וחזרה לרגיל, אבל שום דבר לא עוזר. תמונה להמחשה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
כל פעם אחרי דקה שתיים שאני מפעיל תוכנה, אני מקבל הודעת שגיאה "סייר Windows הפסיק לפעול" ואז מיד אחרי זה עוד הרבה הודעות שכאלו "446.EXE הפסיק לפעול" "window defender user interface הפסיק לפעול" "סייר החלונות של שולחן העבודה הפסיק לפעול" עשיתי שחזור מערכת וזה לא עזר, עדכנתי לSP2 וזה לא עזר. מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-