Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
לחבר עם מחשב מופיעה לפעמים ההודעה הזאת.המחשב אומר לו שאין לו תמיכה בזה. מע' הפעלה XP/SP2. אינטל D805. בוצעו סריקות ווירוסים,מחשב מטופל.
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
כברי כשבוע שהמחשב עולה לאט לאחר ההדלקה מחדש שלו. כלומר אם אניי מכניס את המחשב למצב שינה ומדליק אותו -תיקתק נדלק אם אני מכבה את המחשב לגמרי ומדליק אותו, הוא נכנס לווינדוס מראה לי את התמונה של המסך [איזה 2 מלאכיות ...] ואז אני צריך לחכות כמעט דקה ולא קורה כלום,רואים רק מסך חלק, אחרי דקה המחשב מתחיל להעלות את האייקונים ,אנטי וירוס וכו' ומוכן לשימוש. מה אפשר לעשות כדי לזרז את התהליך ומה יכולה להיות הבעייה?
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי WindowsXP מותקן, ולמרות שלא הגדרת Share, רואים אותי ברשת עם מדפסות ו-Shared Documents. איך אני מעלים את עצמי לגמרי? תודה.
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס XP וחיבור כבלים ללא חייגן, כשאני מנסה להיכנס לאינטרנט אקספלורר העמוד לא עולה. בדפדפנים אחרים הכול פועל טוב. גם כשאני מנסה להיכנס לעמוד אינטרנט דרך המחשב שלי הכול עובד טוב!! איך לסדר שזה יעבוד דר האינטרנט אקספלורר?!? בבקשה עזרה
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
התקנת הממשק העברי מה WINDOWS UPDATE של הויסטה משנה גם את השפה של המדיה סנטר, ככה שאני יודע שאין צורך להוריד שום דבר נוסף לתרגום השאלה אם אני יכול להפריד באיזשהי דרך\הגדרה\קובץ\משהו את שפת הממשק של הוינדוס ושפת הממשק של המדיה סנטר? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
בהתחלה הורדתי על 30..... אחרי זה הורדתי פירוואל ות- 20% האלו שמיכרוסופט משתמשת ואני מוריד על 120..... במקום על 185 ואף 200 שהגעתי ב- sp2 כל זה בלי תוכנת הורדות כמו FlashGET שאיתה אני מגיע ל- 200 בכלל לא יציב עם ירידות ועליות. אחותי מחוברת ברשת ובדקתי איך היא מורידה מאותו אתר עם SP1 בלי שום תוכנה , זה היה על 183-185 יציב! אני לא יודע מה לעשות יותר!, בלי קשר יש לי בפינגים במשחקים...... ממש גבוהים ולא יודע למה. יש דרך לשפר תמהירות???????? כי אני רוצה להחזיר ל- sp1 . ה- sp2 הזה רק עושה לי בעיות וחוסם לי כל אתר עם פרסומת באינטרנט.... וכל פעם אני צריך לאשר לתמיד לאותו אתר...... בכלל יותר מדי מאובטח...
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
כל דבר שאני מנסה להפעיל(שהוא exe)זה פותח לי חלון ושואל אותי עם איזה תוכנה אני רוצה לפתוח אותו.... יש לבעיה פיתרון חוץ מלפרמט את המחשב?...צריך עזרה ??? עריכה:עכשיו גליתי שהדבר היחיד שפעול(והוא exe)זה ה-fire fox
-
- 8 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אחרי שאני עובר עליהם עם הסמן הם חוזרים לצבע שהם אמורים להיות. הנה דוגמא: http://www.flickr.com/photos/22238418@N03/2406009320/ ניסיתי גם ווידאו, לא הצליח.
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש איפה שהו בXP אפשרות לבטל את חלון ההזהרה\אבטחה המעצבן הזה כל פעם שאני מנסה לפחוח באימייל סרט או מצגת או קובץ WORD או EXCEL ? אני לא מצאתי ! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להתקין את windows 7 professional אבל בתחילת ההתקנה אני מקבל את ההודעה הבאה (מצורף קובץ) ואני לא יכול להמשיך מישהו יודע למה זה קורה? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום חברה, קודם כל נראה אחלה פורום אז כל הכבוד לכם. אשמח אם תעזרו לי לתקן את הבעיה במחשב שלי בהקדם. להל"ן הבעיה: אני פותח את המחשב ומקבל את המסך הבא: כל אפשרות שאני בוחר מעבירה לחלון שגיאה הכחול עם המספרים, (אני לא מספיק אפילו לקרוא מה כתוב) ומיד אחר כך המחשב מתחיל מהתחלה. ניסיתי להתקין מערכת xp נוספת על הדיסק הקשיח, אך שאני מגיע לחלון האפשרויות יש לפניי 2 אפשרויות: פירמוט מהיר פירמוט רגיל ולא מופיעה האופציה להתקין בלי לעשות שינויים. אין סיכוי שאני מפרמט את ההארדיסק הזה, יש יותר מידי דברים חשובים בו. אודה לכל התותחים שיעזרו לי בהקדם, תודה רבה דור
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה... אני לא יודע למה אבל אני לא מצליח לשנות את הסיסמא ב"חשבונות משתמשים"... הוא רושם שלא ניתן לשנות את הסיסמא... גם אחרי 20 ניסיונות !! יש עוד דרך לשנות אותה ?! אפילו דרך הCMD...
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
http://www.siz.co.il/my.php?i=gehnotm3z2jt.jpg זה כל רגע קורס, עזרה מישהו? :'( :'( :'( Intel Core i7 Box Gigabyte X58 UD3R Kingston 4GB DDR3 1333Mhz ATi HD4870 1024MB Thermaltake Soprano FX Thermaltake 650W :-\ :'(
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
מהירות ברירת המחדל של תפריט "התחל" (או "Start" ) הינה איטית למדי. ניתן לשפר את המהירות ע"י עריכת הרג'יסטרי. מדריך זה מראה איך לעשות זאת בשלושה שלבים. http://hofshi.blogspot.com/2007/08/blog-post_21.html
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום, יש לי XP ואין לי יוזרים במחשב (רק אני עצמי), וכשאני מתקין תוכנות אז חלקן מגיעות לתפריט התחלה דרך ALL USERS וחלקן דרך היוזר שלי אני רוצה לסדר אותם בתיקיות משלי בתפריט התחלה ושאלתי היא: האם יש דרך לאחד את כל התוכנות שנמצאות ב ALL USERS וב MY USER למקום אחד כך שאני אוכל לסדרם לפי הצרכים שלי?
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
אני בבעיה רצינית.. נכנס לי איזה וירוס למחשב שפועל בחסות הקבצים yedkreq וnqlisty לגבי השני אני לא בטוח לגבי האיות אבל YEDKREQ אני די בטוח..כשמנסים להקליד אחד מהשמות האלה בגוגל הוא סוגר את החלון , הוא לא מאפשר לי להתקין שום אנטי וירוס והוא סוגר לי חלונת אינטרנט ומציף אותי ב"שגיאות" אתמול השארתי את המחשב דלוק כשהגעתי היו כ1308 חלונות שגיאה, עשיתי ריסט שהמחשב עלה נודע לי שהוינדוס לא מוצא את svchost.exe וגם שהוא נעלם מהregistry , כרגע אני לא יכול לעשות 90% מפעולות הוינדוס.. לא יכול להיכנס לכוננים זה אומר לי שאין לי רשות קיצור זה די גמר אותי.. אם מישהו יכול לעזור אני מאוד אודה לו. כל מה שהצלחתי להבין עליו זה שהוא מכונה גם cfdc worm אני לא בטוח עד כמה זה מדוייק.. ושמדובר בmalwar…
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
זה קרה ב4 משחקי ילדים שניסיתי להתקין לאחותי ובכולם היתה הבעיה כשניסיתי להפעיל את ההתקנה או שזה קרה בהפעלה אוטומטית. אנא עזרו לי להבין מה הבעיה. כמו כן ניסיתי לשנות ב"תאימות" את מערכת ההפעלה וגם זה לא פעל. תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
זה קורה כאשר אני מנתק את ההארד דיקס המשני שלי. יש לי ווסטרן דיגיטל 160 גיגה שקצת נדפק והוא תוקע לי תמחשב, ואני מנסה לנתק אותו אבל המחשב לא עולה בלעדיו....ואני מקבל b0 error. הווינדוס מותקן על הHD השני של סיגייט. מה עושים??? תודה
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אין לי מושג מה התקנתי אבל כל EXPLORER השתנה לי לכתב נטוי ובקושי קריא...מה אפשר לעשות כדי לתקן? תודה...אני אצרף תמונה.... ניסיתי לשחק באפשרויות אבל זה לא משנה כלום...זה נשאר ככה: [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום לכולם... לאחרונה הבחנתי בתופעה מוזרה למדי - אם אני לוחץ ומנסה לפתוח תיקייה (לא משנה איזו) על הדסקטופ, עוברות כמה שניות ורק אז התיקייה נפתחת, וזה מעצבן נורא. מה שעוד יותר מוזר... אם פתחתי את כבר את אחת התיקיות על הדסקטופ, התיקייה שאני אפתח עכשיו לא תסבול מלאג! מה זה יכול להיות? המחשב שלי חזק יחסית (ג'יגה זכרון, אטלון 64 3200, הארדיסק 160 SATA של WD) והווינדוס טרי מפרמוט מלא, ועבר המון טוויקים - איחוי, הגדרות מראה על ביצועים מקסימליים, ביטלתי שירותים לא נחוצים ועוד... עוד משהו קטן - לא רואים את המשבצת הכחולה של ה- EN/HE ב- Language Bar... מה לעשות? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש לי התקנה של XP ואין לי מושג בכלל אם מדובר בX64 או X86. איך אני בודק את זה דרך מחשב שמריץ ויסטה?
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
וזו לשון ההודעה: explorer caused an invalid page fault in module KERNEL32.DLL at 016f:bff7b9f5 :registers EAX=7fc29e61 cs=016f eip= bff7b9f5 eflgs=00010202 EBX= 018CFF88 SS=0177 ESP=01890000 EBP=01890024 ECX=01891DF8 DS=0177 ESI=00000001 FS=1317 EDX=00000001 ES=0177EDI=8197155CGS=0000 BYTES AT CS:EIP e8 75 04 33 c0 eb 54 85 c0 74 4b c7 65 89 57 56 stack dump cff88 7fc29e61 00000001 018cff88 7fc29e61 01891df8 018 bffc1564 bff79250 ffffffff 01891e08 bff7ce23 7fc29e61 000000017fc23046 7fc29e61 01891e30 שאלותי הן: 1. כיצד ניתן לפתור את הבעיה? 2. מה המשמעות של הבעיה? 3. כיצד אפשר לפתור הודעות אלו בכוחות עצמי? תודה מראש. …
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
אני פשוט לא מוצא בשום מקום והבנתי שזה כבר יצא.. למישהו יש פיסת מידע? במייקרו$ופט לא מצאתי פרטים . תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני מתכוון שעם יש מדריך או איזה שהוא דבר שאומר לך מה טוב כאילו מה כדי ולא מזיק שאפשר להוריד בSERVICES. או בכול דבר אחר שהמחשב יפעל יותר מהר או ישתמש בפחות זכרון... תודה
-
- 7 תגובות
- 686 צפיות
-
-