Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, שלשום פירמטתי את המחשב והתקנתי הכל מחדש וכפי שתראו יש לי בעייה רק באתר הזה עם סרגל הכלים של HWZONE, מישהו יודע איך לתקן את זה זה ממש מפריע זה שקוף כזה וממש מפריע לגלישה... תודה לעונים, דודי. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 677 צפיות
-
-
-
שלום! הבעיה שלי היא כזאת: הייתה לי בעיה במחשב, כדי לנסות לתקן אותה התקנתי על דיסק קשיח נוסף התקנה נקייה של WINDOWS, עכשיו השאלה שלי היא איך אני יכול לגשת לתיקיית של המשתמש הישן שלי שהפכתי לPRIVATE מתוך ההתקנה החדשה של חלונות (אני לא יכול להריץ את ההתקנה הקודמת, יש מסך כחול)? יש לי את הסיסמה של המשתמש הישן. תודה מראש[br]פורסם בתאריך: 11.03.2007 בשעה 08:49:42 למישהו יש מושג מה אני יכול לעשות כדי לפתור את הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
לחבר עם מחשב מופיעה לפעמים ההודעה הזאת.המחשב אומר לו שאין לו תמיכה בזה. מע' הפעלה XP/SP2. אינטל D805. בוצעו סריקות ווירוסים,מחשב מטופל.
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
התקנת הממשק העברי מה WINDOWS UPDATE של הויסטה משנה גם את השפה של המדיה סנטר, ככה שאני יודע שאין צורך להוריד שום דבר נוסף לתרגום השאלה אם אני יכול להפריד באיזשהי דרך\הגדרה\קובץ\משהו את שפת הממשק של הוינדוס ושפת הממשק של המדיה סנטר? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום במחשב שלי מותקנים שני מערכות. מערכת חלונות XP המותקנת בכונן קשיח אחד, ומערכת UBUNTU המותקנת בכונן קשיח שני. בעליית המחשב, רצה מערכת grub ששם אני מחליט לאיזה מערכת להיכנס. אני רוצה לפרמט את כונן אחד(שבו מערכת חלונות) ולהתקין שוב את XP על אותו כונן. אך אני עדיין רוצה שמערכת ה grub תפעל לי ותאפשר בחירה בין מערכת XP ל UBUTNU. השאלה היא כיצד ניתן לעשות זאת בלי למחוק או לשבש משהו ב grub. האם צריך פשוט לפרמט את XP ועדיין ה grub ימשיך לפעול בעליית המחשב? אשמח למענה.
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
-
מה ניינים כולם? קניתי מחשב חדש וכשאני מכניס את הדיסק של XP (לא מקורי) באיתחול, הוא לא נותן לי אפשרות איתחול/התקנה. אין לי כונן 1.44 אז זה לא אופציה. למה הדיסק של הXP לא מאתחל לי את המחשב? האם יש אפשרות להוריד קבצי איתחול לצריבה על דיסק? ניסיתי את האופציה של דיסק איתחול בנרו אבל יש שם אפשרות רק לDOS BOOT. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום, עם התקנת WINDOWS VISTA בתפריט התחל תוכניות היו אייקונים לתוכנות של WINDOWS כמו Movie Maker ו DVD Maker וכל מיני כאלה, עכשיו בגלל שהיה לי עומס בתפריט החלטתי להוריד את האייקונים האלה היות ולא השתמשתי בתוכנות האלו וכרגע אני זקוק ל Movie Maker אבל אין לי את האייקון. איפה נמצאות התוכנות האלו או כיצד ניתן להריץ אותן ? תודה
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
מאז שעברתי ל windows 2000 server אני פתאום רואה שהביצועים במשחקים ירדו דראסטית, אם מקודם למשל ב ET היו לי 120 FPS יציב, כרגע יש לי 76 ונפילות עצומות ל 40 :\ מישהו יודע מה הבעיה ? זיכרון? דרייברים לכרטיס מסך?
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
:-\ אני עובד עם COMPLETE ANONYMOUSWEB SURFING זה תחת פרוקסי והאינטרנט נהיה איטי...זה אמור להיו תככה?
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי WIN XP ללא BOOT,הדיסק הפעלה של WINDOWS 98 מצליח להביא אותי למצב של MSDOS אך אני לא יכול לעשות SETUP לדיסק כי הוא אומר שהוא נמצא במצב MSDOS.... איך אני יכול לעשות BOOT שכן יעזור לי? אם יש לינק לBOOT כזה אני אשמח לקבל...תודה רבה...
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
אני זוכר נתנו פה פעם מדריך אבל אני לא מוצא!
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אין עליו שום מידע באינטרנט (חוץ מאתרים בספרדית?), ומה שאני יודע שהוא מזיק.
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אם למשל פתוחים אצלי כרגע 3 דפים של Word, ארבע דפים של אקספלורר, ועוד 2 של תיקיות בדסיק הקשיח. הווינדוס ישר הופך כל סוג של דפים לקבוצה. זה הרבה יותר מסובך. יש דרך לבטל את זה?
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב חדש נורא חזק ואני רוצה ויסטה בישביל המשחקים החדשים של DX 10 אבל הבנתי שהרבה תוכנות לא תומכות בויסטה והוא מסורבל אז אני רוצה להביא גם אקס-פי באותו מחשב שהויסטה יהיה רק למשחקים והאקספי יהיה מערכת ההפעלה הראשית.. מה אתם אומרים? שווה לי?
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אז ככה, אני כנראה הולך לקנות VISTA ורציתי לדעת מה ההבדלים בינהם ואם זה יהיה משמעותי בשבילי.. הצרכים שלי: אינטרנט, סרטים, סדרות אך בעיקר - משחקים! שמעתי שישנם 3 גירסאות: ה Basic עולה 100-200 ש"ח ה Premium - עולה 500 - 600 ש"ח וה Ultimate - עולה 1,000+ ש"ח מה ששמעתי בינתיים זה שה Basic - לא טוב, Premium - טוב, Ultimate - הכי טוב. אבל אני רוצה קצת יותר 'פירוט' על העניין.. מה ששמעתי בינתיים זה שב Ultimate יש דברים כמו ה DreamScene שאין בגירסאות האחרות.. אבל ה Ultimate עולה 1,000 ש"ח ואני לא רוצה להשקיע כל-כך הרבה במערכת הפעלה.. בקיצור, עיזרו לי להחליט ופרטו לי על כל אחת מהגירסאות בבקשה? יום טוב ותודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
ברשותי מחשב חדש בעל מערכת הפעלה ווינודס אקס פי גרסה ביתית בעברית ועדכנתי את מערכת ההפעלה כך שהיא כוללת SP2. כאשר אני מגיע לחלון "חיבורי הרשת" אני רואה ארבעה סוגי חיבורים local area connection 4 זה החיבור שלי לאינטרנט - הוא עובד בצורה טובה ובחרתי בו לשתף את האינטרנט. מתאם רשת 1934 דבר לא מובן שיש לי רק במחשב זה ,ולא היה לי במחשב הקודם local area connection 2 אשר כוללת את כרטיס הרשת marvell yukon Gigabit Ethernet 10/100/1000Base-T Adapter, Copper RJ-45 local connection 3 אשר מכיל את הדבר הלא מובן הבא: NVIDIA nForce Networking Controlle מתאם הרשת , 2,3 כולם באו עם המחשב עצמו שיש לו בלוח אם כבר חיבורי רשת. את 4 שהוא החיבור שלי לאינטרנט הכנסתי בעצמי זהו מודם בכרטיס PCI. …
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
לאחרונה ה Internet Explorer 7 לא נכנס לאתרים בעלי שם מתחם בעברית ( לדוגמא : כתובת.net) . יש לי גם Firefox והוא נכנס לאתרים בעלי שם מתחם בעברית. יש אפשרות לפתור את זה?
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש לי מודם TNN (PPPOE) מה אני אמור לעשות כדי להעביר מידע מהארדיסק במחשב הישן (ווינדוס98)) לארדיסק במחשב החדש (אקספי)
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
משתמשים ששומרים קבצים בשרת לא יכולים למחוק או לשנות (עריכה) מסמכים . האם יש אפשרות להגביל רק מחיקה אבל להשאיר פתוח לשינויים .
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
יש לי שני דרייברים ואני לא מצליח להתקין אותם: Ethernet Controller ו- Universal Serial Bus (USB) Controller אין לי שום דיסק שאני יוכל להתקין ממנו אני לא יודע את הסוג של הדריברים האלו ממש כלום ניסיתי לעשות update ולא הצליח מה אני יעשה בשביל להתקין אותם???
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני פשוט מנסה להפעיל משחק ישן והוא כותב שאין תאימות עם הווינדוס 64BIT ובנוסף, אני זוכר ששמעתי שהווינדוס 64BIT לא תומך בפלטפורמות הישנות.. אבל למרות זאת, רציתי לדעת האם יש אפשרות להריץ את התוכנה למרות החוסר תאימות. תודה 8)
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
ב - IE ברגע שאני מזין כתובת לא קיימת אני מגיע ל - http://www2.netex.co.il/dnserror.asp?url=www.googze.com איך אני נפטר מזה , זה לא נמצא ב add /remove
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
התקנתי פעם את תוכנת התרגום של Michal. התוכנה יוצרת קיצור גלובלי של F9 להפעלה של חלון התוכנה. הבעיה שמקש זה משמש ב-Word לרענון שדות. הסרתי את התוכנה בהסרה מסודרת אבל הקיצור הנ"ל לא נעלם, רק שכרגע מופיעה הודעה שהמערכת מחפשת את michal.exe. נכנסתי לרגסטרי ומחקתי את כל המקומות בהן הופיעה michal אבל זה לא עוזר. משהו יודע היכן מאוכסנים הקיצורים הללו וכיצד ניתן למחוק את הקיצור הסורר? תודה
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-