Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, לפני מס' שבועות נעלם לי ללא אזהרה הטאב desktop מה- display properties (הטאב שממנו אפשר לשנות רקעים) והפכתי את העולם לנסות לשחזר אותו וכלום לא הולך. הרצתי אנטי ווירוסים ואטי ספיוורים ומנקי רג'יסטרי ומה לא. (אפילו מצאתי איזה אתר בשם kelly's korner שמכיל מלא תיקונים לרג'יסטרי אבל גם אלו לא עזרו). מצאתי דרך גוגל כמה אנשים שמדברים על משהו שנקרא desktop hijacker אך לא מצאתי חומר בנושא. אם מישהו מכיר את הבעיה ויודע על פיתרון שיגיב בבקשה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
מפרט המחשב בצד. על XP הייתי יכול להגדיר עד 2048X1536. (75 HRZ בויסטה אין לי אפשרות להעלות מעל 1600*1200 (בתפריטי המשחקים). בעבודה רגילה על המחשב אני יכול להגדיר, דרך הDisplay settings וכשאני משנה את הרזולוצייה של המשחק ידנית דרך הCONFIG המשחק לא עולה.
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
איך אפשר לשחזר\להתקין מחדש את מערכת xp במחשב נייד מסדרת HP Pavilion?
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
נאמר לי שאם יש לי הארדיסק של 160 ג'יגה ואני רוצה לעשות שימוש בכל הנפח שלו אני אהיה חייב להתקין SP2 בשביל שהווינדוס יוכל להשתמש בכל הנפח של הדיסק. זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
(כולל קבצי מוזיקה וצלילי ההפעלה והכיבוי) זה התחיל היום למישהו יש מושג מזה יכול להיות?
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-
-
לפני שזה נכנס לוינדוס מופיעה לי ההודעה הזו: איך מעיפים אותה? אני רוצה שיעלה לי הוינדוס בלי ללחוץ על השם שלי.
-
היי, מקווה שתבינו אותי כאן, לאחרונה התקנתי VPN של CheckPoint והוא הרס לי את כל איך ש XP נראה ואני אסביר. כשמבצעים login פעם היה לי מסך יפה כזה עם התמונה של כל יוזר ואז הייתי לוחץ על האייקון והיה עולה ה account הוא שהייתי מתבקש להכניס סיסמא. כרגע יש לי רק תפריט כמו שהיה ה NT הישנים. כמו כן כשלוחצים shut down היה מתקבל מסך עם שלושה כפתורים צבעוניים כאלה ל כיבוי, אתחול ומצב שינה. כעת שוב, מופיע תפריט מגעיל כזה כמו ב NT. \ איך אני מחזיר את זה למצב הקודם. תודה , אופיר
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
לאחרונה כל דף שאני פותח באקספלורר מופיע עם המון תמונות שלא נטענות ולפעמים הדף לא עולה בכלל אחרי refresh הדף בדרך כלל עולה או שאני פשוט עושה המון show picture יש פיתרון?
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
ב - IE ברגע שאני מזין כתובת לא קיימת אני מגיע ל - http://www2.netex.co.il/dnserror.asp?url=www.googze.com איך אני נפטר מזה , זה לא נמצא ב add /remove
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אז ככה: הקלטתי סרט התוכנה FRPAS, יצא 4 ג'יגה =\ עכשיו אני רוצה למחוק אותו, ניסיתי רגיל ולא היה אפשר, כי היה כתוב שאיזושהיא תוכנה משתמשת בו. הסרתי את התוכנה שאיתה הקלטתי את הסרט מה MSCONFIG, עשיתי ריסטארט ובכל זאת אי אפשר למחוק את הקובץ. העליתי במצב בטוח, והצלחתי למחוק את הקובץ, אבל לא מהסל מחזור, עדיין איזושהי תוכנה משתמשת בו. מה לעשות ?? עריכה: עכשו הוא תקוע בסל מחזור, גם אי אפשר לשחזר אותו [יעני restore], זה כותב cannot delete Dc1 becuz bla bla bla... הבלה בלה זה שתוכנה משתמשת בו. חייב עזרה דחוף.
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
איך אני מגדיר ב WIN XP שיהיה לי mini player שמבוסס על windows media player כל פעם שאני פותח את סייר חלונות (כמו שיש בחלונות 2000) כדי שאם אני עומד על קובץ מולטימדיה יופיע לי ישר הנגן ואפשר לנגן או להסריט את הקובץ, או האם אפשרות זו בוטלה ב חלונות XP
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
בכל פעולה שאני עושה, אפילו גלישה או פתיחת "המחשב שלי" הHD טוחן ולוקח זמן עד שהוא מוצא את הפיילים בחלון המבוקש. גם באופן כללי במחשב איטי ואני לא מוצא את הסיבה לכך. מדובר בP4 2.4 עם 512 MB . יש רעיונות מה לעשות חוץ מלפרמט?
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
אין עליו שום מידע באינטרנט (חוץ מאתרים בספרדית?), ומה שאני יודע שהוא מזיק.
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
הוצאתי מהמחשב תדיסק קשיח וראיתי מה באמת יש לי במחשב כמה GB וראיתי במדבקה שכתוב עליה 20GB לא האמנתי חשבתי היה לי רק 4GB (קיבולת) ככה תמיד היה לי 2GB בכונן C ו 2GB בכונן D . הבעיה היא איפה שאר הGB בערך 16GB ואיך אפשר לפתוח את החלון הזה של המחיצות ב-(WIN98) תעזרוו לי אחים שלי????? לא יודע מה לעשות.
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
"המחשב שלי"הסמל שנמצא בשולחן העבודה נפתח לאחר 6 שניות מה אני צריך לעשות כדי להאיץ את הפתיחה שלו תודה
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום אני משאיר את המחשב ללילה עם אימיול, הכל טוב ויפה לפעמים שאני קם בבוקר המחשב תקוע אני רוצה את השגיאה של איסיקיו ואין אינטרנט, מה לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
מה יותר טוב Xp professional או xp home edition? ומדוע?
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
אתם לא מאמינים רק היום המחשב חזר ממעבדה אז אמרתי שאין לי כח יותר לפירמוטים אז אמרתי שאני יעשה איך שהמחשב יחזור אני יעשה גיבוי. עשיתי לפי המדריך הבא:http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forumId=91&a=52144&c=6090&sc=0&ssc=0 אחרי שזה עושה ריסט זה כותב לי את הדבר הבא: 1.(FD 1.44 SYSTREM TYPE-(06 PRESS ANY KEY TO BOOT FROM CD OR DVD ואז אם אני לא לוחץ על כלום הוא מביא אותי למסך ריק שחור לגמרי שרק כתוב למעלה: PRESS A KEY TO REBOOT ושאני לוחץ A אז עוד פעם הוא חוזר על כל התהליך!!!!!!! וככה המחשב לא עולה!!!!!! היום זה חזר ממעבדה!!!!!אבא שלי רוצח אותי בדם קר אם אתם לא תעזרו לי!!!!!! חייב עזרה ממש דחוף!!!!!!!!!!!!!!!! תודה למי שיעזור עריכה: ששש…
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
פתאום עשיתי ריסט יום אחד וראיתי שאי אפשר להזיז את העכבר,אי אפשר לשנות רזולוציה(מהכי נמוכה) ויש רק 16 ביט איכות צבע וגם אי אפשר להכנס למוד בטוח. שאלתי היא איפה בדיוק ב-AIDA32 או במחשב בכלל ניתן לראות את שם הדרייבר שלי . יש לי מערכת הפעלה WIN 98 ,פנטיום 3 ומסך FLATRON של LG. תודה.
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום, אתמול והיום התגלו אצלי במחשב בעיות חמורות בגלישה בדפדפן ובכלל באינטרנט. עד שעליתי על מקור הבעייה לקח לי זמן ואפילו עשיתי פירמוט אבל כשהבעייה חזרה שוב הנחתי שזה וירוס ככל הנראה, הרצתי בדיקה של נורטון ובאמת התגלו 4 קבצים נגועים בוירוס, הנורטון מחק אותם אבל עכשיו יש בעייה מכיוון שקובץ אחד הוא קובץ מערכת חשוב ובכל הפעלה של ווינדוס אני מקבל הודעת שגיאה שווינדוס לא מוצא את הקובץ וזה מאוד חיוני למערכת שהקובץ יהיה זמין, כרגע אין לי את הקובץ הזה ואין לי מושג מאיפה למצוא אותו בגירסה המתאימה. אם למישהו יש רעיון איך לשחזר את הקובץ אני אודה לו מאוד. בתודה מראש, דודי הסטלן!
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
לפני שפירמתי גיביתי את הפייבוריטס דרך האקספלורר , פירמטתי התקנתי את כל השפות כמו שצריך ואז עשיתי IMPORT לפייבוריטס ובמקום שיהיה כתוב בעברית כתוב בג'יבריש.. יש לציין שאם אני מוסיף כרגע אתר חדש אז הוא כן מוסיף אותו בעברית.. מישהו מכיר בעיה כזאת משונה? זה פעם ה200 שאני עושה דבר כזה ובחיים לא נתקלתי בכזה מקרה..
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
בעת גלישה באינטרנט קופץ חלון שגיאות שלח\אל תשלח נכנסתי להצג דו"ח ויש שורה:code:0xc000005 החלפתי זכרון וגם כרטיסי מסך ורשת אין קבצי minidump עשיתי פירמוט והתקנת xp מחדש פעמיים-הבעיה תמיד חזרה
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
ליפני שבוע יתגייסתי ואין לי זמן לשטויות האלו, אני מוריד הרבה דברים ובסופי שבוע מגיע, וכמו שקרה לי אתמול שחזרתי גיליתי שהמחשב עבד שעתיים ונכבה בעצמו ביגלל שאף אחד לא נגע בו,וזה לא קרה לי בXP אז ברור שזאת אפשרות בויסטה שצריך לכבות,ובקיצור אני צריך הסבר או אפילו עם אפשר מדריך עם תמונות כדי לבטל תכיבוי האוטומתי המעצבן הזה עם זה חשוב אז אני עובד עם ויסטה אולטימייט 32bit. תודה לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
האם ישנה דרך להגדיר את הרקע של הכיתוב המופיע מתחת לאיקונים של שולחן העבודה שיהיה שקוף? כיום המצב הוא שיש צבע לרקע הזה וכאשר האיקון ממוקם על תמונה זה מאוד מפריע.
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יש ב windows task manager משהו שנקרא KERNEL MEMORY מה זה? 2. איך אני יכול לדעת כמה זיכרון ראם המחשב שלי צורך מתוך מה שיש לי?
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-