Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
-
יש ב windows task manager משהו שנקרא KERNEL MEMORY מה זה? 2. איך אני יכול לדעת כמה זיכרון ראם המחשב שלי צורך מתוך מה שיש לי?
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
עשיתי פירמוט עקב סוס טוריאני.. עכשיו התקנתי את כל הדרייברים הכל טוב ויפה... אני הולך לראות טלנובלה בעם וכשאני חוזר יש שומר מסך!... עכשיו איך שאני מזיז את העכבר זה מעביר אותו למסך ה לוגון הזה...איפה שבוחרים משתמשים..אפילו שלא בחרתי את האופציה שזה יהיה... אני נכנס ליוזר שלי ב XP שהשתנה לו האייקון מפתית שלג לשחמט... נכנס ופתאום חצי מחשב נעלם!... רוב הקיצורים שהיו בתפריט ההתחלה ובשולחן העבודה נעלמו!... עכשיו נכנסתי למצב בטוח ועשיתי שחזור... ורוב הדברים חזרו אבל כל כבציי ה EXE שהיו לי על המחשב נמחקו! חוץ מאלה של הXP... שזה אומר כל המשחקים כל התוכנות אנטי וירוס וזה... מה יכול לגרום לדבר שכזה לקרות.. כי וירוס אין לי! וגם הוירוס שהיה לי לפניי שפירמטתי זה בסך הכל היה טורייני שהעפת…
-
- 7 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני מפעיל תמשחק, וישר אני מקבל תהודעה הבאה : (נתקלי בזה גם שהפעלתי אימיול הודעה דומה כעבור כמה דקות, פעם אחת עם ה VLC , פעם עם האקספלורר מה זה לעזאזללל ? ) [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
בעיה מוזרה, כאשר חלון האקספלורר מוגדל על כל המסך, משום מה הוא זז מעט ללמטה ככה שרואים מעל האקספלורר מעט את שולחן העבודה, ובתחתית המסך חצי משורת המצב של האקספלורר מכוסה ע"י שורת "התחל"... הבעיה קוראת רק כאשר אני מפעיל את האקספלורר, כל יתר החלונות עובדים כרגיל.. וד"א, גם כאשר אני מעלה את "המחשב שלי" או כל חלון אחר מסוג זה ואז ניגש לאתר אינטרנט דרכו הבעיה לא קוראת... אני משתמש בווינדוס XP, אין וירוסים ואין spyware, יכולים לעזור לי?? (נ.ב. למה לא ניתן להעלות תמונה לפורום יותר? אם אני זוכר נכון במערכת הפורומים לפני השדרוג היה אפשר, לא?)
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכם! לסבתי יש מחשב עם XP. וקנינו לה מצלמת אינרנט, הבעיה זה שכדי להתקין אותה צריך SP2 ואין לה על המחשב אף SP של XP והמחשב בעברית. אני לא מוצא הורדות לSP 1,2 בעיברית מישהו יכול להביא לי? ועוד שאלה, כדי להתקין את SP2 צריך להתקין קודם SP1 נכון? תודה מראש אריאל
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
:-\ אני עובד עם COMPLETE ANONYMOUSWEB SURFING זה תחת פרוקסי והאינטרנט נהיה איטי...זה אמור להיו תככה?
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם הייתי באמצע הורדת מנהלי התקן מהאתר של HP שפתאום ראיתי שהאייקון של תיקיית ההורדות השתנה יש איזה דרך להחזיר את זה בחזרה?
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי בעיה מוזרה בXP...ברגע שאני לוחץ על הכונן הקשיח במחשב שלי הוא מפעיל את חלון החיפוש ולא את הOPEN... האם יש דרך לתקן את זה? כמו כן עשיתי בטעות במחשב הנייד שכל פעם שהWIN יעלה אז הוא יבקש סיסמה...האם יש דרך לעשות שהוא לא יבקש? תודה מראש לכל מי שיעזור...
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול להסביר לי איך לקנפג מצב S3 בXP שיניתי בביוס, אבל גם במצב ד המאוורר עדיין עובד. יכול להיות שבגלל שהחיבור של המאוור (של ספק הכוח ועוד אחד שהוספתי למארז) גם לא מופיעים בתוכנה של בקרת חום ומהירות מאוררים אז הם גם לא נכנסים למצב S
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
היי לכולם הבעיה שלי היא כזו..מדליק את המחשב, טוען, הכל בסדר(win2000 כפי שציינתי) , מגיע למסך הכחול, "מכין חיבורי רשת.." וכו'...ואז מגיע לשלב הכנסת סיסמא, ופתאום נתקע. אי אפשר לכתוב כלום, אי אפשר ALT CTRL DEL , אי אפשר לבחור אפשרויות...הסמן של העכבר הוא בצורת שעון חול ("חושב" , כאילו) אבל המעבד לא עושה כלום..וזה ככה דקות ארוכות.. ניסיתי לסגור את המחשב ולהפעיל אותו אחרי הרבה זמן, לא הלך, ניסיתי SAFE MOD , מסתבר שגם הSAFE MOD שלי דפוק..(הוא פשוט לא עולה..נתקע בשלב הצגת קבצים...ברררר) אין לי מושג מאיפה הגיעו כל הבעיות האלה פתאום...וירוס אין לי (בדוק) ולא נגעתי\מחקתי\נתתי לאף אחד לגעת במחשב. איך זה פתאום הגיע? איך אני פותר? לצורך העניין, אין לי בעיה לפרמט, רק אני צריך לשמור כ…
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום חברה, קודם כל נראה אחלה פורום אז כל הכבוד לכם. אשמח אם תעזרו לי לתקן את הבעיה במחשב שלי בהקדם. להל"ן הבעיה: אני פותח את המחשב ומקבל את המסך הבא: כל אפשרות שאני בוחר מעבירה לחלון שגיאה הכחול עם המספרים, (אני לא מספיק אפילו לקרוא מה כתוב) ומיד אחר כך המחשב מתחיל מהתחלה. ניסיתי להתקין מערכת xp נוספת על הדיסק הקשיח, אך שאני מגיע לחלון האפשרויות יש לפניי 2 אפשרויות: פירמוט מהיר פירמוט רגיל ולא מופיעה האופציה להתקין בלי לעשות שינויים. אין סיכוי שאני מפרמט את ההארדיסק הזה, יש יותר מידי דברים חשובים בו. אודה לכל התותחים שיעזרו לי בהקדם, תודה רבה דור
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
-
אחרי שאני מוחק תמיד היא מופיעה שוב בהפעלה החדשה..
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
התקנתי אתמול וינדווס חדש עם SP2... משום מה לא הותקן לי המחשבון והצייר...יש מצב שאני יכול להוריד אותם מאיפשו? או דרך אחרת כלשהי?
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אין עליו שום מידע באינטרנט (חוץ מאתרים בספרדית?), ומה שאני יודע שהוא מזיק.
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום, יש לי XP ואין לי יוזרים במחשב (רק אני עצמי), וכשאני מתקין תוכנות אז חלקן מגיעות לתפריט התחלה דרך ALL USERS וחלקן דרך היוזר שלי אני רוצה לסדר אותם בתיקיות משלי בתפריט התחלה ושאלתי היא: האם יש דרך לאחד את כל התוכנות שנמצאות ב ALL USERS וב MY USER למקום אחד כך שאני אוכל לסדרם לפי הצרכים שלי?
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם, מצורף לינק למדריך הנ"ל: http://hofshi.blogspot.com/2007/08/blog-post.html מתוך ההקדמה: כולנו מכירים את תיבת הדיאלוג שנפתחת בכל פעם שרוצים לפתוח או לשמור קובץ. בדר"כ יש בצד שמאל 5 קיצורי דרך למקומות שונים בהארד דיסק (Desktop, My Documents וכולי). אבל מה אם רוצים שקיצורי הדרך יהיו למקומות אחרים שיותר שימושיים עבורכם? אז ככה עושים את זה בשלושה שלבים פשוטים
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
הבחנתי בבעיה הזאת בזמן שניסיתי להקשיב לצילצולים חדשים באתר של פלאפון.. בכל אופן, אני לא מצליח לשמוע MIDI, בלוח הבקרה תחת צלילים והתקני שמע --> שמע --> השמעת מוסיקת MIDI , יש לי שורה ריקה, כשאני מנסה לבחור ב Microsoft GS Wavetable SW synth או ב MPU-401 הוא בוחר את האפשרות אבל אחרי "החל" --> "אישור" וכניסה מחדש המצב חוזר שוב לשורה הריקה. ניסיתי להסיר ולהתקין את הדרייברים מחדש (VIA AC'97) אך הבעיה עדיין קיימת. מישהו נתקל בזה בעבר? מדובר ב XP PRO SP2 לוח האם הוא Shuttle AV40S וה"שבב קול" הוא VIA AC'97 Enhanced Audio
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
האם זה בא יחד עם הויסטה או יש צורך להוריד ולהתקין ? היכן מגדירים זאת ?
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב ניד חדש של ACER ואיתו בא לי מערכת הפעלה WIN VISTA ואין לי צורך בה(המחשב לעבודות משרד בלבד!) כאשר נשאתי להתקין את הWIN XP כמו תמיד הוא האלה לי שתיי אפרויות אחת היא תיקון והשני להפעיל את VISTA.... עכשיו רציתי לדעת למה זה אם זה בגלל שאני צריך להשאר עם VISTA.... ואם אני יכול להתקין דרך VIST ולא דרך BOOT כמו תמיד זה יהיה גם בסדר?
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
איך אני יכול לגרום לאקספלוררר להפסיק לשמור כל קובץ תמונה שהוא רואה בתור קובץ אינטרנט זמני?
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייבר של NVIDIA עבוק WIN 7 64BIT . בכול פעם שאני מפעיל את המחשב מופיע מסך כחול ולאחר הריסט הכול עובד תקין. חשוב לציין שזה קורה רק בפעם הראושנה שהמחשב מופעל. כאשר אני מסיר את הדרייבר ומנקה הכול באמצעות driver sweeper אז אין את הבעיה. כשבדקתי את המסך הכחול באמצעות who crashed זה אומר שהבעיה עם הקובץ nvlddmkm.sys מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום! יש לי מערכת הפעלה ווינדוס ויסטה פרימיום 64 ביט כאשר אני נכנס למשחק כלשהו הוא יוצא לי החוצה ונותן לי הודעה שהתוכנית נסגרה וווינדוס מחפש פיתרון כיצד אני פותר את הבעיה הזאת?... ???
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני משתמש בXP העברית באיטנטרנט ובכלל מסודרת רק באוטלוק זה גיבריש השולח הנושא וכו המייל עצמו בעברית מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-