Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לעשות SHARE על ספריות בוינדוז אבל שלא יראו את הסימן של היד מתחת לתיקייה (האייקון שמציין שהספריה נמצאת בSHARE) האם ניתן לעשות את זה בWINDOWS XP? זה מאוד חשוב לי. תודה
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
אהלן. יש לי מחשב חדש, מותקן עליו VISTA ULTIMATE 32bit: Intel Q9400 Corsair 4GB DDR2 kit 800MHz WD 250GB 16mb x 2 Thermaltake 650W ToughPower QFan MSI P45 Platinum nVIDIA GeForce 9500GT 1GB כל הדרייברים מעודכנים. והבעיה..: בהתחלה היו בעיות של DUMP שנגרמו מהגדרות שגויות של ה-RAM בביוס, זה סודר. מאז שההגדרות בביוס סודרו - יש סט אחר, חמור יותר, של בעיות DUMP. הווינדוס לא מצליח לעלות כל עוד יש משהו מחובר אליו ב-USB, ואם הוא מצליח, כדקה לאחר מכן הוא יעשה DUMP גם כן. אם הדלקתי את המחשב בלי חיבורי USB בכלל, ורק לאחר שהווינדוס עלה התחלתי לחבר אותם - הכל יהיה בסדר, עד שאנסה לעשות ריבוט מבלי להוציא את החיבורים. חשוב לציין שקשה לי להאמין שמדובר בבעיה בחומרה - הכל עבד בסדר ועובד בסדר …
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
בס"ד שלום.. אני לא כ"כ זוכר מה יכול לגרום לזה חוץ מאולי בעיה בהארדיסק, אבל יש לי מחשב של מישהו ש3 שניות אחרי שמסך הפתיחה הראשון של XP עולה המחשב מאתחל את עצמו, וחוזר חלילה... מה זה עוד יכול להיות, ועדיף כמובן בלי להתקין וינדוס מחדש... תודה שרון
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם ! המחשב שלי מחובר עם ראוטר של חברת EDIMAX ועם מודם של THOMSON בעבר התקנתי תמיד ווינודס עם SERVICE PACK 1 והוא תמיד זיהה לי אוטומטית את כל הדברים כרטיס רשת ראוטר הכל לא הייתי צריך לעשות כלום והכל היה עובד !!! כרגע התקנתי ווינדוס חדש עם SERVICE PACK 2 והמחשב שלי לא מראה לי שום רשת שפועלת אצלי וגם לא את הכרטיס רשת של המחשב ובקיצור שום דבר לא עובד חוץ מהמחשב השני שמחובר לראוטר ששם דווקא הכל עדיין עובד כמו ממקודם !!! אנא אנשים אני צריך את עזרתכם מה אני צריך לעשות ????
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות VISTA מתוך שיקול שלי יש 2000 וזה ממש ממש ישן ...אבל אני לא מוצא חמות שמחזיקה 64 BIT מה כדי יותר יש לי 2000 עם רשיון ...אני יודע שקניית שידרוג זולה יותר ...אבל זה אומר שאני צריך כל הזמן לחזור ל WINDOWS 2000 ו צריך לשמור אותו האם כדי ומה האבדלי המחרים ?
-
- 6 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי בעיה מוזרה בXP...ברגע שאני לוחץ על הכונן הקשיח במחשב שלי הוא מפעיל את חלון החיפוש ולא את הOPEN... האם יש דרך לתקן את זה? כמו כן עשיתי בטעות במחשב הנייד שכל פעם שהWIN יעלה אז הוא יבקש סיסמה...האם יש דרך לעשות שהוא לא יבקש? תודה מראש לכל מי שיעזור...
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אתם לא מאמינים רק היום המחשב חזר ממעבדה אז אמרתי שאין לי כח יותר לפירמוטים אז אמרתי שאני יעשה איך שהמחשב יחזור אני יעשה גיבוי. עשיתי לפי המדריך הבא:http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forumId=91&a=52144&c=6090&sc=0&ssc=0 אחרי שזה עושה ריסט זה כותב לי את הדבר הבא: 1.(FD 1.44 SYSTREM TYPE-(06 PRESS ANY KEY TO BOOT FROM CD OR DVD ואז אם אני לא לוחץ על כלום הוא מביא אותי למסך ריק שחור לגמרי שרק כתוב למעלה: PRESS A KEY TO REBOOT ושאני לוחץ A אז עוד פעם הוא חוזר על כל התהליך!!!!!!! וככה המחשב לא עולה!!!!!! היום זה חזר ממעבדה!!!!!אבא שלי רוצח אותי בדם קר אם אתם לא תעזרו לי!!!!!! חייב עזרה ממש דחוף!!!!!!!!!!!!!!!! תודה למי שיעזור עריכה: ששש…
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
לאחר התקנת windows-me - כשאני יוצר תיקיה ונותן לה שם בעברית , השם הופך לג'יבריש בהקלדה אני רואה אותיות עבריות אך לאחר ה enter האותיות משתנות כמו כן תיקיות ישנות ששמן היה בעברית - השם מוצג כסתם קוים איך מחזירים את העברית ?? :
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
-
התקנתי את העיצוב VISTA לXP Vista Transformation Pack 5.5 והשעון בכתב לא ברור איך מסדרים שיהיה מספרים ?
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
http://www.siz.co.il/my.php?i=gehnotm3z2jt.jpg זה כל רגע קורס, עזרה מישהו? :'( :'( :'( Intel Core i7 Box Gigabyte X58 UD3R Kingston 4GB DDR3 1333Mhz ATi HD4870 1024MB Thermaltake Soprano FX Thermaltake 650W :-\ :'(
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
הי. כאשר אני מבצע כיבוי של המחשב, המחשב נתקע (רואים את ההודעות כאילו המערכת מבצעת כיבוי) אבל זה לא מתקדם לשום מקום. יש למישהו הצעה לפיתרון ? מחשב P3 אם זה עוזר במשהו. אסף
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני יודע שגרסת ה-RTM היא אינה הגרסה החוקית אבל היא עוררה לי שאלה כללית בנושא ויסטה ראיתי שיש שם מספר גרסות BUSNISS, BUSNISSN, HOME, HOME PREMUME,ULTIMATE ועוד כמה שאני לא זוכר שאלתי היא - מה ההבדל בין הגרסאות הנ"ל? ואיזה לדעתכם היא ההכי יעילה/טובה? תודה מראש ברק.
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי XP ואין לי יוזרים במחשב (רק אני עצמי), וכשאני מתקין תוכנות אז חלקן מגיעות לתפריט התחלה דרך ALL USERS וחלקן דרך היוזר שלי אני רוצה לסדר אותם בתיקיות משלי בתפריט התחלה ושאלתי היא: האם יש דרך לאחד את כל התוכנות שנמצאות ב ALL USERS וב MY USER למקום אחד כך שאני אוכל לסדרם לפי הצרכים שלי?
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
האם זה בא יחד עם הויסטה או יש צורך להוריד ולהתקין ? היכן מגדירים זאת ?
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
התהליך הנ"ל לוקח המון משאבי זיכרון (רצ"ב תמונה) בד"כ סביב ה66500K וגורם להאטה של המחשב. איך אפשר לצמצם אותו למינימום ההכרחי ? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי ויסטה ואני לא יודע איך לעשות את כול החלונות הטלת מימד ואפקטים אני מיתכוון כמו פה: http://hwzone.co.il/articles/vista/3/ מישהו יכול להסביר לי?.. כי הכול ניראה רגיל.. הצלחתי לסדר,תודה לכול העוזרים. עריכה: מישהו יודע איך עושים את השעון הזה של הויסטה על שולחן העבודה?
-
- 9 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה זמן התקנתי ווינדוס ויסטה הום פרימיום, כשהתקנתי את המערכת פיצלתי את הדיסק לשתיים כאשר בכונן C מותקנת המערכת ובכונן D שאר הדברים.. השימוש הזה נעשה לי לא ממש נוח ואני רוצה להחזיר את הדיסק למצב שיהיה רק כונן C ושלו יהיה את כל המקום של הדיסק, כיצד אני עושה זאת?
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
אז ככה, אני כנראה הולך לקנות VISTA ורציתי לדעת מה ההבדלים בינהם ואם זה יהיה משמעותי בשבילי.. הצרכים שלי: אינטרנט, סרטים, סדרות אך בעיקר - משחקים! שמעתי שישנם 3 גירסאות: ה Basic עולה 100-200 ש"ח ה Premium - עולה 500 - 600 ש"ח וה Ultimate - עולה 1,000+ ש"ח מה ששמעתי בינתיים זה שה Basic - לא טוב, Premium - טוב, Ultimate - הכי טוב. אבל אני רוצה קצת יותר 'פירוט' על העניין.. מה ששמעתי בינתיים זה שב Ultimate יש דברים כמו ה DreamScene שאין בגירסאות האחרות.. אבל ה Ultimate עולה 1,000 ש"ח ואני לא רוצה להשקיע כל-כך הרבה במערכת הפעלה.. בקיצור, עיזרו לי להחליט ופרטו לי על כל אחת מהגירסאות בבקשה? יום טוב ותודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
היי, מקווה שתבינו אותי כאן, לאחרונה התקנתי VPN של CheckPoint והוא הרס לי את כל איך ש XP נראה ואני אסביר. כשמבצעים login פעם היה לי מסך יפה כזה עם התמונה של כל יוזר ואז הייתי לוחץ על האייקון והיה עולה ה account הוא שהייתי מתבקש להכניס סיסמא. כרגע יש לי רק תפריט כמו שהיה ה NT הישנים. כמו כן כשלוחצים shut down היה מתקבל מסך עם שלושה כפתורים צבעוניים כאלה ל כיבוי, אתחול ומצב שינה. כעת שוב, מופיע תפריט מגעיל כזה כמו ב NT. \ איך אני מחזיר את זה למצב הקודם. תודה , אופיר
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש לי בעיה רצינית עם כונן D: אתמול פשוט עשיתי ריסטרט ואחרי שהמחשב עלה ראיתי שיש המון אייקונים בדסקטופ ובסרגל הפעלה מהירה שהאייקון שלהם הפך להיות סמל כזה של חלון (הסמל שהוא מציג כשאין אייקון), ניסיתי לפתוח אותם והוא כתב שהנתיב שביקשתי לא נמצא, שמתי לב שכל הדברים שלא עובדים הם דברים שמותקנים על כונן D אז ניסיתי להיכנס אליו והוא כתב לי: "הדיסק אינו מאותחל, האם ברצונך לאתחל אותו כעת?", מאז עשיתי כמה פעמים ריסטרט ועדיין כלום לא עובד, כאילו כל הדיסק נמחק... למישהו יש מושג מה הבעיה? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום, נכנסתי ל task manager , applications והופיע לי :" exe.המסמכים שלי"ושום חלון לא היה פתוח וזו הפעם הראשונה שאני נתקל בכזה דבר מישהו יכול לומר לי מה זה אומר?
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אהלן אילו הגדרות שגויות של כונן קשיח וסידי רום בווידוס יכולות להאט את המחשב? איך ניתן לזהות זאת? הבנתי שלפעמים ההגדרות של שניהם יחדיו יכולות ליצור האטה של המערכת. תודה
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אז ככה אני לא רוצה לפרמט את ה windows שלי רק בגלל הבעיה המוזרה ביותר הזאת, בעבר התקנתי תוכנות של מצלמה שעושות כל מיני אפקטים אז צצה הבעיה הזאת.. שאני מפעיל מצלמה לא משנה מה,תוכנות מסרים או הכל.. זה מראה לי פסים מוזרים כאלה כמו של טלויזיה.. הינה תמונה : אין לי שום תוכנת מצלמה יותר של אפקטים וחיפשתי הרבה במחשב... אני כבר אובד עצות,סרקתי עם עשרות תוכנות של אנטי וירוס,ושל ספוויאר... פשוט עשרות. ניסיתי גם להחליף מצלמה וזה לא עזר תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-