Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
אני מסמן עם העכבר את הקובץ שאני רוצה לגרור נגיד לתקיה מעביר אותו לתקיה ומה שנהיה זה בעצם שאני רק רואה את החץ הקטן האלכסוני הזה שכאילו הוא מעביר אותו אבל חוץ מזה הוא בכלל לא מעביר אותו זה קורה גם כשאני רוצה להעביר שיר ל-winamp מראה לי רק את החץ אבל לא נכנס כלום לwinamp מה הבעיה פהה???
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אין בהם בעיות או ביטים פגומים או בעיות דיגיטליות או לא יודע לנסח את זה?
-
- 8 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שבת שלום אנשים ;D קניתי מחשב חדש ואני לא יודע איזה מערכת הפעלה להתקין עליו???? האם להתקין את ה2000 או הXP Pro sp2 ??? ??? אשמח לקבל תשובה. בתודה מראש אלדד כהן. ;D
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, ברשותי WIN XPSP2. התקנתי לאחרונה את media player 10 וכמובן כמו רבים התאכזבתי. ניסיתי דרך הוספה/הסרה של תוכניות ברכיבי WINDOWS להסיר את media player, עושה רושם שהוא הסיר. אומנם שאני בא להתקין את media player 9 המחשב מודיע לי שקיימת גירסה יותר מתקדמת של media player ולכן הוא יוצא מתוכנית ההתקנה. אני רוצה להסיר לגמרי את media player 10 ולהתקין את media player 9. תודה מראש לכל מי שיכול לעזור
-
- 7 תגובות
- 720 צפיות
-
-
-
זה נכון ? אם זה נכון היה לי פעם מדריך להוריד את זה מישהו יודע ?
-
- 12 תגובות
- 909 צפיות
-
-
1. יש לי תהליך בשם "PavPrPrv.exe" שלא מוכן להיסגר, שאני מנסה לכבות אותו הוא רושם לי The Operation could not be completed A device attached to the system is not functioning הוא לא נראה לי תהליך יעיל במיוחד... איך אפשר לסגור, להשמיד ולהיפטר ממנו? הערה: חיפשתי את השם של הקובץ, והוא בתוך התיקיה של הפנדה שלי, זה אמור להיות ככה? הוא חיוני? מה הוא בכלל עושה שם שהוא כל כך מתנגד להתחפף? 2. הNorton Anti Virus 2004 שלי (עכשיו עברתי לפנדה, ואני אשמח להמלצה על משהו יותר טוב) גילה וירוס מסויים שאינני זוכר את שמו, והוא היה תיקיה בProgram Files שפותחת סרגל חדש לExplorer הוא הוגדר כאיזה Spyware. אחרי שמחקתי את רוב התיקיה, נשאר קובץ אחד בשם MYBAR.DLL (בתיקיה C:\Program Files\MyWay\myBar\1…
-
- 6 תגובות
- 709 צפיות
-
-
ובכן, לאחר ששירות ה- IIS שלי "נפרץ" ומישהוא הצליח לשתול לי שם ספרייה בשם com1 ועוד ספרייה ריקה מצאתי דרך מיוחדת ביותר אשר עוזרת למחוק ספריות וקבצים שמורים במחשב. כפי ששמתם לב, שמות קבצים כמו com1,com2,lpt1 וכ... הם שמות שמורים במערכת ולא ניתן לפתוח ספרייה בשם זהה. אם במקרה מאוד מיוחד הצליח פורצים עלובים כאילו ואחרים ליצור ספריות בסגנון, ישנם מספר דרכים להפטר בכוח מהמחלה! לדוגמא: DEL \\.\driveletter:\path\filename דגש כל ה- "\\.\". ועוד דוגמא: מחיקת ספרייה בעייתית: RD \\.\<driveletter>:\<path>\<directory name> ועוד אפשר לראות בלינקים הבאים: קישור 1 קישור 2
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני משתמש בדפדפן Internet Explorer (IE) 6, כשאני מנסה להיכנס לאתרים אשר דורשים סיסמא והכניסה אליהם היא כזו למשל: http://user:pass@www.site.com אז הוא לא נכנס ורושם לי "שגיאה של תחביר לא חוקי", ובעבר לפני שהפירמוט הוא היה נכנס חלק. איך מסדרים את הבעיה הזו בבקשה? תודה רבה על התמיכה
-
- 4 תגובות
- 921 צפיות
-
-
המדריך הזה: http://greenmachine.msfnhosting.com/READING/addraid.htm האם הוא יעבוד גם נגיד לשים דריבר של כרטיס רשת או דברים כאלה בסגנון... בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
מדובר על מחשב עם התקנה מאוד ישנה של 2000 ועברו עליו הרבה יוזרים וכעט נשאר עליו רק יוזר אחד שהוא אדמינסטרטור (והיוזר אדמינסטרטור). הבעיה היא שהרבה מאוד קבצים פשוט בלתי ניתנים לקריאה. ואין לי אפשרות לשנות את ההגדרות אבטחה שלהם. יש איזו שהיא דרך לשחרר אותם מכל בעלים קודמים ופשוט לאפס להם את ההרשאות? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-
-
-
היי. בזמן האחרון (יומיים..), כאשר אני מנסה להפעיל התקנה מסויימת (max payne 2, via 4 in 1) אני מקבל הודעה מוזרה בקשר ל16 סיביות (או משהו בסגנון...) כמו כן, כאשר אני מנסה לפתוח קובץ .cab מופיעה הודעה שאומרת שהקובץ פגום וכו'... צירפתי תמונה כדי שתוכלו להבין, פחות אות יותר, על מה מדובר... בתודה... יוסף המספר [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לי שני משתמשים אחד שלי ואחד של אח שלי אח שלי לא משתמש יותר במחשב אז אני רוצה למחוק לו את המשתמש. ניסיתי להיכנס למשתמש שלי ולמחוק את שלו אז המחשב אומר לי לנתק את המשתמש שלו מזתאומרת לנתק את המשתמש? ואיך אני יכול למחוק משתמש?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני לא בטוח אם אתם מכירים את זה, אבל יש אפשרות שלפני שהמשתמש יעשה לוגאין, הוא יצטרך לעשות ctrl+alt+del (כלומר תופיע לו הודעה שתגיד את זה). אני יודע איך עושים את זה ב2000 אבל בXP אני לא מוצא את זה, למישהו יש מושג איפה זה מופיע? תודה מראש, Ameralis Zaiir
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
http://s12.yousendit.com/d.aspx?id=B07C93940EDC370EDBC91B9296C31E19 http://d12.yousendit.com/C/B07C93940EDC370EDBC91B9296C31E19/1.JPG
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
קראתי באתר על מערכת ההפעלה הנ"ל כגירסה משופרת של ה XP שמתאימה לריצה על מחשבים חלשים יחסית (בכתבה דובר על מחשבי "העולם השלישי " ) , האם למישהו ידוע משהו על מערת ההפעלה הנ"ל ? אשמח לקבל כל מידע עליה ...
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש איזה אתר שאני יכול להוריד שולחן עבודה מוכן כאילו איזה עיצוב יפה הסתכלתי בנעוץ ולא מצאתי כלום תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
כל פעם כשלוחצים דרך התחל כיבוי ->כיבוי המחשב מבצע RESET תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
יש לי כמה אתרים שאני נכנס אליהם (כמו לדוגמא אתר האוניברסיטה) וכל פעם אני צריך להקיש שם משתמש וסיסמא המחשב זוכר אוטמטית את הסיסמא, אז כל מה שנותר לי לעשות זה להקיש את שם המשתמש או רק את האות הראשונה ולפעמים וזה כבר מספיק. הקטע המבאס הוא שמשום מה יש הצטברות של USERS שהמחשב שלי זוכר שכבר לא רלוונטיות. יוצא שאם אני מקיש פעמיים על המלבן (תיבה) של ה USER אז מופיעים לי 20 שמות משתמש של כל מיני אתרים מהעבר שאני כבר לא משתמש בהם. השאלה שלי היא איפה אני יכול למחוק אותם יעזור לי במיוחד אם תוכלו לכוון אותי לעשות את זה ידנית. אני מעוניין למחוק רק חלק מן הרשימה של הUSER. לא את הכל
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום, על המחשב שלי היה win 98, ורציתי להתקין 2000, אז התקנתי 2000 על מחיצה נפרדת כי לא רציתי להתקין על אותה המחיצה ולדפוק בטעות דברים חשובים שיש לי על המחיצה הזאת.... בקיצור, סידרתי את הWIN 2000 עם כל הדברים שרציתי שיהיו בו, איך אני מוחקת את האפשרות לבחור באיזה WINDOWS אני רוצה לעבוד - אני יודעת שזה קשור בקובץ boot.ini אבל אני לא מוצאת אותו..... (בכל מקרה, אני רוצה שתשאר עדיין המחיצה עם הwin98 אבל אני לא רוצה שישאל אותי כל פעם שאני מדליקה את המחשב...) תודה....
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
המחשב רושם לי: ווינדוס האב דיטקטד אן ארור אנד האד טו שאט דאון טו פריבנט דאמאג' או יור סיסטם. ולמה רשום שיכול להיות שיש לי קורפטד פיילס. אני לא מצליח לסדר את זה כבר פירמטתי שני הרדיסקים ובשניהם הוא רושם לי את זה ,לעומת זאת במחשב שאני משתמש בו עכשיו הוא פועל בסדר גמור עם שני ההרדיסקים. שמישהו יעזור לי זה דחוף כי היום בערב המחשב שאני רושם ממנו הולך ויהיה לי בעיה לגלוש.
-
אני מנסה להתקין ווינדוס 2000, וכל פעם, יחסיתבהתחלה ההתקנה, כשהאשף מעתיק את כל הקבצים מהדיסק, אני מקבל שגיאה: The file blablabla was not copied correctly. The file Setup Placed ON your Hard DIsk is not vaild windows 2000 system image משהו כזה רק שמבקום בלה בלה בלה יש שם של קובץ - כל פעם קובץ אחר. כל פעם חסר קובץ אחר, וכשאני עושה Retry, זה לא עוזר כ"כ...אם זה כן עוזר אז מיד אח"כ תבוא אותה שגיאה בידיוק רק אם שם קובץ אחר, ואז ה Retry לא יעזור... פירמטתי את ההארד דיסק לגמרי לפחות 10 פעמים כבר וזה עדיין ככה. ניסיתי דיסקים שונים של ווינדוס 2000 שיש לי, ובכולם זה אותה הבעיה... אני חושב שהבעיה היא בכיוון של הביוס או משהו כזה... מה אני עושה?! אני מתחרפן!
-
- 7 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט איזה ווינדוס הכי טוב... אני צריך המלצות בבקשה: WINDOWS XP HOME HEBREW WINDOWS XP HOME ENGLISH WINOWS XP PRO HEB WINDOWS XP PRO ENG WINDOWS XP PRO SP1 WINDOWS XP PRO SP2 WINDOWS XP 2004 BILL GATES EDITION איזה הכי כדאי ולמה
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-