Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
קראתי בכמה אתרים והבנתי שאין לך כך תשובה חד משמעית. תקנו אותי אם אני טועה. 1.פי 1.5 מהראם (לא מומלץ לבטל אותו גם כשיש לך 2 גיגה זיכרון ואף יותר). 2.מומלץ להקצות את הזיכרון הוירטואלי בinitial size ובmax size בגודל שווה. 3.במידה ויש hd פיסי אחד ושתי מחיצות לוגיות מומלץ להגדיר אותו במיקום של המחיצה הלוגית של הוינדוס. 4.במידה ויש שני hd פיסיים מומלץ למקם אותו בhd פיסי השני ( זה שלא שייך לוינדוס). יש לי 2 hd פיסיים במחשב וג'יגה זיכרון. הגדרתי אותו בhd הפיסי השני וגודל שהקציתי הוא 1536mb בinitial size ובmax size באופן שווה. האם לדעתכם זה ההגדרה האופטימלית בשבילי ?
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
יש לי בעיה-לוינדווס שלי לוקח הרבה זמן עד שהוא נכבה.. זה התיל מיום חמישי,שהתקנתי כרטיס מסך חדש שקניתי והתקנתי את הדרייברים שלו במקום הקודמים...לוקח לו מלא זמן לשמור את ההגדרות של המשתמש שלי ואז הוא מכבה-וזאת לעומת קודם,שהוא היה נכבה בשניה... יכול להיות שזאת בעיה של הדריברים?
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
קיבלתי כוכב כחול עם הודעה האומרת לי שמערכת ההפעלה שלי לא חוקית, כיצד ניתן לטפל בבעיה זאת?
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם,תבורכו השאלה שלי אם יש אפשרות בווינדוס 7 לעשות כמו בויסטה/XP שאם אני ממזער את המדיה פליר יש "סרגל מהיר" בסרגל כלים ליד השעון.. עם פלאי פאוס להעביר להנמיך וכל זה ! תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
-
עכשיו אני כבר אחרי פירמוט והכל בסדר אבל מענין אותי מה היתה הבעיה... ביום שישי פתחתי את המחשב לניקוי, פרקתי: ספק, כרטיס מסך, קשיח, צורב והפאנל הקדמי + המאוורר הקדמי (מארז ישן - הפאנל לא נשלף בקלות). אחרי שנקתי הכל, החזרתי וסגרתי - אני מפעיל את המחשב ובשלב שהוא טוען את הוידואס הוא עושה ריסרט (הוא גם עשה טעינה ערוכה יותר מהרגיל ובסיום פשוט עשה ריסרט). אז פתחתי עוד הפעם בדקתי 10 פעם את החיבורים של הספק, הוצאתי גם את המעבד והחזרתי (מה שמוזר זה שלא נגתי בוא בהתחלה) את הזכרונות ואפילו החלפתי דיסק קשיח עם מחשב אחר ועדיין לא פעל. מה זה יכל להיות ? התחממות של משהו ? (דבר אחד שעשיתי אבל אני לא מקיר שום קשר בין זה לזה שהוא נכבה זה שכמה ימים לפני עשיתי OC לכרטיס מסך וזאת היתה הפעם הרא…
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
אני מתכוון שעם יש מדריך או איזה שהוא דבר שאומר לך מה טוב כאילו מה כדי ולא מזיק שאפשר להוריד בSERVICES. או בכול דבר אחר שהמחשב יפעל יותר מהר או ישתמש בפחות זכרון... תודה
-
- 7 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שהמחשב מתחיל ומעלה את הוינדוס יש את הלוגו של וינדוס ודבר קטן שרץ עד שהוינדוס עולה. עכשיו זה די מעצבן ורציתי לדעת איך אני מחליף את זה במשו יותר נורמלי?????
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שמתי לב שהסרטים שאני רואה על ה-Xפ נראים הרבה יותר טוב מאשר על הויסטה. אגב יש לי כרטיס מסך מהדור החדש ואני מתכוון כמובן לאותו מחשב ועל אותו המסך. זה פשוט הבדל ברור לעין. מישהו גם שם לב לזה ?
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש לי ויסטה אולטימייט, אם יהיה לי כרטיס טלוויזיה ואני יחבר את הממיר הYES שלי לכ. TV, אני יראה ממש כמו בTV? זאת אומרת יהיה את הכחול הזה שרשום מה יהיהו התוכניות הבאות? ואני גם יוכל להקליט בקלות כמו ביס מקס (מין טיבו כזה)
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני מכוון כל הזמן את השומר מסך לעלות רק אחרי שעה אבל משום מה אחרי כמה זמן או שאני מכבה את המחשב ומדליק מחדש וזה משתנה אוטומטית לעלות כל דקה. מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני פירמטתי את המחשב התקנתי כמו שאני תמיד מתקין את הדרייברים של לוח אבל אין סאונד בדקתי אם זה מזוהה במנהל התקנים וכן זה מזוהה עדכנתי את הווינדאוס אבל זה גם לא עזר מדובר ב WinXp Pro הכרטיס כל הוא מובנה בלוח הלוח מדגם Gigabyte GA-K8N51GMF-9 חשוב לציין כי פירמטתי את המחשב כבר פעמים רבות ב3 השנים שיש לי את המחשב ואף פעם לא ניקלתי בבעיה עריכה: פתרתי את הבעייה אפשר לנעול.
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום, נכנסתי ל task manager , applications והופיע לי :" exe.המסמכים שלי"ושום חלון לא היה פתוח וזו הפעם הראשונה שאני נתקל בכזה דבר מישהו יכול לומר לי מה זה אומר?
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
היי אני ראיתי שחשבון הWINDOWS שלי הוא על EMAIL של אח שלי במקום האימייל שלי (זה לא השם שלי ולא האימייל שלי) איך אני משנה את זה? תמונה מצורפת;
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש לי amd 64 עם לוח בעל צ'יפסט nforce 3 250. באתר של nvidia אני לא רואה דרייברים של הצ'יפסט לווינדוס 7. האם זה אומר שהמוצר בכלל לא תומך בגרסה האחרונה של ווינדוס?
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
קראתי כתבה באינטרנט שלduo core אין תמיכה ב64bit אבל vista רץ יותר טוב עם תמיכה של 64bit האם בכל זאת המעבד (קונרו) יהיה מהיר בVISTA ועד כמה הא יהיה יותר חזק ביחס למעבדים שיש כיום בשוק (pentium 4 D,amd athlon x2...)
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם היום בזמן שגלשתי לי בנוחות באינטרנט ה-MCFEE התחיל להתריע על ווירוסים וטרויאנים לאחר 10 התרעות הוא הפסיק, כמובן אמרתי לו למחוק כל קובץ נגוע. אחרי ההתקפה עשיתי מייד RESET העלתי את המחשב ב-SAFE MODE ועשיתי סריקה לווירסים ולכל שאר הירקות שפוגעים במחשב. לא נמצא שום דבר מיוחד חוץ משתי קבצים שמצא ה-ADAWARE. לאחר מכן חזרתי לווינדוס וגיליתי שה MCFEE הפסיק לעבוד אומר שיש איזה בעייה ושצריך להתקין אותו מחדש. כמו כן התחילו לרוץ תהליכים בשם NET.EXE ו NET1.EXE התהליכים האלו התחילו להכפיל את עצמם בקצב מטורף ותוך כמה שניות היו לי בסביבות ה-20 תהליכים עם השם הזה. חזרתי בחזרה ל-SAFE MODE חיפשתי ידנית קבצים בשם הזה והסרתי אותם וזה לא עשה זאת יותר אבל עדיין נשארה בעייה כל פעם שאני …
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
בעיה שלדעתי יכולה להופיע לכל הNT לסוגיהם. נכנסתי לEVENT VIEWER וזה התוכן: The OMSCAN service failed to start due to the following error: The system cannot find the file specified. ניסיתי לחפש אותו בSERVICES אבל ללא הצלחה. ההודעה מופיעה כל הפעלה של המערכת. אם מישהו יודע להעלים אותה ולהסביר לי מה משמעותה אז תודה.
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
מה הדרך הפשוטה והמהירה לשנות את ה- IP מבלי להתחבר ולהתנתק מחדש? בתודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
מערכת הפעלה: Windows xp sp2 Internet explorer 6 שלום, לאחרונה החלה להתרחש תופעה משונה במחשבי. כאשר אני נמצא בפורום כלשהו, ואני פותח הודעה שיש בה קישורית (לינק) להודעה אחרת, ומקליק על קישורית זו, נפתחת לי ההודעה שאליה הפנתה הקישורית, בדף חדש, ודף חדש זה משתרע רק על כמחצית המסך. שאלותיי הן שתיים: א. איך לבטל את הפתיחה של ההודעה שפתחתי ע"י הקלקה על הקישורית, בדף חדש. אני רוצה ורגיל שהודעה מעין זו תיפתח במקום ההודעה המקורית, וכשאני גומר לקרוא אותה אני לוחץ על לחצן "back" וחוזר לדף המקורי שממנו יצאתי. ב. גם אם לא אוכל לפתור את הבעיה שב-א`, או שאשתכנע שהעבודה בדף חדש עדיפה, איך לגרום לכך שדף חדש זה ייפתח על פני כל המסך ולא רק על מחציתו. תודה למשיבים. [attachment deleted by adm…
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה פרמטתי את המחשב שלי ל WIN XP PRO SP3 RC2 ועכשיו הדרייברים של הכרטיס קול שהתקנתי לא עובדים כי הם לא תואמים SP3 עכשיו מה אני עושה כדי שהקול יחזור לעבוד??? יש איזה UPDATES ??? תודה מראש זה דחוף
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
חברה יש לי וינדוס ויסטה הום פרימיום ומשום מה הדיימון טולס תוקע לי את המחשב בעוד אותה גירסה אצל חבר שלי עובדת רגיל בלי שום בעיה בנוסף לכך גם משחקים כמו gta iv ו need for speed undercover נתקעים לי בסוף ההתקנה יש crc error משהו כזה ואותו דיסיקים אני מתקין אצל בחר שלי את המשחקים ואין שום בעיה מזה כבר התייאשתי ...המחשב חדש תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס XP בעברית (הדיסק שממנו התקנתי בא עם MUI בעברית). הבעיה היא שאני צריך להשתמש בתוכנה שצריכה ווינדוס באנגלית אחרת אי אפשר לעבוד איתה. האם ישנה דרך לחזור לאנגלית כאשר אני רוצה לעבוד עליה ? האם אפשר להתקין עותק נוסף של ווינדוס באנגלית על המחשב וכאשר אני רוצה לעבוד עם התוכנה אני פשוט אכנס אליו ? כל פתרון אחר יתקבל בשמחה! חג שמח!
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי תוכנה כלשהי (נקראת HOCR, והיא לוקחת תמונה עם כיתוב כלשהו או דף סרוק, ומחזירה דף טקסט וכך אפשר לשנות אותו), בכל אופן, אני צריכה לרשום קוד שידע "להשתלט" על התוכנה. כלומר, להצליח דרך הקוד לפתוח את התוכנה, לעלות אליה מסמך, ולהריץ אותה על המסמך הזה. (אני יודעת בגדול שפת JAVA, אבל גם C זה בסדר) אז - בתקוה שהשאלה שלי מופנית למקום הנכון - יש כאן מישהו שיודע איזה שורות פקודה צריך כדי להריץ אפליקציה כזו? אפשר עזרה, הכוונה בבקשה? מקווה לטוב ותודה מראש לכל המגיבים.... עינת
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
שלום המחשב לא נותן לי לבצע את הפעולה ע"י לחיצה על alt+ctrl and delete אלא מפנה אותי לאדמיין אבל אני האדמיין איך אני משחזר את איפשור ביצוע הפעולה הזו בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-