Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב.. עכשיו לי ווינדוס XP מי שמכיר יש בלוח בקרה של "לוח משתמשים" שאני בוחר את מנהל המחשב ועושה סיסמה עכשיו אני רוצה לדעת במידה ואני לא זוכר את הסיסמה איך אני מבטל את זה?
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
איזה אתרים אתם מכירים שיש להם DreamSceneים בHD טובים להורדה?עד כה הורדתי 60 בערך,אבל עדיין לא מה שממש אהבתי.
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב והתקנתי XP Pro SP 2 אחרי שאני מתקין את הדרייברים של הסאונד ועושה ריסטרט הוא אומר לי שכדי שהסאונד יפעל אני צריך Microsoft Bus Driver. מה לעשות? מאיפה אפשר להשיג את זה? בבקשה תעזרו לי...
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום, נכנסתי ל task manager , applications והופיע לי :" exe.המסמכים שלי"ושום חלון לא היה פתוח וזו הפעם הראשונה שאני נתקל בכזה דבר מישהו יכול לומר לי מה זה אומר?
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני כבר כמה ימים נתקל בתופעה מרגיזה במחשב שלי, פתאום אי אפשר להחליף את השפה מעברית לאנגלית או להיפך. לא שונה כלום במחשב, לפעמים זה קורה אחרי שעתיים, לפעמים אחרי כמה שניות ולפעמים בכלל לא. מריץ חלונות 2000 SP4, מקלדת USB. תודה.
-
שלום. חבר שלי טילפן אליי וביקש עזרה בבעיה מוזרה. וזאת הבעיה. הוא אומר לי שכל פעם שהוא מפעיל את המחשב, קובץ שנקרא rtdrvmon שמשקלו 40K נכנס לתיקייה הזמנית (Temp ) וגורם להאטה מסויימת של המחשב. אחרי שהוא מוחק אותו הקובץ חוזר אחרי מספר שעות. סגרתי איתו ביחד כל מיני תוכנות שעולות עם המחשב אבל זה לא כל כך עזר. מידע נוסף על הקובץ הראה שהוא שייך כנראה ל RealTek שעד כה שידוע לי היא מייצרת כרטיסי רשת. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
1) אם אני ישנה עכשיו את הסוג של מערכת הקבצים מ NTFS ל FAT32 בעזרת התוכנה Paration Magic, זה יכול לדפוק משהו בווינדוס? 2) איך אני עושה שהחשבון שנקרא Administrator, שאפשר להיכנס אליו רק דרך Safe Mode, יוכל לעבוד גם במצב רגיל? תודה.
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני רוצה שיעבור כמה שיותר חלק והאפקטים של vista לא כל כך מעניינים אותי. היקר הביצועים. הבנתי ש-basic יותר קלילה, השאלה היא אם אני אהיה מוגבל מבחינה כלשהי עם המערכת הזאת? רציתי XP, אבל אני ממש בבעיה של מציאת driverים ול-vista יש לי את הדיסקים שבאו עם המחשב... מעוניין להתקין במחשב נייד, מפורמט, 2.0GHz DUAL CORE T7300 עם 2 ג'יגה זכרון פנימי. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
האם ניתן להוסיף לתקיות קיצורי דרך.. למשל - כשאני אלחץ שילוב כלשהו במקשים אני אפתח את תקיית המסמכים שלי... ?
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש משחקים במספר שפות, ולפי מה שהבנתי המשחק בודק משהו בוינדוס ולפי זה בוחר שפה
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום, איך אני משנה את השעון בצד ימין למטה של ה Windows לתצוגה 24H?!?
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מחשב AMD מעבד 2.15 , כרטיס מסך raedon 9250 128 , זיכרון 1gb מערכת הפעלה win xp pro pack 2 המחשב שלי מחובר לטלוויזיה lcd בכניסת dvi , אני נכנסתי להגדרות של הכרטיס מסך ופיצלתי את השולחן עבודה ל2 החלק העליון שלו בטלוויזיה והתחתון במחשב.. עשיתי את זה כי יש לי כרטיס לוויני שאני צופה בו בטלוויזיה ובחלק התחתון אני במקביל גולש באינטרנט ומפעיל תוכנות... הבעיה שלי כזאת: יש תוכנות כמו מדיה פלייר ותוכנות נוספות שעובדות על מסך שלם וכך יוצא כשאני עושה באופצייה של התוכנה מסך מלא היא מחלקת לי אותה בין שני המסכים(התחתון,העליון) השאלה: האם יש אפשרות שתוכנות שעובדות על מסך מלא יעבדו על אחד המסכים בלבד? נ.ב תוכנות אקספלורר (דפדפן) ושאר התוכנות שעובדות על חלונות יש אפשרו…
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
איך מבטלים את הסיסמה כניסה לויסטה ? הדבר הזה משגע
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
אני פשוט מנסה להפעיל משחק ישן והוא כותב שאין תאימות עם הווינדוס 64BIT ובנוסף, אני זוכר ששמעתי שהווינדוס 64BIT לא תומך בפלטפורמות הישנות.. אבל למרות זאת, רציתי לדעת האם יש אפשרות להריץ את התוכנה למרות החוסר תאימות. תודה 8)
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
נשרף המחשב והחלפתי למחשב אחר. ה-User שבו השתמשתי היה מוגן בסיסמא. חיברתי את הכונן למחשב אחר כדי להעתיק את הקבצים שלי, אך מופיעה לי הודעה "Acces is denied". מה ניתן לעשות כדי לגשת לקבצים ול-User הנעול?
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
איך ניתן להחליף את הבוט סקרין והלוג-און סקרין בלי תוכנה. כבר עשיתי פאץ' שאני יוכל להחליף ושמתי אותם בתייקיה שצריך בווינדוס. עכשיו איך אני מחליף בלי תוכנה?
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום, במחשב מוגדרים שלושה משתמשים, ואדמיניסטרטור, רואים את המשתמשים ואפשר להיכנס אליהם אבל לא לאדמיניסטאטור, ואי אפשר לשנות שום דבר.. איך אני נכנס אליו ואיך אני מוצא אותו תודה.
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה המחשב שלי נעשה איטי העלאה של WIN כלומר אני עובר את השלב שהמחשב עושה BOOT ועובר את השלב של הטעינה רק ה DESKTOP עולה איטי להחריד עד שרואים את כל האייקונים ו השורת הסרגל הבסיסית (איפה שיש כפתור -STARTשורת המשימות ?) אין לי הרבה תוכנות שנטענות יחד עם WINDOWS - ע"פ פקודות MSCONFIG רק A.V ו F.W והדברים הרגילים -כ.קול/ממשק הסרה בטוחה של התקנים בקיצור - לא הצלחתי למצוא משהו ספיצפי גם הזכרון הוירטואלי שלי RAM 1GIG פיזי ו Page File של 2 GIG בדקתי אפשרות של כל מיני רוגלות ורושעות ע"פ תוכנות SPYWARE+ ANTI VIRUS ולא נמצא כלום המחשב נקי בנוסף אני משתמש בתוכנה שמסדרת REGISTRY כמו CCleaner u REGISTRY FIX שעובדות מצויין ברגע שצריך להסיר תוכנה מהמערכת או למחוק Cookies u וכו.…
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
amd athlon 64 3000 msi nx6600le td256e pci-e 2g ddr 400mhz להתקין או לא להתקין זאת השאלה? תודה
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
היי כולם, ניסיתי היום להתקין את מערכת ההפעלה Windows Vista ultimate וקיבלתי בהתקנה את ההודעה הזאת: Windows could not update the computer's boot configuration. installation cannot proceed בדקתי אם המחשב שלי כשיר להתקנת ויסטה דרך ה- Windows Vista upgrade advisor של מיקרוסופט ואני יכול להריץ את מערכת ההפעלה בלי בעיות (לפיהם). מה אני עושה ???
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
בתיקייה מסויימת יש לי כל מיני קבצים (בעיקר שירים) אחרי שפירמטתי הווינדואס החדש אוטומטית הפך את התיקייה לתיקיית אודיו (90% ממנה זה שירים) ובגלל זה אני יכול לסדר את התיקייה לפי אומן, טראק, שנה וכו'. הקטע הוא שאני רוצה לסדר את הקבצים לפי Modified ואין לי את האפשרות הזאת, ניסיתי כבר באפשרויות תיקייה להפות את התיקייה לתיקיית Documents, לא עזר. יש פתרון לבעיה הזאת? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום רציתי איך לשנות בווינדוס פורטים של COM לכל מיני מכשירים שאני מחבר למחשב במקרה הזה זה מתאם בלוט', הבעייה היא שהפורט גבוהה מידיי ואני צריך שהוא יהייה מתחת ל10 אין אני עושה את זה?
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
לא יודע אם לשדרג או לפרמט ולהתקין נקי... מה היתרונות של כל אחד? באמת שאני לא יודע. אני נוטה לשדרג, כי אין לי כל כך איך לגבות את כל המידע על המחשב... נטו 120GB, אחרי ניקוי דברים שאני קצת לא צריך. יש לי כונן חיצוני של 40GB... איך עושים את בדרך-כלל? דיסקים? Norton Ghost? שמעתי שיש בעיות עם זה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
העידכון לSP1 לאופיס 2007 יצא רק בויסטה או גם בXP?
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
שלום.. יש לי windows xp + SP2 בעברית אני רוצה לעשות repair לווינדוס אבל אין לי את האפשרות הזאת בדיסק התקנה שיש לי. השגתי דיסק אחר של וינדוס XP עם SP2.. האם זה בסדר אם אני יעשה ריפייר עם דיסק אחר? וזה ישנה אם אני יעשה ריפייר מדיסק של ווינדוס XP באנגלית? או שאני חייב לעשות ריפייר מדיסק של ווינדוס בעברית? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-