Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
יש לי הום פרימיום בעברית והזיהוי דיבור לא עובד משהוא יכול לעזור לי להפעיל את זה
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
שלום חברים, בידי שני דיסקים של Windows XP Home, אשר נרכשו כחוק. כמו כן יש שני מחשבים, על כל אחד מותקנת מערכת הפעלה עם הרשיון שלה. פירמטתי את אחד המחשבים, רציתי להתקין עליו בחזרה את המערכת, אך איני מוצא את הדיסק (שעליו מספר הרשיון שלו) עם מערכת ההפעלה שהיתה מותקנת בו. האם אוכל, לבינתיים, להתקין מערכת ההפעלה, עם הרשיון שבמחשב האחר, כלומר שבשניהם יהיה אותו מספר רשיון, ואז לאחר שאמצא את הדיסק האבוד והרשיון (הוא חייב להיות באיזה מקום... ) להזין את מספר הרשיון שלו במקום? האם עד שיימצא הדיסק האבוד, אוכל להוריד עדכונים מהרשת, למרות שקיימים שני מחשבים עם רשיון זהה? תודה רבה על עזרתכם!
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
איך אני מגדיר ב WIN XP שיהיה לי mini player שמבוסס על windows media player כל פעם שאני פותח את סייר חלונות (כמו שיש בחלונות 2000) כדי שאם אני עומד על קובץ מולטימדיה יופיע לי ישר הנגן ואפשר לנגן או להסריט את הקובץ, או האם אפשרות זו בוטלה ב חלונות XP
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש בסרגל כלים השמאלי של הויסטה כפתור שמכניס את המחשב למצב "תרדמת" (low power). איך משנים אותו כך שיכבה את המחשב?
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
שלום חברים התקנתי על המחשב החדש את הxp וניסיתי להתקין את הsp2 ואיני מצליח, הבנתי שזה בגלל אי-חוקיותה של הxp, האם ניתן להתגבר על הבעיה או שאני צריך להתקין מחדש ביחד עם הsp2?
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לכם שוב . הפעם ניסיתי להפעיל את הSpeech Recognition והופיעה לי השגיאה הבאה איני יכול לדעת איך לפתור זאת משום שאין מספר תקלה וכשהתקשרתי למיקרוסופט ישראל אז תימני אחד דיבר איתי והוא אמר "חכה רגע על הקו" וניתק את השיחה.
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה קטנה. שידרגתי את המסך שלי למסך דק, ומאז השידרג כאשר אני פותח את המחשב ויש את הטעינה של ה windows xp אז הסמל של windows והטעינה עצמה חוצה את המסך לצד ימין. כלומר, הטעינה לא במרכז המסך, אלה בצד ימין ויש חיתוך של הסמל. בקיצור, איך אני מחזיר את הטיענה למרכז המסך? תודה
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני הולך לקבל מחשב שלי, ורציתי שתהיה אפשרות לראות את האדמיניסטרטור מצב רגיל. יש דרך לעשות את זה? ומה ההבדל בין אם אני עושה חשבון ומגדיר אותו כמנהל המערכת לאדמיניסטרטור?
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
היי, יש לי מס' תמונות שצילמתי, שראו בהן יותר מדי, ביצעתי לתמונות Crop ועכשיו רואים רק את מה שאני רוצה. הבעיה המוזרה היא, שכשאני נכנס לתיקיית התמונות, עושה View - Thumbnails , אני רואה ב-Thumbnail את התמונה המקורית שצולמה, כאשר אני פותח את התמונה, אני רואה רק את מה שצריך - מה שביצעתי לו Crop. למה ה-Windows מציג לי את התמונה המקורית בקטן?? בתחילה חשבתי שאולי צריך לעשות Refresh, ניסיתי גם למחוק את קובץ המערכת Thumbs מהתיקייה וריעננתי. ניסיתי גם להעביר את התמונות לתיקייה אחרת ולבדוק שם מה קורה - אותו דבר. הגעתי למסקנה שזה איזשהו Header, שתוכנת העריכה בה השתמשתי (Fastone Image Viewer) לא יודעת לשנות... כיצד בכל זאת ניתן לשנות כעת את ה-Header, בלי לפגוע בתמונה? או שמסקנתי מוטעי…
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שינתי בביוס את BOOT 1 ל CDROM זה קורה מהדיסק של אקספי זה אומר לי לחוץ מקש אני לוחץ אבל אין התקנה........ אבל שאני מתקין אותו מ 98 זה מתקין לי! אז מה הדרך להתקנה?
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
לחבר שלי הלך המחשב ויש בעיה לפרמט כי הלך כונן ה DVD. ברשותי הארדיסק חיצוני, האם אפשרי להתקין על ההארדיסק החיצוני גרסה של ווינדווס כך שהמחשב יעלה מהווינדווס של ההארדיסק החיצוני?
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
היי לכם, מדוע אחרי שאני מוחק קבצים זמניים הגלישה באקספלורר פשוט הרבה יותר מהירה? והאם יש דרך להגדיר שזה כל הזמן יפעל ככה מהר? שמתי לב שכשאני לא מוחק קבצים זמניים לוקח לקליקים באתרים להגיב די הרבה יותר לאט.. יש דרך לגרום לאקספלורר לעבוד יותר מהר וחלק גם בלי למחוק קבצים זמניים כל יומיים שלושה?
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
-
http://img155.imageshack.us/my.php?image=9281cp6.jpg זה מופיע די הרבה בזמן האחרון...אז למישהו יש מושג איך פותרים את הבעיה הזאת???
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
טוב ... במחשב הקודם היה דיסק קשיח ובו מערכת הפעלה אחת WINXP והוגדרו 2 יוזרים אחד ADMINISTRATOR והשני רגיל. ה ADMINISTRATOR היה מוגן בסיסמא. המחשב הקודם הלך לגמרי הוצאתי את ההארד דיסק וקניתי מחשב חדש עם הארדיסק חדש. אמרתי, כשארצה ,אכניס את ההארד דיסק הישן ופשוט אוציא את כל התמונות והמסמכים. אבל.... התיקיה בא היו כל התמונות והמסמכים החשובים היו תחת הADMINISTRATOR ושאני מנסה להכנס לתיקיה(נקרא לה 'אבישי')זה כותב שאין גישה לתיקיה!!. טוב אמרתי אולי אני אעשה BOOT עם ההארד דיסק הישן אני אכנס עם הסיסמה ואצרוב את כל התקיות ,אבל היות והמחשב שונה (מעבד אחר לגמרי לוח אם אחר לגמרי וזכרונות אחרים לגמרי)לא היה ניתן לעשות זאת אז התקנתי מערכת הפעלה חדשה על זאת שקיימת ללא פירמוט ואחרי …
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי שתי בעיות שאני כבר לא יודע מה לעשות מלבד לפרמט....ואני ממש לא רוצה 1. האיקון של כונן C נעלם ובמקומו מופיע איקון של דף לבן, כיצד ניתן לשחזר את האיקון של הכונן ללא תוכנת צד שלישי? 2. כאשר אני פותח את אחד מהכוננים שלי "במחשב שלי" במקום לראות את הקבצים נפתח לי החלון של חיפוש קבצים, כיצד ניתן לפתור את זה? רק קליק ימני עם העכבר ו OPEN עוזר. אודה לכל עזרה...מיואש.
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני קונה תכף מחשב חדש ואני מתלבט מה להתקין אם אתם ממליצים לי על ויסטה אז איפה אפשר להוריד (שמעתי שהבטא בחינם) וכיצד הופכים דיסק לBOOT
-
- 7 תגובות
- 646 צפיות
-
-
Home Basic / HomePremium / Bussiness / Ultimate... :s05: ז'תומרת יש גרסאות 64ביט ו32ביט שההבדל ביניהן ברור. אבל מה ההבדלים העקרוניים בין בייסיק לפרימיום לדוגמא? ולמה האולטימייט עולה כ"כ הרבה יותר מכל השאר? בכולם יש את ממשק הAERO? איך אני יכול לדעת מה לבחור לנייד החדש שלי?
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
יש לי WindowsXP מותקן, ולמרות שלא הגדרת Share, רואים אותי ברשת עם מדפסות ו-Shared Documents. איך אני מעלים את עצמי לגמרי? תודה.
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
האם ישנה דרך להגדיר את הרקע של הכיתוב המופיע מתחת לאיקונים של שולחן העבודה שיהיה שקוף? כיום המצב הוא שיש צבע לרקע הזה וכאשר האיקון ממוקם על תמונה זה מאוד מפריע.
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
התקנת הממשק העברי מה WINDOWS UPDATE של הויסטה משנה גם את השפה של המדיה סנטר, ככה שאני יודע שאין צורך להוריד שום דבר נוסף לתרגום השאלה אם אני יכול להפריד באיזשהי דרך\הגדרה\קובץ\משהו את שפת הממשק של הוינדוס ושפת הממשק של המדיה סנטר? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
עשיתי CHDSK לכונן מסוים במחשב שלי ויש לי בעיה. בשלב הרביעי מתוך חמש (verifying file data) הבדיקה מתחילה להיות איטית. ניסיתי כמה פעמים לבטל ולעשות שוב ועדיין אותו דבר. פעם אחת כשמתי את ה- CHDSK לחמש שעות בערך בלי נגיעה במחשב זה הגיע רק ל- 7%. מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום במחשב שלי מותקנים שני מערכות. מערכת חלונות XP המותקנת בכונן קשיח אחד, ומערכת UBUNTU המותקנת בכונן קשיח שני. בעליית המחשב, רצה מערכת grub ששם אני מחליט לאיזה מערכת להיכנס. אני רוצה לפרמט את כונן אחד(שבו מערכת חלונות) ולהתקין שוב את XP על אותו כונן. אך אני עדיין רוצה שמערכת ה grub תפעל לי ותאפשר בחירה בין מערכת XP ל UBUTNU. השאלה היא כיצד ניתן לעשות זאת בלי למחוק או לשבש משהו ב grub. האם צריך פשוט לפרמט את XP ועדיין ה grub ימשיך לפעול בעליית המחשב? אשמח למענה.
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
-
יש לי WIN XP שבא מובנה עם כל מיני תוכנות ורציתי לדעת מה התוכנות האלו(בין היתר): 1 Symantec AntiVirus Corporate 8.0.1 2 Nero Burning ROM 6.0.0.19 and Registers it 3 TweakUI Powertoy 4 Task Switcher Powertoy 5 Channel and Site 6 Various Registry Tweaks 7 Custom WallPaper
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-