Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב.. עכשיו לי ווינדוס XP מי שמכיר יש בלוח בקרה של "לוח משתמשים" שאני בוחר את מנהל המחשב ועושה סיסמה עכשיו אני רוצה לדעת במידה ואני לא זוכר את הסיסמה איך אני מבטל את זה?
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
מה אתם אומרים? מחשב E6600 2GB RAM
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
המחיצה של מערכת ההפעלה (xp pro) היא C. מכיוון שגם שולחן העבודה הוא ב-C, נשאר לי מעט מקום פנוי. האם אפשר לקבוע שהשולחן עבודה יהיה במחיצה אחרת, D, לצורך הדוגמא?
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום הורדתי מספק סרטים והעברתי אותם לספריה מסוימית ומאז כל פעם שאני מנסה להיכנס לספריה , היא נתקעת ואני חייב לסגור אותה ממנהל המשימות אין לי בעיה למחוק אותם הבעיה היא שאני לא יכול לעשות אפילו את זה כי המחשב נתקע מה הבעיה ואיך פותרים אותה ? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
יש לי הום פרימיום בעברית והזיהוי דיבור לא עובד משהוא יכול לעזור לי להפעיל את זה
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
hay everybody מאז שהיתקנתי sp2 אני אוכל קש ניסיתי לבטל את הפס הצהוב המעצבן של ה-pop-up blocker ואת הציפצופים המאפנים שהוא עושה אולם ללא הצלחה כשהתיאשתי ניסיתי לבטל אותו לגמרי tools --pop-up blocker---turn off pop-up blocker אולם זה לא הצליח מה לעשות? האם הדרך היחידה להסיר את service pack 2 ולהתקין מחדש? הערה:מדובר ב-xp home edition חוקית + service pack 2 שנישלח אלי ב-cd מ- מיקרוסופט ישראל בעייה אחרת: יש לי חשבון מוגבל limited account שאני מישתמש בו לגלישה בילבד הבעייה היא שאני רוצה לבטל באופן קבוע את ברירת המחדל שלו לגבי סידור הקבצים שהיא סידור אוטמטי לפי שם arrange icons by name + auto arrange אני יכול להפוך את החשבון המוגבל לחשבון administrator אבל איך אני גורם לכך שה…
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני שוקל להתקין ויסטה אבל השאלה שאם משחק אני צריך להתקין בכל מערכת הפעלה בניפרד או שמתקין אותו פעם אחת ושתי המערכות יפעילו אותו? תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
יש בסרגל כלים השמאלי של הויסטה כפתור שמכניס את המחשב למצב "תרדמת" (low power). איך משנים אותו כך שיכבה את המחשב?
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
אפשר להתקין ווינדוס ויסטה שאני נמצא בווינדוס XP?
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום התקנתי על המחשב הניד שלי WIN XP וכאשר אני עושה לי ריסט/כיבוי הוא מגיע לכתובת אוינדוס מבצע כיבוי... ונתקע שם ולא זז ובסוף אני צריך לכבות דרך הכפתור... יש דרך שהוא יעשה את זה כי בשביל לעשות ריסט אני גם צריך לכבות ולהדליק וזה מעצבן!!! תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי קבצים שאני רוצה להסתיר, ואני יודע איך לעשות את זה בXP. מצאתי איך להסתיר קובץ, אבל אני לא יודע איך להחזירו . בתודה מראש Mystery
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
לפעמים המחשב מראה לי שיש לי קבצים פגומים ואני צריך להפעיל את כלי השירות Chksdk (הצ'ק דיסק).. אז אני מפעיל אותו והוא סורק ת'מחשב ואחרי כמה זמן המחשב שוב מודיע והוא לא אומר לאיזה קובץ יש את הבעיה! ולפעמים הוא אומר, מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
כל פעם שאני נכנס לאתרים הקידוד של האקספלורר מכוון על "עברית ISO-VISUAL" וזה עושה את העיברית בסדר אבל מספרים ואותיות באנגלית הפוך. איך אני מחזיר את הקידוד ל "עברית WINDOWS" לצמיתות! [tt]ד"א סוף סוף יש לי תמונה בצד.[/tt] ;D
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
היי, יש לי מס' תמונות שצילמתי, שראו בהן יותר מדי, ביצעתי לתמונות Crop ועכשיו רואים רק את מה שאני רוצה. הבעיה המוזרה היא, שכשאני נכנס לתיקיית התמונות, עושה View - Thumbnails , אני רואה ב-Thumbnail את התמונה המקורית שצולמה, כאשר אני פותח את התמונה, אני רואה רק את מה שצריך - מה שביצעתי לו Crop. למה ה-Windows מציג לי את התמונה המקורית בקטן?? בתחילה חשבתי שאולי צריך לעשות Refresh, ניסיתי גם למחוק את קובץ המערכת Thumbs מהתיקייה וריעננתי. ניסיתי גם להעביר את התמונות לתיקייה אחרת ולבדוק שם מה קורה - אותו דבר. הגעתי למסקנה שזה איזשהו Header, שתוכנת העריכה בה השתמשתי (Fastone Image Viewer) לא יודעת לשנות... כיצד בכל זאת ניתן לשנות כעת את ה-Header, בלי לפגוע בתמונה? או שמסקנתי מוטעי…
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם! 1. השעון שמופיע אצלי בצד שמאל למטה מראה שעה של 12 שעות 1:34 במקום 13:34. איך אני יכול לשנות אותו? 2. כאשר אני נמצא בסייר, אני מוסיף לספריה מסויימת שיראו בה גם משך זמן של שיר/ סרט. הוא מראה לי את זה בדקות ללא שנויות (כלומר שיר של 4:35 ארבע דקות ו35 שניות יופיע כ 00:04). איך אני מתקן את הבעייה הזו? שני הבעיות האלה קרו לאחרונה. לא ממש שמתי לב מתי או איך. תודה רבה ושבת שלום, מושיקו
-
- 8 תגובות
- 661 צפיות
-
-
היי לכם, מדוע אחרי שאני מוחק קבצים זמניים הגלישה באקספלורר פשוט הרבה יותר מהירה? והאם יש דרך להגדיר שזה כל הזמן יפעל ככה מהר? שמתי לב שכשאני לא מוחק קבצים זמניים לוקח לקליקים באתרים להגיב די הרבה יותר לאט.. יש דרך לגרום לאקספלורר לעבוד יותר מהר וחלק גם בלי למחוק קבצים זמניים כל יומיים שלושה?
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב בן חצי שנה. dell 1525 מותקן עליו מערכת ויסטה וולטימט. אני היום ניכנס למחשב ורואה שהרבה מקום תפוס בכונן C שבו מתקנת המערכת הפעלה.. עשיתי מאיפינים ותפוס איזה 50 ג'גה.. ואין סרטים או אימיול ודברים כאלה.. אז ניכנסתי לתוך C אפשריות תקייה>>הצג קבצים מוסתרים. סימנתי את כל מה שבכונן והכל היה ביחד איזה 21 ג'יגה.... איך זה יכול להיות????!! תודה רבה לכולם.. הנה תמונה http://www.zix.co.il/viewer.php?id=1257146239.jpg תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
למה ה-CPU USAGE אצלי נמצא על 100%? זה קצת מוזר ומפחיד. הוא נשאר תקוע על 100 למעשה.
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
יש לי על המחשב גרסה חוקית של ווינדוס XP מדיה סנטר (קיבלתי עם רכישת המחשב) ניסיתי להתקין עליה עברית עם קובץ שהשתמשתי בו בעבר לגרסאות XP הרגילות הפרוצות שהיו לי אבל זה תרגם רק חלק מהמערכת, האם מישהו יודע כיצד אני יכול לעברת את כל המערכת??? תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
יש לי WindowsXP מותקן, ולמרות שלא הגדרת Share, רואים אותי ברשת עם מדפסות ו-Shared Documents. איך אני מעלים את עצמי לגמרי? תודה.
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
האם כבר יצא גרסה מלאה או שזה גרסת בטא? https://microsoft.order-9.com/winxp64/product.asp?catalog%5Fname=MSTrialandEval&category%5Fname=winxp64&product%5Fid=winxp64&id=cd
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
התקנת הממשק העברי מה WINDOWS UPDATE של הויסטה משנה גם את השפה של המדיה סנטר, ככה שאני יודע שאין צורך להוריד שום דבר נוסף לתרגום השאלה אם אני יכול להפריד באיזשהי דרך\הגדרה\קובץ\משהו את שפת הממשק של הוינדוס ושפת הממשק של המדיה סנטר? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
(כולל קבצי מוזיקה וצלילי ההפעלה והכיבוי) זה התחיל היום למישהו יש מושג מזה יכול להיות?
-
- 6 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי שני כוננים קשיחים במחשב. אחד מהכוננים (לא זה שעליו מותקן ה WINDOWS) עושה פתאום בעיות ולא ניתן להכנס אליו, וכשלוחצים עליו אז הוא אומר שהדיסק לא מפורמט ושצריך לעשות לו פורמט. הבעיה שיש לי עליו כמה מסמכים חשובים ואני רוצה לנסות להגיע אליהם לפני הפורמט. משהו מכיר איזה תוכנה שיכולה לעזור לי? תודה רבה עידו
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-