עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by roma4k,

אח"צ טובים, קיבלתי אתמול מחשב נייד שהגיע עם וידוס ויסטה HOME PREMIUM. רציתי לדעת אם יש אפשרות לבטל את מסך הפתיחה שבו בוחרים את המשתמש? אני המשתמש היחיד הקיים במחשב ונימאס כל פעם להכניס סיסמה או לעשות טביעת אצבע.. אשמח לדעת איך לעשות את זה כי אני לא מוצא משום מה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  2. Started by snogoo,

היי, לפני לא מעט זמן גיליתי שאחד העדכונים של הWINDOWS הורס לי את המחשב ושולח לי STOP ERROR (C00000021 אני חושב) אז הפסקתי לעדכן את ווינדוס, כי זה היה הפתרון היחידי שהיה לי באותו הזמן בינתיים הצטברו לי כבר 60 עדכונים שלא ביצעתי, ובנוסף יש לי בעיה עם ה USB כל הזמן שבחלק מהפורומים ברשת נטען שאפשר לפתור אותם בעדכוני הדרייברים, מה שהוביל אותי לאחר חיפושים שוב לאתר מיקרוסופט ולעידכוני WINDOWS..(אני אשמח בהזדמנות זו אם מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד דרייברים עדכניים ל UNIVERSAL HOST CONTROLLER ויכול לספר לי על כך) בכל מקרה אני אודה למי שכבר מכיר את הבעיה הזו של העידכונים ויכול להגיד לי איזה עדכון בדיוק גורם לכך - כי כרגע אני מנסה לעדכן , המחשב קורס ואני מבלה כמה שעות בשחזור מה GH…

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  3. Started by LooseCannon,

מה ניינים כולם? קניתי מחשב חדש וכשאני מכניס את הדיסק של XP (לא מקורי) באיתחול, הוא לא נותן לי אפשרות איתחול/התקנה. אין לי כונן 1.44 אז זה לא אופציה. למה הדיסק של הXP לא מאתחל לי את המחשב? האם יש אפשרות להוריד קבצי איתחול לצריבה על דיסק? ניסיתי את האופציה של דיסק איתחול בנרו אבל יש שם אפשרות רק לDOS BOOT. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  4. אני מעונין לקנות VISTA מתוך שיקול שלי יש 2000 וזה ממש ממש ישן ...אבל אני לא מוצא חמות שמחזיקה 64 BIT מה כדי יותר יש לי 2000 עם רשיון ...אני יודע שקניית שידרוג זולה יותר ...אבל זה אומר שאני צריך כל הזמן לחזור ל WINDOWS 2000 ו צריך לשמור אותו האם כדי ומה האבדלי המחרים ?

• 6 תגובות
    • 639 צפיות
  5. Started by Eviljelly,

אני לא משתמש ב MSN אבל כן משתמש ב HOTMAIL וכל פעם שאני משנה עמוד בהוטמייל ה MSN נדלק ונכבה מחדש ומאיט בצורה משמעותית את המחשב ... מישהו יודע איך גורמים לו לא לעשות את זה ? ???

6. שלום התקנתי על המחשב הניד שלי WIN XP וכאשר אני עושה לי ריסט/כיבוי הוא מגיע לכתובת אוינדוס מבצע כיבוי... ונתקע שם ולא זז ובסוף אני צריך לכבות דרך הכפתור... יש דרך שהוא יעשה את זה כי בשביל לעשות ריסט אני גם צריך לכבות ולהדליק וזה מעצבן!!! תודה מראש

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  7. Started by eliau21071981,

איך אפשר לבדוק איזו גירסה מותקנת לי במחשב וינדוס 64 bit או 32 bit?

8. האם זה בא יחד עם הויסטה או יש צורך להוריד ולהתקין ? היכן מגדירים זאת ?

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  9. קניתי לאחרונה ZoneAlarm Security Suite אשר למיטב ידיעתי מכיל גם בודק Spyware. מדובר במחשב שמריץ ויסטה. האם יש טעם להריץ במקביל את Windows Defender? אם לא, על איזה מהם עדיף לוותר? Windwos Defender או בודק ה-Spyware של ZoneAlarm? ניסיתי לכבות את ה-Windows Defender וקיבלתי התרעת מערכת על זה שאני לא מוגן מ-Spyware (כנראה לא זיהה את ZoneAlarm בתור בודק Spyware). מה אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  10. התקנת הממשק העברי מה WINDOWS UPDATE של הויסטה משנה גם את השפה של המדיה סנטר, ככה שאני יודע שאין צורך להוריד שום דבר נוסף לתרגום השאלה אם אני יכול להפריד באיזשהי דרך\הגדרה\קובץ\משהו את שפת הממשק של הוינדוס ושפת הממשק של המדיה סנטר? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  11. שלום חברים, בידי שני דיסקים של Windows XP Home, אשר נרכשו כחוק. כמו כן יש שני מחשבים, על כל אחד מותקנת מערכת הפעלה עם הרשיון שלה. פירמטתי את אחד המחשבים, רציתי להתקין עליו בחזרה את המערכת, אך איני מוצא את הדיסק (שעליו מספר הרשיון שלו) עם מערכת ההפעלה שהיתה מותקנת בו. האם אוכל, לבינתיים, להתקין מערכת ההפעלה, עם הרשיון שבמחשב האחר, כלומר שבשניהם יהיה אותו מספר רשיון, ואז לאחר שאמצא את הדיסק האבוד והרשיון (הוא חייב להיות באיזה מקום... ) להזין את מספר הרשיון שלו במקום? האם עד שיימצא הדיסק האבוד, אוכל להוריד עדכונים מהרשת, למרות שקיימים שני מחשבים עם רשיון זהה? תודה רבה על עזרתכם!

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  12. יש לי ויסטה אולטימייט, אם יהיה לי כרטיס טלוויזיה ואני יחבר את הממיר הYES שלי לכ. TV, אני יראה ממש כמו בTV? זאת אומרת יהיה את הכחול הזה שרשום מה יהיהו התוכניות הבאות? ואני גם יוכל להקליט בקלות כמו ביס מקס (מין טיבו כזה)

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  13. אין לי מושג אם זו בעיית חומרה או תוכנה, אז הימרתי על תוכנה. אם אתם חושבים שזו דווקא בעיית חומרה, תעבירו בבקשה לפורום תמיכה טכנית. מחשב מבוסס לוח AN8 Ultra rev. 2, מערכת הפעלה XP Pro SP2 חוקית למהדרין עם כל העדכונים, התקנתי דרייברים עדכניים (ישנים מאוד) מהאתר של אביט. הבעיה היא בשימוש בדיסקים חיצוניים בחיבור USB. דיסקים מבוססי פלאש עובדים כמו שצריך רק בחיבורים שמובנים בלוח האם, כלומר באחורי המארז וגם שם לא תמיד. בפורטים הפנימיים, אלו שבמארז, הם לא מזוהים או מזוהים כ- USB 1.1 בלבד. הבנתי שזו בעיה ידועה במארזי אנטק, אבל דיסקים קשיחים חיצוניים דווקא עובדים יותר טוב בחיבורים שבמארז ולא באחוריים! אותה בעיה, פחות או יותר. וגם כשהם כן עובדים יש בעיות לעיתים קרובות: הדיסקים מדווחי…

14. Started by tomer_m19,

שלום, לפי מה שהבנתי אמור לצאת העדכון שמסדר בעיות בויסטה, משהו יודע מתי הוא אמור לצאת? ועוד שאלה בקשר לויסטה עם ההגה והדוושות: כשאני משחק במירוצים עם ההגה אז רק ההגה מגיב והדוושות לא...(עשיתי עדכונים להגה והדוושות) במחשב הקודם שלי הם פעלו כמו שצריך ועכשיו רק ההגה פועל- השאלה אם זה בגלל הויסטה יש לי 64 אם זה משנה... אני משחק במשחקים- NFS MW NFS CARBON TEST DRIVE תודה רבה ושבוע טוב![br]פורסם בתאריך: 1.03.2008 בשעה 21:14:10 יש לי עוד שאלה- במשחק wolfenstein-enemy teritorry זה לא נותן לי לשחק וזה כתב לי שגיאה ובמחשב הקודם פעל לי... ושכתבתי את השגיאה בגוגל אז מצאתי פורומים בחול שאנשים פתחו אשכולות על השגיאה הזו ולכולם היה ויסטה ולא מצאתי את הפתרון! אז בבקשה משהו ש…

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  15. שלום לכם שוב . הפעם ניסיתי להפעיל את הSpeech Recognition והופיעה לי השגיאה הבאה איני יכול לדעת איך לפתור זאת משום שאין מספר תקלה וכשהתקשרתי למיקרוסופט ישראל אז תימני אחד דיבר איתי והוא אמר "חכה רגע על הקו" וניתק את השיחה.

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  16. Started by KoDkOd,

האם גיבוי מלא של המערכת (Windows Complete PC Backup ) יכול לשמש כתחליף ל Ghost ? כלומר לאחר גיבוי אני יוכל לשחזר את כל הקבצים לדיסק קשיח חדש שמחובר למחשב ,לאחר שהעברתי לדיסק הקשיח החדש את כל קובץ הגיבוי,לפרמט את הדיסק השני ולנתק אותו. אפשרי ?

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  17. Started by Dr.Hoffman,

לא מזמן מייקרוסופט הוציאו עידכון אשר גם מבשר את הידיעה שאין לי/לך/לכם ווינדוס מקורי. עכשיו יש לי בעיה בקשר לזה,לחבר שאני בדרך כלל מסדר לו את המחשב,הודיע לי שגם הוא קיבל הודעה זאת.. לפי טענת החבר יש לו ווינדווס מקורי (אך לא סגור על זה ) - ''יש לי ווינדוס מקורי אבא שלי קנה אותו באיזה 600 שקל מ Exelnet'' אני לא יודע עד כמה זה נכון... לי לא לזכור שפירמטתי לו והתקנתי לו ווינדווס... השאלה שלי כרגע עם מישהו יודע מה השם של העידכון,כי אני חושב שכדאי שהוא ימחוק איתו כדי למנוע ממנו את הכאב ראש הזה.. אז מישהו יודע מה השם של העידכון ? בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  18. Started by PsyGhost,

אוקיי, המצב הוא כזה יש לי שני הארדיסקים מחוברים למחשב, לצורך העניין נכנה את המאסטר C והסלייב D על C יש מערכת הפעלה של XP ואני רוצה להתקין עוד מערכת הפעלה של XP על הדיסק השני. אני מודע לעובדה שמנהל האיתחול של XP יכול לתת תפריט בחירה בין כמה מערכות הפעלה אבל אני לא רוצה שזה יקרה, אני רוצה שמערכת ההפעלה החדשה שאני מתקין בD (נאמר שהיא XP) תתקין את מנהל האיתחול שלה על ההארדיסק עליה היא מותקנת, מה שיאפשר לי לקבוע איזה מערכת הפעלה תעלה דרך הביוס ולא דרך תפריט האתחול של ווינדוס. עשיתי את זה כבר פעם על ידי זה שניתקתי את המאסטר ואז ביצעתי התקנה, אבל אני מתאר לעצמי שיש דרך קצת יותר אלגנטית לעשות את זה. למישהו יש הצעות?

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  19. Started by idani1983,

שלום הורדתי מספק סרטים והעברתי אותם לספריה מסוימית ומאז כל פעם שאני מנסה להיכנס לספריה , היא נתקעת ואני חייב לסגור אותה ממנהל המשימות אין לי בעיה למחוק אותם הבעיה היא שאני לא יכול לעשות אפילו את זה כי המחשב נתקע מה הבעיה ואיך פותרים אותה ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  20. Started by kfirlion,

שלום, רציתי לדעת כמה יעלה WinV ומתי הוא ייצא? אם אתם יודעים תכתבו לי!

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  21. Started by trxman,

אהלן כולם יש ברשותי WinXP [מקורי :], אך הוא כולל בתוכו SP1.. אני אוטוטו מרענן את המחשב ועושה פירמוט, ואין לי ממש כוח להתקין את SP2 מחדש ואת כל העידכונים... האם יש איזושהי דרך לאחד את אותם העידכונים ואת חבילת ההרחבה לתוך דיסק אחד, שכאשר אני מתקין איתו, הוא כבר כולל בתוכו את כל העסק? אם אני זוכר נכון היה פה מדריך לאחד את חבילת ההרחבה להתקנה, אבל האם אפשר גם את העידכונים? או שאני חולם בהקיץ תודה! :}

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  22. Started by boaz_aha,

שלום חברים התקנתי על המחשב החדש את הxp וניסיתי להתקין את הsp2 ואיני מצליח, הבנתי שזה בגלל אי-חוקיותה של הxp, האם ניתן להתגבר על הבעיה או שאני צריך להתקין מחדש ביחד עם הsp2?

23. בצורה חלקה וללא בעיות בשימוש בממשק הAERO.

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  24. כשאני מכבה או עושה ריסטרט למחשב הוא נתקע על "שומר את ההגדרות" אגב מחשב חדש מה עושים? תודה

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  25. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מסתכל בפרוסס שלי ואני שם לב ש CmD תופס כ 20 אחוז לעומת זאת שאני פותח cmd הוא נתפח לי פעמיים בפרוססס האם זהו מלוור או ספייוואר? ביצעתי סריקה והוא לא מצא כלום

• 2 תגובות
    • 638 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.