עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by 8-Ball,

שלום, יש לי XP ואין לי יוזרים במחשב (רק אני עצמי), וכשאני מתקין תוכנות אז חלקן מגיעות לתפריט התחלה דרך ALL USERS וחלקן דרך היוזר שלי אני רוצה לסדר אותם בתיקיות משלי בתפריט התחלה ושאלתי היא: האם יש דרך לאחד את כל התוכנות שנמצאות ב ALL USERS וב MY USER למקום אחד כך שאני אוכל לסדרם לפי הצרכים שלי?

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  2. כאשר אני גולש באתר שתומך בהצגת וידיו וקול בעזרת WMP אז אני מקבל וידיו מצויין ללא קול. מה עושים חיפשתי בכל הפורומים ברשת התקנתי קודקים הסרתי והתקנתי מחדש את WMP התקנתי מחדש אתIE7 מה עוד יכול להיות? מצפה לעזרתכם תודה. נ.ב. רציתי לציין שה- WMP מנגן מצוין כאשר הוא לא קשור לאתר כלשהו וכך גם תוכנות אחרות והמחשב בכלל!!!

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  3. Started by roma4k,

אח"צ טובים, קיבלתי אתמול מחשב נייד שהגיע עם וידוס ויסטה HOME PREMIUM. רציתי לדעת אם יש אפשרות לבטל את מסך הפתיחה שבו בוחרים את המשתמש? אני המשתמש היחיד הקיים במחשב ונימאס כל פעם להכניס סיסמה או לעשות טביעת אצבע.. אשמח לדעת איך לעשות את זה כי אני לא מוצא משום מה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  4. Started by yakir8,

שלום ביטלתי כמה תכנות שלא יעלו לי עם הפעלת המחשב דרך msconfig ועכשיו חלקם אפילו כבר לא מותקנים לי על המחשב וזה מעצבן אותי שהרשימה די ארוכה... אז השאלה שלי יש דרך למחוק את השמות של התהליכים משם? שישארו לי רק התהליכים שאני רוצה? תודה מראש (מצורפת תמונה למה אני מתקוון) [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  5. Started by montigo,

[XP SP2] הקדמה: כאשר עושים Arrange Icons By Type ווינדווס ממיין לפי ה-File Type, ולא לפי ה-File Extension. ניתן לראות את ה-File Type של קובץ באמצעות מסך ה-Properties שלו. לדוגמה, אצלי קובץ MP3 מוגדר מטיפוס Winamp media file וקובץ PDF מוגדר מטיפוס Adobe Acrobat 7.0 Document ולכן קובץ ה-PDF יבוא לפני הקובץ MP3 במיון, פשוט מעצבן! שאלה: כיצד אני מציג את הקבצים ממויינים לפי ה-Extension? משהו מקביל ל-dir /oe של דוס. יש אולי Registry Patch שמשנה את ה-Arrange Icons By Type לעבוד לפי ה-Extension ולא לפי ה-Type?

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  6. Started by Wingedbull,

Windows XP Professional 32-bit - Black Edition v2009.1.24 מישהו מכיר את הגרסא הזו או שמע עליה ויכול לתת חוות דעת ?

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  7. שלום קניתי מחשב ניד חדש של ACER ואיתו בא לי מערכת הפעלה WIN VISTA ואין לי צורך בה(המחשב לעבודות משרד בלבד!) כאשר נשאתי להתקין את הWIN XP כמו תמיד הוא האלה לי שתיי אפרויות אחת היא תיקון והשני להפעיל את VISTA.... עכשיו רציתי לדעת למה זה אם זה בגלל שאני צריך להשאר עם VISTA.... ואם אני יכול להתקין דרך VIST ולא דרך BOOT כמו תמיד זה יהיה גם בסדר?

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  8. איך אפשר לשחזר\להתקין מחדש את מערכת xp במחשב נייד מסדרת HP Pavilion?

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  9. Started by sxtomer,

שלוםפ יש לי בעיה עם הסקינים של הWINDOWS כשה אני מנסה לשנות את הסקין של הWINDOWS לסקין הרגיל זה כותב לי לא היתה אפשרות לטעון את הסגנונות מכיוון שטעינת הקובץ נכשלה * אולי אפשר לשנות את זה דרך הדיסק ההתקנה של הWINDOWS עזרה דחוףףף!! :kopfpatsch: :kopfpatsch:

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  10. Started by maor6,

ערב טוב.. עכשיו לי ווינדוס XP מי שמכיר יש בלוח בקרה של "לוח משתמשים" שאני בוחר את מנהל המחשב ועושה סיסמה עכשיו אני רוצה לדעת במידה ואני לא זוכר את הסיסמה איך אני מבטל את זה?

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  11. Started by rafi-s-,

יצא כבר גרסה סופית ל- winsows xp 64 bit או ל- windows xp x64 ומה ההבדל בי שתי הגרסאות תודה

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  12. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

אני כבר כמה ימים נתקל בתופעה מרגיזה במחשב שלי, פתאום אי אפשר להחליף את השפה מעברית לאנגלית או להיפך. לא שונה כלום במחשב, לפעמים זה קורה אחרי שעתיים, לפעמים אחרי כמה שניות ולפעמים בכלל לא. מריץ חלונות 2000 SP4, מקלדת USB. תודה.

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  13. אני רוצה ליצור להארד דיסק שלי מחיצות. האם אני יכול לעשות את זה בויסטה בדומה ל-XP ?

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  14. אז כן, לא הצלחתי למצוא פתרון והחלטתי לפרמט.. אך למגינת ליבי (!!!) כשאני מנסה להכנס לאשף ההתקנה של ויסטה (בוט מתוך DVD) הוא פשוט נעצר (כבר חצי שעה) על חלון ה-CMD השחור.. בכותרת שלו כתוב: select x:\$windows\~bt\windows\system32\cmd.exe (או בקיצור חלון הCMD) וזהו. הCMD פשוט נמצא שם. רבותיי, קודם פרטישן C נהרס ולא ניתן לבצע ממנו BOOT. עכשיו זה. אני לא יודע מה לעשות, ולזרוק את הכוננים הקשיחים שלי זה לצערי לא אופציה.

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  15. Started by eran-net.il,

ערכתי חיפוש בהודעות קודמות, ומצאתי תשובות סותרות... (נניח שה-BIOS תומך ב-BOOT מ-USB) האם ניתן להתקין windows xp על הארדיסק נייד חיצוני בחיבור USB? (וכמובן שמ"ה תעלה באופן תקין) (באחת ההודעות הישנות נאמר שניתן רק מתוך בהתקנה של windows xp שבה מובנה ה- sp2 מראש) מה לגבי גירסאות אחרות של windows כמו 2000pro או אחת מגירסאות של vista? תודה לעונים, ערן

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  16. Started by dm10,

איך מבטלים את הסיסמה כניסה לויסטה ? הדבר הזה משגע

17. Started by or_doc,

האם באמת יצא SP2 לויסטה והאם זה מצדיק הפעם את המעבר או שזה עדקון לא קרטי כמו SP3 שרק כתוב על הנייר האם זה יצא גם לגרסת ה64ביט של ויסטה??? הבנתי שזה יצא לעברית גם בסוף החודש?? תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  18. Started by VooV,

איך מבטלים את ההודעות המעצבנות של ויסטה(windows needs your permission to continue)? איך משנים את הclearType? אני מתכוון לאיך מכוונים אותו בויסטה. אני רוצה להתאים אותו למסך. אפשר להוריד עוד תוספות לSidebar? ואם כן אז מאיפה? איפה אני יכול להפעיל את ה"Switch between windows" דרך המקלדת? תודה רבה לעוזרים!!!

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  19. Started by asta,

hay everybody מאז שהיתקנתי sp2 אני אוכל קש ניסיתי לבטל את הפס הצהוב המעצבן של ה-pop-up blocker ואת הציפצופים המאפנים שהוא עושה אולם ללא הצלחה כשהתיאשתי ניסיתי לבטל אותו לגמרי tools --pop-up blocker---turn off pop-up blocker אולם זה לא הצליח מה לעשות? האם הדרך היחידה להסיר את service pack 2 ולהתקין מחדש? הערה:מדובר ב-xp home edition חוקית + service pack 2 שנישלח אלי ב-cd מ- מיקרוסופט ישראל בעייה אחרת: יש לי חשבון מוגבל limited account שאני מישתמש בו לגלישה בילבד הבעייה היא שאני רוצה לבטל באופן קבוע את ברירת המחדל שלו לגבי סידור הקבצים שהיא סידור אוטמטי לפי שם arrange icons by name + auto arrange אני יכול להפוך את החשבון המוגבל לחשבון administrator אבל איך אני גורם לכך שה…

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  20. Started by SciFi7,

שלום ויום טוב. יש לי בעיה במחשב של אמא שלי המחשב עושה כל הזמן ריסטים אז עליתי ב-safe mode של הווינדוס ושאני מנסה להפעיל את הקרספקסי הוא אומר בגלל שהוא בSafe mode הוא לא יכול לעשות כלום וכל האופציות מכובות (קרספקסי גירסא 6 הכי מעודכן ). עכשיו איך אני יכול לסרוק וירוסים בסייף מוד בלי שהאנטי וירוס פועל!?

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  21. קבלו את הקטע הכי אכול והכי מוזר שאי פעם קרה לי בחיים שלי!! מסיבה מוזרה כלשהי הקספרסקי שלי קרס לו...אז לא ממש שמתי לב לזה וזה בעצם מה שהתחיל את כל הסיפור....תוך מספר ימים המחשב שלי הוצף בווירוסים....יותר נכון סוסים טרויאנים שום דבר לא פעל טוב , פופ אפס כל הזמן!!..יענו ביל סוף המון פשוט נופלים עליך....המחשב ניתקע ועושה ריסטרטים ...כל החרא שיכול לקרות קרה! אז טוב אני אמרתי לעצמי יאללה צ'יקי בוא ניכנס במחשב הזה נטפל בו עד הסוף....אני אמרתי לעצמי כוס עמק כל מה שיש לי פה אפשר תמיד להוריד מחדש...אז באתי וניסיתי לעשות פירמוט..(המוצא הכי קל)...מסיבה כלשהי לא נתן לי...פשוט רשם שהוא לא יכול ואמר לבדוק את החיבור ועשה ריסטרט וניסיתי שוב ושוב לא הלך אמרתי אני ינסה שוב רק הפעם בדרך שונ…

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  22. Started by pak82,

יש לי מחשב די ישן שאני רוצה להתקין עליו חלונות 98 , יש לי רק כמה שאלות לפני : 1) איך אני יוצר דיסקט איתחול למחשב (יש לי את ה98 רק על דיסק עדיין לא מותקן)? 2) איך אני יכול לדעת בוודאות שכשהמחשב עולה מהדיסקט איתחול אז הוא יזהה את הסידירום? 3) האם תהיה בעיה להתקין על 98 את אופיס XP ? 4) האם מישהו יכול לתת לי הוראות מדוייקות איך להתקין (עושים פורמט לפני שנכנסים לתכנית ההתקנה או שהיא כבר עושה בעצמה וכ"ו)?

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  23. Started by liav12,

כי באתר של וינדוס זה מסובך לגמרי והוא נותן לי שאני עושה חיפוש דווקא את סרביס פאק 2 וזה מה שאני לא רוצה, אני לא מוצא שם את סרביס פאק 1 לבדו, מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  24. Started by eladh16,

שלום יש לי בעיה קטנה. שידרגתי את המסך שלי למסך דק, ומאז השידרג כאשר אני פותח את המחשב ויש את הטעינה של ה windows xp אז הסמל של windows והטעינה עצמה חוצה את המסך לצד ימין. כלומר, הטעינה לא במרכז המסך, אלה בצד ימין ויש חיתוך של הסמל. בקיצור, איך אני מחזיר את הטיענה למרכז המסך? תודה

• 5 תגובות
    • 677 צפיות

דיונים חדשים בפורומים