עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by KrustyTheKlown,

אני יודע ש 98 לא תומך ב NTFS אבל האם אני יכול להפוך הארד דיסק נפרד על המחשב, זה שמערכת ההפעלה לא מותקנת עליו, ל NTFS ?

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  2. Started by infer73,

טוב ככה, יש לי windows xp pro SP1 באנגלית פעם כשהייתי נכנס לwindows update (דרך הקיצור דרך שנמצא כשאני לוחץ על הכפתור START) אז זה היה מגיע לאתר בעברית והיום זה מגיע לאתר באנגלית למרות שזה לא דבר חשוב באמת, הייתי מעוניין לדעת איך אני יכול להגדיר את זה בחזרה ככה שזה יפנה אותי אוטומטית לאתר בעברית ולא באנגלית,כמו שזה עכשיו תודה לכל מי שיעזור

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  3. Started by FaT_GEnERaL,

איך אני מבטל את WINDOWS FIREWALL יש לי ווינדוס איקס פי

4. איך אני מוחק את המסך בחירת הווינדוס כשהמחשב עולה? מחקתי את אחד הווינדוס ועדיין מופיע לי המסך שצריך לבחור איזה ווינדוס להפעיל.

5. Started by zkfirz,

שלום אנשים יש לי ארדיסק sata אחרי השלב הראשון של התקנת ה מערכת ההפעלה מהדוס המחשב מגיע ל 100 ואז אמורים לתת אישור וזה מפעיל אותו מחדש ואז אחרי זה אמור להיות המשך של ההתקנה שפועל באופן אוטומטי בכל פעם שאני מתקין את המערכת הפעלה אני מגיע לשלב זה עכשיו משום מה עם הארדיסק sata אני לא מגיע לשלב זה כלל רוצה עזרה ממי שמבין בזה והתקין כבר על sata מערכת הפעלה מסוג xp בתודה מראש .... כפיר

6. Started by Dante_9,

במחשב של אחי האופציה של עידכונים אוטומטיים לא נגישה (אפורה) ואי אפשר לסמן אותה. מה עושים? כל החלק שסימנתי בכחול אצל אחי פשוט אפור.

• 7 תגובות
    • 564 צפיות
  7. Started by KrustyTheKlown,

ומה זה משנה בהארד דיסק ???

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אם כן אז יש דרך לפתור את זה?

9. Started by Thug Love,

שלום יש לי אנטי וירוס פיירוול ואני רוצה להוריד תsp2 אבל אני לא יודע אם כדאי לי אז רציתי לדעת מאנשים שיש להם האם הוא טוב ובמה תודה לכול העוזרים

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  10. הכותרת די מבהירה את הבעיה שלי. אני מעוניין לשדרג מחשב עם WIN98 ל-WIN98SE אולם דיסק ההתקנה שיש לי הוא הדיסק הרגיל להתקנה מלאה של WIN98SE ובזמן התקנה אני מקבל הודעה שלא ניתן לשדרג עם הדיסק הזה ויש צורך בדיסק ה-UPDATE. מכיוון שזה אינו ברשותי תהיתי אם ניתן לעקוף את ההגבלה הזו בדרך כלשהי. מישהו יודע? בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  11. Started by Imtheman,

סתם עניין אותי מה כל פקןדה ופקודה עושה אז מי שמבין.... T- -Ping the specified host until stopped. To see statistics and continue - type Control-Break; To stop - type Control-C. -A- Resolve addresses to hostnames. -N count - Number of echo requests to send. -l size - Send buffer sizeL -F - Set Don't Fragment flag in packet. -I TTL - Time To Live. -v TOS Type Of Service. -r count Record route for count hops. -s count Timestamp for count hops. -j host-list Loose source route along host-list. -k host-list Strict source route along host-list. -w timeout Timeout in milliseconds to wait for each reply. בתודה...

12. Started by club_501,

האם בwindows 2000 sp 4 יש פיירוול מובנה?

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  13. שלום.. נכנסו לי למחשב כמה דברים שאני לא רוצה ואני גם לא יודע איך הם הגיעו.. : אני מנסה למחוק דרך הוספה/הסרה של תוכניות אבל זה לא מצליח.. או שזה מעלה לי איזה חלון.. או שזה מעלה לי אתר.. בבקשה תעזרו.. אני מוסיף גם תמונות כדי שתבינו: אני לוחץ על הסר עולה החלון הזה: אני לוחץ הבא.. והוא משתנה לחלון הזה: חושב קצת.. ואז מעלה כזה חלון: ואני לוחץ NO, זה אומר שאם אני ימחק אולי לא יעבדו טוב התוכנות ברשימה..[כל התוכנות שיש לי במחשב ברשימה! ] בבקשה בבקשה תעזרו אני לא יודע איך זה הגיע אלי בכלל.. מקווה שאין בעיה בתמונות

14. Started by SHAY951,

אני מנסה למחוק ידנית תקייה של משחק שלא הסכים שאני יעשה לו UNINSTALL , אפשר למחוק אתכל הקבצים שיש בתקייה אך לא את התקייה עצמה (התקייה ריקה אבל לא נמחקת) שאני מנסה למחוק את התיקיה מופיעה לי ההודעה הבאה: cannot delete file: cannot read from the source file or disk זה מוזר מאוד כי התקייה נמצאת על הדיסק הקשיח..... למישהו יש מושג למה זה קורה ואיך אפשר למחוק את התקייה? תודה.

• 13 תגובות
    • 887 צפיות
  15. Started by desert,

כי אין יותר ווינדוס אפדייט ל 98 ויש לי ENABLED , ואם אני מתקין את ההתקנות שהם מציעים אחד אחד , זה גם מעייף וזה גם יכול לדפוק לי את ווינדוס זה קרה לי פעם. יש פיתרון איך אני יכול לעדכן את המערכת?[וזה SECOND EDITION]

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  16. שלום. פירמטתי את ההארדיסק ויש לי 2 מחיצות צחות כשלג. איך אני מתקין ווינדוס 98 על מחיצה D ולא על C ? האם מספיק לכתוב: setup d: או שזה לא הכיוון בכלל ? תודה.

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  17. Started by liav12,

זה רק אני או שבאתר הזה הפונטים פתאום גדלו? כי אצלי הם דיי גדולים ממה שהיו וזה נראה מוזר. זה לפעמים קורה גם באתרים אחרים

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  18. Started by yosizach,

לא יודע אני לא רגיל למחשב שיעבוד לי ככה הוא צריך לעשות לי הכל בצי'ק מישהו יודע ? מה יכולה להיות הבעיה הכל תקין אין תוכנות ריגול ובמיוחד הוא עובד איטי שemule עובד אי אפשר לגלוש כמאט זה לא היה ככה מצב נואש

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  19. Started by gooz,

דבר ראשון שלום הבעיה היא כזאת : יש לי שתי מערכות הפעלה במחשב אחת ME והשניה XP PRO לפני כמה זמן ההחלטתי לעבור לXP רציתי לעשות לה תקופת ניסיון אצלי לפני שאני מוחק את מערכת ההפעלה הישנה החלקם קוראים לה "מערכת הבלהות" שהיא ME כמה בעיות היא עשתה לי במשך 3 שנים חבל על הזמן אבל איך שהוא היסתדרתי איתה.התקנתי את הXP באחת המחיצות מתוך 3 שעל אחת מהן מותקנת המערכת השניה . בכל מקרה הבעיה שנוצרה לי בXP היא שאחרי תקופה של יום יומיים של עבודה אחרי שאני מתקין כמה תוכנות בסיסיות וכדומה זה קורה אני לא יכול להיכנס לTASK MANAGER אני כמעט לא יכול להפעיל שום דבר והכי מטורף זה שאני נכנס לתיקיית המחשב שלי זה עושה את פנס החיפוש וכאילו לא מוצא כלום עשיתי כבר פירמוט 4 פעמיים חח כמובן רק למחיצה ש…

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  20. Started by anx,

טוב אז ככה אתמול חזרתי מטיול שנתי , פתחתי את המחשב והוינדוס ניתקע לי בקטע של היוזר של הברוך הבא זה רושם לי . Loading your setting - saving setting - Logging off אין לי מושג מה אני צריך לעשות , האמת אולי לפרמט אבל יש לי פול דברים שאני צריך לשמור לפני זה . אם יש מישהו שמבין בזה או שיש לו משהו לעזור בקשה בקשה תרשום ניסיתי לעשות הרבה פעמים להכנס על מצב בטוח אבל גם זה לא עוזר ואני צריך לדעת אם אפשר לעשות אופציה בוינדוס שאפשר לעשות התקנה מחדש בלי למחוק קבצים שיש על המחשב . אם מישהו מבין שיעזור תודה.

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  21. Started by pssheba,

כיצד אני מאתר את ה ip ? ברצוני שמחשב ברשת המקומית (win xp) יתחבר באמצעות telnet למחשב win2000 באותה רשת. איך אני יכול לדעת מה ה ip של מחשב ה win2000? ב 98 הייתי עושה מקש ימני, properties וב tcp/ip רואה את ה ip. ומענין לענין באותו הענין: מה נוסח הפקודה ב tcp/ip להציג את ה ip שלי ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Rule The Pc,

אהלן הווינדוס אצלי ממש דפוק ואני כל הזמן מקבל את ההודעת SEND DONT SEND כי הGENERIC HOST משהו של WIN32 נתקע או משהו כזה מה זה בדיוק ואיך מתקנים?

• 7 תגובות
    • 962 צפיות
  23. אני לא מצליח לשנות את השם או למחוק קבצים מסויימים ב- Windows. המערכת אומרת שיש תוכנית שמשתמשת בקובץ אבל אין שום תוכנית ברקע. שמתי לב שזה קורה בקבצי ווידיאו.

24. Started by anx,

יש לי בעיה לפני כמה ימים המחשב שלי לא רצה לעלות אחרי נסיונות רבים החלטתי לפרמט תמחשב ואז הכל פעל , הכל טוב ויפה אבל פתאום המחשב ניהיה איטי גם האינטרנט וה cpu useage שלי תמיד על 100 מה אני עושהההההה?

25. שלום לכולם. מיכיוון שאני מיתעניין בתיכנות (לומד ++C) תהיתי, מה בידיוק קורא (שלב שלב) בסל מיחזור של ה-WIN? הרי אני ליפעמים זורק אליו קובץ והקובץ ממשיך ליתפוס מקום מסויים (MB) וכשאני רוצה אני תמיד יכול לשחזר אותו.. איך זה קורא? לפי מה שהבנתי עד עכשיו הקובץ שאני זורק לשם ניכנס לאיזו תיקייה בשם ארוך (אם אני לא טועה Xesa000000 משהו כזה~) ושם הוא נישמר כמידע בינארי 0101.. ומיפה אני כבר אבוד :-[ אם מישהו יוכל לתת הסבר מפורט (או אתר שמסביר) לגבי כל הפעולות והדברים שקשורים לסל מיחזור ולעבודתו אני אשמח Yours ZorD

• 1 תגובה
    • 530 צפיות

דיונים חדשים בפורומים