Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם!יש לי בעיה עם מקשי קיצור דרך כאשר אני לוחץ על אנטר או על אותיות אחרות נפתח לי או מדיה פלייר או שעושה לי מזעור לחלון. רציתי לשאול האם יש אפשרות להגדיר את מקשי קיצור הדרך בווינס ויסטה. תודה למי שעוזר!
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
אהלן....... פעם אחרונה שהשתמשתי במחשב - יום רביעי פתאום האקספלורר של הווינדוס וגם של האינטרנט נפתח לרגע ואז נסגר לבד... מתי שאני מנסה לפתוח את המחשב שלי זה נפתח לשבריר שניה נסגר וגם לכמה שניות נעלם הסרגל הזה למטה של הווינדוס...... עכשיו אני משתמש בפיירפוקס.... מה יכולה להיות הבעיה? וירוס? בבקשה אל תגידו לי שיש צורך לפרמט...... תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אהלן, יש לי ווינדוס 10 64BIT והוא כבר תקופה לא מצליח להוריד עדכונים - הם פשוט תקועים כל פעם באחוז אחר עד שההורדה נכשלת. האם יש פתרון? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה להפעיל שני משתמשים שונים על שני מסכים שונים ממחשב אחד(יש לי 2 מקלדות ו2 עכברים), לכרטיס מסך שלי יש 2 יציאות. אני רוצה לעשות זאת כדאי לשחק במשחק שאפשר לפעיל רק אחד ממשתמש אחד כמו משחקי בליזרד. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בעיניין. בברכה, ולד.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
ואוווווווווווווווווווו לאיזה סיבוכים נכנסתי אז ככה בטעות מחקתי את הבוט לאודר של הלינוקס שהיה גם אחראי על הווינדוס ואז באתי לשחזר והוא ביקש את הסיסמא של האדמין אז התקשרתי לאבא והוא לא זכר מה היא אז הבאתי הראד דרייב אחר שמותקן עליו XP ועכשיו מה שאני רוצה לעשות זה לגבות את הקבצים מהXP המקורי ואז לפרמט את שני הכוננים עכשיו נכנסתי למסמכים של אבא העתקתי את כול התמונות ואז נכנסתי אצל אח שלי עשיתי אותו דבר אבל רק ביוזר שלי הוא רושם access denied אז אני חייב עזרה איך אני פורץ את זה כי יש שם פוללללללללללללל דברים שאני חייב לשמור שחלקם מגובים אבל הרוב לא (הכול יוצא 15 גיגה ואין לי צורב די וי די אז קצת קשה לגבות הכול)
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן לכולם. מחקתי בטעות את סמל המחשב שלי מעל שולחן העבודה. המערכת היא XP ואני הייתי על מצב קלאסי. איך אני משחזר את הסמל חזרה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להריץ אותו אז עולה חלון: "explorer נתקל בבעיה ועליו להיסגר". מקווה שפרסמתי בפורום הנכון אם לא מנהלים להעביר. מקווה לעזרה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב לכולם יש ברשותי מחשב שאותו אני מעוניין להכניס לדומיין אני מקיש קליק על --- מחשב שלי --- מאפינים הוא מציג לי את החלון ולאחר שניה זה נעלם ולכן אין באפשרותי להכניס אותו אותו מחשב לדומיין שלי 1.האם מישהו שמע על תופעה כזו ? 2.האם יש דרך לכניס את המחשב לדומין בדרך אחרת ? נסיתי להתקין מחשב ופרמט מחדש את המחשב ללא הצלחה הבעיה חזרה הרצתי memtest על הזיכרות הכל תקין אשמח לעזרה תודה
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני פרופילים בXP-SP2 אני מעוניין להגביל משתמש במחשב מעבר למה שהמערכת מציעה LIMITED USER. למשל, שהמשתמש לא יוכל להכנס ללוח בקרה, או להתקין משחקים בכונן C, וכו'... ניסיתי לעבוד עם ה GROUP POLICY EDITOR אבל ההגבלות שעשיתי , בוצעו על שני הפרופילים, לכן נאלצתי לבטל אותם. תודה על העזרה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מאיפה אני יכול להוריד את הקובץ המקורי של מייקרוסופט 64 BIT ? ולמה זה לא מזהה את המערכת שלהם שהיא 64???
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע מה הבעיה שזה ישר מופיע כ-לא מגיב ואם אני סוגר את זה המחשב בדרך כלל ניתקע? מישהו יודע מזה הקובץ הזה בכלל ולמה הוא שייך?
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
עכשיו התקנתי windows xp vienna (הוינדוס עם הסקין של WINDOWS 7) הקנתי דרייברים ואנטיס וירוס. כשאני עושה דאבל קליק עם העכבר על אחד מהכוננים זה לא נכנס ונותן לי את ההודעה הבאה: כשאני רושם בשורת הכתיבה c:/ או D:/ אז זה נכנס. איך אפשר לפתור את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום. אני אחריי פירמוט והתקנת וינדוס 7 32 ביט התקנתי כמה תוכנות, אחת מהם זה דרייבר לכרטיס מסך שלי. עשיתי ריסטארט ומאז המחשב מגיע למסך של הווינדוס (נראה כמו דסקטופ רק בלי אייקונים ושורת משימות) ומשם לא קורה כלום, לפעמים זה אפילו לא מגיע לשם ונהיה מסך שחור אחרי ה Loading של וינדוס ניסיתי להיכנס דרך safe mode . זה נכנס אבל לא נותן לי להסיר את הדרייבר של ATI חייב עזרה תודה נ.ב גם דרך הדיסק התקנה ו repair לא מצאתי פתרון
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תקשיבו יש תמיד את הגלריות של התמונות שהם בפורמט פלאש ולא ניתן לעשות להם שמירה בשם ולהעביר אותם למחשב כי הם בקובץ פלאש... מישהו מכיר דרך שניתן להוציא את התמונות ולהעביר אותם למחשב באיזשהי דרך... תודה מראשש!!! ואני לא ידעתי אם הנושא הזה מתאים לפורום הזה כי לא מצאתי מקום יותר טוב לשים אותו... אם הוא לא מתאים תעבירו...
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום, אני רציתי לשדרג את windows 7 שלי ל- windows 8. הכנסתי את הדיסק והתחלתי התקנה רגילה...הכול עבד רגיל עד שהגעתי לחלק שבו הוא שואל אותי אם אני רוצה לשמור משהו או למחוק הכול, סימנתי שאני רוצה לשמור ולחצתי "הבא" ואז זה טען קצת והחלון הבא נפתח לי: לחצתי על "confirm" וזה פשוט לא הגיב... ניסיתי להתקין מחדש ושוב,ושוב,ושוב אותו דבר... אני פשוט מאוכזב - יום שלם בזבזתי בניסיונות להתקין windows 8 וכלום... אני כבר לא יודע מה לעשות, אני פונה לפורום הזה בתקווה שמישהו יעזור לי עם זה. אני מודה לכולם מראש. - זה חשוב לי מאוד אודה מאוד לעזרה. נ.ב- אותה התקנה עבדה במחשבים אחרים רגיל, רק אצלי במחשב זה לא עובד
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך לאפוך את זה לעברית הורדתי את זה ממיקרוסופת ולא עבד לי ! אני צריך מששהו מפורט ועובד בטוח תודה לעזורים ! ..
-
- 5 תגובות
- 872 צפיות
-
-
היי, אני רץ כרגע על ויסטה, היא עושה לי המון! בעיות, יש לי מציחה של XP במחשב גם כן, אך היא די נהרסה, רציתי לדעת איך אני יכול למחוק את הויסטה והXP ולהתקין את הXP מחדש (מדיסק) אמרו לי שזה דרך הBIOS, הBOOT וכד'... איך זה אפשרי למחוק את שניהם, להגיע למצב נקי ולהתקין מערכת חדשה? תודה, אור
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום, כרגע על המחשב שלי רצות 2 מערכות הפעלה : VISTA וWINXP אני רוצה למחוק את שתיהם (אמרו לי דרך הבוט אומ משהו) ולהתקין XP נקי נקי ז"א למחוק את כל הקבצים על המחשב (כמו בפירמוט) וגם את 2 מערכות ההפעלה ולהתקין XP נקי איך הדרך הטובה ביותר למחוק הכל ולהתקין? תודה!
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
היי אחרי כמה פעמים שהשתמשתי בבטא של WIN 8 קניתי את המערכת ממיקרוסופט בהתחלה עשיתי שדרוג מ-WIN 7 ל-WIN 8 ככה שישארו לי כול הקבצים שלי זמן קצר אחרי ההתקנה כל האפליקציות metro קרסו לי אז בחיפוש בגוגל הבנתי שהבעיה היא בכרטיס מסך אז עשיתי איפוס מלא לדיסק מערכת כדי למחוק את כל הדרייברים והשטויות ואחרי זה התקנתי את הכול על וינדוס נקי כמו חדש התקנתי את המערכת והתקנתי את כל הדרייברים של המערכת (לכרטיס מסך, לוח-אם ועוד..) אך המערכת לא מפסיקה לקרוס לי ואני רואה את מסך הקריסה הזה עם הסמיילי היא קורסת לי בעיקר כשאני מפעיל תוכנות של WIN 7 ולפעמים גם באפליקציות של WIN 8 המחשב שלי בן שנה ועם win 7 אף פעם הוא לא קרס לי בלית ברירה חזרתי כרגע לwin 7 עד שהיה פתרון לקריסות האלו מישהו יודע מה …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם הייתי באמצע הורדת מנהלי התקן מהאתר של HP שפתאום ראיתי שהאייקון של תיקיית ההורדות השתנה יש איזה דרך להחזיר את זה בחזרה?
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
הי שידרגתי מויסטה הום פרו ל7 הום פרו. אני לא מוצא את windows.old פשוט לא מוצא לא בC: ולא בחיפוש.. איך אני יכול למצוא אותה?
-
- 6 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום ניסיתי לאחות את כונן C והתקבלה הודעת שגיאה: http://img374.imageshack.us/gal.php?g=dfre.jpg עשיתי את מה שהתבקש ובתמונה השנייה לחצתי YES ועשיתי ריסט ולא קרה כלום. לקחתי גם את המחשב לטכנאי והוא לא הצליח לפתור תבעיה. וזה ממש חשוב ואני חייב לעשות איחוי לכונן. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב לכולם רציתי לשאול כיצד אני בודק את המחשב אם המעבד שקיים במחשב שלי תומך ב 64 ביט או לא ?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לפני מספר ימים קניתי מחשב נייד HP Pavilion עם vista home Premiun ומהיום בערך בבוקר התחילה לי בעיה במערכת שבה הכרטיס מסך לא מצליח לעבוד שגיאה קוד 43 במנהל ההתקנים וגם למרות שניסיתי להוריד דרייבר חדש יותר וגם ניסיתי לשחזר את המערכת (שלא הצליח) מה ניתן לעשות ?? תודה
-
- 7 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום! היה לי WIN XP HOME ורציתי לשדרג לXP PRO גיביתי באמצעות הכלי USMT ב XP HOME את האאוטלוק ועכשיו אני רוצה לפתוח את הגיבוי ב XP PRO הבעיה שהגירסה של ה USMT בוינדואוז הקודם והגירסה של ה XP PRO החדש לא תואמים עכשיו אני לא מצליח לשחזר את הקבצים של האאוטלוק מבקש עזרה בפתרון הבעיה. נ.ב. בוינדואוז הנוכחי היה לי USMT גירסה 3 . ובוינדואוז הקודם היה לי גירסה 2 כנראה לפי שם התיקיה של הגיבוי: USMT2.UNC ניסיתי להתקין USMT גירסה 2.6 אבל גם זה לא עזר.
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-