עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Evil_Mind,

שלום! ראיתי פעם אצל מישהו תוכנה שיכולה להתקין וינדוס על כונן קשיח (של מחשב אחר) שמחובר למחשב ללא פעולת האשף הארוך והמייגע של הווינדוס(XP) היא מעתיקה את ההתקנה למחשב ובפעם הראשונה שהוא עולה הוא משלים את ההגדרות של ההתקנה... ניסיתי לחפש אותה, ללא הצלחה מרובה... מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  2. Started by tal hw king,

מה הבעייה שלו? השירים עובדים ואני שמעתי בהם, ועכשיו מה הוא רוצה מהחיים שלי??? מיקרוסופט האלו כול היום דיי כבר!!! נמאס! (לינוקס לצערי לא הפתרון בשבילי....... )

• 9 תגובות
    • 970 צפיות
  3. בעיה ב XP המחשב מגיע לסיסמת win xp מתחיל לעלות וחוזר למסך סיסמה יש שני יוזרים ובשניהם אותה תופעה נכנסתי למצב בטוח last known good configuration that work לא עזר בנוסף יש לי תוכנה שמעלה XP מתוך CD נסיתי למחוק קבצים חשודים ללא הצלחה אין שום מחשבה איך להתקדם!! תודה

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  4. מתישהו כשהורדתי קובץ בטעות לחצתי על OPEN וסימנתי בוי את האפשרות שיעשה את זה כל הזמן עכשיו מתוך ברירת מחדל הוא פותח את הקבצים שאני רוצה להוריד ועושה OPEN במקום SAVE חישפתי בהגדרות של האספלורר ולא מצאתי.. איפה מחזירים את זה? תודה

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  5. Started by idan1836,

תמיד יש לי את הפופאפים האפורים האלה שמבקשים ללחוץ אישור וכל אחד זה הודעה אחרת של הווינדוס מסנג'ר איך אני נפטר מזה ? ויש דרך להיפטר מהם בלי למחוק את הווינדוס מסנג'ר ?

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  6. בעת הפעלת ה-WINXP קיבלתי הודעת שגיאה (מצורפת). גם לאחר 10 איתחולים ההודעה חוזרת וגם לאחר סריקות עם נורטון, SPYBOT, ?Ad-aware. מה הבעייה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by ETB,

קרה לי מששהו מוזר ביותר ,פתאום תוך כדיי גלישה כל הדפים באקספלורר שהיו פתוחים נסגרו בלי שום הודעת שגיעה. ואני לא יכול לפתוח דפדפן של אקספלורר, אני פשוט לוחץ על האיקון, וכלום לא קורה., ואותו דבר עם המחשב שלי, בקיצור כל מה שקשור לאקספלורר. ואין שום הודיעת שגיעה, כלום. סרקתי שעה וחצי עם הNorton Anti virus 2004 הכי מעודכן, הרצתי ספחח בוט הכי מעודכן, התחלתי את המחשב, ואין שום הוגעת שגיעה, שום וירוס, פשוט כלום, והאקספלורר מסרב לעבוד. המערכת הפעלה WinXP PRO SP1 עם כל עדכוני האבטחה החדשים (כמובן בלי SP2). מה יכול להיות הבעיה, אני שובר את הראש, אני יודע שהמערכת הפעלה גוססת (הניקוי דיסק מסרב לעבוד כבר חודשיים, ויש לי כבר גיגה של קבצים זמניים), כי יש לי כבר הרבה בעיות אחרות, אב…

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  8. Started by ronin,

1. המחשב שלי הדנדש רוצה מע' הפעלה, איזו לבחור XP או את ה 64 ביט של ה XP ? 2. האם ה XP 64 בכלל בגירסא סופית? 3. זה באמת 64 ביט או אמולציה כלשהי? והאם זה באמת משפר ביצועים 4. האם הוא ניתן להורדה חוקית מהאינטרנט ? ומאיפה? תודה מראש

9. Started by ye_3333,

שלום התקנתי בלאפטופ שלי win98 se באנגלית (כי זה מה שמצאתי בבית שלי חח) בכול מקרה משום מה אני לא מצליח לכתוב בעיברית בוינדוס או לראותצ עיברית באיי סיי קיו וכו כוו לעומת זאת אני כן יכול לכתוב בעיברית וגם לראות באינטרנט.. מוזר........ בכול מקרה ניראה לי צריך איזה פונט או משהו אז עם מישהו יכול לעזור לי זה יהייה אחלה תודה.. כמו כן עם אפשראז גם לינק להורדהה תודה.. :-)

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  10. אהלן בטעות התקנתי SP2 אז אתמול חבר בא אליי והוא מחק בעזרת התוכנה DELTREE את התיקיה של ווינדוס והתקנו מחדש את ווינדוס... אז זה הלך די בסדר חוץ משהאינטרנט היה על מהירות 2KBPS בגלל שהייתה בעיה בכרטיס רשת... קיצר.... אמרנו נקתין שוב ווינדוס כי לא משנה מה עשינו לא פתרנו את הבעיה אז הוא "מחק" שוב את ווינדוס והתקין... ובסוף ההתקנה אחנו מגלים שיש שני ווינדוס על המחשב יעני צריך לבחור בין הווינדוס מתי שהמחשב עולה יש אפשרות לבטל את זה? למחוק את הישן? או לפרמט וזהו? וגם המחשב עכשיו די מהיר אבל מתי שאני זז באקספלורר למעלה ולמטה (עם הגלילה הזאת) זה ממש מקרתע וגם מתי שאני מזיז חלונות זה מקרטע מה הבעיה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  11. Started by ezx,

התקנתי ווינדוס מדיה פלייר 10 עכשיו הוא כזה עלוב ניתקע לא עובד פה ושם באגים אני רוצה למחוק אותו ולהתקין 9 אבל איך שאני מוחק המערכת עדיין אומרת שקיימת גירסה יותר מיתקדמת מ 9 בבקשה עזה תודה למי שיענה

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  12. Started by The-Devil,

אני מנסה ליצור קיצור דרך שיפעיל 2 תוכניות אז אני נכנס להגדרות ורושם "c:\...", "c:\..." אבל זה לא עובד כמו שתיכננתי... כלומר רק התוכנית הראשונה עובדת מישהו יודע איך הסינטקס הנכון?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by MeTaLhAmMeR,

התקנתי היום את ווינדווס אקס פי SP2 ואני חייב לומר שהוסיפו לו כל מיני שטויות שלא צריך אותם בנוסף למסנג'ר המעצבן הזה... בכל מקרה, אחרי שהתקנתי את הSP2 ביטלתי טת האפשרות של עידכונים אוטומטיים ומאז כל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש עולה לי החלון הקטן הזה בצד (ראו תמונה) איך אני ניפטר ממנו :s05: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 673 צפיות
  14. Started by hellyeahmofo,

הפיירוול של הנורטון ביקש ממני אישור לאפשר לקובץ הזה לקבל גישה לאינטרנט עשיתי תחקיר קצר והתברר לי שזה גם קובץ מערכת (אם מופיע, בsystem32) וגם sasser עשיתי סריקה בעזרת tool מיוחד ולא נתגלה השאלה שלי היא למה הקובץ ביקש גישה לאינטרנט לחברים שלי זה לא קרה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by IMT,

כשאני מתחיל להתקין דריבר למדפסת שלי, או כשאני מתחיל להתקין AVG anti-virus מופיעה לי ההודעה: config.nt. the system file is not suitable for running MS-DOS and microsoft windows applications. choose 'close' to terminate the application. כותרת ההודעה היא: 16 bit windows subsystem ומופיעים שני לחצנים close ו ignore אם אני לוחץ ignore שום דבר לא קורה, הוא פשוט נשאר על אותו מצב, ואם אני לוחץ close אז ההתקנה נסגרת. הווינדוס שלי הוא 2000pro וכל הפתרונות שמצאתי עד עכשיו מדברים רק על NT או XP

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by zpd,

כאשר אני מבקש מהאתר לחפש עדכונים - האתר מראה סימן שהוא מחפש אך לא מציג כלום. אשמח אם מישהו יכול לעזור תודה

• 5 תגובות
    • 908 צפיות
  17. Started by Sweet_Tooth,

בבקשה אני צריך עזרה אני לא יודע למה אבל לאחרונה הדלקתי את המחשב ואחרי שהוידוס טון מוביע מסך כחול במהירות ואני לא מספיק לקרוא מה יש שם אבל ה Safe mode עובד מצויין מה לעשות ??

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  18. Started by שמנואל,

אהלן. צירפתי פה תמונה - אין לי בכלל אפשרות לטפל בגופן כשאני כותב הודעה ובכלל אין לי את סרגל הכלים שתמיד יש. איך אפשר להחזיר ? תודה רבה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

19. Started by alice in chains,

יש לי בעיה עם לוג אין בXP PRO פשוט שכחתי את הסיסמה שלי ואני לא מצליח להכנס לWINDOS אני משתמש יחיד שנכנס דרך אדמינסטר. תודה AIC

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  20. שלום, השבוע אני רוצה להתקין ווינדוס למחשב החדש... ואני אל דיוע אם להתקין שוב את ה XP PRO או ללכת על משהו חדש כמו ה2005 או לחכות לSE.. מתי הSE יוצא? ומה מיוחד בMC 2005? תודה מראש, ניר.

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  21. Started by erbu,

איבדתי דיסק שידרוג של וינדוס XP פרו. למישהו יש מושג מה המחיר שלו היום ואיפה אני יכול להשיג אותו הכי זול? (אני חייב דיסק מקורי כמובן)

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  22. Started by zohar62,

האם אחרי שאני מפרמט את המחשב לחלוטין ומתקין מערכת הפעלה מחדש יכולים להשאר וירוסים ואם כן באיזה שיטה אני יכול להשתמש להסרה מלאה של כל הוירוסים ואיך עושים זאת.? תודה לעונים בברכה זוהר

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Electric Boom,

שלום, 1.איפה הווין שומר את כל סיסמאות המשתמשים שלו?(אני מודע לכך שיש אליהם כניסה רק דרך אדמין...) 2.איך אני מגדיל את הגודל של כפתור ההתחל?????????? 3.איך אני מחזיר למועדפים באקספלורר הידוע לשמצה את הסמל של האתר לידם?....(שאלה טיפשית אבל זה מעצבן אותי כי אני רגיל לפיירפוקס). כול טוב,לכם ולכול משפחתכם יופי יופי(התקף נוסטלגיה למבינים,נראה מי ינחש מי זה....)

24. Started by anx,

כפי שכתוב בכותרת איך אני מעלה את ה virtual memeory? עזרה בבקשה

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  25. Started by zomo,

לא יודע אפשר לפרסם אז פירסמתי פה מצטער אני פשוט בלחץ קיצר המחשב שלי נתקע כל פעם שאני נכנס אליו ולא מגיב אז אני עובד דרך safe mode עשיתי בדיקת spybots מצאה איזה 4 מחקתי עכשיו הרצתי גם את האנטיווירוס mcafee 2005 קיצר זה מוחק לי את כל הקבצים exe במחשב?!!!!?!?! http://wa.t-host.net/zomo/off.jpg לא יודע מה לעשות עזרההההההה ;oooooooo זה סוגר את המקאפי אחרי 5 דקות!!!?!!

• 4 תגובות
    • 704 צפיות

דיונים חדשים בפורומים