Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום! הבעיה שלי היא כזאת: הייתה לי בעיה במחשב, כדי לנסות לתקן אותה התקנתי על דיסק קשיח נוסף התקנה נקייה של WINDOWS, עכשיו השאלה שלי היא איך אני יכול לגשת לתיקיית של המשתמש הישן שלי שהפכתי לPRIVATE מתוך ההתקנה החדשה של חלונות (אני לא יכול להריץ את ההתקנה הקודמת, יש מסך כחול)? יש לי את הסיסמה של המשתמש הישן. תודה מראש[br]פורסם בתאריך: 11.03.2007 בשעה 08:49:42 למישהו יש מושג מה אני יכול לעשות כדי לפתור את הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם.. אתמול החלטתי להתנסות בויסטה והתקנתי אותו במחיצה נפרדת, כרגע יש לי Dual Boot. אני מעוניין להסיר את ויסטה עקב זה שבערך 80% מהתוכנות שאני משתמש בהם לא עובדות בו. איך אני עושה את זה מבלי למחוק את שאר הקבצים (שלא קשורים לVIS) ? ואיך אני מסדר את הBOOT, ככה שלא יתן לי החירה בין VISTA ל XP? תודה מראש Install
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
-
מה ההבדל בין הגירסאות Microsoft.Windows.7.ULTIMATE.x86.Integrated.October.2009 ל Microsoft.Windows.7.Ultimate.x86.October.2009.OEM.DVD-UP2DATE מזה אומר Integrated איזה מהם עדיף?
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
האם מומלץ להתקין ויסטה 64 ביט ? אני לפני התקנת המחשב מחדש וחשבתי לנסות מה אתם אומרים? המחשב הוא מחשב חזק ככה שאני לא מודאג מהביצועים אני חושש רק לגבי משחקים ותוכנות למיניהם תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס XP וחיבור כבלים ללא חייגן, כשאני מנסה להיכנס לאינטרנט אקספלורר העמוד לא עולה. בדפדפנים אחרים הכול פועל טוב. גם כשאני מנסה להיכנס לעמוד אינטרנט דרך המחשב שלי הכול עובד טוב!! איך לסדר שזה יעבוד דר האינטרנט אקספלורר?!? בבקשה עזרה
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד של של טושיבה עם ווינדוס ויסטה יש לי אותו כבר שנתיים וחצי בזמן האחרון הוא נעשה איטי כל החלונות עולים בצורה איטית האינטרנט עובד לאט. עשיתי סריקה של וירוסים ולא מצא לי אף וירוס מישהו יודע כיצד אפשר לפתור את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
בעבודה שלי אני משתמש בווינדווס 2000 NT ותמיד כשהווינדווס עולה מרסטארט יש איזו תמונה שעולה ואז רק התמונה שהגדרתי שתעלה עולה עם שאר האייקונים... יש לכם מושג על מה אני מדבר ואיך לעשות שרק התמונה שהגדרתי תעלה?
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
איך אפשר לבדוק איזו גירסה מותקנת לי במחשב וינדוס 64 bit או 32 bit?
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להתקין את windows 7 professional אבל בתחילת ההתקנה אני מקבל את ההודעה הבאה (מצורף קובץ) ואני לא יכול להמשיך מישהו יודע למה זה קורה? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
היי.. קודם כל אני חייב לציין שהפורום פה הוא אחד הדברים המפליאים שעולם האינטרנט סיפק לי. כל הכבוד !!! אינני גאון מחשבים (למרות שאני מתיימר להבין קצת) אך המידע שיש ברשותי הינו מספיק ע"מ לקבל עזרה. אז ככה... אני רוכב תחרותי במירוצי ראלי (ג'יפים, כמו בפאריס-דאקר) ואני מנווט עם מחשב טאבלט של פוגיטסו 4121. כמעט לאחר כל מירוץ אני נדרש לקנות הארד דיסק חדש מכיוון שההארד דיסק נדפק לגמרי מרמת הזעזועים שהוא סופג ולכן המחשב שובק חיים לאחר זמן לא רב ואני נדרש לנווט ע"י מכשירים ומפה. חשבתי להחליף את הכונן הקשיח בזכרון מסוג COMPACT FLASH. זהו זיכרון שיכול לספוג זעזועים ואינו מושפע מטלטולים או מכות. אני יודע שהדבר אפשרי מכיוון שבמחשבי הנווטים המקצועיים אין הארד דיסק אלא כרטיס זכרון. קניתי…
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
לאחר התקנת windows-me - כשאני יוצר תיקיה ונותן לה שם בעברית , השם הופך לג'יבריש בהקלדה אני רואה אותיות עבריות אך לאחר ה enter האותיות משתנות כמו כן תיקיות ישנות ששמן היה בעברית - השם מוצג כסתם קוים איך מחזירים את העברית ?? :
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
"המחשב שלי"הסמל שנמצא בשולחן העבודה נפתח לאחר 6 שניות מה אני צריך לעשות כדי להאיץ את הפתיחה שלו תודה
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
מפרט המחשב בצד. על XP הייתי יכול להגדיר עד 2048X1536. (75 HRZ בויסטה אין לי אפשרות להעלות מעל 1600*1200 (בתפריטי המשחקים). בעבודה רגילה על המחשב אני יכול להגדיר, דרך הDisplay settings וכשאני משנה את הרזולוצייה של המשחק ידנית דרך הCONFIG המשחק לא עולה.
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
איזה אתרים אתם מכירים שיש להם DreamSceneים בHD טובים להורדה?עד כה הורדתי 60 בערך,אבל עדיין לא מה שממש אהבתי.
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
פירמטתי המון מחשבים בחיי אבל זה פעם ראשונה על לפטופ.. קודם כל הדיסק התקנה של ווינדואס לא מזהה לי את ההרדיסק , איזה דרייבר אני צריך שמתאים למחשב הזה? יש עוד דרייברים מסויימים ששייכים למחשב הזה שחשוב שיהיה לי לאחר ההתקנה כדי שהדברים המנימלים כמו אינטרנט אלחוטי וכו' יעבדו? תודה...
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
-
שלום לכולם היום בזמן שגלשתי לי בנוחות באינטרנט ה-MCFEE התחיל להתריע על ווירוסים וטרויאנים לאחר 10 התרעות הוא הפסיק, כמובן אמרתי לו למחוק כל קובץ נגוע. אחרי ההתקפה עשיתי מייד RESET העלתי את המחשב ב-SAFE MODE ועשיתי סריקה לווירסים ולכל שאר הירקות שפוגעים במחשב. לא נמצא שום דבר מיוחד חוץ משתי קבצים שמצא ה-ADAWARE. לאחר מכן חזרתי לווינדוס וגיליתי שה MCFEE הפסיק לעבוד אומר שיש איזה בעייה ושצריך להתקין אותו מחדש. כמו כן התחילו לרוץ תהליכים בשם NET.EXE ו NET1.EXE התהליכים האלו התחילו להכפיל את עצמם בקצב מטורף ותוך כמה שניות היו לי בסביבות ה-20 תהליכים עם השם הזה. חזרתי בחזרה ל-SAFE MODE חיפשתי ידנית קבצים בשם הזה והסרתי אותם וזה לא עשה זאת יותר אבל עדיין נשארה בעייה כל פעם שאני …
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
בXP הוא מוגדר והוא עובד טוב מאוד (לאחר ניסיונות רבים) אבל בויסטה הוא לא עובד ואני לא יודע מה צריך לעשות... ניסיתי בלוח בקרה וזה לא הצליח. בXP התקנתי תוכנה בשם SoundMax שאני חושב שמגיעה עם הלוח אם שלי (M2N-E) ושם כנראה כששיחקתי בהגדרות זה הסתדר. בויסטה הדיסק של הלוח אם לא פועל כי כנראה זה לא תומך. מה אני עושה? |:
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי 4 הארדיסקים ! 2 מהם על מצב RAID 0, עליהם יש מע' VISTA 64 ועל ההארדיסק השלישי התקנתי XP 32, והרביעי זה סתם דיסק קשיח למשחקין הבעיה הייתה כשעשיתי בוט לדיסק של ה XP, וזה טען את ההתקנה, ואז מראה מסך כחול כמופעל מצב RAID ! שמעתי שצריך להכניס דיסקט או ללחוץ על איזה כפתור כזה RAID וזה XP, אבל ביטלתי את ה RAID והתקנתי באחד מהם .. התקנתי דרייברים והכל של הצ'יפסט .. ניסיתי דרייבר של RAID אבל זה מראה לי שגיאה שאין SCSI מ שו כזה ... יש לי לוח Rampage formula כשאני מחזיר למצב RAID, הוינדוס בא לעשלות ואז מסך כחול ואחרי שניה ממש מהר זה עושה רסטרט =\ אני צריך עזרה !!!
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
לפי המדריך הזה http://greenmachine.msfnhosting.com/READING/addraid.htm אני לא מבין כלום ממנו בבקשה שמשהו יעזור לי אין לי כוח להתעסק עם תקליטורים כל הזמן אני רוצה שהוא יתקין מהדיסק את הדרייבריים תודה לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום קודם כל אם אני קורא לדברים בשמות הלא נכונים אז סליחה, כי אני לא מבין גדול בזה. אז יש לי שתי שאלות 1) יש לי שני כוננים (ובקרוב אני יקנה כונן בעל קיבולת יותר גדולה)1 של 150 גיגה ואחד של 10 גיגה, איך שהבנתי הווינדוס הותקן ב10 וכל תוכנה שמופעלת ישר ניתקעת בגלל שאין מקום בC (כונן ה10 גיגה) איך אני גורם שתוכנות שמופעלות "יעמיסו" על הD שיש בו הרבה מקום ולא על הC שאין בו מקום? 2 ) יש תקיה זמנית(TEMP) והיא נימצאת אצלי בC וכמו שצייינתי אין בכונן הזה מקום וכל פעם אני מחלץ תוכנה/משחק אז זה עובר לתקיה לבנתיים עד שיסיים לחלץ (אם אני קורא לזה נכון) איך אני משנה את מיקום התיקיה שתהיה בD ולא בC שאין בו מקום? תודה איציק
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
פתאום הסאונד הפסיק לעבוד... הופיע ההודעה הבא סידרתי את זה בכך שנכנסתי ל services.msc והפעלתי ידנית את הסרביס windows audio ואז הכל הסתדר, אבל הבעיה היא כזאת, כל פעם שאני מדליק מחדש את המחשב אז הבעיה חוזר שוב, וצריך להפעיל ידנית את הסרביס הזה מחדש... למרות שהוא מוגרת על הפעלה אוטומטית...יש לזה פתרון שמישהו מכיר? תודה..
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
כשבאתי להפעיל איזשהו סרטון הוא פתח לי חלון שיחה ואמר לי YES \ NO ועוד משהו לא זוכר...זה היה החלון שפעם ראשונה המדיה פלייר מבקש רשיון לתוכן שמופעל...אמרתי כן וכנראה שהרשיון נשמר...השאלה שלי איך אני יכול למחוק כל זכר מהרשיונות האלה ? (אני לא מבין את המקרה והעניין כ"כ טוב לכן לא יכלתי לנסח טוב ותר)
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום, היום קמתי בבוקר וקיבלתי את ההודעה הזאת במחשב חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.0.6000.2.0.0.256.1 מזהה אזור: 1037 מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: c2 BCP1: 0000000000000007 BCP2: 000000000000113D BCP3: 0000000004260008 BCP4: FFFFFA8006BD8780 OS Version: 6_0_6000 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\Mini112407-02.dmp C:\Users\user\AppData\Local\Temp\WER-45926-0.sysdata.xml C:\Users\user\AppData\Local\Temp\WERF0D3.tmp.version.txt קרא את הצהרת הפרטיות שלנו: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=50163&clcid=0x040d המחשב עשה מעצמו ריסט בזמן שישנתי, לא שהרצתי עליו משהו באותו ז…
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-