Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
Home Basic / HomePremium / Bussiness / Ultimate... :s05: ז'תומרת יש גרסאות 64ביט ו32ביט שההבדל ביניהן ברור. אבל מה ההבדלים העקרוניים בין בייסיק לפרימיום לדוגמא? ולמה האולטימייט עולה כ"כ הרבה יותר מכל השאר? בכולם יש את ממשק הAERO? איך אני יכול לדעת מה לבחור לנייד החדש שלי?
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שלום חברים, לאחרונה הגדלתי את הזכרון במחשב שלי מ- 1 גיגה ל - 2 גיגה הזכרונות הם של Kingston 400mhz - 2 סטיקים. עכשיו, המחשב עדיין לא בשיאו ואף נתקע מדי פעם עד שהעכבר לא זז. רציתי לדעת כיצד אני מגדיל את הזכרון הוירטואלי, ומה זה בכלל ?
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
-
שלום. רכשתי ויסטה אולטימייט גירסת שידרוג מהמבצע של הסתדרות המורים. כאשר אני מנסה לשדרג את ה XP PRO הנוכחי שלי לויסטה הנ"ל, אחרי 2-3 שלבים אני מקבלת את הודדעת השגיאה הבאה: מה עושים? אינני יכולה (או רוצה לשם הדיון) להתקין מערכת הפעלה מחדש וזה קצת לא שפוי שהוא לא מאפשר שידרוג רק בגלל הבדלי שפות (ה XP PRO באנגלית והויסטה סופקה לי בעיברית). יש דרך לעקוף את זה - כמובן ללא התקנה מחודשת של ה XP PRO? :-[
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום... ככה יש לי בעיה מאוד מוזרה...אחרי כמה שעות של עבודה פתאום המסך נכבה ואז יש לי הודעה מהבהבת על המסך שאני צריך לבדוק את החיבור וזה אומר לי שמוניטור עובד... ואני לא יכול לגשת למחשב אלא רק ריסטרט ואחרי שאני עושה ריסטרט אז מופיעה לי התמונה הבאה... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי בעיה מוזרה בXP...ברגע שאני לוחץ על הכונן הקשיח במחשב שלי הוא מפעיל את חלון החיפוש ולא את הOPEN... האם יש דרך לתקן את זה? כמו כן עשיתי בטעות במחשב הנייד שכל פעם שהWIN יעלה אז הוא יבקש סיסמה...האם יש דרך לעשות שהוא לא יבקש? תודה מראש לכל מי שיעזור...
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום כשאני מנסה לעשות שחזור מערכת עולה חלונית נמצא בשימוש ע"י תוכנית אחרת ניסיתי במצב בטוח גם לא נותן ניסיתי ע"י מדריכים ברשת ולא הועיל אולי מי מכם יצליח לפתור את אודה מראש (אני אדם מהשורה ולא תותח מחשבים לכן אם אפשר הסבר מפורט) אגב: יש עוד בעיה צירוף המקשים CTRL+ALT+DEL לא עובד אצלי תודה מראש harel313@gmail.com
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
בעיקר עם IE7, אבל גם דברים אחרים. מקבל מידי פעם הודעות של התוכנה הפסיקה לעבוד ומנסה לתקן וכו'. מישהו יודע למה ומה אפשר לעשות? בתודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב בן חצי שנה. dell 1525 מותקן עליו מערכת ויסטה וולטימט. אני היום ניכנס למחשב ורואה שהרבה מקום תפוס בכונן C שבו מתקנת המערכת הפעלה.. עשיתי מאיפינים ותפוס איזה 50 ג'גה.. ואין סרטים או אימיול ודברים כאלה.. אז ניכנסתי לתוך C אפשריות תקייה>>הצג קבצים מוסתרים. סימנתי את כל מה שבכונן והכל היה ביחד איזה 21 ג'יגה.... איך זה יכול להיות????!! תודה רבה לכולם.. הנה תמונה http://www.zix.co.il/viewer.php?id=1257146239.jpg תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אהלן. יש לי מחשב חדש, מותקן עליו VISTA ULTIMATE 32bit: Intel Q9400 Corsair 4GB DDR2 kit 800MHz WD 250GB 16mb x 2 Thermaltake 650W ToughPower QFan MSI P45 Platinum nVIDIA GeForce 9500GT 1GB כל הדרייברים מעודכנים. והבעיה..: בהתחלה היו בעיות של DUMP שנגרמו מהגדרות שגויות של ה-RAM בביוס, זה סודר. מאז שההגדרות בביוס סודרו - יש סט אחר, חמור יותר, של בעיות DUMP. הווינדוס לא מצליח לעלות כל עוד יש משהו מחובר אליו ב-USB, ואם הוא מצליח, כדקה לאחר מכן הוא יעשה DUMP גם כן. אם הדלקתי את המחשב בלי חיבורי USB בכלל, ורק לאחר שהווינדוס עלה התחלתי לחבר אותם - הכל יהיה בסדר, עד שאנסה לעשות ריבוט מבלי להוציא את החיבורים. חשוב לציין שקשה לי להאמין שמדובר בבעיה בחומרה - הכל עבד בסדר ועובד בסדר …
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום, עם התקנת WINDOWS VISTA בתפריט התחל תוכניות היו אייקונים לתוכנות של WINDOWS כמו Movie Maker ו DVD Maker וכל מיני כאלה, עכשיו בגלל שהיה לי עומס בתפריט החלטתי להוריד את האייקונים האלה היות ולא השתמשתי בתוכנות האלו וכרגע אני זקוק ל Movie Maker אבל אין לי את האייקון. איפה נמצאות התוכנות האלו או כיצד ניתן להריץ אותן ? תודה
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני רוצה להכין קובץ תשובות לויסטה קראתי באיזה מקום שאני צריך להשתמש בכלי שנקרא WINDOWS SIM השאלה היא איפה אני מוצא את הכלי הזה? דבר שני שרציתי לשאול אחרי שאני יוצר קובץ תשובות איך אני מריץ אותו על ההתקנה?
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
קיבלתי מחבר מחשב עכשיו שאני בא לפרמט מופיע לי התמונה הבעיה הזאת מה זה יכול להיות איך אני פותר את זה ? עכשיו ברגיל הוינדוס עולה אבל יש בו בעיות ואי אפשר להכנס לשירותים בכלל
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
בעיה קלה: אני רוצה לעשות שידרוג לחלונות 7 RC מויסטה הויסטה עם SP1 ועם חבילת שפות Mui בעיברית הבעיה היא שאני רוצה לנטרל ולהסיר את העיברית לגמרי בשביל שאני אוכל להתקין את Win7 בתור שידרוג ולא בתור התקנה נקייה נכנסתי להגדרות שפה ושיניתי הכל לאנגלית אבל המסך של 'ברוך הבא' עדיין מופיע בעיברית ועדיין כשאני מנסה להסיר את העיברית אז הואמודיע לי שהעיברית מוגדרת כשפת ברירת מחדל ובגלל זה אי אפשר להסיר אותה תודה
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
כשאני פותח את MY COMPUTE ונכנס לאחד הכוננים אני מעוניין לראות file edit view וכו"ו איך עושים את זה ? ושאלה שניה איך אני מגיע לחלון שאם יש לי קובץ חבוי איך אני רואה אותו
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
אהלן אילו הגדרות שגויות של כונן קשיח וסידי רום בווידוס יכולות להאט את המחשב? איך ניתן לזהות זאת? הבנתי שלפעמים ההגדרות של שניהם יחדיו יכולות ליצור האטה של המערכת. תודה
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
סופי או לא?? למה זה לא מופיע בווינדוס אפדייט?? מאיפה מורידים?? (X64) (לינק אם אפשר)
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
http://www.siz.co.il/my.php?i=gehnotm3z2jt.jpg זה כל רגע קורס, עזרה מישהו? :'( :'( :'( Intel Core i7 Box Gigabyte X58 UD3R Kingston 4GB DDR3 1333Mhz ATi HD4870 1024MB Thermaltake Soprano FX Thermaltake 650W :-\ :'(
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב ושפתחתי אותו היה ערכת נושא של windows classic ושניסיתי להחליף אז היה כתוב:לא היתה אפשרות להחליף את ערכת הנושא מכייון ששירות זה אינו פועל ניתן להפעיל את השירות בכלי ניהול המחשב בלוח הבקרה
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
Vista 32 *מפרט בחתימה* בקיצור עידכנתי ביוס מF3 ל F5 ואחרי הריסטרט המחשב עולה עד לחלון שאני מקליד את הססמת משתמש שלי ואז יש מסך כחול וכל פעם הקוד שם שונה, פעם לא מצליח לקרוא registry hive פעם page fault in non page area משהו כזה כל פעם שגיאה אחרת. ניסיתי להחזיר את הביוס הישן F3 ואת הביוס בטה F6 אבל או שהוא קורא את הקובץ של הביוס ולפני שהוא מתקין המחשב נתקע או שהוא אומר לי שהקובץ ביוס invalid. נכון לעכשיו יש לי ביוס F6d שאני פשוט לא יכול לצרוב עליו אף גרסא אחרת של ביוס. הווינדוס עולה אבל כלום לא עובד בו... כ זה נראה כאילו כל ה services מכובים... אני לא יכול להתחבר לאינטרנט והאנטיוירוס לא פעיל ורשום בservices שהוא בתהליכי הפעלה של השירותים שלו אבל זה לא זז. כמובן ניסיתי את ה…
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי 4 הארדיסקים ! 2 מהם על מצב RAID 0, עליהם יש מע' VISTA 64 ועל ההארדיסק השלישי התקנתי XP 32, והרביעי זה סתם דיסק קשיח למשחקין הבעיה הייתה כשעשיתי בוט לדיסק של ה XP, וזה טען את ההתקנה, ואז מראה מסך כחול כמופעל מצב RAID ! שמעתי שצריך להכניס דיסקט או ללחוץ על איזה כפתור כזה RAID וזה XP, אבל ביטלתי את ה RAID והתקנתי באחד מהם .. התקנתי דרייברים והכל של הצ'יפסט .. ניסיתי דרייבר של RAID אבל זה מראה לי שגיאה שאין SCSI מ שו כזה ... יש לי לוח Rampage formula כשאני מחזיר למצב RAID, הוינדוס בא לעשלות ואז מסך כחול ואחרי שניה ממש מהר זה עושה רסטרט =\ אני צריך עזרה !!!
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני לא מוצא את הצייר .. האם יש אפשרות להוסיף בדרך כלשהי את הצייר לווינדואז יש לי XP Pro 64bit SP2 בנוסף אין לי אייקון של האינטרנט על השולחן עבודה והפקודה msconfig לא עובדת .. מישהו יודע איך אפשר לפתור את הבעיות הללו (פקודה זהה לmsconfig ואיך לשים צייר ואייקון של אקספלורר)
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום במחשב שלי מותקנים שני מערכות. מערכת חלונות XP המותקנת בכונן קשיח אחד, ומערכת UBUNTU המותקנת בכונן קשיח שני. בעליית המחשב, רצה מערכת grub ששם אני מחליט לאיזה מערכת להיכנס. אני רוצה לפרמט את כונן אחד(שבו מערכת חלונות) ולהתקין שוב את XP על אותו כונן. אך אני עדיין רוצה שמערכת ה grub תפעל לי ותאפשר בחירה בין מערכת XP ל UBUTNU. השאלה היא כיצד ניתן לעשות זאת בלי למחוק או לשבש משהו ב grub. האם צריך פשוט לפרמט את XP ועדיין ה grub ימשיך לפעול בעליית המחשב? אשמח למענה.
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי קבצים שאני רוצה להסתיר, ואני יודע איך לעשות את זה בXP. מצאתי איך להסתיר קובץ, אבל אני לא יודע איך להחזירו . בתודה מראש Mystery
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
מישהו שאני מכיר אמר לי ששידרוג יכול להרוס את המחשב(הודעת שגיאה באמצע או משהו כזה..) זה נכון מה שהוא אומר??
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-