עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by InsaniManES,

אני רוצה לעלות את הFound New Hardware Wizard בשביל להתקין משהו (אם זה חשוב מה אז Samsung USB Modem Driver Ver 4.24.0.2700 וSamsung PC Studio 5

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  2. הזמנתי מחשב חדש נורא חזק ואני רוצה ויסטה בישביל המשחקים החדשים של DX 10 אבל הבנתי שהרבה תוכנות לא תומכות בויסטה והוא מסורבל אז אני רוצה להביא גם אקס-פי באותו מחשב שהויסטה יהיה רק למשחקים והאקספי יהיה מערכת ההפעלה הראשית.. מה אתם אומרים? שווה לי?

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  3. כל עידכון או משו שצריך להתקין מהאתר של microsoft זה לא נותן לי להיכנס לאתר של מייקרוסופט אני נכנס.. וזה מפנה אותי ישירות לmsn.com ניסיתי להוריד דרך מחשב אחר את הקבוץ שהייתי צריך (.net framework 1.1) אבל הוא המחשב שלי לא מקבל ת'קובץ הזה הוא מקבל את זה כHTML .. (למרות שזה EXE.. התקנה) ופותח משו דפוק כזה .. לא קשור לחיים קיצר מישו יודע מה הבעיה? זה מעצבן אי אפשר להתקין WMP 10 ועוד דברים מהאתר של מייקרוסופט ! (האתר של מיקרוסופט גם כלל את windows update מה שמשאיר אותי בלי עודכונים למחשב ()

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  4. Started by longhorn,

TWEAKING XP היה מדרין באתרPC SPOT אבל האתר לא קיים יותר מישהו מכיר מדריך טוב

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  5. זה קרה ב4 משחקי ילדים שניסיתי להתקין לאחותי ובכולם היתה הבעיה כשניסיתי להפעיל את ההתקנה או שזה קרה בהפעלה אוטומטית. אנא עזרו לי להבין מה הבעיה. כמו כן ניסיתי לשנות ב"תאימות" את מערכת ההפעלה וגם זה לא פעל. תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  6. אורח
    Started by אורח,

לפני שזה נכנס לוינדוס מופיעה לי ההודעה הזו: איך מעיפים אותה? אני רוצה שיעלה לי הוינדוס בלי ללחוץ על השם שלי.

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  7. Started by spirit,

בוקר טוב אני עומד לפרמט את המחשב ולהתקין win xp pro sp2 heb אני רוצה לשמור ולהחזיר את כל העדכוניים האוטומטיים שירדו מ windows update כדי לחסוך את התהליך של הורדה מחדש האם וכיצד ניתן תודה מראש

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  8. Started by nirgilad1,

ברשותי מחשב חדש בעל מערכת הפעלה ווינודס אקס פי גרסה ביתית בעברית ועדכנתי את מערכת ההפעלה כך שהיא כוללת SP2. כאשר אני מגיע לחלון "חיבורי הרשת" אני רואה ארבעה סוגי חיבורים local area connection 4 זה החיבור שלי לאינטרנט - הוא עובד בצורה טובה ובחרתי בו לשתף את האינטרנט. מתאם רשת 1934 דבר לא מובן שיש לי רק במחשב זה ,ולא היה לי במחשב הקודם local area connection 2 אשר כוללת את כרטיס הרשת marvell yukon Gigabit Ethernet 10/100/1000Base-T Adapter, Copper RJ-45 local connection 3 אשר מכיל את הדבר הלא מובן הבא: NVIDIA nForce Networking Controlle מתאם הרשת , 2,3 כולם באו עם המחשב עצמו שיש לו בלוח אם כבר חיבורי רשת. את 4 שהוא החיבור שלי לאינטרנט הכנסתי בעצמי זהו מודם בכרטיס PCI. …

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  9. Started by h.l,

משתמשים ששומרים קבצים בשרת לא יכולים למחוק או לשנות (עריכה) מסמכים . האם יש אפשרות להגביל רק מחיקה אבל להשאיר פתוח לשינויים .

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  10. Started by nim901,

שלום, אתמול נגמרו לי הבטריות בעכבר (והוא אצלי שבועיים :-X) בכל מקרה חשבתי שזו תוכנה שמאיטה לי את הסמן או קליטה לא טובה ולחצי על השילוש הקדוש \: (ctrl + alt + del) וכנראה שלחצתי על משהו ותראו מה קרה איך ניתן לתקן את זה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  11. יש לי במחשב דיסק קשיח של סמסונג בגודל 80 ג'יגה , ולא מזמן בגלל שנגמר לי המקום במחשב , קניתי דיסק קשיח חדש של ווסטרן דיגיטל בגודל 320 ג'יגה. wd 320 ys sats 2 16 mb raid וכשהוספתי את הדיסק הקשיח למחשב , פרמטתי אותו בעזרת Computer Management של הווינדוס. פיצלתי את הכונן החדש ל3 מחיצות : לכונן אחד של 60 ג'יגה , כונן אחד של 140 ג'גה וכונן אחד של 100 ג'יגה. ופשוט העברתי מהכונן הישן של סאמסונג של ה80 ג'יגה , את כל המידע שאני צריך לכוננים החדשים של הווסטרן. אבל היום..בגלל שלא פירמטתי את המחשב אולי איזה שנה והיו כל מיני בעיות בווינדוס החלטתי לפרמט את הסאמסונג ולהתתקין את מערכת ההפעלה במחיצה של ה60 ג'יגה שהכנתי במיוחד לצורך התקנת ווינדוס שם. אבל אחרי שפרטמתי את הסמסונג ונכנסתי להתק…

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  12. אהלן אילו הגדרות שגויות של כונן קשיח וסידי רום בווידוס יכולות להאט את המחשב? איך ניתן לזהות זאת? הבנתי שלפעמים ההגדרות של שניהם יחדיו יכולות ליצור האטה של המערכת. תודה

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  13. איך לעשות שכאשר עושים קליק ימני וחדש יהיה ליצור מסמך וורד ב xp היה אפשרות בויסטה לא

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  14. מה זה אומר?

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  15. Started by talisman,

האם ניתן להוסיף לתקיות קיצורי דרך.. למשל - כשאני אלחץ שילוב כלשהו במקשים אני אפתח את תקיית המסמכים שלי... ?

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  16. Started by Shasoosh,

זו היא בעיה שמציקה לי ב Xp כבר זמן מה. האם יש Tweak כלשהו כדי שדפדוף בתוך ספריה יהיה מהיר ולא תיהיה "סחיבת איקונים"? לדוגמא : ספריה פשוטה לגמריי : תחת תצוגה, רק האפשרויות "תמונות ממוזערות" ו"פרטים" האיקונים זזים בצד לצד בצורה חלקה, בכל השאר כמו "סמלים" ו"רשימה" יש את האיטיות הנוכחית, דבר זה קורה בכל הספריות. איך פותרים זאת ונשארים על תצוגה של "רשימה" ?

• 7 תגובות
    • 701 צפיות
  17. כמו שעושה WIN98 . ולא להציג מסך שאומר שהמחשב מוכן לכיבוי ולהמתין לכיבוי ידני ע"י לחיצה ממושכת על כפתור הכיבוי. תודה.

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  18. Started by Googleness,

1) תוך כדי הקלדה חלון החיפוש (המובנה של חלונות) נפתח באופן רנדומלי. 2) ALT SHIFT לא עובד טוב בIE. חלונות אקס פי פרו. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  19. במספר משחקים שניסיתי בווינדוס 7 64 ביט' , עם 4GB זכרון, קיבלתי FPS נמוך ממה שהיה לי ב XP עם 2 GB זיכרון. זה מאכזב כי ציפיתי לשיפור בביצועים עם מעבר ל 2GB. מה יכולה להיות הסיבה לירידה בביצועים? הדרייברים מעודכנים.

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  20. Started by quepasa,

קניתי מחשב חדש לפני כ שבוע אתמול בלילה התקנתי עליו כרטיס רשת חדש לאחר ה ריסטארט קיבלתי מסך כחול פעמיים ואז הוא קרס ולא העלה את הוינדוס התקנתי וינדוס חדש והכל עובד טוב אבל חברים אמרו לי שזה לא קשור כי המסכים הכחולים האלו קורים בגלל חומרה א)יש כזה מצב בכלל? ב) עם זה בגלל חומרה אז איך זה עובד תקין עכשיו?

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  21. Started by TMRider,

אנלא בטוח אם זה קשור לפה, אבל בכל זאת... כשאני מוריד קבצים גדולים יחסית בהורדה ישירה, אם ההורדה נמשכת יותר משעה אז קופצת לי הודעה שאומרת שהזמן להורדה עבר ("the download had timed out") . מישהו מכיר איזושהי דרך לעקוף את השטות הזו או יןדע למה זה קורה? זה מחרפן כי השרתים יחסית מהירים (150 kb/s) אבל אני לא יכול להוריד שום דבר רציני שההורדות נפסקות ככה. תודה מראש על העזרה: TMRider

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  22. windows XP PRO - Black Edition או windoes XP pro SP3 או Windows Xp Pro 64Bit

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  23. שלום לכולם לאחרונה חבר שלי התקין שני וינדוסים על מחשב אחד אחד באנגלית ואחד בעברית אני רוצה להסיר את העברית ולא מצאתי דרך חיפשתי בגוגל ולא מצאתי מה לעשות שם .. חיפשתי פה בפורום הרלונטי ולא מצאתי יש איזה פקודה אני כבר מתחרפן ??

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  24. Started by the-f-master,

יש לי ויסטה עם מדיה סנטר ויש לי המון סרטים שמקודדים בפורמט MKV...את הפורמט הזה ספציפית המדיה סנטר לא מקבל למרות שפורמטים אחרים בהבחנה גבוהה הוא כן מקבל דוגמא:WMV HD הוא הריץ יופי...עד עכשיו הסתדרתי בצורה בינונית עם נגנים אחרים אבל בזמן האחרון זה ממש מעצבן אותי כי בנגנים הכפתורים קטנים ולא מיועדים לצפייה ממרחק של יותר מ-2 מטר...בקיצור חיפשתי קודאק או משהו אחר שיעזור לי לראות בכ"ז את הסרטים על המדיה סנטר אך לשווא...למישהו יש מושג איך לפתור את זה?תודה מראש :xyxthumbs:

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  25. שלום, ברצוני לדעת כיצד ניתן בווינדוס לבצע את הדבר הבא: פתיחה של קובץ אחד- תפתח גם קובץ אחר. לדוגמא : אם פתחתי את הצייר (mspaint.exe) , יפתח גם פנקס הרשימות (notepad.exe) . תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 701 צפיות

דיונים חדשים בפורומים