Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
נכון כאשר אני מעביר לינק לLinks bar למעלה באקספלורר אז מופיע לי שם האתר שהוספתי ותמיד יש תמונה של לוגו האתר או משהו בסגנון. אז השאלה שלי היא למה זה נעלם אחרי זמן, והופף לתמונה של דף אקספלורר? מי שלא מבין לחץ/י כאן ( התמונה של הk בשחור זה התמונה שאני רוצה שתישאר ) מה לעשות כדי להשאיר את התמונה של הלינק?
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
התקנתי לפני כמה זמן את הגרסת ניסיון של win7 בנוסף לxp שהיה לי.. עכשיו, לאחר שמחקתי אותה (WIN7), עדיין נשאר מסך הboot של 2 מערכות ההעפלה... (מחקתי אותה ע"י פירמוט כל המחיצה שהיה ישבה עליה). השאלה היא איך אני חוזר למצב שהיה לי פעם, בלי מסך ה-boot ושהxp תעלה ישר ? boot.ini: ; ;Warning: Boot.ini is used on Windows XP and earlier operating systems. ;Warning: Use BCDEDIT.exe to modify Windows Vista boot options. ; [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /NOEXECUTE=OPTIN /FASTDETECT
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
אני רוצה להכין קובץ תשובות לויסטה קראתי באיזה מקום שאני צריך להשתמש בכלי שנקרא WINDOWS SIM השאלה היא איפה אני מוצא את הכלי הזה? דבר שני שרציתי לשאול אחרי שאני יוצר קובץ תשובות איך אני מריץ אותו על ההתקנה?
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב בסלון שמשמש אך ורק לצפיה בסרטים ויש לי בשבילו גם שלט רחוק של פקרד בל, המחשב הוא פנטיום 3 550 + 256 מ"ב זיכרון. האם אפשר להתקין עליו חלונות XP MEDIA CENTER EDITION 2005 והוא ירוץ נורמלי? אני לא צריך ממנו ביצועים מיוחדים רק שיראה סרטים.
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
יצא כבר גרסה סופית ל- winsows xp 64 bit או ל- windows xp x64 ומה ההבדל בי שתי הגרסאות תודה
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
hi i got a problem i create 2 user accounts on my xp and i started a game and few porgrams on it then i tryed to swich to the other user (start/log of/swich user)and it works but there is a problem the screen size is limit up to 800x600 and color are limit to like 4 and this not leting me chang it the setings works fine when i am not runing the game on the other user is there any way to fix this so i can run a game on one and swich to the other and run other games?? thx
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני פשוט מנסה להפעיל משחק ישן והוא כותב שאין תאימות עם הווינדוס 64BIT ובנוסף, אני זוכר ששמעתי שהווינדוס 64BIT לא תומך בפלטפורמות הישנות.. אבל למרות זאת, רציתי לדעת האם יש אפשרות להריץ את התוכנה למרות החוסר תאימות. תודה 8)
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
כל פעם אני משנה את הרקע בשולחן עבודה והוא מחזיר לי אותו לשחור יעני הוא לא רוצה לשמור ת'הגדרה של הרקע שאני אומר לו אחרי כמה דקות הוא מחזיר לי עוד הפעם לרקע שחור נקי מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
יש לי הום פרימיום בעברית והזיהוי דיבור לא עובד משהוא יכול לעזור לי להפעיל את זה
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
לפי המדריך הזה http://greenmachine.msfnhosting.com/READING/addraid.htm אני לא מבין כלום ממנו בבקשה שמשהו יעזור לי אין לי כוח להתעסק עם תקליטורים כל הזמן אני רוצה שהוא יתקין מהדיסק את הדרייבריים תודה לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני שוקל להתקין ויסטה אבל השאלה שאם משחק אני צריך להתקין בכל מערכת הפעלה בניפרד או שמתקין אותו פעם אחת ושתי המערכות יפעילו אותו? תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
באתי להתקין וינדוז במחשב ובפעם והכנסתי דיסק שצרבתי ובדיסק הזה היו בעיות אז עצרתי את ההתקנה והכנסתי את הדיסק המקורי אבל פתאום המחשב לא קורא מהדיסק כתוב כל בקטע הזה של "תלחץ על כל כפתור כדי לקרוא מה cd " אני לוחץ וזה פשוט לא קורא ..אין בעיה במקלדת..הגדרתי את הבוטים שיקראו קודם את ה cd ואחרי זה זה קורא מההארד דיסק ואומר משהו עם NTDLT משהו כזה..ואומר ללחוץ על ctrl+alt+delete כדי לעשות ריסטרט וגם זה לא מגיב ל -ctrl+alt+delete מה יכול להיות הבעיה..אולי זה בגלל שהתקנתי את הוינדוס הראשון והפסקתי באמצע.. בקיצור מה צריך לעשות כדי לפתור את הבעיה ולהתקין את הוינדוס תודה מראש לכל מי שעוזר..
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
זה השגיא שאני מקבל שאני מדליק BF2 וגם ניסיתי להתקין התחלה וזה מביא לי איזה ERROR של MD5 CHEK באיזה קובץ ואז אי אפשר להמשיך (אבל באקס פי זה עובד מצויין) עזרה מישו יודע מה איך ולמה ?
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אפשר להתקין ווינדוס ויסטה שאני נמצא בווינדוס XP?
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אנלא בטוח אם זה קשור לפה, אבל בכל זאת... כשאני מוריד קבצים גדולים יחסית בהורדה ישירה, אם ההורדה נמשכת יותר משעה אז קופצת לי הודעה שאומרת שהזמן להורדה עבר ("the download had timed out") . מישהו מכיר איזושהי דרך לעקוף את השטות הזו או יןדע למה זה קורה? זה מחרפן כי השרתים יחסית מהירים (150 kb/s) אבל אני לא יכול להוריד שום דבר רציני שההורדות נפסקות ככה. תודה מראש על העזרה: TMRider
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
כשבאתי להפעיל איזשהו סרטון הוא פתח לי חלון שיחה ואמר לי YES \ NO ועוד משהו לא זוכר...זה היה החלון שפעם ראשונה המדיה פלייר מבקש רשיון לתוכן שמופעל...אמרתי כן וכנראה שהרשיון נשמר...השאלה שלי איך אני יכול למחוק כל זכר מהרשיונות האלה ? (אני לא מבין את המקרה והעניין כ"כ טוב לכן לא יכלתי לנסח טוב ותר)
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
ידעתי לבטל את זה פעם אבל שחכתי... תזכירו לי בבקשה ,אם אפשר תרשמו את התהליך המסודר תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני הולך לקבל מחשב שלי, ורציתי שתהיה אפשרות לראות את האדמיניסטרטור מצב רגיל. יש דרך לעשות את זה? ומה ההבדל בין אם אני עושה חשבון ומגדיר אותו כמנהל המערכת לאדמיניסטרטור?
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
נאמר לי שאם יש לי הארדיסק של 160 ג'יגה ואני רוצה לעשות שימוש בכל הנפח שלו אני אהיה חייב להתקין SP2 בשביל שהווינדוס יוכל להשתמש בכל הנפח של הדיסק. זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
כל פעם שאני נכנס לאתרים הקידוד של האקספלורר מכוון על "עברית ISO-VISUAL" וזה עושה את העיברית בסדר אבל מספרים ואותיות באנגלית הפוך. איך אני מחזיר את הקידוד ל "עברית WINDOWS" לצמיתות! [tt]ד"א סוף סוף יש לי תמונה בצד.[/tt] ;D
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום... ככה יש לי בעיה מאוד מוזרה...אחרי כמה שעות של עבודה פתאום המסך נכבה ואז יש לי הודעה מהבהבת על המסך שאני צריך לבדוק את החיבור וזה אומר לי שמוניטור עובד... ואני לא יכול לגשת למחשב אלא רק ריסטרט ואחרי שאני עושה ריסטרט אז מופיעה לי התמונה הבאה... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב ושפתחתי אותו היה ערכת נושא של windows classic ושניסיתי להחליף אז היה כתוב:לא היתה אפשרות להחליף את ערכת הנושא מכייון ששירות זה אינו פועל ניתן להפעיל את השירות בכלי ניהול המחשב בלוח הבקרה
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם קיימת דרך עקיפה לקבוע THEME בXP במחשב שבו הרשאות מסוימות כך שבתצוגה מוסתרים ממני מספר טאבים במאפייני תצוגה כדוגמת הטאב עם האפשרות לקבוע THEME... פקודה כלשהי, דרך עקיפה... אשמח לתשובות תודה
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
בדיוק 54 תיקוני אבטחה במשך עשרה החודשים האחרונים, והיד עוד נטויה....
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
http://www.betanews.com/article/Vista_Can_Be_Taken_Down_by_an_Animated_Cursor/1175201875 http://secunia.com/advisories/24659/ טוב גם XP אבל זה רק מראה מה ויסטה שווה באמת
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-