עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by שמנואל,

אהלן. לא היה כפתור אחד שלא לחצתי עליו באתחול - אבל אני לא מוצא את התפריט לכניסה למצב בטוח. זה יכול להיות ? במקרה הצלחתי להכנס לרשימת הדרייברים כדי לבצע BOOT - האם זה קשור ? האם יש מישהו שראה כבר מקרים כאלו ויתן לי עצה ? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by BuNKeR,

שלום לכולם התקנתי במחשב גירסה של WINDOWS SP2 בעברית מלאה יש דרך להפוך אותה לאנגלית? כמו שאפשר להפוך גירסה אנגלית לעברית

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  3. Started by rino,

אני מתכוון לפרמט את הWINDOWS שלי אבל רוצה לשמור על המיילים . איך עושים זאת? יש תוכנה מומלצת לגיבוי מיילים?

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  4. משום מה , בכל פעם שאני עושה BOOT בWIN XP הגדרות הצבע והבהירות של המסך לא חוזרות למה שכיוונתי לפני וגם הרקע לא חוזר . איך מתקנים בעיה כזו?

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  5. Started by overload,

i formated the PC and reinstalled the XP PRO-english . i chenged everitingthet i can in the "regional and language options" to hebrew but i still can't write in hebrew in the Explorer-6 for exampel: ?א? ???ט???? ??א? י?א? ?ך ???? ???ב ! HELP

• 7 תגובות
    • 851 צפיות
  6. Started by infernal goat,

שלום לכולם לא מזמן התקנתי winxp עם SP2, בהתחלה לא היה לי עברית בכלל, לאחר מכן התקנתי בהגדרות שפה ובהגדרות אזוריות. אני יכול לראות עברית באתרים ולקבל הודעות לאיסיקיו בעברית. הבעיה היא כדלקמן: כאשר אני מנותק מהאינטרנט ושולחים לי הודעה לאיסיקיו היא מתקבלת כג'יבריש, או כאשר שולחים לי הודעות מתוכנות דומות לאיסיקיו כדוגמת מירנדה או טריליאן. ניסיתי כבר הכל תודה לעוזרים

7. יש לי דיסק של WINXP שצרבו לי אבל מישום מה הוא לא עולה לי בהפעלה של המחשב הוא לא BOOTABLE האם ישנה דרך לבפוך אותו לBOOTABLE או האם ישנה דרך להפעיל אותו דרך DOS . הוא לא עולה גם אחרי שהגדרתי בביוס את העדיפות על הדיסק. תודה XXDREAM

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  8. התקנתי וינדוס מחדש (XP) ואני רוצה שבמחשב שלי אני אראה את הכוננים ואת כל מה שיש לי שם בלי מחיצות ועכשיו יש לי 3 מחיצות כאלה: Devices with Removable Storage hard disk drives Other אני יודע שפעם הורדתי את זה איפשהו בהגדרות ועכשיו אני לא זוכר איך עשיתי את זה.. חיפשתי את זה גם ב Tweak UI וגם ב WinXP Manager ולא מצאתי.. מישהו יודע?

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  9. שלום הבעיה- כאשר אני פותח את המחשב ומנסה להיכנס לתיקיית המחשב שלי מופיע לי סמן של פנס זז מצד לצד. אני מצליח להיכנס רק אחרי שאני פותח את האקספלורר ואז זה מצליח להיכנס. למה זה ככה? מה זה קשור לדפדפן ? ועוד בעיה גדולה זה כשאני עושה ריסט והסורק הארד דיסק האוטומטי של הווינדאוז מסיים את הסריקה שלו עולה הסורק של המקום הפנוי ואז פשוט הוא נתקע לי כשהוא מגיע לאיזה 7 אחוז.. נתקע לגמרי והמחשב חושב כמו סוס ואני חיכיתי המון זמן חשבתי אולי הוא צריך לחשוב וזה לא עזר. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות ? :[ מערכת ההפעלה שלי היא XP HOME

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  10. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

בתמונה הבאה יש לי את Download with dap,Download With FlshGet..וכדומה! אני רוצה להוריד הכול,שישאר רק ה "GetRight". אני הסרתי את כול התוכנות מ Add or remove,וזה מיתעקש לרדת לי! אאא ועוד דבר,ראיתי ב טק טיוי שיש תוכנה שמורידה את כול הגראפיקה מהאתר,זאת אומרת את כול התמונות,יש לכם מושג מה שם התוכנה? (האתר שלהם לא פועל ) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  11. Started by Vortex,

כחלק מתהליך הרכבת מחשב נוסף, שמרתי על הדסקטופ שלי בתמימות את הקובץ SMARTDRV.EXE. העתקתי אותו לאן שרציתי, ועכשיו אי אפשר למחוק אותו! הווינדוס אומר שהוא בשימוש! (XP PRO) אותו דבר במצב בטוח. הוא לא מופיע בprocess..מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 724 צפיות
  12. Started by pssheba,

בידי nav שאפשר להתקינו ל win98 אך אי אפשר ל2000. מישהו יודע אם והיכן ניתן להוריד nav ל win2000. ואגב כך, מישהו שמע על וירוס בשם orchestra ? כיצד מתמודדים מולו ?

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  13. תמיד שאני מנסה ליפתוח קובץ swf אני מקבל את ההודעה המעצבנת הזאת (תמונה למטה) צריך לבטל איזה service מסוים? או מה? תודה לעונים... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 734 צפיות
  14. Started by Booobb,

שלום, עד עכשיו, כדי לשמור את רמת הבהירות בסרטים, הייתי מגדיר את הבהירות ב BSPlayer והרמה היתה משתנה גם ל Windows Media Player 10. אבל פתאום רמת הבהירות ב WMP חזרה לברירת המחדל למרות שב BSP הרמה נשארה אותו דבר. ניסיתי גם להתקין מחדש את BSP ולהגדיר מחדש אבל לשווא. הסיבה היחידה שאני יכול לחשוב ש WMP כבר לא עובד באותו רמה של BSP היא עקב התקנה של דרייבים מעודכנים יותר - Catalyst 4.10 כשמקודם היה לי 4.8 אם אני לא טועה. (כרטיס המסך הוא Radeon 9700 not pro). אז עכשיו כל פעם שאני רואה סרט בWMP אני צריך לשנות את הבהירות כל פעם מחדש כי משום מה ההגדרות שם לא נשמרות, אני עושה את זה דרך View >> Enhancements >> Video Settings אולי יש דרך אחרת לשנות את הבהירות אך גם תשמור את…

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  15. אני חובב משחקים קלאסים ואני לא מצליח להפעיל אותם זה עולה ותוך שנייה יוצא, אם משחק עלה כבר אז הוא נתקע תוך שנייה אני יודע שיש בעיה עם תמיכה בדוס בווינדוס אקס פי אבל פעם זה עבד לי אז כנראה שיש משהו לעשות לא? :-\

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  16. ראיתי איזה כתבה, אבל לא ראיתי אישה קישור לטלאי הגנה

• 9 תגובות
    • 889 צפיות
  17. Started by dududs,

בעיה מוזרההההה ביותר ... קרו לי הרבה דברים אבל בכזה דבר עוד לא נתקלתיייייי ... אני נכנס ל"מחשב שלי " ואני שם לב שאוזל המקום לאט לאט לכונן הקשיח שלי מ4gb מקום פנוי הוא יורד עד שמגיע למינימום שזה 48kb ...ואז כמובן ההודעה low disk וכל זה.... והמחשב לא מגיב טוב וזה ברור ... בקיצר עשיתי רסט ואני רואה שמקום הפנוי חזרררר להיות כמו שבהתחלה (4gb) ... אבל לחוסר מזלי הרבבב שוב פעם אוזל די מהר המקום הפנוי שובבבבבבבב ....למה זה ככה ומה לעשות ? יש לי s-ata80 gb samsung. יש לי אנטי וירוס kaspersky לא מצא לי שום וירוסססס . רצוי לציין שאין לי שום תוכנות שפועלות לי סתם ... אני מכיר כל תוכנה בmsconfig ובtask manager ..והכל כשורה לדעתי זה משהו ברג'סטרי ..... מישהו יכול לעזוררררררר ?

• 7 תגובות
    • 912 צפיות
  18. Started by zkfirz,

מה המצב חברים ? קניתי מחשב חדש ושאני רוצה להתקין את ה אקס פי הכי עדכני שקיים ועוד גירסאות אחרות אני נתקל בבעיות תוך כדי ההתקנה של קבצים פגומים וכו האם בגלל זה אני לא מתליח אחרי שזה מסיים להתקין את SATA ולסיים את התקנה כראוי ?

• 6 תגובות
    • 595 צפיות
  19. Started by רוני1,

מה זה בעצם אס פי 2 ומה היא מכילה ??? תודה..

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  20. Started by רוני1,

יש לי וינדוס אקספי . איך אני יודע אם ומתי אני צריך לעשות עידכונים בוינדוס אפדיט..???? ואם לא מופיע לי בסרגל כלים למטה ליד השעון הודעה שאני צריך לעדכן אותו זה אומר שבטוח אין בכך צורך לעדכן את הוינדוס?? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  21. Started by alfred3,

שלום לכל החברים יש לאחי בעיה ואבקש את עזרתכם האדיבה במתן סיוע . לאחר בעיה של אי התחברות לאינטרנט וכתוצאה של הדרכה שגויה של התמיכה הטכנית של חברת האינטרנט . לא ניתן היה להעלות את וינדוס לאחר כיבוי המחשב נסינו להעלות את המחשב דרך הפעלת הוינדוס מהנקודה האחרונה שפעלה טוב .ואכן המחשב עלה אבל עכשיו לא ניתן לפתוח את המחשב שלי לוח בקרה או כל תיקיה אחרת.ניסינו גם את אופציית הREPAIR אך גם זה לא עזר ומופיעה הודעת שגיאה. appname explorer.exe appver: 6.0.2600.0 modname 62191a.dll modver : 1.2.0.5 offset: 0001e77f אודה לכם על מתן עזרה בהקדם תודה

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  22. קניתי דיסק חדש 40g והתקנתי עליו מערכת הפעלה xp, בדיסק הקודם שלי 13g שעדיין עובד יש מערכת הפעלה win 2000 אני רוצה שתהייה לי אפשרות לבחור במערכת הפעלה באתחול המחשב, האם יש אפשרות כזו?, הדיסק הישן מלא בתוכנות והגדרות חשבות ואני לא מעוניין להתקין מחדש שתי מערכות חדשות אחת ליד השניה, אלא להתשמש במערכת הישנה שנמצאת על דיסק נפרד ובדיסק החדש שיש עליו xp. חדש בתודה מראש, אודה על פתרון מפורט אם יש כזה . ביי מיקי.

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  23. Started by 8-Ball,

היו לי בעיות עם הכפתור הימני בעכבר (כשהייתי לוחץ על הפתור הימני על איזה תיקיה נגיד אז זה היה קורס..) אז נכנסתי ל REGEDIT ומחקתי את הדברים מהתפריט של הכפתור הימני ועכשיו נעלמה לי האפשרות : OPEN WITH... איך אני יכול לשחזר את זה?

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  24. Started by SHAY951,

שיניתי את המראה של ה WINDOWS (החלונות, שורת ההתחל...), עכשיו הכל היה טוב ויפה....עד שלא מזמן כל פעם שהוינדוס עולה אני רואה שהמראה השתנה לברירת מחדל של הוינדוס, ורק לאחר כמה שניות יש הודעה: "נא המתן", המסך הופך שחור לבן, ואז המראה משתנה (כמו שמחליפים מראה במאפייני תצוגה).... אני לא מבין ....למה זה קורה? פעם המחשב היה עולה ישר עם המראה ששיניתי והכל היה טוב....יש איזה אפשרות שמסדרת את זה? זה מציק לי, כי לוקח ל WINDOWS יותר זמן לעלות..... תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  25. Started by רוני1,

מה זה בעצם sp2 ומה היא מכילה ומה בדיוק תפקידו של הפירוול והאם הוא הכרחי.....???? הסתכלתי כבר בחיפוש ואשמח אם תענו ל בכל זאת.. תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 597 צפיות

דיונים חדשים בפורומים