עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. קיצר בזמן שאני משחק gta פתאום נתקע לי המחשב ... זה אף פעם לא קורה ... והייתי צריך להפעיל מחדש את המחשב ... קיצר כשאני רוצה להיכנס לווינדוס מופיעה לי שגיעה שאומרת שהקובץ הזה (windows\system32\winload.exe) פגום או חסר . טוב עכשיו אמרתי אין לי כוח לפרמט וזה אזז אני יעביר את ההארדיסק שלי למחשב אחר ויעתיק את הקובץ משם ... מסתבר שאין כזה קובץ בכלל ? לא מצאתי שום קובץ בשם הזה בשני ההרדיסקים (של שלי ושל המחשב השיני ? ) קיצר בסופו של דבר פירמטתי אבל השאלה שלי היא מה הייתה הבעייה פה ואולי היה עוד דרך לפטור אותה ?

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  2. Started by puNani,

אוקיי אז הבעיה שלי היא שכשאני פותח לינק בחלון חדש החלון הזה לעולם לא נטען. הסבר: אם למשל יש לינק שפותח חלון IE חדש, החלון נראה כאילו הוא מנסה לטעון את העמוד אבל הוא בעצם לא. גם אם אני אחכה המון זמן שום דבר לא ייקרה. אם אני אלחץ REFRESH גם כלום לא ייקרה. רק כאשר אני לוחץ STOP ואז REFRESH העמוד ייעלה. הבעיה מפריע מאד מכיוון שפעמים רבות מדובר בחלון שאין בו את הADDRESS BAR או כפתורי שליטה, ואז אין באפשרותי להעלות את העמוד. אני עובד עם WINXP SP2, עם כל העדכונים האחרונים. ניסיתי ללכת להגדרות של EXPLORER ולהחזיר הכל לDEFAULT אך הבעיה לא הסתדרה. למישהו יש רעיון אויל מה יכולה להיות הבעיה?

3. הורדתי את הקובץ של ה 400 KB אני מחלץ מישם 3 קבצים ומשם אני ניתקע אני לא יודע מה לעשות אחרי זה משהו יכול לעזור לי ?

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  4. אהלן. הפעלתי winPE וחיברתי את הדיסק קשיח חיצוני ע"מ להעביר קבצים אלי, והמערכת לא זיהתה אותו. זה אמור להיות ככה? תודה..

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  5. Started by slivinn,

ערב טוב, התקנתי Win7 על הלפטופ שלי כי ה Win8 שמגיע איתו פשוט נורא. לאחר שהתקנתי את כל הדרייברים והתוכנות ניסיתי לחבר את המקלדת BT שלי וגיליתי שהמחשב לאמצליח למצוא אותה. אשמח אם תוכלו לעזור לי לסדר את זה. בעיה:כאשר אני מנסה להוסיף התקן בלוטוס חדש, לא נמצאים שום התקנים. אני מנסה להוסיף דרך Control panel > Hardware and sound > Devices and Printers > Add Device. בחלון שאומר " Select a device to add to this computer" ההודאה המוצגת היא "Searching for devices... Make sure your device is discoverable". מיותר להוסיף שבדקתי אם ההתקן ניתן לגילוי עם הנייד שלי. כמו כן כשלחצתי מקש ימני על האיקון של הבלוטוס ב-Taskbar ולחצתי Add Device, זה לוקח אותי ל Devices and Printers. תהל…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by Monte,

אהלן, אתמול פרמטתי את המחשב שלי, וכשרציתי לעשות אקטיבציה למערכת, עם המפתח שברשותי, נתקלתי בשגיאה שאומרת שהמפתח אינו מתאים למוצר, או לסירוגין גם שאינו תקין. בעצם, המפתח שיש לי הוא לWindows 8, שבעצם מקנה לך את היכולת לשדרג גם ל8.1. השאלה שלי היא אם אפשר לעשות את זה רק דרך התקנה קיימת, ואני חייב לפרמט שוב והפעם ל8 ופשוט לעדכן ל8.1, או שאני יכול גם בדרך כלשהי עכשיו? תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. למה זה קורה לי ? פתאום הוא נידלק לבד אחרי שאמרתי לו להיכנס למצב שינה... איך מסדרים את זה? עדכון למי שאין כוח לקרוא את כל העץ הפתרון הוא: התחל> הגדרות> לוח בקרה> מערכת> "מנהל ההתקנים">מצא את מתאם הרשת (ים), קליק ימני ובחר "מאפיינים". בכרטיסייה "ניהול צריכת חשמל", בטל את "אפשר להתקן זה להעיר את המחשב"

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. שלום, בנסיון לפתור בעיה בווינדוז ויסטה אולטימייט שיש לי, ניסיתי לנטרל את "חוסם התכניות בזמן איתחול". יש לזה אייקון קטן שעולה תמיד עם הווינדוז. המחשב עשה ריסטרט ואחרי שהוא עלה שום דבר הוא לא מזהה - לא כרטיס קול, לא כרטיס רשת וכו. אם אני בא לעשות שחזור מערכת - הוא אומר שהתוכנה לא אקטיבית כי ניטרלתי אותה. בקיצור - כל דבר שאני מנסה לעשות - הוא אומר לי שזה לא זמין. מישהו יכול לומר לי איך אני מגיע שוב לאותו "חוסם התכניות בזמן איתחול" כדי לאפשר את כל אותן התכניות שניטרלתי? תודה!

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  9. Started by kikkler,

לאחרונה פירמטתי והתקנתי XP מחדש. יש לי שתי בעיות עם העברית במנהל קבצים / explorer 1) שמות (של סיפריות, קבצים) מופיעים בעברית הפוכה (אמגוד במקום דוגמא) 2) המועדפים מופיעים בג'יבריש רעיונות?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. אז ככה, את המפרט שלי אתם יכולים לראות בצד... יש לי את ההתקנה של ויסטה אולטימייט 32ביט. אני ממש ממש מתלבט אם להתקין את המערכת על המחשב שלי, כי שמעתי מחברים הרבה סיפורים, שרובם לא היו טובים (דרייברים לא תואמים, חלק מהמשחקים לא עובדים וכו'...) מה אתה אומרים? שווה לי להתקין את המערכת על המחשב שלי?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Blue Omega,

שלום כבר זמן מה שאני נתקל בבעיה בהחלפה בין השפות במקדלת שלי. לפעמים המקלדת שלי נתקעת על שפה אחת ורק לאחר שאני הופך את השפה השנייה לשפת ברירת מחדל במקלדת השפה משתנת. זה קורה לאחר בערך חצי שעה של שימוש במחשב (לאחר הדלקתו) ומאז השפה לא מתחלפת, יש תוכנות מסויימות שבהן כן השפה מתחלפת ויש אחרות שהיא לא מתחפלת לגמרי (בעיקר בחלונות ובאקספלורר). אני משתמש ב-WINDOWS XP PRO המקלדת -MICROSOFT Multimedia Keyboard נ.ב פירמטתי לאחרונה והתופעה חזרה לכן אני חושב שיכול להיות שזה בעיה בדרייברים של המקלדת או בזיהוי שלה ע"י ווינדוס. מקווה שתוכלו לעזור לי

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אהלן בתקופה האחרונה אני שם לב שהכונן C מתמלא מעצמו, ואני כל הזמן מנסה לפנות מקום כי נשאר לי יחסית מעט מקום בכונן, אך הוא תמיד מתמלא מעצמו למרות שאני לא מוריד דברים כבדים. בדקתי את משקלה של כל תיקיה ראשית בכונן C, ולפי החישוב יצא משהו כמו 90 GB, אך הקיבולת של הכונן היא 232 GB ורשום לי שרק 20 GB פנויים. איך ייתכן? לאן נעלמו עוד כ 100 GB ? איפה הם מוסתרים? אשמח לעזרה בנושא.

• 7 תגובות
    • 11k צפיות
  13. Started by Xanadu,

שלום רב, בכל פעם שויסטה חוזרת מ-SLEEP הגלילה נעשית מאוד מאוד איטית (דרך הגלגלת של העכבר) ורק הפעלה מחדש של המחשב פותרת את הבעייה. אני יודע שאני אמור לשנות הגדרות צריכת אנרגיה של בקר USB אבל אני לא יודע היכן משנים את ההגדרה. האם מישהו מכיר את ה-BUG הזה? תודה על העזרה .... (יש לי vista ultimate וסט עכבר מקלדת אלחוטי של מיקרוסופט...)

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  14. Started by tamirgolan,

שלום,מתוקנת במחשב שלי ווינדוס ויסטה הום פרימיום וברצוני לשדרג אותה לאולטימייט(יש לי דיסק סריאל,הכל). הבעיה שאם אני מנסה לשדרג אותה דרך הוינדוס הום מפסיק את הפעולה בהעתקת הקבצים,ואם אני מנסה לשדרג דרך הבוט הוא כותב שאני צריך לשדרג דרך הווינדוס. מה עושים??

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  15. Started by pavlo,

שלום לכולם, בעת הפעלת המחשב אני מקבל את המסך הכחול (Blue screen of death) ורציתי לדעת אם יש אפשרות להפעיל את המחשב ללא פירמוט והתקנת מערכת הפעלה מחדש. יש לציין שהמחשב לא עולה בשום צורה גם לא SAFE MODE. תודה רבה לעוזרים מראש.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by danielpet,

שכל אחד ימליץ על כל מיני גאג'טים שהוא משתמש הנה שלי: Google Search Control System Multi Meter DualcCore Date App Launcher Messenger כל מי שיש לו גם המלצות, שלא יתבייש ממש נוח הגאג'טס האלה

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  17. Started by Shbd,

כל קובץ MPEG שאני פותח הוא מראה לי זמן מסוים ושזה נגמר הסרט ממשיך להתנגן..... פעם זה 3 דקות מתוך שעה וחצי, פעם זה 14 דקות ופעם 50 דקות. ניסיתי להפעיל תסרטים עם MP Classic וזה פעל מצוין. אם אני לא טועה זו גרסה 7??!? האם הבעיה הזאת היא באג כי היא התחילה גם מ- 9....? יש דרך לתקן? למה ה- mp classic לא נוח ממש ויש לו תקיעות משום מה.

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  18. Started by bronco,

מה הנפח המומלץ לדיסק קשיח עבור חלונות 7 ? כיום אני מערכת הפעלה כולל כל התוכנות הנילוות צורכות נפח של 100 מגה וכל זה מותקן על דיסק של 500 מגה תמונות סרטים ומוזיקה נמצאים על כונן אחר חבל לי על כל הנפח של הכונן שלא בשימוש אני חושב להביא דיסק חדש ולהתקין מחדש את מערכת ההפעלה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. יש בעיה שחוזרת אצלי במחשב גם עכשיו לאחר שהתקנתי ווינדוס מחדש המחשב שלי פשוט פתאום בלי שום הודעה מוקדמת ובלי סיבה נראית לעין מכבה את עצמו זה יכול לא לקרות שבוע ואז פתאום לקרות זה יכול לקרות 5 פעמים בשעה זה יכול לקרות ברגע שאני מפעיל את המחשב וזה יכול לקרות אחרי שהמחשב דולק יומיים אין שום חוקיות! איך עולים על מקור הבעיה???

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  20. Started by omri123,

שלום משהו יכול להסביר לי בבקשה איך אני עושה הגנה על הכונן, כלומר, אני יודע שבמחשבים ציבוריים (סיפריות בתי ספר וכו') הדסקטופ וכונן C מוגנים מפני שמירת קבצים עליהם, ישנה אפשרות גם לשמור קבצים על הדסקטופ אבל ברגע שהמחשב נכבה או עושים LOGOFF הקבצים נמחקים. מישהו יודע במקרה איך אני עושה את זה בWINXP, האם זו תוכנה או אפשרויות בWIN? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. for some reason alt+shift doesn't change the language as it used to. i can only do it using ctrl+shift, but it also changes the writing direction (left to right and vice verse) and its very annoying. it can also be done by defining special keys combination (such as alt + shift + 1) for each language but it's even more annoying is there anything wrong with my definitions ? thanks alot [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  22. Started by JohnnyBravo,

מהו התהליך הזה ולמה הוא משמש?

23. לחבר שלי היו מותקנים 2 וינסודים, עשיתי לו פורמט והתקנתי מחדש את הוינדוס עדיין המחשב מראה שיש לו 2, אבל אחד מהם לא עובד, נכנסתי ל default operation system ובחרתי את הראשון אבל עדיין אני רוצה למחוק לגמרי את הקודם/המשני. עוד שאלה שיש לי: איפה אני מוצא SERVICE PACK 1a בעברית?

• 7 תגובות
    • 745 צפיות
  24. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

כאשר אני פותח קבצי msi, שאני מגיע לחלק ההתקנה הוא כותב שהייתה בעיה. Internal error 2755. זה קורה עם כל Msi, יש לי xp sp2. עשיתי חיפוש בגוגל וגם בפורום ולא מצאתי. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 926 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.