עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Bose,

האם כבר יצא גרסה מלאה או שזה גרסת בטא? https://microsoft.order-9.com/winxp64/product.asp?catalog%5Fname=MSTrialandEval&category%5Fname=winxp64&product%5Fid=winxp64&id=cd

2. Started by שמנואל,

שלום. ברור לי שאין דוס ב-XP . אבל האם ניתן להתקין אותה באופן עצמאי ? האם יש תוכנת התקנה לקניה או הורדה ע"מ שבכל זאת ניתן יהיה להריץ DOS ? תודה.

• 5 תגובות
    • 951 צפיות
  3. Started by contA-,

אהלן אנשים! הרבה זמן התעניינתי בדבר הזה,הזכרון הוירטואלי הזה שאפשר לשלוט בו ולקבוע את גודלו.. אז ספרו לי בבקשה,מהו הזיכרון הוירטואלי?,האם אני צריך שיהיה קובץ החלפה כזה גם בכונן D? (אצלי ב-C נמצא הווינדוס וב-D התוכנות והמשחקים),כיצד אני קובע את גודלו של קובץ ההחלפה ומהם הגדלים המומלצים? תודה רבה לעוזרים.. (!!)

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  4. אולי מישהו יכול לעזור לי בבעיה המוזרה הזאת? המערכת שלי דיי חדשה WINDOWS XP PRO SP2 הותקנה לפני שבוע , ישר אחרי ההתקנה אני רואה שיש ברקע תהליך לא פעיל של המערכת שלא ניתן לסגור אותו או להרוג אותו בשום צורה שהיא. זה לא SPYWARE עשתי סריקות והכל ועדיין אני לא מצליח לבדוק מה זה כפי שניתן לראות בתמונה הוא גם לוקח 99 אחוז שימוש ב CPU למרות שהוא דיי קטן 29K עדיין מורגשת איטיות לפעמים. מישהו יודע מה זה?

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  5. Started by new!!!!,

מחר אני עושה פורמט להתקין SP 2 כן הוא לא? או לחקות לאיזה עידכון של SP2?

• 12 תגובות
    • 703 צפיות
  6. Started by Bone-Breaker,

השגיאה הזאת מופיעה כל פעם שהווינדוס עולה ואין לי מושג מה זה אומר ומה לעשות. אם זה קרה למישהו או שיכול לעזור לי אז שיגיד. תודה.

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  7. Started by NighTmarE,

הממ אוקיי אני משתמש ב windows xp ורציתי לברר איך אני מכניס עברית לדוס?

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  8. יש לי מערכת הפעלה Win Xp - Home Edition בעיברית... המחשב שלי זה המחשב שמתואר למטה... כאשר אני מתחבר לאינטרט ואח"כ מנסה להתנתק אני לא מצליח לעשות זו בצורה "נורמלית", אני לוחץ על התנתק, ה- icon נשאר, ולאחר זמן מה אני פותח את ה- Task Manger ורואה כי התוכנית לא מגיבה. אח"כ אם אני מנסה לכבות את המחשב בצורה אוטומטית אז אני לא מצליח, אני לוחץ על כיבוי, הכיבוי האוטומטי מתחיל, זה מגיע ל: "שומר את ההגדרות שלך", ונתקע שם לנצח, עד שאני יבצע כיבוי "אגרסיבי". עשיתי התקנה מחדש של ה- Windos, והבעיה עדיין קיימת...!!!! מה עושים??? תודה מראש

9. Started by Impreza,

התקנתי אותו ולא ראיתי בהתקנה משהו שמזכיר Regional כמו ב XP אז עכשיו הווינדוס באנגלית אבל לא תומך בגופנים בעברית.. מה אפשר להוריד או לעשות?

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  10. טוב, אז התקנתי WIN XP חדש ובהגדרות של השפה נראה לי שסימנתי איזה משהו של UNICODE או משהו במסך ההוא, ועכשיו מוצגים לי כל מיני דברים לא טוב, כמו למשל: http://www.geocities.com/hurricaneil2000/312214.JPG גם מופיע חלק בג'יבריש, וגם הכתב כאילו גדול מדי ואני לא יכול לראות את כל מה שכתוב.. וזה בכמה מקומות ככה.. רעיונות איך לפתור מישהו? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  11. יש לו וינדוס באנגלית איך עשוים תמיכה בעברית? :s05:

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  12. Started by אביחי,

יש לי צורב חיצוני, וכאשר אני מחבר אותו (חיבור USB) לאחד מהמחשבים שלי שבו מותקנת מערכת הפעלה windows 98 , הוא לא מזהה את כונן הצורב. לפעמים המחשב : מוצא חומרה חדשה. אבל אין לי שום תקליטור שבו אני יכול להתקין את החיבור של הצורב (בשני המחשבים הניידים שלי שבהם יש windows xpהמחשב מזהה מייד את הצורב)

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  13. ניסו לעזור לי בפורום אחר ולא עזרו, אז ככה יש לי windows xp pro hebrew כן קיים דבר כזה... אז בבקשה נסו לעזור לי בעברית.... אז ככה אני מנסה לעשות כיבוי למחשב והוא רושם לי "כעת ניתן לכבות את המחשב" ולא מתכבה אני צריך כל הזמן לכבות אותו ידנית וזה מבאס כי יש לי מחשב ממש טוב כפי שניתן לראות... אז בבקשה תעזרו לי... :-\

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  14. Started by LRa,

האם קיים משהו טוב?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. יש לי אקס פי פרו ואני אל מצליח להיכנס אליו בגלל שאני לא זוכר את הסיסמת כניסה יש איזה קומבינה לעקוף את זה?? תודה..

• 6 תגובות
    • 746 צפיות
  16. Started by biggie,

מישו יודע?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by thegodx,

אמרו לי שהמערת ההפעלה ווינדוס אקס פי 64 ביט יצא כגירסה בטא ובגלל זה אני שואל העם האקס פי הפרו הרגיל ישתמש במלוא הביצועים של המעבד AMD A64-BIT 3000+ תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  18. Started by RayZ,

היי. אני מיתכוון להתקין על הנייד הביתי (לא שלי) Windows 98 Se אם אתם שואלים למה לא XP.. התשובה היא שהמחשב הוא פנטיום 2,ו 128 MB זיכרון. בקיצור,נאבדה לי לגמריי האריזה עם הסיריאל. מה אני עושה עכשיו?

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  19. כי שאני בא להתקין אותו (לא את ה-C) אז זה מיד מסיים או ישר אומר שזה סיים.

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  20. Started by LRa,

ברשותי מחשב שמון עליו XP. אני מעוניין להתקין XP נקי וחדש, זאת אומרת למחוק את הספריה של WINXP ואת הספריה של PROGRAM FILES. כיצד אפשר לעשות זאת? תודה

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  21. Started by RayZ,

אני עד עכשיו לא הבנתי.. מה ההבדל בין ווינדוס XP פרו לבין הווינדוס XP הרגיל? (הום ופרופסיונל)

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  22. .. תראו אני קונה מחשב חדש.. יש לי כרגע Home edition בעברית? מה ההבדלים ביניהם? Home ו PRO.. מתי ה 64 ביט ייצא?..

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. היי פעם ראשונה שיש בעייה שאני לא מצליח לפתור הקיצר יש לי SP2 לווינדוס אקס פי בעברית...הקטע שלפעמים אני מנסה להוריד סתם קבצים מאתרים מוכרים ולא מוכרים וזה רושם לי שההגדרות האבטחה שלי אינן מאפשרות לי להוריד קובץ זה. אוקיי, נכנסתי להגדרות של האקספלורר ולהגדרות אבטחה, סידרתי את הכל בדיוק כמו אצל חבר שלי שאצלו אפשר להוריד הכל, אבל במדוייק. זה עדיין לא נותן להוריד. מה לעזאזל הSP2 הזה רוצה ממני???????? למה הוא חוסם לי ישר קבצים כל קובץ שאני מוריד מבלי לשאול אותי אפילו??????? מה הוא דפוק? אפילו הורדות מ DOWNLOADS.COM ואפילו הורדות מפה.

24. Started by Y0_oSSI,

-------------------------------------------------------------------------------- What should I do In the languges setting already installed [move][/move]

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by RayZ,

קרה משהו קצת מוזר ב 'המחשב שלי' היסתכלו בתמונה על הסמלים,ותבינו לבד. מישהו יודע למה זה קרה בדיוק? זה לא נוח..

• 8 תגובות
    • 786 צפיות

דיונים חדשים בפורומים