עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by ozwrx,

אוקי היום פירמטתי והתקנתי את המחשב החדש שלי שמתי וינדוס XP והכל התקנתי כמו שצריך אחרי זה התקשרתי לאינטרנט וביקשתי שיעזרו לי לחבר את האינטרנט את החייגן מחדש והכל עבד טוב ויפה האינטרנט עבד מעולה אחרי זה עשיתי UPDATE לכל הווינדוס ואחרי זה התקנתי את ה SP2 ואזזזזזזזזזזז המחשב עשה ריסטארט ואחרי זה האינטרנט פשוט לא זז וגם נתקע אחרי זה לא יודע מה קרה???????????? למה זה? אחרי זה התקשרתי לאיטנרנט זהב והוא אמר לי שיש וירוס...........ממממממממ בדקתי בMSCONFIG וראיתי שיש קובץ מוזר מאודדדדדדדד ALXHZX.EXE שזה כנראה הוירוס בקיצור איך אני מוריד אותו? מה עושים אחים שלי? בדקתי באנטוירוס והוא לא מוצא אותו בכלל הסרתי את ה SP2 והנה האינטרנט עובד.............אז מזה יכול להיות? הוירוס עוד על המח…

• 10 תגובות
    • 936 צפיות
  2. Started by pssheba,

office 2000 כשרציתי להדפיס קובץ word קיבלתי 2 אפשרויות הדפסה: מדפסת, פקס. לא כך הם פני הדברים ב office xp. האם האפשרות לשלוח קובץ בפקס איננה קיימת או שיש צורך בהתקנה מיוחדת ? תודה !

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by T_Moni,

הנה הפתרון לבעייה שלכם!!! כנסו אנשים!! http://wmh.walla.co.il/clubs/2004/11/25/512037/AutoEXEC.NT.html

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  4. כרגע התקנתי את windows xp home , וחיברתי את המדפסת.. הווינדוס לא מזהה לי אותה אוטמטית... המדספת זו HP 656 . ואיבדתי את הדרייבר, מה לעשות?

5. Started by rambo88,

שלום כשאני לוחץ על המחשב שלי קליק ימני עם העבר מופיע לי manage ואני זוכר שהיה שם ניהול פתאום נהפך לmanage עכשיו אני לוחץ על זה הוא רושם אין אפשרות לאתר את null וודא שהקלדת את השם נכון עשיתי חיפוש מצאתי ת'קובץ אני רואה אותו בתוך התיקיה של הווינדוס אז למה הוא רושם שהוא לא מוצא??תודה ונא לא לענות בשבת

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  6. שאני מפעיל קובץ דוס תראו מה הוא כותב לי 16bit ms-dos subsystem c:\windows\system32\cmd.exe c:\windows\system32\autoexec.nt the system file is not suitable for running ms-dos and microsoft windows applications choose close to terminate the aplication מזה ומה הפיתרון בבקשה זה חשוב.... תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  7. Started by Einat,

הבעיה שנתקלתי בה היא כזאת: יש אצלי רשת של 4 מחשבים. אני מעוניינת ש - 3 מהם יוכלו לשתף משאבים אחד עם השני - כלומר שמכל מחשב יוכלו לגשת לתיקיות על האחרים ושהמחשב הרביעי לא יוכל לראות ולשתף משאבים עם ה- 3 האחרים אבל שעדיין יהיה מחובר אל הרשת. כל ניסונותי לגלות איפה אני יכולה לחסום הרשאות למחשב הרביעי עלו בתוהו, כרגע המקסימום שראיתי שגרסאת ה- HOME יודעת לתת זה או שכולם רואים או שאף אחד לא רואה. האם ידוע למישהו על פתרון לבעיה? תודה מראש למסייעים..

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  8. Started by dannygnh,

1.איך ניתן להתקין winxp בעברית , כשבעלית דיסק התקנה הכל כתוב באנגלית? 2.כשה xp בעברית עולה קימת הודעת שגיעה שחסרים קבצים, האם ניתן להשלים את אותם קבצים דרך דיסק התקנת xp באנגלית? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  9. החלטתי שיותר נוח ומקצועי לעבוד עם הווינדוס כאשר שפתו תיהיה אנגלית... אני הולך ל: לוח הבקרה> אפשרויות אזור ושפה , שם ניסיתי לשחק בהגדרות ובסוף לא יצא מזה כלום. למישהו יש דרך או פיתרון אחר?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. אני זוכר נתנו פה פעם מדריך אבל אני לא מוצא!

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  11. Started by pssheba,

האם המחיר זהה בכל מקום ? האם דרך האינטרנט זה יותר זול ? אפשר לקבל link לרכישה כנ"ל דרך האינטרנט ?

• 8 תגובות
    • 944 צפיות
  12. Started by Vladgi,

התקנתי את הווינדוס וגם את חבילת השירות 2 ולא היו לי שום בעיות,לאחר כשבוע בהפעלת המחשב לפני שהלוגו של הווינדוס עצמו והטעינה הזאת של הווינדוס מופיעים יש מין תקיעה כזאת,אתה מן רואה את התמונה של הלוגו על המסך במשך כ-10 שניות והיא עמומה כזאת לא בהירה ומושחרת ורק אחרי 10 שניות היא מתבהרת והטעינה עצמה של ווינדוס מתחילה. יש למישהו מושג איך לפתור את הבעיה הזאת?אני מקווה שזה קשור לפה

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  13. מחשב חדששששששששש אני לא מאמין שהוא לא מתכבה אוטומטית!!! זה מרתיח אותי!!! :pissed: בקשה תעזרו לי, אני עושה לו כיבוי והוא רושם לי הודעה "כעת ניתן לכבות את המחשב" ואני צריך כמו איזה לעוור לכבות ידנית אתם לא יודעים איזה מבאס זה אם יש לכם פתרון כוונו אותי אליו, תודה. :s05: :s05: :s05:

• 7 תגובות
    • 903 צפיות
  14. Started by Psycho17,

ערב טוב אנשים!!!!!!!!! רציתי לדעת מתי אמור לצאת Win Xp Pro SE? בתודה מראש אלדד כהן.

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  15. ויש לי XP זכור לי שמצאתי טוריאן בקובץ הזה ומחקתי אותו, נדמה לי. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  16. Started by 8-Ball,

יש לי WIN XP + SP2 ויש לי את הקובץ הנ"ל בכונן C והוא תופס ג'יגה וחצי... כשעשיתי איחוי דיסק הקובץ היה לא נגיש או משהו וככה גיליתי על קיומו.. האם זה נורמלי? אפשר למחוק? מה זה הקובץ בכלל?

• 15 תגובות
    • 3.4k צפיות
  17. שאני לוח על CTRL+ALT+DEL ואז על תהליכים יש לי תהליך שם התהליך: תהליך לא פעיל של המערכת זה לוקח לי שימוש מי המעבד פעם 95 פעם 40 פעם 80 משאבים מי המעבד כחה זה צריך להיות?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by dr_drek,

הקובץ נמצא לי בprocesses תחת המשתמש שלי (בXP בtask manager רשום שהוא שייך למשתמש לי). הקטע הוא שהוא לוקח לי בין 95 ל 99 אחוז מהCPU. זה לא נראה לי נורמלי אבל אני לא מבטל אותו כי הוא נשמע לי חשוב. בבקשה תעזרו לי. המחשב שלי ממש איטי בגלל זה. כאשר אני מבטל אותו המחשב נהיה מהיר,אבל כל פעם שאני מעלה את הווינדואס הוא עולה שוב

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. Started by rambo88,

תגידו לי חברה האם אפשר להשים 2 ווינדוסים למשל אקס פי home ואחד proואם כן אז איך מה להתקין אחד על השני???

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by The UnKnown,

While i am stray in the Xp, play NFSU2 and just playing music, ICQ etc, the Xp suddenly making restart with no resson? What can be the problem ? *The temps around 40-50 Thanx!

• 9 תגובות
    • 900 צפיות
  21. Started by Vortex,

שלום, כחלק ממאמציי לפנות מקום על הדיסק הקשיח, מצאתי תיקייה הנקראת SoftwareDistribution בתוך תיקיית Windows. הווינדוס הוא כמובן XP PRO. התיקייה שוקלת 530 מ"ב! ומעולם לא נתקלתי בה...האם היא חיונית? תודה!

22. הפך אותו במאה שמונים מעלות. איך מחזירים? (מדובר בסרט ספציפי, אך לא בטוח, אולי גם בשא הסרטים). (WIN98?\)

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  23. אני מנסה את הפקודה הזאת בחלון הפעלה וזה אינו פועל אני אמור לרשום את זה Control Powercfg.cpl? ואז עולה לי חלון אבל זה אינו מגיב!!! מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  24. Started by Rule The Pc,

אהלן יש לי על הדסקטופ קובץ שלא נוכן להימחק והוא אומר שהוא בשימוש ניסיתי למחוק בSAFEMODE וזה עדיין בשימוש איך מוחקים את החרא הזה?

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  25. Started by noam-r,

עשיתי Slipstream ל SP2 לפי המדריך והכל הלך יופי. איזה עוד דברים שווה להוסיף לדיסק התקנה של ה XP לפני שאני צורב אותו ? הכוונה היא להעלות את כל הדברים שיעזרו לי עד שהמחשב יהיה מחובר לאינטרנט... כל רעיון שאתם חושבים עליו יעזור מתוכנות כמו winzip/winrar דרייברים שיעזרו או כל דבר אחר

• 2 תגובות
    • 819 צפיות

דיונים חדשים בפורומים