עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. תמיד זמן קצר לאחר פירמוט והתקנת ווינדוס אקספי תמידדדד אני עושה מתי שהו ריסטארט למחשב ואז מופיע לי הדבר הכי מעצבן בעולם!!! :pissed: מופיע לי הלחון הזה ריבוע עם תמונה כזאת של אופנוען או כל תמונה אחרת ואז אתה צריך ללחוץ עליה כדי להיכנס לווינדוס איך אני מבטל את זה קיבינימאט??!?!?!??! :s05: ??? :s05:

• 14 תגובות
    • 953 צפיות
  2. Started by asta,

hay everybody מאז שהיתקנתי sp2 אני אוכל קש ניסיתי לבטל את הפס הצהוב המעצבן של ה-pop-up blocker ואת הציפצופים המאפנים שהוא עושה אולם ללא הצלחה כשהתיאשתי ניסיתי לבטל אותו לגמרי tools --pop-up blocker---turn off pop-up blocker אולם זה לא הצליח מה לעשות? האם הדרך היחידה להסיר את service pack 2 ולהתקין מחדש? הערה:מדובר ב-xp home edition חוקית + service pack 2 שנישלח אלי ב-cd מ- מיקרוסופט ישראל בעייה אחרת: יש לי חשבון מוגבל limited account שאני מישתמש בו לגלישה בילבד הבעייה היא שאני רוצה לבטל באופן קבוע את ברירת המחדל שלו לגבי סידור הקבצים שהיא סידור אוטמטי לפי שם arrange icons by name + auto arrange אני יכול להפוך את החשבון המוגבל לחשבון administrator אבל איך אני גורם לכך שה…

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  3. Started by oooz,

ניסיתי כמה... אבל הם לא עובדים משום מה... תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by rambo88,

שלום לכולם יש לי בעיה והיא כשאני לוחץ על המחשב שלי קליק ימני עם העכבר אז אני זוכר שהיה לי ניהול ובטוח יש את זה לכולם ואחרי כמה זמן זה פתאום השתנה לי לmanaga ואני לוחץ ואז הוא רושם אין אפשרות לאתר את [null] ודא שהקלדת את השם נכון ולאחר מכן נסה שוב אז אחרי זה עשיתי חיפוש ומצאתי ת'קובץ null ומצאתי אותו אז למה הוא רושם לי שהוא לא מוצא את זה?בכל מקרה אם משהו יוכל לשלוח לי ת'קובץ הזה מהמחשב שלו למחשב שלי אני ממש יודה לו ואז אני יראה אם זה עובד תודה רבה למי שיעזור לי באמת המשך יום טוב

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום, אני עובד תחת Xp כאשר כל המחיצות בפורמט NTFS. הגדרתי 2 יוזרים במצב Limit. איך אני מגביל לשם דוגמא את שאר היוזרים מלהיכנס למחיצות/ספריות מסויימות? ובכלל איך אוכל לבצע הרשאות מתקדמות יותר? תודה.

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  6. יש לי אינטרנט 2 MB עם בזק בינלאומי ו SP2 ועד כלפני כמה זמן הכול היה סבבה פתאום בזמן האחרון ה אידונקי והקאזה ו ה ביטורנט פשוט לא זזים לי ומורידים לי על מהירות מצחיקה של לא יותר מ 10 K וכבר פתחתי את כול הפורטים וכול החרטא הזה... מישהו יודע למה זה ?!?! בבקשה תעזרו

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  7. Started by diesel_r,

שלום ... האינטרנט יעני מה שזה מראה לי באתרים כאילו גדל פתאום הרזולוצייה אבל רק של האתרים... הכל פתאום גדול באינטרנט והצבעים של הדפי אינטרנט השתבשו וכל מיני יש למישהו מושג מזה??? ואיך אני מסדר את זה .. זה נורא לא נוח...!!! תודה ! הנה תמונה של איך זה נראה כדף של וואלה... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 681 צפיות
  8. Started by m3tr0x,

שלום פורום Windows, הורדתי סרט ועכשיו אני לא מצליח למחוק אותו מהמחשב עשיתי ריסטרט וזה לא עוזר..... יש לי WinXP איך מוחקים אותו מהמחשב ? זה כותב שהוא בשימוש אני לא יודע מה לעשות........ הקובץ הוא מסוג AVI

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  9. Started by shiran,

שלום לכולם משהוא יודע אולי אם יצא כבר הwin החדש?? כי אני רוצה להתקין אותו על המחשב החדש שירן (בת)

• 11 תגובות
    • 856 צפיות
  10. בהתקנה של כל תוכנה, מזוהה ולא מזוהה, קופץ לי החלון הזה. אני מסיר את הוי- אך זה שוב יקפוץ עם תוכנה אחרת. התקנתי כבר כמה פעמים ווינדוס עם SP2 ולפי מה שזכור לי הדבר הזה קפץ רק פעם אחת, הייתי מבטל את זה ומעולם זה לא היה מופיע שוב. אחרי ההתקנה הנוכחית, משום מה זה שואל ספציפית לגבי כל קובץ. אציין שהדבר היחיד ששונה בהתקנה הזאת מההתקנות הקודמות זה שהפעם פירמטתי בNTFS במקום FAT32 כמו שהייתי עושה פעם.....................ואני לא ממש לא מבין מה הקשר, ומה עוד יכול לגרום פתאום לשינוי המוזר הזה? איך אני מעיף את החלון הארור הזה?????? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  11. Started by kotel,

http://arstechnica.com/news.ars/post/20041022-4342.html

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  12. Started by Shasoosh,

זו היא בעיה שמציקה לי ב Xp כבר זמן מה. האם יש Tweak כלשהו כדי שדפדוף בתוך ספריה יהיה מהיר ולא תיהיה "סחיבת איקונים"? לדוגמא : ספריה פשוטה לגמריי : תחת תצוגה, רק האפשרויות "תמונות ממוזערות" ו"פרטים" האיקונים זזים בצד לצד בצורה חלקה, בכל השאר כמו "סמלים" ו"רשימה" יש את האיטיות הנוכחית, דבר זה קורה בכל הספריות. איך פותרים זאת ונשארים על תצוגה של "רשימה" ?

• 7 תגובות
    • 633 צפיות
  13. Started by POD,

שלום לכולם, יש לי שתי מערכות הפעלה עובדות 98 ו- XP, ברצוני להתקין את ה- 98 מחדש (לא משנה מה הסיבה) ויש לי כמה התלבטויות: 1) חשבתי לגבות את ה- MBR על דיסקט, להתקין WIN98 ואז לשחזר את ה- MBR כדי לשחזר את הקישור ל-98. 2)קראתי על זה כבר בפורום, פתחו נושא כזה http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=13545.0, יש שם איזושהי דרך על לשנות רק את ה- BOOT.INI. 3)ויש את הדרך הזו http://www.petri.co.il/install_windows_98_after_windows_xp.htm.(שניסיתי אותה בעבר והיא לא עבדה לי.) איך יכול להיות שיש דרך כ"כ ארוכה ומסובכת כמו מס' 3 אם אפשר את דרך מס' 2 קצת הסתבכתי. אודה לכם אם תעזרו לי.

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  14. Started by t d,

שלום לפני כמה זמן עדכנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך שלי: RADEON 9800 PRO , ל 4.9 עם catalyst, אך כאשר ניסיתי להכנס לcatalst הוא טען שאני צריך להוריד מהאתר של microsoft את Microsoft .NET Framework 1.1 , הורדתי, התקנתי ומאז זה עובד והכל טוב ויפה... כמעט הכל, כל פעם שהמחשב נכנס לstand by, שלא נוגעים בו 15 דקות, לא רק שהמסך נכבה, אלא הוא יוצא למסך שנותן לי לבחור עם איזה פרופיל להכנס לwindows , זה נורא מעט את הכניסה למחשב ודי מעיק, מה אני יכול לעשות בנידון? כיצד אוכל לבטל פונקציה זו?

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  15. במחשב עם win 98 עוד לפני שעולה ה-win אז הוא אומר שהוא לא מוצא קבצים ואם רוצים להמשיך ללחותץ ok. הוא אומר שזה מופיע ב-system.ini וחיפשתי את הקבצים שם שהם dfs.vxd , vredir.vxd ו- msnp32.dll. הוא אומר גם שאפשר להעיף את זה מה-regedit נראה לי. איך אני מעיף אותם? תודה.

16. Started by POD,

שלום לכולם. יש לי את מערכות ההפעלה XP ו- 98SE. בשניהם סל המיחזור נראה מלא, אבל כשאני פותח אותם אין שם כלום. אם אני רוצה לרוקן אותם קופצת לי הודעה "האם אתה בטוח שאתה רוצה למחוק..." (אתם מכירים את ההודעה ). הבעיה העיקרית שלי היא ב- 98SE, בסל המיחזור שם יש לי קובץ שאני ממש צריך, אבל משום מה אני לא רואה אותו . אני יכול לרוקן את הסל ואז לחפש את הקובץ בעזרת תוכנת שיחזור, אבל אם יש לכם דרך יותר בטוחה, אני אשמח לשמוע עליה ??? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  17. יש לי את המתרגם הזה לעברית.. עכשיו השאלה היא אם אפשר להכניס אותה להתקנה שזה יהיה ישר עיברית בלי שאני יצטרך להתקין מהתחלה אחרי כל פירמוט? אם כן, פרטו בבקשה =)

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  18. נדפק לי הכונן דיסקטים ואין לי boot של win98.

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  19. התקנתי היום Windows XP + SP2 והתקנתי אימיול והאימיול לא מוכן להתחבר וכל סרבר הוא רושם לי Appears to be Dead ולא מתחבר... יש לציין שפתחתי את הפורטים של האימיול גם ברשת וגם במרכז האבטחה של הווינדוס... מה עוד אפשר לעשות בשביל שיתחבר?? תודה מראש לעונים!

• 12 תגובות
    • 974 צפיות
  20. Started by אביחי,

יש לי מחשב שבו מותקנת מערכת הפעלה Windows 98 , כאשר אני מדליק את המחשב, ה Windows לא עולה (מראים רק את הפתיחה שכתוב Windows 98, ואז יש רק מסך שחור). אני יכול להעלות את המערכת רק במצב בטוח. כאשר אני עושה מאפיניים בשולחן העבודה, כתוב בהגדרות. על הצג, "(התקן לא ידוע)צג לא ידוע)וצג-)" אני נתקתי את המסך,וכאשר ה Windows, עלה במצב בטוח (שיערתי שהוא עלה),וחברתי אותו (את המסך). ואז הוא כתב את השם של הכרטיס מסך , במקום ההודעה על הצג. (היה כתוב GEFORCE 4 440 MX AGP 8X,זה מה שאני זוכר). הפעלתי את המחשב מחדש. וזה עבד,זה קרה עוד הרבה פעמים. לפעמים הצלחתי בשיטה הנ"ל. ושלא הצלחתי,אבי לקח את המחשב לטכנאי פעמיים (על אותו מקרה, ושילמנו על כל תיקון 200 ש"ח). עכשיו זה שוב קורה, ואני לא יודע…

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  21. התקנתי את הווינדוס וגם את חבילת השירות 2 ולא היו לי שום בעיות,לאחר כשבוע בהפעלת המחשב לפני שהלוגו של הווינדוס עצמו והטעינה הזאת של הווינדוס מופיעים יש מין תקיעה כזאת,אתה מן רואה את התמונה של הלוגו על המסך במשך כ-10 שניות והיא עמומה כזאת לא בהירה ומושחרת ורק אחרי 10 שניות היא מתבהרת והטעינה עצמה של ווינדוס מתחילה. יש למישהו מושג איך לפתור את הבעיה הזאת?אני מקווה שזה קשור לפה

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  22. Started by TaL_E,

יש לי חבר שאני מתקין לו במחשב ווינדוס 98 SE. השאלה שלי היא כיצד ניתן לעדכן לו את הווינדוס ללא חיבור לאינטרנט? אני יודע שה-SP1 פועל גם על ווינדוס 98 SE, האם זה נכון? אם כן, איפה אפשר להוריד הורדה מלאה שלו ולא פאטץ' של חיבור לאינטרנט אח"כ תוך כדי התקנה? ד"א אין אפשרות חיבור לאינטרנט או לרשת בכל מקרה. תודה מראש!!

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  23. כאשר אני נכנס לכתובת שציינתי בכותרת איך אני יכול לדעת מה זה מה? כל מה שרשום שם זה בראשי תיבות אני רוצה לדעת איך אני משיג מידע לגבי כל Process? תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by dillen,

אנשים יש לי בעיה במחשב הוא איטי רצח..בכלל לא זז והוא לא היה ככה. יש לי פנטיום 4 לא הכי חדש ואין לי הרבה תוכנות מותקנות. במנהל המשימות הוא מראה לי מלא דברים שאני בכלל לא יודע מה הם אולי תוכלו להגיד לי מה זה..ואם זה אמור להיות ככה.. יכול להיות שזה וירוסים או משהו כי אין לי מושג איך להסיר את זה. תודה לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  25. יש לי תוכנות שעולות אוטומטים עם הפעלת המחשב, בלי שאני שולט בזה. כלומר הן לא מופיעות ב MSCONFIG, וגם לא רואים אותן בתוכנות כמו WINXP MANAGER וכו'.. איפה אני יכול לראות את רשימת כל התוכנות? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 807 צפיות

דיונים חדשים בפורומים