Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
יש לי דיסק התקנה של windows משנת 2004 עם service pack 1 ואני רוצה לפרמט את המחשב, מה יכולות להיות ההשלכות? איזה דברים לא יהיו לי או לא יותקנו לי על המחשב? ואולי אני יוכל להוריד את כולם מהאתר של microsoft?
-
- 7 תגובות
- 705 צפיות
-
-
יש לי בעיה שכנראה קשורה לדרייברים . משחקים מסוימים קורסים(כאילו מנתקים את הכבל שמחבר בין מהכרטיס מסך למסך ואני חייב לעשות ריסט) אצלי ,אבל רוב המשחקים פועלים כמו שצריך בלי בעיות. היו לי קרסות בWANTED ,בטלתי את ההגנה של NOD32 והמשחק הפסיק לקרוס. עכשיו קורה אותו דבר עם Dead Space . נסיתי לבטל את ההגנה של NOD32 אבל זה לא עוזר. בדקתי בevent viewer אם יש שגיאות ומצאתי כמה שקשורות לCatalyst Control Center: 1 0000000001: 2009-05-15 17:06:48:478 Failed to merge manifest file: C:\Program Files\ATI Technologies\ATI.ACE\MOM-InstallProxy\mom-installproxy.xml with exception: Could not find file 'C:\Program Files\ATI Technologies\ATI.ACE\MOM-InstallProxy\mom-installproxy.xml'. Error…
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום חברים, לאחרונה הגדלתי את הזכרון במחשב שלי מ- 1 גיגה ל - 2 גיגה הזכרונות הם של Kingston 400mhz - 2 סטיקים. עכשיו, המחשב עדיין לא בשיאו ואף נתקע מדי פעם עד שהעכבר לא זז. רציתי לדעת כיצד אני מגדיל את הזכרון הוירטואלי, ומה זה בכלל ?
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
בעבודה שלי אני משתמש בווינדווס 2000 NT ותמיד כשהווינדווס עולה מרסטארט יש איזו תמונה שעולה ואז רק התמונה שהגדרתי שתעלה עולה עם שאר האייקונים... יש לכם מושג על מה אני מדבר ואיך לעשות שרק התמונה שהגדרתי תעלה?
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום אני מחפש פקודה שאוכל לרשום בCMD או בהפעלה שתגיד לי אם פורט מסוים פתוח תודה
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני לא משתמש ב MSN אבל כן משתמש ב HOTMAIL וכל פעם שאני משנה עמוד בהוטמייל ה MSN נדלק ונכבה מחדש ומאיט בצורה משמעותית את המחשב ... מישהו יודע איך גורמים לו לא לעשות את זה ? ???
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-
-
-
שלום אני משתמש בחלונות XP. משהו מוזר קרה לי. אני לוחץ על מחשב שלי. ורואה אות כונן C. נכנס לתוך כונן C ומסמן את הקבצים כולם ולראות מה הגודל ספריות וקבצים הכל. וקיבלתי תוצאה גודל 4GB תיקיות וקבצים. ןאח"כ חוזר לאות כונן C לוחץ קליק ימיני בעכבר על אות כונן C פותח תפריט לוחץ מאפיינים, ורואה שם כתוב שטח בשימוש 7GB מקום פנויי 1GB. אני לא אני לא מבין משהו לא בסדר בגודל. אני נסיתי להיכנס למחשב שלי --- לוחץ בתפריט "כלים" ---> אפשרויות תיקייה ---> ומסמן V הצג את כל הקבצים ותיקיות מוסתרים. ובדקתי שעדיין זה אותו דבר גודל. מה יכולה להיות בעיה? מישהו מכיר את תופעה כזאת? בתודה מראש מיקי
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום אני כבר שבוע בנסיונות לאתחל את המערכת שלי עם בקר רייד חדש.אבל משום מה כל הטמעת דרייבר שעשיתי נכשלה. האם יש פיתרון אחר??.עברתי כמעט כל כל מערכת מבוססת XP אפשרית כולל שרתי 2003 ועדיין המערכת אינה עוברת את התהליך הראשוני. אני מחפש תוכנה אחרת חוץ מאנלייט להטמעת דריבר במערכת הפעלה (אני מכיר את הוילייט לויסטה) כמובן כל פיתרון יתקבל בברכה. חשוב לציין שאין לי דיסקטים
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
היי.. קודם כל אני חייב לציין שהפורום פה הוא אחד הדברים המפליאים שעולם האינטרנט סיפק לי. כל הכבוד !!! אינני גאון מחשבים (למרות שאני מתיימר להבין קצת) אך המידע שיש ברשותי הינו מספיק ע"מ לקבל עזרה. אז ככה... אני רוכב תחרותי במירוצי ראלי (ג'יפים, כמו בפאריס-דאקר) ואני מנווט עם מחשב טאבלט של פוגיטסו 4121. כמעט לאחר כל מירוץ אני נדרש לקנות הארד דיסק חדש מכיוון שההארד דיסק נדפק לגמרי מרמת הזעזועים שהוא סופג ולכן המחשב שובק חיים לאחר זמן לא רב ואני נדרש לנווט ע"י מכשירים ומפה. חשבתי להחליף את הכונן הקשיח בזכרון מסוג COMPACT FLASH. זהו זיכרון שיכול לספוג זעזועים ואינו מושפע מטלטולים או מכות. אני יודע שהדבר אפשרי מכיוון שבמחשבי הנווטים המקצועיים אין הארד דיסק אלא כרטיס זכרון. קניתי…
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שאלה... האם Win 2000 יעבוד טוב על מחשב P350 עם 128 Ram? אני לא משחק כל מיני משחקים. זה מחשב רק לאינטרנט ולעבודות ואני לא אוהב את Win98 כי היא דפוק ובא לי כל הזמן לירות במחשב. :AR15:
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
-
אני לא רוצה שהם יהיו על כונן מערכת ההפעלה אלא בכונן ה-DATA שלי... הייתה לי אפשרות לשנות זאת ב-XP אך ב-VISTA אני לא מוצא... אם מישהו יודע שיגיב... אגב- ויסטה היא מערכת ממש טובה (יש לי Ultimate), ממשק מגניב, עובדת במהירות... ואם למישהו יש רשימת תוכנות/דרייברים שעובדים אני אשמח לקבל כי כמובן חלק מהדברים לא ממש עובדים לי... ניסיתי להפעיל משחק שהתקנתי ב-XP והפעלתי אותו מהכונן של ה-XP כאשר לא התקנתי אותו ב-VISTA והוא עבד! איך זה יכול להיות? אפשרי לעבוד ככה? תודה לעוזרים מראש
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
שלום התקנתי לא מזמן WIN 7 ואני מרוצה. חוץ מבעיה אחת, אם למשל אני נכנס לGTA SA אז המשחק עולה לשנייה וקופץ לשורת המשימות,שאני לוחץ על זה הוא עולה לשנייה וקופץ בחזרה. מצאתי פיתרון אחד,אני יוצא מהמערכת ונכנס שוב וזה פותר את הבעיה אבל אם אני עושה RESTART אז עדיין לא פועל. אני משתמש בכרטיס מסך מובנה של INTEL שדיי בסדר ובמסך 22. אבל בXP SP3 לא היה בעיות כאלה..
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני מעוניין להתקין XP במקום VISTA כיוון שהמחשב אינו מצליח לפתוח תכנות (סאונד) מסוימות שכן נפתחו במחשב הקודם. האם יש בעיה להתקים את ה XP על גבי ה VISTA או שיש לפרמט מחדש את המערכת?
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
אני לא מדבר על כל מיני דברים לא חוקיים... אני רק רוצה לדעת עד מתי הסיריאלים שלRC1 תקפים??? כי אני משתמש באחד כזה... ופתאום מיקרוסופט יחליט שהם לא תקפים ואין יותר עידכונים ובלאגנים... תודה!!
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה זמן מחשב חדש עם windows xp OEM אם אני צריך לעשות פירמוט על אותו מחשב אני יכול להתקין את הגרסה שוב?
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
לאחר שהייתי צריך לפרמט לפני כמה ימים ונתקעתי בלי דיסק של אקס פי באנגלית התקנתי בעברית אני פשוט לא יכול להסתדר עם זה העברית משגעת אותי וכבר התקנתי די הרבה דברים וממש אין לי ראש להכנס לזה שוב אז חשבתי אולי יש תוסף כזה כמו שהופכים מאנגלית לעברית אז שעושה ההפך מישהו מכיר את דבר כזה?< זה קיים בכלל? נ"ב כבר ניסיתי להתקין את התוסף בעברית כדי לראות אולי הוא יכול להפוך לאנגלית אבל הוא זרק אותי בתחילת ההתקנה החוצה ואמר לי שיש לי כבר עברית תודה מראש לכולם
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לפני כחודש כל פעם שהייתי מפעיל סרט יחד עם עוד תוכנה { עומס על המעבד } ה WIN היה קורס והיה מראה מסך כחול כיום המצב התחיל להיות חמור המסך הכחול מופיע בלי שום סיבה גם כאשר לא פועלת אף תוכנה ברקע האם יש מנוס מלהתקין את WIN מחדש ? תודה מראש על העזרה
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
הפעלתי את המחשב ופתאום הוא לא פועל טוב! אין אינטרנט, אין אנטי ווירוס אין שיחזור מערכת (אפילוהחלון לא נפתח) יש מלא דברים שלא פועלים! (אפילו ההתחל > כל התוכניות. לא נפתח) מצד שני יש גם דברים שכן פועלים כרגיל- אני יכל להסתובב בתיקיות להעביר קבצים (עשיתי כמה גיבויים גם) אפש לשחק במשחקים אפשר לשמוע מוזיקה לראות סרטים. בקיצור המחשב פועל טוב אבל הוא לא פועל. ניסיתי להפעיל בSAFE MODE וזה לא עזר לי (גם אין שיחזור מערכת). ניסיתי את כל האפשרויות שיש להפעיל את המערכת (כשלוחצים F8 לפני שהיא עולה)- כלום לא עזר. אני משתמש עכשיו בנייד של אח שלי. יש לי דיסק של WIN XP SP1 אז אני חושב לעשות פירמוט למערכת אבל אני לא יודע איך- פה אתם נכנסים ... ד"א גם האנטי ווירוס אומר שיש בעיות…
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
אני בבעיה רצינית.. נכנס לי איזה וירוס למחשב שפועל בחסות הקבצים yedkreq וnqlisty לגבי השני אני לא בטוח לגבי האיות אבל YEDKREQ אני די בטוח..כשמנסים להקליד אחד מהשמות האלה בגוגל הוא סוגר את החלון , הוא לא מאפשר לי להתקין שום אנטי וירוס והוא סוגר לי חלונת אינטרנט ומציף אותי ב"שגיאות" אתמול השארתי את המחשב דלוק כשהגעתי היו כ1308 חלונות שגיאה, עשיתי ריסט שהמחשב עלה נודע לי שהוינדוס לא מוצא את svchost.exe וגם שהוא נעלם מהregistry , כרגע אני לא יכול לעשות 90% מפעולות הוינדוס.. לא יכול להיכנס לכוננים זה אומר לי שאין לי רשות קיצור זה די גמר אותי.. אם מישהו יכול לעזור אני מאוד אודה לו. כל מה שהצלחתי להבין עליו זה שהוא מכונה גם cfdc worm אני לא בטוח עד כמה זה מדוייק.. ושמדובר בmalwar…
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם. לחבר שלי נעלמה לפתע השורת הטקסט (תמונה מצורפת) של החיפוש. על המחשב מותקן XP SP2 . ניסתי לבצע חיפוש גם ב-SAFE MODE אבל מופיעה אותה תמונה. ניסיתי לבטל גם את ה-THEMES SERVICE בלוח הבקרה אבל ללא הצלחה? כמו כן יש לציין כי לא הותקנה כל תוכנה חדשה לפני שזה קרה. למישהו יש רעיון? תודה רבה, אביעד. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
איך מחזירים למה שהיה ? לא יודע איך זה קרה ..
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום! יש לי מערכת הפעלה ווינדוס ויסטה פרימיום 64 ביט כאשר אני נכנס למשחק כלשהו הוא יוצא לי החוצה ונותן לי הודעה שהתוכנית נסגרה וווינדוס מחפש פיתרון כיצד אני פותר את הבעיה הזאת?... ???
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-