Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
הצלחתי להרסוס את המחשב ולתקן אותו חלקית (אני מאתגר את עצמי כל פעם... ) קיצר אז עכשיו אחרי שמחקתי את שני הכוננים והכל עשיתי אותם מחדש והם נמצאים כRAW מה אני כותב ב recovery קונסולה של הדיסק ווינדוס (במקום לעשות המשך להתקנת הווינדוס או לצאת לוחצים R ) אני יודע שצריך לעשות משו בסגנון כזה אבל זה לא עובד לי : format C: FS:NTFS משו כזה, לפי מה שהבנתי דרך הHELP תודה מראש על העזרה... אין לי שום מערכת הפעלה עובדת עכשיו, אני דרך אובונטו שלא מותקן.
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
הכותרת די מבהירה את הבעיה שלי. אני מעוניין לשדרג מחשב עם WIN98 ל-WIN98SE אולם דיסק ההתקנה שיש לי הוא הדיסק הרגיל להתקנה מלאה של WIN98SE ובזמן התקנה אני מקבל הודעה שלא ניתן לשדרג עם הדיסק הזה ויש צורך בדיסק ה-UPDATE. מכיוון שזה אינו ברשותי תהיתי אם ניתן לעקוף את ההגבלה הזו בדרך כלשהי. מישהו יודע? בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אוקיי, המצב הוא כזה יש לי שני הארדיסקים מחוברים למחשב, לצורך העניין נכנה את המאסטר C והסלייב D על C יש מערכת הפעלה של XP ואני רוצה להתקין עוד מערכת הפעלה של XP על הדיסק השני. אני מודע לעובדה שמנהל האיתחול של XP יכול לתת תפריט בחירה בין כמה מערכות הפעלה אבל אני לא רוצה שזה יקרה, אני רוצה שמערכת ההפעלה החדשה שאני מתקין בD (נאמר שהיא XP) תתקין את מנהל האיתחול שלה על ההארדיסק עליה היא מותקנת, מה שיאפשר לי לקבוע איזה מערכת הפעלה תעלה דרך הביוס ולא דרך תפריט האתחול של ווינדוס. עשיתי את זה כבר פעם על ידי זה שניתקתי את המאסטר ואז ביצעתי התקנה, אבל אני מתאר לעצמי שיש דרך קצת יותר אלגנטית לעשות את זה. למישהו יש הצעות?
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
לאחרונה תוך כדי עבודה על המחשב נפתחות הודעות כאלו אם אני לוחץ סגור הודעה יש שגיאה באקספלורר והמחשב נתקע ואני נאלץ לסגור את האקספלורר דרך טסק מנג'ר. סרקתי וירוסים וגם התקנתי מחדש את המערכת הפעלה וSP2 אך שום דבר לא עזר. מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
רציתי לדעת לגבי טכנולוגיית ה Aero ו ה 3D בווינדוס וויסטה, החלונות השקופים וכל האפקטים. האם אני אתרגל לזה ואשתמש קבוע ברגע שאקבל את המחשב החדש או שאני אמצא את עצמי חוזר לתצוגה רגילה מהר מאוד?
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי איזה כמה תוכנות שרצות לי ברקע בשם: xcommsvr.exe vsserv.exe csrss.exe SDMCP.exe עכשיו עם אני מכבה אחד מהם האינטרנט פשוט לא עובד! וזה משגע אותי כי זזה לוקח דיי הרבה זיכרון ומאט לי תמחשב!#!@$ סרקתי עם כול התוכנות של SPYWARE,ויש לי BitDefender כאנטי וירוס שאיתו גם עשיתי סריקות וזה לא מצא שום דבר חשוד [פרט לאיזה 6 טרואיאנים].
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום יש לי וינדוס אקס פי.. שאני מזיז חלונות בוינדוס הם זזים נורא לאט משום מה.. זה לא היה עד עכשיו מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
האם כבר יצא גרסה מלאה או שזה גרסת בטא? https://microsoft.order-9.com/winxp64/product.asp?catalog%5Fname=MSTrialandEval&category%5Fname=winxp64&product%5Fid=winxp64&id=cd
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
בעבודה שלי אני משתמש בווינדווס 2000 NT ותמיד כשהווינדווס עולה מרסטארט יש איזו תמונה שעולה ואז רק התמונה שהגדרתי שתעלה עולה עם שאר האייקונים... יש לכם מושג על מה אני מדבר ואיך לעשות שרק התמונה שהגדרתי תעלה?
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום רב, לחבר שלי יש ווינדוס אקס פי בעיברית והוא רוצה בנוסף ווינדוס 98 האם ניתן אחרי ששי ווינדוס אקס פי לשים גם 98? אם כן מישהו יכול לפרט לי את הדרך התקנה או שזה אותו דבר כמו התקנה רגילה שנפתח החלון של ההתקנה להתקין רגיל בכונן אחר? או משהו שונה? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי WIN XP וכאשר אני מעלה את המחשב הכל עולה ממש מהר אך המחשב בחצי דקה הראשונה לא מגיב , הוא לא משייך כל יישום שרץ עליו ב TASK MANGER ל USER המתאים ורק אחרי שהוא משייך כל ישום אז הוא מעלה את התוכנות הנוספות והדריברים השונים ( אנטי וירוס , דרייברים של NVIDIA ומאפשר לי להפעיל את החייגן להתחבר) מעבר לזה המחשב עובד מעולה . ואם אני מנסה לבצע את הפעולות הללו המחשב זוכר אותם ורק לאחר שהכל עולה ומשוייך ל USER המתאים הוא מעלה את הפעולות המבוקשות למה זה קורה ??
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה שתמיד לא הבנתי.. אז נגיד יש למישהו 2 מיחצות או שני כוננים קשיחים ויש לו על כונן C מערכת XP ועל כונן D יש לו וויסטה. איך הוא עובר ממערכת הפעלה אחת לשניה? ואיך בכלל מתקינים עוד מערכת הפעלה אם יש לך כבר אחת? תודה.
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
במדיה סנטר של חלונות ויסטה יש אתרים. אצל כל מי שראיי יש אתרים בעברית כמו ואי נט ודפי זהב. רק אצלי יש אתרים מחו"ל... אני לא יודע מאיםה מוסיפים אתרים. ניסיתי דרך הלוח בקרה-> הדדגרות שפה ומיקום וגם שם שמתי הכל על עברית וישראל ועדיין לא הסתדר. מה עושים???
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
http://img115.imageshack.us/img115/5812/109zi.jpg
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בחלונות XP. משהו מוזר קרה לי. אני לוחץ על מחשב שלי. ורואה אות כונן C. נכנס לתוך כונן C ומסמן את הקבצים כולם ולראות מה הגודל ספריות וקבצים הכל. וקיבלתי תוצאה גודל 4GB תיקיות וקבצים. ןאח"כ חוזר לאות כונן C לוחץ קליק ימיני בעכבר על אות כונן C פותח תפריט לוחץ מאפיינים, ורואה שם כתוב שטח בשימוש 7GB מקום פנויי 1GB. אני לא אני לא מבין משהו לא בסדר בגודל. אני נסיתי להיכנס למחשב שלי --- לוחץ בתפריט "כלים" ---> אפשרויות תיקייה ---> ומסמן V הצג את כל הקבצים ותיקיות מוסתרים. ובדקתי שעדיין זה אותו דבר גודל. מה יכולה להיות בעיה? מישהו מכיר את תופעה כזאת? בתודה מראש מיקי
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני מפעיל את המחשב,והוא מגיע למסך של בחירת הפרופילים{מעולם המחשב לא הגיע למסך הזה,כיוון שהיה לי רק פרופיל אחד. היום התקנתי קספרסקי וזה כנראה שיגע את המערכת},בכל אופן הוא נותן לי לבחור את הפרופיל שלי,וכשאני לוחץ עליו פשוט לא קורה כלום. הוא רק כותב שהוא "שומר את ההגדרות",וחוזר לאותו מצב. ניסיתי להיכנס דרך מצב בטוח,וזה לא הועיל! הגיע לאותו מצב.... בבקשה בבקשה בבקשה מה עושים??? :< נ.ב. אין לי את הדיסק של הוינדוס אצלי!
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
כשרציתי להפעיל את השירות של מזג האויר נרשמה לי הודעה SERVICE NOT AVAILABLE הרשמתי לדוגמא HAIFA והוא נתן לי את ההודעה הזאת ניסיתי עוד ערים אותה ההודעה הוא נתן לי בלי שום סימן של ניסיון התחברות עיינתי קצת באתר של מיקרוסופט ואני חושב שראיתי שהוא משתמש בפורט 80, אני יודע שזה פורט של HTTP ולמרות שאני מצליח לגלוש אני חשבתי לפתוח את הפורט הזה בלי שום קשר לדפדפן. פתחתי את הפורט וזה עדיין לא עובד. אגב יש לי WINDOWS VISTA HOME PREMIUM. אני מוסיף תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
מהם הדרישות המינימליות של מערכת ההפעלה WINDOWS 7? כותרת נערכה ע"י multicore
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
לאחר התקנת windows-me - כשאני יוצר תיקיה ונותן לה שם בעברית , השם הופך לג'יבריש בהקלדה אני רואה אותיות עבריות אך לאחר ה enter האותיות משתנות כמו כן תיקיות ישנות ששמן היה בעברית - השם מוצג כסתם קוים איך מחזירים את העברית ?? :
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש הרבה "קבוצות" שבנות גרסאות win שכבר מעודכנות (לאותו החודש) ומשופרות בכל מיני אופטמציות \המהרות ושלל טריקים כבר בילט-טאין שלא יהיה צריך לעשות את כל זה אחרי ההתקנה מישהו מכיר גרסאות נפוצות כאלה ? ואיזו הכי מומלצת ? תודה מראש נ.ב כמובן שבהנחה שיש לי רשיון חוקי של win מין הסתם
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
קודם כול שלום טוב איך אפשר להוריד את המדיה פלייר ואת המסנגר מהאקס פי למחוק כאילו
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
היי. רציתי לדעת איך אני מתזמן את סגירת המחשב. כי כשאני נכנס למשימות מתוזמנות דרך CONTROL PANEL אני לא רואה משימה המורה על סגירת המחשב. אודה אם תוכלו לעזור לי.
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?.. יש לי תיקיה אחת שזו תיקיה של תוכנה שכל הקבצים שבתוכנה הם בצבע כחול כמו באימיול כשמחפשים משהו והקובץ שאתה מחפש הוא בעל הזמינות הכי גבוהה ? אז הצבע הכחול של אותו הקובץ יש לי אותו בכל הקבצים שבתיקיה . איך מסדרים את זה ?.. הנה תמונה: http://img139.imageshack.us/img139/1903/86001601ac7.jpg תודה מראש, משה
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם, הורדתי את הWIN 7 החדש ורציתי להתקין אותו, אך החשש שלי שיהיו איזושהם תקלות מכיוון שכבר יש לי WIN XP ו VISTA מותקן. השאלה האם זה יגרום לבעיות? או שאפשר פשוט להתקין רגיל מערכת הפעלה נוספת?
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום יש לי win xp pro באנגלית. כשאני מבצע סריקה עם אנטי וירוס avast או AVG או לחלופין סריקות אונליין עם אנטי וירוסים אחרים, תמיד במהלך הסריקה המחשב "קופא" כשהוא מגיע לקובץ בשם netasp2k.inf שנמצא תחת c/windows/inf . העכבר לא מגיב ולא ניתן לעשות כלום מלבד RESTART. אותו דבר קורה גם עם התוכנה SPYWARE TERMINATOR. מצד שני תוכנות אחרות כמו SPYWARE DOCTOR או AD AWARE לא נתקעות במהלך הסריקה ומראות שהמחשב תקין. אשמח לקבל עזרה ממי שתופעה זו מוכרת לו.
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-