Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
נכון בויסטה יש את תיקיית המסמכים שמרכזת את כל הדברים? יש אפשרות ליצור עוד תיקייה כזו? במקום לפתוח שני חשבונות משתמשים.
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום ברשותי מחשב מסוג אינטל פנטיום 3 450, זיכרון של 256mb, וכונן קשיח של 40gb מתוכם רק 5 ג'יגה בשימוש. אני עובד כרגע על חלונות 98 ואופיס 2000. רציתי לדעת, האם המחשב יסחוב את חלונות XP ואופיס 2003? תודה מראש, גיא.
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום חברה, קודם כל נראה אחלה פורום אז כל הכבוד לכם. אשמח אם תעזרו לי לתקן את הבעיה במחשב שלי בהקדם. להל"ן הבעיה: אני פותח את המחשב ומקבל את המסך הבא: כל אפשרות שאני בוחר מעבירה לחלון שגיאה הכחול עם המספרים, (אני לא מספיק אפילו לקרוא מה כתוב) ומיד אחר כך המחשב מתחיל מהתחלה. ניסיתי להתקין מערכת xp נוספת על הדיסק הקשיח, אך שאני מגיע לחלון האפשרויות יש לפניי 2 אפשרויות: פירמוט מהיר פירמוט רגיל ולא מופיעה האופציה להתקין בלי לעשות שינויים. אין סיכוי שאני מפרמט את ההארדיסק הזה, יש יותר מידי דברים חשובים בו. אודה לכל התותחים שיעזרו לי בהקדם, תודה רבה דור
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
http://www.inbarhovav.com/2009/02/blog-post.html החלפת כפתורים במקלדת (תמונה): http://www.inbarhovav.com/2009/02/blog-post_06.html החלפת כפתורים בעכבר: http://www.inbarhovav.com/2011/09/back-forward.html
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנת אנטי-וירוס AVG, וקיבלתי התראה מהתוכנה שנמצא במחשב שלי וירוס בתיקיה System Volume Information שבכונן :C . זוהי תיקיה חבויה ולאחר שחיטטתי בה ראיתי שיש בה תכננים עדכניים אבל לא מובנים איך נוצרו ולמה התוכנה מצאה שם וירוס. לפני שאני מוחק את הקובץ ואולי את התיקיה ( במידת הצורך ) רציתי שתייעצו לי. צירפתי תמונה- דו"ח של הוירוס, תמונה של שם התיקיה , תמונה של התוכן בתיקיה. . [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
-
-
היי יש לי כרגע 8 גיגה זיכרון במחשב ואני מריץ ויסטה ואני יודע שיש אפשרות שבמידה ואין מספיק זיכרון אז המחשב משתמש בכונן הקשיח ומקצה זיכרון וירטואלי שהוא כיויכול ראם, איך מכבים את האפשרות הזאת בויסטה . תודה
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
ביטלתי פה את ה-V ב Device manager - האם יש דרך להשאר ב sleep mode ולהמשיך הורדות..? אולי לבטל כיבוי הרדיסק..?
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
יש לי בעיה כבר זמן מה זה קורה לעיתים רחוקות אני קם בבוקר וראה ששורת המשימות נעלמה ויש רק צבע שחור במקומה מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי WIN XP PRO SP2 ובחודש האחרון יש לי כול הזמן ריסטרטים,אין וירוסים ואין כלום... זה קורה גם בזמן גלישה לאנטרנט,הדף נסגר ומדווח על שגיאה ואז גם המחשב עושה ריסט... הדבר "מסתדר" לאחר שאני מפרמט את המחשב (זו הפעם ה5 שאני מפרמט השבוע) מה עושים אני כבר אובד עצות
-
- 8 תגובות
- 737 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש - E7500 , זיכרון 2GB התקנתי על המחשב XP (מחשב של סבא, בגלל זה לא 7 בשביל לא לסבך סתם) המחשב עבד בסדר למשך כשבועיים עד היום. ניסיתי להפוך את החייגן לאוטומטי ( היה צורך ללחוץ על החייגן בשביל להתחבר והוא רצה שזה יעבוד אוטומטי) מסיבה מוזרה מאז שעשיתי את זה לוקח למחשב הרבה יותר זמן לטעון את התוכנות הראשוניות (רק אנטי וירוס, ווסת רמקולים ודרייבר של הכ.מסך של אינטל) לוקח משהו כמו 2-3 דקות עד שהוא מגיב למשהו. החזרתי את החייגן שיהיה לא אוטומטי וזה נשאר ככה תקוע. אתה לוחץ על הכפתור של הפייפוקס ולוקח לו דקה שלמה עד שהוא בכלל מגיב, ולחייגן לוקח אפילו יותר זמן להגיב בשביל להתחבר. האופציה האחרונה שלי היא עכשיו לפרמט, ניסיתי להשתמש באיזה תוכנה של ווינדוס שאני לא זוכר את …
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
שלום לכםאין לי אנטיוירוס במחשב ורוצה חוץ מזה למחוק את הדפנדר המובנה מחלונות 10 איך אפשר למחוק בבקשה?תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן! הבעיה היא כזו - המחשב שלי בזמן האחרון (שבוע~) התחיל לעבוד לאט בהפעלה, פעם הייתי יכול לעבוד עליו ישר כשהפעלתי אותו (כשיש משהו כמו 7 דברים בסטארט אפ - וגם עכשיו זה ככה, אני עוקב אחרי זה שיישארו רק הדברים החשובים בסטארט-אפ), והיום הוא פשוט איטי מאוד למשך שתי דקות~ מהרגע שהוא נכנס לווינדוס. מה גם, שלאחר שעתיים בערך שאני לא עובד עליו, לא משנה על מה אני לוחץ (IE למשל) - הוא פשוט נתקע. העכבר עדיין זז, יש את הסמל של שעון החול של ויסטה - עיגול כזה שמסתובב, ואחרי דקה וחצי או שתיים יש פשוט מסך שחור שעדיין אפשר לראות בו את העכבר ולהזיז אותו, ואני חייב לרסטרט. מוכר? אני רוצה לעשות סריקת וירוסים, אבל המחשב בטח ייתקע לי באמצע... לא זוכר מתי פעם אחרונה עשיתי סריקת SPYWARE וכאלה, מא…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ! יש לי ווינדוס 7 64bit עם 6 גיגה זיכרון משום מה בלי שום תוכנה מיוחדת המחשב מאמץ 70 אחוז מהזיכרון 4 גיגה.. נכנסתי למנהל המשימות אין שם משו חריג שלוקח הרבה זיכרון המחשב כיאלו משתמש ב3 גיגה זיכרון מתוך ה6 למשהו שהוא לא אומר לי עליו.. זה ממש מציק... מישו יודע מה קורה פה? יש לי גם ווינדוס אקספי שעובד בדואל על אותו מחשב.. איתו אין בעיה.. גם שהוא משתמש רק ב3 גיגה זיכרון כי הוא 32ביט הוא משתמש רק באחוזים בודדים למשאבי מערכת.... למישו יש מושג מה הבעיה עם ווינדוס 7?? הוא אמור ליהיות קלייל
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם זה נכון שכדאי לא להתקין שום תוכנה בכונן C ז"א לתת רק לווינדוס להיות שם? אם לי יש 20 ג'יגה בכונן C ועכשיו אחרי כל התוכניות שמותקנות בו (עם הווידוס כמובן )נשארו לי 13 זה יהיה פחות טוב מזה אם הווינוס יהיה מותקן רק הוא על הכונן הזה? המערכת תעבוד מהר יותר או שזה לא משנה כי נשארו לי 13 ג'יגה שזה הרבה?
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
מצרף כתבה בעניין 128 BIT באם יש סיכוי לזה ? http://news.softpedia.com/news/128-bit-Windows-8-and-Windows-9-Explored-by-Microsoft-123691.shtml האם משהו שמע על מעבדים עם 128BIT ?
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-
-
אחרי זמן מה שמשתמש מחובר לסרבר ללא שימוש הסרבק מנתק אותו. בעקבות כך אני מחוייב לעשות Restart ורק אז ניתן להתחבר לFileServer אין לה הגבלה בUsers של Idle Disconnection Time. מישהו אולי יודע איך לתקן את הבעיה או אולי מכיר כלים מתקדמים לטיפול בסרבר (יותר מאלה שבאים עם מערכת ההפעלה) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
הועתק מ PCSTATS Forums. How to make Windows Mail work in the Windows 7 Operating System Many people have been disappointed to discover that Windows Mail is not included in Microsoft's Windows 7 operating system. In it's place is a new email program called Windows Live Mail that's earned its fair share of scorn. Windows Live Mail does have nearly the same feature set as Windows Mail, except for a few crucial areas which seem to be deal breakers. In Windows Live Mail; 1) Email accounts are listed separately in the left column instead of combined into a single Inbox. With multiple email accounts this can get messy, fast. 2) Importing email from other mail programs can be m…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד היום המחשב הישן היה מחובר עם חייגן של XP דרך מודם כבלים לנטויז'ין. במחשב החדש מותקן WIN7 ובאתר של נטויז'ין מצאתי רק הגדרת חייגן לVISTA. האם זה אותו דבר WIN7 ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה כבר כמה ימים ככה, שפשוט לוקח למחשב המון זמן (בערך 10 דקות) לעלות לגמרי. יש כבר את הDESKTOP על הצג אבל אי אפשר לעשות כלום עד שהמחשב לא עולה עד הסוף, יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יודע מה הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
וינדוס פשוט חסם לי הכל מ-SYSTEM PROPERTISE עד MEDIA CENTER. אני יודע שזה נשמע כמו בעיות של פרוץ או אחרים אבל לא! יש לי עותק חוקי לגמריי שרכשתי דרך משרד החינוך! אני מאוד מקווה שזה לא וירוס.................. בבקשה עזרה!! תודה ממש גדולה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 922 צפיות
-
-
האם יש למישהו הפנייה או מאמר שמסביר איך עובדים עם חלונות7 ו64 ביט. ושיקולים בעד ונגד ? האם כל התוכנות חייבות להיות 64 ביט גם כן ?
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
בשעה שאני מבצע כיבוי מתקבלת ההודעה "אתחול קובץ dll נכשל התחנה כבויה (משהו בנוסח דומה) יש למישהו מושג במה מדובר??? תודה רבה לכל העונים!!!
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
התקנת XP על דיסק חיצוני (מחובר בUSB לנייד)-אפשרי?
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום לכם בשעה טובה ומוצלחת (ובלי עין רעה 555 בן פורת יוסף) קניתי סוף סוף מחשב חדש למשחקים וורטואליזציה זה המפרט המלא: לוח אם: Gigabyte Z77X-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI ספק כוח: Corsair GS 800W v2 Series Active PFC 14cm Fan PSU מעבד: Intel Core i7 3770 3.4Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray דיסק קשיח 1: Corsair Force GS 128GB SSD Sata III MLC 2.5 Inch Retail דיסק קשיח 2: Seagate 2TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST2000DM001 כרטיס מסך: Asus GTX660 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E כרטיס טלוויזיה: Aver Media AVerTV CaptureHD HDMI צורב: LG UH12LS29 DVD±RW Blu-Ray Combo Black Sata OEM גוף קירור למעבד: Scythe Mugen 3 CPU Coole…
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-