עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. משומה הווינדוס קולט את ההארדיסק שלי בתור רכיב שאני יכול לשלוף, מישהו יכול להגיד לי איך לבטל את זה? זה מציק, קראתי בפורום (חיפוש ) שצריך לסמן איזה ווי איפה שהוא, הבעיה שאני לוחץ על פרופרטיס על הכונן הוא מביא אותי למאפיני החומרה שלו ושם אין ממש V לסמן להוריד אותו משם.. אז wtf?

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  2. Started by 8-Ball,

קודם כל, האם יש דרך לבטל את הדבר הזה שקופץ כשמעילים קובץ בפעם הראשונה אחרי שמורידים אותו ששואל אם אני בטוח רוצה להפעיל אותו? ודבר שני, התפריט התחל שלי הוא במצב של Classic Start Menu, יש דרך להגדיל את גודל התצוגה של התיקיות המשניות שבתוך תיקיית: PROGRAMS? תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  3. אהלן וסהלן, הבעיה במחשב נייד מסוג קומפאק פרסיארו של אבא שלי. כשמפעילים את המחשב, עוד לפני ש-Windows מעלה את הממשק הגרפי - בקטע שטוענים ויש פס כחול שרץ אז פתאום כתוב רק Windows XP Professional, לעומת זאת לפני כן היה כתוב Home Edition בנוסף, והכיתוב נעלם. כמובן שזה לא מה שמפריע לי... כשה-Windows עולה למסך של בחירת המשתמשים - עולה המסך הכחול שבו אמורים לבחור את שם המשתמש (ולהקיש ססמא במקרה הצורך) אבל לא מופיע שם אף משתמש. ניסיתי להעלות ב-Safe Mode, אך ללא הועיל. יש לציין כי לא מותקן anti virus על המחשב, אם כי הוא מריץ את sp2 ונמצא מאחורי NAT. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בבעיה ולייעץ, ואם אתם באופן כללי מתמצאים בבעיות של WinXp וטרם נתקלתם בתופעה או שאתם מכירים אבל לא יודעים א…

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  4. נשבע לכם פעם ראשונה אני רואה קבצים כאלה ועוד הכתוב בהם בכחול, מה זה בכלל?! הנה תמונה : מישהו יודע אולי מה זה הקבצים האלה?

• 8 תגובות
    • 671 צפיות
  5. http://download.microsoft.com/download/7/a/f/7af62a47-5020-42ec-9eb3-0b146bfd7501/srv03sp1_usa_1069_amd64fre_pro.iso Serial:M4676-2VW7F-6BCVH-9QPBF-QBRBM

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by dvido,

קודם כל אל תיבהלו - זה לא נורא כמו שזה נשמע. אני צריך "לקלקל" מחשב כלומר לגרום לו לעבוד ממש גרוע או לא לעבוד בכלל כך שזה יראה כאילו וירוס עשה את זה. אני חשבתי למחוק משהו ברג'יסטרי ורציתי לשאול מה אפשר למחוק כדי לגרום נזק רציני אבל לא בלתי הפיך. אם יש למישהו עוד הצעות אני אשמח לשמוע.

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. לאחרונה יש לי תופעה שאני פותח מסמכי טקסט הכונן דיסקטים מתחיל להרעיש ולהשתגע, שמעתי פעם על וירוס כזה אך סריקות עם נורטון 2005 לא מצאו כלום. איך אני עולה על הבעיה?

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  8. Started by ETB,

התקנתי מחדש את הwindows XP SP1 התקנתי Kaspersky Avtivirus 5 PRo, הדכנתי את כל הדכוני האבטחה. ויש לי בעיה מעצבת של spyware, כל פעם שאני מהתחל את המחשב מותקנת לי תוכנה מעצבנת שכויכול חוסמת ספיוור, וכל פעם שאני מוחק את התוכנה, לאחר ההתחול, התוכנה מותכנת בחזרה בלי ידיעתי. וגם כל דקה בערך קופץ לי פופאפ של בתוכנה לאתר של התוכנה, וגם דף הבית של האקספלור תקוע על דף הבית של התוכנה הזאת. התקנתי מלא תוכנות שאמורות להתגבר על הבעיה הזאת כמו: ad-aware 6,spy but,past ptrol אבל אף אחת מהתוכנות לא מורידות לי את הדברים שתיארתי למעלה. למישהו יש תוכנה להמליץ לי? יכול להיות זה בעיה ברג'סטרי?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. הסתכלתי במנהל המשימות שלי וראיתי כמה משימות שתופשות הרבה זיכרון ורציתי לדעת מה הן: svchost.exe ccaapp.exe

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  10. Started by AciD RaiN,

כל פעם שאני מנסה להתקין קומפיילר לC למחשב במהלך ההתקנה מופיעה לי השגיאה הבאה. בבקשה בבקשה תעזרו... אני נואש. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  11. נכון כאשר אני מעביר לינק לLinks bar למעלה באקספלורר אז מופיע לי שם האתר שהוספתי ותמיד יש תמונה של לוגו האתר או משהו בסגנון. אז השאלה שלי היא למה זה נעלם אחרי זמן, והופף לתמונה של דף אקספלורר? מי שלא מבין לחץ/י כאן ( התמונה של הk בשחור זה התמונה שאני רוצה שתישאר ) מה לעשות כדי להשאיר את התמונה של הלינק?

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  12. טוב אז אין סיכוי שאני נוגע יותר ב SP2 השאלה שלי היא.. XP PRO הרגיל הישן והטוב או 98SE יש לי מחשב חזק אבל הSP2 גמר אותו.. AMD 64BIT 3000+ ג'יגה זכרון במהירות 400 ג'יפורס 6800GT של לידטק לוח אם EPOX 8KDA3J אני מתכנן OC שהופך מ 2 ג'גה הרץ ל2.5 או2.4 אז אני רוצה מערכת שלא תתחמם אבל שתתמוך בכל המשחקים החדשים...(ובצורה הכי טובה..)

• 8 תגובות
    • 737 צפיות
  13. אני מתכוון שהכל (הככככלללללל) יהפוך להיות אנגלית, ז"א לדוגמא "המחשב שלי" יהפוך ל - My Computer. האם יש אפשרות כזו?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by braveheart,

שלום , יש לי בעייה שמאוד מפריע לי כבר תקופה ארוכה : לפעמים תוך כדי שאני עובד על המחשב , או שהמחשב סתם דלוק , מערכת ההפעלה מכבה את המחשב , מבלי שנתתי פקודה לכך. הבעייה מאוד מפריע לי כוון שלפעמים אני עובד על מסמכים כלשהם , ולפני שאני מספיק לשמור אותם , המחשב נכבה. כמו כן , אני משאיר את המחשב דלוק בלילה בגלל שאני מוריד קבצים כבדים , וכשאני ניגש למחשב בבוקר אני מגלה שהוא כבוי אני מניח שהבעייה הזאת מזיקה למחשב כוון שהוא נכבה בפתאומיות , ולא בצורה מסודרת (כמו שמכבים את המחשב) אין לי אפילו קצה של חוט מה יכולה להיות הבעייה. אשמח אם תעזרו לי למצוא את הפיתרון לבעייה הזאת.

• 9 תגובות
    • 721 צפיות
  15. Started by RayZ,

ישנה תופעה חדשה ודיי מוזרה בווינדוס אקס פי (פרופסיונל בלבד) עדיין לא הבנתי אם זה וירוס,באג,או שזו סתם קריסה נפוצה. זה קרה כבר ל 5 ששמעתי מהם ואתמול תיקנתי מחשב של דוד שלי שבו היית התופעה. תיאור התופעה: * קבצי ווינדוס נעלמים לגמרי * הווינדוס XP פרופסיונל מחליף שפה (מאנגלית לעברית ולהפך מכך) * כתחילה,לפני שאתם רואים זאת,אתם מקבלים שגיאה מווינדוס שקבצים פגומים (וזו לא הבעיה,בדקתי. זה איזשהוא באג או וירוס או.. נחקור אחר כך.) ורק אחרי ריסט תוכלו ליראות את התוצאות. אז מצאתי פיתרון טוב, שיחזור מערכת. תוכלו ליקרוא עליו בת'רד הבא: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=94337.0 בהצלחה.

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  16. יש לי WINXP PRO. אם אני מסתכל באיזשהוא חלון שיש בו איזה כמה סרטים , או הרבה סרטים , אחרי זמן מסוים (בערך חצי דקה) מופיע לי ה ERROR של XP עם ה "DONT SEND" ו " SEND ERROR REPORT". וכמובן נסגרים לי כל החלונות והדברים ברקע. זה מאוד מעצבן , ואין לי מושג למה זה קורה. וזה קורה קבוע. אבל אם למשל אני יוצא מאותו חלון אחרי איזה 10-15 שניות בלי להסתכל הרבה , זה לא קורה. לעוזרים תודה.

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  17. Started by Kriz,

מעוננין לדעת בשביל הסרת הדפדפן והתקנתו מחדש

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  18. Started by אוריפ,

יש לאבא שלי מחשב ישן של קומפק (מעבד סלרון 766 מגה הרץ ו128MB ראם) עם מערכת הפעלה WINDOWS ME שבאה עם המחשב כשאר הוא נקנה. בעקבות הקמת הרשת האלחוטית בבית, המחשב עבר לשליטה טכנית שלי. אחד הדברים הראשונים שעשיתי אחרי התקנה הרשת, הוא לבדוק עדכונים למערכת ההפעלה. להפתעתי האתר אמר לי ACCESS DENIED ולא אפשר לי להכנס ולעדכן את הווינדוז. למישהו יש רעיון מה הגורם לבעיה ואיך פותרים אותה? פשוט ממש אין לי כוח להוריד את כל עידכוני האבטחה שיש ידנית... תודה!

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  19. שימו לב לסיפור הבא, חבר לי שידרג מ 98 ל XP ומאז המספרים בצד ימין (KEYPAD) לא עובדים לו. החיצים עובדים אבל לא המספרים. הוא החליף מקלדת שהיא בוודאות תקינה וגם שם אותה תקלה בדיוק. הוא היה בביוס ווידא שהנורה תידלק כשהוא עושה ריסט שמר ועדיין שום דבר. לא מצאתי שום תיעוד לתקלה דומה. יכול להיות שאיזו שהיא תוכנה עושה לו את זה? משהו מתוך חלונות?

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  20. Started by 8-Ball,

שלום, יש לי XP ואין לי יוזרים במחשב (רק אני עצמי), וכשאני מתקין תוכנות אז חלקן מגיעות לתפריט התחלה דרך ALL USERS וחלקן דרך היוזר שלי אני רוצה לסדר אותם בתיקיות משלי בתפריט התחלה ושאלתי היא: האם יש דרך לאחד את כל התוכנות שנמצאות ב ALL USERS וב MY USER למקום אחד כך שאני אוכל לסדרם לפי הצרכים שלי?

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  21. Started by Dana_s,

שלום ברשותי חלונות 2000 סרבר - SP4 יש לי בעיה מוזרה בהעתק הדבק. כשהמחשב מייד לאחר ההדלקה אין כל בעיה להשתמש בהעתק הדבק. לאחר מספר שעות עבודה אני מנסה להעתיק משהו ואז כשאני באה להדביק זאת הכפתור הדבק אפור (כבוי) - כלומר לא ניתן להדביק התופעה קוראת בכל סוגי העתק הדבק: צילום מסך, העתקת טקסט ועוד... זה ממש מוזר והתקלה הזאת משגעת אותי כבר כמה חודשים. מה לדעתכם ניתן לעשות? :-[

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  22. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. שלום, איך אני מגדיר סיסמה לתיקיה משותפת בHome Edition? בכל אופן בProfessional זה ככה : Control Panel -> Performance and Maintenance -> Administrative Tools -> Computer Management -> Local Users and Groups -> Users -> Guest -> Right Click -> Set Password תודה מראש.

24. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

חברה בטעות מחקתי את כול תיקיית הGAMES שלי שהיא היתה 20 GIGA של מישחקים וזה לא מופיע לי בסל מיחזור!#!@%$@#% בבקשה תעזרו לי!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by tombraider,

שלום יש לי בעיה ב חלונות 2000 פרו כשהמערכת מתחילה לעלות לפני הלוגו עם ה מד טעינה הכחול הזה היא ניתקעת הוא רושם שיש לי אפשרות ללחוץ על F8 ואני מנסה ללחוץ וזה ניתקע לי איתחלתי את המחשב לתוך התפריט עם כל האפשריות לחצתי על LAST KNOW GOOD CONFIGURATION לא עוזר גם ניתקע לחצתי על מצב בטוח והוא ניתקע בשורה ה 4 של טעינת הדרייברים יש למשהו עוד רעיונות בבקשה תודה ויום טוב

• 1 תגובה
    • 502 צפיות

דיונים חדשים בפורומים