Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
שלום התקנתי על המחשב WINXP שכולל בתוך SP2 יש לי את כל הדברים ש SP2 אמור להתקין ואת כל בעיותיו כבר פתרתי חוץ מאחת . כאשר אני עושה UPDATE באתר של מיקרוסופט הוא אומר ש SP2 לא מותקן ואני צריך להתקין אותו אין אפשרות להוריד את ההתקנה מסיבה זו או אחרת וכאשר אני מנסה להתקין מאתר אחר ההתקנה אומרת לי שיש לי כבר גירסה אחרת של SP2 איך אפשר לגרום ל UPDATE לזהות את SP2 שמותקן לי על המחשב חשוב לציין שאין לי את האפשרות להסיר את SP2 שמותקן לי במחשב בכל מקרה לא שאני יודע לא דרך לוח הבקרה לפחות . תודה על העזרה .
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
האם אחרי התקנת ה- xp אני יכול להתקין ישר את sp2 (יש לי את הקובץ התקנה) או שאני חייב להוריד קודם ב update את כל העדכונים שקדמו ל sp2 תודה מראש מני
-
- 7 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום. עשיתי פורמט. התקנתי את כל התוכנות כולל ספייבוט ו adware pro וכשניסיתי לשנות את דף הבית מ MSN למשהו אחר, אז זה תמיד חזר ל MSN. זה פשוט קבוע על MSN ולא מוכן להשתנות לשום דבר אחר. איך אני פותר את זה ? ועוד משהו קטן : כשאני רוצה לראות תגובה ב YNET אז ה Ad Watch שעובד ברקע תמיד סוגר לי את החלון. איך אני מגדיר לו שיאפשר לחלונות התגובה באתר להיפתח ?! תודה =)
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
האם המפרט הבא יצליח להריץ ווינדוס 98 SE ולהריץ סרטי DIVX ו-XVID עם כתוביות:? מעבד פנטיום 1 200 מגהרץ זיכרון 32 מגבייט של לא זוכר איזה חברה לוח אם ממזמן שחכתי איזה כרטיס קול הכי פשוט של CREATIVE הרדיסק 4 גיגה של לא זוכר איזה חברה בתודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 715 צפיות
-
-
http://download.microsoft.com/download/7/a/f/7af62a47-5020-42ec-9eb3-0b146bfd7501/srv03sp1_usa_1069_amd64fre_pro.iso Serial:M4676-2VW7F-6BCVH-9QPBF-QBRBM
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משומה הווינדוס קולט את ההארדיסק שלי בתור רכיב שאני יכול לשלוף, מישהו יכול להגיד לי איך לבטל את זה? זה מציק, קראתי בפורום (חיפוש ) שצריך לסמן איזה ווי איפה שהוא, הבעיה שאני לוחץ על פרופרטיס על הכונן הוא מביא אותי למאפיני החומרה שלו ושם אין ממש V לסמן להוריד אותו משם.. אז wtf?
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
אהלן וסהלן, הבעיה במחשב נייד מסוג קומפאק פרסיארו של אבא שלי. כשמפעילים את המחשב, עוד לפני ש-Windows מעלה את הממשק הגרפי - בקטע שטוענים ויש פס כחול שרץ אז פתאום כתוב רק Windows XP Professional, לעומת זאת לפני כן היה כתוב Home Edition בנוסף, והכיתוב נעלם. כמובן שזה לא מה שמפריע לי... כשה-Windows עולה למסך של בחירת המשתמשים - עולה המסך הכחול שבו אמורים לבחור את שם המשתמש (ולהקיש ססמא במקרה הצורך) אבל לא מופיע שם אף משתמש. ניסיתי להעלות ב-Safe Mode, אך ללא הועיל. יש לציין כי לא מותקן anti virus על המחשב, אם כי הוא מריץ את sp2 ונמצא מאחורי NAT. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בבעיה ולייעץ, ואם אתם באופן כללי מתמצאים בבעיות של WinXp וטרם נתקלתם בתופעה או שאתם מכירים אבל לא יודעים א…
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
היי לפני שנה קניתי מחשב וקניתי איתו Windows XP Pro מקורי. החברה שממנה קניתי את המחשב התקינה לי את הווינדוס ולכן לא הייתי צריך להתעסק עם כל הדיסקים והחוברות. בעקבות זה שהחלטתי לאחרונה לפרמט את המחשב התחלתי לחפש את הווינדוס שקניתי אבל מצאתי רק את הדיסקים בלי הcd key. השאלה שלי היא כזאת: האם ניתן לשחזר את ה cd key מהמחשב (כרגע לא מפורמט)? ואם כן אז איך? אני אודה לכם אם תענו לי בהקדם
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נשבע לכם פעם ראשונה אני רואה קבצים כאלה ועוד הכתוב בהם בכחול, מה זה בכלל?! הנה תמונה : מישהו יודע אולי מה זה הקבצים האלה?
-
קודם כל, האם יש דרך לבטל את הדבר הזה שקופץ כשמעילים קובץ בפעם הראשונה אחרי שמורידים אותו ששואל אם אני בטוח רוצה להפעיל אותו? ודבר שני, התפריט התחל שלי הוא במצב של Classic Start Menu, יש דרך להגדיל את גודל התצוגה של התיקיות המשניות שבתוך תיקיית: PROGRAMS? תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
הסתכלתי במנהל המשימות שלי וראיתי כמה משימות שתופשות הרבה זיכרון ורציתי לדעת מה הן: svchost.exe ccaapp.exe
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
קודם כל אל תיבהלו - זה לא נורא כמו שזה נשמע. אני צריך "לקלקל" מחשב כלומר לגרום לו לעבוד ממש גרוע או לא לעבוד בכלל כך שזה יראה כאילו וירוס עשה את זה. אני חשבתי למחוק משהו ברג'יסטרי ורציתי לשאול מה אפשר למחוק כדי לגרום נזק רציני אבל לא בלתי הפיך. אם יש למישהו עוד הצעות אני אשמח לשמוע.
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לחבר שלי ניכנס וירוס למחשב וכמאט כל הוינדואס ניתפק... בקיצור הוא רוצה שאני יפרמט לו את המחשב אבל המטומטם לא ידוע איפה כל הדיסקים של הדריבריים שהוא קיבל עם המחשב. בקיצור אני רוצה לדעת אם ניתן לגבות את כל "מנהלי ההתקנים" במחשב ואחרי ההתקנה של מערכת ההפעלה אני יוכל להתקין אותם שוב על המחשב... בקשה על תגידו להתחיל להחפש דריברים מהאינטרנט למה זה סיפור הוא בקושי יודע איזה מעבד יש לו. תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
לאחרונה יש לי תופעה שאני פותח מסמכי טקסט הכונן דיסקטים מתחיל להרעיש ולהשתגע, שמעתי פעם על וירוס כזה אך סריקות עם נורטון 2005 לא מצאו כלום. איך אני עולה על הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני מתכוון שהכל (הככככלללללל) יהפוך להיות אנגלית, ז"א לדוגמא "המחשב שלי" יהפוך ל - My Computer. האם יש אפשרות כזו?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להתקין קומפיילר לC למחשב במהלך ההתקנה מופיעה לי השגיאה הבאה. בבקשה בבקשה תעזרו... אני נואש. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
יש לאבא שלי מחשב ישן של קומפק (מעבד סלרון 766 מגה הרץ ו128MB ראם) עם מערכת הפעלה WINDOWS ME שבאה עם המחשב כשאר הוא נקנה. בעקבות הקמת הרשת האלחוטית בבית, המחשב עבר לשליטה טכנית שלי. אחד הדברים הראשונים שעשיתי אחרי התקנה הרשת, הוא לבדוק עדכונים למערכת ההפעלה. להפתעתי האתר אמר לי ACCESS DENIED ולא אפשר לי להכנס ולעדכן את הווינדוז. למישהו יש רעיון מה הגורם לבעיה ואיך פותרים אותה? פשוט ממש אין לי כוח להוריד את כל עידכוני האבטחה שיש ידנית... תודה!
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שימו לב לסיפור הבא, חבר לי שידרג מ 98 ל XP ומאז המספרים בצד ימין (KEYPAD) לא עובדים לו. החיצים עובדים אבל לא המספרים. הוא החליף מקלדת שהיא בוודאות תקינה וגם שם אותה תקלה בדיוק. הוא היה בביוס ווידא שהנורה תידלק כשהוא עושה ריסט שמר ועדיין שום דבר. לא מצאתי שום תיעוד לתקלה דומה. יכול להיות שאיזו שהיא תוכנה עושה לו את זה? משהו מתוך חלונות?
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
שלום, איך אני מגדיר סיסמה לתיקיה משותפת בHome Edition? בכל אופן בProfessional זה ככה : Control Panel -> Performance and Maintenance -> Administrative Tools -> Computer Management -> Local Users and Groups -> Users -> Guest -> Right Click -> Set Password תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
ישנה תופעה חדשה ודיי מוזרה בווינדוס אקס פי (פרופסיונל בלבד) עדיין לא הבנתי אם זה וירוס,באג,או שזו סתם קריסה נפוצה. זה קרה כבר ל 5 ששמעתי מהם ואתמול תיקנתי מחשב של דוד שלי שבו היית התופעה. תיאור התופעה: * קבצי ווינדוס נעלמים לגמרי * הווינדוס XP פרופסיונל מחליף שפה (מאנגלית לעברית ולהפך מכך) * כתחילה,לפני שאתם רואים זאת,אתם מקבלים שגיאה מווינדוס שקבצים פגומים (וזו לא הבעיה,בדקתי. זה איזשהוא באג או וירוס או.. נחקור אחר כך.) ורק אחרי ריסט תוכלו ליראות את התוצאות. אז מצאתי פיתרון טוב, שיחזור מערכת. תוכלו ליקרוא עליו בת'רד הבא: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=94337.0 בהצלחה.
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
חברה בטעות מחקתי את כול תיקיית הGAMES שלי שהיא היתה 20 GIGA של מישחקים וזה לא מופיע לי בסל מיחזור!#!@%$@#% בבקשה תעזרו לי!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז אין סיכוי שאני נוגע יותר ב SP2 השאלה שלי היא.. XP PRO הרגיל הישן והטוב או 98SE יש לי מחשב חזק אבל הSP2 גמר אותו.. AMD 64BIT 3000+ ג'יגה זכרון במהירות 400 ג'יפורס 6800GT של לידטק לוח אם EPOX 8KDA3J אני מתכנן OC שהופך מ 2 ג'גה הרץ ל2.5 או2.4 אז אני רוצה מערכת שלא תתחמם אבל שתתמוך בכל המשחקים החדשים...(ובצורה הכי טובה..)
-
- 8 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה ב חלונות 2000 פרו כשהמערכת מתחילה לעלות לפני הלוגו עם ה מד טעינה הכחול הזה היא ניתקעת הוא רושם שיש לי אפשרות ללחוץ על F8 ואני מנסה ללחוץ וזה ניתקע לי איתחלתי את המחשב לתוך התפריט עם כל האפשריות לחצתי על LAST KNOW GOOD CONFIGURATION לא עוזר גם ניתקע לחצתי על מצב בטוח והוא ניתקע בשורה ה 4 של טעינת הדרייברים יש למשהו עוד רעיונות בבקשה תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
-
hay everybody מאז שהיתקנתי sp2 אני אוכל קש ניסיתי לבטל את הפס הצהוב המעצבן של ה-pop-up blocker ואת הציפצופים המאפנים שהוא עושה אולם ללא הצלחה כשהתיאשתי ניסיתי לבטל אותו לגמרי tools --pop-up blocker---turn off pop-up blocker אולם זה לא הצליח מה לעשות? האם הדרך היחידה להסיר את service pack 2 ולהתקין מחדש? הערה:מדובר ב-xp home edition חוקית + service pack 2 שנישלח אלי ב-cd מ- מיקרוסופט ישראל בעייה אחרת: יש לי חשבון מוגבל limited account שאני מישתמש בו לגלישה בילבד הבעייה היא שאני רוצה לבטל באופן קבוע את ברירת המחדל שלו לגבי סידור הקבצים שהיא סידור אוטמטי לפי שם arrange icons by name + auto arrange אני יכול להפוך את החשבון המוגבל לחשבון administrator אבל איך אני גורם לכך שה…
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-