עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by omri123,

יש לי מחשב חדש 4GB זיכרון, רציתי לברר מהם בדיוק הבעיות עם התקנת XP והאם כדאי לי להתקין XP 64 BIT. מה המודעות ל64BIT בדרייברים ובשאר דברים העלולים ליצור בעיות.

2. Started by redead,

פירמטתי המון מחשבים בחיי אבל זה פעם ראשונה על לפטופ.. קודם כל הדיסק התקנה של ווינדואס לא מזהה לי את ההרדיסק , איזה דרייבר אני צריך שמתאים למחשב הזה? יש עוד דרייברים מסויימים ששייכים למחשב הזה שחשוב שיהיה לי לאחר ההתקנה כדי שהדברים המנימלים כמו אינטרנט אלחוטי וכו' יעבדו? תודה...

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  3. האים יש דרך באקס פי להשתמש באקטיב דסקטופ רק במקום עמוד אינטרנט לשים תוכנה שאני אראה רצה על שולחן העבודה? תודה רבה!!!, יאיר.

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  4. אהלן יש ברשותי במחיצה C מערכת הפעלה VISTA ויש לי כונן D בלי שום דבר.. מהם השלבים שאני צריך לעשות על מנת להתקין את הWINDOWS XP שלי על המיחצה השניה? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  5. Started by asilic,

היי הוספתי משתמש נוסף ב WINDOWS XP בדרגת ADMINISTATION כתוצאה מכך וינדוז נכנס אל משתמש זה אוטומטית ולא נותן לי להכנס למשתמש שלי אלא בSAFE MODE . המשתמש הזה זה המשתמש המקורי שנוצר בהתקנה ועליו יש את כל המידע שלי. בחלון הכניסה אין באפשרותי לבחור במשתמש שלי שאלתי היא: איך ניתן להחזיר את המצב לקדמותו שוינדוז יכנס ישירות למשתמש הישן שאצלו נמצא כל המידע שלי ושיהייה רק משתמש אחד עקרי... לא 2 ADMINSTRATION תודה מראש....

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  6. שלום לכולם אני לא מצליח להתקין את חבילת השירות sp2 הווינדוס הוא ווינדוס חוקי לגמרי לא יודע מה הבעיה אני הורדתי את החבילה מהאתר של מיקרוסופט וזה נותן לי את השגיאה הבאה בעת ההתקנה מה עושים? תודה רבה לעוזרים אלי! [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  7. שלום לכולם, קניתי מחשב חדש עם המפרט הבא: מעבד: intel core 2 מעבד E-8400 לוח אם: של אינטל באפלו קריק G33BU זיכרון: 2 ג'יגה, 800MHZ.קינגסטון כונן קשיח: 320 ג'יגה, SATA II 7200 wd כרטיס מסך: GF 8600GT 512MB DDR2 כונן DVD: צורב SATA 20LGX במהלך ההתקנה אני מקבל הודעת שגיאה: Irql_not_less_or_equal. למה? ???

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  8. אלו של office וvisual studio נראים כמו מסכי 16 ביט (פחות מהXP CLASSIC THEME). לא משנה באיזה THEME אני נמצא. אני משתמש בXP .

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  9. Started by quepasa,

קניתי מחשב חדש לפני כ שבוע אתמול בלילה התקנתי עליו כרטיס רשת חדש לאחר ה ריסטארט קיבלתי מסך כחול פעמיים ואז הוא קרס ולא העלה את הוינדוס התקנתי וינדוס חדש והכל עובד טוב אבל חברים אמרו לי שזה לא קשור כי המסכים הכחולים האלו קורים בגלל חומרה א)יש כזה מצב בכלל? ב) עם זה בגלל חומרה אז איך זה עובד תקין עכשיו?

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  10. Started by gil_k,

פירמטתי לא מזמן אז הייתי צריך לעשות את העידכונים של ה WIN, סבבה. עכשיו היה לי כמה עדכונים, הכל התקין וזה חוץ מעדכון אחד שניסיתי להתקין אותו איזה 20 פעם והוא לא רוצה להתקין את עצמו. ניסיתי להוריד אותו גם מהאתר של Microsoft וזה כאילו מתחיל להתקין ואז אומר שההתקנה לא הסתיימה. העדכון שאני מדבר עליו זה: Security Update for Internet Explorer 7 for Windows XP (KB938127) מה אפשר לעשות איתו? יכול להיות שהוא גם פוגע קצת בביצועים של המחשב שכל הזמן יושב לו שם העדכונים האלה? כי שאני נגיד משחק CS 1.6 יש כל שניה וחצי ירידה של FPS וישר הוא חוזר ושוב יורד ושוב חוזר.. בקיצור אי אפשר לשחק ככה. ולא מזמן רק פירמטתי (רק את C. שב D יש לי משחקים, סרטים, שירים וכל זה). יכול להיות שהבעיה באה מ D? …

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  11. כל פעם שאני נכנס לאתרים הקידוד של האקספלורר מכוון על "עברית ISO-VISUAL" וזה עושה את העיברית בסדר אבל מספרים ואותיות באנגלית הפוך. איך אני מחזיר את הקידוד ל "עברית WINDOWS" לצמיתות! [tt]ד"א סוף סוף יש לי תמונה בצד.[/tt] ;D

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  12. Started by Leo101,

יש לי קובץ שלא רוצה להימחק למה הוא בשימוש אין לי מושג איזה תהליך משתמש בו אמרו לי פעם שאפשר למחוק את זהה דרך הדוס יש למישהו מושג איך אני עושה את זה??

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  13. Started by RonR,

קיבלתי מחשב חדש(weepe), והתנקתי עליו windows xp בעברית, ואני פשוט מתחרפן, הייתי שמח אם מישהו היה אומר לי אם ישנה אפשרות להחליף את השפה מעברית לאנגלית. מחיאות כפיים לעוזר, זה ממש מעצבן.

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  14. Started by gabig12,

היי ניסיתי להתקין WINDOWS XP (מקורי) במחשב הישן שלי PENTIUM 3 והדיסק לא עולה לפני שהכנסתי את הדיסק סידרתי שה-BOOT יתבצע מה- צורב דוידי אבל כשאני מכניס את הדיסק הוא לא קורא אותו ומשיך להעלות את הווינדוס אני לא יודע אם זה קשור אבל בזמן האחרון יש לי בעיה עם הווינדוס הוא מסרב לעשות פעולות פשוטות כמו התקנה או הסרה של תוכנות וגם לא מאפשר התקנה של תוכנות מהדיסק הוא כותב כל מיני שגיאות שונות לכל תוכנה ניסיתי להפעיל דיסקט איתחול וגם אותו הוא לא קורא הוא פשוט נתקע אחרי ה-POST ורק כשאני מוציא אותו הוא מעלה את הוינדוס (סידרתי לפני כן שהוא יעלה מהפלופי). מה אני יכול לעשות כדי להתקין את הווינדוס? אולי הבעיה היא בCD??? (בצורב דוידי)

• 7 תגובות
    • 693 צפיות
  15. דפ"רים המחשבים הישנים... יש לי XP מקורי, שיש בו שני כוננים C D שה-C הוא הישן ואני רוצה להעיף אותו, ב D מותקנת מערכת ההפעלה, אבל הביוס המטומטם של COMPAQ לא מאפשר לתת את D כBOOT אז אני מנסה לשנות את האות של הכוננים אבל אז זה ידפוק לי את כל התוכניות כי כולם עובדים דרך D מן הסתם...!! כלומר מה שקורה עכשיו, זה שהכונן המעפן מאפשר לD להיות ה BOOT ובלעדיו המחשב לא עולה בכלל. אולי אפילו יש למישהו רעיון איך לעשות מחיצה בתוך ה D שלי ואז להעביר את הגיבויי לשם, להפוך אותו לC ואז לפרמט?? עריכה: ניסיתי לעדכן ביוס-אין יותר חדש,השאלה אם בכלל אפשר לעשות מה שאני אומר-כלומר שיהיה WINDOWS שעובד דרך D בלי שיש בכלל כונן C?

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  16. הזמנתי דיסק התקנה ובטעות נרשמתי להזמנה עם מחשב שלא קיים אצלי יותר - נגנב... (איך נרשמתי - יש לי סריקה של הסיריאל נאמבר מה שיש מתחת למחשב גם של הגנוב וגם של החדש שנקנה אחרי). קיבלתי את הדיסק התקנה אי שם בפברואר ורק היום פתחתי כי לא מזמן חזרתי לארץ אחרי כמה חודשים. הבעיה שהמחשב HP הנוכחי שלי שבשבילו רציתי להביא את הדיסק התקנה - הוא בעל מערכת ויסטה הום פרימיום בעברית מלאה... והבעיה שהשדרוג שביצעתי היה על מחשב עם ויסטה הום פרימיום 64 ביט בשפה האנגלית.. דיברתי עם מיקרוסופט ישראל וגם עם HP ישראל ושניהם לא יכלו לעזור לי והתנצלו. מה אני יכול עוד לעשות כדי לקבל את זה בעברית ? חבל לי על ה-200 שקלים שבזבזתי לשדרוג לחינם.. לא רוצה להתקין ואז להוריד שפת ממשק מאתר פרוגי כי אמרו לי וגם …

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  17. נתחיל בשאלה העיקרית שלי, ברגע שאני מחלק את המחשב ליותר ממשתמש 1, כל התוכנות העיקריות שיותקנו (תוכנות אבטחה, שיתוף, צפיית ווידאו) יוכלו לפעול אצל כל אחד מהמשתמשים? אם כן, מה בנוגע לתוכנות שיותקנו על כונן אחר (לא הכונן הראשי)? חוץ מאבטחה ע"י סיסמא בכניסה למשתמש יש איזשהי אפשרות לייצור סיסמא לכונן מסוים? או אולי לתיקיות ספציפיות? ואם יש לי כונן קשיח שמחולק ל2 מחיצות, יש אפשרות ליצור מצב שכל משתמש יוכל לראות רק מחיצה אחת מהשתיים במשתמש שלו? אני יודע שזה קצת הרבה, אבל אתם תעזרו לי רבות. מחכה לתשובות.

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  18. מה המצב אנשים ?.. יש לי Windows Vista Ultimate של 32Bit וזה מותקן כבר עם Dx10, אבל הכרטיס מסך שלי (x1950 pro) תומך ב - dx9 . אני צריך להתקין dx9 או להשאיר את ה - dx10 שמותקן ?.. כי אני רוצה להתקין משחקים ... תודה מראש, משה

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  19. ניסיתי להוריד את מה שהאקספלורר רוצה שאוריד וזה לא מסתדר בכלל !! אשמח לקבל תשובה זה נורא מציק לי כרגע כי אני מנסה להיכנס לאיזה צ'ט אונליין וזה לא מצליח

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  20. Started by guysfa,

אני חדש בעסק ורציתי לדעת מה ההבדלים בין 32, 64, 86 ביט. ואיזה אני צריך מפרט: E6750 4mb 2GB 800HZ 8800GTS 320MB תודה.

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  21. ככה, אני מנסה להתקין WINXP SP2 על המחשב הבא : P3 550MHZ 256MB SDRAM QUANTOM 20GB 7200RPM HD MSI MS-6119 MOBO ניסיתי במלא מלא קומבינציות.. ניסיתי לפרמט בFAT בNTFS וניסיתי הגדרות שונות בביוס(עם PIO/בלי.. עם UDMA/בלי) ניסיתי גם לעשות לביוס איפוס פעמיים וכל פעם קורה משהו אחר.. או שהוא כותב שהוא לא מצליח למצוא BOOTABLE PATITION על הדיסק או שהוא פשוט עושה ריסט.. חשוב לציין שמדובר על מחשב שעבד מצויין לפני כשלושה חודשים ולא נגעתי בו פשוט מאז וההארדיסק הוצע ממחשב אחר שעבד לפני יום.. מה גם שההארדיסק בסדר גמור אם אני מחבר אותו למחשב אחר.. על ההארדיסק הייתה מערכת הפעלה וגם המחשב עבד בסדר גמור.. את הבוט מהדיסק הוא מזהה ואני מגדיר לו שם והוא מתקין את כל הקבצים לתיקיית C:WINDOWS אחרי הפ…

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  22. Started by yakar,

שלום, יש לי מערכת וינדוס ויסטה אוליטימט 32 ביט. אתמול התקנתי את העידכונים החדשים שיצאו להורדה לפני יומיים בוינדוס update , לאחר פעלה מחדש כונני התקליטורים שלי חדלו מלעבוד. תמונה שצילמתי: http://www.zix.co.il/images/6517201895.JPG ניסיתי לעשות הפעלה מחדש וזה לא עזר. תודה מראש לעוזים

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  23. היי, לפני יומיים חזרתי לבית,וגיליתי שהמחשב עשה ריסט לעצמו. לא ממש שמתי עין על זה, עד שאני מגלה שהמחשב לא זז בשיט!, הוא תמיד חושב,גם אם אני לא נוגע בו. כאשר אני עושה לו הפעלה מחדש,טעינת מערכת ההפעלה לוקחת לו מינימום 2 דקות, פעמים רבות הוא מציג לי מסכים כחולים. מה לא עשיתי? בדיקת וירוסים - Avg ו-ZA בדיקת רוגלות - Windows Defender,Ad-Aware,SpyBot ועוד. עשיתי איחוי ל-2 המחיצות. עשיתי בדיקה בכלי של MS שמחפשת תוכנות זדוניות והוא לא מצא כלום. עשיתי שימוש בתוכנה של WD שאמורה לבדוק ולתקן סקטורים של הדיסק, ובנוסף עשיתי את הבדיקה של XP עצמה - שמחפשת סקטורים פגומים,מנסה לשחזרם ולתקנם. כלום לא עוזר,הוא עדיין מציג מסכים כחולים. מה שנשאר לי זה רק לפרמט. יש לי 2 רשיונות/דיסקים חוקיים של …

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  24. Started by danidi,

שלום יש לי וינדוס אקס פי.. שאני מזיז חלונות בוינדוס הם זזים נורא לאט משום מה.. זה לא היה עד עכשיו מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  25. אז ככה: יש לי WINXP PRO+SP1 במחשב שני יוזרים-אני (אדמין) ועוד אחד (power user). (1) אצלי הכל בסדר, אבל ביוזר השני יש לי בעיה להגדיר את ההופעה של סרגל התכניות: נכון יש את האופציה לבטל את 'גלול תפריט תוכניות'? זתומרת שהתפריט יפתח לשני דפים צמודים במקום שיהיו את החיצים האלה למטה כדי לגלול את התפריט. ביוזר שלי הצלחתי לבטל את זה, אבל משום מה אני לא מצליח לעשות את זה ביוזר השני. ניסיתי הכל: לעבור לתפריט רגיל (זה כרגע בקלאסי) ולחזור, לאפשר את הגלילה ואז לבטל, להפוך את היוזר השני לאדמין ולשנות במצב כזה, לשנות במצב רגיל...... כלום לא עובד... למישהו יש רעיונות? (2) אצלי במחשב השמות של הקבצים על הדסקטופ מופיעים עם רקע שקוף (כתב לבן שמאחוריו רואים את הטפט, בלי רקע). ניסיתי לעשות את …

• 1 תגובה
    • 693 צפיות

דיונים חדשים בפורומים