עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. http://img18.imageshack.us/img18/9632/operatingsystemfiles.png זה יהרוס או ימחוק את הקבצים שעל הכונן ?

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  2. כשרציתי להפעיל את השירות של מזג האויר נרשמה לי הודעה SERVICE NOT AVAILABLE הרשמתי לדוגמא HAIFA והוא נתן לי את ההודעה הזאת ניסיתי עוד ערים אותה ההודעה הוא נתן לי בלי שום סימן של ניסיון התחברות עיינתי קצת באתר של מיקרוסופט ואני חושב שראיתי שהוא משתמש בפורט 80, אני יודע שזה פורט של HTTP ולמרות שאני מצליח לגלוש אני חשבתי לפתוח את הפורט הזה בלי שום קשר לדפדפן. פתחתי את הפורט וזה עדיין לא עובד. אגב יש לי WINDOWS VISTA HOME PREMIUM. אני מוסיף תמונה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  3. אני מתכוון שהוא על ALWAYS ON TOP הוא שחור כזה אני רוצה שהוא ישתלב עם הרקע של הדקסטופ יש אפשרות? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  4. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

יש לי איזה כמה תוכנות שרצות לי ברקע בשם: xcommsvr.exe vsserv.exe csrss.exe SDMCP.exe עכשיו עם אני מכבה אחד מהם האינטרנט פשוט לא עובד! וזה משגע אותי כי זזה לוקח דיי הרבה זיכרון ומאט לי תמחשב!#!@$ סרקתי עם כול התוכנות של SPYWARE,ויש לי BitDefender כאנטי וירוס שאיתו גם עשיתי סריקות וזה לא מצא שום דבר חשוד [פרט לאיזה 6 טרואיאנים].

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  5. שלום לכולם אני משתמש דיי מתקדם במחשב לא נכנס לכל מיניי אתרי זבל ומיילים חשודים לא מוריד קבצים שיכולים להיות נגועים(נזהר כמה שאפשר) ובעיקרון מאד זהיר היום העברתי את המחשב שלי פורמט התקנתי את כל התוכנות הדרושות שאני עובד איתם והתאמתי אותו לצרכיי הקטע הוא שהוא עובד פיקס עכשיו איך אני יכול לשמור על זה שהוא ימשיך לעבוד כך? עקרונית התוכנה היחידה שלי שמגנה עליי היא spy sweeper אני מאחוריי ראוטר של אדימקס אבל אני על חשבון dmz מה שאומר שזה כאילו אין לי פייר וול(אם אני חושב נכון) איזה תוכנות עוד כדיי להתקין שיגנו לי על המחשב חוץ מפייר וול כי אני ממש לא רוצה אחד כזה אני מדבר על תוכנות כמו ad aware ואנטי וירוסים למינייהם אבל לא דברים שיגמרו לי על הזיכרון היה לי אנטי וירוס של מק…

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  6. Started by amitiss,

שלום !! ביצעתי כבר הרבה התקנות של WIN XP PRO אך בתופעה כזו עדיין לא נתקלתי. יש לי מחשב INTEL CELERON 667MHZ 128MB .אין שום חומרה נוספת שמחוברת ללוח אם למעט עכבר ומקלדת המחוברים ב-PS\2 ומסך המחובר ליציאת VGA . על המחשב כבר היתה מותקנת מערכת XP PRO אך מאחר וההרדיסק התקלקל נאלצתי לקנות הרדיסק חדש ולהתקין הכל מחדש. אני מכניס את הדיסק של ווינדוז לכונן סי די רום.ה-SETUP עולה כרגיל.אני מבצע פירמוט ב- NTFS וההתקנה ממשיכה כרגיל ללא כל בעיות ומעתיקה קבצים לההרדיסק.בסוף שלב זה,תוכנית ההתקנה מבצעת איתחול אוטומטי.המחשב מאותחל ומבצע איתחול דרך ההרדיסק.המסך השחור עם הלוגו של ווינדוז עולה למספר שניות ונעלם ומופיע מסך שחור.ההרדיסק ממשיך להראות פעילות לעוד כ-4 דקות(המסך עדיין שחור) …

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  7. Windows Update has encountered an error and cannot display the requested page. You may find the following resources helpful in resolving the problem: [Error number: 0x80096001] [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 644 צפיות
  8. שלום לכולם. אני חדש בפורום הזה, ויש לי שאלה. רקע כללי: יש לי מחשב בן קצת יותר משנה, שקניתי מחברת פנדה. המחשב הוא: AMD ATHLON XP 1600 EPOX 8RDA + NVIDIA NFORCE 2 ATI AGP8X RADEON 9500 PRO 128MB DDR WITH TV OUT AND DVI OEM wd 40GB 7200 RPM 8MB cache special version. זה הדברים החשובים (פלופי דיסק וכל זה לא חשובים). (אגב, אם המחשב נראה לכם בנוי טוב, זה לא כי אני מבין. יש לי חבר שבנה לי את המחשב, אני בקושי מבין מה זה אומר...). הבעיה: לפני כחודשיים המחשב התחיל לעשות בעיות קטנות אבל מאוד מרגיזות. איי סי קיו נתקע, ודברים כאלה. הפתרון היה פורמט. מתוך 40 ג'יגה שיש לי, יש לי 30 בכונן D ו 10 בכונן C. המחשב מישום מה המשיך לעשות בעיות, אבל זה כניראה כי הפורמט נעשה בצורה גרועה ביותר, ו…

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  9. אז ככה: יש לי WINXP PRO+SP1 במחשב שני יוזרים-אני (אדמין) ועוד אחד (power user). (1) אצלי הכל בסדר, אבל ביוזר השני יש לי בעיה להגדיר את ההופעה של סרגל התכניות: נכון יש את האופציה לבטל את 'גלול תפריט תוכניות'? זתומרת שהתפריט יפתח לשני דפים צמודים במקום שיהיו את החיצים האלה למטה כדי לגלול את התפריט. ביוזר שלי הצלחתי לבטל את זה, אבל משום מה אני לא מצליח לעשות את זה ביוזר השני. ניסיתי הכל: לעבור לתפריט רגיל (זה כרגע בקלאסי) ולחזור, לאפשר את הגלילה ואז לבטל, להפוך את היוזר השני לאדמין ולשנות במצב כזה, לשנות במצב רגיל...... כלום לא עובד... למישהו יש רעיונות? (2) אצלי במחשב השמות של הקבצים על הדסקטופ מופיעים עם רקע שקוף (כתב לבן שמאחוריו רואים את הטפט, בלי רקע). ניסיתי לעשות את …

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  10. יש לי ווינדוס XP וחיבור כבלים ללא חייגן, כשאני מנסה להיכנס לאינטרנט אקספלורר העמוד לא עולה. בדפדפנים אחרים הכול פועל טוב. גם כשאני מנסה להיכנס לעמוד אינטרנט דרך המחשב שלי הכול עובד טוב!! איך לסדר שזה יעבוד דר האינטרנט אקספלורר?!? בבקשה עזרה

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  11. Started by לין,

דומה לקודמה פרמוט מערכת הפעלה מ xp ל 98 נענה לי קודם כל לעלות עם דיסקט ההפעלה של win98 ולפרמט את המחיצה שלך בחזרה ל FAT32 אחר כך אתה יכול להמשיך בהתקנה רגילה. ומה לגבי מ xp ל 2000 יש משהו שצריך לעשות ? או שזה דומה ל xp או 98 ועוד שאלה התיעצות מדובר במחשב פנטוים 2 2000 מומלץ להתקין או עדיף 98 תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  12. Started by slrr,

תודה לעונים זה ממש חשוב אני לא יכול לשחק משחקים ברשת וזה לא רק אני זה עוד הרבה אנשים... מדובר על protocol ipx\spx ככה קוראים לו ב-XP אפשר לראות אותו בהגדרות רשת אם משהו רוצה תמונה אני יעלה אחת תודה..!!

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  13. אין לי סיסמא, וגם בדקתי בOPTRACK ורשום EMPTY אבל בכל זאת כאשר אני נכנס לRECOVERY CONSOL עם הדיסק של XP בוחר במערכת הפעלה ואז הוא מבקש ממני סיסמא, ואין לי שום סיסמא, אני לא יודע, אולי יש איזו סיסמא ברירת מחדל או משהו כזה, מישהו יודע?! תודה!

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  14. השאלה בכותרת! תודה לעוזרים! ofeky1

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  15. Started by avner31,

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294648.new#new פרסמתי הודעה זו בפורום חומרה אך אני לא בטוח שהבעיה היא אכן בחומרה אלא במערכת הפעלה בעיקרון השאלה שלי היא האם ניתן להבין מהתמונה המצורפת את מהות הבעיה אצלי שגורמת לכך שאני צריך להתקין את הדרייברים של הכרטיס קול כל פעם מחדש? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  16. Started by stone cold,

http://computers.walla.co.il/?w=/4/876320

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  17. Started by charm,

שלום חברים אני יודע שהבעיה הזאת עלתה בעבר אבל לא ראיתי תשובה לזה ולכן אשמח לקבל תשובה אחד ולתמיד יש לי מחשב חדש שמותקן עליו XP ולאחר שהוא עולה לוקח לו עוד דקה שתיים עד שאפשר להפעיל את חייגן האינטרנט ובכלל לעבוד איתו חופשי חיפשתי בהרבה מקומות אבל לא מצאתי תשובה שעזרה ביטלתי בservice את השורה של backround intelligent ניסיתי עוד כמה דברים וכלום לא עזר מקווה שמכם תבוא הישועה מהמיואש ארז כמובן תודה מראש

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  18. היי חבר'ה... היה לדוד שלי בעיה במחשב המערכת שלו קרסה עכשיו הבאתי את ההארדיסק שלו אלי הביתה ורציתי לגבות את החומר שהיה לו במשתמש אבל אז קיבלתי את ההודעה acess is denied שניסיתי להכנס לתקיה של המשתמש שלו ב Documents and settings איך אני נכנס לתקיה ? מבטל את ההרשאה או מה שזה לא יהיה ? אני יודע מן הסתם את הסיסמא של המשתמש שלו אז אם יש דרך לרשום את הסיסמא ולהכנס לתקיה אז איך עושים את זה ? תודה מראש!!!

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  19. Started by assaf990,

התקנתי WIN2000_ENG PRO SP4 על P3 לוח אם אינטל SE440BX-2 א. מה מחליף את MSCONFIG? ב. המחשב לא מתעורר לאחר מצב המתנה! (גם כשאני בועט בו!! ב-WIN98 הוא מתעורר גם ללא הבעיטות) ג. אני מצליח להגיע ל"מצב בטוח" אבל המקלדת והעכבר לא מגיבים!!

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  20. היי חברים, התקנתי לפני כמה ימים ויסטה הום פרמיום,כל הדברים שרציתי שיעבדו עבדו חוץ מכרטיס הטלויזיה שלי.הקטע הוא שבאקס פי שעשיתי סריקה לתחנות אכן נמצאה התחנה האחת (יש לי YES) שצריך ולמרות שהתקנתי גם את התוכנה וגם דריברים מהאתר של לידטק בויסטה הוא לא מוצא לי את התחנה של יס. מישהו יודע מה עושים? הכרטיס הוא WINFAST TV 2000 XP EXPERT של חברת לידטק :s05:

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  21. Started by etzarfat1981,

שלום, שאני מעלה את המחשב מופיע לי מסך שבוא אני צריך לבחור באיזה USER להיכנס ל-VISTA איך אני מבטל את זה, אני רוצה שהוא ייכנס ישר ל-VISTA מוגדרים אצלי ה-USER שלי שיש לו זכויות ADMIN וה-USER של ADMIN שה-VISTA יוצר תודה

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  22. Started by yakar,

שלום, יש לי מערכת וינדוס ויסטה אוליטימט 32 ביט. אתמול התקנתי את העידכונים החדשים שיצאו להורדה לפני יומיים בוינדוס update , לאחר פעלה מחדש כונני התקליטורים שלי חדלו מלעבוד. תמונה שצילמתי: http://www.zix.co.il/images/6517201895.JPG ניסיתי לעשות הפעלה מחדש וזה לא עזר. תודה מראש לעוזים

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  23. Started by coorva,

שלום רב יש לי XP PRO SP2 באנגלית. בטעות מחקתי מהרג'יסטרי את הערך FWCFG שנמצא תחת HKLM-SOFTWARE-MICROSOFT-TRACING-FWCFG נמחקו גם כל הערכים שהופיעו בצד הימני של העמוד תחת הערך הזה. האם גרמתי נזק בלתי הפיך למערכת ההפעלה שיחייב אותי להתקנה מחדש? תודה

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  24. Started by refaels2006,

מעוניין להתקין Windows 2000 SP4 ,עכשיו יש לי XP-PRO על כונן C. ואני לא רוצה להתקין שמה אלא בכונן D הריק ... האם זה ייצור בעיות אח"כ שXP לא ייעלה ?.... האם WIN2000 יוצר אפשרות להפעלה שלו בBOOT...אם לא איך מגדירים בלחיצה על edit (בXP:המחשב שלי->ביצועים->שיחזור וביצועי מערכת->עריכה) ? רפאל.

25. Started by buuhaa,

אהלן. מסיבות מצערות הלך (נשרף) לנו המחשב אבל ההרדיסק נשאר. קנינו לוח אם חדש פלוס כל מה שצריך, וגילינו (קצת מאוחר) שלא ניתן לחבר את ההארדיסק כמו שהוא וצריך לפרמט אותו. אבל על ההרדיסק ישנה מערכת הפעלה ואנו זקוקים לKEY שלה. נכון לעגשיו אין לנו מושג איך "לשלוף" את המספר שהוא חוקי לגמרי (למען ההבהרה : מערכת ההפעלה שעל ההרדיסק איננה עולה אבל תקינה לגמרי). האם למישהו יש רעיון ? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 643 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.