Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
תראו, אני כרגע במשחב נייד ובמחשב הרגיל סתם עשיתי ריסט פעם אחת.. בלי סיבה מיוחדת ועכשיו כשאני מדליק את המחשב הויסטה באה לעלות.. בקטע שיש את הפס הזה שזז וזה נטען.. מכירים? אז בקטע הזה בהתחלה המחשב "חושב" ואחרי כמה שניות מפסיק "לחשוב" (כשהנורה מהבהבת) אבל זה ממשיך לזוז ולהיטען ניסיתי לתת לזה 5 דקות.. 10 דקות.. חצי שעה.. הכי הרבה שיצאתי לסיבוב.. שעתיים וחצי וזה לא עושה כלום.. נגיד שחזרתי מהשעתיים וחצי המסך היה שחור לא יודע למה לא ניראה לי שיש סיבה מיוחדת.. אבל בשאר הדברים זה ממשיך והקטע שניסתי להיכנס במצב בטוח בכל הסוגים שאפשר ניסיתי וזה אותו דבר.. זה טוען את הקבצים של המצב בטוח ומגיע לקובץ אחד ושם זה נתקע וזהו גם לדבר הזה נתתי חצי שעה וזה נשאר כמו שהוא מה אני צריך לעשות בשבי…
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
התקנתי היום XP PRO SP2 (03/07( וMUI (פעמיים) ועדיין יש לי בעיה שחלק מהדברים נשארים באנגלית (לחצן ימיני, אייקונים, חלק מהדברים בלוח הבקרה ועוד), וחלק הופכים לעברית. חיפוש פה בפורום הראה שאני לא הראשון שנתקל בבעיה, אך לא מצאי פתרון. יש מושיע???
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
אם אני לוחץ על לינקים אז הכל פסדר, אבל לכתוב כתובות אי אפשר, זה לא מגיב ל GO ולאנטר. כאילו סתם כתבתי כתובת ואני מחכה למשיח. איך אני מתקן את זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
לאחרונה המחשב דורש ממני כל פעם שאני מדליק אותו ללחוץ על המשתמש שלי בשביל להכנס... הבעיה שיש לי רק משתמש אחד ובעבר לא הייתי צריך ללחוץ עליו, הווינדוס היה עולה ונטען לבד. היום אני מדליק את המחשב והוא יכול להשאר שעות במסך כניסה מבלי להכנס לווינדוס עד שאני לא לוחץ על המשתמש שלי בכניסה וזה מעצבן.. ניסיתי לשחק עם החשבונות משתמשים בלוח בקרה אבל לא בדיוק הלך לי.. יש פתרונות ?
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
היי יש לי ווינדוס XP מקורי (לשם שינוי) שברירת המחדל שלו היא בעברית. האם אני יכול איכשהו (אפילו בהתקנה מלאה חדשה) להעביר את כל התפריטים שלו וכדומה לאנגלית?
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
אין לי סיסמא, וגם בדקתי בOPTRACK ורשום EMPTY אבל בכל זאת כאשר אני נכנס לRECOVERY CONSOL עם הדיסק של XP בוחר במערכת הפעלה ואז הוא מבקש ממני סיסמא, ואין לי שום סיסמא, אני לא יודע, אולי יש איזו סיסמא ברירת מחדל או משהו כזה, מישהו יודע?! תודה!
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
שלום !! ביצעתי כבר הרבה התקנות של WIN XP PRO אך בתופעה כזו עדיין לא נתקלתי. יש לי מחשב INTEL CELERON 667MHZ 128MB .אין שום חומרה נוספת שמחוברת ללוח אם למעט עכבר ומקלדת המחוברים ב-PS\2 ומסך המחובר ליציאת VGA . על המחשב כבר היתה מותקנת מערכת XP PRO אך מאחר וההרדיסק התקלקל נאלצתי לקנות הרדיסק חדש ולהתקין הכל מחדש. אני מכניס את הדיסק של ווינדוז לכונן סי די רום.ה-SETUP עולה כרגיל.אני מבצע פירמוט ב- NTFS וההתקנה ממשיכה כרגיל ללא כל בעיות ומעתיקה קבצים לההרדיסק.בסוף שלב זה,תוכנית ההתקנה מבצעת איתחול אוטומטי.המחשב מאותחל ומבצע איתחול דרך ההרדיסק.המסך השחור עם הלוגו של ווינדוז עולה למספר שניות ונעלם ומופיע מסך שחור.ההרדיסק ממשיך להראות פעילות לעוד כ-4 דקות(המסך עדיין שחור) …
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום חבריי פורום יקרים, משתדל לרשום פה את כל השאלות להן לא מצאתי פתרון ואולי משהו מכם יוכל לעזור לי. התקנתי בביתי WIN XP HOME EDITION (שזו כבר טעות) והגדרתי שתי חשבונות, 1. אדמין לשימוש מנהל המחשב שזה אני. 2. מוגבל לשימוש משפחתי. כשאחי לחץ דאבל קליק (איזה מושג ישן אמא) על השעון בצד בכדי לכוונו או בכדי להסתכל ביומן הWIN מנע את כניסתו כי "אין לו הרשאות לעשות כן" אני יודע כי ניתן לאפיין כל משתמש במחשב ע"י משתמש האדמין. אך השאלות שלי הם: 1. האם יש אפשרות כזאת לתת הרשאה מסוימת לשעון, לכוונו ולהיסתכל ביומן. (לא נתקלתי בדבר כזה ואני מניח כי חייב להיות משהו כזה). 2. הבנתי כי בWIN XP HOME EDITION אין בכלל את האפשרות לשחק באיפון הרשאות משתמשים.? האם עובדה זו נכונה? אם כן ה…
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה אני מקבל המון מסכים כחולים ללא סיבה. אין וירוסים במחשב,לא התקנתי שום דבר מיוחד והמחשב לא עושה ריסטרט במהלך הרצת תוכנה כבדה או משחק כבד אלא סתם כי "בא לו" . אני לא מצליח לראות מה רשום ומה התקלה (אם זה רשום שם ) כי המחשב עושה ישר ריסטרט ולא נותן לי לראות. מה יכולה להיות הבעיה? זה קורה כבר במשך הרבה זמן. תודה נ.ב- יש SP1 וכל העדכונים שיצאו עד היום .
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
בפורום תוכנה לא הצליחו לפתור את הבעיה שלי, ומשום שהציעו משהו שקשור לWIN (לבדוק איזשהו קובץ HOST).. חשבתי לשאול בפורום זה, אולי הבעיה היא דווקא במערכת הפעלה שכן זה בכל הדפדפנים. להלן תמונות לדוגמא של הבעיה בFF וגם בIE... אשמח לכל עזרה שתוכלו להציע, בתודה מראש. דניאל.
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש לי XP PRO ואנטי וירוס AVG. לאחרונה, כשאני עושה סריקה עם האנטי וירוס למחשב הוא ניתקע בסריקה בקובץ C\WINDOWS\INF\NETASP2K.INF . כאשר האנטי וירוס מגיע לקובץ הזה המחשב ניתקע העכבר נעלם ולא ניתן לעשות כלום חוץ מ- restart. התופעה חוזרת על עצמה גם כשניסיתי לעשות סריקה און ליין עם האנטי וירוס של נורטון ופנדה. שניהם נעצרים בקובץ הזה ותוקעים את המחשב. אשמח לקבל עזרה
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על דרך נוחה להעביר התקנה של ווינדוס מכונן לכונן? עבדתי כמה זמן לאחרונה עם ויסטה על הכונן הראשי שלי (C...) ולאחרונה התקנתי חזרה XP על כונן אחר(D..) מדובר בשתי מחיצות שונות על שני כוננים שונים פיזית. הייתי רוצה שאת אותה התקנה בדיוק שיש ב-D תופיע ב-C האם norton ghost ודומיו מאפשרים משהו כזה?
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום, איך אני משנה את השעון בצד ימין למטה של ה Windows לתצוגה 24H?!?
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
איך מבטלים את הסיסמה כניסה לויסטה ? הדבר הזה משגע
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
לאחר זמן מה שהמחשב עובד אני רואה שכל הזמן יש גישה לדיסק הקשיח בלי שאני עושה כלום באותו זמן. ב performance ניתן לראות שה idle על 95% וגם זיכרון אין שום דבר חריג. המחשב באותו זמן מגיב מאוד מאוד לאט בכל פעולה. לא מזמן ביצעתי defrag. אפשר לדעת איזה תהליך ניגש לדיסק ? מה יכולה להיות הבעייה ?
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אהלן. קראתי פה את כל השירשור על SP2 ואני רוצה לשאול ולהתייעץ עמכם: יש לאחי מחשב AMD 1600 משהו ישן למדי. כבר פעם שלישית שאנחנו מפרמטים את המחשב, הכל עובד מצויין, ואז מותקן SP2 והמחשב ממש נופל: תקלות בהפעלת תוכנות , מסכים כחולים עם הודעות משתנות, ולאחרונה גם ריסטרטים בלופ אינסופי. חסמתי את האפשרות לקבל עדכונים אבל לדעתי זה ממש לא פיתרון כי אם יצא עדכון קריטי כלשהו זה מסוכן מדי להישאר בלעדיו. וגם אם נחסום אותו, קראתי בכל מקום שבקרוב לא ניתן יהיה להגיד "לא" לעדכון ופשוט נאלץ לקבל אותו... אני ממש זקוק לעצתכם איך לפתור את הבעיה הזו. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 652 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, כחלק מפורמט שעשיתי העתקתי את כל תיקיית היוזר שלי למחיצה נפרדת כגיבוי, עכשיו אני רוצה להשמיש אותו אז פשוט העתקתי שוב את התיקייה לDocuments&Settings אבל הווינדוס לא מזהה את התיקייה כיוזר, יש משהו שניתן לעשות? (חוץ מלהעתיק כל רכיב ידנית?) נ.ב- מצטער אם זה נראה פרימיטיבי משהו, אני פשוט לא כזה גאון מחשבים בלשון המעטה.
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
היי הוספתי משתמש נוסף ב WINDOWS XP בדרגת ADMINISTATION כתוצאה מכך וינדוז נכנס אל משתמש זה אוטומטית ולא נותן לי להכנס למשתמש שלי אלא בSAFE MODE . המשתמש הזה זה המשתמש המקורי שנוצר בהתקנה ועליו יש את כל המידע שלי. בחלון הכניסה אין באפשרותי לבחור במשתמש שלי שאלתי היא: איך ניתן להחזיר את המצב לקדמותו שוינדוז יכנס ישירות למשתמש הישן שאצלו נמצא כל המידע שלי ושיהייה רק משתמש אחד עקרי... לא 2 ADMINSTRATION תודה מראש....
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי תוכנה כלשהי (נקראת HOCR, והיא לוקחת תמונה עם כיתוב כלשהו או דף סרוק, ומחזירה דף טקסט וכך אפשר לשנות אותו), בכל אופן, אני צריכה לרשום קוד שידע "להשתלט" על התוכנה. כלומר, להצליח דרך הקוד לפתוח את התוכנה, לעלות אליה מסמך, ולהריץ אותה על המסמך הזה. (אני יודעת בגדול שפת JAVA, אבל גם C זה בסדר) אז - בתקוה שהשאלה שלי מופנית למקום הנכון - יש כאן מישהו שיודע איזה שורות פקודה צריך כדי להריץ אפליקציה כזו? אפשר עזרה, הכוונה בבקשה? מקווה לטוב ותודה מראש לכל המגיבים.... עינת
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי ווינדווז XP ואני מוריד סרטים מיוטורנט. אחרי שהם ירדו לתיקייה מסויימת רציתי להעביר אותם לתיקייה אחרת, בטעות העברתי לתיקייה של ווינדווז בשם "D:\b0554fc2f69ae74d95f47ee0ee3e7914" בכל מקרה אחרי שניסיתי להוציא אותם משמה הם נתקעו. התיקיות שהועברו נראות ריקות ולא ניתנות למחיקה או העברה והקבצי וידאו לא פועלים וגם הם לא ניתנים לשינוי בטענת של קובץ בשימוש. דבר כזה כבר קרה לי במחשב ויש לי תיקייה ריקה תקועה בו כבר כמה חודשים. ברצוני לדעת אם יש לי אפשרות להחזיר אליי את הסרטים האהובים. תודה
-
- 6 תגובות
- 652 צפיות
-
-
היי ניסיתי להתקין WINDOWS XP (מקורי) במחשב הישן שלי PENTIUM 3 והדיסק לא עולה לפני שהכנסתי את הדיסק סידרתי שה-BOOT יתבצע מה- צורב דוידי אבל כשאני מכניס את הדיסק הוא לא קורא אותו ומשיך להעלות את הווינדוס אני לא יודע אם זה קשור אבל בזמן האחרון יש לי בעיה עם הווינדוס הוא מסרב לעשות פעולות פשוטות כמו התקנה או הסרה של תוכנות וגם לא מאפשר התקנה של תוכנות מהדיסק הוא כותב כל מיני שגיאות שונות לכל תוכנה ניסיתי להפעיל דיסקט איתחול וגם אותו הוא לא קורא הוא פשוט נתקע אחרי ה-POST ורק כשאני מוציא אותו הוא מעלה את הוינדוס (סידרתי לפני כן שהוא יעלה מהפלופי). מה אני יכול לעשות כדי להתקין את הווינדוס? אולי הבעיה היא בCD??? (בצורב דוידי)
-
- 7 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום אני משאיר את המחשב ללילה עם אימיול, הכל טוב ויפה לפעמים שאני קם בבוקר המחשב תקוע אני רוצה את השגיאה של איסיקיו ואין אינטרנט, מה לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
-
אוקיי, המצב הוא כזה יש לי שני הארדיסקים מחוברים למחשב, לצורך העניין נכנה את המאסטר C והסלייב D על C יש מערכת הפעלה של XP ואני רוצה להתקין עוד מערכת הפעלה של XP על הדיסק השני. אני מודע לעובדה שמנהל האיתחול של XP יכול לתת תפריט בחירה בין כמה מערכות הפעלה אבל אני לא רוצה שזה יקרה, אני רוצה שמערכת ההפעלה החדשה שאני מתקין בD (נאמר שהיא XP) תתקין את מנהל האיתחול שלה על ההארדיסק עליה היא מותקנת, מה שיאפשר לי לקבוע איזה מערכת הפעלה תעלה דרך הביוס ולא דרך תפריט האתחול של ווינדוס. עשיתי את זה כבר פעם על ידי זה שניתקתי את המאסטר ואז ביצעתי התקנה, אבל אני מתאר לעצמי שיש דרך קצת יותר אלגנטית לעשות את זה. למישהו יש הצעות?
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-