Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שמעתי שיש מלא גרסאות של לינוקס בחייים לא ראיתי לינוקס ולכן אני רוצה לנסות, ולהנות מהתמיכה של 64BIT סתם בשביל הכיף איזה גרסה כדאית ומאיפה אפשר להוריד? איך אם אני רוצה להסיר את הלינוקס מכונן C שבו נמצא הווינדוס.. תודה
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
-
שלום לכולם בשעה טובה, קיבלתי את המחשב השולחני שלי (המסך עדיין בהחלפה לאחר פיקסל שרוף ). הבעיות אבל רק התחילו: 1. לוח האם שלי הוא Gigabyte GA-73PVM-S2H שתומך ב RAID 5 ויש לי 3 דיסקים קשיחים 500gb כ"א בשביל התצורה הזו. במעבדה הגדירו לי את תצורת ה RAID על ה BIOS וכשבאתי להתקין את Windows XP התהליך כל הזמן נתקע. הפתרון של המעבדה היה להתקין לי את Windows Vista Ultimate. הייתי שמח מאד לחזור ל XP הישן והטוב, אבל אומרים לי במעבדה שבעצם אין ל XP תמיכה ב RAID 5 (כלומר דרך לוח האם). האם מישהו עם נסיון ב RAID שמע על כזה דבר? 2. בכל אופן, ניסיתי לעבוד עם ה VISTA אבל הוא כל הזמן נתקע לי (מדובר ב SP1). באתי להוריד את כל הקבצים שלי מהכונן הנייד למחשב השולחני אבל בכל פעם ההעתקה נתקעת …
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
אז ככה: יש לי WINXP PRO+SP1 במחשב שני יוזרים-אני (אדמין) ועוד אחד (power user). (1) אצלי הכל בסדר, אבל ביוזר השני יש לי בעיה להגדיר את ההופעה של סרגל התכניות: נכון יש את האופציה לבטל את 'גלול תפריט תוכניות'? זתומרת שהתפריט יפתח לשני דפים צמודים במקום שיהיו את החיצים האלה למטה כדי לגלול את התפריט. ביוזר שלי הצלחתי לבטל את זה, אבל משום מה אני לא מצליח לעשות את זה ביוזר השני. ניסיתי הכל: לעבור לתפריט רגיל (זה כרגע בקלאסי) ולחזור, לאפשר את הגלילה ואז לבטל, להפוך את היוזר השני לאדמין ולשנות במצב כזה, לשנות במצב רגיל...... כלום לא עובד... למישהו יש רעיונות? (2) אצלי במחשב השמות של הקבצים על הדסקטופ מופיעים עם רקע שקוף (כתב לבן שמאחוריו רואים את הטפט, בלי רקע). ניסיתי לעשות את …
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
אני לא משתמש ב MSN אבל כן משתמש ב HOTMAIL וכל פעם שאני משנה עמוד בהוטמייל ה MSN נדלק ונכבה מחדש ומאיט בצורה משמעותית את המחשב ... מישהו יודע איך גורמים לו לא לעשות את זה ? ???
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש את ה sound blaster 7.1 live 24 HD וניסיתי בהתחלה להתקין על הדריוורים של XP 64 ומאז נעלם הכרטיס ב DVICE MENEGER והמחשב לא מאתר אותו ככרטיס קול איך אני יכול למחק את ההתקנה (לא מופיעה שום התקנה ב"הוספה /הסרה של תוכנית")? נ.ב שאר ההתקנות חיפשתי את הדריוורים דרך הווינדוס ולא בעצמי והכל עבד מצוין פרט לכרטיס ברשת הנוסף ומצלמת האינטרנט
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
מאז העדכון האחרון שהוציאו האקספלורר שלי נתקע לפעמים בצורה ממש מעצבנת... הוא נתקע באופן אקראי כאשר אני מרוקן את סל המחזור או עושה קליק ימני על איזה תיקיה בדסקטופ. ברגע שהוא נתקע אני לא יכול להפעיל שום דבר על הדסקטופ, אני יכול רק להזיז את העכבר ולהשתמש בחלונות שכבר נפתוח לפניי שהאקספלורר נתקע. הדבר היחיד שאני יכול לעשות הוא לכבות את המחשב מהכפתור (המחשב נכבה בצורה מסודרת והדרגתית, ולא במכה אחת). או להפעיל את הטאסק מנג'ר מראש, ואחריי שהאקספלורר נתקע לסגור אותו ולהפעיל מחדש. שמעתי גם שלהרבה אנשים שעדכנו את המחשב באותו העדכון יש בעיות, אבל הפתרונות שהם הציעו לא עזרו לי. מישהו יכול לעזור לי? יש דרך שאפשר לתקן את האקספלורר?
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
http://img115.imageshack.us/img115/5812/109zi.jpg
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
היי, לפני לא מעט זמן גיליתי שאחד העדכונים של הWINDOWS הורס לי את המחשב ושולח לי STOP ERROR (C00000021 אני חושב) אז הפסקתי לעדכן את ווינדוס, כי זה היה הפתרון היחידי שהיה לי באותו הזמן בינתיים הצטברו לי כבר 60 עדכונים שלא ביצעתי, ובנוסף יש לי בעיה עם ה USB כל הזמן שבחלק מהפורומים ברשת נטען שאפשר לפתור אותם בעדכוני הדרייברים, מה שהוביל אותי לאחר חיפושים שוב לאתר מיקרוסופט ולעידכוני WINDOWS..(אני אשמח בהזדמנות זו אם מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד דרייברים עדכניים ל UNIVERSAL HOST CONTROLLER ויכול לספר לי על כך) בכל מקרה אני אודה למי שכבר מכיר את הבעיה הזו של העידכונים ויכול להגיד לי איזה עדכון בדיוק גורם לכך - כי כרגע אני מנסה לעדכן , המחשב קורס ואני מבלה כמה שעות בשחזור מה GH…
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
אני יודע שיש אפשרות להתקין WINDOWS 2003 על מחשב שישמש כשרת, ולחבר אליו מחשבים חלשים שישמשו בתור מסופים. השאלה שלי היא כיצד עושים את זה? יש מדריך מפורט? תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 668 צפיות
-
-
מהם הדרישות המינימליות של מערכת ההפעלה WINDOWS 7? כותרת נערכה ע"י multicore
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
http://img18.imageshack.us/img18/9632/operatingsystemfiles.png זה יהרוס או ימחוק את הקבצים שעל הכונן ?
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
היי קניתי אתמול את המחשב כף יד MIO A201 עם המערכת ההפעלה גירסא 5 , עכשיו רציתי לדעת במערכת-זיכרון רשום של שיש שני סוגים של זיכרון : זיכרון תוכניות ששם יש לי 52 מגה בייט וזיכרון איכסון ששם יש לי 23 מגה בייט. רציתי לדעת אם אני יכול להגדיר כמה זיכרון הולך לתוכניות וכמה לאחסון? כי אני רוצה להעביר תוכנה ששוקלת 28 מגה וזה לא נותן לי כי בזכרון אחסון יש לי רק 23 מגה. מישהו יודע איך אפשר?
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
התקנתי וינדוז 7 64bit ובא לי להתקין משחק שהוא לא 64ביט בכונן אחר מהכונן של הוינדוז בגלל המקום בכונן האחר. האם אני יכול לעשות זאת? והאם אפשר סתם בתיקייה או שצריך לקרוא לה בשם של התיקייה של התוכנות בכונן של הווינדוז עם הX86?
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום, אני עומד להתקין מחר WINDOWS במחשב המבוסס מעבד (AMD64 (ATHLON 64 3000 המחשב מבוסס לוח אם של GIGABYTE מדגם : http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_Spec_GA-K8NS.htm אני עומד להתקין WINDOWS XP PRO SP2 יש משהו מיוחד שצריך לעשות כדי להתקין את ה-WINDOWS במחשב זה? (DRIVER..למעבד??) או פשוט מתקינים רגיל? הצעות? הארות יתקבלו בשמחה תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
הפעלתי את המחשב ופתאום הוא לא פועל טוב! אין אינטרנט, אין אנטי ווירוס אין שיחזור מערכת (אפילוהחלון לא נפתח) יש מלא דברים שלא פועלים! (אפילו ההתחל > כל התוכניות. לא נפתח) מצד שני יש גם דברים שכן פועלים כרגיל- אני יכל להסתובב בתיקיות להעביר קבצים (עשיתי כמה גיבויים גם) אפש לשחק במשחקים אפשר לשמוע מוזיקה לראות סרטים. בקיצור המחשב פועל טוב אבל הוא לא פועל. ניסיתי להפעיל בSAFE MODE וזה לא עזר לי (גם אין שיחזור מערכת). ניסיתי את כל האפשרויות שיש להפעיל את המערכת (כשלוחצים F8 לפני שהיא עולה)- כלום לא עזר. אני משתמש עכשיו בנייד של אח שלי. יש לי דיסק של WIN XP SP1 אז אני חושב לעשות פירמוט למערכת אבל אני לא יודע איך- פה אתם נכנסים ... ד"א גם האנטי ווירוס אומר שיש בעיות…
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
Windows XP Professional 32-bit - Black Edition v2009.1.24 מישהו מכיר את הגרסא הזו או שמע עליה ויכול לתת חוות דעת ?
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
It is dangerous to turn him off while not in the internet, cause he just "taking" memory. So what do you say? Thanks! Shana Tova!
-
- 9 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אין לי מושג מה התקנתי אבל כל EXPLORER השתנה לי לכתב נטוי ובקושי קריא...מה אפשר לעשות כדי לתקן? תודה...אני אצרף תמונה.... ניסיתי לשחק באפשרויות אבל זה לא משנה כלום...זה נשאר ככה: [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום חבריי פורום יקרים, משתדל לרשום פה את כל השאלות להן לא מצאתי פתרון ואולי משהו מכם יוכל לעזור לי. התקנתי בביתי WIN XP HOME EDITION (שזו כבר טעות) והגדרתי שתי חשבונות, 1. אדמין לשימוש מנהל המחשב שזה אני. 2. מוגבל לשימוש משפחתי. כשאחי לחץ דאבל קליק (איזה מושג ישן אמא) על השעון בצד בכדי לכוונו או בכדי להסתכל ביומן הWIN מנע את כניסתו כי "אין לו הרשאות לעשות כן" אני יודע כי ניתן לאפיין כל משתמש במחשב ע"י משתמש האדמין. אך השאלות שלי הם: 1. האם יש אפשרות כזאת לתת הרשאה מסוימת לשעון, לכוונו ולהיסתכל ביומן. (לא נתקלתי בדבר כזה ואני מניח כי חייב להיות משהו כזה). 2. הבנתי כי בWIN XP HOME EDITION אין בכלל את האפשרות לשחק באיפון הרשאות משתמשים.? האם עובדה זו נכונה? אם כן ה…
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
בפורום תוכנה לא הצליחו לפתור את הבעיה שלי, ומשום שהציעו משהו שקשור לWIN (לבדוק איזשהו קובץ HOST).. חשבתי לשאול בפורום זה, אולי הבעיה היא דווקא במערכת הפעלה שכן זה בכל הדפדפנים. להלן תמונות לדוגמא של הבעיה בFF וגם בIE... אשמח לכל עזרה שתוכלו להציע, בתודה מראש. דניאל.
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
היי, אני כבר כמה ימים עם וויסטה אבל אני לא מצליח להכניס את המחשב למצב המתנה/שינה. כאשר אני לוחץ על Sleep הוא עושה בעצם Restart... אני פשוט חייב לעשות כיבוי... תודה.
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום קניתי כונן HD חדש חיברתי אותו למחשב והתקנתי עליו windows (דרך הwindows הישן). הפכתי אותו ל Master ואת הכונן הישן ל slave וה windows החדש לא עולה לי (לא מצליח לעשות boot) . עוד בעיה, הווידוס הישן אומר שיש לי רק 20GB על ה HD החדש למרות שהוא 80GB. מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני כרגע אחרי פורמט ויש לי שתי משימות שלוקחות את כל הCPU Smc.exe taskmgr.exe מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
מצטער שאני מפרסם את השאלה שלי פה פשוט אין מדור יותר מתאים בפורום יש לי במחשב קובל של WINDOW XP PRO 64 אבל כאשר בדקתי אותו לא היה שם BOOT מה אני עושה כדי להוסיף לשם BOOT כי בלי איאפשר להתקין את הWINDOWS??? :s05: תודה ושוב סליחה
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-