עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. בעיה 1: אני משתמש ב-WINDOWS XP SERVICE PACK 2... ולפני כמה ימים שמתי לב שה-LANGUAGE BAR נעלם לי... יש דרך להחזיר אותו? בעיה 2: יסגירת המחשב יש לי כזה סיים משימה של תהליך שנקראExplore.EXE וזה די מפריע... זאת אומרת אם אתה לא לוחץ END NOW המחשב לא ייסגר... יש למישהו פיתרון גם לזה? תודה לעוזרים מראש

• 7 תגובות
    • 940 צפיות
  2. Started by ARIK1984,

שלום לכולם נעלם לי הסרגל כלים מהווינדוס אין לי "התחל" ולא את הצג של השעון כול השורה למטה נעלמה מה אני יכול לעשות

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by eh123,

יש לי WIN 98 וסרגל הכלים למטה משמאל (תוכנות פעילות) לא יציב בזמן האחרון הוא קופץ , נמחק ושוב חוזר מה הסיבה תודה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by toro,

חייב עזרה דחוף : אם אני ממזער חלון מהשולחן הוא פשוט נעלם, במקום להופיע בסרגל למטה . גם חלונות פתוחים לא מופיעים למטה בסרגל ככפתורים. תודה מראש לכל אחד שיכול להציל אותי

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. Started by rubin 37,

שלום, סרגל השפה נעלם. ניסיתי להחזירו דרך: לוח בקרה> אזור ושפה> לשונית שפות> פרטים> להפתעתי משבצת סרגל שפה לא ניתנת להפעלה. מצורף צילום. כל יתר הלשוניות וה V בסדר. במחשב שלי:XP+אקספ' 7. מישהו יכול לעזור?? בתודה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. xp p sp1 heb הסרגל שפה בשורת משימות מיד חוזר לי איך שהוא פתאום למרות שאני מסיר אותו. (אני עושה נעל שורת משימות) וגם הסרגל "קישורים" ב"טול באר" למעלה, בדפדן, תמיד מופיע לי בכל דף חדש למרות שאני מסיר. איך מסירים לצמיתות?

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  7. Started by N N C,

שלום, יש לי וינדוס XP PRO בעברית עם SP1 מותקן עליו... יש לי בעיה "קטנה" סרגל השפה משום מה לא פעיל עם הפעלת וינדוס, הוא מסומן כאילו הוא שמיש, כלומר יש לידו V, אך הוא לא קיים, ועל מנת לשנות שפה באמצעות המקלדת, עלי לכבות אותו ולהפעילו מחדש ורק כך אוכל לשנות שפה בוינדוס. מישהו מכיר פתרון לבעיה ?

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  8. יש את אותם CODEC WIN2000 SP4 בשניהם אני מנסה להריץ דרך BSPLAYER ב-XP עולה. WIN2000PRO לא. פיתרון?

• 9 תגובות
    • 950 צפיות
  9. Started by fuichtva,

הכנסתי תקליטור DVD המדיה פלייר נפתח אני שומע נגינה אך לא רואה תמונה. מה עלי לעשות? תודה מראש?

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  10. אם אתם נדרשים לשלם עבור תוסף (קודק) לנגן הסרטים המובנה של ווינדוס, תעשו טובה ותעברו לתוכנה חינמית שלא מצריכה התקנת קודקים בנפרד. פנו לעצמכם 2 דקות לצפיה בסרטון הקצר הזה:

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  11. Started by kobibo,

נסיתי לצפות בכמה סרטונים דרך האקספלורר אך הם לא נראים בכלל טוב,כל הסרטונים מקבלים גוון ירוק. עדכנתי את הקודקים של Mage K-lite לגירסה האחרונה ועדיין הבעיה מתרחשת. זה נראה בעיה של קודקים באקספלורר ? סרטים אחרים דרך נגנים מוצגים יפה מאוד. אודה לעזרה.

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  12. אהלן. יש לי נייד עם כרטיס מסך ATI Radeon 3670 וזיכרון 4GB ראם. כשאני צופה בסרטונים ביוטיוב וגם בסרטונים בפייסבוק הסרטונים קופצים. כלומר, נתקעים לחצי שניה ואז ממשיכים. וזה לא קורה כשהמחשב עמוס בחלונות פתוחים שיכולים להאט את הזיכרון אלא גם אם רק החלון של הסרטון פתוח זה קורה. מה הבעיה? תודה רבה..

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  13. נוכחתי לשים לב לכך, שבעוד סרטונים בפורמטים של AVI ו-MP4 למשל, מציגים תמונת פתיחה בחלונות 7, סרטונים בפורמט FLV מציגים רק לוגו גנרי של נגן המדייה המשוייך אליהם (במקרה שלי Media Player Classic) ולא מציגים תמונת פתיחה. הדבר מחייב אותי להוריד מיוטיוב סרטונים בפורמט MP4 על מנת שתהייה תמונת פתיחה לסרטון, דבר שעשוי להוריד במקצת את איכות הסרטון, שכן בעת הורדה בפורמט שאיננו FLV, הסרטון עובר המרה לפורמט המבוקש, דבר שכרוך באובדן כלשהו מאיכות הסרטון, גם אם בוחרים באיכות המירבית. מה הסיבה לבעייה? (כל הסרטונים אצלי במחשב, הינם סרטונים שהורדו מיוטיוב, וחלקם הורדו כ-FLV)

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by montigo,

Windows XP SP2 לאחרונה צצה אצלי בעיה מעצבנת ביותר: כאשר אני מציג סרטים מסוג WMV, תוך כמה שניות, לעתים מיד, המחשב קופא לגמרי (לא מסך כחול, לא הודעת שגיאה, ווינדווס קופא והעכבר לא זז). שמתי לב שזה לא קורה ב-Windows Media Player 10, אבל זה קורה גם ב-Winamp, גם ב-Media Player 6.4, והכי מעצבן - זה קורה גם כשאני רואה סרטים ב-Streaming, כמו לדוגמה הכתבות של Ynet. למישהו רעיון למה זה יכול לקרות? אגב, לא החלפתי דרייבר של כרטיס מסך לאחרונה, מותקנים אצלי הדרייברים הסטנדרטים שבאים עם ווינדווס עבור כ. קול וכ. מסך (GeForce MX440 + SB Live).

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  15. שלום כפי שציינתי, סרטים בFHD-1080P עובדים באיטיות מעצבנת!!! עם דיליי כזה, עצירות.. HD עובדים טוב, בתחילה חשבתי שזה קורה בגלל דיסק קשיח תקול לכן הקריאה איטית ומכאן התקיעות.. כרגע המחשב עובד עם SSD חדש זה שנקנה במכירה הקבוצתית, שוב, כל הכבוד! זיכרון לא חסר, 6GB, WIN 7 Ultimate 64Bit, זוג כרטיסי מסך 9600GT שעובדים בתצורת SLI טמפרטורת עבודה תקינה, של כרטיסי המסך כ-48 מעלות שזה לא הכי נמוך אבל עדיין, לא אמור לגרום לתקיעות כאלו.. כל הדרייבירים מעודכנים כולל של כרטיסי המסך, בקיצור, לא מוצא שום סיבה שזה יקרה! יש רעיון?! כמובן שמותקנת חבילת קודקים ל64bit K-lite הכי עדכנית... רעיונות?! תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by or_azu,

שלום.. יש לי עוד בעיה חדשה.. שאני מריץ סרטים על המחשב (בעיקר כשאני פותח וסוגר הרבה את המדיה פלאייר או מחליף סרטים הרבה) אז המחשב נתקע וצריך לעשות לו ריסטרט מהכפתור.. לפני שהוא נתקע הוא כאילו מפוצץ את הסמל של העכבר למלא פיקסלים ואז הוא מתחיל לתקוע קודם את המדיה פליאר (אבל נתקע גם עם תוכנות אחרות) ואז נתקע לגמרי ולא מגיב.. יש פיתרון לבעיה? למישוה יש רעיונות?

• 10 תגובות
    • 958 צפיות
  17. יש לי וינדוס 7 אולטימייט בגירסה בעברית ברשיון. בקרוב אני רוצה להתקין אותו מחדש, ואני מחפש את הוינדוס כשהוא כולל כבר SP1. באתר של דיגיטל ריבר יש גירסאות רשמיות של מיקרוסופט להורדה עם SP1 אבל רק באנגלית. השאלה שלי - אם אני אתקין גירסה זהה (אולטימייט) באנגלית, אני אוכל לעשות אקטיבציה עם הסריאל של הגירסה בעברית?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by lilian,

ברצוני לפרמט את המחשב הנייד שלי : LG- F1 . המחשב הגיע עם חלונות XP מותקן בו. השאלה היא אחרי פירמוט איך שוב אשתמש בתוכנה? יש לציין שיש לי שני דיסקים שהגיעו עם המחשב. הראשון הוא להתקנת דרייברים שונים והשני בשם :RECOVERY.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by JohnnyBravo,

יש לי XP PRO מקורי ואבד לי הסריאל, השאלה מה עושים?

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  20. שלום לכם, יש לי מערכת הפעלה חוקית שנרכשה עם המחשב (win xp), אך היא באנגלית. השאלה שלי, האם אני יכול להתקין חלונות בעברית ולשים את המספר של האנגלית וזה יעבוד (ז''א גם יקבל עדכונים ממיקרוסופט וכו')? תודה.

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  21. פעם הייתה איזה פקודה שהייתי רושם ב RUN, שהייתה סורקת את קבצי וינדוס ומשלימה קבצים שנפגעו או קבצים חסרים. מישהו יכול לרענן את זכרוני? תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. המחיצה היא FAT32 אני מקווה שפה זה המקום תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  23. Started by menaachem5,

שלום טוב הבנתי את הבעיה של הדולרים עם נורטון 2001 נא המליצו על תוכנה מבית אחר האם ניסיתם FIXIT4 של ONTRACK מה אתם מציעים למשתמש הביתי לתחזוקת המחשב SYMANTEC ONTRAC POWERQUEST תודה מראש

24. Started by Zeliran,

כשאני מנסה להריץ את ה ScanDisk (win98) אני מקבל הודעה שאין מספיק זיכרון כדי להריץ את הסריקה, גם כאשר אני מנסה לעשות זאת במצב בטוח, כשאני מפעיל את ה scandisk דרך דוס, הוא עובד אבל כאשר הוא מוצא את השגיאה הוא אומר שהוא לא יכול לתקן אותה וצריך להריץ את הסריקה מחלונות קיימת בעיה נוספת שכאשר מנסים להריץ איחוי דיסק אז נתקלים באיזה שגיאה באמצע האיחוי (לא ברור לי מהי השגיאה..) ונאמר לי גם שכעבור זמן מסויים של עבודה, המחשב לעיתים "נתקע" ללא סיבה במנהל ההתקנים, ההתקן intel 82371AB/EB PCI BUS Master IDE Controller מסומן כשגיאה, והשגיאה המפורטת היא שההתקן גורם להתנגשות משאבים (code 15) ניסיתי להוריד את הדריברים מהאתר של אינטל ולהתקין אותם, אבל הוא עדין מסומן כשגיאה.. עצות?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by oronrox,

מנסה למצוא איפה סורקים תחנות אך לא מוצא. ניסיתי דרך הGuide (שאמור לקבל מהאינטרנט רשימת תחנות) אך הוא לא מוצא פרטים לגבי הpostal שלי. ניסיתי scan services אבל סורק לשניה ולא מוצא כלום. האם גם אצלכם ככה? אני משתמש בדרייברים מיוחדים לAll In Wonder 9800SE כדי שיאפשרו להשתמש בMCE. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 683 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.