עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by moshel7,

לאחר ה תקנת vista ultimate ו nero 7.10.1.0 ה media player לא מנגן יש לציין שמותקנת גם חבילת מקודדים של k-lite 3.45

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  2. Started by dt,

שלום לכולם, ברצוני להתקין WINNT 4.0 SERVER, יש לי שני הארד דיסקים אחד 8.4 ו10, ב8 יש XP וב10 יש 98. הXP מוגדר בPRIMARY MASTER וה8 כSLAVE. הכול טוב ויפה עד שאני עושה מחיצה עם ב10 ועושה את התקנת NT, מגיע לשלב שצריך להכניס את הדיסקט שיצרתי להתקנה NT בסדר בלה בלה בלה ואז רשום לי : setup has determined one ore more of your H.D has more than 1024 cylinders Because Ms-Dos is normally limited to 1024 cylinders per H.D, some H.D controlles offer special configuration options........ עשיתי מחיצה פרימרי FAT16 ב10 של 990 MB. עוד פעם תהליך העתקת הקבצים לתייקיה המוסתרת $WINNT$ משהו כזה, עוד פעם מופיעה לי ההודעה אבל הפעם איני יכול להמשיך אז לחצתי ENTER ואמרו לי איפה ברצוני ל…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by kurt80,

היי, אני עם ווינדוס 7 64 ביט. עד לא מזמן כל העדכונים החשובים הורדו אוטומטית ולא כל כך התעסקתי עם זה. יש לי שני עדכונים חשובים שאני לא יודע אם להתקין או לא. servise pack 1 אינטרנט אקספלורר 9 אין לי טענות לא לווינדוס ולא לדפדפן ואם אתקין ויצוצו בעיות אתבעס לאללה כי אצטרך לשאול פה שאלות וכו (אנוכי מבין קטן בעניינים האלה) ואין לי עצבים מה אתם אומרים? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by big_guy,

אהלן. קניתי לפטופ מסוג lenovo e330 עם דיסק קשיח של 750 GB, ובנפרד הוספתי לו 128GB mSATA SSD . המטרה היא להעביר את ההתקנה של הווינדוס (מגיעה עם הלפטופ) מהדיסק הקשיח אל ה SSD שהוסף. הבאתי את המחשב למעבדה - לאחר 3 שעות של נסיונות התקשרו אליי ונאמר לי שאין אפשרות כזו. האם יש משהו בדבריהם?

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  5. Started by IG,

אהלן. אני צריך לעשות עידכון למערכת ולפני זה אני רוצה לגבות אותה... הבעייה שעבר הרבה זמן מאז הפעם האחרונה שעשיתי גיבוי ואני לא ממש זוכר איך עושים את זה HELP :-[ תודה

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  6. Started by BeNDeR,

אוקי יש לי המלצה ענקית לכת משתמשי ה win xp לא כדי לפספס את זה !!!!! ;D ;D יש אפשות לשנות את effect של ה appearance לכך ששימוש ב win xp פי 5000 יותר נוח ויפה !!!! אז עם אתם רוצים את זה בבקשה !!!!! לכו ל Desktop > Properties > Appearance > Effect > Mark The Second Option (Use the following ....) > And Ther Chose The "ClearType" l אם אתם רוצים עוד אפשריות של ClearType לכו ל http://www.microsoft.com/windowsxp/pro/using/howto/customize/cleartype/tuner/tunerstep2.asp ......................................................................................................................................................................................

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. מסתבר שיש לי כמה וכמה מערכות הפעלה במחשב, 3 לפי הספירה האחרונה שלי. איך אני מסיר התקנה של מערכות הפעלה? תודה.

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  8. Started by alons126,

אמרו לי שיש תקלה נדירה שמופיעה לפעמים במהלך השידרוג ל7 מדיסק שידרוג שעוצרת את השידרוג ודופקת את המחשב 1) זה נכון מה ששמעתי? 2) אם כן אז מה הסיכוי שיקרה דבר כזה? (לפחות הערכה אם אפשר) 3) יש עוד בעיות ותקלות שיכולות לקרות במהלך השידרוג? 4) מה לעשות במקרה ומופיעה לי התקלה הזאת או תקלה כזאת?

• 9 תגובות
    • 850 צפיות
  9. היי לכולם הבעיה שלי היא כזו..מדליק את המחשב, טוען, הכל בסדר(win2000 כפי שציינתי) , מגיע למסך הכחול, "מכין חיבורי רשת.." וכו'...ואז מגיע לשלב הכנסת סיסמא, ופתאום נתקע. אי אפשר לכתוב כלום, אי אפשר ALT CTRL DEL , אי אפשר לבחור אפשרויות...הסמן של העכבר הוא בצורת שעון חול ("חושב" , כאילו) אבל המעבד לא עושה כלום..וזה ככה דקות ארוכות.. ניסיתי לסגור את המחשב ולהפעיל אותו אחרי הרבה זמן, לא הלך, ניסיתי SAFE MOD , מסתבר שגם הSAFE MOD שלי דפוק..(הוא פשוט לא עולה..נתקע בשלב הצגת קבצים...ברררר) אין לי מושג מאיפה הגיעו כל הבעיות האלה פתאום...וירוס אין לי (בדוק) ולא נגעתי\מחקתי\נתתי לאף אחד לגעת במחשב. איך זה פתאום הגיע? איך אני פותר? לצורך העניין, אין לי בעיה לפרמט, רק אני צריך לשמור כ…

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  10. יש לי שתי מחיצות ב D יש XP ורציתי להתקין ב C 64 ביט זה אפשרי!?! ואז בבוט בהתחלה יהיה לי בחירה מה לבחור

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by bronco,

התקנתי ויסטה Ultimate אבל מישום מה אין לי תוכנת Outlook Express האם ניתן ליבא אותה למערכת ? 2 מדוע כאשר אני מבצע הפעלה מחדש דרך מערכת ההפעלה במחשב המחשב נתקע בזמן העליה וד בפס עם הלד הירוק וכאשר אני מבצע הפעלה מחדש דרך כפתור המחשב אין בעיה? 3 האם ניתן לזרז את זמן העליה של מערכת ויסטה בזמן הדלקה ולוותר על חלק מכתוביות ההקדמה

12. Started by yakir8,

שלום -רציתי לדעת אם ידועה כבר תאריך מדויק ליצאת ה-Vista לחנויות ומתי אתם חושבים היה אותו בישראל -האם תהיה ל-Vista גירסא בעיברית או שזה לא ידועה עדין אם כן מתי היא תצא -האם יש ל-Vista גירסא 64 ביט ואם היא תהיה יותר מוצלחת(מבינת תמיכה) מ-XP64 -ותהיה אפשרות לשדרג מXP ל Vista תודה מראש

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  13. Started by domiel,

אתמול הפעלתי את המחשב וגיליתי שהווינדואס פשוט לא עולה..מגיע לקטע שהוא טוען וממשיך ככה ולא מפסיק...אבל בסייף מוד הוא נותן לי להיכנס... למישהו יש רעיון איך לזהות את הבעיה? או שזו בעיה מוכרת?

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  14. תיקיות מין הסתם , אנחנו משנים להם את השם , והכל , רציתי לדעת עם אפשר לשנות את הכתב של שם התיקיה או כל קובץ אחר ששמו יראה כ bold ובגודל שאנ רוצה , זה יהיה נוח יותר לקריאה מרחוק , כרגע אני עובד עם win7 , הצלחתי לשנות את הגודל של הכתב באקספלור לא יותר , מי זה תודה

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  15. אהלן! בזמן האחרון רציתי לקנות מחשב לשימוש משחקים מאוד כבדים ומצד שני תוכנות יומיומיות. היום הייתי בחנות מחשבים ונתקלתי בבעיה. מצד אחד, יש משהו שלא נתון לויכוח - אני צריך 4 ג'יגה זיכרון. 4 ג'יגה זכרון דורשים ווינדוס שיידע לקרוא אותם כלומר מערכת הפעלה של 64 ביט. היום בחנות אמרו לי שה-64 ביט תעשה לי בעיות התאמה עם הרבה תוכנות ושהרבה מאוד מהן לא ייעבדו על המערכת הנ"ל. כך שאני לא יודע מה לעשות- אם להתקין 32 או 64 או בכלל ישנה אפשרות לחלק את ההארדיסק ל-2 ולהתקין עליו את שתי המערכות. כך שאני אוכל להפעיל כל אחת בנפרד בהתאם לשימוש (נראה לי קצת מסובך). אז מה לעשות??? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  16. Started by tirani8,

שלום, התקנתי על המחשב win 7 לפני כמה ימים, עבד קצת לאט עשה בעיות אז החלטתי להתקין win xp בחזרה. באמצע ההתקנה אני מקבל הודעת שגיאה במסך הכחול: the bios in this system is not fully acpi compliant . הודעה שאומרת שצריך לעדכן את הביוס. השתמשתי בתוכנה שאמורה למחוק כל מה שיש על המחשב אבל היא מחקה רק את המערכת הפעלה, והביוס נשאר באותה גרסא. ניסיתי להוציא את הסוללה של הביוס, זה איפס את ההגדרות של הביוס אבל עדיין אני מקבל את המסך הכחול. מצאתי פיתרון שאומר שבתחילת ההתקנה במקום ללחוץ f6 ללחוץ f7, אבל אני לא מצליח לחזור למסך הראשון של ההתקנה, כשאני מדליק את המחשב הוא נכנס כבר לשלב "מתקין את windows" ואחרי דקה מופיעה הודעת השגיאה. אשמח לקבל עזרה, תודה.

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  17. Started by Pc_Ghost,

שלום לכולם התקנתי את התוכנה DEAMON TOOLS וייצרתי 2 כוננים וירטואלים. כאשר סיימתי ורציתי לבטלם לא הצלחתי והם נשארים פתוחים עם קובץ הIMG שפתחתי בהם. ניסיתי למחוק ולהתקין את התוכנה שוב וללא הצלחה, ניסיתי גם למחוק אותם דרך "לוח בקרה" -> "כלי ניהול" -> "ניהול מחשב" -> "ניהול דיסקים" וגם שם ללא הצלחה. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי להצליח לבטל את הכוננים הללו תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Notter,

i don't know what did i pressed or what happend but now i can't change between hebrew and english by pressing: ALT+SHIFT realy annoying anyone know what to do?

• 12 תגובות
    • 3.3k צפיות
  19. התקנתי וינדוס מחדש (XP) ואני רוצה שבמחשב שלי אני אראה את הכוננים ואת כל מה שיש לי שם בלי מחיצות ועכשיו יש לי 3 מחיצות כאלה: Devices with Removable Storage hard disk drives Other אני יודע שפעם הורדתי את זה איפשהו בהגדרות ועכשיו אני לא זוכר איך עשיתי את זה.. חיפשתי את זה גם ב Tweak UI וגם ב WinXP Manager ולא מצאתי.. מישהו יודע?

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  20. אמיתיסיראלי צריך דחוף מספר אמיתי של WINDOWS XP PRO יש לי דרך להחליף את הספר כדי להתקין את SP1 אז תתנו לי מספר אני יבדוק אם זה עובד ואז אני ישים לינק

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. רציתי לדעת מה בדיוק עושים פקדי ה ActiveX? ולמה הם טובים? או למה הם לא טובים? האם כדאי לי לבטל אותם או להשאיר אותם?

• 1 תגובה
    • 5.5k צפיות
  22. Started by Ran234,

וזה לא קורא רק על הnotepad זה קורא על חצי מהתוכנות ושאני מפעיל את המחשב תעזרו לי!!!!!!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 987 צפיות
  23. Started by 700100,

מתי יוצא SP3 לXP ?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלומות לפני שבוע בערך היו לי כמה הפסקות חשמל פתאומיות וכל כונן C שלי נדפק/נמחק. פירמטתי את המחשב, התקנתי את Windows XP SP2 עם כל העידכונים ואיזה אנטיוריוס. מאז יש לי קצת בעיות עם המחשב: למשל בתוכנות CUBASE 3 ו GUITAR RIG 3. בחלק מהתוכנות ההתקנה נתקעת באמצע או שאני מצליח להתקין ואז כשאני מנסה להפעיל את התוכנה אני מקבל הודעת שגיאה כזאת של "send / don't send" . ניסיתי שתי התקנות שונות של הווינדווס, כל התוכנות הותקנו מאותן התקנות שהשתמשתי בהן כדי להתקין את התוכנות לפני מה שקרה למחשב, בנוסף תהליך EXPLORER תקוע כשהווינדווס עולה(סימן שעון חול כשמעבירים את העכבר מעל הTASKBAR( וצריך ללכת למנהל משימות לסגור את התהליך מהתהליכים ולהתחיל אותו מחדש מהשורת פקודה. מה קרה למחשב …

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  25. Started by alias,

זה כותב לי "Optimum Online Message We're sorry. You need to have Java software installed on your machine to enable us to calculate the speed of your network connection. Please continue with the installation. *Windows XP Users please note: Microsoft is no longer offering the Java software download for Windows XP at this time " מה זה??? צריך להוריד תוכנה ???? אם כן תביאו קישור בבקשה

• 1 תגובה
    • 689 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.