Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
1. ראיתי ביאזה מחשב שכשאני פותח תקיה , אז בצד שמאל מופיע לי תמונה של מישהוא .. בקיצור איך אני משנה את התמונה של התקיה?? (זה היה ב WINDOWS2000) 2.יש אפשרות "לנעול את לוח הבקרה" אפילו לאדמיניסטרטור?? 3. איך אני חוסם גישה לתקיות (שרק אדמינסטרטור יוגל לפתוח אותן??? 4.ב 'WIN 2000 יש מסך פתיחה לפני ה ALT CONTROL DELIT שכתוב בו סתם איזה נשהוא איך אני משנה את זה?? 5. איך אפשר לשנות את מסך הפתיחה של הווינדווז (המסך הראשון ישר אחרי ה BOOT) 6 . איך אני מוחק תוכנות שרשומות " בהוספת והסרת תוכנות" שנמחקו בלי אנאינסטול ולא מוכנות לרדת?? 7. איך אני יכול לגבות את הדריברים מהWINDOWS ? טוב נראה לי שהגזמתי .... יש לי עוד הרבה אבל מספיק להפעם באמת תודה ...
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
http://best-search.us/?page=home&pid=sext01 זה הלינק
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
היי התחילה לי היום בעיה שהמחשב קופא, היום בבוקר הוא קפא 2 דקות אחרי שהפעלתי אותו גם לאחר ריסטרט, וגם אחרי עבודה של 5 שעות הוא נתקע פתאום בלי להודיע, עוד לא הייתה לי את הבעיה הזאת אף פעם ואני אובד עצות.
-
- 9 תגובות
- 688 צפיות
-
-
ב windows אמור לכבות את המחשב. אם, במקום כיבוי מתקבלת הודעה מעין: יש צורך לכבות את המחשב באמצעות המתג. האם קיימת אפשרות (תוכנה או חומרה) שהמחשב יכבה מאליו ?
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום, היו ברשותי שתי מחיצות: באחת מהן, הראשית ©, היו מסמכים ושטויות אחרות, ובשניה (D), היתה מערכת ההפעלה. בעקבות תאונת עבודה מצערת נמחקה C לחלוטין כולל הכל ועכשיו הWindows לא עולה. כרגע יש ברשותי מחיצה אחת ובה מערכת ההפעלה (מה שהיה קודם D). השאלה שלי: האם מספיק להעתיק ממחשב אחר את הקובץ BOOT.INI או שיש צורך במשהו נוסף (אולי כתיבה מיוחדת ל- MBR). נ.ב התאונה נגרמה עקב שימוש בתוכנת Ghost של סיימנטק בגרסה 7 (בגרסת הדוס). משום מה במקום שבו צריך להגדיר את דיסק היעד התוכנה מגדירה, ללא ידיעת המשתמש, את המקור ולהפך. ראו הוזהרתם.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאני מתקין את ווינדוס אני צרייך קודם להגדיר את SATA אם לא הוא לא מזהה את זה אז איך עושים קודם מתקנים תווינדוס או תדיסקט של כונן הSATA שאין ווינדוס משיהו יכול להסביר תודה
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
האם אחרי התקנת ה- xp אני יכול להתקין ישר את sp2 (יש לי את הקובץ התקנה) או שאני חייב להוריד קודם ב update את כל העדכונים שקדמו ל sp2 תודה מראש מני
-
- 7 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שאני מנסה לכבות אותו הוא פשוט מפסיק להגיב ואני חייב לכבות אותו ידני . זה פתאום התחיל ואני לא מבין למה אבל הוא כן עושה ריסטרט. איך פותרים את זה ???
-
- 9 תגובות
- 939 צפיות
-
-
יש לי איזה כמה תוכנות שרצות לי ברקע בשם: xcommsvr.exe vsserv.exe csrss.exe SDMCP.exe עכשיו עם אני מכבה אחד מהם האינטרנט פשוט לא עובד! וזה משגע אותי כי זזה לוקח דיי הרבה זיכרון ומאט לי תמחשב!#!@$ סרקתי עם כול התוכנות של SPYWARE,ויש לי BitDefender כאנטי וירוס שאיתו גם עשיתי סריקות וזה לא מצא שום דבר חשוד [פרט לאיזה 6 טרואיאנים].
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
-
אוקי, קשה להסביר את הבעיה הכותרת... קיצר בוא נגד שעושים התחל - תוכניות , אז זה אמור להפתח לבד איך שאתה שם את הסמן על התוכניות נכון? קיצר אצלי זה לא נפתח לבד אלה צריך ללחוץ בשביל זה... וזה לא רק בתפריט התחל גם אם עושים על הדסקטופ לחצן ימני --- חדש , גם אז צריך ללחוץ קיצר בכל המחשב אין יותר שבמקרה ויש לך חץ לעוד חלון הוא יפתח אוטומטי איך שתשים עליו את הסמן צריך ללחוץ. מחפש פתרון... תודה. ד'א - שעושים מקש ימני על התחל ואז מאפינים ושם התאמה אישית מתקדם וזה... ולסמן את - פתח חלון משני כאשר אני משהה עליו את העכבר, אז קיצר זה לא עובד...(זה לא התפרון)
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום. במחיצה C יש לי ווינדוס XP. אני רוצה להוסיף ווינדוס 98 למחיצה D ע"מ שאוכל להשתמש ביישומי DOS. מחיצה D היא FAT32. שאלותי: 1. האם די בפירמוט עם דיסקט איתחול והתקנת ווינדוס 98 במחיצה D ? 2. האם יש סיכוי שמשהו לא יתפקד או שתהיינה התנגשויות כלשהן למרות התקנה נ כ ו נ ה ? 3. האם אקבל תפריט עם הדלקת המחשב שבו אוכל לבחור במערכת שארצה ? אם לא-איך אצור תפריט כזה ? 4. האם עלי לדעת עוד משהו לפני הביצוע ? אודה לכם מאוד אם תשיבו לי.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פירסמתי הודעה זו באשכול SP2 אבל יכול להיות שזה לא קשור דווקא לגירסה 2 אז מפרסם פה גם. והשאלה: אם בהתקנה של תוכנת מייקרוסופט מתקבלת ההודעה: "Setup has detected an incomplete XP service pack installation on your computer. Office will not run properly until this update has been completed." האם ניתן לעקוף זאת איכשהו ללא התקנה בפועל של הערכה המדוברת? מישהו יודע אם קיימת אפשרות כזו? בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני יודע שכבר היה נושא כזה פה בפורום, אבל עדיין לא הבנתי את התוכן של boot.ini ואיך נוצר ה- bootsect.dos? זהו תוכנו של ה- boot.ini שלי: [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect C:\="Microsoft Windows" יש לי win98 מותקן על C ו- WinXP מותקן על F. ויש לי את הבחירה בין שתי מערכות ההפעלה בהתחלה. לקטע של ההסרה אני אגיע אחרי שאקבל קודם תשובות לגבי הנ"ל (כדי לא לסבך אותכם). תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
מישהו יודע מה הבעיה שזה ישר מופיע כ-לא מגיב ואם אני סוגר את זה המחשב בדרך כלל ניתקע? מישהו יודע מזה הקובץ הזה בכלל ולמה הוא שייך?
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
יש לי שני מחיצות ורק באחת אני יכול לעשות את כל אפשרויות המחשב ובשנייה לא... אז אני רוצה לבטל את זה כך שבשני המחיצות אני יוכל לעשות את כל האפשריות של המחשב... תודה slim_shady.
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
קנתי מחשב חדש ואני רוצה להתקין תווינדוס ואין לי תידסקט שלו לי יש רק תדיסק זה מספיק תודה
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
התקנתי חלונות 2000 וניסתי להריץ בהפעלה msconfig וזה לא מוצא את זה יש אולי תחליף לפקודה הזאת?
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת... האם סידי קיי של וינדוס אקס פי רגיל יעבוד עם הפצה של וינדוס אקס פי עם SP2 מובנה תודה :-*
-
- 5 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום לכולם, כיצד אני יכול לגשת לתוכנה Windows Picture and Fax viewer, אני לא מוצא אותה בתהליכים שעבודים ברקע וממש חשוב לי למצוא דרך להפעיל אותה בעצמי כלומר קישור לקובץ או פרמטרים של תהליכים תודה
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
היי, לפני כמה ימים נתתי לאחותי את המחשב לשעה... שעה אחת הספיקה לה... בקיצור לא רואים חלק מהתמונות באונליין ( כמו בתמונה ) משהו יודע מה הבעיה? בתודה מראש, בן.
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
היי. יש לי 3 מחיצות במחשב כולן FAT32 . אני רוצה להתקין WIN98 על מחיצה C שבה היה XP . פירמטתי את המחיצה, אבל ברגע שמתחילה התקנת ווינדוס אני מקבל הודעה שאי אפשר להתקין את הקבצים הדרושים ואני גם נשאל אם יש לי NTFS . אבל הרגע פירמטתי אז מה פה לא בסדר ? אציין רק-אם זה חשוב -שהפירמוט נעשה ללא דיסקט אתחול אלא פשוט עם דיסק ההתקנה. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אני כבר יודע שפתחתי על זה ת'רד לפני כמה זמן אבל הבעיה לא נפתרה כול התוכנות שיתוף שלי מורידות לי על 20 K גג יש לי SP2 פתחתי את כול הפורטים ב FIREWALL והורדתי איזה PATCH שמישהו נתן לי פה שאמור לפתור תבעיה וזה לא פתר יש אולי איזה פאטצ אחר שיכול לפתור תבעיה בבקשה תעזרו תודה
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני לא מצליח לראות את ה Thunbnails של סרטים בפורמטים של AVI וMPG, אך סרטים ש WMV ו MPEG אני כן רואה. מותקן אצלי K-LITE CODEC PACK, ואני אפילו מקודד AVI מDV. מה יכולה להיות הבעיה? ואיך פותרים אותה?
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
איך הוא עובד טוב שווה להוריד יש לו תקלות תודה
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-