Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי ווינדוס 7 אנטרפרייז והשתמשתי בדבר שנקרא: RemoveWAT225b2 וככה נראה עכשיו במאפיינים של המחשב שלי אין כלום למטה http://img526.imageshack.us/img526/8148/29619863.jpg מזה עשה? ומזה אומר עכשיו? יש הבדל?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני לא מוצא את האפשרות הזאת בווינדוס 7 איפה זה נמצא בדיוק?
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
אז ככה, היום ראיתי במחשב שכל האייקונים התחלפו. נגיד קובץ RAR, מצוייר עליו סמל WINAMP ולא של RAR וכו'... מה עושים כדי להחזיר אותם לקדמותם? או לפחות אם יש אזושהי תוכנה ידנית לשנות או כל משהו אחר. אני אשמח להמלצות. תודה מראש. .SWG
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
1)איך מפרמטים מחשב??? 2)איך מתקינים את-windows xp home edition מהדוס?? 3)מה הכוונה לעשות-boot ל-..... תנסו אם אתם יכולים כמובן לתת לי הסבר מפורט כי אני לא כל כך מבין בזה תןדה מראש!!
-
- 5 תגובות
- 911 צפיות
-
-
משהוא יכול לעזור לי למצוא דרייב או פיתרון לנושא אני עדכנתי את כל הדריברים ועדיין לא מוצא מה לא בסדר שנית יש לי בעיה נוספת אני מנסה לנתק את האינטרנט דרך change adapter options המסך מהבהב לי ולא מנתק לי את הדפטר זה מה שכתוב Driver Management has concluded the process to add Service NetTap630 for Device Instance ID ROOT\NET\0000 with the following status: 0.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ככה התמונה נראית במחשב, תבחנו את הצבע האדום שממחיש הכי הרבה את האיכות הנוראית הזאת, כאילו שהסרט בנוי מריבועים קטנים, וזה לא בגלל איכות הקוסץ כי ניסיתי את אותם קבצי וידאו בXP רצו בלי הריבועים המעצבנים האלו, בנוסף ניסיתי כמה קודקים, אין שינוי ניסיתי לשחק בהגדרות של ATI ואין שינוי. אולי יש משהו בהגדרות של הוינדוס? *על מנת לראות את החסרונות בבירור תראו את התמונה בגודל המקורי שלה. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. אני רוצה לדעת, כי משום מה אני לא מצליח להתקין אותה על 2000 . זה אומר לי שהתוכנה הזאת היא רק ל-XP. מוזר, לא? כי אני ראיתי אותה עובדת על Win 98 ו- Win ME .
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
טוב אז נראה לי שהמחשב שלי נדבק (למרות שהאנטי וירוס קספרסקי ניטרל אותו) בתולעת/טרויאן/מזיק אחר. זה מתבטא בכך שהמחשב ממש ממש איטי, לשמוע מוסיקה באחת התוכנות (וינאמפ/מדיה פליר) זה רע כי זה מתבטא בקטיעות והשיר מקרטע. לא ראיתי אף תהליך מוזר שרץ במנהל המשימות. ולצערי, אף תוכנה לא עזרה לי. להלן התוכנות שהשתמשתי בהם: - אלו היו מותקנות כבר במחשב - Kaspersky Anti-Virus 8 - מעודכן SpSubtract 3.0 CCleaner - את אלו התקנתי לאחר שהמחשב נדבק - Kaspersky Anti-Virus 11 - מעודכן (לאחר שראיתי שגירסה 8 מעודכנת לא עוזרת התקנתי את 11) Trojan Remover Ad-Aware 8 XoftSpySE SpywareBlaster - לא מצאתי אופציית סריקה. תוכנה מוזרה. Spy Sweeper לא פירמטתי את המחשב משהו כמו 3-4 שנים. ואני מעדיף גם לא…
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
יש לי שלושה כוננים וירטואלים - אחד מהם מחזיק את מערכת ההפעלה הנפח התפוס בכונן הזה מתנפח מיום ליום. אני חושב שזה בגלל הsystem restore. ה settings לכונן הזה מאפשר נפח של נקודות שיחזור שכבר מזמן נחצה האם בכונן הזה מאוחסנות נקודות שיחזור של של כל הכוננים? אם כן - איזה נפח נקודות שיחזור כולל כדאי לקבוע? ואיך אפשר לראות את הקובץ שמכיל את נקודות השיחזור, היכן הוא ממוקם?
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
-
כתבתי אפליקצית web בשפת ++c המציגה את השעה. קראתי לתכנית בשם t5.cgi והצבתי אותה במחיצה: c:\inetpub\wwwroot\cgi-bin. המחשב שלי הוא win xp. קראתי לתכנית באמצעות ie בכתובת הבאה: http://localhost/cgi-bin/t5.cgi וקיבלתי בדפדפן את הכיתוב הבא: אח"כ העברתי את אותו הקובץ לשרת מארח (win 2003) האמור לתמוך בקבצי cgi וקראתי לקובץ באמצעות הדפדפן וקיבלתי: נכנסתי לשרת האיכסון ולחצתי במקש ימני על שם הקובץ וב properties סימנתי וי ל execute אך התוספת לא התקבלה. מישהו יכול להסביר לי מדוע לא עולה בידי להריץ את קובץ ה cgi ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני הולך להתקין windows7 home premium - 64bitעם יוזר אדמיניסטרטור כמובן לאחר ההתקנה אני רוצה ליצור יוזר נוסף שיוכל להשתמש בכל התוכנות שמותקנות על המחשב אבל שלא תהיה לו שום אפשרות לעשות שינויים במחשב (הסרה/התקנה של תוכנות, שינויים שנוגעים ברג'סטרי וכ"ו) השאלה שלי היא כשאני מקים את היוזר הנוסף איזה הרשאות אני צריך לתת לו או לגרוע ממנו?
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
-
שלום, התקנתי את VISTA היום מחדש על מחיצה בגודל 10GB, מה שבקושי מספיק. צמוד למחיצה זו יש לי מחיצה ריקה של 30GB שאני רוצה לצרף למחיצה של הVISTA וזה פשוט לא נותן לי את האופציה. (אני עובד עם האחראי מחיצות של VISTA) תמונה מהתוכנה של VISTA מצורפת איך אני יכול בכל זאת לאחד את הכונן עם השטח הפנוי? תודה מראש, אלון [attachment deleted by admin]
-
- 28 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי בבית נייח עם WIN7 32 ביט יש לי נייד עם WIN 7 64 ביט, כיוון שיש לי 4 ג'יגה זיכרון ואני הולך להפעיל עליו תוכנות של תכנות וכדומה. יש לי כמה משחקים כמו הדמו החדש של פיפא, NBA 2K וכאלה ואף אחד לא עובד לי בנייד וכולם עובדים בנייח. התקנתי את כל הדרייברים האפשריים, אני לא מאמין שיש בעיה עם הכרטיס מסך. האם יכול להיות שזה בגלל הWIN? האם ארגיש אם אעבור לWIN 32 ביט? לפי מה שהבנתי בזמן נתון היום עם רוב התוכנות אני לא מנצל אפילו 3 ג'יגה זכרון. האם כשמבזבזים 2 ג'יגה זכרון, זה משנה אם במחשב יש 4 ג'יגה או 3?
-
- 2 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום, היום השתנה לי משום מה הפונט במחשב בהכול אנטרנט,אייקונים כל דבר שקשור לכתב(אפילו בסרטים) רציתי לדעת איך אני מחזיר להגדרות הרגילות הקודמות של המחשב.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
הנה הפרטים: הכל התחיל לפני 4 ימים בערך, שכאמא שלי התלוננה שכל מני אייקונים צצים ב-taskbar (המחשב שלה הוא החשב הראשי, שמחובר לאינטרנט בכבלים, והמחשב שממנו אני כותב מחובר אליו בכבל מוצלב). בדקתי וראיתי שכל איזה 2-3 דקות נוסף אייקון של windows update ל-taskbar, עד שנוצרת שם שורה ארוכה. כאשר מעבירים עליהם את העכבר, הם נעלמים. מייד חשדתי שמדובר בוירוס, לכן ניסיתי להפעיל את ה-NAV. הוא לא נפתח. האייקון שלו מופיע ב-taskbar, אפשר לגשת לתפריט, אבל כשמנסים לפתוח את התוכנה על מנת לבצע סריקה, שום דבר לא קורה. החלטתי לעזוב את הנושא, כיוון שבמילא התכוונתי לפרמט את המחשב בעוד שבוע. לפני כחצי שעה, התקשר אלי איזה בחור, שכנראה מבין משהו, וטען שאני מתקיף אותו. הוא ידע את מספר הטלון שלי מהסיב…
-
- 9 תגובות
- 958 צפיות
-
-
ביצעתי איחוד לשני מחיצות על ידי תוכנת Partition Magic 8. בחרתי באופציה שאת תוכן המחיצה השניה הוא ישים בתוך תיקיה ששמה כשם ה-partition לפני האיחוד. כלומר, היו לי 2 מחיצות בשם H ו-I, ונוצרה מחיצה חדשה בעלת האות E ועליה נוצרה תיקיה בשם I כמתבקש. הבעיה היא שכאשר אני מנסה להיכנס לתוך התיקיה, אני מקבל הודעת שגיאה בסגנון Access Denied. יש לציין שאני יכול להשתמש במקום הפנוי על המחיצה החדשה ללא בעיה (ליצור תיקיות חדשות, להעביר לשם קבצים ...). הדבר היחיד שאין לי גישה אליו הוא התיקיה שמכילה את תוכן המחיצה I (ואני רואה שיש מקום תפוס על המחיצה החדשה - בדיוק בגודל המחיצה I). למישהו יש רעיון איך אני לפתור את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 966 צפיות
-
-
חברתי שני כרטיסי מסך במחשב עבודה אחד QUADRO לצורך תכן ב CAD והשני GEFORCE 210 לצורך שימוש ביציאת HDMI שלו לביצוע סטרימינג ל TV. הבעייה שלי שלמרות שהכל עבר חלק במנהל ההתקנים כל הדרייברים הותקנו, התמונה עוברת גם ל TV, אין לי אפשרות לבחור תחת ה SOUND את ה HDMI כיציאת AUDIO, למרות שכפי שרואים הדרייבר של NVIDIA כן מזהה את הרסיבר. אנא עזרתכם.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש רשימ של כל קיצורי הדרך שיש במקלדת בווינדוסים הנ"ל לדוגמא CTRL+A מסמן את כל הקבצים בתיקיים ALT+TAB מעביר בין חלונות פתוחים CTRL+C מעתיק וכו'.
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
-
-
שלום, כבר מלפני הרבה זמן אני לא יכול לראות את התיקיה Minidump שנמצאת ב C:\windows. התיקיה פשוט לא מופיעה, גם כנסתרת. ניסיתי כבר להריץ קיצור דרך, דרך ההפעלה, אבל הוא אומר שאין תיקיה כזאת. מה עושים? יש לציין שביצעתי פירמוט לאחרונה ולא שיניתי כלום. ועדיין אין את התיקיה.
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אהלן אשמח לקבל את עזרתכם לבעיה הבאה: כאשר אני מצלם תמונה מתוך סרט דרך המקש prtscm, נכנס לצייר ומבצע הדבקה, שומר את התמונה לאחר שאני פותח את התמונה השמורה אני רואה רק שחור. ניסיתי גם בסרטים אחרים ואותו הדבר...הוא לא מראה לי את התמונה מלבד כתוביות ומסך שחור. גם עם תוכנות אחרות זה נהיה כך. כיצד ניתן לתקן את הבעיה? ??? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-