Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום, ערכתי את ההודעה הקודמת מפני שמצאתי תשובה , כרגע יש לי בעיה אחרת. השעון במחשב שלי הוא לועזי, זו לא בעיה רצינית אבל קצת מעצבנת. התמונה של השעון צורפה, אם למישהו יש מושג איך משנים אותו אשמח לשמוע. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 966 צפיות
-
-
טוב חבר'ה, מדובר בבעיה רצינית ואני חייב לפתור אותה בדחיפות. ובכן דבר כזה אף-פעם לא קרה לי. הבעיה הזו הופיעה לאחר אתחול שדגרתי (לפני שעשית את האתחול לא נגעתי ברג'יסטרי, רק התקנתי תוכנה ושמה RivaTuner), בכל מקרה לא עשיתי שום דבר שהיה גורם לבעיה כזו (מניסיונותיי עם מחשבים קודמים ואותה מערכת הפעלה). קראתי את כל התוכןשמצאתי כמתאים במאגר המידע של מייקרוסופט, ומסתבר שמדובר כאן בדבר הרבה יותר גדול ממה שחשבתי. הנה מה שמצאתי (מתאים באופן מושלם לבעיה שלי); http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;307545&Product=winxp#kb2 כמו כן קראתי את כל הקישורים\מאמרים מצורפים. אם היה לי דיסק התקנה של WinXP Pro, לא הייתי פותח את הת'רד הזה אבל אין לי, וגם Recovery Cons…
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
-
איך אני משנה את הבוט של המחשב ? בחירת וינדוס התקנתי וינדוס חדש על מחשב של מישו והיה לו XP HOME אז עכשיו יש כונן C XP HOME וכונן D XP PRO מחקתי ידנית את הוינדוס מכונן C ונשאר בהפעלה של המחשב הבוט לבחור איזה מערכת רוצים ואני רוצה שהמחשב יעלה בלי זה רגיל כי יש בסוופו של דבר רק וינדוס אחד אני יודע שיש קובץ בוט שמשנים אותו אך אני לא רואה אותו ולא מוצא אותו
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום מישהו יודע, איפה אני יכול לבטל ACTIVATION של WINXP PRO HOME ב-REGISTRY? בלי תכנות אחרות או CRACKS תודה
-
- 5 תגובות
- 878 צפיות
-
-
יש לי תיקיה ב C WINDOWS שנקראת SoftwareDistribution עם 650 מגה????? אפשר למחוק?
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת איך אני יכול לשנות את הצורב שלי שיהיה כתוב בלייבל שלו CDRW ולא cd drive? או לתת לו איזה שם מווינדוס שאומר שהוא צורב ולא כונן דיסקים רגיל... ואותו דבר גם לגבי הדיוידירום שלי, איך אפשר לשנות אותו במקום שיהיה כתוב cdrom drive שיהיה כתוב dvd drive? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
לפני שבועיים התקנתי WINXP מדיסק ששימש לשרת של החדר מחשבים (עובדה זו אולי לא קשורה לבעיה הזאת אבל אני מציין אותה בכל מקרה). עכשיו שמתי לב שחלק מהדברים בעברית מוצגים בג'יבריש. אני צריך לציין קודם כל ,שלא כל הדברים מוצגים ככה רק חלק מהם.חוץ מזה גם ניתן להקליד בעברית ורוב המסמכים בעברית נפתחים.עכשיו עוד דבר זה שהשירים בMP3 שכתובים בעברית ומושמעים מצוין במדיה פלייר ,בWINAMP רשומים כסימני שאלה ומסרבים להשמע(זה מדלג מעליהם כאילו הם כותרת ריקה).זה בערך כל הסימפטומים שכרגע שמתי עליהם לב... אה עוד דוגמה זה ניסיתי להתקין ICQ בעברית וזה עשה סימני שאלה במקום אותיות. ניסיתי כבר לעשות דברים שטחיים כמו לשנות לעברית בREGIONAL OPTIONS (בcontrol panel) (ונדמה לי עשיתי עוד משהו אבל אני לא ז…
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב שיש עליו XP SP1 ברצוני להתקין DOS שיפעל לבד (לא אימולאטור) ובאופן עצמאי. ושאוכל לבחור עם הדלקת המחשב באיזה מערכת הפעלה לעבוד. תודה לכל במגיבים בנושא.
-
- 8 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעייה במחשב עם הרצת תוכנות שמשתמשות בעברית כמו כפתורים בויז'ואל וכו'. מה אני צריך לשנות ואיפה בשביל שיראו את זה רגיל ולא בג'יבריש. יש לי מערכת הפעלה windows 2000 pro תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני מתקין מקודד רואים ולא שומעים אני מתקין אחד אחר רואים ולא שומעים אני מתקין אחד אחר שומעים רואים אבל האיכות של הקול מעפנה לא כמו שצריך תעזרו לי מה עושים איזה מקודד להתקין ??התקנתי של קאאזה של כולם לא עוזר כלום מאיפה הבעיה יוצאת ? אני רוצה רק כ ד"א להגיד זה הפורום הכי טוב באץ לא היה דבר אחד שלא הצלחתם לתקן לי אני מודה לכם אחם שלי !!!!!!
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש לי קובץ גיבוי של מערכת ההפעלה XP PRO שהיתה במחיצה \:E בדיסק אחד ואני רוצה לשפוך אותה למחיצה ראשית \:C בדיסק אחר. שתי שאלות: 1. האם משנה שהמערכת היתה ב-E ועכשיו היא אמורה לפעול ב-C? 2. האם יש חשיבות להבדל בגודל המחיצות? מחיצה E בדיסק הראשון היא 5 ג"ב ומחיצה C בדיסק השני היא 40 ג"ב. בתודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אוקיי אז אני ישבתי לי, וסתם חיטטתי במחשב שלפתע אני מצאתי את שתי התיקיות האלה בתוך התיקייה של windows, וחשבתי לעצמי למה שמייקרוסופט יקראו לתיקייות בשם מגוחח שכזה. ( ולא זכור לי שהורדתי תוכנה שנקראת ככה או כל פלאג אין אחר ) האם מישהו יכול לתת לי מידע כלשהו לגבי התיקיות האלה? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב ישן שאני מנסה להתקין בו WIN 98 וכשאני מתקין את הWIN דרך דיסקט איתחול הוא רושם לי: CDR101: Not ready reading drive E Abort , Rety , Fail? לחצתי לו R ואותו דבר הסידירום והדיסק תקינים(הסידירום הוחלף מכיוון שהישן היה מקולקל והחדש נבדק במחשב אחר , ולגבי הדיסק בדקתי עם כמה דיסקים ואותה הבעיה) ואני לא רואה כל בעיה במחשב , בבקשה תעזרו לי אני כבר מיואש מהמחשב הזה , מה לעשות? מה הבעיה?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפעמים קורה לי במדיה פלייר (גרסא 10) שאחרי ששיר נגמר הוא מתנגן שוב ואחרי כמה שניות הוא מתחיל להתנגן מהתחלה ואז ממשיך רגיל. אתמול פירמטתי את המחשב וזה קרה גם לפני הפירמוט? יש לכם רעיון למה זה קשור? יש מצב שלזכרון? ??? תודה
-
- 7 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום, אני מריץ 2003 SERVER באחד המחשבים ויש לי בעיה למצוא לו אנטיוירוס נורטון 2005 אינטרנט סקיוריטי בכלל לא רצה לעבוד עליו וה 2004 הישן והטוב לארצה להתקין את האנטיוירוס ויהיה מה... יש למישהו ידע כלשהו בקשר למה כן רץ על 2003 SERVER זה אגב ENTERPRISE EDITION אני זקוק לאנטיוירוס טוב לשרת דחוף! ואגב מה עוד חוצ מסאסר גורם למחשב להכבות 60 שניות אחרי חיבור לאינטרנט? מקס.
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
אוקיי אז הבעיה שלי היא שכשאני פותח לינק בחלון חדש החלון הזה לעולם לא נטען. הסבר: אם למשל יש לינק שפותח חלון IE חדש, החלון נראה כאילו הוא מנסה לטעון את העמוד אבל הוא בעצם לא. גם אם אני אחכה המון זמן שום דבר לא ייקרה. אם אני אלחץ REFRESH גם כלום לא ייקרה. רק כאשר אני לוחץ STOP ואז REFRESH העמוד ייעלה. הבעיה מפריע מאד מכיוון שפעמים רבות מדובר בחלון שאין בו את הADDRESS BAR או כפתורי שליטה, ואז אין באפשרותי להעלות את העמוד. אני עובד עם WINXP SP2, עם כל העדכונים האחרונים. ניסיתי ללכת להגדרות של EXPLORER ולהחזיר הכל לDEFAULT אך הבעיה לא הסתדרה. למישהו יש רעיון אויל מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 778 צפיות
-
-
הרבה פעמים שאני מפעיל את האימיול למשך הלילה או להרבה זמן ואני לא נוגע במחשב המחשב מתכבה לי ומופיע לי מסך כחול עם ההודעה הבאה: ... ... DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ... ... ... tcpip.sys - Adress BAF6E104 base at BAF66000, DateStamp 3d6de222 ... מה אני אמור לעשות בשביל לתקן את הבעיה??...
-
- 7 תגובות
- 862 צפיות
-
-
-
שלום, אני מתלבט אם להתקין על הLatitude CSx אקס פי( כרגע מותקן 98SE) באתר של דל לא מצאתי דריברים. איך אני יכול לדעת אם האקס פי יעבוד או שאצטרך דריברים מיוחדי?
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
יש לי כמה סרגלי ריגול באקספלורר אז חשבתי שהתוכנה הזאת (HijackThis) תעזור לי לפתור אותם אז מחקתי את כל הדברים שהיא מצאה וזה רק הוסיף לי עוד סרגל למטה..):.. (אבל זה יצר הרבה קבצי גיבוי..) אז השאלה שלי היא איך אני: א. מחזיר למצב הקודם, ב. מעיף את הסרגל הנוכחי + את האתר search the web שבא לי בכל הזדמנות.. תודה! נדב
-
- 12 תגובות
- 977 צפיות
-
-
היי, יש פקודה שיכולה להינתן דרך CMD או דרך RUN, שתאפשר לי לשנות את ה-IP הידני? תודה
-
- 3 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
טוב אז ככה ברשותי ווינדס XP פרופשיינל המלא חשוב לציין!! התקנתי את הווינדוס לאחר שפירמטתי את המחשב הישן שעליו היה ווינדוס 98SE לפני אז ככה לאחר סיום ההתקנה הווינדוס העלה הערה שאני צריך לבטח את המחשב בליוי איקון קטן של שני מפתחות ואם אני לא יעשה את זה בזמן של 30 יום הווינדוס ישובת או ימחק או לא ממש הבנתי מה הוא רוצה אבל זה לא נראה לי טוב ניסית לראות במה מדובר וחשוב לציין שאין לי אינטרנט במחשב הישן הוא מתעקש שאני יתחבר או שאני יתקשר לשרות לקוחות אבל כשמתקשרים עונה רק פקס. בקיצור עיזרו לי לפתור בעיה זאת בבקשה
-
- 7 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום לכולם, בתור Administrator, איך אני יכול לקבוע איזה תוכנית תעלה עם ה- XP לאיזה משתמש (הרי אין RUN בריג'יסטרי לכל user)? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז לפתע ללא התראה נחתה עלי צרה גדולה: בכניסה ל-XP PRO נעלם לי הקול וכמעט אף תוכנה לא עולה כולל האנטיוירוס של נורטון. יישומים שקשורים למערכת לא מתפקדים, למשל ב-DEVICE MANAGER לא מופיע אף התקן, לא ניתן לבצע שחזור מערכת, אין גישה לאינטרנט. ניסיתי להיכנס למצב בטוח וזה נתקע באמצע. בדקתי וירוסים באמצעות דיסק אחר ולא נמצא דבר, גם SPY SWEEPER לא מצא רוגלות כלשהן. מה שעשיתי לפני שהתקלה קרתה זה התקנה של WINDOWS INSTALLER גירסה 3 שחשבתי שאני זקוק לו לצורך התקנה של תוכנית כלשהי ואפשור של התהליך הזה ב-SERVICES שהיה ב-disabled משום מה. הבעיה שעכשיו איני יכול להיכנס ל-services או להסיר ב-add & remove. ניסיתי sfc /scannow ואכן קיבלתי הודעה שהשתנו קבצים וצריך לשחזר אבל מתבקש תקליטור …
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-