עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by ariel-ro,

שלום אנשים יש לי הארד דיסק חדש. ויצרתי בו שתי מחיצות. במחיצה אחת יש איקון של כונן ובשניה איקון של כונן CD מישו וידע איך אפשר לשנות את זה? תודה רבה אריאל

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  2. Started by laviy,

שלום צריך להחליף לוח אם ולא רוצה לפרמט ... מה עושים על מנת שהדיסק יעלה על מערכת ציפים אחרת ? מערכת הפעלה xp

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  3. הסיפור שלי הוא כזה, קניתי לוח אם של אייביט לפני איזה שלוש או ארבע חודשים ופיתאום השעון שמציג את השעה ביום משתנה לי כל פעם!! אז ניסיתי לכוון את השעון דרך הווינדווס אבל אחרי שכיביתי את המחשב השעה שוב פעם התבלבלה... אחרי זה ניסיתי גם לכוון אותו דרך הווינדווס ואפילו לעשות עידכון לשעון העולמי של ווינדווס או משהו כזה וגם זה לא עזר!! אני לא חושב שהסוללה ניגמרה כל כך מהר כי יש לי חבר שיש לו לוח אם של אינטל או אסוס כבר שלוש שנים ולא קרה שום דבר לשעה אצלו... מה עושים בשביל לטפל בבעיה כזאת!?!? נ.ב זה קורה רק אחרי שאני מכבה את המחשב...

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  4. השאלה בכותרת! תודה לעוזרים! ofeky1

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  5. שלום, יש לי חיבור IRDA על הלוח הראשי במחשב שאני מאפשר את ה IRDA דרך הביוס, הוינדווס ישר מתקין לי אוטומטית את ההתקן של ה IRDA שלו יש אפשרות לגרום לו לא להתקין את זה אוטומטי? אני רוצה לגשת ל IRDA כמו ליציאת COM ניסיתי לשחק עם הפורטים של ה IRQ ולבנות יציאת COM "חדשה" עם הפורטים שקבעתי ל IRDA בביוס זה רק משגע את המערכת הפעלה וגורם לריסטים.. יש למישהו רעיון?

• 8 תגובות
    • 696 צפיות
  6. Started by et_gershon,

אוקיי אז פעם ראשונה שעשיתי את זה לבד התכנתי לאחותי xפ home edition עכשיו נתקלתי בבעיה כנראה שבטעות התקנתי את ה-xp בכונן קשיח אחר וה-xp הקודם נשאר! איך אני יכול למחוק את הקודם בלי שיהיה בעיות והבעייה שאני לא יודע איזה מהווינדוסים הוא הישן ואיזה החדש וזה לא עוזר שאני מבטל ב-boot.ini הוא סתם תופס מקום אנ ירוצה למחוק אותו ואיך אני יכול לדאוג שזה לא ייקרה להבא? יעני איפה טעיתי תודה

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  7. Started by tzahi16,

שלום לכולם. אני מחפש TWEAKER ל WIN 7 רצוי שיהיה PORTABLE אבל אם לא גם ניסתדר. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  8. Started by tsahi10,

אהלן, מחפש אתר או מדריך לשיפור XP עם SP2. הכוונה למקום עם הוראות של איזה שרותים לכבות, איזה להשאיר וכו' בכדי שהמערכת תהיה מהירה ובטוחה. תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  9. התקנתי ויסטה ואני לא רואה את המסך של הבוט, הוא נמצא רק שהמסך כאילו לא מקבל אות. פתחתי את הקובץ BOOTSECT.BAK שנמצא בכונן של הXP ורשום שם "BOOTMGR is missing" משהו מאוד מוזר .... חשוב לציין, שפעם (כשהיה את גרסת הבטא 2) זה לא קרה ויכולתי לראות את את הבוט ומשום מה עכשיו לא. נראה לי שזה פרט חשוב: כשהפעלתי את המחשב ושמתי את הדיסק אז הוא אמר לי: "לחץ על כפתור כלשהו כדי לטעון את הCD", לחצתי ואז המסך נעלם- אותו מסך שאמור להיות הבוט וכמו שאמרתי, פעם זה לא היה קורה.. ד"א, זה קרה לי פעם ותיקנתי את זה ע"י התקנה מחדש של הXP אז אשמח לדעת אם יש דרך אחרת

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  10. Started by dvirs12,

יש לי בעיה במחשב שכל פעם שאני מדליק אותו הוא מעלה את המסך של הטעינה של הווינדוס ואחר כך הוא עובר למסך שחור ולא עושה כלום עד שאני עושה ריסט ואז הווינדוס עולה. יש פתרונות?

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  11. יש לי מחשב נייד של חבר אם פלופי בילבד.... הוא ביקש ממני לסדר לו 95... הבאתי גירסאת דיסקטים של 95... עכשיו יש בקובץ שהורדתי 13חלקים שאכן כל אחד מתאים לדיסקט..... השאלה היא מה אני עושה איתם X_X.... מעלה תמחשב יש לי דוס.... סבבה, ניכנס ל A: לוחץ DIR יש לי רשימה... וואלה אין לי בכלל מה להפעיל.... אין איזה AT או משהו.... מה עושים? אני אמור לקחת את כל ה13 להעתקים לHD ואז להפעיל איזה קובץ מסויים שיקרא את הכל???? הינה קישור לגירסא שהורדתי: http://filexoom.com/files/10931/Windows95A.rar מה עושים? איך להתקין אתזה???????

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  12. Started by Eviljelly,

אני לא משתמש ב MSN אבל כן משתמש ב HOTMAIL וכל פעם שאני משנה עמוד בהוטמייל ה MSN נדלק ונכבה מחדש ומאיט בצורה משמעותית את המחשב ... מישהו יודע איך גורמים לו לא לעשות את זה ? ???

13. Started by Shiker,

http://www.shiker.co.il/IMG_0015.JPG אין לי מושג איך לפתור את זה...לצערי עזרה בבקשה.. יש לי windows vista 32bit ge force 8800gt 512MB גרסת דרייבר: 180.48 (או הסתכלו בקישור הבא http://www.nvidia.com/object/winvista_x86_180.48_whql.html) זכרון: 2 giga 800MHZ של Crosair מעבד: quad 2 core q6600

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  14. אני מפעיל את המחשב,והוא מגיע למסך של בחירת הפרופילים{מעולם המחשב לא הגיע למסך הזה,כיוון שהיה לי רק פרופיל אחד. היום התקנתי קספרסקי וזה כנראה שיגע את המערכת},בכל אופן הוא נותן לי לבחור את הפרופיל שלי,וכשאני לוחץ עליו פשוט לא קורה כלום. הוא רק כותב שהוא "שומר את ההגדרות",וחוזר לאותו מצב. ניסיתי להיכנס דרך מצב בטוח,וזה לא הועיל! הגיע לאותו מצב.... בבקשה בבקשה בבקשה מה עושים??? :< נ.ב. אין לי את הדיסק של הוינדוס אצלי!

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  15. יש לי וינדוס אקספי . ושאני מכבה תמחשב אז יש לי מסך כזה שכתוב נא לכבות את המחשב ואז אני לוחץ 5 שניות והוא נכבה.. פעם זה היה נכבה לבד בלי לחיצה! למה עכשיו זה כבר לא ככה? לפני שבועיים התקנתי לינוקס והלינוקס סגר את המחשב לבד. בלי לחיצה. מה אני אמור לעשות שזה יסגר לבד? תודה לעוזרים

16. Started by BoRiS.K,

אני מקווה שהנושא מתאים לפה.. אבא שלי בטעות מחק את הסל מיחזור איך אני מחזיר אותו זה דחוף.. :]] תודה!!!

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  17. שלום, תאור הבעייה: כשאני עושה דבל קליק על 'המחשב שלי' אני רואה את הכוננים כמו שצריך אבל דבל קליק על כל אחד מהם פותח לי חלון של 'בחר תוכנית לפתיחת הקובץ' ולא את תוכן הכונן. עם זאת, כשאני בוחר 'סייר' (explore) עבור כל אחד מהכוננים הוא נפתח כמו שצריך. יש לי הרגשה שעשיתי איזשהו שינוי בהגדרות אבל אין לי מושג איפה... איך לעזאזל מחזירים את המצב לקדמותו? מדובר בלפ-טופ עם מערכת XP בעברית אודה לעזרה עמית

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  18. Started by adirnasri,

רציתי לרשום פקודה cmd עכשיו הוא רושם לי משהו שנחסמה האפשרות משהו מאוד מוזר ואני לא מתעסק אם כל הדברים האלה מה אני יכול לעשות ?! הנה מה שהוא אומר : http://img64.imageshack.us/my.php?image=1489150614971492wp4.jpg תודה מראש :-*

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  19. Started by rafiw,

היי. רציתי לדעת איך אני מתזמן את סגירת המחשב. כי כשאני נכנס למשימות מתוזמנות דרך CONTROL PANEL אני לא רואה משימה המורה על סגירת המחשב. אודה אם תוכלו לעזור לי.

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  20. Started by TZ,

יש לי בעיה עם הדפדפן (כנראה), שאני נכנס לאינטרנט הוא מעלה אתרים מאוד מהר וכעבור כמה דקות אני יכול ללחוץ אל אותו כפתר שלפניכן הוביל אותי לאתו מקום מהר ועכשיו הוא עושה זאת מאוד איטי לא וזה קורה בכל האתרים ויש לי אינטרנט מהיר. ???

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  21. מה ההבדל המשמעותי (WINDOWS XP) ומה זה נותן בכלל ומה ת'כלס עדיף? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=365106.0 הפנו את הדיון הקודם שלי לפה

22. יש לאחי Windows XP Dark Edition ובדיסק יש את התוכנה VISTART אז התקנו אותה ומאז ההתחל לא עולה

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  23. Started by רן.ט,

מי שאין לו ווינדווס מקורי יכול להוריד ולהתקין??

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  24. Started by RX7,

כל פעם שאני עושה ניתוק דרך "התחל" מופיע לי דוח שגיאות עם סימן של "המחשב שלי" ואני לוחץ על "אל תשלח" והוא עושה כאילו הוא מרענן לי את המחשב, מעלים אייקונים ומחזיר אותם, או לדוגמא שאני סוגר את האמיול מופיע לי הדו"ח שגיאות המעצבן הזה עשיתי בדיקת שגיאות והבעיה לא נפתרה למישהו יש פיתרון?

• 5 תגובות
    • 696 צפיות

דיונים חדשים בפורומים