Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
אהלן, נדפקו לי כל הפונטים בווינדוס. זה התחיל אחרי שהסרתי את המשחק Left 4 Dead. עכשיו כל הפונטים מודגשים נורא ובפיירפוקס לדוגמה פונטים בעברית תמיד נוטים הצידה :\ ניסיתי לשחק עם ה-Themes ואפילו להחזיר לממשק Aero וחזרה לרגיל, אבל שום דבר לא עוזר. תמונה להמחשה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
חבר רוצה שאני יפרמט לו את המחשב ויש לו איזה 3 הארדיסקים או מחיצות...אני לא יודע איך להבדיל בזמן שאני מפרמט(אם זאת מחיצה או הארדיסק)והוא מבקש ממני נגיד לפרמט רק את e אז פירמטתי על NTFS (QUICK) את e וכשמדליקים את המחשב הוא נותן לי שניי ווינדווס xp לבחור....איך לבצע את זה כמו שצריך?
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
המפרט שלי בצד. רציתי לדעת אם הוויסטה יעבוד אצלי טוב ולא יתקע.. תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני כרגע אחרי פורמט ויש לי שתי משימות שלוקחות את כל הCPU Smc.exe taskmgr.exe מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
ההודעה הראשונה גורמת לאינטרנט שלי לקרוס ובחייגן רשום לי קישורית מוגבלת או חסרה ורק הפעלה מחדש פותרת את זה לזמן מוגבל וגם במראה של הוינדוס הכל משתבש וההודעה השניה אני לא יכול להפעיל מולטימדיה (קול וסרטונים) פירמטתי התקנתי דרייברים מחדש עידכונים הכל מה יכולות להיות הבעיות האלה ?
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
האם ניתן להוסיף לתקיות קיצורי דרך.. למשל - כשאני אלחץ שילוב כלשהו במקשים אני אפתח את תקיית המסמכים שלי... ?
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה שייך לפה. תראו אני בקרוב עומד לקנות מחשב חדש.. ואני קונה אותו בלי מערכת הפעלה אז מישהו יכול להסביר לי כיצד אני מתקין את מערכת ההפעלה זה כמו פירמוט רק בלי לעשות את הפורמט? האם אפשר ללכת למעבד שיתקינו לי וכמה זה יעלה תודה
-
- 6 תגובות
- 655 צפיות
-
-
התקנתי את הווינדוס החדש התקנתי את כל הדרייבר של הצ'יפ (nForce 4 Ultra) את הדרייבר שמיוחד ל 64 ביט מן הסתם. בכל מקרה , הכל עובד סבבה , חוץ מהכרטיס קול , הוא מותקן במחשב , ואני רואה שהוא מותקן במחשב. אבל אני לא מצליח לשמוע כלום. גם משום מה זה התקין לי רק את ה NvMixer ואני זוכר שבווינודס הרגיל היה לי את ה Nvtune נראה לי , ששם הגדרתי את הכרטיס שאני משתמש ביציאה הדיגיטלית ולא באנלוגית. (ניסיתי לחבר את הרסיבר גם ליציאה האנלוגית) בכל מקרה , הבעיה לא ברסיבר , הוא מוגדר כמו שצריך כבר תקופה ארוכה. זה משו עם התוכנה\דרייבר\ווינודס. תודה. :-* נ.ב - לוח אם Msi K8n Neo4 nForce 4 ultra
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
הכוונה היא למחיצה הבאה: C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Temp המחיצה הזאת תופסת כמה מגות באופן קבוע ואני לא בטוח מה אפשר למחוק בלי לגרום נזק למערכת ההפעלה.
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
טוב, ישלי מחשב שיש בו אקספי הום אדישן (בעע), קיצר ניסיתי להתקין ויסטה (ישלו מפרט שמחזיק ויסטה), ושבאתי לעשות את האפשרות של השדרוג הוא אמר שאיני יכול כי השפה במחשב היא עברית והשפה של הויסטה היא אנגלית (למרות שיש לי MUI בעברית על דיסק לויסטה), ניסיתי לעשות את האפשרות השנייה ולהתקין את הווינדוס על התיקיה שיש בה את הווינדוס עכשיו. באמצע ההתקנה, הוא נתקע ושם את השגיאה הבאה: מישו יכול בבקשה להסביר לי מה היא אומרת , ומה עלי לעשות?
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
בכל פעם שאני ניכנס לתיקיה שיש בה קבצים של סרטים מופיע לי error של ווינדוס שאומר או לדווח או לסגור. אלו הפרטים של הבעיה.... http://img212.imageshack.us/my.php?image=error0kr.jpg ואני מצטער מראש אם זה לא קשור לפה פשוט לא הייתי בטוח...
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
שלום התקנתי ויסטה 64 ביט על מחשב חדש (ודיסק חדש) ואחרי שהכל עובד, אני מנסה להוסיף את אחד מהדיסקים שהיו לי על המחשב הקודם (לא הדיסק שהיה עליו ה XP) הוספתי אותו, רואים אותו בביוס אבל לא בויסטה. בחלון "computer management" הדיסק מופיע כ- Offline (תמונה מצורפת) יש לי על הדיסק מידע חשוב אז אני לא יכול לפרמט אותו. אני די בטוח שזה לא סיפור גדול אבל אחרי כמה שעות של עידכון דרייברים ותוכנות אני כנראה מפספס משהו. הויסטה זה 64 ביט premium אם זה משנה תודה אורי [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום המחשב לא נותן לי לבצע את הפעולה ע"י לחיצה על alt+ctrl and delete אלא מפנה אותי לאדמיין אבל אני האדמיין איך אני משחזר את איפשור ביצוע הפעולה הזו בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
לפני יומיים קניתי מצלמה והתקנתי אותה במחשב ועבדה בצורה מצויינת , הכל היה טוב ויפה , עד שרציתי להיכנס לאנטרנט ולגלוש (יש לי מודם usb ) אז לא הייתה התקשרות , הוציאתי את הכבל של המצלמה מהמחשב , אז יכולתי לגלוש , ואני חושב שיש כאן התנגשות בין המצלמה לבין המודם , ואני מבקש פתרון לבעייה הזו .......ותודה
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
היי! אני מנסה לעשות מצגת שכולה דפי אינטרנט ניסיתי לשמור פשוט כל דף והוסיף אותו ל PowerPoint אבל זה מכניס לי דף מבולגן איך אפשר להכניס ממש דף אינטרנט בעברית ל PowerPoint?
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום! לפני כמה זמן הפעלתי את טסק מנגר וכשניסיתי לסגור אותו התפקשש לי קצת ואני לא יודע מה עשיתי אבל עכשיו כול פעם שאני מפעיל אותו הוא נותן לי את החלון שמצורף בתמונה ....כמו שאתם רואים הלשוני העליונה והתחתונה נעלמו לי....ואני נשארתי תקוע בProcesses מישהו יכול בבקשה להגיד לי מה לעשות כדי להחזיר אותו למבצו הנורמאלי? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
windows XP PRO - Black Edition או windoes XP pro SP3 או Windows Xp Pro 64Bit
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
יש לי איזה קובץ מסוים שניסיתי להפעיל ושאני מנסה להפעיל אותו הוא רושם לי את ההודעה הזאת.... מה אני צריך לעשות כדי להפעיל את הקובץ???
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
IE 8 Version 8.0.7100.0 על Windows 7 RC1 Build 7100 64bit בניסיון לגלוש לכתובת המכילה מחרוזת מקודדת, לדוגמא : http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%A9%D7%94 במקום לפתוח את הקישור, הדפדפן לא מזהה אותו נכונה, ומציג את ההודעה הבאה : האם מישהו יודע כיצד ניתן לפתוח את הבעיה ? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש Windows XP PRO ולא יודע מה קרה היום כל האייקונים שלי בשולחן עבודה השתנו. לדוגמא: האייקון של החייגן לאינטרנט השתנה לאייקון של ארכיון Winrar האייקון של האקספלורר השתנה לאייקון של דף אינטרנט Html האייקון של המסמכים שלי השתנה לאייקון של Counter strike source וכן הלאה.... יש לציין שהאייקונים מתפקדים כראוי, אבל נראים שונה. מה יכולה להיות הסיבה??? יש לציין שאין לי אפשרות לבצע שחזור מערכת כי ביטלתי את אופציה זו. תודה רבה לעוזרים מראש.
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
התקנתי כרגע וינדוס ויסטה, וכאשר אני הולך להגדרות המערכת כתוב לי 32BIT OPERATION SYSTEM האם יש איזה דרייבר שצריך להתקין כדי לאפשר לויסטה לעבוד ב 64 ביט עם מעבד תומך? תודה!
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
הי המחשב הנייח שלי נדפק למזלי עדיין יש לי את הנייד מאיפה אני מוריד xp pro כדי לצרוב אותו על דיסק כדי להתקין אותו במחשב הנייח? עזרה בבקשה
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אפשרי בכלל? כי לפי מה שראיתי ישנה גרסאת PORTABLE... ואם זה אפשרי אז יהיה אפשר להשתמש בWINDOWS הזה בכל מחשב? תודה עריכה: אני בטוח שהיה מדובר על הנושא בעבר אבל לא היה לי מושג מה לחפש : ??? ???
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
היי אני מחפש אתר שאוכל להוריד ממנו את כל העדכונים שיצאו עד כה לVISTA. כלומר אני רוצה לעשות לי דיסק התקנה (חוקי, יש לי VISTA חוקי), שכבר יכיל בעזרת SLIPSTREAM את כל העדכונים שיצאו מאז SP1. על מנת לעשות את זה, אני צריך להוריד בנפרד מן הWINDOWS UPDATE, את כל התיקונים והשיפורים והתוספות שיצאו לחלונות מאז SP1 מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
שלום לכם לאחר בעיה שהייתה לי עם קבצי הVISUAL C++ LIBERY שנעלמו מהמחשב עשיתי REPAIR למערכת המפעלה והכל חזר לקדמותו ועובד נפלא. אבל יש בעיה עם העברית נגיד באייסייקיו אז יש סימני שאלה במקום אותיות ובחלק מהמקומות ג'יבריש. הקטע זה שזה קרא לי כבר כמה פעמים במחשבים אחרים, וסידרתי. אבל שכחתי איך משנים :-X מישהו יודע?
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-