עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אני צריך לעשות Repair Install לXP PRO מערכת ההפעלה לא עולה בשום מצב והמחשב קופא. ניסית את כל הפתרונות האחרים תיקון כל קבצי ההפעלה הBOOT וכו'.. כול בדקות חומרה וגוסט למחשב אחר. האפשרות האחרונה שנותרה לי היא לעשות התקנה דורסת,הבעיה שאני לא רואה את האפשרות הזאת בהתקנה לעומת מחשבים אחרים שבדקתי. קראתי והבנתי שכנראה שזה תלוי בCD עצמו שצריך להיות תואם בדיוק לCD שאיתו התקנתי את המערכת הפעלה,ניסית עם CD וגם ללא הצלחה,האם למישהו יש פתרון איך לגרום לאופציה של הREPAIR לחזור?? תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  2. Started by tusik,

שלום לכולם שאלה פשוטה. מכירים את שלושת האופציות המופיעות מיד כשאתם מנחים לעכבר לעמוד יותר משניה על תמונה ? (יש קובץ תמונה מצורף). ובכן , הדבר עולה לי על העצבים. משהו יודע איפה בדיוק יש איזה וי שאני צריך להוסיף או להוריד כדי לבטל את הפונקציה הזו ? בתודה מראש ;D [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 709 צפיות
  3. זה אצל חבר שלי. יש לו רק משתמש אחד ועדיין עולה האפשרות של לבחור משתמש,הוא ציין שבעבר זה לא היה כך. איך הוא מסדר זאת? תודה.

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  4. Started by omerha,

יש לי WIN XP וכאשר אני מעלה את המחשב הכל עולה ממש מהר אך המחשב בחצי דקה הראשונה לא מגיב , הוא לא משייך כל יישום שרץ עליו ב TASK MANGER ל USER המתאים ורק אחרי שהוא משייך כל ישום אז הוא מעלה את התוכנות הנוספות והדריברים השונים ( אנטי וירוס , דרייברים של NVIDIA ומאפשר לי להפעיל את החייגן להתחבר) מעבר לזה המחשב עובד מעולה . ואם אני מנסה לבצע את הפעולות הללו המחשב זוכר אותם ורק לאחר שהכל עולה ומשוייך ל USER המתאים הוא מעלה את הפעולות המבוקשות למה זה קורה ??

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  5. הבנתי שצריך לפתוח USER במערכת VISTA ואז צריך להכניס את הפרטים בXP שרוצים להתחבר.. יש אפשרות לעשות את זה אחרת? בלי סיסמא ויוזר? כי לפעמים זה לא עובד וגם עכשיו שמדליקים את הויסטה צריך לבחור בין יוזרים ואני רוצה שזה ישר יעבור לDESKTOP ועוד שאלה: יש אפשרות שאוטומטית כל החלונות בויסטה יוצגו כמשבצות? כי עכשיו אני צריך לשנות את ההגדרה בכל תיקיה שאני נכנס אליה

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  6. Started by VL,

אני צריך את הפקודה לעשות תיקון קבצים דרך הדוס...שכחתי אותה אבל אני זוכר שזה משו ככה "scannow" ויש לזה עוד המשך... תודה למי שיעזור...

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  7. בעיה מוזרה מאוד: בעת כניסה לתיקיית Games תחת כונן D יש קפיאה של משהו כמו 3 שניות ורק אז ווינודס נכנס אליה. כניסה לכל תיקייה אחרת במחשב (גם לתיקיות עמוסות בקבצים גדולים) מתבצעת מיידית כמו בכל מחשב נורמלי. מפרט המחשב הוא: Pentium 4 3.4Ghz 2X256mb ddr2 400mhz GeForce 6600Gti 128mb Windows XP SP2 english יש למישהו רעיון מה גורם לתופעה הזאת? ???

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  8. Started by what the fuck,

אז ככה: הקלטתי סרט התוכנה FRPAS, יצא 4 ג'יגה =\ עכשיו אני רוצה למחוק אותו, ניסיתי רגיל ולא היה אפשר, כי היה כתוב שאיזושהיא תוכנה משתמשת בו. הסרתי את התוכנה שאיתה הקלטתי את הסרט מה MSCONFIG, עשיתי ריסטארט ובכל זאת אי אפשר למחוק את הקובץ. העליתי במצב בטוח, והצלחתי למחוק את הקובץ, אבל לא מהסל מחזור, עדיין איזושהי תוכנה משתמשת בו. מה לעשות ?? עריכה: עכשו הוא תקוע בסל מחזור, גם אי אפשר לשחזר אותו [יעני restore], זה כותב cannot delete Dc1 becuz bla bla bla... הבלה בלה זה שתוכנה משתמשת בו. חייב עזרה דחוף.

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  9. אז ככה נגיד ששכחתי את סיסמת הADMINISTRAITOR שלי ועכשיו אני לא יכול לגשת למחשב איך אני עושה לה RESET/משנה אותה ככה שאני יכול להישתמש בו שוב? הכל כמובן בלי לעשות פירמוט למחשב ולווינדוס ידוע לי שהדבר אפשרי איך אני עושה את זה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  10. Started by IlanF,

יש לי עכשיו שלוש מחיצות. C,E,F. אני רוצה לפרמט רק את C ולהתקין XP 64 במקום זה שיש לי עכשיו. אם מותקן לי תוכנות על E או F, אני יצטרך להתקין אותם מחדש? עדיף לעשות UNINSTALL לתוכנות ואז להתקין אותם מחדש בווינדוס החדש?

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  11. Started by Jules Winnfield,

שיחקתי בטעות איתו ושיניתי ועכשיו אין לי גישה לתיקיה של היוזר שלי ב c:/users ששם נמצאים לי כל המסמכים וסיסמאות וכאלה תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  12. Started by stone cold,

http://computers.walla.co.il/?w=/4/876320

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  13. באתר מייקרוסופט מבקשים לבצע הפעלה עם הפקודה : MSXML3.dll אך ללא הועיל. מישהו יכול לעזור ?

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  14. Started by gkman,

אני אדמיניסטר ואני רוצה לראות (לא לשנות!!!) את הסיסמאות של שאר המשתמשים במחשב יש דרך לראות את זה

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  15. שלום, יש לי כרגע ווינדואס 2000. ווינדואס אקס פי. לווינדואס 2000 אני לא מצליח להכנס כי הסיסמא שם נדפקה נראה לי. האקס פי לא עובד כמו שצריך ואני רוצה להתקין אותו מחדש. אני רוצה: א. להתקין מחדש את ה2000 (הוא משמש אותי רק למקרי חירום אך אני רוצה שיהיה שם ועובד כשאני צריך). ב. להתקין את האקס פי. באיזה סדר אני עושה את זה ואיך? תודה. ***אשמח מאוד לעזרה באי סי קיו 109354512***

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  16. Started by tembo,

שלום לכולם, כיצד אני יכול לגשת לתוכנה Windows Picture and Fax viewer, אני לא מוצא אותה בתהליכים שעבודים ברקע וממש חשוב לי למצוא דרך להפעיל אותה בעצמי כלומר קישור לקובץ או פרמטרים של תהליכים תודה

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  17. Started by Yaron Corlione,

אהלן חברים. היום נתקלתי בבעיה שלא נתקלתי בה לפני בחומת האש של Windows. שאני לוחץ פעמיים על האייקון של "חומת האש של Windows" בלוח הבקרה מופיעה לי הודעה שאומרת : עקב בעיה לא מזוהה, אין ל-Windows אפשרות להציג את הגדרות חומת האש של Windows. מיש'ו נתקל פעם בבעיה ? יכול לעזור לי ? פשוט אני רוצה לבדוק שם בקשר לפתיחה ידנית של פורטים למיניהם. אני מודה מאוד לעוזרים, ירון אוקיי אז הסתדרתי בסופו של דבר. http://forum.oscr.arizona.edu/showthread.php?t=2284&page=1 תהנו [attachment deleted by admin]

18. Started by benor,

המערכת הפעלה המותקנת במחשב היא Winxp - SP2. המחשב עצמו עובד בסדר גמור וללא בעיות, וגם ה- Restart בסופו של דבר מתבצע, אבל במהלכו מופיעה ההודעה. אין לי מושג במה מדובר. - ה- System Restore מבוטל וחוץ מזה אני לא מתכוון להשתמש בו. תודה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  19. Started by slrr,

ואם יש קשר אז הבדלים בין הגרסאות 32\64 bit

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  20. Started by elad-k1,

בשביל לעשות התקנה על התקנה בוינדוס xp פרופישונאל אני מכניס את הדיסק ואחר כך לאן ניכניסים לאיזה אפשרות בבקשה עזרה................

21. Started by motorola,

צהריים טובים.. טוב שמעו.. לאחרונה חשבתי על האפשרות לעבור לויסטה.. ובדקתי את הדרישות שלה והחשב שלי אמור להריץ אותה ללא קושי המערכת שלי היא כזאת.. מעבד:2180@2.0 ghz ראם:2 giga כ.מסך:מובנה של אינטל (950)(זה תומך בויסטה[ הארדיסק:160 גיגה לוח אם של אסוס p5gc\1333 ------------------------------------------ איזה ציון חוייתי אמור להיות לי בערך? האם המחשב ירוץ חלק? תודה

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  22. אני מקווה שהכותרת הייתה ברורה, מישהו יודע איך מאפשרים את האופציה הזאת? יש לי ויסטה אולטימייט. תודה

• 7 תגובות
    • 708 צפיות
  23. Started by C0d223,

אהלן.. לפני כמה ימים התקנתי לראשונה את Windows XP 64bit Edition SP2 אך, יש לי בעיה בעידכון ה - Windows דרך האתר של מיקרוסופט, זאת הודעת השגיאה שאני מקבל כאשר אני מנסה לבדוק אילו עדכונים חדשים אני צריך להתקין. Automatic updates service מסומן על Automatic כמובן. [Error number: 0x80004005] The website has encountered a problem and cannot display the page you are trying to view. The options provided below might help you solve the problem. :-\ האם יש דרך לפתור את הבעיה ? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  24. Started by dannygnh,

יש לי win xp ואינני מצליח לכבות את המחשב דרך "התחל וכיבוי" או " התחל הדלקה מחדש"

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  25. אני פשוט מנסה להפעיל משחק ישן והוא כותב שאין תאימות עם הווינדוס 64BIT ובנוסף, אני זוכר ששמעתי שהווינדוס 64BIT לא תומך בפלטפורמות הישנות.. אבל למרות זאת, רציתי לדעת האם יש אפשרות להריץ את התוכנה למרות החוסר תאימות. תודה 8)

• 2 תגובות
    • 708 צפיות

דיונים חדשים בפורומים