Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
התקנתי VISTA על מחיצה נפרדת וכעת אין לי אפשרות לבחור איזו מערכת הפעלה להתחיל איתה מה לעשות אני תקוע כרגע וזה דיי דחוף?
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
בכל פעם שאני ניכנס לתיקיה שיש בה קבצים של סרטים מופיע לי error של ווינדוס שאומר או לדווח או לסגור. אלו הפרטים של הבעיה.... http://img212.imageshack.us/my.php?image=error0kr.jpg ואני מצטער מראש אם זה לא קשור לפה פשוט לא הייתי בטוח...
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
פתאום הופיעה בעיה מוזרה: כשאני לוחץ לחיצה ימנית במקום "ריק" על שולחן העבודה, סמן העכבר הופך לשעון חול ונתקע כך,למרות שאפשר להזיזו,אך שום לחיצה לא עובדת יותר ואפשר לצאת ממצב זה רק ע"י RESET. בדקתי ב- task manager (נכנסתי בעזרת המקלדת), אין שום תהליך ש"אוכל" CPU, מערכת ב-IDLE סביב 97-99%. זאת לא בעית העכבר (אגב, חיבור PS2) כי לחיצה ימנית על ICON כלשהו או,למשל, בתוך חלון של IE עובדת כרגיל. אנא, עיזרו לי.
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מחשב AMD מעבד 2.15 , כרטיס מסך raedon 9250 128 , זיכרון 1gb מערכת הפעלה win xp pro pack 2 המחשב שלי מחובר לטלוויזיה lcd בכניסת dvi , אני נכנסתי להגדרות של הכרטיס מסך ופיצלתי את השולחן עבודה ל2 החלק העליון שלו בטלוויזיה והתחתון במחשב.. עשיתי את זה כי יש לי כרטיס לוויני שאני צופה בו בטלוויזיה ובחלק התחתון אני במקביל גולש באינטרנט ומפעיל תוכנות... הבעיה שלי כזאת: יש תוכנות כמו מדיה פלייר ותוכנות נוספות שעובדות על מסך שלם וכך יוצא כשאני עושה באופצייה של התוכנה מסך מלא היא מחלקת לי אותה בין שני המסכים(התחתון,העליון) השאלה: האם יש אפשרות שתוכנות שעובדות על מסך מלא יעבדו על אחד המסכים בלבד? נ.ב תוכנות אקספלורר (דפדפן) ושאר התוכנות שעובדות על חלונות יש אפשרו…
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
http://img115.imageshack.us/img115/5812/109zi.jpg
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום כדי להעלות דף html כולל שורות ssi ב win xp iis עלי לאפשר הרשאה לכך בקונפיגורציה של iis. מישהו יכול להדריך אותי כיצד ? ,usv !
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
יש את ה sound blaster 7.1 live 24 HD וניסיתי בהתחלה להתקין על הדריוורים של XP 64 ומאז נעלם הכרטיס ב DVICE MENEGER והמחשב לא מאתר אותו ככרטיס קול איך אני יכול למחק את ההתקנה (לא מופיעה שום התקנה ב"הוספה /הסרה של תוכנית")? נ.ב שאר ההתקנות חיפשתי את הדריוורים דרך הווינדוס ולא בעצמי והכל עבד מצוין פרט לכרטיס ברשת הנוסף ומצלמת האינטרנט
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שנה טובה לכל גולשי הפורום... שאלה - במחשב חדש שעודכן ל-SP2 בוטלו בחלון ה-Windows Update כל העדכונים (הסימון הוסר ואז נבחרה האפשרות "אל תציג עדכונים אלה שוב). מה עושים בכדי לעדכן את המחשב הזה?!? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני מתכוון להתקין 3 מערכות הפעלה על המחשב, שתי מיקרוסופטיות (כנראה XP ו-VISTA BETA), ויוניקסית אחת (כנראה הפצה כלשהי של לינוקס). 1. האם ה os loader של וינדוס יודע לגשת ללינוקס, או שאני אהיה חייב להשתמש ב os loader שונה כגון Lilo\grub. 2. מה הסדר המועדף להתקנת שלושת מערכות ההפעלה (מי ראשון מי אחרון, ואם אפשר גם את הסיבה שאני אלמד ממנה). 3. *חשוב מאוד*, למי שהתנסה בבטא העדכני ביותר של הויסטה, האם היא כבר פעילה בצורה נורמלית שמאפשרת גלישה הורדות וכו, ללא תקיעות ובאגים מיוחדים, או שאפילו בשימושים הבסיסיים האלה ל XP יש עדיין יתרון משמעותי? 4. כמה גיגה מומלץ להקצות לכל מערכת הפעלה, תוכנות משחקים ושאר הקבצים יאוחסנו בפרטישן נפרד, אבל עדיין יש לא מעט דברים שיתנחלו על הפרטישן של מ…
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
לאחרונה תוך כדי עבודה על המחשב נפתחות הודעות כאלו אם אני לוחץ סגור הודעה יש שגיאה באקספלורר והמחשב נתקע ואני נאלץ לסגור את האקספלורר דרך טסק מנג'ר. סרקתי וירוסים וגם התקנתי מחדש את המערכת הפעלה וSP2 אך שום דבר לא עזר. מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
כיצד ניתן לקרוא ולשנות מערכת קבצים EXT3 (לינוקס) בWINDOWS?
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
התקנתי היום XP PRO SP2 (03/07( וMUI (פעמיים) ועדיין יש לי בעיה שחלק מהדברים נשארים באנגלית (לחצן ימיני, אייקונים, חלק מהדברים בלוח הבקרה ועוד), וחלק הופכים לעברית. חיפוש פה בפורום הראה שאני לא הראשון שנתקל בבעיה, אך לא מצאי פתרון. יש מושיע???
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
שלום יש לי windows xp sp2 בעברית ואני משתמש עם office 2007 אני משתמש במסוף הפקס לשליחה וקבלה של פקסים כאשר אני רוצה לראות את הפקס שהתקבל או נשלח התוכנה פותחת לי אותו עם ה"מציג תמונות ופקסים " והוא מראה לי כמו תמונה רק את הסף הראשון של הפקס (כאשר נשלחו או התקבלו 2 או יותר דפים) אני יודע שב office 2003 היה כלי שנקרא משהו כמו "מציג הפקסים " או משהו כזה שהיה מציג את הכל האם אפשר להתקין אותו לבד או לשנות את ההגדרות של התוכנה שתפתח את הפקסים דרך משהו אחר שיציג לי את כל הדפים? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אהלן, אז ככה, ברצוני לפרמט את המחשב שלי שכרגע יש לעיו מערכת Windows XP Pro, יש לי גם דיסק של ה-Windows עליו אותה המערכת, שאלה, אני פשוט צריך להכניס את הדיסק לתוך הכונן וזהו? הבנתי שצריך לשנות את ההגדרות ב-BIOS, כיצד אני עושה זאת? ואחרי ששיניתי את ההגדרות ב-BIOS אני מפעיל את המחשב מחדש וזה נכנס להתקנה? עוד שאלה אחרונה, לפני שאני מתקין מחדש, יש צורך למחוק את המערכת הקיימת במחשב או שזה פשוט מתקין עליו מחדש? (בכונן C). תודה רבה לעונים! ומצטער על הבורות
-
- 11 תגובות
- 647 צפיות
-
-
יום בהיר אחד אחרי שמישהו היה במחשב פתאום חצי מהאיקונים נדפקו וזה נראה כמו בתמונה שהוספתי. נסיתי לשחזר ברירות מחדל בניהול אייקונים של תיקיות לא עזר. זה קורה עם קבצים של וינדוס וגם סתם תוכנות בצורה רנדומלית. למישהו יש מושג מה אפשר לעשות? נ.ב. אל תתיחסו לשיר הוא נמחק בדיוק הרגע אחרי שמישהי שלחה לי אותו : D [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
-
אני זוכר שפעם עשיתי כמה שינויים ברג'יסטרי (לפי מדריך של "טוויקים" ל-XP) וקיצרתי את זמן טעינת הוינדוס וגם טעינת תפריטים במחשב (התחל וכו..) יש למישהו מושג איך לעשות את זה? *אם למישהו יש מדריך לXP TWEAKS מוזמן להביא כי הוא היה לי דיי שימושי .. ! תודה !
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום.. יש לי windows xp + SP2 בעברית אני רוצה לעשות repair לווינדוס אבל אין לי את האפשרות הזאת בדיסק התקנה שיש לי. השגתי דיסק אחר של וינדוס XP עם SP2.. האם זה בסדר אם אני יעשה ריפייר עם דיסק אחר? וזה ישנה אם אני יעשה ריפייר מדיסק של ווינדוס XP באנגלית? או שאני חייב לעשות ריפייר מדיסק של ווינדוס בעברית? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום רציתי איך לשנות בווינדוס פורטים של COM לכל מיני מכשירים שאני מחבר למחשב במקרה הזה זה מתאם בלוט', הבעייה היא שהפורט גבוהה מידיי ואני צריך שהוא יהייה מתחת ל10 אין אני עושה את זה?
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב עם win xp sp2. הרבה פעמים שאני מנסה להתקין דרייברים (לדוגמה כרטיס טלוויזיה/כרטיס מסך וכו') המערכת לא מזהה אותם, מסרבת להתקין ומאתחלת את המחשב בלי שום התרעה וסיבה. כמו כן ישנן עוד בעיות- כמו שישומים לא מזהים את הכרטיס ט' שלי למרות שהדרייברים שלו מותקנים. כמו שהישום Abit EQ (שמנטר את המערכת) לא מראה בחלק מהפעמים את הטמפ'. וכו'......... למישהו יש מושג איך לפתור בלי פירמוט?
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
שלום, יש לי בדיסק הקון יחסית 2 מע. הפעלה. אני רוצה לסלק את ה 98 המיותרת עם partition magic ומקבל הודעה שזה לא עובד ב win2000. ה 2000 אינו "רואה" את קיומה של 98 ואינני מותא שם משהו הדומה ל partition magic. האם מישהו יגול להדריך אותי כיצד ב win2000 אשר לזהות סוגי fs שונים, לשנות fs, למחוק partition מיותר, להגדיל partition ע"ח unpartitioned? ובכלל, למה partition magic אינו עובד על 2000? תודה
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום! הבעיה שלי היא כזאת: הייתה לי בעיה במחשב, כדי לנסות לתקן אותה התקנתי על דיסק קשיח נוסף התקנה נקייה של WINDOWS, עכשיו השאלה שלי היא איך אני יכול לגשת לתיקיית של המשתמש הישן שלי שהפכתי לPRIVATE מתוך ההתקנה החדשה של חלונות (אני לא יכול להריץ את ההתקנה הקודמת, יש מסך כחול)? יש לי את הסיסמה של המשתמש הישן. תודה מראש[br]פורסם בתאריך: 11.03.2007 בשעה 08:49:42 למישהו יש מושג מה אני יכול לעשות כדי לפתור את הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
יש לי במחשב כונן 1TB מחולק ל-2 C ו-D היתה ויסטה מותקנת על C אח"כ התקנתי XP על D וכפי שהבנתי מדיון קודם פה באתר שהויסטה נמחקה השאלה עכשיו איך אני הופך את הD שיהיה C כי המערכת צריכה לעבוד על C {ככה קבעו מהנדסי המחשב עובד איתם} והם רוצים שהXP ירוץ דרך C ולא דרך D איך אני עושה את זה?! תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום רב, היום החלטתי סוף סוף להתקין אצלי את החבילה SP2 תהליך ההתקנה החל לפני די הרבה זמן, וכעת מופיע אצלי על המסך: --------------------------------------------------------- מתקין SERVICE PACK שלב 3 מתוך 3- 0% הושלמו אל תכבה את המחשב שלך ------------------------------------------------------------- וכך זה נמצא כבר קרוב לשעה וחצי. אין תזוזה מעבר ל- 0% השאלה שלי,האם זה תקין, או שנראה לכם שמשהו השתבש? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
שלום, זה הקוד שאני מקבל: OxAD59111C , Ox00000002 , Ox00000000 , Ox8346F5CA נוצר גם קובץ memory dump שאני לא יודע לנתח (אשמח לקבל הסבר). לא יודע אם זה קשור אבל יש דרייבר אחד במנהל התקנים שלא מותקן כהלכה. ניסיתי למחוק אותו ולעשות סרוק שינויים בחומרה או עדכן דרייבר אבל זה חזור לאותו המצב (מצורפת תמונה). תודה רבה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-