Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
הכותרת אומרת הכל [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
כל פעם שאני עושה ניתוק דרך "התחל" מופיע לי דוח שגיאות עם סימן של "המחשב שלי" ואני לוחץ על "אל תשלח" והוא עושה כאילו הוא מרענן לי את המחשב, מעלים אייקונים ומחזיר אותם, או לדוגמא שאני סוגר את האמיול מופיע לי הדו"ח שגיאות המעצבן הזה עשיתי בדיקת שגיאות והבעיה לא נפתרה למישהו יש פיתרון?
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי מחשב אחתשיש לו WINDOWS XP ומותכן כל העיברית כל ה V בעיברית נגיד שאני בא לירשום בגוגל הוא לא נותן לי הוא רושם גיבריש ב WORD איןבעיה ב פייר פוקס אין בעיה מה יכול להיותהפתרון
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
קראתי בכמה אתרים והבנתי שאין לך כך תשובה חד משמעית. תקנו אותי אם אני טועה. 1.פי 1.5 מהראם (לא מומלץ לבטל אותו גם כשיש לך 2 גיגה זיכרון ואף יותר). 2.מומלץ להקצות את הזיכרון הוירטואלי בinitial size ובmax size בגודל שווה. 3.במידה ויש hd פיסי אחד ושתי מחיצות לוגיות מומלץ להגדיר אותו במיקום של המחיצה הלוגית של הוינדוס. 4.במידה ויש שני hd פיסיים מומלץ למקם אותו בhd פיסי השני ( זה שלא שייך לוינדוס). יש לי 2 hd פיסיים במחשב וג'יגה זיכרון. הגדרתי אותו בhd הפיסי השני וגודל שהקציתי הוא 1536mb בinitial size ובmax size באופן שווה. האם לדעתכם זה ההגדרה האופטימלית בשבילי ?
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
אז ככה התקנתי אקספי באנגלית ולפני זה היה לי בעיברית אז היו לי קבצים ותיקיות שהשמות שלהם הם בעיברית ואחשיו כשאני רוצה להשתמש בהם אז איאפשר במקום השמות של הקבצים זה רושם ??? ????? איך אפשר לשנות את השמות של הקבצים כדי שיהיו פעילים
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
יש לי ווינדואס 7 64BIT עכשיו לכל משחק שאני נכנס למשל באטל פילד 3 ו2 אחרי כמה זמן של משחק הוא יוצא בפתאומיות או פשוט נתקע על מסך שחור עכשיו יש לי עידכון אחד בווינדואוס שלא מצליח לעדכן אני לא יודע אם זה קשור המערכת שלי יציבה בדקתי את כל החלקים מוטב לציין שאני החלפתי עכשיו כרטיס מסך לGTX 560 בSLI של שניי כרטיסים זהים! הבעיה הייתה קיימת גם לפני ההחלפה שעוד היה ברשותי GTX470 אשמח לתשובה
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום חבריי פורום יקרים, משתדל לרשום פה את כל השאלות להן לא מצאתי פתרון ואולי משהו מכם יוכל לעזור לי. התקנתי בביתי WIN XP HOME EDITION (שזו כבר טעות) והגדרתי שתי חשבונות, 1. אדמין לשימוש מנהל המחשב שזה אני. 2. מוגבל לשימוש משפחתי. כשאחי לחץ דאבל קליק (איזה מושג ישן אמא) על השעון בצד בכדי לכוונו או בכדי להסתכל ביומן הWIN מנע את כניסתו כי "אין לו הרשאות לעשות כן" אני יודע כי ניתן לאפיין כל משתמש במחשב ע"י משתמש האדמין. אך השאלות שלי הם: 1. האם יש אפשרות כזאת לתת הרשאה מסוימת לשעון, לכוונו ולהיסתכל ביומן. (לא נתקלתי בדבר כזה ואני מניח כי חייב להיות משהו כזה). 2. הבנתי כי בWIN XP HOME EDITION אין בכלל את האפשרות לשחק באיפון הרשאות משתמשים.? האם עובדה זו נכונה? אם כן ה…
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
לפני שבועיים בערך המחשב שלי התחיל לקפוא בזמנים רנדומליים (בד"כ שאני גולש באינטרנט שומע מוזיקה וכו) בכל מקרה, ניתחתי את אחת מקבצי הDMP שהמחשב יצר לאחר מאחת הפעמים וזה מה שקיבלתי: http://rapidshare.com/files/69191185/DMP.txt.html אני מבין שהבעיה כביכול ב atapi.sys, איך אני מטפל בזה? נ.ב. הרצתי memtest לא מזמן ככה שלא נראה לי שזה קשור לזיכרון תודה!
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום, קודם כל רציתי לציין שהדיסק מקורי. אממ הבעיה שלי היא שנדפק המחשב ועשיתי לו התקנה מחדש והכל עובד רק כאשר בפעם הראשונה הוא צריך את הסיראל אז נתתי לו את המקורי שלי והוא לא מוכן לקבל אותו,מה יכולה להיות הבעיה שלו? עוד כמה דברים שרציתי להגיד על הדיסק: 1.את הדיסק קיבלתי עם מחשב חדש לפני כשנתיים שלוש (כולל הסיראל) 2.כבר התקנתי על המחשב הקודם שלי את הוינדוס הזה בלי שום בעיה עם אותו סיראל. תודה רבה למי שיפתור לי את הבעיה! (דרך אגב מי שרוצה לדעת למה לא הייתי פה הרבה זמן זה בגלל המחשב שלי שנדפק...) תודה.
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
היום נתקלתי בסרטון ה youtube הזה: ואז התחלתי בעצמי לשחק בזה, אני חייב לציין שאם אתה רוצה לנווט במערכת ההפעלה, זה דווקא נוח. אבל כשאתה בא להכתיב משהו למחשב, הוא לא מבין חצי ממה שאתה אומר לו, חשבתי אולי יש לי ביטויי לקוי בשפה האנגלית, אבל גם בסרטון עצמו יש לו קצת בעיות מה שכן, זה דבר מאוד נחמד ושימושי, אני מאוד מקווה שייפתחו את זה גם לעברית.
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי תדרייברים הנ"ל מהאתר גורו3D המחשב לא נותן לי להכנס לproperties בווינדווס (בכל תוכנה\קובץ שהוא), ולהפעיל תוכנות שונות כאילו אני מגבילים אותי. אני לא מקבל הודעות שגיאה או כלום. יש למישהו רעיון? יש לי LP מחר ככה שאני ממש צריך תמחשב שלי עובד. do ur best forum buddies. וכן למדתי מוסר השכל לא להתקין דרייברים לא מאושרים. תודה מראש. **אני משתמש בSP2. אל תגידו זה מה שקורה שמשתמשים בSP2 אלא בבקשה תתנו עצות.
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום כשאני מנסה לעשות שחזור מערכת עולה חלונית נמצא בשימוש ע"י תוכנית אחרת ניסיתי במצב בטוח גם לא נותן ניסיתי ע"י מדריכים ברשת ולא הועיל אולי מי מכם יצליח לפתור את אודה מראש (אני אדם מהשורה ולא תותח מחשבים לכן אם אפשר הסבר מפורט) אגב: יש עוד בעיה צירוף המקשים CTRL+ALT+DEL לא עובד אצלי תודה מראש harel313@gmail.com
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
מוזר, מוזר מאוד.. פתאום בלי הודעה מוקדמת שומר המסך פשוט לא נטען לאחר הזמן שהקצבתי לו. זה מעצבן ולא טוב למסך, הסקתי שבטח איזו תוכנה מפריעה לו, איזו תוכנה יכולה לעשות זאת? או האם זו בכלל בעיה אחרת? תודה.
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
כשאני מנתח את C שבוא הXP הוא לא מוצא קבצים שאינם ניתנים להעברה ויש שם את הקבצי XP...למה זה ככה?
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
מעוניין להתקין Windows 2000 SP4 ,עכשיו יש לי XP-PRO על כונן C. ואני לא רוצה להתקין שמה אלא בכונן D הריק ... האם זה ייצור בעיות אח"כ שXP לא ייעלה ?.... האם WIN2000 יוצר אפשרות להפעלה שלו בBOOT...אם לא איך מגדירים בלחיצה על edit (בXP:המחשב שלי->ביצועים->שיחזור וביצועי מערכת->עריכה) ? רפאל.
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יצא כבר MUI בעברית ל32BIT יש למישהו מושג מתי ל64 צריך לצאת?
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש עם המפרט הבא: מעבד: intel core 2 מעבד E-8400 לוח אם: של אינטל באפלו קריק G33BU זיכרון: 2 ג'יגה, 800MHZ.קינגסטון כונן קשיח: 320 ג'יגה, SATA II 7200 wd כרטיס מסך: GF 8600GT 512MB DDR2 כונן DVD: צורב SATA 20LGX במהלך ההתקנה אני מקבל הודעת שגיאה: Irql_not_less_or_equal. למה? ???
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אלו של office וvisual studio נראים כמו מסכי 16 ביט (פחות מהXP CLASSIC THEME). לא משנה באיזה THEME אני נמצא. אני משתמש בXP .
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
לפני יומיים קניתי מצלמה והתקנתי אותה במחשב ועבדה בצורה מצויינת , הכל היה טוב ויפה , עד שרציתי להיכנס לאנטרנט ולגלוש (יש לי מודם usb ) אז לא הייתה התקשרות , הוציאתי את הכבל של המצלמה מהמחשב , אז יכולתי לגלוש , ואני חושב שיש כאן התנגשות בין המצלמה לבין המודם , ואני מבקש פתרון לבעייה הזו .......ותודה
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
באופן מוזר (פתאום כך), אתרים מסויימים לא עולים לי כמו שצריך, למשל YNET,הבעיה היא שאני מקבל הודעה שטעינת הדף הסתיימה אך אני רואה דף חלק ולבן מול העיניים. (IE6) רעיונות? (לא אני לא אעבור ל מוזילה ושות' )
-
- 7 תגובות
- 686 צפיות
-
-
פירמטתי לא מזמן אז הייתי צריך לעשות את העידכונים של ה WIN, סבבה. עכשיו היה לי כמה עדכונים, הכל התקין וזה חוץ מעדכון אחד שניסיתי להתקין אותו איזה 20 פעם והוא לא רוצה להתקין את עצמו. ניסיתי להוריד אותו גם מהאתר של Microsoft וזה כאילו מתחיל להתקין ואז אומר שההתקנה לא הסתיימה. העדכון שאני מדבר עליו זה: Security Update for Internet Explorer 7 for Windows XP (KB938127) מה אפשר לעשות איתו? יכול להיות שהוא גם פוגע קצת בביצועים של המחשב שכל הזמן יושב לו שם העדכונים האלה? כי שאני נגיד משחק CS 1.6 יש כל שניה וחצי ירידה של FPS וישר הוא חוזר ושוב יורד ושוב חוזר.. בקיצור אי אפשר לשחק ככה. ולא מזמן רק פירמטתי (רק את C. שב D יש לי משחקים, סרטים, שירים וכל זה). יכול להיות שהבעיה באה מ D? …
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי התקנה של וינדואס קליק ימני על C ולא מופיע כפתור DISK CLEANUP מה יכולה להיות הבעיה??? אני כמובן אדמין במחשב!
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום אני אמור לקבל מחשב חדש עד סוף השבוע הקרוב. אני מקבל אותו ללא מערכת הפעלה. ("השגתי" מחבר.) האם לפני שאני מתקין את מערכת ההפעלה אני צריך לפרמט את הדיסק הקשיח. או שלפי מדריכים שראיתי עם הדיסק התקנה יש אפשרות לפרמט לעשות מחיצות וכו... ובבקשה הסבר על הקטע של המחיצות.מה עדיף/צריך מחיצה PRIMARY? ומה זה מחיצה EXTENDED
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום. אתמול יצאתי מהבית והשארתי את המחשב פועל כשהוא מבצע פעולה אחת - הורדה בביטורנט כשחזרתי התברר לי שהיה קצר בבית והמחשב נכבה. שהפעלתי אותו הופיעה לי ההודעה הבאה (כמו בתמונה) : ניסיתי לעשות REPAIR וזה לא עבד. ניסיתי להתקין את הוינדוס בלי פרמוט וגם זה לא הצליח בטענה שחסרים לו קבצים או משהו כזה האם ניתן לתקן את הבעיה בלי פירמוט ? בנוסף - חיברתי את ההארד דיסק שנפגע למחשב של אחי כדי לגבות דברים, חלק היו שם אבל חלק גדול , כולל PROGRAM FILES לא נמצא. מה הפתרונות שלי ומה העצות שלכם? נ.ב המערכת הפעלה היא ויסטה נ.ב 2 זו פעם שנייה בחודשיים שהמחשב קורס לי ככה אחרי קצר. האם יש לי משהו לעשות בנידון? או שזה ימשיך לקרות ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
שמעתי שאפשר בחלונות לבדוק האם DOK חובר למחשב. יש לכם מושג אם זה נכון ואם כן אז איך עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-