עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אני מתכוון שהוא על ALWAYS ON TOP הוא שחור כזה אני רוצה שהוא ישתלב עם הרקע של הדקסטופ יש אפשרות? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  2. אני מחפש את התוכנה בנרות ועדיין לא מצאתי תוכנה.. אם משהו מכיר תוכנה ויכול לעזור התודות מראש. מדובר בכרטיס ATi Radeon 9700 Pro + Avi 128MB דרייבר האחרון המעודכן כולל קטלייסט.

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  3. התגברה על בעיה חמורה. יש קובץ dmp (שאני לא יודע איך להגיע אליו). האם אפשר לעזור?

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  4. Started by amir85,

מישהו ראה רשימה של מה יהיה ב WIN7 ? עשיתי כמה חיפושים קצרים ולא מצאתי שום דבר רציני, יש פה מישהו שמכיר את הנושא?

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  5. Started by niv0us,

קניתי מחשב חדש ועכשיו התקנתי עליו ווינדוס אקס פי פרו. עכשיו אני מפחד להתחבר לרשת איתו בגלל שאני לא מצליח להוריד את העידכון של ווינדוס, ואני מפחד שיכנסו לי וורמס, וכו'. כשאר אני מנסה להוריד אז הכל הולך כרגיל, אבל כאשר זה מגיע לחלק של ההורדה זה לא זז ואחרי מספר דקות זה מפסיק ומודיע: The following updates failed to be installed successfully: Update for Background Intelligent Transfer Service (BITS) 2.0 and WinHTTP 5.1 (KB842773). אשמח מאוד עם תוכלו לעזור לי. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  6. יש כמה סוגי מערכות xp ואני לא יודע כל כך מה הכי טובה למשחקים ובכלל יש את: win xp home oem 461 שקל win xp home+ sp2 oem 461 שקל win xp pro oem 750 שקל win xp pro+ sp2 oem 750 שקל

• 7 תגובות
    • 671 צפיות
  7. Started by Ofry_y,

דיסק ההתקנה של הווינדוס לא עולה בהתחלה .. אני מת לפרמט את המחשב הזה כבר.. בבקשה מי שיכול לעזור מבורך.. ד"א בדקתי את הדיסק במחשב אחר והוא עולה וגם בדקתי בביוס שהסידירום מפעיל ראשון את הבוט.

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  8. Started by KrustyTheKlown,

לפני שבועיים בערך המחשב שלי התחיל לקפוא בזמנים רנדומליים (בד"כ שאני גולש באינטרנט שומע מוזיקה וכו) בכל מקרה, ניתחתי את אחת מקבצי הDMP שהמחשב יצר לאחר מאחת הפעמים וזה מה שקיבלתי: http://rapidshare.com/files/69191185/DMP.txt.html אני מבין שהבעיה כביכול ב atapi.sys, איך אני מטפל בזה? נ.ב. הרצתי memtest לא מזמן ככה שלא נראה לי שזה קשור לזיכרון תודה!

9. שלום לכולם. שאלתי היא כיצד להתקין מערכת הפעלה במחשב עם כונן קשיח S-ATA בנסיון שלי מתקבלת הודעה במהלך ההתקנה כי לא מזוהה במחשב כונן קשיח??? תודה

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  10. Started by lm,

שהמחשב מתחיל ומעלה את הוינדוס יש את הלוגו של וינדוס ודבר קטן שרץ עד שהוינדוס עולה. עכשיו זה די מעצבן ורציתי לדעת איך אני מחליף את זה במשו יותר נורמלי?????

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  11. שמתי לב שהסרטים שאני רואה על ה-Xפ נראים הרבה יותר טוב מאשר על הויסטה. אגב יש לי כרטיס מסך מהדור החדש ואני מתכוון כמובן לאותו מחשב ועל אותו המסך. זה פשוט הבדל ברור לעין. מישהו גם שם לב לזה ?

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  12. שלום, אני מעוניין לבצע התקנת ווינדוס אקס פי מחדש על ווינדוס שמותקן לי כבר על המחשב. אני די בטוח שזה אפשרי.. רק רציתי לדעת, שאם אני עושה זאת, יש לי אפשרות לבצע פורמט לאחד הכוננים שיצרתי לי? נניח אצלי במחשב יצרתי 2 כוננים, C ו-D. אני לא רוצה לפרמט את D אלא רק את C. זה אפשרי לבצע את הפירמוט במהלך ההתקנה נכון? תודה מראש לעונים..

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  13. Started by kfirlion,

שלום, רציתי לדעת כמה יעלה WinV ומתי הוא ייצא? אם אתם יודעים תכתבו לי!

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  14. Started by coorva,

יש לי XP PRO ואנטי וירוס AVG. לאחרונה, כשאני עושה סריקה עם האנטי וירוס למחשב הוא ניתקע בסריקה בקובץ C\WINDOWS\INF\NETASP2K.INF . כאשר האנטי וירוס מגיע לקובץ הזה המחשב ניתקע העכבר נעלם ולא ניתן לעשות כלום חוץ מ- restart. התופעה חוזרת על עצמה גם כשניסיתי לעשות סריקה און ליין עם האנטי וירוס של נורטון ופנדה. שניהם נעצרים בקובץ הזה ותוקעים את המחשב. אשמח לקבל עזרה

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  15. במחשב שלי (אני עכשיו אחר בבית) עשיתי ריסט ופתאום קפצה לי הודעה בדוס: WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM חסר או נעלם וצריך לשים את הדיסק התקנה של וינדוס בכונן ולהעשות תיקון שמתיאת הדיסק נכנסתי לאשפשרות תיקון בדוס...וזה הגיע לי לדף דוס חדש שצריך לשים כמה פקודות מה הפקודות האלה אם מישוו יודע מה אני צריל לעשות? תודה לעוזרים זה דחוף אני אבוד... :'( :'(

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  16. האים יש דרך באקס פי להשתמש באקטיב דסקטופ רק במקום עמוד אינטרנט לשים תוכנה שאני אראה רצה על שולחן העבודה? תודה רבה!!!, יאיר.

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  17. Started by lexsus,

שלום רציתי לשאול האם כדי להתקין על המשחב שלי וינדוס 7 הגריסה הזאתי MICROSOFT WINDOWS 7 ULTIMATE RTM X86

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  18. זה כותב לי שאני ילחץ על מקש כלשהו כדי להמשיך אחרי שאני לוחץ על מקש כלשהו זה מתחיל ליכתוב לי הרבה G מה לעשות מישהו? אני לא מצליח כלום

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  19. Started by OzZzZz,

חלון הרשת האלחוטית לא מופיע לי גם אם אני רוצה לעשות ב notification network V זה לא נותן לי הוא צבוע באפור. משהו יודע איך לסדר את זה? תודה.

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  20. משום מה , בכל פעם שאני עושה BOOT בWIN XP הגדרות הצבע והבהירות של המסך לא חוזרות למה שכיוונתי לפני וגם הרקע לא חוזר . איך מתקנים בעיה כזו?

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  21. יש לי שתי מחיצות אם אני מוחק מחיצה אחת במנהל מחיצות (סיומון ולחיצה על D כדי למחוק) אז נהיית לי מחיצה אחת? או שכל הקבצים באותה מחיצה נמחקים?

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  22. שמראה את הגרף של ביצועי המחשב. :-[

• 9 תגובות
    • 670 צפיות
  23. Started by assaf990,

חבר רכש רשיון+דיסק XP HOME אבל לא השתמש בו מעולם. האם אני יכול להתקין אותו אצלי במשרד למרות שהרשיון הלך לאיבוד? (נשאר רק הדיסק עם ההלוגן)

• 7 תגובות
    • 670 צפיות
  24. Started by guyl3,

שלום, לאחרונה המחשב שלי נעשה איטי העלאה של WIN כלומר אני עובר את השלב שהמחשב עושה BOOT ועובר את השלב של הטעינה רק ה DESKTOP עולה איטי להחריד עד שרואים את כל האייקונים ו השורת הסרגל הבסיסית (איפה שיש כפתור -STARTשורת המשימות ?) אין לי הרבה תוכנות שנטענות יחד עם WINDOWS - ע"פ פקודות MSCONFIG רק A.V ו F.W והדברים הרגילים -כ.קול/ממשק הסרה בטוחה של התקנים בקיצור - לא הצלחתי למצוא משהו ספיצפי גם הזכרון הוירטואלי שלי RAM 1GIG פיזי ו Page File של 2 GIG בדקתי אפשרות של כל מיני רוגלות ורושעות ע"פ תוכנות SPYWARE+ ANTI VIRUS ולא נמצא כלום המחשב נקי בנוסף אני משתמש בתוכנה שמסדרת REGISTRY כמו CCleaner u REGISTRY FIX שעובדות מצויין ברגע שצריך להסיר תוכנה מהמערכת או למחוק Cookies u וכו.…

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  25. אם יש לי VISTA 32 האם אני יכול לשדרג ל 64 BIT ... http://www.microsoft.com/windowsvista/1033/ordermedia/default.mspx כי עדיף לי עכשיו להיות ב 32 ו לא 64 בגלל בעיות דריוורים ...

• 5 תגובות
    • 670 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.