Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי ווינדוס XP מקורי (לשם שינוי) שברירת המחדל שלו היא בעברית. האם אני יכול איכשהו (אפילו בהתקנה מלאה חדשה) להעביר את כל התפריטים שלו וכדומה לאנגלית?
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
יש לי עכשיו כונן של 300 GB ,ואיזה 60 GB פנוי . יש לי רק XP ואני רוצה להתקין אותו מחדש בגלל שהוא כנראה לא מותקן טוב . חשבתי לעשות מחיצה של 40 -50 GB ולהתקין שמה את הXP . אבל הבעיה היא שאני אצטרך למחוק את הXP השני ,איך אני יכול לעשות את זה ? אפשר פשוט למחוק את התיקיה של הWINDOWS ולא יקרה כלום ? או שיש דרך יותר יעילה ?
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
i have had a problem in my cumputer that made me reinstall windows in an english version do anyone know how can i change my english windows work in hebrew??
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
כל יום לפחות נכבה לי המחשב ואין לי מושג למה מישהו יכול לעזור לי תודה מראששששש
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
איך אני שם בסרגל הפעלה מהירה ליד ה"התחל" את הקיצור לשולחן עבודה? הוא נמחק לי הנה פה בתמונה אני מראה על מה אני מדבר
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
היי, קראתי פה פעם שויסטה בגרסת 32 ביט יכולה לזהות עד 4 ג'יגה וגם במיקרוסופט אמרו לי את זה, אבל אצלי עכשיו הויסטה מזהה רק 3.5 ג'יגה ולא 4, מה הבעיה? ה 32 לא יכול לזהות את כל ה 4? אני בטוח שאמרו לי ש 32 יכול לעבוד עם עד 4 ג'יגה
-
- 6 תגובות
- 709 צפיות
-
-
למשל יש לי תקייה עם מלא קבצים.. אז אני לא רוצה שהם יסתדרו כל פעם מחדש לפי שם.. או סוג.. אני רוצה שכל קובץ חדש יהיה אחרון.. ולא ישנה את מיקומו.. כלומר שאם אני עושה extract לקובץ ZIP.. התיקה שלו תיצא אחרונה.. ושתשאר שם ולא תחפש את המקום שלה באלףבית אחרי רענון
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
הנה תסתכלו בתמונה: http://www.silvup.net/img.php?id=4e5n4ol9jdr7wxt.jpg למה מופיע לי 1.40GHZ גם?
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
מראש רוצה לומר שלא ידעתי איפה לשאול את זה כי זה יכולה להיות בעיה של מסך או כרטיס מסך או של מערכת ההפעלה, אז תעבירו בבקשה אם יש צורך בכך. אז ככה יש לי Windows XP SP3, מסך של LG Flatron L1760TR וכרטיס מסך של Nvidia Geforce 6600 AGP 256mb (עם ביוס אחר לא מקורי, יש לציין שהמחשב עובד עם הביוס הזה כבר מעל חצי שנה מצד שני קשה לי לומר אם זה קשור לביוס כי כך הזמן הזה הייתי מריץ לינוקס) הבעיה היא שהמסך פשוט לא נכנס ל Power Saving Mode. לא משנה כמה אני מגדיר בהגדרות הוא לא נכנס. אומנם אם עכשיו אני עושה ריסט נכנס להגדרות ומגדיר שוב את הזמן עד לכיבוי המסך אז הוא כן יכנס אבל זה יהיה תקף רק עד הריסט הבא וזה דיי מעצבן. אני לא יודע איזה עוד פרטים אפשר להביא, יכול להיות שהבעיה היא בדרייבר …
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
היי, התקנתי אתמול את ה SP1, בדיוק כמו שנכתב באתר של HP ו MS שממומלץ להתקין- כלומר, דרך הWINDOWS UPDATE קודם כל את כל העדכונים הקריטיים שהצטברו בחודשים האחרונים, אח"כ עדכון דרייברים, ורק אז התקנה של SP שעברה חלק לגמרי. מאז המחשב עובד הרבה יותר לאט מקודם: האקספלורר לפעמים משתגע ולא נותן לי לפתוח חלון, אלא נפתח כאילו על כל המסך ולא ניתן ללחוץ על כלום ROME TOTAL WAR מתחיל להאט בטירוף אחרי חצי שעת משחק, וזה גם, אם הוא מואיל בטובו לעלות (קודם הוא עבד סבבה) אחרי שעה של עבודה בויסטה, הכל עובד על קצב של שני פריימים לשניה, תפריטים נתפחים אחרי עשר שניות וכאלה... המחשב הוא PAVILION 6412ej. לוח אם מבוסס 945GM ומעבד T2080. כרטיס מסך של INTEL 950 EXPRESS או משהו.. vista home basic, חשוב…
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
נשרף המחשב והחלפתי למחשב אחר. ה-User שבו השתמשתי היה מוגן בסיסמא. חיברתי את הכונן למחשב אחר כדי להעתיק את הקבצים שלי, אך מופיעה לי הודעה "Acces is denied". מה ניתן לעשות כדי לגשת לקבצים ול-User הנעול?
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה להעלות את המקלדת הוירטואלית בווינדוס 98 אבל לא מוצא אותה. ב XP אפשר עם הפקודה OSK אבל ב-98 הפקודה לא עובדת. אז איפה המקלדת הזו ? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
יש לי שאלה בקשר לתוכנות שמגיעות עם הווינדוס המקורי , והתהליכים שלו שרואים נגיד שעושים אלט קונטרול דליט. מה מהם הוא מיותר לחלוטין? מה לא צריך ? מה אפשר למחוק? לדוגמא את MSN EXPLORER שלא צריך אותו.. או שתחדשו לי חח? הכי חשוב זה התהליכים שסתם תופסים לי זיכרון במחשב הישן שלי בחדר אחר בבית , שאני רוצה לגרום לו לעבוד בלי הוספת חומרה טיפלה יותר מהר. תודה מראש. ואני לא רוצה חס וחלילה למחוק משהו שצריך אותו , נגיד תהליכים לא שימושיים שסתם יושבים על המחשב , איך שאומרים חובבי המאק והלינוקס "הזבל של ווינדוס"...
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
לפי המדריך הזה http://greenmachine.msfnhosting.com/READING/addraid.htm אני לא מבין כלום ממנו בבקשה שמשהו יעזור לי אין לי כוח להתעסק עם תקליטורים כל הזמן אני רוצה שהוא יתקין מהדיסק את הדרייבריים תודה לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום אנשים! היום התקנתי בשעה טובה וויסטה אולטימייט 32 ביט אני חייב לציין שזה פשוט משהו מעולה, למרות שהיו ביקורות רעות והכל! ועכשיו לבעיות יש לי בעיה שאני מנסה לפתוח סרט(קובץ AVI) במדיה פלייר ושומעים רק את הפס קול, ואם אני פותח נגיד בMV2P אז יש הודעות שגיאה ובכלל לא פותח.-הבעיה נפתרה!! ויש לי בעיה בחיבור לאירנטרנט. יש לי כרטיס רשת חיצוני עם חיבור USB ושאני מנסה להתחבר לאינטרנט ולמצוא רשת זה לא מצליח ולא מזהה כלום! מישהו יודע מה לעשות ??? ועוד שאלה על הדרך: האם 2GB לוויסטה מספיק? או שרצוי 3GB? תודה רבה אריאל
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום, במחשב חדש ASUS P5E-VM HDMI עם כרטיס רשת מובנה יש תופעה משונה כאשר משתמש שאינו ADMIN מנסה להתחבר ראשון אין חיבור לאינטרנט!?! כאשר ADMIN מתחבר אין שום בעיה. אם ADMIN מחובר, NON ADMIN שמתחבר במקביל (SWITCH USER) אין בעיה. מדובר ב XP SP 3 עם כל העידכונים נראה לי שזו בעיית חומרה כיוון שבמחשבים אחרים בבית אין שום בעייה כזאת :s05: מישהו נתקל בתופעה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
איך אני מגדיר ב WIN XP שיהיה לי mini player שמבוסס על windows media player כל פעם שאני פותח את סייר חלונות (כמו שיש בחלונות 2000) כדי שאם אני עומד על קובץ מולטימדיה יופיע לי ישר הנגן ואפשר לנגן או להסריט את הקובץ, או האם אפשרות זו בוטלה ב חלונות XP
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
היה לי את הHD הפגום של סיגייט קיצר החלפתי לאחד חדש לא פגום ו שאני מחבר אותו הוא מזוהה בביוז אבל אני מקבל windows has failed to start בגלל בעיה בסופטוור או משהו כזה למישהו יש מושג?
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם מקלדת מולטימדיה של מייקרוסופט. בפורום אחר (שלכם) אמרו לי שהבעיה היא כביכול בהגדרות של ה"חלונות" הבעיה היא בעצם שאיני יכול להעביר שפה דרך המקלדת כאשר אני נמצא באינטרנט אקספלורר ואילו באופיס אני יכול איך אוכל לפתור בעיה זו??????
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה.. נדפקה לי כנראה הגרסא שיש לי ל WM 2005 למישהו יש איזה לינק לרפיד שייר להוריד את התוכנה.. 2005 או 2003 לא משנה.. חייב את זה דחוף צריך לתקן את המיו לרגל נסיעה לחו"ל.
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום רב, נתקלתי בבעייה מוזרה. סרגל הפעלה מהירה אצלי לא מציג יותר מ-2 אייקונים בבת אחת,למרות שאני מרחיב אותו לגבול המתאים ולמרות שתחת התיקייה של "הפעלה מהירה" קיימים הלינקים הרצויים - עדיין מוצגים רק 2 בלבד.כל נסיון להוסיף חדש דורס בעצם את הקיימים. יש לציין שזה קרה לי לאחר התקנת חבילת שפה עברית בVISTA ULTIMATE SP1 + עוד כמה עדכונים קריטיים שאין לי מושג אם זה בגללם. אשמח לעצות אם יש. תודה.
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
האם עדיין יש או אמורה להיות ירידה בביצועים בויסטה אחרי התקנת SP1 לעומת XP? יש לי 64 ביט עם 2GB ראם. זה משנה או לא ממש? כדאי לשדרג ל-4GB? או שזה תלוי בכרטיס מסך?
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
יש לי חשבון מנהל בחלונות ובטעות פתחתי חשבון מוגבל ושכחתי את הסיסמה של החשבון... אז איך אני מוצא אותה?
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
את אותה שגיאה בידיוק אני מקבל גם על IE ACROBAT HELP- IEXPLORE. מישהו יודע מה זה ואיך נפתרים מההודעה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
ווינדוס ויסטה לPC ולניידים זה אותו בווינדוס?
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-