Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב נייד עפ מערכת הפעלה winxp sp2. האם ישנה אפשרות טכנית לשים את אותה התוכנה על 2 מחשבים שונים? הסיבה לשאלה היא שקניתי בנוסף מחשב נייח בחו"ל, וקיבלתי גם איתו winxp sp2, אבל הוא לא בעברית ורציתי שבשני המקומות יהיה לי בעברית מלאה. האם יש עניין לדבר אולי עם התמיכה של מיקרוסופט בארץ ולהסביר להם את העניין כשרושמים את התוכנה? אנא עזרו לי במהירות!
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
-
כשאני לוחץ על WIN KEY+L זה מחליף לי משתמש איזה קובץ זה מפעיל? אפשר להפעיל אותו באופן ידני? תודה
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
מצורפת תמונה. כשאני לוחץ קליק ימני על קובץ מוסיקה נפתח לי התפריט המצורף. אין לי צורך בכולו ואני מעוניין להסיר חלק מהאפשרויות שם. איך אפשר לעשות את זה? דרך אגב: הייתי שמח אם היה אפשר לעשות אותו כנ"ל גם בתפריט-קליק-ימני של סוגי קבצים אחרים. אנא עזרתכם. HF [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב חדש שעובד על מעבד AMD 64bit איזה windows כדי לי להתקין windows XP 64 bit או windows XP הרגיל אם זה משנה בכלל איזה אני אתקין תודה דולב
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
התקנתי SP3 בגלל שצריך את זה לGTA IV ולקראת סוף ההתקנה הייתה שגיאה: איך אפשר לסדר את זה?
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
מהם הדרישות המינימליות של מערכת ההפעלה WINDOWS 7? כותרת נערכה ע"י multicore
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
איך פותרים את זה? מה גרם לכך? בבקשה לעזור
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם, פירמטתי מחשב שהיה בו לפני vista, הפירמוט הלך בסדר גמור בלי שום בעיות מיוחדות, כרגיל..(פרמטתי הרבה פעמים). הפירמוט הסתיים ואז התחילה ההתקנה של הקבצים של הווינדוס (xp), הסתיימה ההתקנה במסך דוס הזה, ואז כפי שזכור לי המחשב עושה ריסט ועולה ההתקנה הצבעונית. הבעיה היא שהמחשב נתקע במסך הראשוני של ההפעלה של המחשב (איפה שרשום ללחוץ del לסטאפ והסמל של החברה וכל זה). הוא נתקע במסך הזה ושום כפתור לא מגיב.. הדיסק של הווינדוס בפנים, הכל נראה בסדר גמור גם מבפנים.. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אחרי זמן מה שמשתמש מחובר לסרבר ללא שימוש הסרבק מנתק אותו. בעקבות כך אני מחוייב לעשות Restart ורק אז ניתן להתחבר לFileServer אין לה הגבלה בUsers של Idle Disconnection Time. מישהו אולי יודע איך לתקן את הבעיה או אולי מכיר כלים מתקדמים לטיפול בסרבר (יותר מאלה שבאים עם מערכת ההפעלה) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי סוף סוף אתמול את מחשב המדיה סנטר שלי שהזמנתי עם חלקים לפי דרישתי, יצרתי מערך RAID 0 משתי דיסקים קשיחים SATA של 500 גיגה כל אחד ויצא לי 980 גיגה של מקום התחלתי בהתקנת VISTA 64BIT שדרך אגב הותקנה כבר מספר פעמים במחשבים אחרים והכל היה בסדר גמור. ההתקנה עברה חלק אבל כאשר הוינדוס רצה לעלות בפעם הראשונה הוא הגיע לשולחן העבודה ונפל, עשה RESTART ולאחר מכן כאשר הוא התחיל להיטען מחדש הוא פשוט נתקע איפה שכתוב WINDOWS VISTA ורץ הפס הירוק (בזמן הטעינה). ניסתי מספר דברים אך ללא הועיל, מהגדרות ב BIOS ועד להוצאת חומרה פיזית מהמחשב, אין כלום פשוט לא עזר כלום. בתור ניסיון התקנתי את ה ויסטה 32 ביט והפלא ופלא, הכל עובד טוב, מוזר לא ? משהו לא נותן לויסטה 64 ביט לעלות, אני …
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
אני רוצה לעלות את הFound New Hardware Wizard בשביל להתקין משהו (אם זה חשוב מה אז Samsung USB Modem Driver Ver 4.24.0.2700 וSamsung PC Studio 5
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
פתאום, בלי שום סיבה ברורה משהו קרה לשפות במחשב שלי. המחשב נתקע על אותה שפה שאיתה הוא נדלק, ואי אפשר לשנות. לא עם ALT+SHIFT ואפילו כשלוחצים בסרגל שפה על שפה אחרת לא קורה כלום. אני יכול לכתוב רק באנגלית, המקום היחידי שאפשר לרשום בעברית זה בחלון של ה ICQ...(ועד כמה שזה מצחיק אני עכשיו רושם את ההודעה הזאת בתוך חלון כזה) בכל מקרה כשכבר לא הצלחתי לחשוב על שום פיתרון אחר ואחרי שכבר שיחקתי עם ההגדרות של הסרגל שפה והוא פשוט לא הגיב, עשיתי שיחזור למערכת. ופתאום הכל חזר לקדמותו וההחלפת שפות עבדה בצורה מושלמת....עד הפעם הבאה שהדלקתי את המחשב - אותו דבר בדיוק! ושוב....שיחזור...ושוב חוזר לקדמותו. מה שכבר הספקתי להבין מאז שהבעיה התחילה שהבעיה קשורה כנראה לקובץ הזה ctfmon.exe שמופעל עם…
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
אני מתכוון שהוא על ALWAYS ON TOP הוא שחור כזה אני רוצה שהוא ישתלב עם הרקע של הדקסטופ יש אפשרות? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום יש לי win xp pro באנגלית. כשאני מבצע סריקה עם אנטי וירוס avast או AVG או לחלופין סריקות אונליין עם אנטי וירוסים אחרים, תמיד במהלך הסריקה המחשב "קופא" כשהוא מגיע לקובץ בשם netasp2k.inf שנמצא תחת c/windows/inf . העכבר לא מגיב ולא ניתן לעשות כלום מלבד RESTART. אותו דבר קורה גם עם התוכנה SPYWARE TERMINATOR. מצד שני תוכנות אחרות כמו SPYWARE DOCTOR או AD AWARE לא נתקעות במהלך הסריקה ומראות שהמחשב תקין. אשמח לקבל עזרה ממי שתופעה זו מוכרת לו.
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ושמתי בו WINDOWS XP32 ועכשיו כל פעם שאני מפעיל את האתר GAMER.CO.IL הדפדפן קורס ורושם שיש בעיה בקרנל בדקתי גם את הדפדפן מוזילה וגם את האקפלורר זה קורה לי גם בהתקנות של משחקים בלי סוף למה זה ככה? אני משתגע כבר מה עושים ? תודה
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם איך מחזירים את הסמלים במועדפים כפי שהיו ? לכל אתר והסמל שלו? כולם הפכו ל e הכחול של האקספלורר יש דרך?? תודה
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
שלום, זה הקוד שאני מקבל: OxAD59111C , Ox00000002 , Ox00000000 , Ox8346F5CA נוצר גם קובץ memory dump שאני לא יודע לנתח (אשמח לקבל הסבר). לא יודע אם זה קשור אבל יש דרייבר אחד במנהל התקנים שלא מותקן כהלכה. ניסיתי למחוק אותו ולעשות סרוק שינויים בחומרה או עדכן דרייבר אבל זה חזור לאותו המצב (מצורפת תמונה). תודה רבה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
מקירים את האפליקציה הנוחה בוינדוס XP שאפשר בה לתת מספור רציפ למספר גדול של קבצים ולהתחיל את המספור בכל מספר שבא לכם? אז, מצאת לזה פיתרון בויסטה ? משום מה לא משנה איזה מספר דוחפים לו בסוגרים הוא מתעקש למספר מ1 הצעות לאיך אני יכול להתחיל את המספור במספר לבחירתי? ???
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום, אתמול הפעלתי Ad Aware אצל חבר לאחר שראיתי שהמחשב לא זז עם המון רוגלה וCPU על 100. הוא מצא 550 ומחק אותם. לאחר מכן עשיתי ריסטרט וכשהווינוז הגיע למסך בחירת משתמש ( יש רק משתמש אחד ) הוא התחבר והתנתק אוטומטית. עם כל לחיצה על ה-USER לשם כניסה, הוא מתחיל להכנס ומייד יוצא חזרה למסך בחירת משתמש. עשיתי ריסטרט ואז הוא נתקע שעות על הבוט עוד ריסטרט, והמחשב אומר ( ברגע שהוא מגיע לקריאה מכונן קשיח ) :" operation system failure " וכך הוא נשאר. מה גורם לכך? פירמוט ניתן לביצוע, אך הקבצים בכונן חשובים, האם הם ניזוקו והאם יש דרך להציל אותם ( על ידי תיקון ווינדוס מהדיסק או משהו בסגנון ) ? תודה מראש, בן.
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בדחיפות ... חבר בא אלי לגבות את הH.D שלו ואנחנו לא מצליחים לגשת לספריות שעל הדסקטופ שלו כנראה בגלל שהוא משתמש בסיסמא עם USERNAME תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
לפני שבועיים בערך המחשב שלי התחיל לקפוא בזמנים רנדומליים (בד"כ שאני גולש באינטרנט שומע מוזיקה וכו) בכל מקרה, ניתחתי את אחת מקבצי הDMP שהמחשב יצר לאחר מאחת הפעמים וזה מה שקיבלתי: http://rapidshare.com/files/69191185/DMP.txt.html אני מבין שהבעיה כביכול ב atapi.sys, איך אני מטפל בזה? נ.ב. הרצתי memtest לא מזמן ככה שלא נראה לי שזה קשור לזיכרון תודה!
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום, יש לי בדיסק הקון יחסית 2 מע. הפעלה. אני רוצה לסלק את ה 98 המיותרת עם partition magic ומקבל הודעה שזה לא עובד ב win2000. ה 2000 אינו "רואה" את קיומה של 98 ואינני מותא שם משהו הדומה ל partition magic. האם מישהו יגול להדריך אותי כיצד ב win2000 אשר לזהות סוגי fs שונים, לשנות fs, למחוק partition מיותר, להגדיל partition ע"ח unpartitioned? ובכלל, למה partition magic אינו עובד על 2000? תודה
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-