Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב חדש ושמתי בו WINDOWS XP32 ועכשיו כל פעם שאני מפעיל את האתר GAMER.CO.IL הדפדפן קורס ורושם שיש בעיה בקרנל בדקתי גם את הדפדפן מוזילה וגם את האקפלורר זה קורה לי גם בהתקנות של משחקים בלי סוף למה זה ככה? אני משתגע כבר מה עושים ? תודה
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
חבר רוצה שאני יפרמט לו את המחשב ויש לו איזה 3 הארדיסקים או מחיצות...אני לא יודע איך להבדיל בזמן שאני מפרמט(אם זאת מחיצה או הארדיסק)והוא מבקש ממני נגיד לפרמט רק את e אז פירמטתי על NTFS (QUICK) את e וכשמדליקים את המחשב הוא נותן לי שניי ווינדווס xp לבחור....איך לבצע את זה כמו שצריך?
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
התקנתי SP3 בגלל שצריך את זה לGTA IV ולקראת סוף ההתקנה הייתה שגיאה: איך אפשר לסדר את זה?
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בשיתוף תיקיות של WIN7 לא מעט. האם יש דרך לשתף תיקייה מסויימת עם כולם בהרשאת קריאה בלבד, אבל עבור מחשב ספציפי (שלי) בהרשאת קריאה וכתיבה? אני מעדיף לעשות את זה דרך הממשק של WIN ולא בהתקנת תוכנה ייעודית
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
מצורפת תמונה. כשאני לוחץ קליק ימני על קובץ מוסיקה נפתח לי התפריט המצורף. אין לי צורך בכולו ואני מעוניין להסיר חלק מהאפשרויות שם. איך אפשר לעשות את זה? דרך אגב: הייתי שמח אם היה אפשר לעשות אותו כנ"ל גם בתפריט-קליק-ימני של סוגי קבצים אחרים. אנא עזרתכם. HF [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
רניתי רמקולים למחשב 4.1 עכשיו יש חיבור לרמקולים קדמיים ולאחוריים את הקדמיים חיברתי לחיבור הרגיל לאן אני מחבר את האחוריים?
-
- 8 תגובות
- 647 צפיות
-
-
מישהו יודע איך פותרים את הבעיה הזאת??
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
הצילוווווו, לפני כמה ימים ניסיתי להוריד תוכנת בשם msn emoticons plus אבל ביטלתי את ההתקנה, וכנראה שלא לגמרי, עכשיו כל הזמן קופצת לי הודעה מעצבנת שכתוב בה שהגרסא הניסיונית נגרמה ומבקשת להרשם או להכניס מספר סיריאל שאין לי, וכל פעם שאני סוגר זה קופץ מחדש ואני לא יכול להפטר מזה!! שמתי לב שיש לי שני קבצים ב task mannager שקשורים לזה : msnapps.exe msnappm.exe אי אפשר לסיים את התוכניות האלה כי הן ישר מופיעות מחדש ניסיתי לחפש אותן ב msconfig אבל הן לא שם ואין אפשרות Uninstall לתוכנה בשומקום ואני לא מוצא קבצים שלה בלל חוץ ממה שבטאסק מנג'ר. אם מישהו יכול לעזור לי, בבקשה זה מטריד מאוד, אם המסנג'ר שלי פתוח ואני סוגר הודעה שקפצה זה גם סוגר לי את המסנג'ר. וניסיתי למחוק את המסנג'ר …
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אהלן יש לי WINDOWS XP באנגלית. עכשיו אני רוצה קובץ עדכון שיהפוך לי את כל התפריטים לצרפתית כמו שיש מאנגלית לעברית האם קיים דבר כזה ואיפה אני משיג אותו? תודה רבה! יניב
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
איך פותרים את זה? מה גרם לכך? בבקשה לעזור
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם מאז שפרמטתי את המחשב,האינטרנט נהיה יותר איטי,ושאני לחוץ מקש ימני בכדי להוריד משהו למחשב האפשרות של ה"שמירת יעד בשם" לא זמינה (זה באתרים שאני יודע בפרוש שזה צריך להיות זמין). עידכנתי את המחשב ואת ה"אינטרנט אקספלור" לא עזר אפילו הורדתי דפדפן אחר וזה לא עזר. ??? תודה
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני מתכוון אם היא הגירסא הסופית או משהו אחר? כי יש לי דיסק עם SP2 מוכן כבר בתוכו ואני רוצה לדעת אם הSP2 שבו זה הגירסא הסופית, בשהיל לדעת אני חייב להתקין אבל איך בודקים את זה אחרי ההתקנה? איפה רשום?
-
- 8 תגובות
- 647 צפיות
-
-
לאחרונה אני נתקל יותר ויותר ועד עכשיו לא מצאתי פתרון בשום מקום. אוקיי. הבעיה היא כזו: במהלך גלישה באינטרנט החל הNORTON ANTIVIRUS לצפצף ולהתריע על וירוסים. מייד כיביתי הכל הפעלתי ב SAFE MODE וסרקתי. NORTON מצא 67 קבצים נגועים אבל לא וירוסים! הוא קרא להם ADAWARE משהו... הנה לינק שהוא נתן לאחד מהם: http://securityresponse.symantec.com/avcenter/cgi-bin/virauto.cgi?vid=31118 30 הוא מחק ו 37 עשה EXCLUDE, ואין לי מושג מה זה אומר. אבל לאחר אתחול בכניסה לדפדפן הוא מציג מין דף שהוא לא דף הבית והכותרת ב ADDRESS היא ABOUT:BLANC. כל ניסיון להחזיר את דף הבית לקדמותו עלה בתוהו. ניתן לדפדף בכל אתר, רק לא להכנס לMAIL של HOTMAIL. למזלי יש לי 2 מערכות הפעלה ובשנייה הוא עולה ללא בעיה. כאמו…
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
תראו אנשים יש לי כבלים עם ברק ואני מתחבר אליהם בעזרת החיגן Barak013 L2TP לאחר שהתקנתי sp2 אני מסנה להתחבר לחיגן והוא אומר לי משהו שלא ניתן להגיע למשחב המארח קיצר משהו חוסם אותו אז ביטלתי תפיירוואל של ווינדוס גם כן הוא לא רוצה להתבחר אז אישרתי את החיגן בפיירוואל של ווינדוס וגם לא רוצה לעבוד מה לעשות??????
-
- 8 תגובות
- 647 צפיות
-
-
FAT32 תאיט בימועי מערכת?האם אני יכול לצפות ליותר יציבות ולא כמו שקרה לי הרבה פעמים של נפילת מערכת->פירמוט אחרי זמן קצר נורא? לת'רד הקודם כבר אף אחד לא מתייחס אז... האם תיהייה לי פחות מהירות בגישה קריאה,ביצועים כלליים? ד"א זה שאין אפשרות ליצור קובץ בגודל של 4 giga לא מפריע לי,זאת מחיצה לווינדוס בלבד... האם יפריע שיש לי עוד שתי מחיצות שכרגע מוגדרות כNTFS?התנגשויות וכו'... האם בכלל כל הנפילות האלו קרות כי לXP יש תמיכה לא טובה בNTFS,ואז כדאי לעבוד ל2000,או שיש לי בכלל בעייה בהארד דיסק...
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שמעתי שיש מלא גרסאות של לינוקס בחייים לא ראיתי לינוקס ולכן אני רוצה לנסות, ולהנות מהתמיכה של 64BIT סתם בשביל הכיף איזה גרסה כדאית ומאיפה אפשר להוריד? איך אם אני רוצה להסיר את הלינוקס מכונן C שבו נמצא הווינדוס.. תודה
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אהלן, מחפש אתר או מדריך לשיפור XP עם SP2. הכוונה למקום עם הוראות של איזה שרותים לכבות, איזה להשאיר וכו' בכדי שהמערכת תהיה מהירה ובטוחה. תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אחרי גלישה באינטרנט נפתח לי כל הזמן פיירפוקס מעצמו ואני לא יודע מה פותח אותו חיפשתי עם התוכנה Hijackthis ולא מצאתי משהו מוזר (הכל SAFE) בדקתי עם Pestpatrol מחקתי הכל ועדיין הבעיה נשארה בנוסף לזה כל הזמן קופצים לי פרסומות על המסך(MACROMEDIA) . איך אני יכול להתחקות אחר הגורמים לבעיות האלו?????????????
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום אני מחפש פקודה שאוכל לרשום בCMD או בהפעלה שתגיד לי אם פורט מסוים פתוח תודה
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
בשביל לעשות התקנה על התקנה בוינדוס xp פרופישונאל אני מכניס את הדיסק ואחר כך לאן ניכניסים לאיזה אפשרות בבקשה עזרה................
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני יודע שיש המון דברים שמשפיעים, אבל אולי מישהו שמבין בנושא יכול לרכז את כולם? אני מנסה בכל דרך להוריד את זמן ה-START-UP של המחשב אך לא מצליח. מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
מערכת הפעלה XP PRO . כל אתחול הייתי מקבל הודעה שהסיסמא שלי תהיה expired תוך 14 יום למרות שלפני כן לא השתמשתי בסיסמא כדי להכנס .אולי ממש מזמן לפני חצי שנה . ניסיתי להכניס ססמאות מזמנים עברו כדי להתפטר מהודעת הסיסמא אבל כנראה ששכחתי באיזה סיסמא הייתי משתמש פעם לפני שהסרתי את האופצייה של כניסה עם סיסמא . אז כל פעם עשיתי cancel להודעת הסיסמא כדי להכנס ואכן נכנסתי ובשלב מסוים נעלמה הודעת הסיסמא אבל המחשב נתקע לדי הרבה זמן במסך התכלת -welcome . הבעיה הנוכחית שכל הדלקה המחשב נתקע במסך welcome לשתיים או שלוש דקות ורק אז מאתחל . איך יוצאים מזה ? האם כדאי להגדיר סיסמא מחדש ? תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
שלום. כשאני מדליק את המחשב ומגיע לwindows לוקח איזה שתי דקות עד שאפשר לעשות משהו צריך לחכות עד שהוא מעלה את כל האייקונים ואז לחכות עוד קצת ואין לי כל כך הרבה אייקונים בצד למעטה סך הכל 6 יש לכם רעיונות מה אפשר לעשות? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
יש את ה sound blaster 7.1 live 24 HD וניסיתי בהתחלה להתקין על הדריוורים של XP 64 ומאז נעלם הכרטיס ב DVICE MENEGER והמחשב לא מאתר אותו ככרטיס קול איך אני יכול למחק את ההתקנה (לא מופיעה שום התקנה ב"הוספה /הסרה של תוכנית")? נ.ב שאר ההתקנות חיפשתי את הדריוורים דרך הווינדוס ולא בעצמי והכל עבד מצוין פרט לכרטיס ברשת הנוסף ומצלמת האינטרנט
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שנה טובה לכל גולשי הפורום... שאלה - במחשב חדש שעודכן ל-SP2 בוטלו בחלון ה-Windows Update כל העדכונים (הסימון הוסר ואז נבחרה האפשרות "אל תציג עדכונים אלה שוב). מה עושים בכדי לעדכן את המחשב הזה?!? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-