עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by eranmor,

איך אני מפעיל אותה? תריך ללחוץ על עוד מקש בנוסף או שצריך לשנות משהו בהגדרות של WINDOWS?

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  2. Started by RayZ,

ישנם דפי אינטרנט שאני רואה כל הזמן בג'יבריש ואני צריך להעביר את הקידוד לעיברית מחדש. מה אני עושה עם זה? נמאס בכל פעם לשנות קידוד..

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  3. Started by Holy,

על מחשב עם Win XP SP1 יש בעיות חמורות לכתוב עברית רק באספלורר. העיברת הותקנה כמו שצריך על המחשב ב-100 אחוז. הבעיה היא כמו שמותארת בתראד הבא - http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=24234.0 לא מצאתי שום זכר לשתי התוכנות המוזכרות וסריקה עם norton ו-adaware לא העלו כלום עצות?

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  4. אהלן, אני משתמש ב-Vista sp1. כל שלוש שעות האינטרנט קופא ואי אפשר לטעון שום דבר חדש, הדבר היחיד שפותר את הבעיה הוא ריסט של המערכת. אני מחובר ברשת עם עוד מחשב עם מע' הפעלה זהה וכשאצלי האינטרנט קופא, שם הכל עובד --> אין בעיה בראוטר. יש אצלי ZoneAlarm מותקן וכבר ניסיתי למחוק אותו אך זה לא עזר. עוד משהו שממש מסבך את החידה הזאת זה שלפעמים אם נניח בחלון מסויים של דפדפן יש איזה אתר פתוח אז את אותו האתר אפשר להעלות מחדש ולגלוש בו אך אם פותחים חלון חדש עדיין אין אינטרנט. בנוסף, פקודת פינג עובדת לכל אתר כאשר האינרטרנט בדפדפן מת..... מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  5. שלום לכולם, הורדתי את הWIN 7 החדש ורציתי להתקין אותו, אך החשש שלי שיהיו איזושהם תקלות מכיוון שכבר יש לי WIN XP ו VISTA מותקן. השאלה האם זה יגרום לבעיות? או שאפשר פשוט להתקין רגיל מערכת הפעלה נוספת?

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  6. הכותרת אומרת הכל [attachment deleted by admin]

7. איך אני יכול לגרום לאקספלוררר להפסיק לשמור כל קובץ תמונה שהוא רואה בתור קובץ אינטרנט זמני?

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  8. איך מחזירים למה שהיה ? לא יודע איך זה קרה ..

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  9. Started by sbarbz,

שלום לכולם,תבורכו השאלה שלי אם יש אפשרות בווינדוס 7 לעשות כמו בויסטה/XP שאם אני ממזער את המדיה פליר יש "סרגל מהיר" בסרגל כלים ליד השעון.. עם פלאי פאוס להעביר להנמיך וכל זה ! תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  10. בפורום תוכנה לא הצליחו לפתור את הבעיה שלי, ומשום שהציעו משהו שקשור לWIN (לבדוק איזשהו קובץ HOST).. חשבתי לשאול בפורום זה, אולי הבעיה היא דווקא במערכת הפעלה שכן זה בכל הדפדפנים. להלן תמונות לדוגמא של הבעיה בFF וגם בIE... אשמח לכל עזרה שתוכלו להציע, בתודה מראש. דניאל.

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  11. Started by MarkK2003,

כרגע אני עובד עם WINDOWS 98. בקרוב אני אקנה מחשב חדש ואני לא יודע מה איתכם אני חושב זה טירוף לשלם 800 על וינדוס XP וגם 400 על ה HOME EDITION אני לא מוכן לשלם. לעומת זאת יש לי גישה להתקנה חוקית של WINDOWS 2000 ו\או WINDOWS 98, עותקים מקוריים שאבא שלי מביא מהעבודה. עכשיו שיהיה ברור ממש ממש לא חשוב לי הקישוטים האלה של וינדוס XP, מצידי שה GUI יהיה כמו ב 3.11, העיקר שזה לא יפגע בביצועי משחקים כבדים (ביחס ל WINXP) ויהיה יציב. ולא LINUX. תודה מראש למי שיעזור!

• 9 תגובות
    • 696 צפיות
  12. Started by Electric Boom,

מישהו יכול להמליץ לי על דרך נוחה להעביר התקנה של ווינדוס מכונן לכונן? עבדתי כמה זמן לאחרונה עם ויסטה על הכונן הראשי שלי (C...) ולאחרונה התקנתי חזרה XP על כונן אחר(D..) מדובר בשתי מחיצות שונות על שני כוננים שונים פיזית. הייתי רוצה שאת אותה התקנה בדיוק שיש ב-D תופיע ב-C האם norton ghost ודומיו מאפשרים משהו כזה?

13. Started by mt_nro,

מה היא בדיוק עושה? מישהו סיפר לי שזה מוסיף לך את הRAM של הדיסקאונקי (נשמע לא אפשרי...) ומישהו אחר אמר לי שזה מוסיף איזה משהו לHD... מישהו יכול להסביר?

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  14. במחשב שלי (אני עכשיו אחר בבית) עשיתי ריסט ופתאום קפצה לי הודעה בדוס: WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM חסר או נעלם וצריך לשים את הדיסק התקנה של וינדוס בכונן ולהעשות תיקון שמתיאת הדיסק נכנסתי לאשפשרות תיקון בדוס...וזה הגיע לי לדף דוס חדש שצריך לשים כמה פקודות מה הפקודות האלה אם מישוו יודע מה אני צריל לעשות? תודה לעוזרים זה דחוף אני אבוד... :'( :'(

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  15. יש לי במחשב דיסק קשיח של סמסונג בגודל 80 ג'יגה , ולא מזמן בגלל שנגמר לי המקום במחשב , קניתי דיסק קשיח חדש של ווסטרן דיגיטל בגודל 320 ג'יגה. wd 320 ys sats 2 16 mb raid וכשהוספתי את הדיסק הקשיח למחשב , פרמטתי אותו בעזרת Computer Management של הווינדוס. פיצלתי את הכונן החדש ל3 מחיצות : לכונן אחד של 60 ג'יגה , כונן אחד של 140 ג'גה וכונן אחד של 100 ג'יגה. ופשוט העברתי מהכונן הישן של סאמסונג של ה80 ג'יגה , את כל המידע שאני צריך לכוננים החדשים של הווסטרן. אבל היום..בגלל שלא פירמטתי את המחשב אולי איזה שנה והיו כל מיני בעיות בווינדוס החלטתי לפרמט את הסאמסונג ולהתתקין את מערכת ההפעלה במחיצה של ה60 ג'יגה שהכנתי במיוחד לצורך התקנת ווינדוס שם. אבל אחרי שפרטמתי את הסמסונג ונכנסתי להתק…

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  16. Started by Aviram,

לחבר שלי המחשב מוגן בסיסמא (שאני אפילו לא מבין למה). בכל אופן הוא שכח את הסיסמא מרוב טיפשותו הרבה, ועכשיו הוא לא יכול להכנס דרך המשתמש שלו (זה גם המשתמש היחיד במחשב). יש לו וינדוס XP. יש איזושהי דרך לעבור דרך ההגנה? תודה.

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  17. Started by MasterDK,

מראש רוצה לומר שלא ידעתי איפה לשאול את זה כי זה יכולה להיות בעיה של מסך או כרטיס מסך או של מערכת ההפעלה, אז תעבירו בבקשה אם יש צורך בכך. אז ככה יש לי Windows XP SP3, מסך של LG Flatron L1760TR וכרטיס מסך של Nvidia Geforce 6600 AGP 256mb (עם ביוס אחר לא מקורי, יש לציין שהמחשב עובד עם הביוס הזה כבר מעל חצי שנה מצד שני קשה לי לומר אם זה קשור לביוס כי כך הזמן הזה הייתי מריץ לינוקס) הבעיה היא שהמסך פשוט לא נכנס ל Power Saving Mode. לא משנה כמה אני מגדיר בהגדרות הוא לא נכנס. אומנם אם עכשיו אני עושה ריסט נכנס להגדרות ומגדיר שוב את הזמן עד לכיבוי המסך אז הוא כן יכנס אבל זה יהיה תקף רק עד הריסט הבא וזה דיי מעצבן. אני לא יודע איזה עוד פרטים אפשר להביא, יכול להיות שהבעיה היא בדרייבר …

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  18. אני לוחץ Ctrl+Alt+Del ופתאום אני רואה שה- Task Manager פשוט נדפק לי. כל הטאבים נעלמו. אני לא זוכר שעשיתי שום דבר מיוחד שגרם לזה. למישהו יש מושג?

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  19. אני לא יכול להתקין את הדרייבר של המודם (USB) על הויסטה , מה אני עושה יש איזו שהיא דרך או שצריך לחכות עד שיצא דרייבר רשמי ?

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  20. Started by Burned,

כשאני עושה מאפיינים על הדיסק שעליו מותקנת הויסטה אני רואה 70 ג'יגה בשימוש, אך כשאני נכנס לכונן ומסמן על זה מגיע רק ל35 ג'יגה.. לאן נעלמו 35 ג'יגה?

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  21. Started by talisman,

היי קניתי מחשב חדש והתקנתי עליו XP PRO. עכשיו - אני יודע שיש הרבה services של XP שהם לא נחוצים ואף פוגעים. איפה אני יכול למצוא רשימה של services שאפשר לבטל בלי בעיה? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  22. באופן מוזר (פתאום כך), אתרים מסויימים לא עולים לי כמו שצריך, למשל YNET,הבעיה היא שאני מקבל הודעה שטעינת הדף הסתיימה אך אני רואה דף חלק ולבן מול העיניים. (IE6) רעיונות? (לא אני לא אעבור ל מוזילה ושות' )

• 7 תגובות
    • 696 צפיות
  23. רציתי לדעת האם יש אפשרות ליצור קיצור דרך שכאשר אני ילחץ עליו יפתחו לי בו זמנית, שני אתרי אינטרנט או יותר?

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  24. Started by alia,

זה אפשרי בכלל? הצלחתי רק לנטרל אותו,אך שום דרך למחוק אותו מהמערכת "ויבולע defender לעד" תודה

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  25. פירמטתי ותקנתי את הווינדוס מחדש ושמתי 2 מחיצות אחד C והשני יצא F איך אני מתקן ? שיהיה לי C וD לפי הסדר יש לי צורב וכונן DVD והצורב קיבל את האות D

• 3 תגובות
    • 696 צפיות

דיונים חדשים בפורומים