עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by omrik10,

לאחר זמן מה שהמחשב עובד אני רואה שכל הזמן יש גישה לדיסק הקשיח בלי שאני עושה כלום באותו זמן. ב performance ניתן לראות שה idle על 95% וגם זיכרון אין שום דבר חריג. המחשב באותו זמן מגיב מאוד מאוד לאט בכל פעולה. לא מזמן ביצעתי defrag. אפשר לדעת איזה תהליך ניגש לדיסק ? מה יכולה להיות הבעייה ?

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  2. Started by y10,

אני לא בטוח שזה שייך לפה. תראו אני בקרוב עומד לקנות מחשב חדש.. ואני קונה אותו בלי מערכת הפעלה אז מישהו יכול להסביר לי כיצד אני מתקין את מערכת ההפעלה זה כמו פירמוט רק בלי לעשות את הפורמט? האם אפשר ללכת למעבד שיתקינו לי וכמה זה יעלה תודה

• 6 תגובות
    • 671 צפיות
  3. Started by IlyaN,

ערב טוב לכולם, כחלק מפורמט שעשיתי העתקתי את כל תיקיית היוזר שלי למחיצה נפרדת כגיבוי, עכשיו אני רוצה להשמיש אותו אז פשוט העתקתי שוב את התיקייה לDocuments&Settings אבל הווינדוס לא מזהה את התיקייה כיוזר, יש משהו שניתן לעשות? (חוץ מלהעתיק כל רכיב ידנית?) נ.ב- מצטער אם זה נראה פרימיטיבי משהו, אני פשוט לא כזה גאון מחשבים בלשון המעטה.

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  4. Started by msy,

כשאני נכנס למחשב ניתנת אפשרות לבחור במערכת הפעלה 98 או אקס פי . 98 נמצא בכונן C ואקס פי ב F . אני רוצה שתהיה לי מערכת אחת בלבד במחשב אקס פי ושהכניסה תהיה מיידית. כיצד אני מוחק את וינ 98 ? האם מסיפקה כניסה לכונן F ומחיקת כל תוכן כונן C . תודה

• 6 תגובות
    • 671 צפיות
  5. Started by gil_k,

פירמטתי לא מזמן אז הייתי צריך לעשות את העידכונים של ה WIN, סבבה. עכשיו היה לי כמה עדכונים, הכל התקין וזה חוץ מעדכון אחד שניסיתי להתקין אותו איזה 20 פעם והוא לא רוצה להתקין את עצמו. ניסיתי להוריד אותו גם מהאתר של Microsoft וזה כאילו מתחיל להתקין ואז אומר שההתקנה לא הסתיימה. העדכון שאני מדבר עליו זה: Security Update for Internet Explorer 7 for Windows XP (KB938127) מה אפשר לעשות איתו? יכול להיות שהוא גם פוגע קצת בביצועים של המחשב שכל הזמן יושב לו שם העדכונים האלה? כי שאני נגיד משחק CS 1.6 יש כל שניה וחצי ירידה של FPS וישר הוא חוזר ושוב יורד ושוב חוזר.. בקיצור אי אפשר לשחק ככה. ולא מזמן רק פירמטתי (רק את C. שב D יש לי משחקים, סרטים, שירים וכל זה). יכול להיות שהבעיה באה מ D? …

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  6. windows XP PRO - Black Edition או windoes XP pro SP3 או Windows Xp Pro 64Bit

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  7. Started by dror_gh,

שלום. אתמול יצאתי מהבית והשארתי את המחשב פועל כשהוא מבצע פעולה אחת - הורדה בביטורנט כשחזרתי התברר לי שהיה קצר בבית והמחשב נכבה. שהפעלתי אותו הופיעה לי ההודעה הבאה (כמו בתמונה) : ניסיתי לעשות REPAIR וזה לא עבד. ניסיתי להתקין את הוינדוס בלי פרמוט וגם זה לא הצליח בטענה שחסרים לו קבצים או משהו כזה האם ניתן לתקן את הבעיה בלי פירמוט ? בנוסף - חיברתי את ההארד דיסק שנפגע למחשב של אחי כדי לגבות דברים, חלק היו שם אבל חלק גדול , כולל PROGRAM FILES לא נמצא. מה הפתרונות שלי ומה העצות שלכם? נ.ב המערכת הפעלה היא ויסטה נ.ב 2 זו פעם שנייה בחודשיים שהמחשב קורס לי ככה אחרי קצר. האם יש לי משהו לעשות בנידון? או שזה ימשיך לקרות ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  8. Started by bariko,

שלום רב, היום החלטתי סוף סוף להתקין אצלי את החבילה SP2 תהליך ההתקנה החל לפני די הרבה זמן, וכעת מופיע אצלי על המסך: --------------------------------------------------------- מתקין SERVICE PACK שלב 3 מתוך 3- 0% הושלמו אל תכבה את המחשב שלך ------------------------------------------------------------- וכך זה נמצא כבר קרוב לשעה וחצי. אין תזוזה מעבר ל- 0% השאלה שלי,האם זה תקין, או שנראה לכם שמשהו השתבש? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  9. לאחר שהתקנתי ווינדווס "7" בנוסף לויסטה גיליתי עוד מחיצה לא הגיונים שאין לי אפשרות להיכנס אליה ויש לי רק 500GB שמפוזרים בין 2 המחיצות של ויסטה ו 7 אז מאיפה ה199 האלו? צירפתי תמונות של המחיצה..איך אני מעלים אותה? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  10. Started by DoR TnT,

כל פעם שאני מדליק את המחשב אני צריך לחכות כמה שניות עד שאני אומר לו לעשות יותר מאוחר, זה מציק. איך אני מוריד את זה (לXP היו כמה תוכנות מעולות). תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  11. שלום אני משאיר את המחשב ללילה עם אימיול, הכל טוב ויפה לפעמים שאני קם בבוקר המחשב תקוע אני רוצה את השגיאה של איסיקיו ואין אינטרנט, מה לעשות ?

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  12. Started by tzahi16,

שלום לכולם. אני מחפש TWEAKER ל WIN 7 רצוי שיהיה PORTABLE אבל אם לא גם ניסתדר. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  13. Started by AmL1,

כשאני לוחץ על WIN KEY+L זה מחליף לי משתמש איזה קובץ זה מפעיל? אפשר להפעיל אותו באופן ידני? תודה

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  14. קורה לפעמים שאני פותח למשל את computer והמחשב מראה שהוא מחפש ומחפש .. האם מישהו נחשף לתופעה הזו ?

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  15. Started by Shiker,

http://www.shiker.co.il/IMG_0015.JPG אין לי מושג איך לפתור את זה...לצערי עזרה בבקשה.. יש לי windows vista 32bit ge force 8800gt 512MB גרסת דרייבר: 180.48 (או הסתכלו בקישור הבא http://www.nvidia.com/object/winvista_x86_180.48_whql.html) זכרון: 2 giga 800MHZ של Crosair מעבד: quad 2 core q6600

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  16. שלום חברים יש לי חבר שיש לו פנטיום 4 מהירות 1700 עם 256 מגה זיכרון והוא רוצה לפרמט את המחשב ומתלבט איזה מערכת הפעלה הכי כדאי להתקין האם XP לא יהיה כבד מידי או איטי מידי האם עדיף 2000 או 98 כרגע יש לו ME והוא בגדול מרוצה חוץ משזה עושה לו בעיה עכשיו והוא הולך לפרמט אשמח לשמוע תשובות בהקדם בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  17. Started by Oren_a,

אהלן, יש לי XP SP2 PRO באנגלית. שאלה ראשונה - אני אחרי פורמט והתקנתי משחק שלפני הפורמט עבד, ועכשיו שאני מנסה להפעיל אותו הוא עושה לי הודעת שלח\אל תשלח.. חשבתי שזה קשור בdirectX.. השאלה שלי היא איך בודקים איזה גרסא יש לי? אם בכלל?.. התקנתי EVEREST וזה לא מופיע שם שאלה שניה- מה הגרסא האחרונה שיצאה לXP ומאיפה אני מוריד אותה?... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  18. Started by hidday,

בהפעלה לאחר התייצבות ה-desktop מופיע: Eror loading p 2esocks_1015.dll The specified module could not be found מה עושים?

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  19. Started by FC Chelsea,

לאחרונה המחשב דורש ממני כל פעם שאני מדליק אותו ללחוץ על המשתמש שלי בשביל להכנס... הבעיה שיש לי רק משתמש אחד ובעבר לא הייתי צריך ללחוץ עליו, הווינדוס היה עולה ונטען לבד. היום אני מדליק את המחשב והוא יכול להשאר שעות במסך כניסה מבלי להכנס לווינדוס עד שאני לא לוחץ על המשתמש שלי בכניסה וזה מעצבן.. ניסיתי לשחק עם החשבונות משתמשים בלוח בקרה אבל לא בדיוק הלך לי.. יש פתרונות ?

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  20. Started by avi2006,

היי יש לי ווינדוס XP מקורי (לשם שינוי) שברירת המחדל שלו היא בעברית. האם אני יכול איכשהו (אפילו בהתקנה מלאה חדשה) להעביר את כל התפריטים שלו וכדומה לאנגלית?

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  21. יש לאחי Windows XP Dark Edition ובדיסק יש את התוכנה VISTART אז התקנו אותה ומאז ההתחל לא עולה

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  22. Started by InsaniManES,

אני רוצה לעלות את הFound New Hardware Wizard בשביל להתקין משהו (אם זה חשוב מה אז Samsung USB Modem Driver Ver 4.24.0.2700 וSamsung PC Studio 5

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  23. הכותרת אומרת הכל [attachment deleted by admin]

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.