עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by 1900GT,

שלום, יש לי שתי בעיות עם ווינדוס: 1. מדי פעם כל אייקונים שבמחשב נעלמים זה כולל את תפריט ההתחלה , שורת המשימות וכל האייקונים על שולחן העבדוה. זה חוזר לעצמו רק אחרי אתחול. 2. פעם עשיתי שיש אפשרות ללחוץ על התחל ואז לסמן עם העכבר את "המחשב שלי" ואז הכל היה נפתח כמו שקורה עם "כל התוכניות". אבל עכשיו אני לא זוכר איך? בבקשה עזרה

• 7 תגובות
    • 672 צפיות
  2. היי, לפני כמה ימים נתתי לאחותי את המחשב לשעה... שעה אחת הספיקה לה... בקיצור לא רואים חלק מהתמונות באונליין ( כמו בתמונה ) משהו יודע מה הבעיה? בתודה מראש, בן.

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  3. שלום ברצוני לעלות את מספר ההתקשרויות בויסטה ללא שימוש בפאטש.(כי יש לי ויסטה חוקי). למישהו יש רעיון מה הדרך הכי קלה וטובה לעשות זאת?

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  4. Started by qlp,

ישלי שרת 2003 SERVER איך אני יכול לחלק למישתמשים ידנית גישות לשרת האיכסון כמובן תודה לעוזר

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  5. אני יודע שיש המון דברים שמשפיעים, אבל אולי מישהו שמבין בנושא יכול לרכז את כולם? אני מנסה בכל דרך להוריד את זמן ה-START-UP של המחשב אך לא מצליח. מישהו יכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  6. Started by ma4351,

היום קיבלתי את המחשב החדש בדקתי כמה זיכרון בשימוש כאשר אני רק גולש והאאוטלוק פתוח וראיתי שיש רק 300-400 מגה זכרון פנוי..זה יכול להיות? יש לי 4ג'יגה ראם ומותקנת אצלי ויסטה אולטימייט64ביט sp1 יכול להיות שאני לא בודק טוב אולי..בדקתי במנהל המשימות תחת ביצועים ששם כתוב זכרון פיזי מאוחסן ופנוי אבל בריבוע שליד הגרף של היסטוריית שימוש בזיכרון פיזי כתוב 1.2ג'יגה..אני לא מבין..מישהו יכול להסביר לי בבקשה..

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  7. Started by Runny,

אחרי זמן מה שמשתמש מחובר לסרבר ללא שימוש הסרבק מנתק אותו. בעקבות כך אני מחוייב לעשות Restart ורק אז ניתן להתחבר לFileServer אין לה הגבלה בUsers של Idle Disconnection Time. מישהו אולי יודע איך לתקן את הבעיה או אולי מכיר כלים מתקדמים לטיפול בסרבר (יותר מאלה שבאים עם מערכת ההפעלה) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  8. Started by Shbd,

כל קובץ MPEG שאני פותח הוא מראה לי זמן מסוים ושזה נגמר הסרט ממשיך להתנגן..... פעם זה 3 דקות מתוך שעה וחצי, פעם זה 14 דקות ופעם 50 דקות. ניסיתי להפעיל תסרטים עם MP Classic וזה פעל מצוין. אם אני לא טועה זו גרסה 7??!? האם הבעיה הזאת היא באג כי היא התחילה גם מ- 9....? יש דרך לתקן? למה ה- mp classic לא נוח ממש ויש לו תקיעות משום מה.

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  9. בעיה מוזרה מאוד: בעת כניסה לתיקיית Games תחת כונן D יש קפיאה של משהו כמו 3 שניות ורק אז ווינודס נכנס אליה. כניסה לכל תיקייה אחרת במחשב (גם לתיקיות עמוסות בקבצים גדולים) מתבצעת מיידית כמו בכל מחשב נורמלי. מפרט המחשב הוא: Pentium 4 3.4Ghz 2X256mb ddr2 400mhz GeForce 6600Gti 128mb Windows XP SP2 english יש למישהו רעיון מה גורם לתופעה הזאת? ???

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  10. Started by Chymes,

החלטתי לרכוש Vista 64Bit מקורי. בשוק מוצעת למכירה גרסת Retail וגרסת OEM. גרסת OEM עולה 50% פחות. קראתי ברשת שגרסת OEM מגיעה רק עם CD ומספר סידורי. בנוסף אם אשדרג לוח אם אצטרך לרכוש עותק חדש של Vista. יש עוד חסרונות לגרסת OEM שאני לא יודע עליהם או שזה בעצם הכל?

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  11. Started by asafmoraz,

שלום לכולם. קיבלתי סוף סוף אתמול את מחשב המדיה סנטר שלי שהזמנתי עם חלקים לפי דרישתי, יצרתי מערך RAID 0 משתי דיסקים קשיחים SATA של 500 גיגה כל אחד ויצא לי 980 גיגה של מקום התחלתי בהתקנת VISTA 64BIT שדרך אגב הותקנה כבר מספר פעמים במחשבים אחרים והכל היה בסדר גמור. ההתקנה עברה חלק אבל כאשר הוינדוס רצה לעלות בפעם הראשונה הוא הגיע לשולחן העבודה ונפל, עשה RESTART ולאחר מכן כאשר הוא התחיל להיטען מחדש הוא פשוט נתקע איפה שכתוב WINDOWS VISTA ורץ הפס הירוק (בזמן הטעינה). ניסתי מספר דברים אך ללא הועיל, מהגדרות ב BIOS ועד להוצאת חומרה פיזית מהמחשב, אין כלום פשוט לא עזר כלום. בתור ניסיון התקנתי את ה ויסטה 32 ביט והפלא ופלא, הכל עובד טוב, מוזר לא ? משהו לא נותן לויסטה 64 ביט לעלות, אני …

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  12. Started by Dan1989,

סרקתי את המחשב עם McAfee SecurityCenter, ומחקתי את הקבצים שהוא מצא שהיוו סיכון (אך לא מצא בהם וירוס). עכשיו אני מקבל את ההודעה שגיאה שצירפתי בתמונה. מה לעשות? ואם זה מפסיק פשוט להתעלם? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  13. אני וחברים שלי עושים MIX של הקלטות מהאייריבר שלי. ורציתי לקבל את חוות דעתכם . אה, ואיך אני מסדר שתוכלו להכנס לסרבר ללא צורך בססמא?

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  14. Started by רן.ט,

לא יודע איך זה קרה אבל כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא מבקש ממני לבחור לאיזה חשבון משתמש אני רוצה להיכנס ובעצם יש לי רק חשבון אחד.... מישהו יודע איך אני מעיף את הדבר הזה?

15. Started by ztakram,

אני מעוניין להתקין XP במקום VISTA כיוון שהמחשב אינו מצליח לפתוח תכנות (סאונד) מסוימות שכן נפתחו במחשב הקודם. האם יש בעיה להתקים את ה XP על גבי ה VISTA או שיש לפרמט מחדש את המערכת?

16. Started by zohar678,

קיבלתי כוכב כחול עם הודעה האומרת לי שמערכת ההפעלה שלי לא חוקית, כיצד ניתן לטפל בבעיה זאת?

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  17. Started by jambo7,

שלום נראה לי שהגיע הזמן לעשות התקנה מחדש הוונדוס xp sp2 נעשה כבד לא עולה מהר מדיה פלייר לא עובד טוב לעומת זאת יש לי תוכנות שאני פוחד שהם יצאו מפעולה אם אני אתקין את וונדוס מחדש השאלה האם יש דרך שהווינדוס יתקין את עצמו מחדש מבלי שיפגע בתוכנות אחרות [ ז"א יחליף את הקבצים אבל ישמור על מה שמותקן ] תודה

• 6 תגובות
    • 672 צפיות
  18. Started by ben007,

שלום, אתמול הפעלתי Ad Aware אצל חבר לאחר שראיתי שהמחשב לא זז עם המון רוגלה וCPU על 100. הוא מצא 550 ומחק אותם. לאחר מכן עשיתי ריסטרט וכשהווינוז הגיע למסך בחירת משתמש ( יש רק משתמש אחד ) הוא התחבר והתנתק אוטומטית. עם כל לחיצה על ה-USER לשם כניסה, הוא מתחיל להכנס ומייד יוצא חזרה למסך בחירת משתמש. עשיתי ריסטרט ואז הוא נתקע שעות על הבוט עוד ריסטרט, והמחשב אומר ( ברגע שהוא מגיע לקריאה מכונן קשיח ) :" operation system failure " וכך הוא נשאר. מה גורם לכך? פירמוט ניתן לביצוע, אך הקבצים בכונן חשובים, האם הם ניזוקו והאם יש דרך להציל אותם ( על ידי תיקון ווינדוס מהדיסק או משהו בסגנון ) ? תודה מראש, בן.

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  19. שלום, יש לי בדיסק הקון יחסית 2 מע. הפעלה. אני רוצה לסלק את ה 98 המיותרת עם partition magic ומקבל הודעה שזה לא עובד ב win2000. ה 2000 אינו "רואה" את קיומה של 98 ואינני מותא שם משהו הדומה ל partition magic. האם מישהו יגול להדריך אותי כיצד ב win2000 אשר לזהות סוגי fs שונים, לשנות fs, למחוק partition מיותר, להגדיל partition ע"ח unpartitioned? ובכלל, למה partition magic אינו עובד על 2000? תודה

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  20. שלום, קודם כל רציתי לציין שהדיסק מקורי. אממ הבעיה שלי היא שנדפק המחשב ועשיתי לו התקנה מחדש והכל עובד רק כאשר בפעם הראשונה הוא צריך את הסיראל אז נתתי לו את המקורי שלי והוא לא מוכן לקבל אותו,מה יכולה להיות הבעיה שלו? עוד כמה דברים שרציתי להגיד על הדיסק: 1.את הדיסק קיבלתי עם מחשב חדש לפני כשנתיים שלוש (כולל הסיראל) 2.כבר התקנתי על המחשב הקודם שלי את הוינדוס הזה בלי שום בעיה עם אותו סיראל. תודה רבה למי שיפתור לי את הבעיה! (דרך אגב מי שרוצה לדעת למה לא הייתי פה הרבה זמן זה בגלל המחשב שלי שנדפק...) תודה.

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  21. היום נתקלתי בסרטון ה youtube הזה: ואז התחלתי בעצמי לשחק בזה, אני חייב לציין שאם אתה רוצה לנווט במערכת ההפעלה, זה דווקא נוח. אבל כשאתה בא להכתיב משהו למחשב, הוא לא מבין חצי ממה שאתה אומר לו, חשבתי אולי יש לי ביטויי לקוי בשפה האנגלית, אבל גם בסרטון עצמו יש לו קצת בעיות מה שכן, זה דבר מאוד נחמד ושימושי, אני מאוד מקווה שייפתחו את זה גם לעברית.

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  22. אחרי שהתקנתי תדרייברים הנ"ל מהאתר גורו3D המחשב לא נותן לי להכנס לproperties בווינדווס (בכל תוכנה\קובץ שהוא), ולהפעיל תוכנות שונות כאילו אני מגבילים אותי. אני לא מקבל הודעות שגיאה או כלום. יש למישהו רעיון? יש לי LP מחר ככה שאני ממש צריך תמחשב שלי עובד. do ur best forum buddies. וכן למדתי מוסר השכל לא להתקין דרייברים לא מאושרים. תודה מראש. **אני משתמש בSP2. אל תגידו זה מה שקורה שמשתמשים בSP2 אלא בבקשה תתנו עצות.

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  23. יש פתרון? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  24. Started by Tamir3,

שלום, לחבר שלי יש מחשב נייד עם כונן SATA עכשיו הוא אומר שדיסק רגיל של ווינדוס לא יכול לעלות על כונן SATA. עכשיו רציתי לשאול אותכם מאיפה אני משיג ווינדוס שיעלה על הכונן הזה ושיהיה כIMAGE שאפשר לצרוב כמו שצריך.

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  25. Started by redead,

תגידו המיקרוסופט האלה אמיתיים? הקטע הזה לקוח מהאתר שלהם : The Windows Vista Upgrade Advisor works with 32-bit versions of Windows XP and Windows Vista. It will not work with Windows 98, Windows 2000, or Windows XP Professional x64 Edition נעזוב בצד אנשים עם ווינדואס 98 או 2000 שאולי באמת אין מה להשקיע בהם אבל למה לכול הרוחות הדבר הזה לא פועל על גירסת ה64 ביט של אקספי?? הם מסרסים את עצמם..

• 0 תגובות
    • 671 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.