עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לכולם, מצורף לינק למדריך הנ"ל: http://hofshi.blogspot.com/2007/08/blog-post.html מתוך ההקדמה: כולנו מכירים את תיבת הדיאלוג שנפתחת בכל פעם שרוצים לפתוח או לשמור קובץ. בדר"כ יש בצד שמאל 5 קיצורי דרך למקומות שונים בהארד דיסק (Desktop, My Documents וכולי). אבל מה אם רוצים שקיצורי הדרך יהיו למקומות אחרים שיותר שימושיים עבורכם? אז ככה עושים את זה בשלושה שלבים פשוטים

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  2. שלום. לאחרונה בזמן שאני לוחץ CTRL AL DEL מופיע לי חלון כזה עם 6 כפתורים ביניהם LOG OFF SHUT DOWN CHANGE PASSWORD TASKMANAGER וכו'... פעם לפני כמה ימים שכלחצתי CTRL ALT DEL הופיע לי רק TASK MANAGER. כמו כן כשאני לוחץ כיבוי אני לא מופיעים לי שלושה ציורים אלא תיבה שבה יש לבחור את הרצוי. איך אני מחזיר למצב שהיה קודם? תודה מראש.

3. כל עידכון או משו שצריך להתקין מהאתר של microsoft זה לא נותן לי להיכנס לאתר של מייקרוסופט אני נכנס.. וזה מפנה אותי ישירות לmsn.com ניסיתי להוריד דרך מחשב אחר את הקבוץ שהייתי צריך (.net framework 1.1) אבל הוא המחשב שלי לא מקבל ת'קובץ הזה הוא מקבל את זה כHTML .. (למרות שזה EXE.. התקנה) ופותח משו דפוק כזה .. לא קשור לחיים קיצר מישו יודע מה הבעיה? זה מעצבן אי אפשר להתקין WMP 10 ועוד דברים מהאתר של מייקרוסופט ! (האתר של מיקרוסופט גם כלל את windows update מה שמשאיר אותי בלי עודכונים למחשב ()

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  4. Started by roma4k,

אח"צ טובים, קיבלתי אתמול מחשב נייד שהגיע עם וידוס ויסטה HOME PREMIUM. רציתי לדעת אם יש אפשרות לבטל את מסך הפתיחה שבו בוחרים את המשתמש? אני המשתמש היחיד הקיים במחשב ונימאס כל פעם להכניס סיסמה או לעשות טביעת אצבע.. אשמח לדעת איך לעשות את זה כי אני לא מוצא משום מה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  5. Started by Okun_a,

שלום לכולם אני חדש בפורום קניתי מחשב חדש והתקנתי עליו XP ואין לי תמיכה טובה בעברית חלק מהמסמכים ותוכנות לא רואים עברית יש ג'בריש... בדקתי בהגדרות אזוריות והכל נראה בסדר יש למישהו פיטרון תודה אלכס

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  6. Started by Ofry_y,

דיסק ההתקנה של הווינדוס לא עולה בהתחלה .. אני מת לפרמט את המחשב הזה כבר.. בבקשה מי שיכול לעזור מבורך.. ד"א בדקתי את הדיסק במחשב אחר והוא עולה וגם בדקתי בביוס שהסידירום מפעיל ראשון את הבוט.

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  7. היום נתקלתי בסרטון ה youtube הזה: ואז התחלתי בעצמי לשחק בזה, אני חייב לציין שאם אתה רוצה לנווט במערכת ההפעלה, זה דווקא נוח. אבל כשאתה בא להכתיב משהו למחשב, הוא לא מבין חצי ממה שאתה אומר לו, חשבתי אולי יש לי ביטויי לקוי בשפה האנגלית, אבל גם בסרטון עצמו יש לו קצת בעיות מה שכן, זה דבר מאוד נחמד ושימושי, אני מאוד מקווה שייפתחו את זה גם לעברית.

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  8. Started by benor,

המערכת הפעלה המותקנת במחשב היא Winxp - SP2. המחשב עצמו עובד בסדר גמור וללא בעיות, וגם ה- Restart בסופו של דבר מתבצע, אבל במהלכו מופיעה ההודעה. אין לי מושג במה מדובר. - ה- System Restore מבוטל וחוץ מזה אני לא מתכוון להשתמש בו. תודה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  9. איך משנים ב-Windows 2000 את הרוחב של הפאנל השמאלי במחשב שלי ובתיקיות, באמצעות ה-Registry?

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  10. שלום! מהרגע שקיבלתי את המחשב החדש היו קורים לי פה ושם מיקרים מעצבנים... המחשב פשוט לא נידלק מהפעם הראשונה! הוא עובר את הבוט סקרין וזהו... מסך שחור או ריסט... כשלבסוף המחשב נידלק יש הודעה על כך שWINDOWS ביצע שגיאה וקוד השגיאה הוא BCCode : 7f BCP1 : 00000000 BCP2 : 00000000 BCP3 : 00000000 BCP4 : 00000000 OSVer : 5_1_2600 SP : 3_0 Product : 256_1 מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  11. Started by elad-k1,

בשביל לעשות התקנה על התקנה בוינדוס xp פרופישונאל אני מכניס את הדיסק ואחר כך לאן ניכניסים לאיזה אפשרות בבקשה עזרה................

12. Started by Ro-K,

אני לא מצליח לפרמט הארדיסק SATA מישה יכול לעזור?? תודה

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  13. Started by BURTON,

האקס פי משגע אותי לאחרונה הוא כל פעם מציג לי את ההודעה הזאת במספר תוכנות כמו מוזילה ודום 3 ואחרות זה ממש מעיק ובלתי נסבל וכבר התקנתי XP מחדש ושום דבר לא עזר אבא שלי אומר שזאת בעיית תוכנה ושאין כתובת כזאת בכלל בזיכרון ממה נובעת הבעיה? איך אני פותר אותה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  14. Started by freakazoid,

בכל פעם שאני ניכנס לתיקיה שיש בה קבצים של סרטים מופיע לי error של ווינדוס שאומר או לדווח או לסגור. אלו הפרטים של הבעיה.... http://img212.imageshack.us/my.php?image=error0kr.jpg ואני מצטער מראש אם זה לא קשור לפה פשוט לא הייתי בטוח...

15. היי לכולם, יש לי 2 הארדיסק על אותו מחשב על הדיסק הראשון מותקן xp ועל הארד דיסק השני אני רוצה להתקין win98 כמו כן איני רוצה שיעלה באתחול המחשב איך אני עושה זאת? תודה

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  16. ועל איזה גרסא של XP אתם ממליצים? אני יודע שצריך לעשות מחיצה ואז להתקין שם אבל אני לא יודע איך תודה

17. Started by Leonardan,

IE 8 Version 8.0.7100.0 על Windows 7 RC1 Build 7100 64bit בניסיון לגלוש לכתובת המכילה מחרוזת מקודדת, לדוגמא : http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%A9%D7%94 במקום לפתוח את הקישור, הדפדפן לא מזהה אותו נכונה, ומציג את ההודעה הבאה : האם מישהו יודע כיצד ניתן לפתוח את הבעיה ? תודה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  18. Started by EAD,

היי אני מחפש אתר שאוכל להוריד ממנו את כל העדכונים שיצאו עד כה לVISTA. כלומר אני רוצה לעשות לי דיסק התקנה (חוקי, יש לי VISTA חוקי), שכבר יכיל בעזרת SLIPSTREAM את כל העדכונים שיצאו מאז SP1. על מנת לעשות את זה, אני צריך להוריד בנפרד מן הWINDOWS UPDATE, את כל התיקונים והשיפורים והתוספות שיצאו לחלונות מאז SP1 מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  19. Started by ofir667,

יש לי דיסק התקנה של windows משנת 2004 עם service pack 1 ואני רוצה לפרמט את המחשב, מה יכולות להיות ההשלכות? איזה דברים לא יהיו לי או לא יותקנו לי על המחשב? ואולי אני יוכל להוריד את כולם מהאתר של microsoft?

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  20. Started by tusik,

שלום לכולם שאלה פשוטה. מכירים את שלושת האופציות המופיעות מיד כשאתם מנחים לעכבר לעמוד יותר משניה על תמונה ? (יש קובץ תמונה מצורף). ובכן , הדבר עולה לי על העצבים. משהו יודע איפה בדיוק יש איזה וי שאני צריך להוסיף או להוריד כדי לבטל את הפונקציה הזו ? בתודה מראש ;D [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  21. ערב טוב לכולם.. אתמול החלטתי להתנסות בויסטה והתקנתי אותו במחיצה נפרדת, כרגע יש לי Dual Boot. אני מעוניין להסיר את ויסטה עקב זה שבערך 80% מהתוכנות שאני משתמש בהם לא עובדות בו. איך אני עושה את זה מבלי למחוק את שאר הקבצים (שלא קשורים לVIS) ? ואיך אני מסדר את הBOOT, ככה שלא יתן לי החירה בין VISTA ל XP? תודה מראש Install

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  22. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

יש לי איזה כמה תוכנות שרצות לי ברקע בשם: xcommsvr.exe vsserv.exe csrss.exe SDMCP.exe עכשיו עם אני מכבה אחד מהם האינטרנט פשוט לא עובד! וזה משגע אותי כי זזה לוקח דיי הרבה זיכרון ומאט לי תמחשב!#!@$ סרקתי עם כול התוכנות של SPYWARE,ויש לי BitDefender כאנטי וירוס שאיתו גם עשיתי סריקות וזה לא מצא שום דבר חשוד [פרט לאיזה 6 טרואיאנים].

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  23. Started by PredatorX,

או.קי לפי מה שהבנתי (תקנו אותי עם אני טועה ואני חושב שיש סיכוי שאני טועה) קבצי היוזרים הם כאלה.. נגיד וליוזר שלי קוראים abc אז הקובץ של היוזר הזה יראה כך: abc.pwl עכשיו זה נכון או לא נכון ? עם כן נכון אז זהו...שאין לי במחשב כזה קובץ >< גם ביוזר של האדמין (ADMINISTRATOR) לא מצאתי אחד כזה, ואני צריך למצוא את הקובץ של היוזר שלי...מה לעשות ? נגיד וזה לא נכון איך אני יכול למצוא את הקובץ של היוזר שלי...ואיזה סיומת יש לו ? ואיפה הוא נמצא במחשב...? ובכנות אני חייב לדעת למחר, אז אם אתם יודעים בבקשה תעזרו לי, אני ממש זקוק לעזרה !!!

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  24. Started by The-Devil,

איך אני יכול להיפטר מה Documents שנמצאים בSTART ואני מתכוון בכלל למחוק אותם מהתפרטי ולא רק את התוכן או לחילופין, לגרום לזה שלא יופיע לי יותר קבצים שאני פותח שם קבצים מכול סוג .txt.doc.dws....

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  25. אני מעוניין להתקין מערכת הפעלה על מחשב עם מעבד 64BIT השאלה אם זה ממש יתן שיפור משמעותי אם אני יתקין מערכת הפעלה 64BIT רק לחשוב על כל התאימות של התוכנות, לא כדאי להתקין מערכת הפעלה 32BIT? אשמח לעזרה,תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 697 צפיות

דיונים חדשים בפורומים