עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום! מהרגע שקיבלתי את המחשב החדש היו קורים לי פה ושם מיקרים מעצבנים... המחשב פשוט לא נידלק מהפעם הראשונה! הוא עובר את הבוט סקרין וזהו... מסך שחור או ריסט... כשלבסוף המחשב נידלק יש הודעה על כך שWINDOWS ביצע שגיאה וקוד השגיאה הוא BCCode : 7f BCP1 : 00000000 BCP2 : 00000000 BCP3 : 00000000 BCP4 : 00000000 OSVer : 5_1_2600 SP : 3_0 Product : 256_1 מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  2. Started by blanco,

שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה ....לוכח למחשב שלי 8 דקות לעלות..... ניסינתי לפרמט , עידקנתי את הביוס וכן גם את כל הדריברים אבל אני לא מוצא את הבעיה אשמח לעזרה תודה

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  3. Started by anx,

כפי שכתוב בכותרת איך אני מעלה את ה virtual memeory? עזרה בבקשה

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  4. Started by GodLike,

שלום. חבר שלי טילפן אליי וביקש עזרה בבעיה מוזרה. וזאת הבעיה. הוא אומר לי שכל פעם שהוא מפעיל את המחשב, קובץ שנקרא rtdrvmon שמשקלו 40K נכנס לתיקייה הזמנית (Temp ) וגורם להאטה מסויימת של המחשב. אחרי שהוא מוחק אותו הקובץ חוזר אחרי מספר שעות. סגרתי איתו ביחד כל מיני תוכנות שעולות עם המחשב אבל זה לא כל כך עזר. מידע נוסף על הקובץ הראה שהוא שייך כנראה ל RealTek שעד כה שידוע לי היא מייצרת כרטיסי רשת. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  5. Started by elad76,

כשאני מנתח את C שבוא הXP הוא לא מוצא קבצים שאינם ניתנים להעברה ויש שם את הקבצי XP...למה זה ככה?

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  6. Started by alexc32,

הורדתי שני קיבצי dreamscene כ dream.file וכשאני מנסה לעשות לקבצים browse ב desktop background הקבצים לא נראים ,הבנתי שצריך לנסים אותם איפשהו בתיקיה של ה windows/system32 רק אז אני אוכל לראות אותם או מה? כי אם סתם זורקים אותכם ב system32 שמכיל אלפי קבצים לך תמצא אותם אחרי זה... לא צריכה להיות איזו שהי תיקיה מיוחד לזה ב system32?

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  7. Started by freakazoid,

בכל פעם שאני ניכנס לתיקיה שיש בה קבצים של סרטים מופיע לי error של ווינדוס שאומר או לדווח או לסגור. אלו הפרטים של הבעיה.... http://img212.imageshack.us/my.php?image=error0kr.jpg ואני מצטער מראש אם זה לא קשור לפה פשוט לא הייתי בטוח...

8. Started by Rin,

לא ידעתי איפה לפתוח את הנושא , זה נראה המקום האידיאלי אז ככה , יש לי איזה וירוס או תולעת שכל הזמן פותח לי את ה My Computer וגם את ה Deskop בלי הפסקה אני כבר משתגע ולא יודע מה לעשות , בקושי לכתוב את זה הצלחתי אנטי וירוס לא מצא כלום Nod32 גם Stinger לא עזרה בבקשה!!!

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  9. Started by PhP dUdE,

יש לי בהפעלה יענו בBOOT שאני צריך לבחור אחד משני וינדוסים. איך אני משאיר רק אחד ואת השני אנוכי מוחק?

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  10. לפני יומיים קניתי מצלמה והתקנתי אותה במחשב ועבדה בצורה מצויינת , הכל היה טוב ויפה , עד שרציתי להיכנס לאנטרנט ולגלוש (יש לי מודם usb ) אז לא הייתה התקשרות , הוציאתי את הכבל של המצלמה מהמחשב , אז יכולתי לגלוש , ואני חושב שיש כאן התנגשות בין המצלמה לבין המודם , ואני מבקש פתרון לבעייה הזו .......ותודה

11. הבחנתי אתמול שהאיקון של המחשב שלי השתנה למשהו מוזר ניסיתי לשנות אותו בחזרה למקורי וזה לא עבד מה זה יכול להיות?

• 8 תגובות
    • 710 צפיות
  12. Started by shimon23,

שלום הפעלתי את תוכנת ה msconfig וגיליתי שבכרטיסיית ה startup מופיע msblast.exe, האם זה מעיד על הדבקה בוירוס? יש לציין שמעולם לא נדבקתי(לפי ידיעתי) בוירוס כי התקנתי את ה patch של מיקרוסופט לפני שהוא התפרץ, האם אני צריך למחוק קובץ זה ?

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  13. התקנתי כרגע וינדוס ויסטה, וכאשר אני הולך להגדרות המערכת כתוב לי 32BIT OPERATION SYSTEM האם יש איזה דרייבר שצריך להתקין כדי לאפשר לויסטה לעבוד ב 64 ביט עם מעבד תומך? תודה!

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  14. או שמא יש דרך אחרת להתחמק מזה בכל אופן מניסיון שלי כאשר מחליפים לוח , הסיכויים שה- windows יעלה יציב , קלושים למדי וצריך להתקין מחדש

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  15. Started by canti,

זה המפרט שלי X1600 PRO 512 D 2.8 DDR2 512*2 זה שהמחשב שלי יחזיק את המערכת אני יודע,אבל אני אצליח להריץ איתה את המשחקים שלי? אני לא חיית גרפיקה ולא משחק משחקים יותר כבדים מHEROES5,NFSC,PRO6 ... ויש בהתקנה הרבה גירסאות שאפשר להתקין .(אולטימטיבי,ביתי בסיסי,ביתי מתקדם) איזה מהם מומלץ לי להתקין?

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  16. Started by 3d7,

יש לי Windows Vista Ultimate x64. פתאום (כנראה אחרי אחד העדכונים האחרונים), יש לי סמל של מגן עם לוגו של Windows על אייקונים של קבצי התקנה, ומשום מה אני לא יכול לערוך ולשמור קבצי טקסט קיימים באמצעות Notepad, וגם לא באמצעות תוכנות עריכת טקסט אחרות. יש לי קבצי טקסט בשורש של מחיצה E שאני מצליח לערוך ולשמור אותם אחרי שהעברתי אותם ל"E:\My Documents". אבל, יש לי עוד קבצים ב"E:\My Downloads" שאני לא יכול לשמור גם אחרי שהעברתי אותם ל"E:\My Documents". בדקתי, והUAC אצלי מכובה. מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  17. Started by gabi21,

שלום לכולם רציתי לדעת אם יש דרך להפוך מערכת הפעלה כל שהיא של WINDOWS כולל השרתים שלהם ל GATEWAY הכוונה אם השירות הזה כבר קיים באחת ממערכות ההפעלה של מיקרוסופט ואך אני עושה זאת ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  18. Started by wewe1,

אני מעוניין לשדרג את המעבד אצלי במערכת,ומותקן אצלי ווינדוס OEM חוקי לחלוטין שעבר אקטיבציה ומוריד עידכונים באופן סדיר. השאלה שלי היא אחרי שאני יחליף מעבד במערכת וכמובן יפרמט (האם חובה לפרמט אחרי החלפת מעבד?),האם אוכל להתקין את XP עם הרשיון שלו.

• 8 תגובות
    • 710 צפיות
  19. Started by d1zzy,

אני עתיד לקנות בזמן הקרוב מחשב נייד של Lenovo דגם T61. אני מעוניין במערכת הפעלה ויסטה. על ההום פרימיום אני לא מוכן להסתכל. רוב הדגמים האחרים מגיעים עם Vista Business (מעט מאוד עם אולטימייט, ונראה לי שזה מייקר את המחשב בצורה רצינית). שאלתי היא האם בויסטה ביזנס יש אפשרות לשנות ממשק לעברית, או שהדבר קיים רק בULTIMATE (וENTERPRISE שלא מגיעה עם ניידים של לנובו לפי מה שראיתי)? יש לציין שעם המחשב אני לא מקבל דיסק התקנה של הויסטה (קיימת רק מחיצה נסתרת)... תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  20. הי היום נתתי את ההארדיסק שעליו היה מותקן לי הWINDOWS למימוש אחריות בKSP. בנתיים אני עובד על מערכת לינוקס ואני רוצה להתקין XP על הארדיסק 160 GB SATA שיש לי (NTFS שיש בו רק גיבויים). על הכונן שבו אני רוצה להתקין WINDOWS קיימים כל הגיבויים שלי ואני לא רוצה לפרמט אותם בשום אופן. כשאני מנסה להתקין עליו WINDOWS אני מקבל את ההודעה הבאה בהתקנה - "This disk does not contain a windows XP-compatible partition" - הוא רוצה בקיצור שאני אפרמט את המחיצה הזו, או שאשתמש באחרת (שאין לי, כל השאר הם של LINUX) איך אני יכול לתקן את זה? אני רוצה להתקין WINDOWS על הכונן הזה (יש 9GB פנויים שם) ואין שום סיבה שאני לא אוכל להתקין את זה שם. כבר לא מעט פעמים התקנתי WINDOWS על כונן שכבר היו בו קבצים בל…

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  21. שלום שוב אני הפעלתי אצלי את המערכת של הווינדוס ארו אבל אני לא יודע איך להפעיל את החלונות הזזים שאפשר לראות כל אחד (זה משהו עם SHIFT). האם מישהו יודע איך עושים את זה?

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  22. אני זוכר נתנו פה פעם מדריך אבל אני לא מוצא!

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  23. Started by napo,

אני פותח את הווינדוס ועולה ה wallpaper אבל לא מופיע אחכ כלום. ניסיתי להעלות גם בעזרת last working configuration אבל זה לא עזר . המסך פשוט נשאר ריק . אין אייקונים . אין bar בתחתית וכו' יש למישהו רעיון ???? תודה

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  24. היום ברוב חוכמתי החלטלתי לנקות את הרסגטרי בעזרת התוכנה minisdp ולעשות tweek של UTM שאמור הלאיץ את האיטנרנט קיצר זה דפק לי לגמרי תאינטרט ולא יכולתי להתחבר לאף מקום אז מזל שאתמול היה system point איזה מזל קיצר שחרזרתי לנקודה הזותי ועכשיו אחרי השחזור הופעיו לי 2 תיקות msi.config בכול כונן c ו d האם אפשר למחוק אותם ? מהם התיקות האלה ? תודה

• 2 תגובות
    • 710 צפיות

דיונים חדשים בפורומים