Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
אני מתכוון שהוא על ALWAYS ON TOP הוא שחור כזה אני רוצה שהוא ישתלב עם הרקע של הדקסטופ יש אפשרות? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום ביטלתי כמה תכנות שלא יעלו לי עם הפעלת המחשב דרך msconfig ועכשיו חלקם אפילו כבר לא מותקנים לי על המחשב וזה מעצבן אותי שהרשימה די ארוכה... אז השאלה שלי יש דרך למחוק את השמות של התהליכים משם? שישארו לי רק התהליכים שאני רוצה? תודה מראש (מצורפת תמונה למה אני מתקוון) [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש לי בעיה-לוינדווס שלי לוקח הרבה זמן עד שהוא נכבה.. זה התיל מיום חמישי,שהתקנתי כרטיס מסך חדש שקניתי והתקנתי את הדרייברים שלו במקום הקודמים...לוקח לו מלא זמן לשמור את ההגדרות של המשתמש שלי ואז הוא מכבה-וזאת לעומת קודם,שהוא היה נכבה בשניה... יכול להיות שזאת בעיה של הדריברים?
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ושמתי בו WINDOWS XP32 ועכשיו כל פעם שאני מפעיל את האתר GAMER.CO.IL הדפדפן קורס ורושם שיש בעיה בקרנל בדקתי גם את הדפדפן מוזילה וגם את האקפלורר זה קורה לי גם בהתקנות של משחקים בלי סוף למה זה ככה? אני משתגע כבר מה עושים ? תודה
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
יש כמה סוגי מערכות xp ואני לא יודע כל כך מה הכי טובה למשחקים ובכלל יש את: win xp home oem 461 שקל win xp home+ sp2 oem 461 שקל win xp pro oem 750 שקל win xp pro+ sp2 oem 750 שקל
-
- 7 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום אני עובד על Windows XP Proffesional מחשב ישן שמריץ 128RAM. עכשיו אני התקנתי את הכלי Microsoft Virtual for pc שמאפשר לדמות ריבוי מערכות הפעלה במקביל (עם כוננים קשיחים ווירטואלים). התקנתי שם Windows 95 והקצאתי לו 32MB . התקנתי WIndows 2000 PRO והקצאתי 40MB . עכשיו אני מנסה להוריד את המערכת שהציעו כאן בעבר "Windows FreeStyle!" הנקראת XSOS-V2.0 וניתנת להורדה חינם מhttp://www.nnstep.com . אך כשאני מריץ את קובץ הISO הוא מגיע להתקנה ואומר לי : '' יש שגיאה בשורה 14 בתיקייה I386\" אשמח לדעת מה זאת המערכת הפעלה הזאת ,האם Microsoft עזרו בפיתוחה, וקובץ חלופי אחר להורדה תקין בבקשה . שבת שלום! רפאל
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום רב, במשך יומיים שלמים לקח לתוכנה PerfectDisk לבצע איחוי של 70% לערך באחד מהדיסקים החיצוניים שלי. לפתע, אתמול בערב קיבלתי הודעה של WINDOWS UPDATE לפיה התבצע עדכון, ולכן עליי להפעיל מחדש את המחשב. מאחר ולא רציתי לעשות זאת עד אשר תהליך האיחוי יסתיים, חיפשתי דרך לבטל את העדכון, אבל לא מצאתי. הדבר היחיד שהצלחתי לעשות זה לדחות את ההפעלה מחדש ב-4 שעות. לאכזבתי הרבה, כאשר התעוררתי בבוקר, גילתי שהמחשב ביצע RESTART באופן עצמאי. לאחר מכן בדקתי את המצב בתוכנת האיחוי וגילתי שהתהליך הושעה. ניסיתי לחדש את התהליך באמצעות לחיצה על RESUME, אבל כל הניסיונות שלי לחדש את תהליך האיחוי עלו בתוהו. לפיכך השאלות שלי הן כדלקמן: 1. למקרה ששוב אתקל במצב דומה לזה שתיארתי כאן, כיצד ניתן להימנע מ-R…
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום, אתמול הפעלתי Ad Aware אצל חבר לאחר שראיתי שהמחשב לא זז עם המון רוגלה וCPU על 100. הוא מצא 550 ומחק אותם. לאחר מכן עשיתי ריסטרט וכשהווינוז הגיע למסך בחירת משתמש ( יש רק משתמש אחד ) הוא התחבר והתנתק אוטומטית. עם כל לחיצה על ה-USER לשם כניסה, הוא מתחיל להכנס ומייד יוצא חזרה למסך בחירת משתמש. עשיתי ריסטרט ואז הוא נתקע שעות על הבוט עוד ריסטרט, והמחשב אומר ( ברגע שהוא מגיע לקריאה מכונן קשיח ) :" operation system failure " וכך הוא נשאר. מה גורם לכך? פירמוט ניתן לביצוע, אך הקבצים בכונן חשובים, האם הם ניזוקו והאם יש דרך להציל אותם ( על ידי תיקון ווינדוס מהדיסק או משהו בסגנון ) ? תודה מראש, בן.
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
-
טוב אני ממש לא ידעתי איפה לשים את זה וזאת גם בעיה קטנה מאוד כי היא לא ממש מפריעה לתפקוד אבל אני מצליח לתקן אותה רק אם אני מפעיל מחדש את המחשב.. וגם אין לי מושג איך היא קוראת.. פתאום אני בודק שם וזה מה שרואים.. בהתחלה זה בסדר. הנה תיאור בתמונה: הסמן היה על הווינאמפ.. מישהו יודע איך פותרים את הבעיה הזאת? תודה!
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בדחיפות ... חבר בא אלי לגבות את הH.D שלו ואנחנו לא מצליחים לגשת לספריות שעל הדסקטופ שלו כנראה בגלל שהוא משתמש בסיסמא עם USERNAME תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
לפני שבועיים בערך המחשב שלי התחיל לקפוא בזמנים רנדומליים (בד"כ שאני גולש באינטרנט שומע מוזיקה וכו) בכל מקרה, ניתחתי את אחת מקבצי הDMP שהמחשב יצר לאחר מאחת הפעמים וזה מה שקיבלתי: http://rapidshare.com/files/69191185/DMP.txt.html אני מבין שהבעיה כביכול ב atapi.sys, איך אני מטפל בזה? נ.ב. הרצתי memtest לא מזמן ככה שלא נראה לי שזה קשור לזיכרון תודה!
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
-
שלום . אני במחשב השני באמצע התקנה וכל הזמן קופץ לי החלון הזה : http://moshe121.root.co.il/PC050205.JPG לא מפסיק ואם אני לןחץ לא זה חוזר ושוב לא ואז זה נתקע ומראה מסך שחור ואם אני לוחץ כן זה גם מראה .. לא יודע מזה ? תעזרו לי .. תודה רבה .
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אהלן, נדפקו לי כל הפונטים בווינדוס. זה התחיל אחרי שהסרתי את המשחק Left 4 Dead. עכשיו כל הפונטים מודגשים נורא ובפיירפוקס לדוגמה פונטים בעברית תמיד נוטים הצידה :\ ניסיתי לשחק עם ה-Themes ואפילו להחזיר לממשק Aero וחזרה לרגיל, אבל שום דבר לא עוזר. תמונה להמחשה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
שמתי לב שהסרטים שאני רואה על ה-Xפ נראים הרבה יותר טוב מאשר על הויסטה. אגב יש לי כרטיס מסך מהדור החדש ואני מתכוון כמובן לאותו מחשב ועל אותו המסך. זה פשוט הבדל ברור לעין. מישהו גם שם לב לזה ?
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
המפרט שלי בצד. רציתי לדעת אם הוויסטה יעבוד אצלי טוב ולא יתקע.. תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 656 צפיות
-
-
איך משנים ב-Windows 2000 את הרוחב של הפאנל השמאלי במחשב שלי ובתיקיות, באמצעות ה-Registry?
-
- 6 תגובות
- 656 צפיות
-
-
איך אני מגיע לחלון הזה שאני מחליט בו לאיזה יוזר יכנס הWINDIWS כשהוא נדלק... אני זוכר שזה הועלה פה כבר, ניסיתי לחפש אבל לא מצאתי, אני זוכר שזה משהו דרך RUN.. תודה
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
אני כרגע אחרי פורמט ויש לי שתי משימות שלוקחות את כל הCPU Smc.exe taskmgr.exe מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום, שאני מעלה את המחשב מופיע לי מסך שבוא אני צריך לבחור באיזה USER להיכנס ל-VISTA איך אני מבטל את זה, אני רוצה שהוא ייכנס ישר ל-VISTA מוגדרים אצלי ה-USER שלי שיש לו זכויות ADMIN וה-USER של ADMIN שה-VISTA יוצר תודה
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
זה כותב לי שאני ילחץ על מקש כלשהו כדי להמשיך אחרי שאני לוחץ על מקש כלשהו זה מתחיל ליכתוב לי הרבה G מה לעשות מישהו? אני לא מצליח כלום
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בשיתוף תיקיות של WIN7 לא מעט. האם יש דרך לשתף תיקייה מסויימת עם כולם בהרשאת קריאה בלבד, אבל עבור מחשב ספציפי (שלי) בהרשאת קריאה וכתיבה? אני מעדיף לעשות את זה דרך הממשק של WIN ולא בהתקנת תוכנה ייעודית
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
ההודעה הראשונה גורמת לאינטרנט שלי לקרוס ובחייגן רשום לי קישורית מוגבלת או חסרה ורק הפעלה מחדש פותרת את זה לזמן מוגבל וגם במראה של הוינדוס הכל משתבש וההודעה השניה אני לא יכול להפעיל מולטימדיה (קול וסרטונים) פירמטתי התקנתי דרייברים מחדש עידכונים הכל מה יכולות להיות הבעיות האלה ?
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש משחקים במספר שפות, ולפי מה שהבנתי המשחק בודק משהו בוינדוס ולפי זה בוחר שפה
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-