Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש את התוכנה בנרות ועדיין לא מצאתי תוכנה.. אם משהו מכיר תוכנה ויכול לעזור התודות מראש. מדובר בכרטיס ATi Radeon 9700 Pro + Avi 128MB דרייבר האחרון המעודכן כולל קטלייסט.
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והתקינו לי עליו XP . כאשר אני בא להוריד עידכונים אני לא מצליח להוריד והוא כותב שהמס"ד לא נכון (של התוכנה). כנראה שמכרו לי תוכנה לא חוקית... יש דרך לעקוף זאת? - המחשב לא מתקין לי את ה USB 2 בגלל זה. (אני חושב).
-
טוב יש לי כמה שאלות: איזה תוכנה נותנת אפשרויות טובות של tweak ל windows 2000? האם יש תוכנה שנותנת ל windows 2000 מראה של windows xp (אני מתכוון taskbar כחול, start ירוק...) איזו מערכת הפעלה הכי יציבה מבין הבאות: windows 98se או windows 2000? האם windows 2000 מאפשר לשחק במשחקים כמו windows 98 ו windows xp (ב windows nt אי אפשר לשחק במשחקים..)?
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אז ככה... לא יודע מה קרה... אני מדליק היום תמחשב פתאום הוא מתחיל להקפיץ לי את החלון "חיפוש" עשרות פעמים,וזה לא מפסיק ואני לא יודע מה לעשות... מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אני עובד עם XP PRO ופתאום, משום מה, אין לי יותר תצוגה של תוכנות/משימות פעילות למטה באמצע (לא מדובר על האייקונים מימין או משמאל). אני לא יכול לעבור בין הדברים הפתוחים בלי להכנס לTASK MANAGER וזה מציק לאללה. ניסיתי לשחק עם הקו המקווקו ולהזיזו ימינה/שמאלה - לשם הרחבת התצוגה או הצרתה- אבל אין ליישומים הפתוחים כל זכר. מה עושים? איך זה נוצר?
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש לי הרד דיסק של IBM שהיה מותקן עליו בעבר ווינדוס 98 SE. עכשיו,הווינדוס הזה דפוק ואי אפשר להשתמש בו. (העכבר שם לא מופיע,חסרים קבצים,וכו') עכשיו,עשיתי לאותו ההרד דיסק פורמט מלא. של שתי הכוננים. עכשיו,אני רוצה להתקין עליו 98 מחדש. אחרי ההתקנה,כשהוא מתכונן להפעלת הווינדוס מחדש,אני רואה שפתאום יש לו את ה "עיצוב" של הווינדוס הקודם! כאילו,אותו גופן דפוק שהתקנתי פעם,עם אותם הצבעים. (ואין עכבר..) וזה עוד אחרי שעשיתי פורמט! עזרה בבקשה..
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני מטופל בדיסק בעייתי כרגע שדורש כל פעם באתחול חלונות לעשות בדיקת מחיצות בתהליך שאתם ודאי מכירים, תהליך שבמקרה הנ"ל מאד לא רצוי וגוזל זמן מבחינתי. האם ואיך ניתן לבטל את ההוראה לביצוע הבדיקה הזו? ד"א, יודע שניתן לבטל את הבדיקה במספר שניות התראה אבל אני מעוניין לבטל את הבדיקה כליל. בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חבר'ה אם כונן הסי-די נפתח מעצמו ופעם גם שמעתי מוסיקה מתנגנת מעצמה(כמעט בטוח - סיכוי קלוש שזה היה פרסומת) אז זה סימן שהשתלטו לי על המחשב,נכון? מה עושים ?
-
- 5 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
כשאני פותח את המחשב אני מקבל מסך Log In - איך אני מבטל אותו? תודה
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם קיימת גרסת תוכנה בעברית/אנגלית win xp pro בארץ עבור מחשבי כף היד הבאים (לפי אתר היצרן הם תומכים בwin xp pro באנגלית): HP I-MATE XDA-II 02 POCKET PC NEC MobilePro 900 Sony CLIE PEG NX73V sony clie peg nx 80v sony clie peg ux 50 sony NX70VDS_A5b (טלפון משולב)hp gsm ipaq h63430 היכן ניתן לרכוש אותה בארץ? האם זוהי גרסה מיוחדת או חלק מ win xp pro עבור מחשב שולחני ? אודה לכם אם מישהו יודע גם את טווח המחירים. תודה מראש אסף
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
כאילו הם מדברים והפה לא זז עם הדיסבור רק אחרי כמה שניות למה זה קורה אין מתקנים את זה ?
-
- 6 תגובות
- 835 צפיות
-
-
לפני כמה זמן התקנתי netlimiter והסרתי רגיל עשיתי ריסטרט למחשב וחיבור שלי היה מוגבל (not connectivity) לא ידעתי מה לעשות בהתחלה התקשרתי לHOT לכבלים אבל ניתקתי עשיתי כמה סריקות של מפתחות רג'יסטרי לא נחוצים וקבצים לא נחוצים עשיתי ריסטרט והאינטרנט עובד אבל מדי פעם אני מקבל lowid באמיול וזה לא בגלל הfirewall רציתי לדעת אם אני יכול לוודא שהכל תקין מבחינת החיבור לאינרנט :-\
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
טוב, יש לי כמה שאלות: 1) האם המעבד 64 ביט של AMD (או זה של אינטל שיצא בקרוב), ינצל את אופציית 64 ביט שיש לו במערכת הפעלה של 32 ביט? 2) האם במערכת הפעלה של 64 ביט, מעבד של 64 ביט יעבוד יותר מהר ויותר טוב? 3) האם במערכת הפעלה של 64 ביט יהיה אפשר להפעיל אפליקציות של 32 ביט, בלי מצב מיוחד (לא בצורה גרועה שה XP מציע...), ובלי להגדיר הגדרות מיוחדות? (במערכת הפעלה של 32 ביט אפליקציות של 16 ביט לא עובדות היטב). 4) מה עדיף: הטכנולגיה של Intel - Hyper Threading , או הטכנולוגיה של AMD - Hyper Transport? למה?(אני יודע מה הם עושים, אני רק רוצה לדעת מה עדיף) תודה.
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
שבת שלו ם לכם אנשים. אני עובד עם מערכת ההפעלה Win Xp SP2. יש לי בעיה עם מערכת הפעלה זו והיא: כאשר אני נכנס למנהל המסימות => תהליכים, אני רואה שיש תהליך של system והשם שלו לא פעיל אבל הcpu שלו נע בין 90 ל99 והשימוש בזכרון רק 21K. בנוסף כאשר הרצתי תוכנה מסוימת להפיכת שיר מדיסק לקובץ MP3 המחשב עבד באיטיות לא רגילה. (מפרט המחשב מופיע בחתימתי) אשמח אם תעזרו לי בנושא זה... בתודה מראש אלדד כהן. ;D ;D
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
יש לי מחשב חדש, הפירוט רשום למטה... התקנתי לו Windows XP - Home Edition, זה מה שיש לי (אני יודע ש- Pro יותר טוב)... מאז שהתקנתי את ה- Windows יש המון בעיות... אני רוצה לפרמט שוב, אך בצורה נכונה... הבנתי שיש וירוסים שלא יורדים בפירמוט רגיל, משהוא שקשור לחלוקה מחדש של הדיסק הקשיח... אם תוכלו להדריך אותי בפרמוט נכון + התחברות בטוחה לאינטרנט אני יודה לכם... יש לי גם אנטי וירוס נורטון 2004. הבעיה העיקרית היא וירוסים + SpyWare. בעיות נוספות: המחשב לא מצליח להכבות כאשר אני מחובר לאינטרנט אם אני מתקין SP2 אני בכלל לא מצליח להתחבר לאינטרנט... תודה מראש, שי ויצמן
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
איזה מקודדים אני צריך ?
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח דרייב (כונן\דיסקת אני לא יודע איך קוראים לזה) חדש (D) בשביל שכל המשחקים לא יתבלגנו עם הויינדוס... איך עושים פעולה זאת והאם זה בכלל אפשרי או שעושים את זה בזמן פירמוט? תודה מראש. slim_shady.
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני יודע שיש אפשרות לתכנת את הרגיסטרי ככה שהמחשב יעבוד הרבה יותר טוב. מישהו יכול לתת לי על זה עוד פרטים?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, הורדתי מהאתר של מייקרוסופט את גרסת ה-64 הנסיונית של XP, אבל מכיוון שהיא נסיונית ברמות...היא לא באמת מאפשרת לי לראות שיפור כלשהו בביצועים מצד שני, קיימת היום בשוק מערכת הפעלה של WINDOWS שתומכת ב-64 והיא ה SERVER 2003. מישהו מכיר את הגרסא ויכול להסביר עליה קצת? מבחינת ת שימוש במחשב ביתי, ומבחינת התמיכה ב-64 (האם מדובר במעבדי ITANIUM למיניהם או גם באלו של AMD?) תודה מראש שחר
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
מה קורה אחים שלי אני חייב עזרה לא ידעתי באיזה נושא לכתוב אבל פה נראה לי הכי הגיוני תראו אני צריך איזה שהיא דרך לפרוץ מסנגיר זאת אומרת שאני יוכל לראות איזה מישהי כשהיא מחוברת עם מי היא מתכתבת ומה הם כותבים זה ממש חשוב אני לא רוצה לפרט למה אבל זה באמת חשוב אני ממש יעריך את אלו שיעזרו לי באיזה דרך שהיא לא משנה איך תודה מראש יגאל
-
- 6 תגובות
- 949 צפיות
-
-
התקנתי את הוינדוס בלי שם משתמש כי לא רציתי והוא מחייב אותי לכתוב סיסמא . המבין יבין
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לדעת כיצד אוכל להשתמש ב Recovery Console של דיסק ההתקנה של וינדוס. איזה פקודות יש ואיזה קבצים משמשים למה... תודה מראש סתו
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
מקווה שתוכלו לעזור לי מאחר ואין לי שמץ של מושג מאיפה להתחיל לחפש ומה לחפש. במקרה השבוע שמתי לב שכשאני רושם מכתב ארוך מאוד [מלל רב] ואני שולח אותו הסוף של המכתב נקטע ובמקום זה מופיע משהו כמו: "מקווה שתוכל לעז=" הכוונה היא כמובן לסימן ה-"=", כאשר המשפט המקורי לא מסתיים כאן ואחריו אפילו יכולים להיות משפטים נוספים של המכתב. מקווה שתוכלו לסייע או לכוון אותי היכן לקרוא ולתקן את זה. מידע נוסף לשימושכם: אני משתמש ב-Win XP PRO SP2 ו-Outlook Express 6 בגרסת SP2 כמובן.
-
- 8 תגובות
- 828 צפיות
-
-
יש לי תוכנה שנקראת stylexp אפשר לעשות דרכה שינוי themes ל-windows ולהוסיף כל מני דברים הורדתי theme הוא שינה לי את השולחן עבודה לאיך שיהיה ה-windows longhorn עם כל מני toolbars מיוחדים כאלה החלטתי שאני חוזר למקור. משום מה, התחלף לי האייקון של ה-internet explorer בשולחן עבודה מה-E לציור של תיקייה כמו ב-my documents ניסיתי לעשות הכל כדי להחזיר את זה לאייקון הרגיל הכל חזר לקדמותו יופי, רק האייקון הזה לא מה עושים
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-