Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
תמיד שהייתי לוחץ על תפריט ההתחל שלי היה מופיע תמונה ולידה רשום טקסט והיום שאני לוחץ על התפריט ההתחל לא מופיע תמונה רק הטקסט למה זה..? אני צריך עזרה תודה מראש....!!!
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
יש לי VISTA ULTIMATE עכשיו אחרי כמה שעות שלא נוגעים במחשב הוא נכנס באופן אוטומטי למצב לילה והוא מבצע ניתוק כזה... וכל התוכניות שפועלות לא עובודות בעיקר ההורדות שלי והם מפסיקות עד שאני נוגע במחשב איך אני מבטל תמצב הזה?
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
לפעמים הכמות זכרון שבשימוש אצלי עולה ל 97 אחוז שזה אומר כמעט כל ה 4 גיגה וזה לא וירוס או משהו סרקתי את המחשב ולא מצאתי וירוסים מה זה יכול להיות? בעייה שנייה לפעמים פתאום נוסף לי עוד SVCHOST.EXE לכמות הקיימת ומה ששונה בו זה שהוא תופס בערך 200 מגה ותוקע את כל המחשב עד שלא מפסיקים את התהליך שלו הוא תוקע את המחשב מישהו מכיר את התופעות האלה (זה קרה לי אחרי התקנה נקייה של VISTA SP2 )
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
להתקין ווינדוס אני ידוע לא בעיה. אבל איך אני מפרט כולל מחיקה טוטאלית של כל המידע?
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב קור 2 דו E8400 ו4 ג'יגה זיכרון, אם אני יתקין ווינדווס 32 ביט מה יעבוד לי פחות טוב? אני יודע שרק 3 ג'יגה ראם, אז רק הזיכרון לא יעבוד במלואו או שגם דברים אחרים כמו המעבד???
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לינק לקובץ של הוספת דרייבירים של מיקרוסופוט לווינדוס XP?
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
אני מעדיף לשדרג לוונדווס 8 ולא למחוק את ווידווס 7 ולהתקין מחדש את 8 ,כי יש לי הרבה תוכנות מותקנות במחשב ושמירות של משחקים שאי אפשר לשחזרם. האם עדכון לוונדווס 8 גורם לבעיות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש שהתקינו לי ווינדוס אבל אני רוצה לפרמט מסיבות מסוימות. הורדתי ווינדוס צרבתי את הקובץ של 600 MB והכנסתי לכונן. הפעלתי מחדש את המחשב ולא קורה כלום וסדר האיתחול הוא קודם מהכונן תקליטורים. יש משפט לפני ההפעלה של הווינדוס שכתוב Boot from CDRom משהו כזה אבל לא כתוב ללחוץ על כל כפתור בשביל להתקין וגם לחצתי ולא קורה כלום והווינודס עולה כרגיל. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
שלום. סליחה על הכותרת המורכבת אבל היא מסבירה את מה שקורה לי בדיוק. יש לי לוח אם מבוסס אנפורס 4 A8N פרמיום ובמנהל התקנים כל רכיבי ה ACPI מזוהים תקין.אולם רכיב התוכנה ההיברנט ומצב סטנד ביי אינם מתפקדים כלל.גם המחשב כאשר פותחים את הפלוסבמנהל התקנים מסומן כמחשב ACPI מולטיפרוססור. אשמח לעצות ועזרה. מקווה שהסברתי את הבעיה בצורה נכונה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני עושה : START RUN: DXDIAG אני הולך לSOUND וזה מה שזה כותב: The file smwdm.sys is not digitally signed, which means that it has not been tested by Microsoft's Windows Hardware Quality Labs. You may be able to get a signed driver from the manufacturer of the hardware device. האם זה בעיה רצינית או לא לשים לב לזה? מישהו יודע מה זה אומר?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש ב - WIN XP PRO. האם קיימות לדעתכם הגדרות שניתן לאפיין ב - WINDOWS שבעזרתן ניתן לשפר את פעילות המחשב? ובכלל, מה ניתן לעשות כדי לשפר את הביצועים (מבחינת הגדרות ותוכנות).
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להפעיל מדיה פלייר אני מקבל את השגיאה הבאה: יש למישהו מושג מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
זאת ההודעה שאני מקבל ברגע שאני מנסה להריץ פורמט על ההרד דיסק, זה הרד דיסק שני, יש עליו את התיקיה הישנה של ה Windows. חוץ מזה אין עליו כלום... מחקתי הכל ידנית. ניסיתי להתקין מג'יק פרטישן, אבל הוא לא עובד עם Windows 7 . אין לי מחשב נוסף כאן להעביר אליו את ההרד דיסק. למישהו יש רעיון כלשהו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לפני זמן מה פירמטתי את המחשב שלי, ולאחר מכן התקנתי XP פרופשונל. מאז מסכי הצאטים באף אתר לא עולים לי. ניסיתי להתקיון SP1 אבל הוא מודיע לי חגיגית שמכיוון שה-XP שלי לא מקורי לא ניתן להתקין עליו SP1 הלכתי לאתר של SUN והורדתי את ה- J2RE-1_4_1_02WINDOWS-I586-I ?(שאני לא יודע אפי' מה זה) וגם זה לא עוזר. ראיתי שהשאלה לגבי הנושא כבר נישאלה בעבר, אבל מהתשובות שניתנו לא כ"כ ברור מה אני בדיוק צריך להוריד. ולכן לא יכולתי להיעזר בתשובות הקודמות אשמח אם תתנו לי לינק ישיר בתוספת שם המוצר שאותו אני צריך להוריד. בתודה zodiac
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
שלום יש לי תוכנה ישנה בדוס והיא בעברית אני עובד תחת 2000 PRO . איך אני יכול לראות עברית או להתקין פונטים של עברית שיעבדו תחת דוס ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לנסות את ווינדוס 8. האם אני צפוי להיתקל בבעיות תאימות של דרייברים? או שמדובר באותה מערכת בשינוי אדרת? תודה מראש! [מפרט מחשב בצד]
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי DOK שמכיל כרגע 6 מחיצות ובעתיד יותר, בעיקר של כלי בוט למינהם (HIREN BOOT CD,GPARTED,UBUNTU ועוד) ובנוסף מחיצה גדולה לשמירת קבצי וידאו וכו'. אני לא מעוניין שכל המחיצות יופיעו לי כל פעם שאני מחבר את המחשב כך שלא הגדרתי להן אות כונן (חוץ מלמחיצה הגדולה). הבעיה היא שלפעמים אני מעוניין לגשת למחיצות הנ"ל (לצרכי עידכון וכדומה) ואין לי כח להגדיר אות כונן\ספריית NTFS לקישור המחיצה. האם יש תוכנה (עדיף PORTABLE שתוכל לשבת על המחיצה הנראית) שמאפשרת גישה למחיצות כאלו בWINDOWS? אגב, אם למישהו יש שמץ של מושג האם ניתן לשים יותר מ4 מחיצות ראשיות על התקן אחד ואם כן איך?
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
היי, לאחר 20 דקות עד שעתיים עבודה ללא ריסט תוכן התיקיות פשוט נעלם התיקייה ריקה ,מדובר ברוב התיקיות של כונן D ובמעטים ב:C . לדוגמה סרט שרץ מתוך הכונן עוצר לפתע כי הסרט נעלם לו. משחקים שקורסים פתאום כי התיקייה התאדתה. הכל מסתדר לאחר ריסט, ושוב פעם חוזר לאחר פרק זמן. ערכתי סריקת וירוסים מקיפה, וללא התקדמות. אשמח לעצה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין Win מחדש, וכרגע הH.D מפורמט. אבל בזמן האיתחול מופיע הודעה מוזרה, NTLDR is Missing, ואז המחשב נתקע. זה קורה בידיוק איך שהמחשב אמור להתחל מהדיסק התקנה של הWindows. מה לעזאזל הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
מערכת ההפעלה המקוונת של גוגל זוכה לתמיכה רשמית באפליקציות ממערכת המובייל של החברה, ובמקביל אנחנו מקבלים פרטים על המערכת שעשויה להוות את השילוב המלא בין השתיים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות "קומפיוטר סטיק" של אינטל הכולל מעבד "אינטל אטום" מרובע ליבות במהירות 1.44 GHZ ועם ווינדוס 10. למחשב הזה יש 2GB RAM וזה נשמע לי קצת גבולי... האם הוא יעבוד באופן חלק? האם הוא יתקע כשאני צופה ביוטיוב? איך הוא יעבוד כשאני אעשה עדכונים? מניסיון שלכם, 2GB RAM זה מספיק לצרכי גלישה באינטרנט עם ווינדוס 10? (יוטיוב, פייסבוק ו-YNET)??? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
ערב טוב, אני לא מצליח לכבות את המחשב דרך התחל כיבוי וגם לא לעשות ריסטארט. זה היה קורה לי פעם ב.... אבל עכשיו בכל הפעמים שניסיתי זה לא הגיב.. זה יוצא לי מכל התוכנות ופשוט נשאר בשולחן עבודה ואז אני מכבה דרך הכפתור במארז מישהו יודע מה הבעיה? מדובר בויסטה 32
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מאז ומתמיד אני רגיל פעם ב.. לפרמט את המחשב שלי (בעבר זה היה XP) עם דיסק התקנה. קניתי לפטופ שהגיע עם Windows 7 Home Premuim ואני רוצה לפרמט אותו. השאלה היא איך אני עושה את זה? הבנתי שיש פרטישיין נפרד שמחזיק במערכת ההפעלה... אפשר לסמוך על זה? אין דבר יותר טוב מדיסק פיזית שאתה יודע שיש לך אותו ושהוא תקין. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום פתחתי את ה msconfig וראיתי שעם עליית הווינדוס עולה אצלי קובץ בשם BOKJA.exe שנמצא בספריה של הווינדוס, מישהו יודע מה הקובץ הזה?
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-