עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שמעו אחרי שאני מפעיל את המחשב ומתחבר לאינטרנט קופצים לי כל חמש דקות אתר וזה לא pop up אני בטוח זה פשוט אתר קופץ כאילו אני הפעלתי את ה- explorer אני לא יודע מה לעשות כל מי שיכול לעזור לי בבקשה תעזרו זה משגע !! אני שוקל אולי לפרמט את המחשב כי זאת ברירה האחרוננה אבל אני מעדיף לא לפרמט כי זה סתם כאבי ראש להתקין הכל מהתחלה אז בקשה מי שיכול לעזור שיגיב. 10x תודה וובקשה עזרו

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  2. Started by DoR TnT,

כל פעם שאני מדליק את המחשב אני צריך לחכות כמה שניות עד שאני אומר לו לעשות יותר מאוחר, זה מציק. איך אני מוריד את זה (לXP היו כמה תוכנות מעולות). תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  3. Started by GOGO3,

כונן C לא נפתח והופיעה לי "פתיחה באמצעות..." הבעיה היתה בגלל וירוסAUTO .INF מחקתי אותו והכונן נפתח כרגיל הבעיה היא שכמה דברים עדיין לא עובדים כמו" עזרה ותמיכה" "מרכז האבטחה" דיסקים של DVD קראתי שצריך למחוק עוד כמה קבצים מישהו יודע איזה?

4. Started by amig2,

אני עומד לקנות מחשב עם ויסטה ואני רוצה להבין את ההבדלים. 64 עובד יותר טוב, נכון? core 2 due תומך בו? צריך עוד רכיב חוץ מהמעבד שיתמוך? האם ייתכנו בעיות תאימות עם תוכנות מסויימות בגלל שזה 64 bit? ויש לי שאלה נוספת: האם יש בעיה בחיבור של רשת ביתית כשבמחשב השני יש xp?

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  5. Started by tusik,

שלום לכולם שאלה פשוטה. מכירים את שלושת האופציות המופיעות מיד כשאתם מנחים לעכבר לעמוד יותר משניה על תמונה ? (יש קובץ תמונה מצורף). ובכן , הדבר עולה לי על העצבים. משהו יודע איפה בדיוק יש איזה וי שאני צריך להוסיף או להוריד כדי לבטל את הפונקציה הזו ? בתודה מראש ;D [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 657 צפיות
  6. שאלה ראשונה היא האם מבחינת יציבות המערכת לקחת את הסיכון ולהשתמש בכזה דבר? שאלה שנייה, אם אין לי חומרה מיוחדת שמותאמת לDX10 (המולטימדיה שלי מסתכמת במה שמובנה על הלוח M2A-VM של אסוס), האם זה בכלל יעזור במשהו.

7. Started by shimon23,

כאשר אני לוחץ על כפתור ימני ובוחר בSettings, והולך ל Desktop אני מקבל את הודעת ה error שמצורפת בתמונה. זה די מבאס שאני לא יכול לשחק עם האפשרויות של הרקע, מישהו מכיר את הבעיה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  8. Started by yakir8,

שלום לחבר שלי יש בעיה שאך שהוא מפעיל את המחשב יש את המסך הטעינה וכשהוא מגיעה לשלב של "ברוך הבא" הוא דופק לו ריסט(לא מוצג אפילו ההודעה) ממה זה יכול להיות ומה אפשר לעשות? תודה מראש עריכה: גם מצב בטוח לא פועל

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  9. מאז העדכון האחרון שהוציאו האקספלורר שלי נתקע לפעמים בצורה ממש מעצבנת... הוא נתקע באופן אקראי כאשר אני מרוקן את סל המחזור או עושה קליק ימני על איזה תיקיה בדסקטופ. ברגע שהוא נתקע אני לא יכול להפעיל שום דבר על הדסקטופ, אני יכול רק להזיז את העכבר ולהשתמש בחלונות שכבר נפתוח לפניי שהאקספלורר נתקע. הדבר היחיד שאני יכול לעשות הוא לכבות את המחשב מהכפתור (המחשב נכבה בצורה מסודרת והדרגתית, ולא במכה אחת). או להפעיל את הטאסק מנג'ר מראש, ואחריי שהאקספלורר נתקע לסגור אותו ולהפעיל מחדש. שמעתי גם שלהרבה אנשים שעדכנו את המחשב באותו העדכון יש בעיות, אבל הפתרונות שהם הציעו לא עזרו לי. מישהו יכול לעזור לי? יש דרך שאפשר לתקן את האקספלורר?

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  10. קורה לפעמים שאני פותח למשל את computer והמחשב מראה שהוא מחפש ומחפש .. האם מישהו נחשף לתופעה הזו ?

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  11. מצורפת תמונה. כשאני לוחץ קליק ימני על קובץ מוסיקה נפתח לי התפריט המצורף. אין לי צורך בכולו ואני מעוניין להסיר חלק מהאפשרויות שם. איך אפשר לעשות את זה? דרך אגב: הייתי שמח אם היה אפשר לעשות אותו כנ"ל גם בתפריט-קליק-ימני של סוגי קבצים אחרים. אנא עזרתכם. HF [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  12. Started by shahaf14,

המחשב שלי מגיע היום ואני רוצה לדעת איזה windows לקנות ולהתקין הhome יותר זול וזה אבל כסף לא ממש משנה לי העיקר מה יותר טוב למשחקים?

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  13. Started by maors3,

יש לי XP PRO באנגלית איך הופכים אותה לעיברית? תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  14. Started by RayZ,

ישנם דפי אינטרנט שאני רואה כל הזמן בג'יבריש ואני צריך להעביר את הקידוד לעיברית מחדש. מה אני עושה עם זה? נמאס בכל פעם לשנות קידוד..

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  15. Started by itamariluz,

התקנתי SP3 בגלל שצריך את זה לGTA IV ולקראת סוף ההתקנה הייתה שגיאה: איך אפשר לסדר את זה?

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  16. אני יודע שיש המון דברים שמשפיעים, אבל אולי מישהו שמבין בנושא יכול לרכז את כולם? אני מנסה בכל דרך להוריד את זמן ה-START-UP של המחשב אך לא מצליח. מישהו יכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  17. Started by adirnasri,

רציתי לרשום פקודה cmd עכשיו הוא רושם לי משהו שנחסמה האפשרות משהו מאוד מוזר ואני לא מתעסק אם כל הדברים האלה מה אני יכול לעשות ?! הנה מה שהוא אומר : http://img64.imageshack.us/my.php?image=1489150614971492wp4.jpg תודה מראש :-*

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  18. בעיה מוזרה מאוד: בעת כניסה לתיקיית Games תחת כונן D יש קפיאה של משהו כמו 3 שניות ורק אז ווינודס נכנס אליה. כניסה לכל תיקייה אחרת במחשב (גם לתיקיות עמוסות בקבצים גדולים) מתבצעת מיידית כמו בכל מחשב נורמלי. מפרט המחשב הוא: Pentium 4 3.4Ghz 2X256mb ddr2 400mhz GeForce 6600Gti 128mb Windows XP SP2 english יש למישהו רעיון מה גורם לתופעה הזאת? ???

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  19. Started by rach75,

צהרים טובים לכולם לא יודעת מה קרה למחשב הנייח שלי ( אני עובדת בנייד כרגע) יש לו סיסמא אני מכניסה את הסיסמא הוא מראה כאילו הוא מכניס אותי (רושם את השם שלי ) ואז נפתח המסך של הדסקטופ אולם בלי שום איקון עליו מכל האיקונים שיש לי ואז נפתחת שוב התיבה שמבקשת להכניס סיסמא ואז אם אני מכניסה סיסמא שוב דסקטופ ריק רק עם תמונת הריקה ופותח לי את התיבה שמבקשת סיסמא מה קורה פה ? הסיסמא למחשב היא שלו ש אותיות בעברית בדקתי קפס לוק ושאני בעברית אבל שוב הוא מכניס הסיסמא מקבל אותה רושם לי כמה מילים יש לי אבל כשאני מקליקה על השם שלי להכנס למחשב רואים כאמור את תמונת הרקע בלי איקונים ואז מיד שוב מבקש סיסמא אשמח לעזרה לא ברור לי מה נסגר עם המחשב הזה זה מחשב עם וינדוס XP . תודה מראש והמשך שב…

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  20. מותקן אצלי במחשב ווינדווס XP, פעם אחרונה שהוא עשה בעיות היה לפני יותר מחצי שנה ז"א הפירמוט האחרון היה לפני קצת יותר מחצי שנה, זאת אותה הבעיה כמו אז, רק שאז לא היה לי כוח להתעסק עם זה ופשוט פירמטתי ועכשיו אני רוצה לבדוק אם יש דרך אחרת לסדר אותו. אז ככה, באיזשהו שלב לפני כמה ימים הווינדווס פשוט התחיל לעבוד לאט בטירוף, במסך טעינה של הווידווס (זה שיש את הסמל ומן טעינה כזאת) הוא נמצא בערך דקה-דקה וחצי. והוא פשוט עובד נורא לאט, אי אפשר להפעיל כל מיני דברים במקביל כמו בד"כ, משחקים עובדים גרוע מאוד, סרטים בקושי עובדים, שלא נדבר על סרטי HD... מה יכולה להיות הבעיה? ואיך אפשר לסדר אותה מבלי לפרמט? אם אפשר.. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 657 צפיות
  21. לכל מי ששאל ורוצה לשדרג (אם כי ה KEY הישן של ה 32 לא יהיה תקף יותר): https://microsoft.productorder.com/clientx64/default.aspx

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  22. Started by hagay,

היי קניתי אתמול את המחשב כף יד MIO A201 עם המערכת ההפעלה גירסא 5 , עכשיו רציתי לדעת במערכת-זיכרון רשום של שיש שני סוגים של זיכרון : זיכרון תוכניות ששם יש לי 52 מגה בייט וזיכרון איכסון ששם יש לי 23 מגה בייט. רציתי לדעת אם אני יכול להגדיר כמה זיכרון הולך לתוכניות וכמה לאחסון? כי אני רוצה להעביר תוכנה ששוקלת 28 מגה וזה לא נותן לי כי בזכרון אחסון יש לי רק 23 מגה. מישהו יודע איך אפשר?

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  23. Started by peripushkin,

התקנתי וינדוז 7 64bit ובא לי להתקין משחק שהוא לא 64ביט בכונן אחר מהכונן של הוינדוז בגלל המקום בכונן האחר. האם אני יכול לעשות זאת? והאם אפשר סתם בתיקייה או שצריך לקרוא לה בשם של התיקייה של התוכנות בכונן של הווינדוז עם הX86?

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  24. הכותרת אומרת הכל [attachment deleted by admin]

25. לאחר שהייתי צריך לפרמט לפני כמה ימים ונתקעתי בלי דיסק של אקס פי באנגלית התקנתי בעברית אני פשוט לא יכול להסתדר עם זה העברית משגעת אותי וכבר התקנתי די הרבה דברים וממש אין לי ראש להכנס לזה שוב אז חשבתי אולי יש תוסף כזה כמו שהופכים מאנגלית לעברית אז שעושה ההפך מישהו מכיר את דבר כזה?< זה קיים בכלל? נ"ב כבר ניסיתי להתקין את התוסף בעברית כדי לראות אולי הוא יכול להפוך לאנגלית אבל הוא זרק אותי בתחילת ההתקנה החוצה ואמר לי שיש לי כבר עברית תודה מראש לכולם

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.