Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
כאשר אני מבצע עדכון של של הויינדוס אני מקבל המלצה לעדכון של realtek semi conductor אך כאשר אני מאשר אני מקבל הודעה על שגיאה code 80070436 מה זה אומר ?
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
קראתי בכמה אתרים והבנתי שאין לך כך תשובה חד משמעית. תקנו אותי אם אני טועה. 1.פי 1.5 מהראם (לא מומלץ לבטל אותו גם כשיש לך 2 גיגה זיכרון ואף יותר). 2.מומלץ להקצות את הזיכרון הוירטואלי בinitial size ובmax size בגודל שווה. 3.במידה ויש hd פיסי אחד ושתי מחיצות לוגיות מומלץ להגדיר אותו במיקום של המחיצה הלוגית של הוינדוס. 4.במידה ויש שני hd פיסיים מומלץ למקם אותו בhd פיסי השני ( זה שלא שייך לוינדוס). יש לי 2 hd פיסיים במחשב וג'יגה זיכרון. הגדרתי אותו בhd הפיסי השני וגודל שהקציתי הוא 1536mb בinitial size ובmax size באופן שווה. האם לדעתכם זה ההגדרה האופטימלית בשבילי ?
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
כתבה מY-NET על המערכת: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3548778,00.html
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום !! ביצעתי כבר הרבה התקנות של WIN XP PRO אך בתופעה כזו עדיין לא נתקלתי. יש לי מחשב INTEL CELERON 667MHZ 128MB .אין שום חומרה נוספת שמחוברת ללוח אם למעט עכבר ומקלדת המחוברים ב-PS\2 ומסך המחובר ליציאת VGA . על המחשב כבר היתה מותקנת מערכת XP PRO אך מאחר וההרדיסק התקלקל נאלצתי לקנות הרדיסק חדש ולהתקין הכל מחדש. אני מכניס את הדיסק של ווינדוז לכונן סי די רום.ה-SETUP עולה כרגיל.אני מבצע פירמוט ב- NTFS וההתקנה ממשיכה כרגיל ללא כל בעיות ומעתיקה קבצים לההרדיסק.בסוף שלב זה,תוכנית ההתקנה מבצעת איתחול אוטומטי.המחשב מאותחל ומבצע איתחול דרך ההרדיסק.המסך השחור עם הלוגו של ווינדוז עולה למספר שניות ונעלם ומופיע מסך שחור.ההרדיסק ממשיך להראות פעילות לעוד כ-4 דקות(המסך עדיין שחור) …
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני עובד עם XP PRO ופתאום, משום מה, אין לי יותר תצוגה של תוכנות/משימות פעילות למטה באמצע (לא מדובר על האייקונים מימין או משמאל). אני לא יכול לעבור בין הדברים הפתוחים בלי להכנס לTASK MANAGER וזה מציק לאללה. ניסיתי לשחק עם הקו המקווקו ולהזיזו ימינה/שמאלה - לשם הרחבת התצוגה או הצרתה- אבל אין ליישומים הפתוחים כל זכר. מה עושים? איך זה נוצר?
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
מתי ש מזיניםשם משתמש ו סיסמה מערכת מבעצת עליה זמן ארוך מאוד
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
המערכת הפעלה המותקנת במחשב היא Winxp - SP2. המחשב עצמו עובד בסדר גמור וללא בעיות, וגם ה- Restart בסופו של דבר מתבצע, אבל במהלכו מופיעה ההודעה. אין לי מושג במה מדובר. - ה- System Restore מבוטל וחוץ מזה אני לא מתכוון להשתמש בו. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
בשביל לעשות התקנה על התקנה בוינדוס xp פרופישונאל אני מכניס את הדיסק ואחר כך לאן ניכניסים לאיזה אפשרות בבקשה עזרה................
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום, שאני מעלה את המחשב מופיע לי מסך שבוא אני צריך לבחור באיזה USER להיכנס ל-VISTA איך אני מבטל את זה, אני רוצה שהוא ייכנס ישר ל-VISTA מוגדרים אצלי ה-USER שלי שיש לו זכויות ADMIN וה-USER של ADMIN שה-VISTA יוצר תודה
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת, האם גרסת החלונות של ויסטה בגרסת האולטימיט כוללת גם את ה32 ביט וגם את ה64 ביט בחבילה אחת? (כלומר בזמן ההתקנה יש אפשרות לבחור בין 32 לבין 64)
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
הייתי רוצה הסבר קצרצר אל הדבר הזה שנקרא Dual Boot. הבנתי את העקרון אבל הייתי רוצה טיפה יותר הסברים, והאם זה בכלל מאיט את המחשב וכו'. (אם אפשר מדריך ברור למי שמתחיל את הDUAL BOOT אם XP) תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
ההודעה שאני מקבל ADWARE:WIN32/WHENU.SAVENOW מה זה אומר, אני אמור להסיר את זה ?
-
- 7 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום, במחשב מוגדרים שלושה משתמשים, ואדמיניסטרטור, רואים את המשתמשים ואפשר להיכנס אליהם אבל לא לאדמיניסטאטור, ואי אפשר לשנות שום דבר.. איך אני נכנס אליו ואיך אני מוצא אותו תודה.
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא המפרט בחתימה.האם אני יכול להריץ ויסטה ואיזה גרסה? מה עליי לשדרג כדי שאוכל להריץ ויסטה בצורה טובה? הגרסה שהוצעה בשבילי ע"י VISTA UPGRADE ADVISOR היא גרסת הביסנס אבל היא הכי נמוכה תכלס כלומר כל הדברים למשתמש הביתי נמצאים בגרסאות היותר מתקדמות לא? הקיצר תנו חוות דעתכם תודה גל
-
- 8 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי xp pro עם sp2 והתקנתי עליו תוספת של עברית. כשאני מנסה להתקין את הקובץ של סקייפ איך שאני מפעיל את קובץ הוא כותב שגיאה : ?????? ??????????? ????????,???????? משהו כזה... נכנסתי מאדמיניסטרטור ושם הוא גם ישר עשה שגיאה וכתב file name folder or syntex error. אני חושב שזה בעייה בוינדוס כי הורדתי שוב את הקובץ ושוב הוא עשה אותה הודעה... במחשבים אחרים הוא התקין לי. ויש מצב שהוא עושה את זה בעוד תוכנות שאני מנסה להתקין... בינתיים התקנתי רק וורד ומסנגר אבל שם הוא התקין... אולי זה משהו עם תמיכה בעברית או משהו? לא יודע אם אתם מכירים איזה פאץ או משהו שמיקרוסופט הוציאו לבעייה או שהבעיה מווכרת לכם תגידו לי בבקשה מה אני עושה?
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
באופן מוזר (פתאום כך), אתרים מסויימים לא עולים לי כמו שצריך, למשל YNET,הבעיה היא שאני מקבל הודעה שטעינת הדף הסתיימה אך אני רואה דף חלק ולבן מול העיניים. (IE6) רעיונות? (לא אני לא אעבור ל מוזילה ושות' )
-
- 7 תגובות
- 672 צפיות
-
-
הבחנתי אתמול שהאיקון של המחשב שלי השתנה למשהו מוזר ניסיתי לשנות אותו בחזרה למקורי וזה לא עבד מה זה יכול להיות?
-
- 8 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לדעת כיצד ניתן בווינדוס לבצע את הדבר הבא: פתיחה של קובץ אחד- תפתח גם קובץ אחר. לדוגמא : אם פתחתי את הצייר (mspaint.exe) , יפתח גם פנקס הרשימות (notepad.exe) . תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי Vista 64bit והוא מזהה לי רק את כרטיס הקול onboard. הכרטיס שהוא לא מזהה גם לא ב- Device Manager הוא Audigy Live SE ביצעתי עדכון והוא עדיין לא מזהה. באתר של Creative אין עדיין דרייבר להורדה ככה שזה גם יורד מהפרק. אשמח אם תעזרו לי. המשך יום נעים.
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי תוכנה מאוד חשובה שלא פועלת כמו שצריך!!!! התוכנה בנויה ל WIN98 ואני צריך לגרום לה לעבוד כמו שצריך ב2000 או XP. הבעיה היא שחלק מהמסכים מתבלבלים ויש הרבה ג'יבריש וחלק מהמסכים עובדים כמו שצריך.... נירא לי שהתוכנה בנויה על בסיס DOS אבל אני לא בטוח... אני חייב עזרה דחוף!!!! מה אתם ממליצים??? EMULATUR/SIMULATOR - מומליצים??? הגדרות/קומפילציה??? מה אפשר לעשות??? בבקשה עזרה..... תודה רבה לכולם....
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
הי המחשב הנייח שלי נדפק למזלי עדיין יש לי את הנייד מאיפה אני מוריד xp pro כדי לצרוב אותו על דיסק כדי להתקין אותו במחשב הנייח? עזרה בבקשה
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אחרי שהמחשב נדלק וחרי הטעינה של xp שומעים את הצלילי של ההתחלה אבל לא רואים כלום הבעיה התחילה שניסיתי להפעיל את המחשב במצב dos אז עשיתי ריסטרט ולחצתי על f8 אבל לא היה שם לבחור להפעיל אותו בדוס אז בחרתי ב enable vga mode ומאז התחילה הבעיה מה עושים ???
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב עם ויסטה ואני רוצה להבין את ההבדלים. 64 עובד יותר טוב, נכון? core 2 due תומך בו? צריך עוד רכיב חוץ מהמעבד שיתמוך? האם ייתכנו בעיות תאימות עם תוכנות מסויימות בגלל שזה 64 bit? ויש לי שאלה נוספת: האם יש בעיה בחיבור של רשת ביתית כשבמחשב השני יש xp?
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
יש לי WIN2K האם יש דרך קלה לעשות דיסק שיכיל את כל עידכוני האבטחה עד היום עבור מערכת ההפעלה שלי ? אני יודע שיש אפשרות להוריד כל עדכון כקובץ EXE (אגב איפה?), אבל זה המון קבצים - האם יש דרך לקצר את הדרך ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב שכל פעם שאני מדליק אותו הוא מעלה את המסך של הטעינה של הווינדוס ואחר כך הוא עובר למסך שחור ולא עושה כלום עד שאני עושה ריסט ואז הווינדוס עולה. יש פתרונות?
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-