Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום. חברי רוצה להביא את המשחקים שיש ב-XP (סולייטר וכל אלה) לווינדוס 98. א.האם זה יעבוד ב-98 ב. אם כן אז איך אני עושה את זה? תודה...
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
VISTA או XP? ומה הסיבות לכן או לכן. נ.ב. העבודה במחשב היא לסביבה גרפית. (Intel Core2 Duo E6750 2.66 G) תודה מראש רון
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
האם ניתן להתקין ווינדוס באמצעות דיסק און קיא?האם זה כדאי יותר מהיר? והאם זה יותר טוב מדיסק רגיל תודה
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
שאלה ראשונה היא האם מבחינת יציבות המערכת לקחת את הסיכון ולהשתמש בכזה דבר? שאלה שנייה, אם אין לי חומרה מיוחדת שמותאמת לDX10 (המולטימדיה שלי מסתכמת במה שמובנה על הלוח M2A-VM של אסוס), האם זה בכלל יעזור במשהו.
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
כאשר אני לוחץ על כפתור ימני ובוחר בSettings, והולך ל Desktop אני מקבל את הודעת ה error שמצורפת בתמונה. זה די מבאס שאני לא יכול לשחק עם האפשרויות של הרקע, מישהו מכיר את הבעיה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
למה בויסטה אי אפשר לעביר קובץ מכונן C לD שאותו שיר מושמע ברקע? (בXP אפשר)
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
היי, מצאתי בארון אוזניה BT (מוטורולה H700). החלטתי לחבר אותה למחשב כמיקרופון ואוזניה, הבעיה שלא הצלחתי. יש לי מתאם BT שמחבר את המקלדת והעכבר, של לוג'יטק (MX5500), והצלחתי לעשות PAIR ביניהם, אבל הוא מבקש דרייברים (ויסטה). למישהו יש מושג מה הוא רוצה ??
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
-
בקרוב אני קונה מחשב חדש בלי מערכת הפעלה ויש לי כמה שאלות: 1) אם יש לי דיסק של מערכת הפעלה, אני יכול להתקין את זה לבד בלי כל מיני התקנות של דרייברים? 2) יש לי דיסק מקורי של XP ועוד לא החלטתי אם להתקין VISTA. איך המחשב (4GB RAM, GTX260, PHENOM II X4 QUAD 940) יעבוד על XP? תודה
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי קובץ EXE על המחשב שלא רוצה להימחק. אינ לא זוכר איך הוא הגיע אבל זה היה דרך איזה משו שהורדתי (לא זוכר מה). עכשיו שאני בא למחוק הוא רושם לי שהקובץ בשימוש על ידי תהליך אחר... ניסיתי למחוק דרך מצב בטוח (SAFE MODE) וכנ"ל, אותה הודעה. למישהו יש דרך שאפשר למחוק את הקובץ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 698 צפיות
-
-
תראו אנשים יש לי כבלים עם ברק ואני מתחבר אליהם בעזרת החיגן Barak013 L2TP לאחר שהתקנתי sp2 אני מסנה להתחבר לחיגן והוא אומר לי משהו שלא ניתן להגיע למשחב המארח קיצר משהו חוסם אותו אז ביטלתי תפיירוואל של ווינדוס גם כן הוא לא רוצה להתבחר אז אישרתי את החיגן בפיירוואל של ווינדוס וגם לא רוצה לעבוד מה לעשות??????
-
- 8 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש שעובד על מעבד AMD 64bit איזה windows כדי לי להתקין windows XP 64 bit או windows XP הרגיל אם זה משנה בכלל איזה אני אתקין תודה דולב
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש לי עמדות(XP ו-7ׂ) שנמצאות ב-workgroup ומוזן להם כתובת IP של שרתי ה-DNS. בשרת SERVER 2008R2 יש AD integrated zone ומוגדר secure only תחת ה-daynamic updates. העמדות עצמן לא נרשום בשרת DNS אך עדיין מקבלות ממנו תשובות(ריזולבינג). כי ממה שאני קראתי עמדות שלא נרשמות בשרת DNS לא יקבלו ממנו תשובות לשאלות. אז זה קצת לא מסתדר לי. אודה לכם על הסבר הנושא.
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
היי, לפני כמה ימים נתתי לאחותי את המחשב לשעה... שעה אחת הספיקה לה... בקיצור לא רואים חלק מהתמונות באונליין ( כמו בתמונה ) משהו יודע מה הבעיה? בתודה מראש, בן.
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
שלום ברצוני לעלות את מספר ההתקשרויות בויסטה ללא שימוש בפאטש.(כי יש לי ויסטה חוקי). למישהו יש רעיון מה הדרך הכי קלה וטובה לעשות זאת?
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
שלום, אני עובד ב-VISTA ULTIMATE EDITION חיברתי את המחשב שלי לרשת הביתית שלי שאליה מחוברים עוד מחשבים שמריצים XP PRO אני לא מצליח לשתף את ה-HD שנמצא ב-VISTA למחשבים אחרים, אני לא מצליח להתחבר ממחשב שמריץ XP PRO למחשב שמריץ VISTA הוא מבקש ממני סיסמא ו-USERNAME. איפה אני מגדיר את זה? אני רוצה שתהיה לי אפשרות ממחשב VISTA ולמחשב XP PRO והפוך להעתיק קבצים ולמחוק. תודה
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני בטעות העברתי תיקייה שאליה מגיע כל מה שאני מוריד, העברתי אותה לתיקייה של IE7, עכשיו כשהיא שם אני לא מצליח לעשות איתה כלום, לא למחוק, להיכנס, להעביר וכו', הוא אומר לבדוק שהקובץ לא בשימוש, או אם הוא מוגן.. אבל הוא לא כל אלו, מה אני עושה עכשיו? אגב גם פתאום התיקייה הפכה לשקול 0KB
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
אני משתמש ב - WIN XP PRO זה זמן רב. פירמוט אחרון לפני כחצי שנה. מקפיד מאוד על מחשב נקי מוירוסים וסוסים טרויאנים למיניהם. בימים האחרונים החלה אצלי תופעה מוזרה. כשאני לוחץ עם העכבר על start או באקספלורר על favorites מופיע לי התפריט לשבריר שנייה ומיד נעלם. התופעה ממשיכה כך מספר לחיצות רב ורק לאחר מכן בלחיצה העשירית בערך התפריט נישאר ולא נעלם. אולי מישהו יודע כיצד ניתן לפתור תקלה זו ומדוע היא הופיעה. תודה
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
-
-
יש הרבה "קבוצות" שבנות גרסאות win שכבר מעודכנות (לאותו החודש) ומשופרות בכל מיני אופטמציות \המהרות ושלל טריקים כבר בילט-טאין שלא יהיה צריך לעשות את כל זה אחרי ההתקנה מישהו מכיר גרסאות נפוצות כאלה ? ואיזו הכי מומלצת ? תודה מראש נ.ב כמובן שבהנחה שיש לי רשיון חוקי של win מין הסתם
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני פותח את הווינדוס ועולה ה wallpaper אבל לא מופיע אחכ כלום. ניסיתי להעלות גם בעזרת last working configuration אבל זה לא עזר . המסך פשוט נשאר ריק . אין אייקונים . אין bar בתחתית וכו' יש למישהו רעיון ???? תודה
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש לי תוכנת מעבד תמלילים QTEX שעובדת בחלונות של 16 סיביות בזמן וינדוס 98, עכשו יש לי וינדוס XP ורוצה להתקינה, האם לא תתקע את המחשב?? ואם אפשר, אזי איך יש לבצע התקנה או להגדיר כדי שיוכל להפעילה ללא בעיות. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
אז ככה : לחצתי בטעות על איזשהם כפתורים(נראה לי) וזה פשוט הפך לי את התצוגה של הווינדוס... הסרגל עלה למעלה והתהפך האיקונים התפכו..בקיצור הכול הפוך.. אז איך אני מחזיר את זה חזרה? אין לי מושג על מה לחצתי...
-
- 8 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום, כשאני לוחץ על כונן כלשהו, D או C, יש לי את השגיאה הבאה: למעלה, ה- Access Denied זה כשאני לוחץ קליק ימני>Open, ולמטה, ההודעה הגדולה יותר זה כשאני עושה פשוט דאבל קליק. בנעוץ לא מצאתי קובץ Reg ספציפי לבעיה הזו, ופעם אני זוכר שהיה לי את זה ותיקנתי, אבל זה היה מזמן.. זה קרה פתאום, לא עשיתי כלום לפני-כן. גם ניכנסתי לתקייה הזו, RECYCLER, והיא הייתה ריקה גם כשראיתי קבצים ותיקיות מוסתרים. זה אחד הדברים המעצבנים! כל פעם שאני רוצה להיכנס לכונן אני חייב לכתוב אותו בשרות הכתובת.. מציק ביותר Windows XP Pro 32bit SP2. תודה מראש [br]פורסם בתאריך: 13.03.2009 בשעה 12:07:16 עידכון:ניסיתי את האתרים האלה, שבהם מוצע פתרון כלשהו, וזה לא עזר : http://www.techsupportforum.co…
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-