עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לכולם יש לי ווינדוס אקס פי פרופשיונל עם SP2 חוקי לגמריי והיום חבר הביא לי תוכנה שנקראת ETKA זו תוכנה של חלקי חילוף של אודי פולוסווגן וסיאט אפשר לראות את החלקים של הרכבים ועוד כמה דברים בקיצר ניסיתי להתקין אותה זה לא הצליח אחריי זה ויתרתי על ההתקנה אבל עכשיו אין לי מנהל משימות שאני עושה CTRL ALT DELETE הוא רושם שמנהל המערכת קבע שהוא לא זמין שאני מנסה לעשות קליק ימני בשולחן עבודה ועל עוד דברים זה לא נותן לי גם שאני עושה מועדפים הוא רושם לי שמנהל המערכת נעל את זה ואני מנהל המערכת איך פותרים את הבעיה תודה רבה לעוזרים?

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  2. Started by guysfa,

אני חדש בעסק ורציתי לדעת מה ההבדלים בין 32, 64, 86 ביט. ואיזה אני צריך מפרט: E6750 4mb 2GB 800HZ 8800GTS 320MB תודה.

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  3. הכותרת אומרת הכל [attachment deleted by admin]

4. ווינדוס ויסטה לPC ולניידים זה אותו בווינדוס?

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  5. הייתי צריך להתקין את המשחק FSX. מחדש. מחקתי אותו, ואז הכנסתי את הדיסק של ההתקנה, ההתקנה התחילה ואחרי כמה דקות היא נתקעת כל פעם במוקם אחר. יש חלון שמראה יזה קבצים מועתקים ויש קובץ אחדד והוא לא משתנה. יש לי שני כונני DVD וניסיתי בשניהם ובכל פעם ההתקנה נתקעת בדקתי את הדיסק ואין עליו שריטות... מה לעשות? אוקי, עכשיו המערכת לא עולה. יש מסך כחול וריסטרט ביליתי את השעה האחרונה בהוצאה והרכבה של כל החלקים, (ניתוק כוננים, סטיק אחד של זיכרון, כרטיס מסך חלופי) והתברר שכששמתי את ה7300GS במקום ה-8800GT. הווינדוס עלה. לפני זה לא היו בעיות עם ה-GT גם תחת מאמץ (שיחקתי FSX כאמור). עכשיו המשחק בתהליכי התקנה. נראה לי יש 3 דברים שיכלים להיות הסיבה לתקלה: דרייבר של הכונן (דרך DEVICE MANAGER מחק…

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  6. Started by yanhak,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3391336,00.html

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  7. Started by ofir667,

יש לי דיסק התקנה של windows משנת 2004 עם service pack 1 ואני רוצה לפרמט את המחשב, מה יכולות להיות ההשלכות? איזה דברים לא יהיו לי או לא יותקנו לי על המחשב? ואולי אני יוכל להוריד את כולם מהאתר של microsoft?

• 7 תגובות
    • 649 צפיות
  8. windows XP PRO - Black Edition או windoes XP pro SP3 או Windows Xp Pro 64Bit

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  9. התקנתי מערכת הפעלה חלונות XP וכשהייתי אמור להכניס משתמש ראשון לא הכנסתי כך שהוא התחבר ישירות לAdmin. בינתיים התקנתי תוכנות עדכונים ודרייברים על על משתמש Admin, ואח"כ יצרתי משתמש חדש ראשון עם הרשאות של Admin ועוד משתמשים נוספים עם הרשאות מוגבלות. הבעיה היא שמערכת ההפעלה מתחברת ישר למשתמש Administrator ולא מציגה לי את מסך הבחירה למרות שסימנתי בהגדרות שיוצג מסך בחירה בין כל המשתמשים אך עדיין הוא מתעקש להתחבר ישירות למשתמש Administrator. ניסיתי לשים סיסמא למשתמש ואז כשאני מעלה את מערכת ההפעלה הוא רושם שאין באפשרותו להתחבר למשתמש ואז אחרי לחיצה על אישור הוא מראה את מסך הבחירה ללא ADMINISTRATOR. מה לעשות, איך לפתור את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  10. טוב אני ממש לא ידעתי איפה לשים את זה וזאת גם בעיה קטנה מאוד כי היא לא ממש מפריעה לתפקוד אבל אני מצליח לתקן אותה רק אם אני מפעיל מחדש את המחשב.. וגם אין לי מושג איך היא קוראת.. פתאום אני בודק שם וזה מה שרואים.. בהתחלה זה בסדר. הנה תיאור בתמונה: הסמן היה על הווינאמפ.. מישהו יודע איך פותרים את הבעיה הזאת? תודה!

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  11. לי יש את הום פרימיום ולחבר שלי יש את האולטימט והוא אצר לי שיש שם הפשרות לרקע שהוא כמו מצגת ( הוא כאילו זז ) אבל כשאני מסתכל בהבדלי גירסאות באתר של מיקרסופט לא ראיתי את ההבדל הזה משהוא יכול להבהיר לי קצת את הענין

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  12. Started by mrraz,

מישהו יודע על תוכנה שעובדת על ויסטה 64?

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  13. Started by Big_Guy7,

המפרט שלי בצד. רציתי לדעת אם הוויסטה יעבוד אצלי טוב ולא יתקע.. תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 648 צפיות
  14. Started by artyom,

אפשרי בכלל? כי לפי מה שראיתי ישנה גרסאת PORTABLE... ואם זה אפשרי אז יהיה אפשר להשתמש בWINDOWS הזה בכל מחשב? תודה עריכה: אני בטוח שהיה מדובר על הנושא בעבר אבל לא היה לי מושג מה לחפש : ??? ???

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  15. Started by Alex89,

כתבה מY-NET על המערכת: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3548778,00.html

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  16. Started by et_gershon,

טוב, ישלי מחשב שיש בו אקספי הום אדישן (בעע), קיצר ניסיתי להתקין ויסטה (ישלו מפרט שמחזיק ויסטה), ושבאתי לעשות את האפשרות של השדרוג הוא אמר שאיני יכול כי השפה במחשב היא עברית והשפה של הויסטה היא אנגלית (למרות שיש לי MUI בעברית על דיסק לויסטה), ניסיתי לעשות את האפשרות השנייה ולהתקין את הווינדוס על התיקיה שיש בה את הווינדוס עכשיו. באמצע ההתקנה, הוא נתקע ושם את השגיאה הבאה: מישו יכול בבקשה להסביר לי מה היא אומרת , ומה עלי לעשות?

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  17. Started by gil_k,

פירמטתי לא מזמן אז הייתי צריך לעשות את העידכונים של ה WIN, סבבה. עכשיו היה לי כמה עדכונים, הכל התקין וזה חוץ מעדכון אחד שניסיתי להתקין אותו איזה 20 פעם והוא לא רוצה להתקין את עצמו. ניסיתי להוריד אותו גם מהאתר של Microsoft וזה כאילו מתחיל להתקין ואז אומר שההתקנה לא הסתיימה. העדכון שאני מדבר עליו זה: Security Update for Internet Explorer 7 for Windows XP (KB938127) מה אפשר לעשות איתו? יכול להיות שהוא גם פוגע קצת בביצועים של המחשב שכל הזמן יושב לו שם העדכונים האלה? כי שאני נגיד משחק CS 1.6 יש כל שניה וחצי ירידה של FPS וישר הוא חוזר ושוב יורד ושוב חוזר.. בקיצור אי אפשר לשחק ככה. ולא מזמן רק פירמטתי (רק את C. שב D יש לי משחקים, סרטים, שירים וכל זה). יכול להיות שהבעיה באה מ D? …

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  18. Started by moto-psycho,

שלום לכולם, פירמטתי מחשב שהיה בו לפני vista, הפירמוט הלך בסדר גמור בלי שום בעיות מיוחדות, כרגיל..(פרמטתי הרבה פעמים). הפירמוט הסתיים ואז התחילה ההתקנה של הקבצים של הווינדוס (xp), הסתיימה ההתקנה במסך דוס הזה, ואז כפי שזכור לי המחשב עושה ריסט ועולה ההתקנה הצבעונית. הבעיה היא שהמחשב נתקע במסך הראשוני של ההפעלה של המחשב (איפה שרשום ללחוץ del לסטאפ והסמל של החברה וכל זה). הוא נתקע במסך הזה ושום כפתור לא מגיב.. הדיסק של הווינדוס בפנים, הכל נראה בסדר גמור גם מבפנים.. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 648 צפיות
  19. תודה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  20. Started by hidday,

בהפעלה לאחר התייצבות ה-desktop מופיע: Eror loading p 2esocks_1015.dll The specified module could not be found מה עושים?

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  21. Started by Grim Reaper,

מאיזה שהיא סיבה הווינודוס לא מביא לי לעשות EDIT וגם לא לשום תוכנה שמשתמשת ברגיסטרי (שזה כל דבר אפשרי). הוא אומר שהאדמיניסטראטור החליט לא לאפר לי להיכנס, כלומר עשה DISABLE. וזה די מוזר משום שאני האדמיניסטראטור. אולי נגעתי במשהו שלא הייתי אמור לגעת. משהו יודע איך לעשות ENABLE ל EDTING?

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  22. Started by Glow,

שלום! לפני כמה זמן הפעלתי את טסק מנגר וכשניסיתי לסגור אותו התפקשש לי קצת ואני לא יודע מה עשיתי אבל עכשיו כול פעם שאני מפעיל אותו הוא נותן לי את החלון שמצורף בתמונה ....כמו שאתם רואים הלשוני העליונה והתחתונה נעלמו לי....ואני נשארתי תקוע בProcesses מישהו יכול בבקשה להגיד לי מה לעשות כדי להחזיר אותו למבצו הנורמאלי? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  23. Started by t0mEsh,

פתאום, בלי שום סיבה ברורה משהו קרה לשפות במחשב שלי. המחשב נתקע על אותה שפה שאיתה הוא נדלק, ואי אפשר לשנות. לא עם ALT+SHIFT ואפילו כשלוחצים בסרגל שפה על שפה אחרת לא קורה כלום. אני יכול לכתוב רק באנגלית, המקום היחידי שאפשר לרשום בעברית זה בחלון של ה ICQ...(ועד כמה שזה מצחיק אני עכשיו רושם את ההודעה הזאת בתוך חלון כזה) בכל מקרה כשכבר לא הצלחתי לחשוב על שום פיתרון אחר ואחרי שכבר שיחקתי עם ההגדרות של הסרגל שפה והוא פשוט לא הגיב, עשיתי שיחזור למערכת. ופתאום הכל חזר לקדמותו וההחלפת שפות עבדה בצורה מושלמת....עד הפעם הבאה שהדלקתי את המחשב - אותו דבר בדיוק! ושוב....שיחזור...ושוב חוזר לקדמותו. מה שכבר הספקתי להבין מאז שהבעיה התחילה שהבעיה קשורה כנראה לקובץ הזה ctfmon.exe שמופעל עם…

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  24. סאפ אני משתמש WINAMP וותיק, ושומע MP3 כמובן עכשיו לאחרונה אני נתקל בבעיה ממש מעצבנת, שאני נכנס לתיקיית השירים שלי, במקום הסמל המסורתי של ווינאמפ אני רואה את האייקונים של קובץ לא מזוהה כשאני פותח הכל נורמאלי אבל אני רוצה את האייקונים שלי חזרה ! ניסיתי להתקין מחדש WINAMP דרך אגב .. בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  25. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אחרי 15 דקות חצי שעה ה TASK MANEGER פשוט מסרב להיפתח,עשיתי סריקה עם קספרסקי Ad-Aware וספיי בוט והמחשב נקי! והמחשב נורא נורא מאיט!! עשיתי פירמוט רק לפיני יומיים מה הבעיה?

• 7 תגובות
    • 648 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.