Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום רציתי לשאול האם כדי להתקין על המשחב שלי וינדוס 7 הגריסה הזאתי MICROSOFT WINDOWS 7 ULTIMATE RTM X86
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
האקס פי משגע אותי לאחרונה הוא כל פעם מציג לי את ההודעה הזאת במספר תוכנות כמו מוזילה ודום 3 ואחרות זה ממש מעיק ובלתי נסבל וכבר התקנתי XP מחדש ושום דבר לא עזר אבא שלי אומר שזאת בעיית תוכנה ושאין כתובת כזאת בכלל בזיכרון ממה נובעת הבעיה? איך אני פותר אותה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
הייתי רוצה הסבר קצרצר אל הדבר הזה שנקרא Dual Boot. הבנתי את העקרון אבל הייתי רוצה טיפה יותר הסברים, והאם זה בכלל מאיט את המחשב וכו'. (אם אפשר מדריך ברור למי שמתחיל את הDUAL BOOT אם XP) תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
אני רוצה ליצור קובץ TXT עם כל הקבתי AVI שיש לי בתיקיה מסויימת (אני על WINDOWS 7) ומה שאני רושם בחלון דוס אחרי שנכנסתי לתיקיה זה DIR < *.avi list.txt זה לא הולך אבל כשאני רושם ללא ה-*.AVI זה נותן לי קובץ TXT אבל עם עוד הרבה קבצים שיש לי בפנים חוץ מהקבתי AVI (תרגומים,NFO וכו') איך אני עושה את זה ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
כשאני פותח את MY COMPUTE ונכנס לאחד הכוננים אני מעוניין לראות file edit view וכו"ו איך עושים את זה ? ושאלה שניה איך אני מגיע לחלון שאם יש לי קובץ חבוי איך אני רואה אותו
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
בויסטה יש אפשרות לשים קיצור של המדיה פלייר בTASKBAR. האם יש אפשרות דומה גם לWINAMP? ואם כן אז איך עושים זאת?
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
יש לי windows server 2003 standard ב virtualbox ניסיתי להתקין את wsus 3 sp2 וגם את wsus 3 sp1 ואני מקבל את השגיאה הבאה
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
היי קניתי מחשב חדש והתקנתי עליו XP PRO. עכשיו - אני יודע שיש הרבה services של XP שהם לא נחוצים ואף פוגעים. איפה אני יכול למצוא רשימה של services שאפשר לבטל בלי בעיה? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
חברה יש לי וינדוס ויסטה הום פרימיום ומשום מה הדיימון טולס תוקע לי את המחשב בעוד אותה גירסה אצל חבר שלי עובדת רגיל בלי שום בעיה בנוסף לכך גם משחקים כמו gta iv ו need for speed undercover נתקעים לי בסוף ההתקנה יש crc error משהו כזה ואותו דיסיקים אני מתקין אצל בחר שלי את המשחקים ואין שום בעיה מזה כבר התייאשתי ...המחשב חדש תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
במספר משחקים שניסיתי בווינדוס 7 64 ביט' , עם 4GB זכרון, קיבלתי FPS נמוך ממה שהיה לי ב XP עם 2 GB זיכרון. זה מאכזב כי ציפיתי לשיפור בביצועים עם מעבר ל 2GB. מה יכולה להיות הסיבה לירידה בביצועים? הדרייברים מעודכנים.
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום רב, בכל פעם שאני נכנס לאתר קצת יותר כבד עם הרבה תמונות או מולטימדיה, אני מקבל את ההודעה המצורפת, היא קופצת מלמטה. צירפתי את מנהל ההתקנים, אולי יעזור. מישהו יודע על איזה זיכרון וירטואלי המחשב מדבר? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
יש לי קובץ שלא רוצה להימחק למה הוא בשימוש אין לי מושג איזה תהליך משתמש בו אמרו לי פעם שאפשר למחוק את זהה דרך הדוס יש למישהו מושג איך אני עושה את זה??
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב חדש(weepe), והתנקתי עליו windows xp בעברית, ואני פשוט מתחרפן, הייתי שמח אם מישהו היה אומר לי אם ישנה אפשרות להחליף את השפה מעברית לאנגלית. מחיאות כפיים לעוזר, זה ממש מעצבן.
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי הארד דיסק חדש. ויצרתי בו שתי מחיצות. במחיצה אחת יש איקון של כונן ובשניה איקון של כונן CD מישו וידע איך אפשר לשנות את זה? תודה רבה אריאל
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
יש לי דיסק התקנה של windows משנת 2004 עם service pack 1 ואני רוצה לפרמט את המחשב, מה יכולות להיות ההשלכות? איזה דברים לא יהיו לי או לא יותקנו לי על המחשב? ואולי אני יוכל להוריד את כולם מהאתר של microsoft?
-
- 7 תגובות
- 688 צפיות
-
-
יש לי וין אקס פי פרו ----- אני צריך שכל הוינדוס יהיה בשפה עברית-- אם יש איזה תוכנה שעושה את זה? ו איפה אפשר להוריד
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
התקנתי ויסטה ואני לא רואה את המסך של הבוט, הוא נמצא רק שהמסך כאילו לא מקבל אות. פתחתי את הקובץ BOOTSECT.BAK שנמצא בכונן של הXP ורשום שם "BOOTMGR is missing" משהו מאוד מוזר .... חשוב לציין, שפעם (כשהיה את גרסת הבטא 2) זה לא קרה ויכולתי לראות את את הבוט ומשום מה עכשיו לא. נראה לי שזה פרט חשוב: כשהפעלתי את המחשב ושמתי את הדיסק אז הוא אמר לי: "לחץ על כפתור כלשהו כדי לטעון את הCD", לחצתי ואז המסך נעלם- אותו מסך שאמור להיות הבוט וכמו שאמרתי, פעם זה לא היה קורה.. ד"א, זה קרה לי פעם ותיקנתי את זה ע"י התקנה מחדש של הXP אז אשמח לדעת אם יש דרך אחרת
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שמתי פה תמונה של התהליכים שרצים לי במחשב, יש כמה שמות שנראים לי קצת מוזרים, ואני לא בטוח למה הם קשורים, אבל הם תחת SYSTEM ואני לא רוצה לגעת סתם. מישהו יכול להגיד לי בבקשה עם הכל בסדר עם כל מה שרץ, או שאפשר להוריד משהו מכל אלה שלא נחוץ או אולי מזיק? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני מתחיל להתקין משחק אחרי שאני אומר לו היכן להתקין ואך הוא יופיע במחשב ממש לפני תחילת ההתקנה עצמה הוא זורק לי הודעה של שליחת תקלה ונאמר שם משהוא על Electronic Arts AutoRun עזרה בבקשה
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
קודם כל אני מצטער אם זה לא הפורום המתאים..היה לי קשה להחליט איפה לפתוח טרד. בכל מקרה..יש לי תיקית PIC'S ב-"מסמכים שלי"..ואני עושה כל פעם את הפעולה שאתם רואים בתמונה... ואחרי שעה או משהו כזה...זה חוזר שוב לסדר אחר... לפעמים זה מחליט להקשיב לי ולהישאר כמו שאני רוצה..ואז פשוט בRESTART הבא זה קורה שוב.. מה עושים? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
http://www.shiker.co.il/IMG_0015.JPG אין לי מושג איך לפתור את זה...לצערי עזרה בבקשה.. יש לי windows vista 32bit ge force 8800gt 512MB גרסת דרייבר: 180.48 (או הסתכלו בקישור הבא http://www.nvidia.com/object/winvista_x86_180.48_whql.html) זכרון: 2 giga 800MHZ של Crosair מעבד: quad 2 core q6600
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
יש איזה עדכון לווינדוס של דריבריים חדשים נוספים??(אולי הוא יזהה אוטומטית את הדריברים שלי
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב עם win xp sp2. הרבה פעמים שאני מנסה להתקין דרייברים (לדוגמה כרטיס טלוויזיה/כרטיס מסך וכו') המערכת לא מזהה אותם, מסרבת להתקין ומאתחלת את המחשב בלי שום התרעה וסיבה. כמו כן ישנן עוד בעיות- כמו שישומים לא מזהים את הכרטיס ט' שלי למרות שהדרייברים שלו מותקנים. כמו שהישום Abit EQ (שמנטר את המערכת) לא מראה בחלק מהפעמים את הטמפ'. וכו'......... למישהו יש מושג איך לפתור בלי פירמוט?
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
אני בטעות העברתי תיקייה שאליה מגיע כל מה שאני מוריד, העברתי אותה לתיקייה של IE7, עכשיו כשהיא שם אני לא מצליח לעשות איתה כלום, לא למחוק, להיכנס, להעביר וכו', הוא אומר לבדוק שהקובץ לא בשימוש, או אם הוא מוגן.. אבל הוא לא כל אלו, מה אני עושה עכשיו? אגב גם פתאום התיקייה הפכה לשקול 0KB
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
שלום יש לי משתמש אחד במחשב שעובד על ויסטה אולטימט איך אני נכנס למחשב כאדמניסטרוטר ? במסך הכניסה הוא דורש ססמא למשתמש שלי - שיש רק אחד כזה תודה
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-