Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
אני מקווה שהאשכול הזה קשור לפה... יש פה כל כך הרבה נושאים לא ידעתי לאן לשייך את זה בכל מקרה יש לי וינדוס XP SP2 הורדתי סרבר2003 וגם לינוקס שניהם בקובץ ISO שאלתי היא איך אני פותח אותם? 1. האם אני צריך לפתוח 2 פורטישנים 1 לסרבר השני ללינוקס לצרוב אותם על דיסק ואז לפתוח אותם אם כן אז זה משנה מה אני מתקין ראשוןן? ואם כן אז איך אני צורב את הקובץ כמו שצריך? 2. האם יש דרך פשוטה יותר?
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
קודם כל אני מצטער אם זה לא הפורום המתאים..היה לי קשה להחליט איפה לפתוח טרד. בכל מקרה..יש לי תיקית PIC'S ב-"מסמכים שלי"..ואני עושה כל פעם את הפעולה שאתם רואים בתמונה... ואחרי שעה או משהו כזה...זה חוזר שוב לסדר אחר... לפעמים זה מחליט להקשיב לי ולהישאר כמו שאני רוצה..ואז פשוט בRESTART הבא זה קורה שוב.. מה עושים? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן שכיום יש לו קונפיגורצייה כזו: 2 כוננים קשיחים IDE 1 כונן קשיח SATA 2 צורבים IDE WINDOWS מותקן על אחד מכונני ה IDE שהאות של הכונן של הWINDOWS היא F. (שהוא דיסק 0 מחיצה 0) יש לי דיסק IDE שאני רוצה להוסיף, ומכיוון שאין לי מסילת IDE פנוייה, הורדתי את הצורב שהיה MASTER ושמתי במקומו את הדיסק הקשיח מג'ומפר כמסטר. בביוס הכל נראה תקין, אבל WINDOWS לא עולה. הפעלתי RECOVERY CONSOLE והרצתי את פקודת MAP וראיתי שכל הכוננים שינו את האותית שלהם. כונן F שעליו WINDOWS נהיה כונן C וכו' (הדיסק ה"חדש" הוא מכיל שתי מחיצות ושתיהן קיבלו אותיות) (החזרתי את הצורב במקום הדיסק והכל הסתדר) *** איך אני מוסיף דיסק ושומר על האותיות של הכוננים כך שWINDOWS יעלה? תודה
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת עם איזה מערכת הפעלה הכי כדי לי להתקין כדי שהמחשב שלי ירוץ הכי מהר. זה המפרט: ספק כח - Thermaltake Toughpower 650W מעבד - QuadCore Intel Core i7 920, 2833 MHz לוח אם -Gigabyte GA-EX58-UD5 Intel Tylersburg X58, Intel Nehalem זכרון - 3gb ddr3-1333mhz KingStone כרטיס מסך - NVIDIA GeForce GTX 260 (896 MB) כונן קשיח - 500GB WD SATA2 האם כדי לחכות ל WINDOWS 7 .? מישהו יודע מתי הוא יוצא?
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
התקנתי וינדוס XP עם הדרייברים שקיבלתי עם המחשב ביצעתי עידכון ובמנהל ההתקנים מסומן לי שההתקן שלא זוהה הוא: Video COntroller VGA Compatabile עכשיו אני לא יכול לשחק במשחקים וכ'ו אני מנסה לחפש את הדרייבר ואני לא מוצא אבל ראיתי שזה קרה לעוד כמה אנשים בבקשה תעזרו תודה מראש לכלום
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם. מותקן לי בכונן אחד windows xp. לא מזמן התקנתי בכונן אחר (הרדיסק אחר) VISTA. לאחר התקנת הVISTA מה שקורה זה שהמחשב עולה אוטומטית מהVISTA , ואין תפריט בחירה בין מערכות ההפעלה. הדרך היחידה שלי כרגע להגיע לXP היא לשנות בסט אפ בין ההרדיסקים. איך ניתן ליצור תפריט שיתן לי בחירה בין שתי מערכות ההפעלה?
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אם אני לוחץ על לינקים אז הכל פסדר, אבל לכתוב כתובות אי אפשר, זה לא מגיב ל GO ולאנטר. כאילו סתם כתבתי כתובת ואני מחכה למשיח. איך אני מתקן את זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
לפעמים אחרי 5 שניות, לפעמים אחרי 3 דקות (בד"כ לא נתקע במהלך הצגת סרטונים אלא רק כשיש חלק פעיל- למשל תפריט או המשחק עצמו). התקנתי מחדש דרייבר לכרטיס קול, לכרטיס מסך (GF4 Ti 4200, ניסיתי גם דרייבר מוקדם יותר), דיירקט איקס, ואפילו התקנה מחדש של ווינדוס (XP). שום דבר לא עוזר. הטמפ' של המחשב נמצאות בתחום ה 30+, ככה שלא נראה לי שזו הסיבה לתקיעה. יש עיצות?
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
-
היי לכולם הבעיה שלי היא כזו..מדליק את המחשב, טוען, הכל בסדר(win2000 כפי שציינתי) , מגיע למסך הכחול, "מכין חיבורי רשת.." וכו'...ואז מגיע לשלב הכנסת סיסמא, ופתאום נתקע. אי אפשר לכתוב כלום, אי אפשר ALT CTRL DEL , אי אפשר לבחור אפשרויות...הסמן של העכבר הוא בצורת שעון חול ("חושב" , כאילו) אבל המעבד לא עושה כלום..וזה ככה דקות ארוכות.. ניסיתי לסגור את המחשב ולהפעיל אותו אחרי הרבה זמן, לא הלך, ניסיתי SAFE MOD , מסתבר שגם הSAFE MOD שלי דפוק..(הוא פשוט לא עולה..נתקע בשלב הצגת קבצים...ברררר) אין לי מושג מאיפה הגיעו כל הבעיות האלה פתאום...וירוס אין לי (בדוק) ולא נגעתי\מחקתי\נתתי לאף אחד לגעת במחשב. איך זה פתאום הגיע? איך אני פותר? לצורך העניין, אין לי בעיה לפרמט, רק אני צריך לשמור כ…
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
כל פעם שאני רוצה להשתמש בפקד כלשהו האקספלורר מבקש ממני ללחוץ עליו פעם לפני שאני משתמש בו במקום להשתמש בו ישירות. לדוגמה על תפריט שבנוי מפלאש אני אצטרך להקליק כדי שאוכל להשתמש בפונקציות שלו. עזרה! זה ממש מעצבן ומסורבל.
-
- 9 תגובות
- 711 צפיות
-
-
השתדרגתי שבוע שעבר מויסטה לווינדוס 7 (ULTIMATE). אני עושה שימוש בגרסאות PORTABLE רבות של ADOBE. ומעתה כל גירסאות ה-PORTABLE שלי לא מצליחות לעלות. בפלאש לדוג' הוא מקפיץ הודעה שהתוכנה הפסיקה לעבוד. את פוטושופ הוא בכלל לא פותח...(ב-task manager אני רואה שהוא פותח proccess ואז נעלם אחרי כמה שניות) באילוסטרייטור זה בכלל מעניין- הוא נפתח אך ה-SAVE לא מגיב. בבקשה תעזרו לי זה ממש דחוף.
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
קודם כול שלום טוב איך אפשר להוריד את המדיה פלייר ואת המסנגר מהאקס פי למחוק כאילו
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם ! הבנתי שאני יכול להשתמש בדיסק ההתקנה של XP או של ויסטה ואז משם לפרמט את הכונן שעליו נמצא XP, אבל זה עלול ליצור בעיות אחר כך עם ההפעלה של ויסטה. האם מישהו עשה פעם תהליך כזה ויכול להמליץ לי איך לעשות זאת ? תודה מראש, ליאור.
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
נכון בחלון של הווינדוס אקספלורר ב"כלים" יש את האפשררות "אפשרויות תיקיה" איפה שמסמנים אם להראות קבצים מוסתרים , סיומות וכו'... אני ניגש היום לאפשרות הזו והיא פשוט נעלמה כלא הייתה אז הוספתי אותה דרך הסרגלי כלים ועדיין כלום עזרה בבקשה
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
היי לכולם לחברה שלי יש מחשב דיי חלש (מעבד E2140 1.6) אך דבר כזה מעולם לא קרה בעבר והתחיל לפני יומיים (היום היא אמרה לי כי זה התחיל להציק). יש לה AVAST ANTIVIRUS שעד כה עבד מושלם גם במחשב שלי. הבעיה היא שהTASKMANAGER מציג שכול מיני תכנים שמעולם לא לקחו יותר מ10-5% לוקחים 50%+ קודם זה היה הIDM (מנהל הורדות) כיבינו אותו דרך END PROCCES ואחר כך זה עבר לSYSTEM IDLE PROCESS שלוקח לאכשיו כ25% מהמעבד ואני לא מצליח לכבות אותו. מישו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם ניתקלתי בבעיה במחשב שאני ממש מתקשה לפתור אותה המחשב פורמט לפני כמה ימים עם WINXP PRO SP2 הבעיה היא שכמעט כל תוכנה שאני מתקין אחרי כמה ימים משנה את קיצור הדרך לסימן עם רזולוציה יותר נמוכה!ואת קיצור הדרך המקורי אני תמיד מוצא בספריית TEMP וכמו שכולם יודעים ספריית הטמפ נמחקת מידי זמן! וקליק ימני על הקישור מראה לי START IN:ספריית טמפ אילו עוד דברים זניחים כוון שגם קבצים של נורטון שיותר קשה למצוא הוא זורק לטמפ בלי שום ידיעה מוקדמת! מה שיוצר בעיות באתחול וכו! עשיתי סריקה מעודכנת של כל התוכנות הקיימות אני חוזר מעודכנת! נורטון !ספייבוט !וינדוקטור !גיאנט !אדוור וכלום! מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
כאשר אני מבצע עדכון של של הויינדוס אני מקבל המלצה לעדכון של realtek semi conductor אך כאשר אני מאשר אני מקבל הודעה על שגיאה code 80070436 מה זה אומר ?
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום ביטלתי כמה תכנות שלא יעלו לי עם הפעלת המחשב דרך msconfig ועכשיו חלקם אפילו כבר לא מותקנים לי על המחשב וזה מעצבן אותי שהרשימה די ארוכה... אז השאלה שלי יש דרך למחוק את השמות של התהליכים משם? שישארו לי רק התהליכים שאני רוצה? תודה מראש (מצורפת תמונה למה אני מתקוון) [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
איך אני יכול לגרום לאקספלוררר להפסיק לשמור כל קובץ תמונה שהוא רואה בתור קובץ אינטרנט זמני?
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
יש לי בעייה מאוד מעצבנת אתמול אחריי שעשיתי עדכונים לפיירפוקס קרה משהו מוזר ומעצבן השפה של הוידוס השתנתה לרוסית, או ג'יבריש זאת אומרת נגיד ההתחל לא השתנה אבל שאני מתקין תוכנות זה בג'יבריש ובאייסיקיו הכל סימני שאלה, וגם באקספלור שאני נכנס לאתר אז זה מוגדר בקידוד על עברית windows וזה עושה לי רוסית או משהו כזה, ואני צריך כל פעם לעשות קידוד לעברית iso visual או משהו כזה וגם הפיירפוקס לא נכנס לי אליו וניסיתי להתקין מחדש והכל ולא עוזר וגם מחקתי אותו. גם עשיתי כבר בדיקה עם האנטי וירוס ולא עוזר, זה נורא דחוף מישה יכול לעזור לי? תודה לעונים!!! שחכתי להזכיר שבהגדרות שפה אין שום דבר שמצדיק את זה
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
יש לי ווינדואס 7 64BIT עכשיו לכל משחק שאני נכנס למשל באטל פילד 3 ו2 אחרי כמה זמן של משחק הוא יוצא בפתאומיות או פשוט נתקע על מסך שחור עכשיו יש לי עידכון אחד בווינדואוס שלא מצליח לעדכן אני לא יודע אם זה קשור המערכת שלי יציבה בדקתי את כל החלקים מוטב לציין שאני החלפתי עכשיו כרטיס מסך לGTX 560 בSLI של שניי כרטיסים זהים! הבעיה הייתה קיימת גם לפני ההחלפה שעוד היה ברשותי GTX470 אשמח לתשובה
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום, יש לי בדיסק הקון יחסית 2 מע. הפעלה. אני רוצה לסלק את ה 98 המיותרת עם partition magic ומקבל הודעה שזה לא עובד ב win2000. ה 2000 אינו "רואה" את קיומה של 98 ואינני מותא שם משהו הדומה ל partition magic. האם מישהו יגול להדריך אותי כיצד ב win2000 אשר לזהות סוגי fs שונים, לשנות fs, למחוק partition מיותר, להגדיל partition ע"ח unpartitioned? ובכלל, למה partition magic אינו עובד על 2000? תודה
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
לפני יומיים קניתי מצלמה והתקנתי אותה במחשב ועבדה בצורה מצויינת , הכל היה טוב ויפה , עד שרציתי להיכנס לאנטרנט ולגלוש (יש לי מודם usb ) אז לא הייתה התקשרות , הוציאתי את הכבל של המצלמה מהמחשב , אז יכולתי לגלוש , ואני חושב שיש כאן התנגשות בין המצלמה לבין המודם , ואני מבקש פתרון לבעייה הזו .......ותודה
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
כל יום קופץ לי החלון הזה של העידכונים ושואל אותי האם ברצוני להתקין את העדכונים שהורדו... אני בוחר ב: Express installation... ואחרי כמה שניות אני מקבל את זה: The followong updates were not installed: Security Update for Outlook Express for Windows XP (KB951066) Cumulative Security Update for Internet Explorer 7 for Windows XP (KB953838) Update for Windows XP (KB952287) Update for Windows XP (KB951072) Windows Malicious Software Removal Tool - August 2008 (KB890830) Security Update for Windows XP (KB950974) Cumulative Security Update for ActiveX Killbits for Windows XP (KB953839) Security Update for Windows XP (KB946648) Security Update for Windows XP (KB952954) זה אפילו לא…
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-