עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Shay0600,

אם אני קונה וינדוס 7 ויש לי כמה מחשבים בבית האם מותר להתקין על כולם או שצריך רישיון בנפרד לכל מחשב? שזה משהו כמו 1000 שקל לכל מחשב :\

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  2. Started by EcSm,

אני פותח פתאום את חלון המשימות בwindows ומגלה כמה פעילויות שאני כמעט בטוח שלא היו שם קודם. הנה תמונה:

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  3. Started by moses_23,

שלום. חברי רוצה להביא את המשחקים שיש ב-XP (סולייטר וכל אלה) לווינדוס 98. א.האם זה יעבוד ב-98 ב. אם כן אז איך אני עושה את זה? תודה...

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  4. Started by imac,

זוכרים שהלבשתי את ה - XP שלי ? אז עשיתי עכשיו משהו דומה .. איך יצא ? Pic #1 Pic #2 Pic #3 מה דעתכם ?

• 1 תגובה
    • 982 צפיות
  5. Started by tombraider,

שלום, כשאני עושה קליק ימני על כל התקן מדיה נעלם לי האפשרות הפעלה אוטומטית מהתפריט איך ניתן לפתור את זה אני משתמש עם ויסטה 32 מה צריך לשנות ברג'יסטרי הנה תמונה http://img441.imageshack.us/my.php?image=jghghgzf8.jpg תודה לעוזרים יום טוב

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  6. Started by kobi_af,

שלום כאשר אני מחבר נגן מוזיקה דרך חיבור usb למחשב פשוט אי אפשר לפתוח "תכונן" שלו...רשום : "נא הכנס דיסק..." צריך להוסיף שזיכרון usb עובד טוב בחיבורים האלו וניסיתי אצל מישהו אחר לחבר והכל בסדר. תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. Started by davis5,

במחשב של חבר שלי הוינדוס עובר את החלון הראשון- שהוא כאילו נטען ואז נתקע במסך הכחול ניסינו לאפש ביוס או אפילו ניסינו להפעיל את דיסק הפעלה של ghost 9 אבל גם שם הוא נתקע בשלב מסויים מה יכול להיות הסיבה לכך לא הותקן שום תוכנה פשוט אתמול הוא כיבה את המחשב והיום הוא לא עולה תודה ???

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  8. Started by rony1880r,

היי לכם ניכנסתי לאתר של AMD וראיתי שיש להורדה עידכון למעבד ליבה כפולה של AMD 3800+ שניקרא - AMD Dual-Core Optimizer Release Notes For Version 1.0.0 March 22, 2006 ---General Description--- AMD Dual-Core Optimizer utility synchronizes Time Stamp Counter (TSC) MSRs on AMD Dual-Core Processors. ---Improvement and Fixes--- Version 1.0.0 * This is the initial release רציתי לברר אם כדאי לי לעדכן אותו במחשב והאם הוא יכול להרוס לי פיזית את המעבד? לי יש מעבד עם ליבה כפולה בתודה רוני

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  9. Started by thefucker,

היי כאשר אני רוצה לכתוב משהו בוורד או טקסט או כל מקום אחר, אז ישנם מקשים שפותחים לי חלונות אחרים כמו למשל המקש E שבלחיצה עליו נפחת התקייה המחשב שלי או המקש R שפותח לי את חלון ההפעלה או L שבכלל עושה למחשב log off . חיפשתי בלוח הבקרה לביטול העניין הזה אך אין שם דבר בקשר לבעיה זו. אז מה הבעיה ,ואיך אני יכול לטפל בה?

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  10. Started by stingeR-,

אוקיי , פתאום היום אחרי ריסטרט המחשב התחיל לעשות קולות של שגיעה אבל בלי שגיעה... הוא עושה צלילים כאלו של שגיעה בצרורות של ארבע כל שניה! אי אפשר לעשות כלום! מזה ?! מי עושה את זה? למה זה עושה את זה?

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  11. שלום רב, כאשר אני במנהל המשימות ותוכנות\תהליכים רצים ברקע, יש הרי באפשרותי לבחור שלדוגמא לתוכנה X תהיה הגדרת עדיפות : רגילה\מעל רגילה\גבוהה וכו'... ברצוני לתת לתוכנה X עדיפות גבוהה ושהדבר ישאר קבוע בכל פעם שאני מפעיל את התוכנה ולא שבכל הפעלה של התוכנה יהיה עלי לבצע זאת ידנית. כיצד עושים זאת דרך מערכת ההפעלה (vista) כאשר בתוכנה X עצמה אין הגדרה לכך?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. Started by nicirnTAL,

יש לי ווינדוס XP PRO. אחרי ההתקנה עבדתי בחשבון ה Admin כחשבון הראשי, הרגיל. הדבר לא הפריע לי במיוחד. עד שרציתי לפתוח עוד חשבון - רציתי שהחשבון יהיה Limited - כדי לעשות זאת הייתי צריך לעשות עוד חשבון שיהיה "Admin". עכשיו כשווינדוס עולה אין לי אפשרות להיכנס לחשבון של הAdmin. ניסיתי להיכנס דרך מצב בטוח ולמחוק את החשבונות האחרים, אך זה לא נתן אפשרות כזאת. תודה...

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  13. שלום לכולם, הייתה הפסקת חשמל ושהדלקתי שוב את המחשב גיליתי מספר קבצים (מוכרים ובטוח שאינם כל "קובץ מזיק" מסוג שהוא) קבצים אלה אינם "מוכנים" להימחק, ניסיתי בdr delete וזה רושם "הקובץ אינו קיים" , למרות שהגעתי לקבצים האלה דרך התפריט של התוכנה dr delete. ושאני מנסה למחוק ידנית זה רושם "לא ניתן מכיוון שהקובץ\ספריה פגומים" , עכשיו השיא של העניין לדעתי זה שניסיתי להכנס ב safe mode בפעמיים הראשונות הוא בכלל לא עלה ונתקע כשהוא רושם tdi.sys . איכשהוא בנסיון השלישי עלה בsafe mode וניסיתי למחוק את הקבצים ממצב בטוח ואותה שגיאה זה רושם. אשמח לעזרה - תודה.

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  14. Started by Haflo,

כן יש עוד דבר כזה....! השאלה הזאת מופנת לזקנים מבנינו........ איך פותרים בעיית כתב ראי ב Word 97?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  15. Started by apelzig,

היי לכולם, ב- Win8 לא היה ניתן להפעיל חלק מן האפליקציות ואת החנות של מיקרוסופט בגלל רזולוציית מסך קטנה מ- 1024x768 (רז' מקסימאלית במסכי 10' היא 1024x600). בעיקרון, העדכון של 8.1 אמור לפתור את הבעיה, אבל מישהו יודע איך אפשר להתקין את העדכון ללא כניסה לסטור? אשמח ממש לעזרה - תודה!

16. Started by thePony,

איפה אני מוצא את הminidump בוויסטה?

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  17. שלום. פירמטתי את ההארדיסק ויש לי 2 מחיצות צחות כשלג. איך אני מתקין ווינדוס 98 על מחיצה D ולא על C ? האם מספיק לכתוב: setup d: או שזה לא הכיוון בכלל ? תודה.

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  18. Started by ggg123,

כרגע יש לי ווינדוס XP ולאחר שדרוג הזכרון ל 4 GB חשבתי לעבור לווינדוס 7 64 ביט. מבחינת דרייברים של הלוח האם מה אני צריך להתקין? באתר של הלוח אם מצאתי את הדרייברים הבאים לווינדוס 7: BIOS, CHIPSET, AUDIO, LAN, SATA. להתקין את כולם? בנוסף לכך, איזו גרסה של ווינדוס 7 עדיפה?

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  19. Started by idan47,

שלום לכולם, כרגע יש לי במחשב כונני SSD של Intel בגודל 120GB שניהם בנויים בRAID0 מזה שנה ו8 חודשים מותקן עליהם WINDOWS 7. היום ניגשתי לפרמט את המחשב איך אי אפשר. בבחירת ההארד דיסק שאותו אני רוצה לפרמט ולהתקין את הווינדס לא מופיע שום דבר. האם מישהו יודע מה ניתן לעסק אני חייב לפרמט את המחשב כמה שיותר דחוף. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  20. המחשב שלי התחיל להתנהג בצורה ממש חשודה בזמן האחרון, מלבד איטיות רבה, שמתי לב לכתובות מייל שונות כאשר אני מתבקש להכניס מייל בתיבה המיועדת באתרים, צצים לי דפי אינטרנט מוזרים וכו' אני משתמש המון באינטרנט על מנת להזמין דברים שונים מחו"ל ובארץ לכן אני חושש מאוד, זה כמובן עוד לפני ססמאות לאתרים שונים שלי. אני חייב המלצה לאנטי וירוס מקיף וטוב עם FIREWALL וכמו כן תוכנות שונות על מנת לאתר קבצים זדוניים. אני כנראה גם התקין מחדש את הווינדוס לבסוף... תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. שלום לכולם, יש לי בעייה באאוטלוק אקספרס בחלונות XP פרו עם SP2 ואופיס 2003, כאשר כל ההגדרות תקינות, אני רוצה לישלוח הודעה והוא מוציא לי הודעת שגיאה שאי אפשר לישלוח את המייל כי משהו בשרת היוצא והנכנס לא תקין.לפעמים הוא שלח את המייל למרות ההודעה ולפעמים לא. הסרתי את החשבון שקיים ושאני נכנס שוב לתוכנה הוא מראה לי שכאילו יש חשבון משתמש, אבל הסרתי אותו קודם. הסרתי את התוכנה דרך הסרת רכיבי ווינדוס בלוח בקרה ושהתקנתי אותה שוב, אותו חשבון חזר למרות שעוד לא יצרתי חשבון. השאלה זה אם צריך למחוק את התוכנה לגמרי דרך regedit ואם כן איך עושים זאת? ואם לא אז איך אני מסדר את הבעייה?? בבקשה עיזרו לי אני שובר את הראש כמה ימים. כמו כן, חיפשתי בהודעות קודמות בפורום ולא מצאתי תשובה. תודה לכולם.

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  22. היה לי XP מותקן בכונן C בנוסף התקנתי את הVISTA בכונן אחר שהייתי מפעיל מחדש את המחשב היה לי אופציה בין לבחור את הוויסטה לבין לבחור מערכת הפעלה ישנה יותר (XP) הכל עבד כמו שצריך שתי המערכות עלו בסדר בלי בעיות עד שהייתי צריך להתקין מחדש את הXP שעל כונן C וכמובן במהלך ההתקנה פירמטתי אותו לחלוטין (את כונן c) ומאז המחשב עולה אוטומטית עם הXP ולא מעלה לי את הDual Boot שבו אני יכול לבחור בין הוויסטה לXP ועכשיו אני לא יכול להכנס אל הויסטה בכלל כנראה היו כמה קבצים על הroot של C שמהם הוא מעלה את הדואל-בוט והם נמחקו בפרמוט... לפי הבנתי לא מדובר בקובץ boot.ini אלה בקבצים אחרים שהוויסטה משתמש בהם מישהו יודע איפה אני יכול למצוא אותם ואין אני משחזר את הDual-boot ? תודה

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  23. שלום, מאיפה אפשר להוריד כל מיני ערכות לשולחן עבודה שמחליפות את העיצוב וכל מיני רקעים איקונים ושטויות, אבל שיהיו דברים יפים. תודה מראש, מתן.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. Started by benx,

זה משום מה התחיל אתמול, אחרי שעשיתי אוברקלוק ל3.5 ואז החזרתי בחזרה ל3.4 כי המחשב לא היה יציב.... קיצר מאז קופצת לי ההודעה הזאת כל פעם שהמחשב עולה: מצאתי מה הקובץ שגורם לבעיה אבל הוא נמצא ב Local settings וקוראים לקובץ sysdata.xml ולא רציתי להיות פזיז ולמחוק את הקובץ.... למישהו יש פתרום ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  25. אני יודע שתמיד אפשר לעשות התקנה של גרסה ישנה יותר באופן חוקי אז האם זה אפשרי ?

• 1 תגובה
    • 706 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.