עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. קניתי Hauppauge PVR-150 והמדיה סנטר לא מפסיק להציק. בהתחלה לא עבד כמו שצריך, דרייברים חדשים סידרו את העיניין. אבל אחרי כמה זמן (יום-יום וחצי) שהוא עובד טוב פתאום הוא מחליט לשבות לי ולא להראות תמונה בכלל (רושם Loss of Signal) או להראות תמונה מקרטעת מאוד. הסרה והתקנה מחדש של הכרטיס טלויזיה מסדרת את הבעיה, שוב, באופן זמני. אני עובד על Vista Home Premium x64. בבקשה שמישהו יגאול אותי מהייסורים האלה, רק רציתי לראות טלויזיה :'(

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  2. איך אני יכול לדעת אם הויסטה היא 32 או 64 ביט? איזו תוכנת צריבה מתאימה לויסטה? אוף הויסטה הזאת מתחילה לעלות לי על העצבים....

• 7 תגובות
    • 712 צפיות
  3. Started by kobibo,

יש לי win xp pro הבעיה קורת לפעמיים כאשר אני רוצה לרשום משהו בעברית באקספלורר ( לדוגמא: חיפוש מילה בעברית ) לעיתים במקום לראות עברית בעת ההקלדה אני מקבל כל מיני סימנים משונים ( משולשים מרובעים וכו' ). בבקשה עזרה.

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  4. אני עוקב אחרי מדריך ויש קטע שבו רשום.. select Properties Go to the Security tab and click the 'Advanced' button Go to the 'Owner' tab and click the 'Edit' button Select 'Administrators' and click 'Apply' button אבל בקובץ הזה אין את האפשרויו תהאלה יש רק כללי וסיכום.. כשנאי נכנס לקבצים אחרים גם בהם אין את זה.. אז איך אני יכול לעשות שהקטגוריה הזאת תהייה שם?

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  5. Started by lgmtk,

יש לי WINXP PRO 32, כונן אחד עם 2 מחיצות (C מחיצת מערכת 50GB וD מחיצת מידע עם 450GB). אני רוצה להתקין WIN7 32 מסיבות כאלו ואחרות. הבנתי שלא צריך לפרמט, ואם מתקינים (בוחרים CUSTOM בהתקנה) על הXP, זה דוחף את תיקיית WINDOWS לWINDOWS.OLD. השאלה שלי היא כזו - מה קורה לשאר הקבצים של המחשב? אני יודע שאני אצטרך להתקין תוכנות מחדש, אין לי בעיה עם זה, אבל מה יקרה למידע עצמו? ע"ע שירים/סרטים/כל דבר אחר שלא דורש התקנה מחדש. האם זה ישמר בWINDOWS.OLD? האם זה אני עדיין אראה 2 מחיצות נפרדות ורק C ידחס לWINDOWS.OLD? או האם הוא בכלל יתעלם מD וימחוק אותו? לא מצאתי תשובה ברורה לגבי 2 מחיצות נפרדות, למרות שבגדול הובהר לי שהוא לא אמור לפרמט אלא אם בוחרים שם בפירוש פירמוט. תודה לכל עונה. עריכה …

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  6. שלום רב, בכל פעם שאני נכנס לאתר קצת יותר כבד עם הרבה תמונות או מולטימדיה, אני מקבל את ההודעה המצורפת, היא קופצת מלמטה. צירפתי את מנהל ההתקנים, אולי יעזור. מישהו יודע על איזה זיכרון וירטואלי המחשב מדבר? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  7. כל פעם שאני נכנס לאתרים הקידוד של האקספלורר מכוון על "עברית ISO-VISUAL" וזה עושה את העיברית בסדר אבל מספרים ואותיות באנגלית הפוך. איך אני מחזיר את הקידוד ל "עברית WINDOWS" לצמיתות! [tt]ד"א סוף סוף יש לי תמונה בצד.[/tt] ;D

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  8. שמעו פירמטתי את המחשב ואין לי עיבריתץץץ את זה אני כותב דרך מיקלדת באינטרנט חייב עזרה או מדריך..... תודה רבה לעוזרים

9. פירמטתי ותקנתי את הווינדוס מחדש ושמתי 2 מחיצות אחד C והשני יצא F איך אני מתקן ? שיהיה לי C וD לפי הסדר יש לי צורב וכונן DVD והצורב קיבל את האות D

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  10. Started by bronco,

מה ניתן לעשות על מנת שמערכת ההפעלה תזכור לפתוח חלון נוסף תמיד באותו גודל למרות שכל הזמן אני מותח את החלון על פני המסך וסוגר כמו שצריך המערכת לא זוכרת לפתןח את החלון שוב באותו הגודל בברכה

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  11. אני רוצה צבע שחור ומהחלונות אפשר רק צבע ירוק וכסף.... יש דבר כזה ?

• 9 תגובות
    • 712 צפיות
  12. הייתי צריך להתקין את המשחק FSX. מחדש. מחקתי אותו, ואז הכנסתי את הדיסק של ההתקנה, ההתקנה התחילה ואחרי כמה דקות היא נתקעת כל פעם במוקם אחר. יש חלון שמראה יזה קבצים מועתקים ויש קובץ אחדד והוא לא משתנה. יש לי שני כונני DVD וניסיתי בשניהם ובכל פעם ההתקנה נתקעת בדקתי את הדיסק ואין עליו שריטות... מה לעשות? אוקי, עכשיו המערכת לא עולה. יש מסך כחול וריסטרט ביליתי את השעה האחרונה בהוצאה והרכבה של כל החלקים, (ניתוק כוננים, סטיק אחד של זיכרון, כרטיס מסך חלופי) והתברר שכששמתי את ה7300GS במקום ה-8800GT. הווינדוס עלה. לפני זה לא היו בעיות עם ה-GT גם תחת מאמץ (שיחקתי FSX כאמור). עכשיו המשחק בתהליכי התקנה. נראה לי יש 3 דברים שיכלים להיות הסיבה לתקלה: דרייבר של הכונן (דרך DEVICE MANAGER מחק…

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  13. שלום לכולם לפני מספר ימים התקנתי את עדכונ windows של service pack 3 ומאז כול פעולות שקשורות להכנה להדפסה אורכות זמן ארוך בצורה חריגה. נראה לי שמהו השתבש להם עם הדרייברים, למישהו יש הצעות ? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 712 צפיות
  14. מה המצב אנשים ?.. יש לי Windows Vista Ultimate של 32Bit וזה מותקן כבר עם Dx10, אבל הכרטיס מסך שלי (x1950 pro) תומך ב - dx9 . אני צריך להתקין dx9 או להשאיר את ה - dx10 שמותקן ?.. כי אני רוצה להתקין משחקים ... תודה מראש, משה

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  15. קניתי היום מחשב HTPC, הנה המפרט: מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤367 לוח אם: GIGABYTE GA-73PVM-S2H ¤369 דיסק קשיח: SAMSUNG F1 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103UJ ¤555 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK ¤128 זיכרון: OCZ 2GB DDR2 800 VALUE : OCZ2SI8002G ¤124 מארז: ANTEC NSK2480 + 380W EARTHWATS PSU ¤550 מקלדת: XGENE WIRELESS MINI KEYBOARD w/ OPTICAL TRACKBALL 2.4GHz ¤377 וידאו וטלוויזיה: HAUPPAUGE PVR-150 MCE KIT ¤384 איזו מערכת הפעלה הייתם ממליצים לי להתקין עליו? VISTA ?WINDOWS 7? 32 או 64 ביט? יש גירסאת MEDIA CENTER שאולי כדאי לי להתקין?

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  16. התקנתי ויסטה ואני לא רואה את המסך של הבוט, הוא נמצא רק שהמסך כאילו לא מקבל אות. פתחתי את הקובץ BOOTSECT.BAK שנמצא בכונן של הXP ורשום שם "BOOTMGR is missing" משהו מאוד מוזר .... חשוב לציין, שפעם (כשהיה את גרסת הבטא 2) זה לא קרה ויכולתי לראות את את הבוט ומשום מה עכשיו לא. נראה לי שזה פרט חשוב: כשהפעלתי את המחשב ושמתי את הדיסק אז הוא אמר לי: "לחץ על כפתור כלשהו כדי לטעון את הCD", לחצתי ואז המסך נעלם- אותו מסך שאמור להיות הבוט וכמו שאמרתי, פעם זה לא היה קורה.. ד"א, זה קרה לי פעם ותיקנתי את זה ע"י התקנה מחדש של הXP אז אשמח לדעת אם יש דרך אחרת

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  17. שלום לכם וחג שמח ונעים . בטעות מחקתי את הקיצור דרך, רציתי לדעת איך אני מוסיף אותו מחדש ככה שיעביר אותי לשולחן עבודה ולא יפתח אותו בחלון רגיל כמו כל תיקייה . תודה ושוב, חג שמח ועשיר באושר לכולם .

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  18. שלום יש לי windows xp sp2 בעברית ואני משתמש עם office 2007 אני משתמש במסוף הפקס לשליחה וקבלה של פקסים כאשר אני רוצה לראות את הפקס שהתקבל או נשלח התוכנה פותחת לי אותו עם ה"מציג תמונות ופקסים " והוא מראה לי כמו תמונה רק את הסף הראשון של הפקס (כאשר נשלחו או התקבלו 2 או יותר דפים) אני יודע שב office 2003 היה כלי שנקרא משהו כמו "מציג הפקסים " או משהו כזה שהיה מציג את הכל האם אפשר להתקין אותו לבד או לשנות את ההגדרות של התוכנה שתפתח את הפקסים דרך משהו אחר שיציג לי את כל הדפים? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  19. Started by The-Devil,

איך אני יכול להיפטר מה Documents שנמצאים בSTART ואני מתכוון בכלל למחוק אותם מהתפרטי ולא רק את התוכן או לחילופין, לגרום לזה שלא יופיע לי יותר קבצים שאני פותח שם קבצים מכול סוג .txt.doc.dws....

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  20. אני מעונין לקנות VISTA מתוך שיקול שלי יש 2000 וזה ממש ממש ישן ...אבל אני לא מוצא חמות שמחזיקה 64 BIT מה כדי יותר יש לי 2000 עם רשיון ...אני יודע שקניית שידרוג זולה יותר ...אבל זה אומר שאני צריך כל הזמן לחזור ל WINDOWS 2000 ו צריך לשמור אותו האם כדי ומה האבדלי המחרים ?

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  21. Started by BoA,

החלטתי היום להתקין SP2 אז אני נכנס ומעדכן והכל סבבה וכאשר אני מגיע להתקנה יש error הזה עד שהורדתי ועכשיו זה? מה לעשות בבקשה?

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  22. Started by dd7,

יש לי xp בכונן c חשבתי להתקין בכונן g ויסטה במהלך ההתקנה של הויסטה לא יודע מה קרה נדפקה חזרתי לxp ואז עשיתי אתחול לכונן g, ושכיביתי והדלקתי היה לי בהתחלה לפני שהxp עולה בחירה בין הויסטה לxp איך אני מוחק את זה שהאקס פי ישר יעלה?

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  23. אני כבר סרקתי אנטי וירוס ,ניקוי מזיק ועוד כלום מה בעיה אינטנרט?

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  24. Started by TZ,

יש לי בעיה עם הדפדפן (כנראה), שאני נכנס לאינטרנט הוא מעלה אתרים מאוד מהר וכעבור כמה דקות אני יכול ללחוץ אל אותו כפתר שלפניכן הוביל אותי לאתו מקום מהר ועכשיו הוא עושה זאת מאוד איטי לא וזה קורה בכל האתרים ויש לי אינטרנט מהיר. ???

• 2 תגובות
    • 712 צפיות

דיונים חדשים בפורומים