עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by domuzy,

אני עובד עם XP PRO ופתאום, משום מה, אין לי יותר תצוגה של תוכנות/משימות פעילות למטה באמצע (לא מדובר על האייקונים מימין או משמאל). אני לא יכול לעבור בין הדברים הפתוחים בלי להכנס לTASK MANAGER וזה מציק לאללה. ניסיתי לשחק עם הקו המקווקו ולהזיזו ימינה/שמאלה - לשם הרחבת התצוגה או הצרתה- אבל אין ליישומים הפתוחים כל זכר. מה עושים? איך זה נוצר?

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  2. FAT32 תאיט בימועי מערכת?האם אני יכול לצפות ליותר יציבות ולא כמו שקרה לי הרבה פעמים של נפילת מערכת->פירמוט אחרי זמן קצר נורא? לת'רד הקודם כבר אף אחד לא מתייחס אז... האם תיהייה לי פחות מהירות בגישה קריאה,ביצועים כלליים? ד"א זה שאין אפשרות ליצור קובץ בגודל של 4 giga לא מפריע לי,זאת מחיצה לווינדוס בלבד... האם יפריע שיש לי עוד שתי מחיצות שכרגע מוגדרות כNTFS?התנגשויות וכו'... האם בכלל כל הנפילות האלו קרות כי לXP יש תמיכה לא טובה בNTFS,ואז כדאי לעבוד ל2000,או שיש לי בכלל בעייה בהארד דיסק...

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  3. Started by vince carter,

שלום בעוד יומיים אני מקבל את המחשב החדש שקניתי ואהדבר היחיד שאני לא סגור עליו זה מערכת הפעלה .. XP או ויסטה ??? המחשב בהחלט יכול להתמודד עם ויסטה (Q6600,2G RAM , 8800GT) ..והוא מיועד למשחקים חדשים וכבדים וסרטים ... אבל שמעתי שיש באגים רציינים בויסטה ..? מה אתם אומרים לקחת XP עכשיו ולשדרג עוד כמה חודשים לויסטה? אני מפחד שבמשחקים חדשים (cod4 , קרייסס ) , הXP לא יוציא את המיטב מהחומרה והגרפיקה שהמשחקים האלה יכולים להציג ...יש לזה בסיס ?

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  4. שלום. יש לי VISTA ULTIMATE 64 Bit בגרסא אנגלית (שונא את העברית) יש מצב להוריד/להשיג/ להתקין את המדיה סנטר בעברית ? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 689 צפיות
  5. נגיד וקימפלתי את האקספלויט עם התוכנה cygwin וזה עבד,ועכשיו אני פורץ עם האקספלויט.ומה צריך להיות לי אם אני במחשב האחר?

6. Started by EagleX2,

היי. בזמן האחרון (יומיים..), כאשר אני מנסה להפעיל התקנה מסויימת (max payne 2, via 4 in 1) אני מקבל הודעה מוזרה בקשר ל16 סיביות (או משהו בסגנון...) כמו כן, כאשר אני מנסה לפתוח קובץ .cab מופיעה הודעה שאומרת שהקובץ פגום וכו'... צירפתי תמונה כדי שתוכלו להבין, פחות אות יותר, על מה מדובר... בתודה... יוסף המספר [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  7. Started by ajl,

אני לא יודע מה הסיפור של העידכון האחרון אבל אני ממשיך לקבל את אותו עידכון למרות שכבר עידכנתי אותו כבר 1000 פעם. כל פעם הוא ממשיך להופיע, סחמנתי עידכון אוטומטי, עם כיבוי מחשב, ידני ובחרתי בו, כיביתי את המחשב, בלי לכבות ועוד... מספר עידכון הוא 937287, מישהו יודע איך נפתרים מהקקה הזה? (חוץ מלנטרל את העידכונים).

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  8. Started by dannygnh,

יש לי win xp ואינני מצליח לכבות את המחשב דרך "התחל וכיבוי" או " התחל הדלקה מחדש"

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  9. מה זה אומר?

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  10. Started by messi,

הנה תסתכלו בתמונה: http://www.silvup.net/img.php?id=4e5n4ol9jdr7wxt.jpg למה מופיע לי 1.40GHZ גם?

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  11. Started by Xer,

למחוק סליחה

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  12. אני לוחץ Ctrl+Alt+Del ופתאום אני רואה שה- Task Manager פשוט נדפק לי. כל הטאבים נעלמו. אני לא זוכר שעשיתי שום דבר מיוחד שגרם לזה. למישהו יש מושג?

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  13. Started by iyehuda,

כשאני פותח את MY COMPUTE ונכנס לאחד הכוננים אני מעוניין לראות file edit view וכו"ו איך עושים את זה ? ושאלה שניה איך אני מגיע לחלון שאם יש לי קובץ חבוי איך אני רואה אותו

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  14. Started by evy,

מה אני עושה כדי לבצע איחוי בווינדוס? נכנסתי לתוכנה של האיחוי בווינדוס.. יש לי שתי אפשרויות : analyse, defragment מה בוחרים מביניהם כדי לבצע איחוי?

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  15. Started by John Nash,

היי. אני מוריד דברים במשך הזמן מסנג'ר וכל מינה תוכנות. הבעיה שכל פעם שאני מדליק את המחשב הכל עולה ביחד. עכשיו אני יודע שאפשר לבטל את כל זה. ושתוכנה תיפתח רק שאני רוצא להשתמש . רק שאני לא יודע איך לעשות זאת. אני ישמח לקבל הסבר. ומערכת ההפעלה שלי בעברית. תודה

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  16. שלום לכולם אני לא מצליח להתקין את חבילת השירות sp2 הווינדוס הוא ווינדוס חוקי לגמרי לא יודע מה הבעיה אני הורדתי את החבילה מהאתר של מיקרוסופט וזה נותן לי את השגיאה הבאה בעת ההתקנה מה עושים? תודה רבה לעוזרים אלי! [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  17. הבחנתי אתמול שהאיקון של המחשב שלי השתנה למשהו מוזר ניסיתי לשנות אותו בחזרה למקורי וזה לא עבד מה זה יכול להיות?

• 8 תגובות
    • 689 צפיות
  18. Started by No buddy,

שלום לכולם.. טוב אז ככה, הורדתי כמה themes, וסמנים לעכבר ועוד כמה דברים מסוג זה לוינדוס אקס פי, ורציתי לדעת איך אני מכניס אותם לרשימה שמשם אני אוכל לבחור אותם? למשל: את ה-themes אני רוצה להכניס לרשימה של ה-themes שאני מגיע אליה דרך לחצן ימני,מאפיינים וכו....

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  19. ועל איזה גרסא של XP אתם ממליצים? אני יודע שצריך לעשות מחיצה ואז להתקין שם אבל אני לא יודע איך תודה

20. שלום לכולם אחרי התנסות מאכזבת עם ויסטה (לא יציב, לא אמין, על כל תכונה טובה שנוספה יש גם תכונה מעצבנת חדשה) אני רוצה לחזור לXP. עכשיו אני יודע שכשניסיתי להעביר את אחד ההארדיסקים שלי שלמחשב עם XP הוא לא זיהה את המחיצה של ההארדיסק אבל אני לא זוכר מה בדיוק הפריע לו. האם אמורה להיות בעיה במעבר, ואם כן האם ניתן למניע אותה בעוד מועד?

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  21. אני מנסה בכל מיני דרכים, נכנס להגדרות, צריך לעשות עוד פעם דברים שכבר עשיתי אתמול ואישרתי את הפעולה שלהם. אני סה"כ רוצה גישה למחשב מאיזה תוכנה בסלולרי, לא מזמן זה פעל, פתאום זה כבר לא פועל. בXP לא היתה שאלה בכלל, הגדרתי רשת ביתית, הגדרתי אותה במחשבים אחרים והכל נורא פשוט. כאן זה כל 10 דקות צריך הגדרה מחדש, ועדיין לא פועל כמו שצריך. לשם השוואה, מחשב של אח שלי שמריץ XP תמיד זמין בשיתוף הזה. תמיד. עריכה: טוב, קצת מפחיד, מסתבר שיש לי אפטיים של כבר שבועיים, יכול להיות שמשהו קרס וזה למה זה עושה לי בעיות. ייתכן וגם הדף הבא אומר לכם משהו: עריכה 2: הריסטארט לא עזר לרשת, אבל המחשב ללא ספק יותר מהיר. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  22. שלום. יש לי XP HOME ולפני כמה ימים הוא חובר לאינטרנט לראשונה בחייו (לאחר שלוש שנות עבודה נקיות מתקלות כמחשב עבודה נטו). התקנתי AVG ו-AD AWARE ויצאתי לדרך. לאחר כמה ימים הצטברו התקלות: - המחשב נתקע כשנכנסים ל"מחשב שלי" - אי אפשר להסיר תוכנות (נתקע) וגם להתקין תוכנות - העדכונים האוטומטים של ווינדוס לא מצליח להוריד או להתקין - האייקונים בשולחן העבודה התנתקו מהקישורים שלהם (כלומר הקיצור דרך לא מוצא את היעד למרות שהוא קיים) לאחר כל אלו התקנתי מחדש את הה-XP המקורי שלי, הוספתי SP2 בקובץ שהורדתי לפני כמה זמן, אך לצערי התופעות חזרו - המחשב נתקע לאחר כמה שניות של סיור בתוך המחשב שלי, אי אפשר להתקין תוכנות, העדכון האוטומטי נתקע וכדומה... האם זה וירוס ? וכיצד אני מטפל בו ? האם זו בע…

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  23. Started by sigarilos,

שלום לכולם, יש לי תוכנה מאוד חשובה שלא פועלת כמו שצריך!!!! התוכנה בנויה ל WIN98 ואני צריך לגרום לה לעבוד כמו שצריך ב2000 או XP. הבעיה היא שחלק מהמסכים מתבלבלים ויש הרבה ג'יבריש וחלק מהמסכים עובדים כמו שצריך.... נירא לי שהתוכנה בנויה על בסיס DOS אבל אני לא בטוח... אני חייב עזרה דחוף!!!! מה אתם ממליצים??? EMULATUR/SIMULATOR - מומליצים??? הגדרות/קומפילציה??? מה אפשר לעשות??? בבקשה עזרה..... תודה רבה לכולם....

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  24. Started by sisa36,

בעיה רצינית ודחופה.. שיחקתי בטעות עם ההגדרות של התקיות ומחקתי בלי כוונה את פקודת הopen האוטומטית של התיקיות. עכשיו אני לא יכולה לפתוח תיקיות.. רק באמצעות הפקודה explore . יש דרך לאתחל את ההגדרות של הwindows בלבד? בלי למחוק את התוכנה כולה? מתחננת לעזרה!!!

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  25. Started by yanhak,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3391336,00.html

• 2 תגובות
    • 689 צפיות

דיונים חדשים בפורומים