עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לכולם. שאלתי היא כיצד להתקין מערכת הפעלה במחשב עם כונן קשיח S-ATA בנסיון שלי מתקבלת הודעה במהלך ההתקנה כי לא מזוהה במחשב כונן קשיח??? תודה

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  2. היי, לפני כמה ימים נתתי לאחותי את המחשב לשעה... שעה אחת הספיקה לה... בקיצור לא רואים חלק מהתמונות באונליין ( כמו בתמונה ) משהו יודע מה הבעיה? בתודה מראש, בן.

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  3. Started by anevsky,

לפני מספר ימים התקנתי את NET FRAMEWORK . ומאז אני סובל מבעיות עם מספר תוכנות - השאלה היא - האם ניתן פשוט להיפטר מהנ"ל ע"י שימוש בADD REMOVE (זה נמצא שם) ? או שמא אגרום בכך נזק נוסף. אני ב XP PRO SP2 - ועד היום לא הפריע לי לעבוד בלי הנ"ל (ביצעתי את ההתקנה לשימוש מסויים שהתבטל בינתיים) תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  4. זה כותב לי שאני ילחץ על מקש כלשהו כדי להמשיך אחרי שאני לוחץ על מקש כלשהו זה מתחיל ליכתוב לי הרבה G מה לעשות מישהו? אני לא מצליח כלום

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  5. לאחר שהייתי צריך לפרמט לפני כמה ימים ונתקעתי בלי דיסק של אקס פי באנגלית התקנתי בעברית אני פשוט לא יכול להסתדר עם זה העברית משגעת אותי וכבר התקנתי די הרבה דברים וממש אין לי ראש להכנס לזה שוב אז חשבתי אולי יש תוסף כזה כמו שהופכים מאנגלית לעברית אז שעושה ההפך מישהו מכיר את דבר כזה?< זה קיים בכלל? נ"ב כבר ניסיתי להתקין את התוסף בעברית כדי לראות אולי הוא יכול להפוך לאנגלית אבל הוא זרק אותי בתחילת ההתקנה החוצה ואמר לי שיש לי כבר עברית תודה מראש לכולם

6. איך נפטרים מ search assitant שנמצא ב toolbar אני כל הזמן מוריד ממנו את הv ועם כל ריסטארט הוא חוזר חיפשתי אולי ב msconfig אבל שום תוכנב לא מעלה אותו למישהוא יש רעיון איך להיפטר ממנו לצמיתות?

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  7. Started by gigabot,

שלום תגידו איך אני מחליף boot skin אני יודע שלא צריך תוכנה פעם ידעתי ושחכתי עיזרו בבקשה...

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  8. Started by maors3,

יש לי XP PRO באנגלית איך הופכים אותה לעיברית? תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  9. Started by benking,

קניתי מחשב חדש: amd 940, 4GB, HD4870, 500GB אמרו לי שכדאי לי להתקין על המחשב XP(עם service pack 3) כי המערכת יותר קלה ומהירה מויסטה. עכשיו השאלה שלי היא האם זה באמת נכון ולא יהיה שום הבדל בין XP ל VISTA (חוץ מהאפקטים הוויזואלים)? אני יוכל להפעיל את כל המשחקים והכל יהיה בסדר? אני יודע שXP יודע לנצל רק 3.25GB זיכרון RAM - יש משחק שדורש יותר מזה? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  10. Started by a1a1a1a,

כל פעם אחרי דקה שתיים שאני מפעיל תוכנה, אני מקבל הודעת שגיאה "סייר Windows הפסיק לפעול" ואז מיד אחרי זה עוד הרבה הודעות שכאלו "446.EXE הפסיק לפעול" "window defender user interface הפסיק לפעול" "סייר החלונות של שולחן העבודה הפסיק לפעול" עשיתי שחזור מערכת וזה לא עזר, עדכנתי לSP2 וזה לא עזר. מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  11. Started by haim652,

רציתי לדעת איזה גירסא של הווינדוס 7 הכי מומלץ וכדאי, בעיקר למשחקים. שמעתי שיש מספר גרסאות, כמו PRO ו ULTIMATE. רציתי לדעת מה באמת כדאי. תודה מראש

12. Started by ag43,

האם את פעולת פענוח המדיה עושה המחשב ששולח את המידע או המקבל?

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  13. Started by InsaniManES,

אני רוצה לעלות את הFound New Hardware Wizard בשביל להתקין משהו (אם זה חשוב מה אז Samsung USB Modem Driver Ver 4.24.0.2700 וSamsung PC Studio 5

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  14. ועל איזה גרסא של XP אתם ממליצים? אני יודע שצריך לעשות מחיצה ואז להתקין שם אבל אני לא יודע איך תודה

15. Started by Wingedbull,

Windows XP Professional 32-bit - Black Edition v2009.1.24 מישהו מכיר את הגרסא הזו או שמע עליה ויכול לתת חוות דעת ?

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  16. Started by Tamir3,

שלום, לחבר שלי יש מחשב נייד עם כונן SATA עכשיו הוא אומר שדיסק רגיל של ווינדוס לא יכול לעלות על כונן SATA. עכשיו רציתי לשאול אותכם מאיפה אני משיג ווינדוס שיעלה על הכונן הזה ושיהיה כIMAGE שאפשר לצרוב כמו שצריך.

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  17. אני מעוניין להתקין מערכת הפעלה על מחשב עם מעבד 64BIT השאלה אם זה ממש יתן שיפור משמעותי אם אני יתקין מערכת הפעלה 64BIT רק לחשוב על כל התאימות של התוכנות, לא כדאי להתקין מערכת הפעלה 32BIT? אשמח לעזרה,תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  18. Started by guyl3,

שלום, לאחרונה המחשב שלי נעשה איטי העלאה של WIN כלומר אני עובר את השלב שהמחשב עושה BOOT ועובר את השלב של הטעינה רק ה DESKTOP עולה איטי להחריד עד שרואים את כל האייקונים ו השורת הסרגל הבסיסית (איפה שיש כפתור -STARTשורת המשימות ?) אין לי הרבה תוכנות שנטענות יחד עם WINDOWS - ע"פ פקודות MSCONFIG רק A.V ו F.W והדברים הרגילים -כ.קול/ממשק הסרה בטוחה של התקנים בקיצור - לא הצלחתי למצוא משהו ספיצפי גם הזכרון הוירטואלי שלי RAM 1GIG פיזי ו Page File של 2 GIG בדקתי אפשרות של כל מיני רוגלות ורושעות ע"פ תוכנות SPYWARE+ ANTI VIRUS ולא נמצא כלום המחשב נקי בנוסף אני משתמש בתוכנה שמסדרת REGISTRY כמו CCleaner u REGISTRY FIX שעובדות מצויין ברגע שצריך להסיר תוכנה מהמערכת או למחוק Cookies u וכו.…

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  19. Started by noy165,

שלום רב . יש ברשותי מחשב נייד של תושיבה A200 - 130 . על המחשב מותקנת מערכת הפעלה של ויסטה , היא עושה לי מספיק צרות וממש כבדה על המחשב. שאלתי היא: האם יש אתר שבו אני יכול להוריד את כל ה driver של כל החומרה שבמחשב. ( לוח אם, דיוידי,כרטיס רשת , בקיצור כל מה שנחוץ כדי להתקין XP . אני מודה לכל אחד שכול לעזור לי בנושא או לתת לי כיוון.

20. Started by GOGO3,

כונן C לא נפתח והופיעה לי "פתיחה באמצעות..." הבעיה היתה בגלל וירוסAUTO .INF מחקתי אותו והכונן נפתח כרגיל הבעיה היא שכמה דברים עדיין לא עובדים כמו" עזרה ותמיכה" "מרכז האבטחה" דיסקים של DVD קראתי שצריך למחוק עוד כמה קבצים מישהו יודע איזה?

21. Started by ma4351,

היום קיבלתי את המחשב החדש בדקתי כמה זיכרון בשימוש כאשר אני רק גולש והאאוטלוק פתוח וראיתי שיש רק 300-400 מגה זכרון פנוי..זה יכול להיות? יש לי 4ג'יגה ראם ומותקנת אצלי ויסטה אולטימייט64ביט sp1 יכול להיות שאני לא בודק טוב אולי..בדקתי במנהל המשימות תחת ביצועים ששם כתוב זכרון פיזי מאוחסן ופנוי אבל בריבוע שליד הגרף של היסטוריית שימוש בזיכרון פיזי כתוב 1.2ג'יגה..אני לא מבין..מישהו יכול להסביר לי בבקשה..

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  22. נתחיל בשאלה העיקרית שלי, ברגע שאני מחלק את המחשב ליותר ממשתמש 1, כל התוכנות העיקריות שיותקנו (תוכנות אבטחה, שיתוף, צפיית ווידאו) יוכלו לפעול אצל כל אחד מהמשתמשים? אם כן, מה בנוגע לתוכנות שיותקנו על כונן אחר (לא הכונן הראשי)? חוץ מאבטחה ע"י סיסמא בכניסה למשתמש יש איזשהי אפשרות לייצור סיסמא לכונן מסוים? או אולי לתיקיות ספציפיות? ואם יש לי כונן קשיח שמחולק ל2 מחיצות, יש אפשרות ליצור מצב שכל משתמש יוכל לראות רק מחיצה אחת מהשתיים במשתמש שלו? אני יודע שזה קצת הרבה, אבל אתם תעזרו לי רבות. מחכה לתשובות.

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  23. Started by E_XeQuit,

שלום לכולם, אתמול ניסיתי להתקין את ה SP2 לויסטה שלי. לאחר ההתקנה המחשב עשה ריסט, ובשלב של ה Welcome קיבלתי BSOD. גיליתי שה BSOD נובע מה NOD32 שלי. נאלצתי למחוק את ה NOD32, למחוק את ה SP2, ולהתקין מחדש את ה NOD32. משהו נתקל בבעיה ? יודע איך לתקן ? תודה רבה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  24. Started by Shiker,

http://www.shiker.co.il/IMG_0015.JPG אין לי מושג איך לפתור את זה...לצערי עזרה בבקשה.. יש לי windows vista 32bit ge force 8800gt 512MB גרסת דרייבר: 180.48 (או הסתכלו בקישור הבא http://www.nvidia.com/object/winvista_x86_180.48_whql.html) זכרון: 2 giga 800MHZ של Crosair מעבד: quad 2 core q6600

• 3 תגובות
    • 649 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.