Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
היי, אז ככה.. אני לא מבין את כל הקטע של הדיסקט בתהליך ההתקנת הווינדוס... יש לי לוח אם Abit IB9 ואמרו לי שכדי שיהיה אפשר להתקין ווינדוס עם הלוח אם שלי אז צריך גם את ה-CD וגם דיסקט מסויים... לא הבנתי מה אמור להיות בידיוק בדיסקט הזה... אז אשמח אם תסבירו לי למה אני לא יכול להתקין ווינדוס רגיל (עם CD בלבד...) ובמקום זה להכניס דיסקט עם איזה קובץ כדי להתקין או לפרמט... אשמח להסבר איך מתקינים מערכת הפעלה עם דיסקט+דיסק... והאם יש איזושהי אפשרות להתקין ווינדוס בלי הדיסקט המעצבן הזה... תודה.
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני מנסה בכל מיני דרכים, נכנס להגדרות, צריך לעשות עוד פעם דברים שכבר עשיתי אתמול ואישרתי את הפעולה שלהם. אני סה"כ רוצה גישה למחשב מאיזה תוכנה בסלולרי, לא מזמן זה פעל, פתאום זה כבר לא פועל. בXP לא היתה שאלה בכלל, הגדרתי רשת ביתית, הגדרתי אותה במחשבים אחרים והכל נורא פשוט. כאן זה כל 10 דקות צריך הגדרה מחדש, ועדיין לא פועל כמו שצריך. לשם השוואה, מחשב של אח שלי שמריץ XP תמיד זמין בשיתוף הזה. תמיד. עריכה: טוב, קצת מפחיד, מסתבר שיש לי אפטיים של כבר שבועיים, יכול להיות שמשהו קרס וזה למה זה עושה לי בעיות. ייתכן וגם הדף הבא אומר לכם משהו: עריכה 2: הריסטארט לא עזר לרשת, אבל המחשב ללא ספק יותר מהיר. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
לפעמים המחשב מראה לי שיש לי קבצים פגומים ואני צריך להפעיל את כלי השירות Chksdk (הצ'ק דיסק).. אז אני מפעיל אותו והוא סורק ת'מחשב ואחרי כמה זמן המחשב שוב מודיע והוא לא אומר לאיזה קובץ יש את הבעיה! ולפעמים הוא אומר, מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני עם מערכת vista כאשר אני מנסה להיכנס לTASK אני מקבל הודעה "TASK MANAGER AS BEEN DIABLE BY YOUR ADMINISTRATOR" איך אני מבטל את זה ?
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שהתקנתי את SP3 על המחשב שלי וברגע שהוא ביקש ממני להתקין את הIE7 ביטלתי זמנתי כי הייתי עסוק בהתקנה אחרת עכשיו הוא לא נותן לי להתקין את הIE7 למרות שהסרתי והתקנתי מחשב את הSP3 וגם ניסיתי להוריד את ההתקנה מהאתר של מיקרוסופט והוא נותן לי הודעת שגיאה שהגירסה לא תומכת במערכת שלי מה אפשר לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי נייד DELL INSPERION 1525 חדש עם מעבד 2.2 וזכרון 2GB ומעבד גרפי ועוד קיבלתי איתו VISTA HOME PREMIUM והיא רק באנגלית.איך אני מעדכן אותה לעברית(ניסיתי התקנת MUI וLIP למינהם והבנתי שהם עובדים רק על ULTIMATE)מה עושים??
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שנה טובה לכל גולשי הפורום... שאלה - במחשב חדש שעודכן ל-SP2 בוטלו בחלון ה-Windows Update כל העדכונים (הסימון הוסר ואז נבחרה האפשרות "אל תציג עדכונים אלה שוב). מה עושים בכדי לעדכן את המחשב הזה?!? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה גירסא של הווינדוס 7 הכי מומלץ וכדאי, בעיקר למשחקים. שמעתי שיש מספר גרסאות, כמו PRO ו ULTIMATE. רציתי לדעת מה באמת כדאי. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
אחרי שהמחשב נדלק וחרי הטעינה של xp שומעים את הצלילי של ההתחלה אבל לא רואים כלום הבעיה התחילה שניסיתי להפעיל את המחשב במצב dos אז עשיתי ריסטרט ולחצתי על f8 אבל לא היה שם לבחור להפעיל אותו בדוס אז בחרתי ב enable vga mode ומאז התחילה הבעיה מה עושים ???
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי הביא לי את המשחק AGE OF Mythology מקורי והיה בתוך הדיסק את התוכנה msxml 4 parser שזה רכיב של מייקרוסופט אמרו לפניי שמפעילים את המשחק צריך להתקין את זה אז עשיתי והוא שאל אותי להסיר או לתקן אז בחרתי לתקן כי זה היה מותקן ורציתי לדעת למה משמש הדבר הזה והאם קרה משהו שאמרתי לו לתקן? תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
זה אצל חבר שלי. יש לו רק משתמש אחד ועדיין עולה האפשרות של לבחור משתמש,הוא ציין שבעבר זה לא היה כך. איך הוא מסדר זאת? תודה.
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
היי, ניסיתי להתקין סקין של וינדוס 7 להחליף את הסקין של אקס פי-במשך ההתקנה הוחלפו קבצים ואחרי ריסטט הוינדוס באמצע עלייה מקבל מסך כחול. האם יש אפשרות לעשות שיחזור?(גם ב-safemode יש את אותה תקלה) או שאפשר לעשות recovery ?(יש לי את הibm-r50e ) רק שאיני יודע לעשות את זה,ניסיתי לחפש בביוס recovery ולא מצאתי--יש עצה בבקשה? האם יש סיכוי שזה בעית חומרה?(לא היה לי שום בעיה לפני ההתקנה הזאת והמחשב עצמו לא היה בשימוש הרבה,האם התוכנה הלא מוצלחת הזו יכלה לגרום לבעית חומרה?) תודה.
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב חדש שאני עומד להתקין עליו וינדוס 7 64 ביט רציתי לשאול האם בזמן ההתקנה יש אפשרות לפרמט ולחלק את המחיצות ב HD (בשניהם..) או שאני צריך PARTITION MAGIC או משהו בסגנון בשביל זה..
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני צריך לשנות את שם המעבד/המהירות ללא OC או שינוי אמיתי במערכת, שינוי חזותי בלבד אם הדבר אפשרי
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
PXE-53: No boot filename received - נעצר בזמן העליה ומראה את ההודעה הבאה מישהו יכול לעזור? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
התקנתי win xp pro על המחשב והוא בכלל לא תומך לי בעברית. אם אני יפעיל תוכנה הכל יהיה " ???? ????.? ???" וכו' וכו' בעיקרון אני צריך את החבילה של השפה העברית שאני אוכל לכתוב בעברית וקרוא עברית. האם אני יכול להשיג קובץ כזה ע"י הורדה פשוטה? (HTTP*) אני חייב את החבילת שפה הזאת שתיהיה ע"י קובץ הורדה של מקש ימני>שמירת יעד בשם. או שרק לוחצים ונפתח חלון ההורדה אבל שלא יהיה אמיול או משהו בסגנון. בבקשה עזרו לי
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
האם עדיף מבחינת ביצועים לסים את ה-Page File באותו מקום ש-Vista מותקנת או עדיף לשים אותו ב partition נפרד ?
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
מיקרוסופט הסירו את ההורדות למערכת ההפעלה אבל עדיין מספקים סיריאלים. למישהו יש הורדה חיצונית לגרסא האחרונה של ה- 7? 32 ביט. תודה!
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
בימים האחרונים הVista שלי מצא כמה עדכונים חדשים והתקין אותם בלי לשאול אותי כשהוא סיים הוא התחיל איתי במירוץ, על המסך הופיע חלון ובו מד ירוק שמתמלא במהירות, הספקת ללחוץ בזמן? יש לך עוד 4 שעות של שקט לא הספקת ללחוץ? המחשב עושה ריסטרט מעצמו וכל העבודה הולכת לפח אחרי שכבר לא הספקת ללחוץ והוא נכבה, הוא נתקע עוד חצי שעה בתהליך של סיום התקנת העדכונים, וכשהוא נדלק בחזרה עוד חצי שעה מי ביקש את זה בכלל? *** על ההגנה של המחשב שלי, אני לא משתמש לא בפיירוול, לא באנטי וירוס, ולא בכלום כבר שנה שלמה והמחשב שלי רץ מעולה יש דרך להעיף את הדבר המציק הזה? במיוחד את זה שהמחשב נכבה על דעת עצמו
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
אני צריך לשנות כך שכרטיס מסך יוציא אות מS VIDEO ולא מהיציאה הרגילה. תודה!
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
יום טוב לכם, הרגע התקנתי ויסטה SP1 ויש לי בעיה מוזרה ברשת . הגישה לאינטרנט פתוחה לתוכנות כמו אקספלורר ו AVG אבל חסומה ל FIREFOX .AZUREUS. SKYPE ומשחקים . אם יש למישהו מושג אני אשמח לשמוע על פתרון אפשרי לבעיה תודה
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
החלטתי לרכוש Vista 64Bit מקורי. בשוק מוצעת למכירה גרסת Retail וגרסת OEM. גרסת OEM עולה 50% פחות. קראתי ברשת שגרסת OEM מגיעה רק עם CD ומספר סידורי. בנוסף אם אשדרג לוח אם אצטרך לרכוש עותק חדש של Vista. יש עוד חסרונות לגרסת OEM שאני לא יודע עליהם או שזה בעצם הכל?
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי סוף סוף אתמול את מחשב המדיה סנטר שלי שהזמנתי עם חלקים לפי דרישתי, יצרתי מערך RAID 0 משתי דיסקים קשיחים SATA של 500 גיגה כל אחד ויצא לי 980 גיגה של מקום התחלתי בהתקנת VISTA 64BIT שדרך אגב הותקנה כבר מספר פעמים במחשבים אחרים והכל היה בסדר גמור. ההתקנה עברה חלק אבל כאשר הוינדוס רצה לעלות בפעם הראשונה הוא הגיע לשולחן העבודה ונפל, עשה RESTART ולאחר מכן כאשר הוא התחיל להיטען מחדש הוא פשוט נתקע איפה שכתוב WINDOWS VISTA ורץ הפס הירוק (בזמן הטעינה). ניסתי מספר דברים אך ללא הועיל, מהגדרות ב BIOS ועד להוצאת חומרה פיזית מהמחשב, אין כלום פשוט לא עזר כלום. בתור ניסיון התקנתי את ה ויסטה 32 ביט והפלא ופלא, הכל עובד טוב, מוזר לא ? משהו לא נותן לויסטה 64 ביט לעלות, אני …
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
יש לי עכשיו שלוש מחיצות. C,E,F. אני רוצה לפרמט רק את C ולהתקין XP 64 במקום זה שיש לי עכשיו. אם מותקן לי תוכנות על E או F, אני יצטרך להתקין אותם מחדש? עדיף לעשות UNINSTALL לתוכנות ואז להתקין אותם מחדש בווינדוס החדש?
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני וחברים שלי עושים MIX של הקלטות מהאייריבר שלי. ורציתי לקבל את חוות דעתכם . אה, ואיך אני מסדר שתוכלו להכנס לסרבר ללא צורך בססמא?
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-