עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Goadzilla,

נכון בחלון של הווינדוס אקספלורר ב"כלים" יש את האפשררות "אפשרויות תיקיה" איפה שמסמנים אם להראות קבצים מוסתרים , סיומות וכו'... אני ניגש היום לאפשרות הזו והיא פשוט נעלמה כלא הייתה אז הוספתי אותה דרך הסרגלי כלים ועדיין כלום עזרה בבקשה

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  2. Started by hofshi,

לעיתים קורה שחלון השליטה על עצמת הקול במחשב נראה גדול מידי. בייחוד אם הוספתם לו עוד בקרות עצמת קול שלא היו בו קודם לכן. אם זה המקרה, ניתן להקטין את החלון בקלי קלות: http://hofshi.blogspot.com/2007/09/blog-post_03.html

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  3. לאחר שהייתי צריך לפרמט לפני כמה ימים ונתקעתי בלי דיסק של אקס פי באנגלית התקנתי בעברית אני פשוט לא יכול להסתדר עם זה העברית משגעת אותי וכבר התקנתי די הרבה דברים וממש אין לי ראש להכנס לזה שוב אז חשבתי אולי יש תוסף כזה כמו שהופכים מאנגלית לעברית אז שעושה ההפך מישהו מכיר את דבר כזה?< זה קיים בכלל? נ"ב כבר ניסיתי להתקין את התוסף בעברית כדי לראות אולי הוא יכול להפוך לאנגלית אבל הוא זרק אותי בתחילת ההתקנה החוצה ואמר לי שיש לי כבר עברית תודה מראש לכולם

4. Started by RX7,

כל פעם שאני עושה ניתוק דרך "התחל" מופיע לי דוח שגיאות עם סימן של "המחשב שלי" ואני לוחץ על "אל תשלח" והוא עושה כאילו הוא מרענן לי את המחשב, מעלים אייקונים ומחזיר אותם, או לדוגמא שאני סוגר את האמיול מופיע לי הדו"ח שגיאות המעצבן הזה עשיתי בדיקת שגיאות והבעיה לא נפתרה למישהו יש פיתרון?

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  5. Started by dj shay 30010,

יש לי מחשב אחתשיש לו WINDOWS XP ומותכן כל העיברית כל ה V בעיברית נגיד שאני בא לירשום בגוגל הוא לא נותן לי הוא רושם גיבריש ב WORD איןבעיה ב פייר פוקס אין בעיה מה יכול להיותהפתרון

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  6. הכתובת היא ads.msn ואז משהו והם מציפים את המחשב שלי איך פותרים את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  7. Started by dag18,

אני משום מה לא מצליח לכתוב בעברית ב IE6 - יש לי XP עם החבילה של העברית. כל פעם שאני מנסה לכתוב בשדות טקסט שנמצאים באתרים - זה כותב לי דברים מוזרים - כאלה: ?????ג‗?ג‗?א? אני חושב שהגדרתי את השפות ואת המקלדת בצורה טובה... someone plz help me!! תודה

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  8. Started by eliaz_b,

למה זה מופיע לי? שוב ושוב ושוב....

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  9. Started by Zipi-2,

אהלן רציתי לדעת אם יש הבדל כולשהו בית התקנה של ווינדוס על מחשב שכבר היה עליו ווינדוס לבין מחשב חדש שרק עכשיו נקנה . אני התקנתי ווינדוס בעבר במחשב שלי אבל אני לא יודע אם יש הבדל כולשהו כאשר מתקינים במחשב חדש. אם יש הסבירו בבקשה מה צריך לעשות.

10. חבר'ה תעזרו לי בבקשה.

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  11. כל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב מופיע לי "כלי חיפוש", למי שלא הבין מה זה אז הנה תמונה: זה לא תוכנת ריגול, אני די בטוח שזה כלי החיפוש הרגיל של ווינדאוס. אני חיפשתי בכל מקום הגדרות או משהו שיוכלו להסיר אותו אבל אני לא מוצא. בבקשה תעזרו לי להסיר אותו.

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  12. Started by RayZ,

פשוט לא שומר. אני נכנסתי לתוכנה,בחרתי בעיצוב הרצוי,לחצתי שזה יעדכן את העיצוב החדש. עכשיו זה עושה לי "המתן בבקשה" ואז זה נהפך לעיצוב הרצוי ל Windows. טוב,עד כאן הכל טוב ויפה. אבל מה, אחרי ריסט או כיבוי,ה Windows עולה ויש לו את הצבעים של הסקין שבחרתי, רק שהוא בעיצוב של Windows הישן! (ווינדוס קלאסי,98,95 וכו') מישהו יודע מה הבעיה?

• 6 תגובות
    • 673 צפיות
  13. Started by dtrupin1,

שלום: נתקלתי בבעיה כשניסיתי להריץ סרטי וידיאו במחשב ונותרתי ללא משאבי מעבד. הטאסק מנג'ר הראה מצב דומה, כשאתר מסוים אליו נסיתי להכנס, לא עלה. כשסגרתי את המחשב והפעלתי אותו שוב, הCPU עובד על 100% והזכרון על 40%. ה-SERVICES גוזלים משום מה, 70%-80% ממשאבי המעבד. בהעיה נעלמת וחוזרת בכל פעם שיש בעיה עם אתר שלא עולה או כאשר אני מנסה להריץ וידיאו. ניסיתי לנקות את המחשב מוירוסים שלא נמצאו ע"י NOD32 והסרתי עשרות רוגלות באמצעות ADWARE, אך ללא הועיל. המחשב הוא HP נייד עם מעבד CORE2DUO T6670, זיכרון של 4 ג'יגה DDR3. מע' ההפעלה היא W7 64 ביט. אשמח לקבל כל סיוע. תודה

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  14. Started by mt_nro,

מה היא בדיוק עושה? מישהו סיפר לי שזה מוסיף לך את הRAM של הדיסקאונקי (נשמע לא אפשרי...) ומישהו אחר אמר לי שזה מוסיף איזה משהו לHD... מישהו יכול להסביר?

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  15. אני רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין עליו מחדש את ווינדוס XP ..... השאלה שלי אם לאחר הפירמוט אחלוקה של הכוננים תישאר או שהיא תעלם? כלומר אני אצתרך להגדיר מחדש את המחיצות שלי (יעני כוננים C ו D?) תודה לעוזרים נ.ב. אני חייב דיסקט אתחול כדי להתקין את הווינדוס?

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  16. אני מקווה שהכותרת הייתה ברורה, מישהו יודע איך מאפשרים את האופציה הזאת? יש לי ויסטה אולטימייט. תודה

• 7 תגובות
    • 673 צפיות
  17. Started by EagleX2,

היי. בזמן האחרון (יומיים..), כאשר אני מנסה להפעיל התקנה מסויימת (max payne 2, via 4 in 1) אני מקבל הודעה מוזרה בקשר ל16 סיביות (או משהו בסגנון...) כמו כן, כאשר אני מנסה לפתוח קובץ .cab מופיעה הודעה שאומרת שהקובץ פגום וכו'... צירפתי תמונה כדי שתוכלו להבין, פחות אות יותר, על מה מדובר... בתודה... יוסף המספר [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  18. Started by ajl,

אני לא יודע מה הסיפור של העידכון האחרון אבל אני ממשיך לקבל את אותו עידכון למרות שכבר עידכנתי אותו כבר 1000 פעם. כל פעם הוא ממשיך להופיע, סחמנתי עידכון אוטומטי, עם כיבוי מחשב, ידני ובחרתי בו, כיביתי את המחשב, בלי לכבות ועוד... מספר עידכון הוא 937287, מישהו יודע איך נפתרים מהקקה הזה? (חוץ מלנטרל את העידכונים).

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  19. Started by gigabot,

שלום תגידו איך אני מחליף boot skin אני יודע שלא צריך תוכנה פעם ידעתי ושחכתי עיזרו בבקשה...

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  20. אהלן יש ברשותי במחיצה C מערכת הפעלה VISTA ויש לי כונן D בלי שום דבר.. מהם השלבים שאני צריך לעשות על מנת להתקין את הWINDOWS XP שלי על המיחצה השניה? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 673 צפיות
  21. שלום אני משתמש בשיתוף תיקיות של WIN7 לא מעט. האם יש דרך לשתף תיקייה מסויימת עם כולם בהרשאת קריאה בלבד, אבל עבור מחשב ספציפי (שלי) בהרשאת קריאה וכתיבה? אני מעדיף לעשות את זה דרך הממשק של WIN ולא בהתקנת תוכנה ייעודית

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  22. Started by messi,

הנה תסתכלו בתמונה: http://www.silvup.net/img.php?id=4e5n4ol9jdr7wxt.jpg למה מופיע לי 1.40GHZ גם?

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  23. Started by joniar,

יש לי במחשב כונן 1TB מחולק ל-2 C ו-D היתה ויסטה מותקנת על C אח"כ התקנתי XP על D וכפי שהבנתי מדיון קודם פה באתר שהויסטה נמחקה השאלה עכשיו איך אני הופך את הD שיהיה C כי המערכת צריכה לעבוד על C {ככה קבעו מהנדסי המחשב עובד איתם} והם רוצים שהXP ירוץ דרך C ולא דרך D איך אני עושה את זה?! תודה רבה

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  24. Started by ross,

יש לי windows server 2003 standard ב virtualbox ניסיתי להתקין את wsus 3 sp2 וגם את wsus 3 sp1 ואני מקבל את השגיאה הבאה

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  25. Started by talisman,

היי קניתי מחשב חדש והתקנתי עליו XP PRO. עכשיו - אני יודע שיש הרבה services של XP שהם לא נחוצים ואף פוגעים. איפה אני יכול למצוא רשימה של services שאפשר לבטל בלי בעיה? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 673 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.