עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. הסיפור שלי הוא כזה, קניתי לוח אם של אייביט לפני איזה שלוש או ארבע חודשים ופיתאום השעון שמציג את השעה ביום משתנה לי כל פעם!! אז ניסיתי לכוון את השעון דרך הווינדווס אבל אחרי שכיביתי את המחשב השעה שוב פעם התבלבלה... אחרי זה ניסיתי גם לכוון אותו דרך הווינדווס ואפילו לעשות עידכון לשעון העולמי של ווינדווס או משהו כזה וגם זה לא עזר!! אני לא חושב שהסוללה ניגמרה כל כך מהר כי יש לי חבר שיש לו לוח אם של אינטל או אסוס כבר שלוש שנים ולא קרה שום דבר לשעה אצלו... מה עושים בשביל לטפל בבעיה כזאת!?!? נ.ב זה קורה רק אחרי שאני מכבה את המחשב...

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  2. Started by constantine_ch,

שלום לכולם, היה לי XP מותקן על כונן C. ונכנס לי איזשהו טרוין או משהו בסגנון למחשב והחלטתי להתקין עותק נוסף של XP הפעם על כונן D. אחרי שסיימתי את ההתקנה של XP על D, גיביתי את המידע הנחוץ שהיה לי בכונן C ורציתי לפרמט את C כדי לגמור עם הסיפור הזה. אך הבעיה שאני לא מצליח לפרמט. מחקתי ידנית קבצים מהכונן C אך אני עדיין רואה שיש 7 GB תפוס. ממה שהבנתי זה שאני לא יכול לפרמט בגלל ש C הוא primary partition ו D הוא logical drive. האם כל מה שאני צריך זה למצוא איזו תוכנה שבעזרתה אני אוכל להסיר את ההגדרה של PRIMARY מכונן C ואז אוכל לפרמט את הכונן C? :s05: תודה לכולם מראש!

3. Started by tzahi16,

שלום לכולם. אני מחפש TWEAKER ל WIN 7 רצוי שיהיה PORTABLE אבל אם לא גם ניסתדר. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  4. Started by dvirs12,

יש לי בעיה במחשב שכל פעם שאני מדליק אותו הוא מעלה את המסך של הטעינה של הווינדוס ואחר כך הוא עובר למסך שחור ולא עושה כלום עד שאני עושה ריסט ואז הווינדוס עולה. יש פתרונות?

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  5. Started by nadaw,

שלום!! בחחלק של הסאטה, הוא אומר שהוא לא מוצא את הקבצים בדיסקט... למה??? בדקתי והם אכן שם.. בסיום ההתקנה הוא עושה ריסטרט , מראה את הלוגו ווינדוס ואז מסך כחול!! מה פשר הדבר? תודהה!!

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  6. Started by asypeer,

הי קנינו בחברה מחשב נייח של HP, והוא הגיע בטעות עם VISTA BUISNESS, אני מניח שהיא OEM. החזרנו את המחשב לספק והוא החזיר לנו אותו עם XP PRO כפי שהתכוונו. נותרו לנו הדיסקים של הויסטה, האם ניתן להתקינם על מחשב כלשהו ? חשוב לציין שלא חיברנו את המחשב כלל לרשת. בתודה.

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  7. Started by Evyatar,

שלום לכולם, יש לי קובץ EXE על המחשב שלא רוצה להימחק. אינ לא זוכר איך הוא הגיע אבל זה היה דרך איזה משו שהורדתי (לא זוכר מה). עכשיו שאני בא למחוק הוא רושם לי שהקובץ בשימוש על ידי תהליך אחר... ניסיתי למחוק דרך מצב בטוח (SAFE MODE) וכנ"ל, אותה הודעה. למישהו יש דרך שאפשר למחוק את הקובץ? תודה.

• 7 תגובות
    • 658 צפיות
  8. אני מפעיל את המחשב,והוא מגיע למסך של בחירת הפרופילים{מעולם המחשב לא הגיע למסך הזה,כיוון שהיה לי רק פרופיל אחד. היום התקנתי קספרסקי וזה כנראה שיגע את המערכת},בכל אופן הוא נותן לי לבחור את הפרופיל שלי,וכשאני לוחץ עליו פשוט לא קורה כלום. הוא רק כותב שהוא "שומר את ההגדרות",וחוזר לאותו מצב. ניסיתי להיכנס דרך מצב בטוח,וזה לא הועיל! הגיע לאותו מצב.... בבקשה בבקשה בבקשה מה עושים??? :< נ.ב. אין לי את הדיסק של הוינדוס אצלי!

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  9. האם עדיף מבחינת ביצועים לסים את ה-Page File באותו מקום ש-Vista מותקנת או עדיף לשים אותו ב partition נפרד ?

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  10. Started by BoRiS.K,

אני מקווה שהנושא מתאים לפה.. אבא שלי בטעות מחק את הסל מיחזור איך אני מחזיר אותו זה דחוף.. :]] תודה!!!

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  11. Started by BENNY66,

קודם כול שלום טוב איך אפשר להוריד את המדיה פלייר ואת המסנגר מהאקס פי למחוק כאילו

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  12. Started by WillieT,

אני משתמש ב WIN98 (אני יודע, אני יודע, זה ישן ענתיקה, אבל זה מה יש למחשב ישן ענתיקה ) כשאני לוחץ קליק ימני במקום ריק כלשהו, נפתח מעין תפריט כזה שכולכם מכירים עם מאפיינים וכו'. בתפריט הזה הייתה לי עד לא מזמן את האופציה 'חדש' שנעלמה כליל. לא הצלחתי למצוא פתרון ולכן רציתי לדעת האם מישהו מכם יודע אותו.. כל עזרה תתקבל בברכה . עריכה: הסתדרתי, תודה. (הפתרון פשוט, להתקין את IE 6 בשנית.)

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  13. אני וחברים שלי עושים MIX של הקלטות מהאייריבר שלי. ורציתי לקבל את חוות דעתכם . אה, ואיך אני מסדר שתוכלו להכנס לסרבר ללא צורך בססמא?

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  14. Started by רן.ט,

לא יודע איך זה קרה אבל כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא מבקש ממני לבחור לאיזה חשבון משתמש אני רוצה להיכנס ובעצם יש לי רק חשבון אחד.... מישהו יודע איך אני מעיף את הדבר הזה?

15. Started by Sex$Booster2007,

נשמות יקרות בפורום, אנא עיזרו לי להחליט מה לקחת ל64 ביט, נכון לעכשיו אני יודע שUNREAL III ישווק גם ב64 ביט בנוסף לגרסתו הרגילה. יש לי 2GB זיכרון, ולפיכך אני מעדיף להתרחק מVISTA ולהישאר קרוב לXP, אבל האמת לא אהבתי את הXP X64 משום מה, אם מישהו התנסה בשניהם ויכול להמליץ לי מה לקחת, זה יהיה מצוין.

16. אני מתכוון לאיך אני משנה ככה שמתי שהמחשב עולה אני צריך ללחוץ על Alt + Ctrl + Del עלמנת להכניס את הסיסמא (הייתה אפשרות כזו ב-XP) תודה.

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  17. אני מחפש את התוכנה בנרות ועדיין לא מצאתי תוכנה.. אם משהו מכיר תוכנה ויכול לעזור התודות מראש. מדובר בכרטיס ATi Radeon 9700 Pro + Avi 128MB דרייבר האחרון המעודכן כולל קטלייסט.

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  18. Started by XDude,

אני מתכוון אם היא הגירסא הסופית או משהו אחר? כי יש לי דיסק עם SP2 מוכן כבר בתוכו ואני רוצה לדעת אם הSP2 שבו זה הגירסא הסופית, בשהיל לדעת אני חייב להתקין אבל איך בודקים את זה אחרי ההתקנה? איפה רשום?

• 8 תגובות
    • 658 צפיות
  19. Started by pringles,

אז ככה התקנתי אקספי באנגלית ולפני זה היה לי בעיברית אז היו לי קבצים ותיקיות שהשמות שלהם הם בעיברית ואחשיו כשאני רוצה להשתמש בהם אז איאפשר במקום השמות של הקבצים זה רושם ??? ????? איך אפשר לשנות את השמות של הקבצים כדי שיהיו פעילים

20. חברה שלי לא מצליחה להסתדר עם ניפלאות הTASKBAR החדש של WINDOWS 7. האם ניתן להחזירו לצורה של הTASK BAR בWINDOWS VISTA או XP?

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  21. Started by benking,

קניתי מחשב חדש: amd 940, 4GB, HD4870, 500GB אמרו לי שכדאי לי להתקין על המחשב XP(עם service pack 3) כי המערכת יותר קלה ומהירה מויסטה. עכשיו השאלה שלי היא האם זה באמת נכון ולא יהיה שום הבדל בין XP ל VISTA (חוץ מהאפקטים הוויזואלים)? אני יוכל להפעיל את כל המשחקים והכל יהיה בסדר? אני יודע שXP יודע לנצל רק 3.25GB זיכרון RAM - יש משחק שדורש יותר מזה? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  22. שלום לכולם. שאלתי היא כיצד להתקין מערכת הפעלה במחשב עם כונן קשיח S-ATA בנסיון שלי מתקבלת הודעה במהלך ההתקנה כי לא מזוהה במחשב כונן קשיח??? תודה

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  23. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אחרי 15 דקות חצי שעה ה TASK MANEGER פשוט מסרב להיפתח,עשיתי סריקה עם קספרסקי Ad-Aware וספיי בוט והמחשב נקי! והמחשב נורא נורא מאיט!! עשיתי פירמוט רק לפיני יומיים מה הבעיה?

• 7 תגובות
    • 657 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.