עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by רן.ט,

מי שאין לו ווינדווס מקורי יכול להוריד ולהתקין??

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  2. Started by RX7,

כל פעם שאני עושה ניתוק דרך "התחל" מופיע לי דוח שגיאות עם סימן של "המחשב שלי" ואני לוחץ על "אל תשלח" והוא עושה כאילו הוא מרענן לי את המחשב, מעלים אייקונים ומחזיר אותם, או לדוגמא שאני סוגר את האמיול מופיע לי הדו"ח שגיאות המעצבן הזה עשיתי בדיקת שגיאות והבעיה לא נפתרה למישהו יש פיתרון?

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  3. ניסיתי לעשות לא DONT NOTIFY ME AGAIN לא עזר ניסיתי להתקין לא עזר רשם עדכון נכשל הוא כל הזמן חוזר זה העידכון http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=ED3FCE58-9BE9-4BD2-8660-2C4CDD687132&displaylang=en

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  4. Started by אוריפ,

יש לאבא שלי מחשב ישן של קומפק (מעבד סלרון 766 מגה הרץ ו128MB ראם) עם מערכת הפעלה WINDOWS ME שבאה עם המחשב כשאר הוא נקנה. בעקבות הקמת הרשת האלחוטית בבית, המחשב עבר לשליטה טכנית שלי. אחד הדברים הראשונים שעשיתי אחרי התקנה הרשת, הוא לבדוק עדכונים למערכת ההפעלה. להפתעתי האתר אמר לי ACCESS DENIED ולא אפשר לי להכנס ולעדכן את הווינדוז. למישהו יש רעיון מה הגורם לבעיה ואיך פותרים אותה? פשוט ממש אין לי כוח להוריד את כל עידכוני האבטחה שיש ידנית... תודה!

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  5. אני צריך להיכנס לתקייה הזאת אבל משום מה מופיע לי ההודעה שבתמונה יש לי חלונות XP SP2 ואין לי משתמשים אחרים חוץ מאורח וניסיתי לעשות משתמש חדש עם מנהל מחשב ועדיין מופיע לי ההודעה ניסיתי גם להיכנס במצב בטוח ולא הצלחתי [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  6. אתמול התקנתי VISTA 32BIT ULTIMATEעל המחשב שלי AMD 3800 DUAL CORE DFI NF4 ULTRA D KINGSTON 2G 400MHZ X1800GTO THERMALTAKE 460W המחשב לא ב-OC וכל כמה זמן הוא קורס לי,מסכים כחולים וכד'. יש לי את הדרייברים הכי מעודכנים ללוח ולכרטיס מסך. ה-CCC בזמן איתחול מחשב לא תמיד פועל לאחר ריסט,אני מקבל מידי פעם הודעות שהוא הפסיק לעבוד פתאום,רזולוציה משתנה מידי פעם לאחר ריסט. מה בדיוק הבעיה יכולה להיות ? לאח שלי למשל יש נייד שהוא קנה עם VISTA ואין לו את הבעיות האלו. אני חייב לציין שיש לי עוד מחשב (E6600,P5B DELUXE,2G MEMORY,LIBERTY 620W,X1950XT) ושם היו לי את אותם הבעיות. מה יכולה להיות הסיבה אני כבר מיואש.

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  7. Started by Boxster,

אז ככה,יש לי בעיה מעצבנת. אני מנסה לצלם תמונה מתוך משחק,דוגמא FOOTBALL MANAGER 2010,וכאשר אני הולך לצייר ועושה הדבק,זה מציג לי את שולחן העבודה כתמונה.... מישהו יודע מה הבעיה? וכיצד אפשר לפתור אותה? אם זה לא קשור לכאן,תעבירו בבקשה למקום המתאים,תודה!

8. Started by domuzy,

אני עובד עם XP PRO ופתאום, משום מה, אין לי יותר תצוגה של תוכנות/משימות פעילות למטה באמצע (לא מדובר על האייקונים מימין או משמאל). אני לא יכול לעבור בין הדברים הפתוחים בלי להכנס לTASK MANAGER וזה מציק לאללה. ניסיתי לשחק עם הקו המקווקו ולהזיזו ימינה/שמאלה - לשם הרחבת התצוגה או הצרתה- אבל אין ליישומים הפתוחים כל זכר. מה עושים? איך זה נוצר?

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  9. Started by lm,

שהמחשב מתחיל ומעלה את הוינדוס יש את הלוגו של וינדוס ודבר קטן שרץ עד שהוינדוס עולה. עכשיו זה די מעצבן ורציתי לדעת איך אני מחליף את זה במשו יותר נורמלי?????

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  10. Started by a1a1a1a,

כל פעם אחרי דקה שתיים שאני מפעיל תוכנה, אני מקבל הודעת שגיאה "סייר Windows הפסיק לפעול" ואז מיד אחרי זה עוד הרבה הודעות שכאלו "446.EXE הפסיק לפעול" "window defender user interface הפסיק לפעול" "סייר החלונות של שולחן העבודה הפסיק לפעול" עשיתי שחזור מערכת וזה לא עזר, עדכנתי לSP2 וזה לא עזר. מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  11. Started by benor,

המערכת הפעלה המותקנת במחשב היא Winxp - SP2. המחשב עצמו עובד בסדר גמור וללא בעיות, וגם ה- Restart בסופו של דבר מתבצע, אבל במהלכו מופיעה ההודעה. אין לי מושג במה מדובר. - ה- System Restore מבוטל וחוץ מזה אני לא מתכוון להשתמש בו. תודה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  12. שמראה את הגרף של ביצועי המחשב. :-[

• 9 תגובות
    • 658 צפיות
  13. רציתי לדעת האם יש אפשרות ליצור קיצור דרך שכאשר אני ילחץ עליו יפתחו לי בו זמנית, שני אתרי אינטרנט או יותר?

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  14. Started by lgmtk,

יש לי WINXP PRO 32, כונן אחד עם 2 מחיצות (C מחיצת מערכת 50GB וD מחיצת מידע עם 450GB). אני רוצה להתקין WIN7 32 מסיבות כאלו ואחרות. הבנתי שלא צריך לפרמט, ואם מתקינים (בוחרים CUSTOM בהתקנה) על הXP, זה דוחף את תיקיית WINDOWS לWINDOWS.OLD. השאלה שלי היא כזו - מה קורה לשאר הקבצים של המחשב? אני יודע שאני אצטרך להתקין תוכנות מחדש, אין לי בעיה עם זה, אבל מה יקרה למידע עצמו? ע"ע שירים/סרטים/כל דבר אחר שלא דורש התקנה מחדש. האם זה ישמר בWINDOWS.OLD? האם זה אני עדיין אראה 2 מחיצות נפרדות ורק C ידחס לWINDOWS.OLD? או האם הוא בכלל יתעלם מD וימחוק אותו? לא מצאתי תשובה ברורה לגבי 2 מחיצות נפרדות, למרות שבגדול הובהר לי שהוא לא אמור לפרמט אלא אם בוחרים שם בפירוש פירמוט. תודה לכל עונה. עריכה …

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  15. Started by bariko,

שלום רב, היום החלטתי סוף סוף להתקין אצלי את החבילה SP2 תהליך ההתקנה החל לפני די הרבה זמן, וכעת מופיע אצלי על המסך: --------------------------------------------------------- מתקין SERVICE PACK שלב 3 מתוך 3- 0% הושלמו אל תכבה את המחשב שלך ------------------------------------------------------------- וכך זה נמצא כבר קרוב לשעה וחצי. אין תזוזה מעבר ל- 0% השאלה שלי,האם זה תקין, או שנראה לכם שמשהו השתבש? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  16. Started by sigarilos,

שלום לכולם, יש לי תוכנה מאוד חשובה שלא פועלת כמו שצריך!!!! התוכנה בנויה ל WIN98 ואני צריך לגרום לה לעבוד כמו שצריך ב2000 או XP. הבעיה היא שחלק מהמסכים מתבלבלים ויש הרבה ג'יבריש וחלק מהמסכים עובדים כמו שצריך.... נירא לי שהתוכנה בנויה על בסיס DOS אבל אני לא בטוח... אני חייב עזרה דחוף!!!! מה אתם ממליצים??? EMULATUR/SIMULATOR - מומליצים??? הגדרות/קומפילציה??? מה אפשר לעשות??? בבקשה עזרה..... תודה רבה לכולם....

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  17. Started by alia,

זה אפשרי בכלל? הצלחתי רק לנטרל אותו,אך שום דרך למחוק אותו מהמערכת "ויבולע defender לעד" תודה

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  18. Started by Dimer,

שמעתי שאפשר בחלונות לבדוק האם DOK חובר למחשב. יש לכם מושג אם זה נכון ואם כן אז איך עושים את זה?

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  19. Started by Leo101,

יש לי קובץ שלא רוצה להימחק למה הוא בשימוש אין לי מושג איזה תהליך משתמש בו אמרו לי פעם שאפשר למחוק את זהה דרך הדוס יש למישהו מושג איך אני עושה את זה??

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  20. אחרי שהמחשב נדלק וחרי הטעינה של xp שומעים את הצלילי של ההתחלה אבל לא רואים כלום הבעיה התחילה שניסיתי להפעיל את המחשב במצב dos אז עשיתי ריסטרט ולחצתי על f8 אבל לא היה שם לבחור להפעיל אותו בדוס אז בחרתי ב enable vga mode ומאז התחילה הבעיה מה עושים ???

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  21. הכול התחיל בכך שרציתי להתקין הרד דיסק חדש, אז יצרתי לו פרטישן דרך דיסק ההתקנה של win XP. ובטעות התקנתי עוד מערכת הפעלה על ההרד דיסק הישן, אבל לא נתתי למחשב לסיים את ההתקנה. לכן כל פעם שאני מהתחל את המחשב, המחשב נותן לי לבחור בין שתי מערכות הפעלה (האפשרות הראשונה זה המשך התקנה של החדשה, והשניה הwin הישן), אבל האפשרות של הבחירה מופיעה לשניה או שתי, וישר המחשב מתחיל את ההתקנה של המערכת הפעלה שבטעות התקנתי. איך אני נפתר מההתקנה של מערכת ההפעלה?

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  22. הייתי צריך להתקין את המשחק FSX. מחדש. מחקתי אותו, ואז הכנסתי את הדיסק של ההתקנה, ההתקנה התחילה ואחרי כמה דקות היא נתקעת כל פעם במוקם אחר. יש חלון שמראה יזה קבצים מועתקים ויש קובץ אחדד והוא לא משתנה. יש לי שני כונני DVD וניסיתי בשניהם ובכל פעם ההתקנה נתקעת בדקתי את הדיסק ואין עליו שריטות... מה לעשות? אוקי, עכשיו המערכת לא עולה. יש מסך כחול וריסטרט ביליתי את השעה האחרונה בהוצאה והרכבה של כל החלקים, (ניתוק כוננים, סטיק אחד של זיכרון, כרטיס מסך חלופי) והתברר שכששמתי את ה7300GS במקום ה-8800GT. הווינדוס עלה. לפני זה לא היו בעיות עם ה-GT גם תחת מאמץ (שיחקתי FSX כאמור). עכשיו המשחק בתהליכי התקנה. נראה לי יש 3 דברים שיכלים להיות הסיבה לתקלה: דרייבר של הכונן (דרך DEVICE MANAGER מחק…

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  23. נתחיל בשאלה העיקרית שלי, ברגע שאני מחלק את המחשב ליותר ממשתמש 1, כל התוכנות העיקריות שיותקנו (תוכנות אבטחה, שיתוף, צפיית ווידאו) יוכלו לפעול אצל כל אחד מהמשתמשים? אם כן, מה בנוגע לתוכנות שיותקנו על כונן אחר (לא הכונן הראשי)? חוץ מאבטחה ע"י סיסמא בכניסה למשתמש יש איזשהי אפשרות לייצור סיסמא לכונן מסוים? או אולי לתיקיות ספציפיות? ואם יש לי כונן קשיח שמחולק ל2 מחיצות, יש אפשרות ליצור מצב שכל משתמש יוכל לראות רק מחיצה אחת מהשתיים במשתמש שלו? אני יודע שזה קצת הרבה, אבל אתם תעזרו לי רבות. מחכה לתשובות.

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  24. Started by yanhak,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3391336,00.html

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  25. שלום. יש לי WINDOWS XP, עם מחשב בעל המפרט הבא: מעבד .Intel core 2 dou E-7300 2.66 GHZ 3M לוח אם GIGABYTE GA-G31MS2L. זיכרון 2 GB 800 MHZ . אני פותח את המחשב, ומגיע עד למסך השחור והוא כל הזמן מנסה לעשות. Boot from cd/dvd ומכיוון שאין דיסק של מערכת הפעלה בכונן הוא אומר לי שיש שגיאה כלשהי. בדקתי בהגדרות BIOS[שהיו כבר בסדר, ומוגדרות לנסות לעשות BOOT מהדיסק הקשיח קודם], והגדרתי שיינסו לעשות BOOT רק מהדיסק הקשיח ולא יינסו מהכונן דיסקים גם כאפשרות 2 או 3. בדקתי עם דיסק של WINDOWS XP וההתקנה של הווינדווס עוד קיימת והוא מזהה אותה, ניסיתי לעשות FIXBOOT עם הRECOVERY CONSOLE ולהגדיר עם ה BOOTCFG, הכל נראה בסדר שהתקנה היא בBOOT אבל שום דבר לא עוזר. המחשב בכוחו מנסה לעשות BOOT FROM CD …

• 3 תגובות
    • 658 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.