עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. לכל מי ששאל ורוצה לשדרג (אם כי ה KEY הישן של ה 32 לא יהיה תקף יותר): https://microsoft.productorder.com/clientx64/default.aspx

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  2. Started by ztakram,

אני מעוניין להתקין XP במקום VISTA כיוון שהמחשב אינו מצליח לפתוח תכנות (סאונד) מסוימות שכן נפתחו במחשב הקודם. האם יש בעיה להתקים את ה XP על גבי ה VISTA או שיש לפרמט מחדש את המערכת?

3. הפונט השתנה וגם ניסיתי לשנות וללא הצלחה צירפתי תמונה: מה אנייכול לעשות לגבי זה?

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  4. Started by pringles,

אז ככה התקנתי אקספי באנגלית ולפני זה היה לי בעיברית אז היו לי קבצים ותיקיות שהשמות שלהם הם בעיברית ואחשיו כשאני רוצה להשתמש בהם אז איאפשר במקום השמות של הקבצים זה רושם ??? ????? איך אפשר לשנות את השמות של הקבצים כדי שיהיו פעילים

5. Started by Alex89,

כתבה מY-NET על המערכת: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3548778,00.html

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  6. מקירים את האפליקציה הנוחה בוינדוס XP שאפשר בה לתת מספור רציפ למספר גדול של קבצים ולהתחיל את המספור בכל מספר שבא לכם? אז, מצאת לזה פיתרון בויסטה ? משום מה לא משנה איזה מספר דוחפים לו בסוגרים הוא מתעקש למספר מ1 הצעות לאיך אני יכול להתחיל את המספור במספר לבחירתי? ???

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  7. איך אפשר לשחזר\להתקין מחדש את מערכת xp במחשב נייד מסדרת HP Pavilion?

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  8. Started by ben007,

שלום, אתמול הפעלתי Ad Aware אצל חבר לאחר שראיתי שהמחשב לא זז עם המון רוגלה וCPU על 100. הוא מצא 550 ומחק אותם. לאחר מכן עשיתי ריסטרט וכשהווינוז הגיע למסך בחירת משתמש ( יש רק משתמש אחד ) הוא התחבר והתנתק אוטומטית. עם כל לחיצה על ה-USER לשם כניסה, הוא מתחיל להכנס ומייד יוצא חזרה למסך בחירת משתמש. עשיתי ריסטרט ואז הוא נתקע שעות על הבוט עוד ריסטרט, והמחשב אומר ( ברגע שהוא מגיע לקריאה מכונן קשיח ) :" operation system failure " וכך הוא נשאר. מה גורם לכך? פירמוט ניתן לביצוע, אך הקבצים בכונן חשובים, האם הם ניזוקו והאם יש דרך להציל אותם ( על ידי תיקון ווינדוס מהדיסק או משהו בסגנון ) ? תודה מראש, בן.

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  9. Started by gkman,

אני אדמיניסטר ואני רוצה לראות (לא לשנות!!!) את הסיסמאות של שאר המשתמשים במחשב יש דרך לראות את זה

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  10. שלום לכולם. שאלתי היא כיצד להתקין מערכת הפעלה במחשב עם כונן קשיח S-ATA בנסיון שלי מתקבלת הודעה במהלך ההתקנה כי לא מזוהה במחשב כונן קשיח??? תודה

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  11. כל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב מופיע לי "כלי חיפוש", למי שלא הבין מה זה אז הנה תמונה: זה לא תוכנת ריגול, אני די בטוח שזה כלי החיפוש הרגיל של ווינדאוס. אני חיפשתי בכל מקום הגדרות או משהו שיוכלו להסיר אותו אבל אני לא מוצא. בבקשה תעזרו לי להסיר אותו.

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  12. Started by vince carter,

שלום בעוד יומיים אני מקבל את המחשב החדש שקניתי ואהדבר היחיד שאני לא סגור עליו זה מערכת הפעלה .. XP או ויסטה ??? המחשב בהחלט יכול להתמודד עם ויסטה (Q6600,2G RAM , 8800GT) ..והוא מיועד למשחקים חדשים וכבדים וסרטים ... אבל שמעתי שיש באגים רציינים בויסטה ..? מה אתם אומרים לקחת XP עכשיו ולשדרג עוד כמה חודשים לויסטה? אני מפחד שבמשחקים חדשים (cod4 , קרייסס ) , הXP לא יוציא את המיטב מהחומרה והגרפיקה שהמשחקים האלה יכולים להציג ...יש לזה בסיס ?

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  13. Started by lexsus,

שלום רציתי לשאול האם כדי להתקין על המשחב שלי וינדוס 7 הגריסה הזאתי MICROSOFT WINDOWS 7 ULTIMATE RTM X86

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  14. זה כותב לי שאני ילחץ על מקש כלשהו כדי להמשיך אחרי שאני לוחץ על מקש כלשהו זה מתחיל ליכתוב לי הרבה G מה לעשות מישהו? אני לא מצליח כלום

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  15. Started by blanco,

שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה ....לוכח למחשב שלי 8 דקות לעלות..... ניסינתי לפרמט , עידקנתי את הביוס וכן גם את כל הדריברים אבל אני לא מוצא את הבעיה אשמח לעזרה תודה

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  16. Started by the kon,

משום מה בחודשים האחרונים בכונן C הולך ונגמר המקום בלי שאני מתקין משהו או עושה משהו. לפני שזה התחיל היה לי בערך 2-3 ג'יגה פנויים והיום אני מגיע למצב מידי יום שיש לי 50 מגה בקושי. ממה זה נגרם ואיך אפשר לטפל בזה?

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  17. שלום, התקנתי ווינדוס XP SP3 בגירסה שניראית כמו וויסטה, הכל עובד מצויין חוץ מכמה בעיות קטנות בבקשה מי שיודע ויוכל לעזור לי זה יהיה מצויין! ההווינדוס הזה מגיע באנגלית, לאחר ההתקנה נכנסתי ללוח הבקרה - להגדרות שפה, והתקנתי את השפות שביניהם גם עברית, בעקרון יש עברית במחשב, חוץ מכמה תפריטים שמופיעים שם סימני שאלה במקום עברית, בנוסף אם אני צופה בסרט עם קובץ תרגום SRT או SUB אני לא רואה את התרגום(VLC PLAYER) דבר שלא היה לי לפני(באותה גרסה של ווינדוס פשוט פרמטתי את המחשב עם אותה גרסה), איך אני פותר את הבעיה הזו? דבר שני: לאחר הדלקה של המחשב - המסך נכבה לאחר הזמן שקבעתי לו, אבל אם המחשב דלוק הרבה זמן הוא פשוט מפסיק את הפעולה הזו והמסך לא נכבה לדוגמא אחרי רבע שעה אלא ממשיך ל…

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  18. Started by dannygnh,

יש לי win xp ואינני מצליח לכבות את המחשב דרך "התחל וכיבוי" או " התחל הדלקה מחדש"

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  19. Started by messi,

הנה תסתכלו בתמונה: http://www.silvup.net/img.php?id=4e5n4ol9jdr7wxt.jpg למה מופיע לי 1.40GHZ גם?

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  20. יש לי 4 ג'יגה זכרון, עד אמש הייתי עם ויסטה 64, אבל הוא לא איפשר לי להפוך סרטים לפורמט של האייפוד בגלל בעיה עם הקודק ועוד דברים כאלה קטנים שממש מעצבנים. לשים XP 32 חבל לי. ועכשיו כשאני על XP 64 הוא עושה לי מלא בעיות גם, איאפשר לעדכן אותו, אומר לי שהגרסא לא מזוהה, איאפשר להתקין .NET, שזה סביבת עבודה ל2/3 מהתוכנות שאני משתמש בהן, גם מסנג'ר אין. כל עזרה תבורך! ;D

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  21. Started by 77lucky77,

אני רוצה להעביר את הארד דיסק שלי למחשב חדש הכולל לוח אם חדש אותה החברה אבל שונה בקיצור כל שאר החומרה חדשה ... אני רוצה להעביר אותו כולל מערכת ההפעלה ..לאיזה בעיות לצפות ,ולהתכונן ,איך לטפל, האם זה בכלל אפשרי? האם צריך להוריד את הדריברים הישנים לפני :s05: אם יש למישהו נסיון בזה אשמח .. להשכיל ...תודה ..

22. Started by KrustyTheKlown,

קניתי מחשב חדש וכמובן שהוא מגיע ללא מערכת הפעלה(ולצורך העניין גם בלי כונן אופטי) אני מתכוון לחבר לו כונן DVD/CD שנשארו מהמחשב הישן... יש לי דיסק של XP PRO BOTTABLE.... השאלה היא אם המחשב יזהה את הכונן מיידית או שאני יצטרך להתקין צשהו קודם עם דיסקט או משהו כזה?

23. שלום, יש לי wundows xp יש לי תייקיה בשם Documents ב"מחשב שלי", הכתובת שלה היא: C:\Documents and Settings\All Users\Documents מישהו יודע מה זה ואיך מעיפים אותה? כי אי אפשר למחוק אותה, וגם איזה תיקיות צריכים להיות בתייקיה Documents and Settings? תודה ויום טוב.

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  24. אם יש לי VISTA 32 האם אני יכול לשדרג ל 64 BIT ... http://www.microsoft.com/windowsvista/1033/ordermedia/default.mspx כי עדיף לי עכשיו להיות ב 32 ו לא 64 בגלל בעיות דריוורים ...

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  25. שלום לכולם, מישהו יודע איך אני יכול ליצור התקשרות אוטומטית לאינטרנט עם ההפעלה של ה-WINDOWS ? אין לי ראוטר, והאינטרנט שלי עובד באמצעות חייגן(תשתית של הוט) ניסיתי ליצור shortcut לחייגן וגררתי אותו לתיקיית STARTUP, התוצאה היא שהחייגן עולה אבל עדיין צריך ללחוץ על CONNECT כדי שיתחבר תודה לכל המגיבים

• 0 תגובות
    • 699 צפיות

דיונים חדשים בפורומים