Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
האם את פעולת פענוח המדיה עושה המחשב ששולח את המידע או המקבל?
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול כשכביתי את המחשב - הוא היה 100%. היום מהרגע שהדלקתי אותו - הוא איטי בטירוף, אבל לא בכל הפעולות. לדוגמא: הוא פותח תיקיות מהר והוא מעלה תוכנות מהר. אבל קליק ימני בעכבר תוקע אותו לדקה בערך! עשיתי סריקה ב-NAV - ואין וירוסים. בדקתי פעילות cpu - 21%, ניקיתי קבצים עם HS cleandisk pro - ואין שיפור. ניקיתי קבצים עם casheman - ואין שיפור. מה קורה? נ.ב. - מערכת ההפעלה שלי היא win 2000. תודה מראש! :cwm36:
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום אני מחפש פקודה שאוכל לרשום בCMD או בהפעלה שתגיד לי אם פורט מסוים פתוח תודה
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב שכל פעם שאני מדליק אותו הוא מעלה את המסך של הטעינה של הווינדוס ואחר כך הוא עובר למסך שחור ולא עושה כלום עד שאני עושה ריסט ואז הווינדוס עולה. יש פתרונות?
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של חבר אם פלופי בילבד.... הוא ביקש ממני לסדר לו 95... הבאתי גירסאת דיסקטים של 95... עכשיו יש בקובץ שהורדתי 13חלקים שאכן כל אחד מתאים לדיסקט..... השאלה היא מה אני עושה איתם X_X.... מעלה תמחשב יש לי דוס.... סבבה, ניכנס ל A: לוחץ DIR יש לי רשימה... וואלה אין לי בכלל מה להפעיל.... אין איזה AT או משהו.... מה עושים? אני אמור לקחת את כל ה13 להעתקים לHD ואז להפעיל איזה קובץ מסויים שיקרא את הכל???? הינה קישור לגירסא שהורדתי: http://filexoom.com/files/10931/Windows95A.rar מה עושים? איך להתקין אתזה???????
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מתלבט מה אני אמור להתקין. כרגע אני עם XP SP3 32BIT. איזה וינדוס יעבוד אצלי הכי מהר והכי טוב לפי המפרט שלי בצד ?
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
היי, לפני כמה ימים נתתי לאחותי את המחשב לשעה... שעה אחת הספיקה לה... בקיצור לא רואים חלק מהתמונות באונליין ( כמו בתמונה ) משהו יודע מה הבעיה? בתודה מראש, בן.
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
בימים האחרונים הVista שלי מצא כמה עדכונים חדשים והתקין אותם בלי לשאול אותי כשהוא סיים הוא התחיל איתי במירוץ, על המסך הופיע חלון ובו מד ירוק שמתמלא במהירות, הספקת ללחוץ בזמן? יש לך עוד 4 שעות של שקט לא הספקת ללחוץ? המחשב עושה ריסטרט מעצמו וכל העבודה הולכת לפח אחרי שכבר לא הספקת ללחוץ והוא נכבה, הוא נתקע עוד חצי שעה בתהליך של סיום התקנת העדכונים, וכשהוא נדלק בחזרה עוד חצי שעה מי ביקש את זה בכלל? *** על ההגנה של המחשב שלי, אני לא משתמש לא בפיירוול, לא באנטי וירוס, ולא בכלום כבר שנה שלמה והמחשב שלי רץ מעולה יש דרך להעיף את הדבר המציק הזה? במיוחד את זה שהמחשב נכבה על דעת עצמו
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ASUS P5B התקנתי את כל הדרייברים והכל היה טוב כשאני בא להתקין את הדרייבר של הכרטיס קול הוא מביא לי הודעת שגיאה.. "the HDA audio bus driver is required and not found" ניסתי גם מההתקנה האוטומטית וגם דרך התיקיות.. בשני המקרים זה לא עבד.. מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש לי וינדוס אקספי . ושאני מכבה תמחשב אז יש לי מסך כזה שכתוב נא לכבות את המחשב ואז אני לוחץ 5 שניות והוא נכבה.. פעם זה היה נכבה לבד בלי לחיצה! למה עכשיו זה כבר לא ככה? לפני שבועיים התקנתי לינוקס והלינוקס סגר את המחשב לבד. בלי לחיצה. מה אני אמור לעשות שזה יסגר לבד? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
איך פותרים את זה? מה גרם לכך? בבקשה לעזור
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
-
יום טוב לכם, הרגע התקנתי ויסטה SP1 ויש לי בעיה מוזרה ברשת . הגישה לאינטרנט פתוחה לתוכנות כמו אקספלורר ו AVG אבל חסומה ל FIREFOX .AZUREUS. SKYPE ומשחקים . אם יש למישהו מושג אני אשמח לשמוע על פתרון אפשרי לבעיה תודה
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה Win Xp - Home Edition בעיברית... המחשב שלי זה המחשב שמתואר למטה... כאשר אני מתחבר לאינטרט ואח"כ מנסה להתנתק אני לא מצליח לעשות זו בצורה "נורמלית", אני לוחץ על התנתק, ה- icon נשאר, ולאחר זמן מה אני פותח את ה- Task Manger ורואה כי התוכנית לא מגיבה. אח"כ אם אני מנסה לכבות את המחשב בצורה אוטומטית אז אני לא מצליח, אני לוחץ על כיבוי, הכיבוי האוטומטי מתחיל, זה מגיע ל: "שומר את ההגדרות שלך", ונתקע שם לנצח, עד שאני יבצע כיבוי "אגרסיבי". עשיתי התקנה מחדש של ה- Windos, והבעיה עדיין קיימת...!!!! מה עושים??? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
כיצד ניתן לקרוא ולשנות מערכת קבצים EXT3 (לינוקס) בWINDOWS?
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אז ככה : לחצתי בטעות על איזשהם כפתורים(נראה לי) וזה פשוט הפך לי את התצוגה של הווינדוס... הסרגל עלה למעלה והתהפך האיקונים התפכו..בקיצור הכול הפוך.. אז איך אני מחזיר את זה חזרה? אין לי מושג על מה לחצתי...
-
- 8 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום, כשאני לוחץ על כונן כלשהו, D או C, יש לי את השגיאה הבאה: למעלה, ה- Access Denied זה כשאני לוחץ קליק ימני>Open, ולמטה, ההודעה הגדולה יותר זה כשאני עושה פשוט דאבל קליק. בנעוץ לא מצאתי קובץ Reg ספציפי לבעיה הזו, ופעם אני זוכר שהיה לי את זה ותיקנתי, אבל זה היה מזמן.. זה קרה פתאום, לא עשיתי כלום לפני-כן. גם ניכנסתי לתקייה הזו, RECYCLER, והיא הייתה ריקה גם כשראיתי קבצים ותיקיות מוסתרים. זה אחד הדברים המעצבנים! כל פעם שאני רוצה להיכנס לכונן אני חייב לכתוב אותו בשרות הכתובת.. מציק ביותר Windows XP Pro 32bit SP2. תודה מראש [br]פורסם בתאריך: 13.03.2009 בשעה 12:07:16 עידכון:ניסיתי את האתרים האלה, שבהם מוצע פתרון כלשהו, וזה לא עזר : http://www.techsupportforum.co…
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
לכל מי ששאל ורוצה לשדרג (אם כי ה KEY הישן של ה 32 לא יהיה תקף יותר): https://microsoft.productorder.com/clientx64/default.aspx
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
לא יודע איך זה קרה אבל כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא מבקש ממני לבחור לאיזה חשבון משתמש אני רוצה להיכנס ובעצם יש לי רק חשבון אחד.... מישהו יודע איך אני מעיף את הדבר הזה?
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
-
כאשר אני מבצע עדכון של של הויינדוס אני מקבל המלצה לעדכון של realtek semi conductor אך כאשר אני מאשר אני מקבל הודעה על שגיאה code 80070436 מה זה אומר ?
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש לי בעיה שמשגעת אותי עם כונן זה (היכן ש-WINDOWS מותקן). המקום הפנוי בכונן זה יורד ויורד לבד אפילו כשאני לא משתמש במחשב. כל 5 דקות שאני בודק כמה מקום פנוי יש בכונן C אני מגלה שזה ירד בלפחות איזה 100MB. כשעזבתי את המחשב דלוק לכמה שעות וחזרתי WINDOWS הציג התראה בה הוא אומר לי שאין מקום פנוי בכונן C. כשאני מאתחל את המחשב הכל חוזר תקין, אבל המקום הפנוי בכונן מתחיל לרדת לבדו עוד פעם. למישהו זה קרה? זה ממש מעצבן אותי! כונן D לא מושפע בכלל זה רק כונן C. יש לי בו 13GB פנויים לאחר כמה זמן אני מוצא רק 10GBואחר כך 8GB עד שזה יורד ל 150MB בלבד! ואני לא משתמש במחשב בזמן הזה! סרקתי לווירוסים ו-SPYWARE ועשיתי SCANDISK אבל זה לא עזר, אך עוד לא ניסיתי לעשות DEFRAGMENT. אם מישהו יודע את ה…
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש כמה סוגי מערכות xp ואני לא יודע כל כך מה הכי טובה למשחקים ובכלל יש את: win xp home oem 461 שקל win xp home+ sp2 oem 461 שקל win xp pro oem 750 שקל win xp pro+ sp2 oem 750 שקל
-
- 7 תגובות
- 690 צפיות
-
-
It is dangerous to turn him off while not in the internet, cause he just "taking" memory. So what do you say? Thanks! Shana Tova!
-
- 9 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום, אתמול הפעלתי Ad Aware אצל חבר לאחר שראיתי שהמחשב לא זז עם המון רוגלה וCPU על 100. הוא מצא 550 ומחק אותם. לאחר מכן עשיתי ריסטרט וכשהווינוז הגיע למסך בחירת משתמש ( יש רק משתמש אחד ) הוא התחבר והתנתק אוטומטית. עם כל לחיצה על ה-USER לשם כניסה, הוא מתחיל להכנס ומייד יוצא חזרה למסך בחירת משתמש. עשיתי ריסטרט ואז הוא נתקע שעות על הבוט עוד ריסטרט, והמחשב אומר ( ברגע שהוא מגיע לקריאה מכונן קשיח ) :" operation system failure " וכך הוא נשאר. מה גורם לכך? פירמוט ניתן לביצוע, אך הקבצים בכונן חשובים, האם הם ניזוקו והאם יש דרך להציל אותם ( על ידי תיקון ווינדוס מהדיסק או משהו בסגנון ) ? תודה מראש, בן.
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-