Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה להעביר מספר קבצים ממחשב אחר שיש לי שיש לו מערכת הפעלה WINDOWS98 למחשב בעל מערכת הפעלה XP ופשוט זה לא הולך אני מחבר אותם דרך כבל רשת ופשוט אני לא מצליח לקבל גישה למחשב עם הXP מישהו יכול לעזור?? :-X
-
- 6 תגובות
- 674 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה גירסא של הווינדוס 7 הכי מומלץ וכדאי, בעיקר למשחקים. שמעתי שיש מספר גרסאות, כמו PRO ו ULTIMATE. רציתי לדעת מה באמת כדאי. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
יש לי דיסק התקנה של windows משנת 2004 עם service pack 1 ואני רוצה לפרמט את המחשב, מה יכולות להיות ההשלכות? איזה דברים לא יהיו לי או לא יותקנו לי על המחשב? ואולי אני יוכל להוריד את כולם מהאתר של microsoft?
-
- 7 תגובות
- 674 צפיות
-
-
ברשותי WIN XP HOME עקב שגיאות רבות שקיבלתי בהפעלת רכיבי וינדוס כמו אקספלורר ומדיה פלייר הייתי צריך לבצע התקנה מחדש, במקום למחוק את כל תכולת הדיסק ביצעתי שידרוג (התקנה על התקנה) הבעיה שההתקנה רצה כבר 3 שעות!!! פעם שעברה שפרמטתי לקח בערך 30 - 50 דקות. היא כאילו נתקעת בהתקנת הדרייברים אבל לאחר הרבה זמן היא עוברת להתקנת רשת. אם אני מבצע ריסט או כיבוי מחשב, כשהוינדוס עולה הוא מתחיל שוב את ההתקנה ואין לי אפשרות לבטל אותה. ממה נגרמת הבעיה? איך אפשר לבטל את ההתקנה? יש לציין שעל המחשב יש לי חומר רב. השגיאות החלו לי לאחר שהסרתי את הנוטון אנטי וירוס 2005 שהפריע לרשת שלי, לא היה לי אפשרות לבצע שיחזור מערכת כי זה פגם בזה וגם באפדייט של וינדוס.
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
-
שלום קניתי מחשב חדש ויש לי אליו 500 gb ואמרו לי שאפשר דרך התקנת הווינדוס לפצל את הזיכרון לc וd שהיה c d אז אני לא יודעה איך לעשות את זה בבקשה אני צריך מהר איך לדעת לעשות את זה תודה מראש netanel305
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
הסיפור שלי הוא כזה, קניתי לוח אם של אייביט לפני איזה שלוש או ארבע חודשים ופיתאום השעון שמציג את השעה ביום משתנה לי כל פעם!! אז ניסיתי לכוון את השעון דרך הווינדווס אבל אחרי שכיביתי את המחשב השעה שוב פעם התבלבלה... אחרי זה ניסיתי גם לכוון אותו דרך הווינדווס ואפילו לעשות עידכון לשעון העולמי של ווינדווס או משהו כזה וגם זה לא עזר!! אני לא חושב שהסוללה ניגמרה כל כך מהר כי יש לי חבר שיש לו לוח אם של אינטל או אסוס כבר שלוש שנים ולא קרה שום דבר לשעה אצלו... מה עושים בשביל לטפל בבעיה כזאת!?!? נ.ב זה קורה רק אחרי שאני מכבה את המחשב...
-
שלום, יש ברשותי העתק חוקי של VISTA על המחשב הנייד ואין באפשרותי לבצע עדכון דרך האינטרנט. האם יש אפשרות לדרוש ממיקרוסופט לשלוח את העדכון על גבי CD ? תודה
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?.. יש לי Windows Vista Ultimate של 32Bit וזה מותקן כבר עם Dx10, אבל הכרטיס מסך שלי (x1950 pro) תומך ב - dx9 . אני צריך להתקין dx9 או להשאיר את ה - dx10 שמותקן ?.. כי אני רוצה להתקין משחקים ... תודה מראש, משה
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
יש לי וין אקס פי פרו ----- אני צריך שכל הוינדוס יהיה בשפה עברית-- אם יש איזה תוכנה שעושה את זה? ו איפה אפשר להוריד
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
איך נפטרים מ search assitant שנמצא ב toolbar אני כל הזמן מוריד ממנו את הv ועם כל ריסטארט הוא חוזר חיפשתי אולי ב msconfig אבל שום תוכנב לא מעלה אותו למישהוא יש רעיון איך להיפטר ממנו לצמיתות?
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
שלום!! בחחלק של הסאטה, הוא אומר שהוא לא מוצא את הקבצים בדיסקט... למה??? בדקתי והם אכן שם.. בסיום ההתקנה הוא עושה ריסטרט , מראה את הלוגו ווינדוס ואז מסך כחול!! מה פשר הדבר? תודהה!!
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
הויסטה חייבת מעבד כפול ליבה? או שהיא יכול לעבוד עם מעבד 2.8 ghz של אינטל ?
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של חבר אם פלופי בילבד.... הוא ביקש ממני לסדר לו 95... הבאתי גירסאת דיסקטים של 95... עכשיו יש בקובץ שהורדתי 13חלקים שאכן כל אחד מתאים לדיסקט..... השאלה היא מה אני עושה איתם X_X.... מעלה תמחשב יש לי דוס.... סבבה, ניכנס ל A: לוחץ DIR יש לי רשימה... וואלה אין לי בכלל מה להפעיל.... אין איזה AT או משהו.... מה עושים? אני אמור לקחת את כל ה13 להעתקים לHD ואז להפעיל איזה קובץ מסויים שיקרא את הכל???? הינה קישור לגירסא שהורדתי: http://filexoom.com/files/10931/Windows95A.rar מה עושים? איך להתקין אתזה???????
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
ובכן, רכשתי לוח אם חדש, GA-MA69GM-S2H שחובר במעבדה והוצמד למעבד הקודם AMD X2, לדיסק הקודם, לכונן ה-CD הקודם ולכרטיס המסך החיצוני (GEFORCE 7100) הישן והטוב. חילקתי את הדיסק עם פרטישן מג'יק, ויצרתי דיסק התקנה אשר מוטמע בו הדרייבר להרד דיסק שלי וכן עשיתי כמה תוספות כך שההתקנה תהיה ללא התערבות, באמצעות NLITE. אולם עכשיו, כשאני מנסה להתקין, במהלך ההתקנה הוא מעלה לי לא מעט פעמים את הודעת השגיאה האומרת setup cannot copy the file, ובכל פעם מופיע שם קובץ אחר. יש רעיונות מה הבעיה, ויותר מזה, מה הפיתרון האפשרי?
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
-
ברשותי P-3 733 עם זכרון 256 ,האם הוא מסוגל להריץ WIN XP בצורה חלקה? כרגע יש לי 98 ,אני יודע שהוא עתיק אבל אני משתמש בו רק להדפסות והרבה אינטרנט.
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
קודם כל אני מצטער אם זה לא הפורום המתאים..היה לי קשה להחליט איפה לפתוח טרד. בכל מקרה..יש לי תיקית PIC'S ב-"מסמכים שלי"..ואני עושה כל פעם את הפעולה שאתם רואים בתמונה... ואחרי שעה או משהו כזה...זה חוזר שוב לסדר אחר... לפעמים זה מחליט להקשיב לי ולהישאר כמו שאני רוצה..ואז פשוט בRESTART הבא זה קורה שוב.. מה עושים? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני מעוניין להתקין מערכת הפעלה על מחשב עם מעבד 64BIT השאלה אם זה ממש יתן שיפור משמעותי אם אני יתקין מערכת הפעלה 64BIT רק לחשוב על כל התאימות של התוכנות, לא כדאי להתקין מערכת הפעלה 32BIT? אשמח לעזרה,תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם כיום, אמא שלי ואחותי משתמשות באותו מחשב. הבעיה היא שאמא שלי משתמשת במחשב לעבודה ואחותי משתמשת בו כדי להתקין כל toolbar, spyware ותוכנה שרק עוברת מול הפרצוץ שלה, ובאופן כללי גורמת אפילו ל-AdAware ו-SpyBot לבקש חופש. כמובן שאחרי זמן קצר מאוד לוקח למחשב בערך 5 דקות לעלות וזמן דומה כדי לכבות את עצמו. האם ניתן להגדיר הפרדה מוחלטת של החשבונות כדי שלא יופיעו בחשבון אחד תוכנות ואייקונים שהותקנו בחשבון אחר, ושחשבון לא יושפע מכל הזבל שיש בחשבון השני ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני בטעות העברתי תיקייה שאליה מגיע כל מה שאני מוריד, העברתי אותה לתיקייה של IE7, עכשיו כשהיא שם אני לא מצליח לעשות איתה כלום, לא למחוק, להיכנס, להעביר וכו', הוא אומר לבדוק שהקובץ לא בשימוש, או אם הוא מוגן.. אבל הוא לא כל אלו, מה אני עושה עכשיו? אגב גם פתאום התיקייה הפכה לשקול 0KB
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
אני מקווה שהנושא מתאים לפה.. אבא שלי בטעות מחק את הסל מיחזור איך אני מחזיר אותו זה דחוף.. :]] תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום, תאור הבעייה: כשאני עושה דבל קליק על 'המחשב שלי' אני רואה את הכוננים כמו שצריך אבל דבל קליק על כל אחד מהם פותח לי חלון של 'בחר תוכנית לפתיחת הקובץ' ולא את תוכן הכונן. עם זאת, כשאני בוחר 'סייר' (explore) עבור כל אחד מהכוננים הוא נפתח כמו שצריך. יש לי הרגשה שעשיתי איזשהו שינוי בהגדרות אבל אין לי מושג איפה... איך לעזאזל מחזירים את המצב לקדמותו? מדובר בלפ-טופ עם מערכת XP בעברית אודה לעזרה עמית
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
רציתי לרשום פקודה cmd עכשיו הוא רושם לי משהו שנחסמה האפשרות משהו מאוד מוזר ואני לא מתעסק אם כל הדברים האלה מה אני יכול לעשות ?! הנה מה שהוא אומר : http://img64.imageshack.us/my.php?image=1489150614971492wp4.jpg תודה מראש :-*
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אז ככה : לחצתי בטעות על איזשהם כפתורים(נראה לי) וזה פשוט הפך לי את התצוגה של הווינדוס... הסרגל עלה למעלה והתהפך האיקונים התפכו..בקיצור הכול הפוך.. אז איך אני מחזיר את זה חזרה? אין לי מושג על מה לחצתי...
-
- 8 תגובות
- 674 צפיות
-