Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום לחבר שלי יש בעיה שאך שהוא מפעיל את המחשב יש את המסך הטעינה וכשהוא מגיעה לשלב של "ברוך הבא" הוא דופק לו ריסט(לא מוצג אפילו ההודעה) ממה זה יכול להיות ומה אפשר לעשות? תודה מראש עריכה: גם מצב בטוח לא פועל
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
צהריים טובים, רציתי לשאול את דעכתם לגביי עבודה עם שתי מערכות הפעלה במחשב P-D 64 ביט. אני כרגע עובד על 32 ביט במחיצת C, ואני מתכנן לעבור למע' 64 ביט האם כדאי לי ליצור עוד מחיצה נפרדת למע' 64 ביט או שניתן להתקין על אותה מחיצה בה נמצאת 32 ביט? אם לא, האם כדאי ליצור עוד מחיצה נפרדת ל 64 ביט? (יש לי 160 GB לא מפריע לי המקום..) בתודה מראש (!) וסופשבוע נעים, דור
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם.. הייתי רוצה לדעת האם יש משהו שתמליצו עליו לנטבוק של Dell Mini10v לפי מה שאני יודע יש גרסאות מוקטנות שהורידו בהן רכיבים לא דרושים. או שלדעתכם עדיף להתקין את הגרסה המלאה ?
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אהלן שאני מכבה את המחשב.. הוא לא מכבה עד הסוף אני מקבל מסך כחול בסוף! העלתי קבצי MINIDUMP. מה הבעיה? Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\121209-19125-01.dmp C:\Users\Oran\AppData\Local\Temp\WER-27409-0.sysdata.xml [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
איך אני יוצר שם משתמש חדש בוינדוס 2003? אני רוצה ליצור עוד שם משתמש בוינדוס 2003 ואני לא יודע איך לעשות את זה כי אני לא מוצא משתמשים כמו ב XP
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
המקלדת שלי נפלה על הרצפה ושהרמתי אותה ראיתי שנעלמו לי כל האייקונים משולחן העבודה. כשאני מנסה ללחוץ ולגרור (לפתוח תיבת בחירה או איך שלא קוראים לזה) הסמן של העכבר הופך לסימן של אין כניסה במקום. יכול להיות שמשהו שנלחץ כשהמקלדת נפלה גרם לזה? עריכה: עכשיו אני שם לב כשאני מגדיל חלון כלשהו ב-Maximize הוא נמתח גם על ה-Task Bar...
-
- 7 תגובות
- 713 צפיות
-
-
GetDataBaack 2.31 בבקשה דחוץ לאללה נמחק לי כל ההרד דיסק תודה נ.ב כל הסיריאלים שאני מצאתי לא היו טובים
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט וחלק מהעבודה שלי נעשית על מחשבים אחרים, אני מעוניין בכלי שיסנכרן לי תיקיות שנמצאות גם על הHDD וגם על DOK, כך שבשני הכיוונים יועתקו הגרסאות החדשות יותר ויוספו קבצים חדשים- כל פעם שאני מחבר אותו למחשב, יש לי windows 7, יש משהו כזה?
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
הבעייה שלי היא כזו: יש לי במחשב כונן סי וכונן די, בכונן סי היה ווינדוס 98 ובכונן די ווינדוס אקס פי. הווינדוס 98 היה כדי שאפשר יהיה לתקן דברים באקס פי מחוץ לאקס פי. עכשיו רציתי לפרמט את סי כדי למחוק קבצים מיותרים ועכשיו המחשב לא עולה !!! הוא רושם BOOT ERROR SYSTEM HALTED כרגע ההארד דיסק מחובר על מחשב של חבר בתור SLAVE ככה שאני יכול לראות את כונן סי ויכול להתקין בו דברים. השאלה שלי היא אם יש איזו תכנה שתוכל לעזור לי לפחות להגיע לאיזה כונן דוס שממנו אני אוכל להתקין ווינדוס 98. יצויין שהכונן פלופי שלי מקולקל ככה שאני לא יכול להשתמש בדיסקי הפעלה למיניהם. תודה רבה!!
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
יש לי בעיה שמשגעת אותי עם כונן זה (היכן ש-WINDOWS מותקן). המקום הפנוי בכונן זה יורד ויורד לבד אפילו כשאני לא משתמש במחשב. כל 5 דקות שאני בודק כמה מקום פנוי יש בכונן C אני מגלה שזה ירד בלפחות איזה 100MB. כשעזבתי את המחשב דלוק לכמה שעות וחזרתי WINDOWS הציג התראה בה הוא אומר לי שאין מקום פנוי בכונן C. כשאני מאתחל את המחשב הכל חוזר תקין, אבל המקום הפנוי בכונן מתחיל לרדת לבדו עוד פעם. למישהו זה קרה? זה ממש מעצבן אותי! כונן D לא מושפע בכלל זה רק כונן C. יש לי בו 13GB פנויים לאחר כמה זמן אני מוצא רק 10GBואחר כך 8GB עד שזה יורד ל 150MB בלבד! ואני לא משתמש במחשב בזמן הזה! סרקתי לווירוסים ו-SPYWARE ועשיתי SCANDISK אבל זה לא עזר, אך עוד לא ניסיתי לעשות DEFRAGMENT. אם מישהו יודע את ה…
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ושמתי בו WINDOWS XP32 ועכשיו כל פעם שאני מפעיל את האתר GAMER.CO.IL הדפדפן קורס ורושם שיש בעיה בקרנל בדקתי גם את הדפדפן מוזילה וגם את האקפלורר זה קורה לי גם בהתקנות של משחקים בלי סוף למה זה ככה? אני משתגע כבר מה עושים ? תודה
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
וזו לשון ההודעה: explorer caused an invalid page fault in module KERNEL32.DLL at 016f:bff7b9f5 :registers EAX=7fc29e61 cs=016f eip= bff7b9f5 eflgs=00010202 EBX= 018CFF88 SS=0177 ESP=01890000 EBP=01890024 ECX=01891DF8 DS=0177 ESI=00000001 FS=1317 EDX=00000001 ES=0177EDI=8197155CGS=0000 BYTES AT CS:EIP e8 75 04 33 c0 eb 54 85 c0 74 4b c7 65 89 57 56 stack dump cff88 7fc29e61 00000001 018cff88 7fc29e61 01891df8 018 bffc1564 bff79250 ffffffff 01891e08 bff7ce23 7fc29e61 000000017fc23046 7fc29e61 01891e30 שאלותי הן: 1. כיצד ניתן לפתור את הבעיה? 2. מה המשמעות של הבעיה? 3. כיצד אפשר לפתור הודעות אלו בכוחות עצמי? תודה מראש. …
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
כשאני נכנס למחשב שלי, ולוחץ דאבל קליק כלהיכנס לכונן D למשל... אז קופץ לי המסך הזה של open with... ככה שהדרך היחידה להיכנס לתוך כונן היא דרך start>run... איך אפשר לפתור את זה?
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
אני עובד עם XP PRO ופתאום, משום מה, אין לי יותר תצוגה של תוכנות/משימות פעילות למטה באמצע (לא מדובר על האייקונים מימין או משמאל). אני לא יכול לעבור בין הדברים הפתוחים בלי להכנס לTASK MANAGER וזה מציק לאללה. ניסיתי לשחק עם הקו המקווקו ולהזיזו ימינה/שמאלה - לשם הרחבת התצוגה או הצרתה- אבל אין ליישומים הפתוחים כל זכר. מה עושים? איך זה נוצר?
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
יום בהיר אחד אחרי שמישהו היה במחשב פתאום חצי מהאיקונים נדפקו וזה נראה כמו בתמונה שהוספתי. נסיתי לשחזר ברירות מחדל בניהול אייקונים של תיקיות לא עזר. זה קורה עם קבצים של וינדוס וגם סתם תוכנות בצורה רנדומלית. למישהו יש מושג מה אפשר לעשות? נ.ב. אל תתיחסו לשיר הוא נמחק בדיוק הרגע אחרי שמישהי שלחה לי אותו : D [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום ופורים שמח!!! יש לי בעיה במחשב ( win 98 se) כשאני מדליק אותו הוא נדלק על דוס בפרומפט הבא : c:\windows\ ואני צריך להקיש win ואז עולה מערכת ההפעלה . אני לא מבין מה גרם לזה ? אולי משהו יודע כיצד ניתן להחזיר את המצב לקדמותו??? תודה
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
יש פתרון? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
פירמטתי המון מחשבים בחיי אבל זה פעם ראשונה על לפטופ.. קודם כל הדיסק התקנה של ווינדואס לא מזהה לי את ההרדיסק , איזה דרייבר אני צריך שמתאים למחשב הזה? יש עוד דרייברים מסויימים ששייכים למחשב הזה שחשוב שיהיה לי לאחר ההתקנה כדי שהדברים המנימלים כמו אינטרנט אלחוטי וכו' יעבדו? תודה...
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אז ככה אני משתמש ב OUTLOOK EXPREES כ תוכנת ה EMAIL שלי. יש לי EMAIL ב 012 ודרך POP3 אני בודק אימילים דרך OUTLOOK EXPREES. קיבלתי אימייל מ חבר אם קובץ בפנים ניסיתי לפתוח את הקובץ (SAVE ATTACHMENTS) אבל הוא בצבע אפור וכתוב לידו OE removed accessto the following unsafe attachments in your Eamil:filename. מה לעשות זה קובץ מאוד חשוב איך אני פותח אותו?
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
ההודעה שאני מקבל ADWARE:WIN32/WHENU.SAVENOW מה זה אומר, אני אמור להסיר את זה ?
-
- 7 תגובות
- 712 צפיות
-
-
איך אני עושה שלא יופיע לי הצורך לאשר כל דבר שאני עושה במחשב... זה מחרפן את השכל... תודה
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
בזמן האחרון כשאני מבצע ניתוק של משתמש מסוג מנהל מערכת , ורוצה להכנס כמשתמש מוגבל- סמן העכבר אינו מופיע ב'הקלד את סיסמא', ונדרש לבצע הפעלה מחדש. איך ניתן לתקן בעיה זו?
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מסתכל בפרוסס שלי ואני שם לב ש CmD תופס כ 20 אחוז לעומת זאת שאני פותח cmd הוא נתפח לי פעמיים בפרוססס האם זהו מלוור או ספייוואר? ביצעתי סריקה והוא לא מצא כלום
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-