עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Vatos-Locos,

צד ימין למטה היה לי רשימת תפוצה שאני רק לוחץ ושולח אליהם הודעה זה נעלם לי וזה ממש ממש מציק איך מחזירים את זה? בתודה רבה רבה רבה מראש, רועי

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  2. הייתי באמצע REPAIR של התוכנה Adobe Acrobat Pro 9.5.5 ולקח לה המון זמן אז פשוט רציתי לבטל בכדי להסיר את התוכנה לגמרי במקום לעשות REPAIR. לא הייתה לי אפשרות לביטול אז ביטלתי דרך מנהל המשימות. מפה לשם, עשיתי ריסטרט למחשב ואז כשנכנסתי להוספה והסרה של תוכניות, נעלם כל המידע לגבי כמעט כל תוכנה שמותקנת אצלי. תמונה מצורפת. ויש גם פה דוגמא בדיוק למה שקרה לי: http://www.eightforums.com/general-support/31364-missing-program-information-details-add-remove-programs.html הורדתי את התוכנה בדיוק כמוהו, עשיתי הסרה, הגעתי לשלב הרג'יסטרי ובטעות עשיתי ביטול ונעלם לי החלון ולא מחקתי שום דבר מהרג'יסטרי ששייך לתוכנה (היו די הרבה ולא ידעתי במה לבחור ובמה לא כי בחרתי באפשרות "מתקדם" אז ביטל…

3. Started by theking7,

שלום לכולם, לפני כמה ימים יצרתי משתמש חדש במחשב עם הרשאות אדמין, ולא התעסקתי בזה יותר! אני לא מכבה בדר"כ את המחשב, והיום עשיתי זאת ..... כשהופעל המחשב הופיע לי רק בחירת המשתמש החדש! הישן (Administrator) נעלם... לא מופיע ברשימה.... אולם הוא קיים במחשב , כל התיקיות שלו קיימות בDocument And Setting ואם אני עשה LOG IN ורושם ביוזר Administrator הוא נכנס אליו, אבל משום מה לא הצליח להעלות אותו עד הסוף... רואים רק את התמונת רקע שלי וזהו... למישהו יש רעיון לאן נעלם המשתמש הראשי שלי?

• 7 תגובות
    • 3.8k צפיות
  4. Started by tntfux10,

היה לי ווינדוס 8.1 והיו בשימוש 4 משתמשים. אחרי העדכון נעלם יוזר אחד!! אני לא מוצא אותו בשום מקום ל המחשב או את הקבצים שהיו שמורים בו. איך אפשר לשחזר את הקבצים שאבדו?

5. Started by +Eliran+,

פתאום יום אחד נעלם לי סרגל השפה, ועכשיו אני יכול לכתוב רק באנגלית, מישו יודע מה אני יכול לעשות? וממה זה יכול להיגרם? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by The-Devil,

שלום לחבר שלי יש בעיה האחיות שלו!! שנוגעות לו במחשב אז היום הן הגיעו לרמה חדשה הן הצליחו להעלים לו כליל את השורה של "קובץ" "עריכה" וכו... ב"מחשב שלי". זה לא נעלם כי הוא כווץ, ולא בגלל ה V הארור אפילו ניסינו ALT+V להעלות את הView אבל זה רק משמיע קול של שגיאה. לכן אם מישהו יודע אם מכיר את השורה ברגיסטרי שצריך לשנות כדי שזה יחזור או בדרך אחרת תתקבל בברכה...

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  7. Started by factor,

איך מחזירים?

• 5 תגובות
    • 994 צפיות
  8. Started by koko0,

התקנתי שתי מערכות הפעלה אקספי ו7 על המחשב כל אחת בהארדיסק אחר עד עכשיו היו לי 3 אפשרויות בmsconfig 1 ווינדוס 7 מערכת הפעלה נוכחית; מערכת המוגדרת כברירת מחדל 2 ווינדוס 7 setup 3 old windows version ביום שישי ניסיתי להפעיל את הווינדוס xp [בהפעלת המחשב] והוא לא נתן לי שום אפשרות בחירה ולא היה Boot menu בכלל ניסיתי להפעיל ישירות רק תהארדסיק השני והוא כתב read error [לא זוכר בדיוק..מה שהוא כותב כשאין שום מערכת הפעלה] עכשיו אני מגלה שאין שום אפשרויות אחרות באתחול בmsconfig וגם הntldr נעלם מההארדיסק השני יש אפשרות לשחזר איכשהו תווינדוס? אני אנסה לשים סתם ntldr כשיהיה לי כונן... היו לי עליו מלא דברים חשובים מותקנים אוף... עריכה: גם עם ntldr שהפעלתי על וירטואל משין הוא לא עבד...ע…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם יש לי תקלה קטנה ומעצבנת נעלמה המעטפה בסרגל הכלים (ליד השעון) בקבלת דואר חדש ולא מצליח להחזיר אותה, יש למישהו רעיון? אופיס 2000 בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  10. ניסיתי לעבוד לפי השרשור הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=336633.10 אבל הכל תקין וכתוב לי gruop איפה שצריך להיות כתוב. מצורפת תמונה. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. משהו מוזר... בלחצן הימני בעכבר איפה שאפשר ליצור ספריה קובץ WORD וכ"ו נעלמה לי האופציה של יצירת קובץ BMP ו- JPG,חיפשתי באתר של מיקרוסופט ולא מצאתי איזכור לבעיה... המחשב הוא WIN XP PRO עם SP1,המחשב לא עבר שום שינוי או התקנה חדשה. מחכה לתשובותיכם.

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  12. שלום לכולם כפי שאתם יודעים אחרי התקנת office xp התוכנה משתלטת על בקרת השפה בעזרת הlanguage bar הזה ובכן .. סגרתי בטעות את זה ומאז (יומיים) ניסיתי להחזיר בכל מני דרכים ולא הולך בגלל זה עכשיו רק תוכנות ספורות מחליפות לי שפה ניסיתי דרך הkeyboard בcontrol panel אבל ללא הועיל .. זה פשוט במקום אחר תודה מראש לכולם (אני בטוח שמאות אנשים נתקלו בזה ויש דרך אחרת חוץ מלעשות restore)

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  13. Started by wow,

כפי שאתם רורים בתמונה אין לי את כל החלון וחסרים לי הכפתורים. http://img682.imageshack.us/img682/8922/38102752.jpg אני על וינדוס 7 64 ביט. תודה.

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  14. Started by kobibo,

שלום, היום אני פותח את My Computer ורואה שבמקום הצלמית ( Icon) של הכונן הקשיח של C אני רואה צלמית כמו של איזה קובץ ללא שייוך ,אין בעיה להכנס אליו אבל זה סתם מציק בעיינים. ה icon של כונן D בסדר ומופיעה בצורה תקינה. היכן ניתן לסדר זאת?

15. יש לי דיסק קשיח IBM 120 GB הדיסק מחולק לשלוש מחיצות GB20 50GB 50GB מחיצה אחת של50GB נעלמה אך אני מאתר אותה תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. היי בווינדוס 98 - נחטף שולחן העבודה והופיעה בו ההודעה שנראית כמו "BLUE SCREEN" שאומרת שיש טרויאן במחשב. אכן היה וטיפלתי בו - אבל באופן משונה כעת בקליק ימני על שולחן העבודה ו"מאפיינים" לא מוצאים את לשונית "DESKTOP" כדי לבחור רקע חדש. אנא עיזרו. תודה.

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  17. Started by domuzy,

(אני מקווה שזה הפורום המתאים) בכל מקרה, לא יודע מה קרה, אבל אי לי שורת כתובת. לחיצה על הימני בעכבר מראה לי שה-ADDRESS BAR מסומן, והוא אכן מופיע כמילה בימין ה-BAR, אבל השורה הלבנה לא קיימת. מה קרה ואיך אני מחזיר אותה? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  18. Started by dingo,

שלום לכולם יש לי בעיה נעלמה לי התוכנה windows picture and fax viewer יש לי WIN XP עכשיו אני לא יכול ליראות את התמונות שיש לי במחשב בקטן לפני שאני נכנס לתוכנה אחרת אשמח עם מישהו יודע איך מחזרים אותה? תודה מראש!!!!

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  19. Started by llime,

התיקיה היא תקיית מערכת ולא אמורה להעלם.רציתי להתקין תוכנת windbg ואז נוכחתי לדעת שאין לי תיקית minidump בוינדוס....ביצעתי חיפוש בכל כונן C ואין שום קובץ או תיקיה בשם זה.המחשב עבר התקנה והסרה של sp3,(כרגע הוא עם sp2),אולי זה קשור?..

• 5 תגובות
    • 974 צפיות
  20. אין לי מושג למה ואני לא מצליח להחזיר את זה אבל פתאום שאני מסייר "במחשב שלי " אין לי יותר תצוגה מקדימה של קובץ וידאו אלא אני רק רואה שזה קובץ וידאו.. בתמונות עדיין כן יש תצוגה ואפשר לראות את התמונה בקטן בלי להכנס אליה.. מישהו יודע איך להחזיר את הקטע של הוידאו?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by unkown7,

שלום לאחר קצת בעיות עם המשתמש השני (המערכת החליטה שהאיימיל לא נכון) יצרתי משתמש חדש בשביל לכתובלכם אז ככה יש לי בעיה עם הכונן קשיח, יש לי מחשב חדש יחסית חודשיים שלוש כונן WD WD1600JS 120GB עכשיו אני יודע שהכונן בכלל לא מגיע 6% או 3% , קראתי על זה בפורום של ה"איחסון" אבל עדין חסרים לי 17 ג'יגה מהכונן ! כלומר שאני עושה ימני על הכונן ומעודפים זה מראה שאני מכתב ב-87 ג'יגה ביט מתוך 100 (הכונן הזה מחולק לשניים) ובשאני מסמן את כל התיקיות וסריקה זה מראה שזה 70 ג'יגה...סליחה אבל WTFFF אני רוצה את הג'יגה בייטים שלי חזרה ! ]:

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  22. שלום לכולם! בעייה מוזרה, יש לי WIN XP נעלמו לי פתאום כמה אופציות בWINDOWS יכול להיות שיש עוד כמה בלי שאני יודע עליהם.. קודם כל הריבוע שמראה לי באיזה שפה אני משתמש נעלם, אבל מסומן לי "וי" ליד LANGUAGE BAR ובשורה הכחולה במקום שהוא אמור להיות יש פשוט ריק שלא נותן לי ללחוץ עליו. כאשר אני מבטל את ה"וי" ליד LANGUAGE BAR הריק הזה מצטמצם לי. עוד דבר בתפריט TOOLS --- FOLDER OPTIONS ---- VIEW אמור להיות אופציה לביטול הסתרת קבצים ומה שיש לי זה רק "ניהול זוגות של דפי אינטרנט ותיקיות" והאופציות הרגילות שמסמנים בהם "וי". לעשות שיחזור בחלון הזה לא עזר, ושחזור מערכת לא עובד לי. מאוד מוזר, אולי מישהו מכיר את התופעה.. תודה...

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by p5gd2x,

שלום לכולם... כאשר הדלקתי (או אחרי הריסט) את המחשב הבחנתי שנעלמו לי אייקונים ותוכניות של WIN האייקון של Explorer והאייקון של outlook שאותם יצרתי מחדש אך בWIN חסרים לי המשחקים והכלי בידור שבתפריט מופיעים כריק מה עליי לעשות? תודה מראש.....

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  24. Started by dvirl,

יש לי תופעה מעצבת ב -IE קבצי ההיסטוריה שלי נעלמו כאשר אני לוחץ על ערך מסוים בהיסטוריה מופיע לי תת סעיף my computer ומתחתיו כל ההיסטוריה אך עם לינקים שבורים כאשר אני מנסה ללחוף על אחד מהם מופיע ההודעה הבאה : windowa cant find the "the name of the link" . make sure you typed the name correctly .....bla bla bla האם מישהוא נתקל בתופעה ומה עושים כדי להחזיר את היכולת להשתמש בהיסטוריה תודה

• 0 תגובות
    • 680 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.