עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by שכרפ,

שלום לכם, כיצד נועלים תיקייה ב-WINDOWS (לא הסתרה )???

• 7 תגובות
    • 6.4k צפיות
  2. Started by malior,

יש אפשרות כזאת? אני רוצה שאם אני ינסה להכנס לתיקיה הזאת הוא יבקש סיסמא.. אפשר? או שחייבים תוכנה?

3. אז אני קם היום בבוקר (טוב בצהריים) כהרגלי שותף פנים והולך למחשב (טוב לא תמיד בסדר הזה... לפעמים המחשב קודם) לבדוק את השלל שהביטורנט הוריד בלילה כשלהפתעתי אני רואה בחלון ה LOG ON חלון קטן ולא מוכר שנכתב בו this computer has been locked או משהו כזה ... אני מכניס את הסיסמה אך היא לא עובדת , ויש לי עוד קורא טביעות אצבע ככה שאין מצב שהסיסמא לא נכונה !!! בכל אופן גם בידני זה לא עבר ונשארתי תקוע בחוץ כאילו מישהו נעל אותי מחוץ לבית שלי כשראיתי שלא הצלחתי להכנס עשיתי ריסטרט בתקווה שאולי זה יעזור ולמרבה הפלא זה דווקא עזר ... אך האם אני אמור לקחת איזה שהם אמצעי זהירות ? מישהו מכיר את הדבר הזה ? האם זה וירוס ידוע ? יש לי שתי אנט-וירוסים כוס אמק !!! הנוד ואווסט. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  4. Started by llime,

היי היו מותקנות לי שתי מערכות הפעלה: XP על מחיצה C,ו WINDOWS 7 על מחיצה אחרת.כשהייתי מפעיל את המחשב,היה מופיע לי ה- dual boot menu,שממנו בחרתי איזה OS להעלות. המערכת שסידרתי שתעלה ראשונה היא W7. אתמול פירמטתי את כונן C,(פירמוט מלא NTFS),והתקנתי XP מחדש דרך אימג' שיצרתי מזמן (לפני שהיה מותקן לי גם W7),עם תוכנת acronis true image. ההתקנה עברה חלק,אבל עכשיו לא מופיע לי תפריט הבחירה בין שתי המערכות,ועולה מיד ה-XP.עיון ב-"מחשב שלי" מראה שהמחיצה עם W7 קיימת ושום דבר שם לא נמחק. קובץ BOOT.INI לא מראה שקיימת עוד מערכת הפעלה.... איך אני מחזיר את אפשרות ה dual boot?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by י.ע,

שלום רב. נעלם לי האיקון על סרגל המשימות שבו אני מחליף שפה בין עברית לאנגלית. סרגל השפות מופעל. ווינדוס XP פרו. איך מוצאים אותו? תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. איך אני משחזר אותו

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Sweet_Tooth,

אני לא יודע למה ואיך אבל זה ממש מעצבן אותי אז איך אני יכול להחזיר אותו! (יש לי XP PRO)

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  8. Started by redead,

שונא את ההתעסקויות האלה ובגלל שמחוברת לי גם הטלויזיה למחשב אז יוצא שאני המון צריך להתעסק בכל הכיווני מסכים , ראזולוציות וכו'.. בכל מקרה פתאום החליט להעלם לי הWINDOWS AERO ומשום מה אני לא מצליח להחזיר אותו והוא לא מופיע לי אפילו באפשרויות.. מישהו יודע מה לכל הרוחות ניתן לעשות? תודה.. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  9. שלום לאחרונה הולך ונגמר לי המקום בקונן הראשיו שלי ניסיתי לבדוק לאן הוא נעלם ומצאתי שתחת USERS קיימת תקיה עם השם שלי שכללת את כל הספריות הרגלות Desktop,Documents, Favorites וכו החלק המעניין הוא שגודלן שכל כל אחת מספריות המשנה האלה לא עולה על 10 מגה ולמרת זאת גודל הספריה עצמה עובר את ה 10 גיגה אם משהו יוכל לגלות לי לאן לעלם המקום (קבצים מוסטרים וכו) ומה אפשר לעשות כדי לראות אותם או סתם לתפל בבעית חוסר המקום אני אשמח כעמור מערכת ההפעלה היא vista business

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  10. Started by daniel0089,

היי, הייתה הפסקת חשמל בבית ושהדלקתי את המחשב בחזרה האייקונים בשולחן העבודה שינו את הסדר ונעלם האייקון של הסל מחזור, איך אני משחזר אותו? תודה.

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  11. שלום, נעלם לי פתאום הקיצור דרך המקורי של ה-Explorer לא מחקתי אותו וכו'... ואני גם לא יכול לחזור ולהוסיף אותו כי גם מפה: הוא נעלם. תודה לעוזרים.

12. בעיה מוזרה שהחלה לפני שבוע כשמערכת ההפעלה עולה אין סאונד...כמו כן מאתרים אין לי סאונד בכלל ממסנג'ר כן ומתוכנות סרטים וכולי יש סאונד האייקון של הרמקול הקטן בסרגל הכלים התחתון נעלם לא משנה מה עשיתי לא הצלחתי לגרום לו להופיע מישהו יכול לעזור?

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  13. Started by elad-k1,

יש לי בעיה אם אני פותח תייקיה ומתי שאני ממזער אותה היא נעלמת היא לא נימצאת בשורת משימות למטה איפה ההתחל...? תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 775 צפיות
  14. מה עושים במקרה כזה? ואיך אני אפשר להחזיר את זה האפשרות הזאת...??? תודה רבה זאב

• 17 תגובות
    • 5.4k צפיות
  15. Started by shaynac,

מישהו יודע מדוע זה קורה ואיך מתקנים?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. מקווה שזה הפורום הנכון... אז ככה, נעלם לי boot device בשם optiarc DV שהוא היה בעצם הראשון ברשימה (first boot device) איך זה קרה ואיך אני יכול לשחזר אותו? תודה.

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. נעלם לי אייקון של הכונן c של המערכת XP

18. נעלם לי אייקון של סרגל כלים של שפה בשורת התפריטים איך ניתן להחזיר אותו? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 7.4k צפיות
  19. Started by XDude,

הוינדוס שלי חזר לCLASSIC כלומר כל הצבעים הכל ישתנה פתאום. יכול להיות שיש קשר לזה שנגעתי בשירותים של וינדוס אבל לפי מדריך ולא נראה לי משהו שם גרם לזה! וגם אם כן אין לי מושג מה, וגם אין לי נקודת שיחזור! כשעושים מאפיינים על המחשב שלי ואז נכנסים לADVANCED ותחת PERFORMANCE נכנסים לSETTING שמה אני לא יכול לבחור את האופציה האחרונה תחת VISUAL EFFECTS.. כאילו אני יכול לסמן את זה ולאשר אבל זה לא עושה לי כלום ושאני נכנס לזה שוב זה לא מסומן כאילו זה בוטל ממקום אחר! מישהו יודע מה הבעיה ואיך אני יכול להחזיר את הוינדוס למצבו הקודם?

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  20. התקנתי משחק ואני חושדת שהוא התקין לי על המחשב ללא ידיעתי את DX9 כי עכשיו המחשב שלי הוא לא על WINDOWS AERO אלא על BASIC והאופציה לשנות ל AERO נעלמה לה...

• 8 תגובות
    • 717 צפיות
  21. יום אחד הדלקתי את הלפטופ, רציתי לכווץ איזה ספרייה ואז גיליתי שבSEND TO יש לי רק BLUETOOTH ואין לי שום דבר אחר. הWIN 10 הזה פשוט כל כך גרוע, כנראה כרגיל מיקרוסופט זרקה עלינו מוצר חצי אפוי וגרוע... הרצתי בדיקה עם ה sfc /scannow אבל זה אמר שהכל בסדר. טוב, אני יתקין איזה ZIP אחר, אבל הווידוס 10 הזה הוא פשוט בדיחה רעה... גם נתקלתי באיזה מדריך שאמר להעתיק את הקישורים לתכונות באיזה ספרייה נסתרת, עשיתי את זה וזה לא עזור בכלום... יש לכם מושג מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by liordavid,

ווינדוס ויסטה לא נמצא לי ב-TOOLBARS - קראתי על זה ב-HELP והוא טוען שלא מותקנת לי המקלדת... אני לא יכול להחליף בין מקלדות - SHIFT+ALT גם אחרי רסטרט. האופציה היחידה היא לשנות את הגדרת המקלת DEFAULT כל פעם בין עברית לאנגלית.. יש מצב שביטלתי משהו ב- MSCONFIG ?

• 5 תגובות
    • 989 צפיות
  23. Started by omri09,

התיבה הקטנה הזו לחיפוש בצד ימין למעלה כשנכנסים למחשב שלי או לכל מקום אחר נעלמה

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  24. Started by fire15,

נעלם לי ה-"ADD OR REMOVE PROGRAMS" מה-WIN ואני לא יכול למחוק שום תוכנה איך אני מחזיר את זה? אין לי שום מושג איך זה קרה ??? הנה תמונה של זה...

• 3 תגובות
    • 970 צפיות
  25. נעלם לי ה-autoplay , והדיסקים לא עולים אוטומטי גם כאשר אני עושה כפתור ימני הוא לא רושם autoplay יש לי XP PRO

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.