עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אחרי שאני מהתחל את המחשב מופיע לי הודעה שגיעה:Windows cannot find C:\windows\system32\system32.exe כל זה קרה אחרי פירמות והתקנת WIN מחדש אתמול. ונזכרתי רק היום להתקין anti-virus, ויש אחרי שהתקנתי הוצפתי בעשרות הודעות שהקובץ system32.exe הודבק, וכנראה האנטי וירוס מחק את הקובץ. יש אזשהו דרך לשחזר את הקובץ הזה? או שכבר עדיף לי לפרמט ולהתקין מחדש את הWIN?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. מנסיבות שלא צריך לפרט נעלם לי קובץ בשם control.exe במערכת... הקובץ אמור להמצא בתקיית הSYSTEM32 שבתקיית המערכת (בדרך כלל: C:\Windows\System32). אני אשמח אם מישהו פה בפורום ישלח לי את אותו הקובץ המדובר בכל דרך כלשהי... לאחר שהקובץ ישלח אלי אני אשמח אם ינעלו את הדיון כלא היה תודה מראש, רגמן.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. לפני יומיים התקנתי את הווינדוס במחשב הדיסק קשיח שלי היה חדש ואז התקנתי אותו על שיטת NTFS כי אלה היו שתי האפשרויות שלי או זה או quick NTFS... אחרי שהתקנתי הכל סידרתי את כל התוכנות והכל רציתי לשנות את הכונן לFAT32.. נכנסתי לpartition magic ולא היה אפשרות לסמן שם להפוך את זה ל FAT32 או ל FAT אלא רק logical partitioner תחת הכותרת ( primary logical) (הFAT 32 היה תחת הכותרת file system ) אז החלטתי לשנות את זה בינתיים ל primary logical הוא אמר לי להפעיל את המחשב מחדש ואז התחיל לעשות את הדברים.. לאחר כשעה חזרתי למחשב והוא כתב לי disk boot failure, insert system dist and press enter כאילו אין כלום על המחשב וזה אחרי שהוא עשה בוט מההארד דיסק.. אין אפשרות להיכנס לF8 אפילו כדי לנסו…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. תודה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  5. Started by Tal11,

היי כולם, התקנתי תוכנה דרך מצב בטוח ונפלתי עם זה חזק, הפעלתי אח"כ ווינדווס רגיל וכל הדרייברים נמחקו, ואי אפשר לשחזר את המערכת אחורה. השאלה שלי היא מה תציעו לבדוק כדי להבין מה חומרת המצב, והאם אתם ממליצים לתקן את הווינדווס ולקוות לטוב, או פשוט לעשות WIPE לכל ההרדיסק ולהתקין ווינדווס מחדש.

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  6. Started by Jesper,

היו לי בעיות עם WINDOWS XP שפירטתי בפוסט קודם (WINDOWS עלה רק ב-SAFE MODE). כדי לנסות ולתקן את הבעיה העליתי בהפעלה את דיסק ההתקנה של WINDOWS. חשבתי להתקין את XP שוב על ההתקנה הקודמת אבל בסוף לא עשיתי את זה ויצאתי מההתקנה לפני שהתחלתי להתקין את WINDOWS. כשהעליתי את התקנת WINDOWS הקודמת גיליתי שנמחק לי חשבון המשתמש הישן שלי ב-WINDOWS, ונמחק כל מה שהיה לי על כונן C. יש דרך לשחזר את חשבון המשתמש והקבצים שנמחקו לי? האם תוכנות לשחזור קבצים שנמחקו יוכלו לעזור?

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  7. היי לכולם ! רבים נמנעים מלעדכן את הגירסה ( build ) של חלונות 10 שלהם בגלל סיבות טובות, שכן לא מעט , אם לא תמיד, עדכון שכזה מביא איתו צרות ובעיות חדשות. אממה ? מיקרוסופט החליטה שהיא יודעת טוב יותר מה טוב עבור הצרכן ולכן דוחפת עדכון KB שלא ממש משאיר הרבה אופציות. https://betanews.com/2020/08/31/microsoft-windows-10-kb4023057-forced-upgrades/ לידיעתכם.

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  8. כותרת ....

• 8 תגובות
    • 764 צפיות
  9. טוב ... במחשב הקודם היה דיסק קשיח ובו מערכת הפעלה אחת WINXP והוגדרו 2 יוזרים אחד ADMINISTRATOR והשני רגיל. ה ADMINISTRATOR היה מוגן בסיסמא. המחשב הקודם הלך לגמרי הוצאתי את ההארד דיסק וקניתי מחשב חדש עם הארדיסק חדש. אמרתי, כשארצה ,אכניס את ההארד דיסק הישן ופשוט אוציא את כל התמונות והמסמכים. אבל.... התיקיה בא היו כל התמונות והמסמכים החשובים היו תחת הADMINISTRATOR ושאני מנסה להכנס לתיקיה(נקרא לה 'אבישי')זה כותב שאין גישה לתיקיה!!. טוב אמרתי אולי אני אעשה BOOT עם ההארד דיסק הישן אני אכנס עם הסיסמה ואצרוב את כל התקיות ,אבל היות והמחשב שונה (מעבד אחר לגמרי לוח אם אחר לגמרי וזכרונות אחרים לגמרי)לא היה ניתן לעשות זאת אז התקנתי מערכת הפעלה חדשה על זאת שקיימת ללא פירמוט ואחרי …

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  10. Started by Chamuelm,

יש לי מחש שעד לפני כמה זמן הריץ XP אבל נשרף לו אחד מהזכרונות, עכשיו הוא בקושי זז. אני רוצה להתקין עליו 95 אבל זה לא דיסק Boot ואין לי כונן דיסקטים.

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  11. Started by amos2009,

שלום יש ברשותי ARCHOS 9 עם WINDOWS 7 STARTER נעלם לי סמן הפיכת אנגלית לעברית ולא ניתן להכניס סיסמא.(שמופיע בצד ימין למעלה) מה עלי לעשות תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by FatalZero,

יש איזושהי תוכנה שנועלת Wallpaper שנקבע מראש על הDesktop ולא נותנת לשנות אותו? תודה

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  13. Started by Crash5,

מישהו כיצד ניתן לנעול את מערכת ההפעלה Windows XP במהלך עבודה שוטפת? נעילה שלא מנתקת את המשתמש אלא רק נועלת את המערכת.

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  14. Started by DJO,

ממתי לדבר ולתת לינקים לבטות שונות זה לא חוקי? נכון שאת רוב הדיונים לא צינזרתם או סגרתם אבל יש אחד בחתית העמוד שאני כן ראיתי שננעל בגלל שהמנהל פה חשש שזה גולש לתכנים לא חוקיים. אז לעניות דעתי בטות זה כן חוקי או מקסימום בתחום האפור. מנסיוני האישי הרב בפורומים שונים הייתי ממליץ לאדמינים לנסות ולרסן את השימוש במנעולים ובמחקים, בכלל, לאו דווקא במקרה הנ"ל. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=4;action=display;threadid=17667

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  15. Started by lion03,

אני רוצה להחליף חומרה במחשב וזה יהיה הלוח אם המעבד והראם ושמעתי שהווינדוס ננעל עם מחליפים חלק מהחומרה זה נכון? אם כן מעושים?

• 14 תגובות
    • 988 צפיות
  16. אהלן. התקנתי בשעה טובה Windows 8 Pro על טאבלט, ויש דבר אחד שמציק לי; אין לי דרך לכבות את התצוגה מבלי לכבות את המחשב דרך כפתור חיצוני(אני לא רוצה להכנס לתפריטים בכל פעם שאני רוצה להניח לרגע את המכשיר). האם יש דרך לגרום ללחצן ההפעלה(החיצוני) לכבות את התצוגה בלבד? הדבר היחיד שהצלחתי לעשות זה לשנות את הפעולה מכיבוי לשינה(Hibernate), אבל זה מסרבל את ההפעלה מחדש. הכוונה שלי היא שברגע שלוחצים על הכפתור, המסך ייכבה, וכשלוחצים בשנית המסך יידלק ויופיע מסך הנעילה. תודה מראש, דודי.

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  17. Started by אורטל,

היי...יש לי בעיה, היוזר שלי ננעל כל כמה דקות. בדקתי אם הסיסמא שלי משתנה וזו לא הבעיה, כמו כם בדקתי אם היוזר מחובר במקום אחר והוא לא.. מה יכולה ליהיות הבעיה לכך? תודה.

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  18. Started by ThE_BesT,

מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איך אני מסיר נעילה של לוח בקרה בווינדוס 98 דרך ה-regedit.reg??

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by haimon_v,

שלום, מחפש דרך או תוכנה שתנעל או תעלים את לוח הבקרה, כדי ששאר המשתמשים במחשב לא יוכלו להיכנס או לשנות שם. לא מעוניין לעבוד בשיטה של יוזרים.... :-\ תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by topgun,

אז ככה: ניסיתי לארגן את הסמלים על הדסקטופ שלי ככה שיתפרסו על כל המסך (בערך) ולא יסתירו את התמונה. עכשיו הבעיה היא כשאני פותח אייסיקיו או משהו כזה שתופס מסך בצורה "אקטיבית" (זתומרת דוחף את כל החלונות הצידה), זה מזיז לי גם את כל הסמלים......... האם אפשר לנעול אותם איכשהו ככה שלא יזוזו עם כל פתיחה של תוכנה? ד"א-ניסיתי "נעל פריטי אינטרנט" וזה לא עובד (מן הסתם...), ו"סדר אוטומטית" לא עוזר, כי אני רוצה אותם בתפזורת......

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  21. Started by Riquelme,

שלום לכולם יש לי שאלה בקשר לשעון windows,יש איזשהי דרך לנעול אותו מבחינת שלא יוכלו לשנות את השעה משתמשים לא מורשים.אני מדבר על מחשב אחד עם XP pro.יש אולי איזשהי תוכנה שנועלת את האפשרות ונותנת לשנות את השעה רק בעזרת סיסמא? תודה מראש לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Raul,

יש לי WIN XP PRO ENGLISH.... ואני מעוניין לנעול כמה תיקיות... איך אני יכול לעשות את זה?? תודה מראששש....

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  23. Started by civic,

האם יש דרך לנעול תיקיות באקס פי? אני לא צריך ברמת נעילה של הפנטגון אבל למנוע גישה בסיסית למשתמש אחר על התיקייה. ואם אפשר בנוסף לדעת אותו דבר לגביי ווינדוס 7

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by zik125,

שלום לכולם יש לי ויסטה ULTIMATE ורציתי לדעת אם יש אפשרות לנעול תיקיה מסוימת באמצעות סיסמא דרך הWINDOWS עצמה ולא באמצעות תוכנה צד שלישי אשמח לתגובה תודה

• 6 תגובות
    • 830 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.