עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. בצורה חלקה וללא בעיות בשימוש בממשק הAERO.

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  2. Started by d1zzy,

אני עתיד לקנות בזמן הקרוב מחשב נייד של Lenovo דגם T61. אני מעוניין במערכת הפעלה ויסטה. על ההום פרימיום אני לא מוכן להסתכל. רוב הדגמים האחרים מגיעים עם Vista Business (מעט מאוד עם אולטימייט, ונראה לי שזה מייקר את המחשב בצורה רצינית). שאלתי היא האם בויסטה ביזנס יש אפשרות לשנות ממשק לעברית, או שהדבר קיים רק בULTIMATE (וENTERPRISE שלא מגיעה עם ניידים של לנובו לפי מה שראיתי)? יש לציין שעם המחשב אני לא מקבל דיסק התקנה של הויסטה (קיימת רק מחיצה נסתרת)... תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  3. Started by I T Z I King,

ברצוני לדעת מהו Kernel Memory? ממה משפיע על גודלו הכללי , ועל גודלו המנוצל? וכיצד ניתן להגדילו? שמתי לב שלעיתים המחשב שלי קופא לשתי שניות ואז חוזר לפעולה. כאשר הוספתי את האפשרות show Kernel time בגרף ב Windows Task Manager אז ראיתי שכאשר המערכת הפעלה קואפת לכמה שניות ה Kernel time מגיע ל 100%. אז מכאן הגעתי למסקנה שאולי קיים צורך להגדיל אותו או משהו כזה. אשמח לתשובות, תודה!

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  4. GetDataBaack 2.31 בבקשה דחוץ לאללה נמחק לי כל ההרד דיסק תודה נ.ב כל הסיריאלים שאני מצאתי לא היו טובים

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  5. עשיתי חיפוש אחר הבעיה שלי , ומצאתי את האשכול הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=69628.0 בתגובה הבאה: האם רשמת במקום הנכון? את צריכה לרשום את זה בחיבור של הכרטיס רשת לא בחייגן כנסי ל start>settings>network connections לחיצה ימנית על Local Area Connection לחצי על properties ולחצי פעמיים על Internet Protocol (TCP/IP) ושם תגדירי את זה סמני "use the following ip address" IP Address : 192.168.0.1 Subnet mask : 255.255.255.0 של רון...לא עזר לי... הוא נותן לי רק מ-223... מה לעשות ?

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  6. Started by Goadzilla,

נכון בחלון של הווינדוס אקספלורר ב"כלים" יש את האפשררות "אפשרויות תיקיה" איפה שמסמנים אם להראות קבצים מוסתרים , סיומות וכו'... אני ניגש היום לאפשרות הזו והיא פשוט נעלמה כלא הייתה אז הוספתי אותה דרך הסרגלי כלים ועדיין כלום עזרה בבקשה

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  7. Started by WillieT,

אני משתמש ב WIN98 (אני יודע, אני יודע, זה ישן ענתיקה, אבל זה מה יש למחשב ישן ענתיקה ) כשאני לוחץ קליק ימני במקום ריק כלשהו, נפתח מעין תפריט כזה שכולכם מכירים עם מאפיינים וכו'. בתפריט הזה הייתה לי עד לא מזמן את האופציה 'חדש' שנעלמה כליל. לא הצלחתי למצוא פתרון ולכן רציתי לדעת האם מישהו מכם יודע אותו.. כל עזרה תתקבל בברכה . עריכה: הסתדרתי, תודה. (הפתרון פשוט, להתקין את IE 6 בשנית.)

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  8. Started by eladbu,

שלום לכולם ניתקלתי בבעיה במחשב שאני ממש מתקשה לפתור אותה המחשב פורמט לפני כמה ימים עם WINXP PRO SP2 הבעיה היא שכמעט כל תוכנה שאני מתקין אחרי כמה ימים משנה את קיצור הדרך לסימן עם רזולוציה יותר נמוכה!ואת קיצור הדרך המקורי אני תמיד מוצא בספריית TEMP וכמו שכולם יודעים ספריית הטמפ נמחקת מידי זמן! וקליק ימני על הקישור מראה לי START IN:ספריית טמפ אילו עוד דברים זניחים כוון שגם קבצים של נורטון שיותר קשה למצוא הוא זורק לטמפ בלי שום ידיעה מוקדמת! מה שיוצר בעיות באתחול וכו! עשיתי סריקה מעודכנת של כל התוכנות הקיימות אני חוזר מעודכנת! נורטון !ספייבוט !וינדוקטור !גיאנט !אדוור וכלום! מה עושים?

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  9. Started by XDude,

אני מתכוון אם היא הגירסא הסופית או משהו אחר? כי יש לי דיסק עם SP2 מוכן כבר בתוכו ואני רוצה לדעת אם הSP2 שבו זה הגירסא הסופית, בשהיל לדעת אני חייב להתקין אבל איך בודקים את זה אחרי ההתקנה? איפה רשום?

• 8 תגובות
    • 702 צפיות
  10. Started by xTz,

איך אפשר לבטל את זה? חסם לי את הקאספרסקי \:

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  11. שלום רב, לפני כמה שבועות כתבתי פה הודעה על הודעה שעולה לי לפעמים בווינדוס שעוד 60 שניות יכבה המחשב. כמה אנשים ענו לי ואמרו לי שזה וירוס תולעת ואמרו לי לעשות חיפוש בפורום להודעות שנכתבו כבר. אני קראתי את ההודעות וניסיתי לחפש ב- Task Maseenger את התולעת ולא מצאתי... ואני לא יודע איך אפשר להוריד את התולעת בבקשה תרשמו לי את הפתרון שלכם פה, ושאני לא אצטרך לעשות חיפוש כי לא ממש הצלחתי לעשות לפי איך שמסבירים שם. תודה

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  12. אתמול התקנתי VISTA 32BIT ULTIMATEעל המחשב שלי AMD 3800 DUAL CORE DFI NF4 ULTRA D KINGSTON 2G 400MHZ X1800GTO THERMALTAKE 460W המחשב לא ב-OC וכל כמה זמן הוא קורס לי,מסכים כחולים וכד'. יש לי את הדרייברים הכי מעודכנים ללוח ולכרטיס מסך. ה-CCC בזמן איתחול מחשב לא תמיד פועל לאחר ריסט,אני מקבל מידי פעם הודעות שהוא הפסיק לעבוד פתאום,רזולוציה משתנה מידי פעם לאחר ריסט. מה בדיוק הבעיה יכולה להיות ? לאח שלי למשל יש נייד שהוא קנה עם VISTA ואין לו את הבעיות האלו. אני חייב לציין שיש לי עוד מחשב (E6600,P5B DELUXE,2G MEMORY,LIBERTY 620W,X1950XT) ושם היו לי את אותם הבעיות. מה יכולה להיות הסיבה אני כבר מיואש.

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  13. Started by Zipi-2,

אהלן רציתי לדעת אם יש הבדל כולשהו בית התקנה של ווינדוס על מחשב שכבר היה עליו ווינדוס לבין מחשב חדש שרק עכשיו נקנה . אני התקנתי ווינדוס בעבר במחשב שלי אבל אני לא יודע אם יש הבדל כולשהו כאשר מתקינים במחשב חדש. אם יש הסבירו בבקשה מה צריך לעשות.

14. שלום, יש לי כרגע ווינדואס 2000. ווינדואס אקס פי. לווינדואס 2000 אני לא מצליח להכנס כי הסיסמא שם נדפקה נראה לי. האקס פי לא עובד כמו שצריך ואני רוצה להתקין אותו מחדש. אני רוצה: א. להתקין מחדש את ה2000 (הוא משמש אותי רק למקרי חירום אך אני רוצה שיהיה שם ועובד כשאני צריך). ב. להתקין את האקס פי. באיזה סדר אני עושה את זה ואיך? תודה. ***אשמח מאוד לעזרה באי סי קיו 109354512***

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  15. שלום, יש לי בדיסק הקון יחסית 2 מע. הפעלה. אני רוצה לסלק את ה 98 המיותרת עם partition magic ומקבל הודעה שזה לא עובד ב win2000. ה 2000 אינו "רואה" את קיומה של 98 ואינני מותא שם משהו הדומה ל partition magic. האם מישהו יגול להדריך אותי כיצד ב win2000 אשר לזהות סוגי fs שונים, לשנות fs, למחוק partition מיותר, להגדיל partition ע"ח unpartitioned? ובכלל, למה partition magic אינו עובד על 2000? תודה

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  16. Started by domuzy,

אני עובד עם XP PRO ופתאום, משום מה, אין לי יותר תצוגה של תוכנות/משימות פעילות למטה באמצע (לא מדובר על האייקונים מימין או משמאל). אני לא יכול לעבור בין הדברים הפתוחים בלי להכנס לTASK MANAGER וזה מציק לאללה. ניסיתי לשחק עם הקו המקווקו ולהזיזו ימינה/שמאלה - לשם הרחבת התצוגה או הצרתה- אבל אין ליישומים הפתוחים כל זכר. מה עושים? איך זה נוצר?

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  17. FAT32 תאיט בימועי מערכת?האם אני יכול לצפות ליותר יציבות ולא כמו שקרה לי הרבה פעמים של נפילת מערכת->פירמוט אחרי זמן קצר נורא? לת'רד הקודם כבר אף אחד לא מתייחס אז... האם תיהייה לי פחות מהירות בגישה קריאה,ביצועים כלליים? ד"א זה שאין אפשרות ליצור קובץ בגודל של 4 giga לא מפריע לי,זאת מחיצה לווינדוס בלבד... האם יפריע שיש לי עוד שתי מחיצות שכרגע מוגדרות כNTFS?התנגשויות וכו'... האם בכלל כל הנפילות האלו קרות כי לXP יש תמיכה לא טובה בNTFS,ואז כדאי לעבוד ל2000,או שיש לי בכלל בעייה בהארד דיסק...

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  18. Started by kokos1,

אל איזה WINDOS אתם ממליצים?

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  19. אני מקווה שהכותרת הייתה ברורה, מישהו יודע איך מאפשרים את האופציה הזאת? יש לי ויסטה אולטימייט. תודה

• 7 תגובות
    • 701 צפיות
  20. Started by ajl,

אני לא יודע מה הסיפור של העידכון האחרון אבל אני ממשיך לקבל את אותו עידכון למרות שכבר עידכנתי אותו כבר 1000 פעם. כל פעם הוא ממשיך להופיע, סחמנתי עידכון אוטומטי, עם כיבוי מחשב, ידני ובחרתי בו, כיביתי את המחשב, בלי לכבות ועוד... מספר עידכון הוא 937287, מישהו יודע איך נפתרים מהקקה הזה? (חוץ מלנטרל את העידכונים).

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  21. Started by anx,

כפי שכתוב בכותרת איך אני מעלה את ה virtual memeory? עזרה בבקשה

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  22. Started by secondhand,

אחרי תקופה ארוכה של עבודה עם ויסטה החלטתי להתקין במקביל גם XP בגלל כמה תוכנות שלא עבדו, אני מכניס את הדיסק, עושה boot, טוען את כל הקבצים ושאני מנסה לבחור את הדיסק קשיח להתקין בו זה כותב שהקשיח לא תומך ב XP. מה עושים? הקשיח הוא NTFS של WD 320 GB, הויסטה לא מותקן עליו אלא על כונן אחר שאותו אני לא רואה (SATA) זה XP pro

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  23. חבר שלי החליף רק לוח אם לפני כמה חודשים ואני זוכר שהיו לו בעיות עם הוינדוס.. הוא לא עלה בכלל.. אני לא יודע אם הייתה לו בעיה, או שבגלל שהוא החליף חומרה הוינדוס עשה לו בעיות. אני רוצה לדעת כדי להכין ולגבות לפני את כל מה שחשוב לי במידה ואני אצתרך להתקין מחדש את הוינדוס.. תודה, איתי

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  24. Started by puuma,

התחיל לקפוץ לי חלון של התחברות עם שם משתמש וססמה של איזה אתר.... אך אני מבטל את זה ואך זה בכלל הופיע לי .. תודבה ר :-[בה

• 6 תגובות
    • 701 צפיות
  25. שאני רוצה לעביר קובץ מהתקליטור לתיקיה בכונן C . עובר לי רק קיצור דרך של אותו קובץ השאלה היא אך לעביר את כול הקובץ ולא רק קיצור דרך. אגב יש לי WIN XP

• 2 תגובות
    • 701 צפיות

דיונים חדשים בפורומים