Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אחרי התנסות מאכזבת עם ויסטה (לא יציב, לא אמין, על כל תכונה טובה שנוספה יש גם תכונה מעצבנת חדשה) אני רוצה לחזור לXP. עכשיו אני יודע שכשניסיתי להעביר את אחד ההארדיסקים שלי שלמחשב עם XP הוא לא זיהה את המחיצה של ההארדיסק אבל אני לא זוכר מה בדיוק הפריע לו. האם אמורה להיות בעיה במעבר, ואם כן האם ניתן למניע אותה בעוד מועד?
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אחי קיבל את המחשב אתמול. לפתע, קיבלתי מסך כחול עם הפירוט הבא: חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.0.6001.2.1.0.768.2 מזהה אזור: 1037 מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: d1 BCP1: 000038C1 BCP2: 00000002 BCP3: 00000000 BCP4: 9327F756 OS Version: 6_0_6001 Service Pack: 1_0 Product: 768_1 קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\Mini112708-01.dmp C:\Users\רועי \AppData\Local\Temp\WER-45801-0.sysdata.xml C:\Users\רועי\AppData\Local\Temp\WERFCA6.tmp.version.txt קרא את הצהרת הפרטיות שלנו: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=50163&clcid=0x040d מה זה? האם הרסתי לאחי את המחשב החדש? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
יש לי WINXP PRO 32, כונן אחד עם 2 מחיצות (C מחיצת מערכת 50GB וD מחיצת מידע עם 450GB). אני רוצה להתקין WIN7 32 מסיבות כאלו ואחרות. הבנתי שלא צריך לפרמט, ואם מתקינים (בוחרים CUSTOM בהתקנה) על הXP, זה דוחף את תיקיית WINDOWS לWINDOWS.OLD. השאלה שלי היא כזו - מה קורה לשאר הקבצים של המחשב? אני יודע שאני אצטרך להתקין תוכנות מחדש, אין לי בעיה עם זה, אבל מה יקרה למידע עצמו? ע"ע שירים/סרטים/כל דבר אחר שלא דורש התקנה מחדש. האם זה ישמר בWINDOWS.OLD? האם זה אני עדיין אראה 2 מחיצות נפרדות ורק C ידחס לWINDOWS.OLD? או האם הוא בכלל יתעלם מD וימחוק אותו? לא מצאתי תשובה ברורה לגבי 2 מחיצות נפרדות, למרות שבגדול הובהר לי שהוא לא אמור לפרמט אלא אם בוחרים שם בפירוש פירמוט. תודה לכל עונה. עריכה …
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
http://img186.imageshack.us/my.php?image=raidwg1.jpg כל הפעלה של המערכת הפעלה הוא פותח לי התקנה של ההתקן הזה ואני מנסה להתקין אותו דרך אוטמטי ובדרך של רשימה והוא אומר לי שהוא פגום או לא נמצא אבל הוא מזהה אותו כניראה מה לעזזל הבעיה נסיתי להפעיל דמון טולס לא הצלחתי הוא אומר לי משהו עם בקר סקזי עזרה דחופה!!! וזה יכול להיות מאוד קשור לבעיה שיש לי שקבצים לפעמים נמחקים סתם ככה
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
פירמטתי ותקנתי את הווינדוס מחדש ושמתי 2 מחיצות אחד C והשני יצא F איך אני מתקן ? שיהיה לי C וD לפי הסדר יש לי צורב וכונן DVD והצורב קיבל את האות D
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
לא יודע למה, אבל לאחרונה כל קובץ אצלי מופיע השם שלו והסיומת שלו. פעם רציתי לשנות שם של קובץ הייתי עושה F2 ומשנה. היום הסיומת של הקובץ זה הסוג של הקובץ וכשאני משנה את השם זה "מאבד" את הסיומת, כלומר את הסוג של הקובץ, ואני אני נשאל אם אני רוצה לשנות את הסוג של הקובץ. פעם: XXX היום: XXX.MP3 חיפשתי ב: כלים-אפשרויות תיקייה ולא מצאתי משהו חריג.
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
אני מדבר על האייקונים שלמטה משמאל ליד כפתור התחל. נגיד שמתי את FIREFOX כאייקון שתמיד יהיה שם (pinned), מה שאני רוצה לעשות זה לשנות את האייקון. איך אני יכול לעשות את זה?
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לא יודע מה קרה פיתאום המחשב שלי(שהוא די טוב) מתחיל לסגור תוכניות סתם ככה... כמו ICQ אקספורר פיירפוקס ביטורנט וכו.... עוד לא מזמן לא היו לי בעיות ... וליסגור אני מתכוון הוא יוצא מזה ורושם :אירוע תקלה בתוכנה זו... שלח אל תישלח יש לי וינדוס XP SP2 באנגלית תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
לפני זמן קצר המחשב שלי נפל ניסיתי לעשות SCAN DISK והוא בכלל לא עבד בכל זאת התקנתי עוד הפעם וינדוס XP ובעם בשבועיים אני עושה SCAN DISK הבעיה שהפעם הוא לא נותן לי לעשות וכותב שאני יפעיל מחדש את המחשב והוא יפעיל קבצים מיוחדים למה זה? ובפעם שעברה שעשיתי את זה הוא עשה את ה- SCAN DISK ונתקע בחלון הבא בגלל זה אני מפחד לעשות עוד הפעם כי אני לא רוצה לפרמט עוד הפעם. האם תיהיה לי בעיה אחר כך? השגיאה: לא הייתה אפשרות לבצע את בדיקת הדיסק מכיוון שלכלי בדיקת הדיסק דרושה גישה בלעדית לקבצי ווינדוס מסוימים בדיסק. ניתן להגיע אליהם רק ע"י הפעלה מחדש של המחשב האם ברצונך לקבוע שבדיקת הדיסק תבוצע בפעם הבאה שתפעיל מחדש את המחשב? דרך אגב יש לי עוד שאלה באמצע שאני משחק במשחקים המחשב יוצא לי מהם …
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
אני צריך את הויסטה הכי טובה שקיימת בעברית בבקשה .. ומדריך קטן לפרמוט .. כלומר אני יודע לפרמט עם xp זה לא בעיה .. השאלה היא האם זה אותו דבר עם vista ? נ.ב לגבי המעבד 32\64 ביט אין לי מושג יש לי Core 2 Duo E6550 2.4Ghz 1333Mhz .. כעיקרון המחשב חזק אבל השאלה היא עם 32 או 64 .. טוב תודה מראש ; )
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
כל פעם שמדליקים את המחשב יש את הנתונים של המחשב ובחלון הזה בצד יש ציון שהוינדוס נותן למחשב. 1.מה המשמעות של הציון הזה? 2.מה הציון הכי גבוה שיש? 3.מה הציון שלכם? תודה.
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני לא יודע איך זה קרה. יום אחד המחשב השתגע לגמרי. אני לא יכול לכתוב באקפלורר בעברית והפונט שלי מוגדר טוב. אני אתן דוגמא בסדר הא' ב' כדי שתראו איזה סימנים יוצאים לי במקום אותיות: ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? א ב ג ה ז ח ט י ך א ב ג ד ה ו ז ח ט י כ ל מ נ ס ע פ צ ק ר ש ת איך פותרים את זה? זה ממש מעיק... אני כותב בוורד כל הזמן ומעתיק לאקפלורר. עזרו לי... תודה.
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מתלבט מה אני אמור להתקין. כרגע אני עם XP SP3 32BIT. איזה וינדוס יעבוד אצלי הכי מהר והכי טוב לפי המפרט שלי בצד ?
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
אני צריך לשנות את שם המעבד/המהירות ללא OC או שינוי אמיתי במערכת, שינוי חזותי בלבד אם הדבר אפשרי
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני יוכל להתקין את העידכון SP2 לויסטה מבלי שיש לי SP1 ?
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
חשבתי על זה שאם אני אחכה איזה שלושה חודשים ורק אז אקנה, בטוח יסדרו מלא באגים התחלתיים שאיתם לא הייתי צריך להתמודד אילו הייתי קונה היום. או שאולי מצד שני כבר סידרו את רוב הבאגים? אני מת כבר להתפטר מהויסטה שלי וכל הבעיות שלה, אבל אני מניח שגם ל7 יש בעיות כי היא רק יצאה.. בקיצור עזרו לי להחליט
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
הבנתי שצריך לפתוח USER במערכת VISTA ואז צריך להכניס את הפרטים בXP שרוצים להתחבר.. יש אפשרות לעשות את זה אחרת? בלי סיסמא ויוזר? כי לפעמים זה לא עובד וגם עכשיו שמדליקים את הויסטה צריך לבחור בין יוזרים ואני רוצה שזה ישר יעבור לDESKTOP ועוד שאלה: יש אפשרות שאוטומטית כל החלונות בויסטה יוצגו כמשבצות? כי עכשיו אני צריך לשנות את ההגדרה בכל תיקיה שאני נכנס אליה
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את המעבד אצלי במערכת,ומותקן אצלי ווינדוס OEM חוקי לחלוטין שעבר אקטיבציה ומוריד עידכונים באופן סדיר. השאלה שלי היא אחרי שאני יחליף מעבד במערכת וכמובן יפרמט (האם חובה לפרמט אחרי החלפת מעבד?),האם אוכל להתקין את XP עם הרשיון שלו.
-
- 8 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש איזה עדכון לווינדוס של דריבריים חדשים נוספים??(אולי הוא יזהה אוטומטית את הדריברים שלי
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ASUS P5B התקנתי את כל הדרייברים והכל היה טוב כשאני בא להתקין את הדרייבר של הכרטיס קול הוא מביא לי הודעת שגיאה.. "the HDA audio bus driver is required and not found" ניסתי גם מההתקנה האוטומטית וגם דרך התיקיות.. בשני המקרים זה לא עבד.. מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני איני מצליח לבצע פורמט בווינדווס! ביצעתי פורמט כבר מספר רב של פעמים על מערכות קודמות של ווינדווס- ואני לא מסתדר עם ה pro XP. כאשר אני כותב :format c , כתוב לי שאני לא יכול לבצע מכיוון שיש עוד תוכניות שמשתמשות בכונן (ביצעתי את הנ"ל כבר בכל המצבים שיכולתי, כולל במצב בטוח עם קומנד פרומפט), לאחר מכן הוא שואל האם לכפות בכוח סגירה על תוכניות אלו- בחרתי כן. הוא טען שתי שניות- וכתב שהתכניות עדיין משתמשות בכונן (למרות שהוא היה אמור לסגור אותן). מעבר למצב זה, לא הצלחתי להתקדם... אני חייב עוד היום לפרמט את המחשב, בבקשה עיזרו לי!
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
לפני מספר ימים התחילה בעית אתחול מעצבנת מאד בויסטה. יום בהיר אחד אני מדליק את המחשב, מחכה... כלום לא קורה. מוזר. המערכת מתחילה לעלות וכאילו מפסיקה ממש לקראת סיום ה-BOOT. (מסך שחור). אני נכנס ל-Safe mode המערכת עולה בלי בעיה. אני לא משנה דבר. אני פשוט עושה Reset, והמערכת עולה מהר כאילו כלום לא קרה. אני מכבה את המחשב, מדליק מחדש ואותו סיפור. עוד הפעם Safe mode ואז המחשב עולה. מה נסגר? מישהו נתקל בתופעה דומה? לא התקנתי שום דבר חדש.
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני לא רוצה שהם יהיו על כונן מערכת ההפעלה אלא בכונן ה-DATA שלי... הייתה לי אפשרות לשנות זאת ב-XP אך ב-VISTA אני לא מוצא... אם מישהו יודע שיגיב... אגב- ויסטה היא מערכת ממש טובה (יש לי Ultimate), ממשק מגניב, עובדת במהירות... ואם למישהו יש רשימת תוכנות/דרייברים שעובדים אני אשמח לקבל כי כמובן חלק מהדברים לא ממש עובדים לי... ניסיתי להפעיל משחק שהתקנתי ב-XP והפעלתי אותו מהכונן של ה-XP כאשר לא התקנתי אותו ב-VISTA והוא עבד! איך זה יכול להיות? אפשרי לעבוד ככה? תודה לעוזרים מראש
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
תראו... אני פותח קובץ New Text Document או של קובץ אחר בnew חוץ מ folder וכשאני משנה לו את השם ולוחץ enter הוא כותב "if you cange a file name extension, the file may become unsable. are tou sure you want to cange it? ואז כשאני לוחץ YES הוא הופך את הקובץ לבילתי-פעיל (סמל כזה של דף לבן ועליו חלון WINDOWS ובחלון קבצים, נו כמו הקבצים שאתה פותח וזה עושה לך רשימה של קבצי אפשרות פתיחה כי אין לזה תוכנה משלו.....) ואז זה לא פועל... מה לשעות? תודה מראש slim_shady
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-