עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by bikram,

שלום, בעיה קטנה שאשמח לפתור... הגדרתי ב-power options כיבוי כוננים, stand by ,וכן hibernate. למעט כיבוי המסך שום דבר אחר לא מתבצע. כמו כן ניסיתי להפעיל את אפשרות ה-stand by מתך תפריט ה- turn off computer, ואז המחשב נכנס למצב זה למשך כדקה, ומתעורר לבד. תודה.

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  2. שלום רב, מחשב של קרוב משפחה שביקש שאפרסם עבורו את השאלה, מכיוון שאינו יכול לגלוש באינטרנט. מופיעה הודעת השגיאה הבאה, שחזור מערכת לא עוזר. יש גישה ל- ICQ בלבד. מה לדעתכם הבעיה? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  3. שלום. יש לי VISTA ULTIMATE 64 Bit בגרסא אנגלית (שונא את העברית) יש מצב להוריד/להשיג/ להתקין את המדיה סנטר בעברית ? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 715 צפיות
  4. הייתי עד אתמול בווינדוס ויסטה וכשהייתי לוחץ על תמונה התמונה הייתה עולה לי ללא שום זמן טעינה ניראה לעיין עכשיו ב7 יש כשאני לוחץ על תמונה לוקח בקירוב 2 שניות עד 3 שניות כדי שהתמונה תעלה אני משתמש בווינדוס פוטו וויואר.. הוא נוח לי רק עכשיו מעצבן.. יש דרך לתקן? וביטלוקר פשוט כשאני מנסה להפעיל אותו הוא לא רוצה.. גם אחרי חצי שעה כשעשיתי TURN ON לא קורה כלום

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  5. יש לי הום פרימיום בעברית והזיהוי דיבור לא עובד משהוא יכול לעזור לי להפעיל את זה

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  6. הכוונה היא למחיצה הבאה: C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Temp המחיצה הזאת תופסת כמה מגות באופן קבוע ואני לא בטוח מה אפשר למחוק בלי לגרום נזק למערכת ההפעלה.

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  7. שלום, יש לי wundows xp יש לי תייקיה בשם Documents ב"מחשב שלי", הכתובת שלה היא: C:\Documents and Settings\All Users\Documents מישהו יודע מה זה ואיך מעיפים אותה? כי אי אפשר למחוק אותה, וגם איזה תיקיות צריכים להיות בתייקיה Documents and Settings? תודה ויום טוב.

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  8. Started by mistaarvim,

יצא כבר MUI בעברית ל32BIT יש למישהו מושג מתי ל64 צריך לצאת?

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  9. נעלם לי אייקון של הכונן c של המערכת XP

10. שלום, עוד כמה ימים מגיע אלי המחשב החדש, AMD 3500 ATHLON 64. ורציתי לדעת איזה ווינדוס כדאי לי להתקין? האם את הרגיל או את הגרסא החדשה של 64? אני לא יודע איזה דרייברים יגיעו עם המחשב אבל מבחינת הגיון אני חושב שהדרייברים המקוריםם של הלוח יגיעו עם תמיכה ל64 כי לזה המעבד מיועד.. עוד משהו רציתי לדעת אם על התוכנות שאני עובד איתם ביום יום לא יעשו לי בעיות תוכנות כמו : KASPERSKY,BITLORD,BINTORRENT,TRILIAN,MIRC ומה עם משחקים? הם יהיה לי בעיות במשחקים? תודה רבה מראש על תשובה קובי.

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  11. היי. המטרה שלי היא שכשהמחשב עולה הוא יעלה ישר בלי בקשות לסיסמא ושטויות כאלו. הלכתי לפי השיטה שעושים Start -> control userpasswords2 אבל שם יש לי 2 חשבונות אדמין- 1 על השם שלי עם הרשאות של אדמין וחשבון שני בשם "אדמין" גם עם הרשאות של אדמין. אני רוצה שיהיה רק את החשבון שלי ולא מצליח. כשאני מבטל את הוי שמסומן שם (שמשתמשים צריכים להזין סיסמא) אז המחשב עולה לי ישר למשתמש אדמין ששם ההגדרות שונות לגמרי ממה שאצלי... עזרה :s05: :s05: :s05:

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  12. שלום, כיום אני מריץ לינוקס על המחשב הראשי שלי. יש עוד מחשב, מתחת למיטה שלא עושה כלום, ובזמן האחרון מתעורר הצורך להישתמש בחלונות לדברים כלשהם. מכיוון שכמערת הפעלה אני מעדיף לינוקס, אבל קיים הצורך לשימוש בחלונות, חשבתי על להתקין על המחשב השני חלונות. האם קיים כלי מסויים אשר מאפשר לגשת למחשב וינדוס, מכל מחשב אחר (לצורך העניין אחד שמריץ לינוקס) אבל לא בצורה של CLI אלה עם ממשק גראפי וכו', יענו כמו מכונה וירטואלית אבל במחשב נפרד. אשמח לקבל תשובות בנושא. תודה.

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  13. Started by B@LENO,

שלום לכולם חבר שלי הביא לי את המשחק AGE OF Mythology מקורי והיה בתוך הדיסק את התוכנה msxml 4 parser שזה רכיב של מייקרוסופט אמרו לפניי שמפעילים את המשחק צריך להתקין את זה אז עשיתי והוא שאל אותי להסיר או לתקן אז בחרתי לתקן כי זה היה מותקן ורציתי לדעת למה משמש הדבר הזה והאם קרה משהו שאמרתי לו לתקן? תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  14. דפ"רים המחשבים הישנים... יש לי XP מקורי, שיש בו שני כוננים C D שה-C הוא הישן ואני רוצה להעיף אותו, ב D מותקנת מערכת ההפעלה, אבל הביוס המטומטם של COMPAQ לא מאפשר לתת את D כBOOT אז אני מנסה לשנות את האות של הכוננים אבל אז זה ידפוק לי את כל התוכניות כי כולם עובדים דרך D מן הסתם...!! כלומר מה שקורה עכשיו, זה שהכונן המעפן מאפשר לD להיות ה BOOT ובלעדיו המחשב לא עולה בכלל. אולי אפילו יש למישהו רעיון איך לעשות מחיצה בתוך ה D שלי ואז להעביר את הגיבויי לשם, להפוך אותו לC ואז לפרמט?? עריכה: ניסיתי לעדכן ביוס-אין יותר חדש,השאלה אם בכלל אפשר לעשות מה שאני אומר-כלומר שיהיה WINDOWS שעובד דרך D בלי שיש בכלל כונן C?

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  15. אני עובד עם Win xp ויש לי 1GB RAM ddr 400. כאשר אני בודק ב-task manager בכמה זכרון המחשב משתמש, זה מראה לי משהו סביב ה-400 MB במנוחה. אבל כאשר אני סוכם את כמות הזכרון שלוקחת כל התוכנות אני מגיע ל-200-250 MB. כמו כן, בדקתי את זה תחת עומס, וכאשר ה task manager מציג את זה כאילו 800 מגה בשימוש, סכום התוכנות הרצות הוא 500-600 בלבד. בדקתי את זה גם עם התוכנה Memoy boost pro ואני נתקל באותם תוצאות. בדקתי את המחשב עם ADAWARE ויש לי גם Mcafee 2007 ולא נמצאו שום תולעים/מזיקים אחרים. מישהו יודע מה יכול להיות הפתרון לשימוש היתר בזכרון/התצוגה השגויה?

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  16. יש לי כרגע XP32 BIT ושקניתי מחשב חדש גם קניתי VISTA 64BIT אבל בגלל המודם שלי אני המשכתי עם הXP עד שאני יקבל מודם חדש בשביל להפעיל אותו הVISTA אבל זה אפשרי להתקין את שתי המערכות על אותו מחשב? ואיזו תוכנה מומלצת בשביל לעשות עוד מחיצות?

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  17. Started by airborn,

יש לי וין אקס פי פרו ----- אני צריך שכל הוינדוס יהיה בשפה עברית-- אם יש איזה תוכנה שעושה את זה? ו איפה אפשר להוריד

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  18. למה בויסטה אי אפשר לעביר קובץ מכונן C לD שאותו שיר מושמע ברקע? (בXP אפשר)

19. אחרי שדרוג מאסיבי, אני עכשיו נמצא עם צ'יפסט של אינטל, 945G, וקונורו. אין לי מושג איך הולך כל הסיפור של הUNIFIED DRIVER PACK של הצ'יפסטים של אינטל (הייתי עם Nforce עד עכשיו) אז הכוונות? (:

20. אני רוצה לפרמט את המחשב אבל לא רוצה לחכות שעות עד ששוב כל העידכונים ירדו. איך אני יכול לגבות את העידכונים?

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  21. ראיתי תמונות מסך שעליהם היה בצד מין לוח שנה קטן כזה, שעון, מזג האוויר באיזור שלנו וכ'ו... איך עושים את זה? אולי זה בכלל רק לויסטה? ??? אשמח לקבל תשובה, תודה.

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  22. Started by yadaaa,

ניסיתי לעדכן XP ל-XPSP2 (אני יודע, אני יודע....). בסוף הייתי צריך להתקין מחדש. עכשיו, יש כפל ספריות בDOCUMENTS AND SETTINGS. כמו NetworkService ו- NetworkService.NT AUTHORITY איך אני משקם חזרה את כל הספריות? חלקן הצלחתי להתגבר על WP על ידי SAFE MODE ןשיטות אחרות, אבל בכל מקרה ההעברה מישן לדש תמיד היתה לספריות החדשות. איך אני מחזיר הכל כמו מקודם? (שישתמש בספריות הישנות) (ולשאלתכם - חלק מהתוכנות לא מקבלות את מעבר המשתמש לשימוש ב-LocalService.NT AUTHORITY - הן טוענות שהתוכנה לא מותקנת למשתמש זה).

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  23. Started by amirco81,

היי חברים. יש לי בעיה ברגע שאני מדליק את המחשב הנייד שלי אני מקליד את הסיסמא שתמיד השתמשתי בה עד עכשיו ופתאום הוא לא נותן לי להכנס. הוא כותב את ההודעה הבאה: the user profile Service, service failed the logon user profile cannot be loaded כאשר אני מכניס סיסמא אחרת שלא היתה בשימוש עד עכשיו הוא כותב: the user name or password is incorrect יש למישהו רעיון...

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  24. Started by motogt,

שלום לכולם, אני רוצה להתקין ווינדוס 7 על המחשב הורדתי את כל הדרייברים, עשיתי גיבויים. וקניתי HD חדש של טרה, ובנוסף יש לי את הישן של 320 GB. בHD הישן יש לי 2 מחיצות שוות. ומותקן עליו XP. אני רוצה שאחרי כל התהליך יהיהו לי 2 מחיצות. אחד כונן C למערכת הפעלה, וכל התוכנות. ואחד D לכל הקבצים(סרטים, שירים..). מן הסתם כונן D אמור להיות גדול יותר. הפתרון הקל הוא להפוך את הHD הישן לC, ואת החדש לD. אבל הHD החדש מן הסתם מהיר יותר, וחבל לא לנצל את המשאב. 1. יש אפשרות אחרת, חוץ מהפתרון הקל? 2. האם המהירות בין 2 הכוננים משמעותית? (הכונן החדש הוא 1טרה מדגם בלק של WD) 3. יש אפשרות להכין מחיצה אחת מ2 HD ? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  25. Started by vovka43r,

הביאו לי דיסק של WINXP. כאשר עולה המסך הראשון רשום, WINDOWS XP PRE SP2. מה זה גרסת PRE? תודה

• 1 תגובה
    • 715 צפיות

דיונים חדשים בפורומים