עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by wewe1,

ברשותי P-3 733 עם זכרון 256 ,האם הוא מסוגל להריץ WIN XP בצורה חלקה? כרגע יש לי 98 ,אני יודע שהוא עתיק אבל אני משתמש בו רק להדפסות והרבה אינטרנט.

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  2. Started by VL,

אני צריך את הפקודה לעשות תיקון קבצים דרך הדוס...שכחתי אותה אבל אני זוכר שזה משו ככה "scannow" ויש לזה עוד המשך... תודה למי שיעזור...

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  3. בימים האחרונים הVista שלי מצא כמה עדכונים חדשים והתקין אותם בלי לשאול אותי כשהוא סיים הוא התחיל איתי במירוץ, על המסך הופיע חלון ובו מד ירוק שמתמלא במהירות, הספקת ללחוץ בזמן? יש לך עוד 4 שעות של שקט לא הספקת ללחוץ? המחשב עושה ריסטרט מעצמו וכל העבודה הולכת לפח אחרי שכבר לא הספקת ללחוץ והוא נכבה, הוא נתקע עוד חצי שעה בתהליך של סיום התקנת העדכונים, וכשהוא נדלק בחזרה עוד חצי שעה מי ביקש את זה בכלל? *** על ההגנה של המחשב שלי, אני לא משתמש לא בפיירוול, לא באנטי וירוס, ולא בכלום כבר שנה שלמה והמחשב שלי רץ מעולה יש דרך להעיף את הדבר המציק הזה? במיוחד את זה שהמחשב נכבה על דעת עצמו

4. Started by dorlt,

אני בטעות העברתי תיקייה שאליה מגיע כל מה שאני מוריד, העברתי אותה לתיקייה של IE7, עכשיו כשהיא שם אני לא מצליח לעשות איתה כלום, לא למחוק, להיכנס, להעביר וכו', הוא אומר לבדוק שהקובץ לא בשימוש, או אם הוא מוגן.. אבל הוא לא כל אלו, מה אני עושה עכשיו? אגב גם פתאום התיקייה הפכה לשקול 0KB

5. השתדרגתי שבוע שעבר מויסטה לווינדוס 7 (ULTIMATE). אני עושה שימוש בגרסאות PORTABLE רבות של ADOBE. ומעתה כל גירסאות ה-PORTABLE שלי לא מצליחות לעלות. בפלאש לדוג' הוא מקפיץ הודעה שהתוכנה הפסיקה לעבוד. את פוטושופ הוא בכלל לא פותח...(ב-task manager אני רואה שהוא פותח proccess ואז נעלם אחרי כמה שניות) באילוסטרייטור זה בכלל מעניין- הוא נפתח אך ה-SAVE לא מגיב. בבקשה תעזרו לי זה ממש דחוף.

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  6. Started by ellell,

שלום כשאני לוחץ על התחל/חיפוש, המחשב נתקע לכמה שניות ולא פותח את החלון החיפוש - מה הסיבה. מה עושים.?

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  7. Started by Chymes,

החלטתי לרכוש Vista 64Bit מקורי. בשוק מוצעת למכירה גרסת Retail וגרסת OEM. גרסת OEM עולה 50% פחות. קראתי ברשת שגרסת OEM מגיעה רק עם CD ומספר סידורי. בנוסף אם אשדרג לוח אם אצטרך לרכוש עותק חדש של Vista. יש עוד חסרונות לגרסת OEM שאני לא יודע עליהם או שזה בעצם הכל?

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  8. Started by td12,

אז ככה : לחצתי בטעות על איזשהם כפתורים(נראה לי) וזה פשוט הפך לי את התצוגה של הווינדוס... הסרגל עלה למעלה והתהפך האיקונים התפכו..בקיצור הכול הפוך.. אז איך אני מחזיר את זה חזרה? אין לי מושג על מה לחצתי...

• 8 תגובות
    • 661 צפיות
  9. Started by THE-MASTER,

אחרי גלישה באינטרנט נפתח לי כל הזמן פיירפוקס מעצמו ואני לא יודע מה פותח אותו חיפשתי עם התוכנה Hijackthis ולא מצאתי משהו מוזר (הכל SAFE) בדקתי עם Pestpatrol מחקתי הכל ועדיין הבעיה נשארה בנוסף לזה כל הזמן קופצים לי פרסומות על המסך(MACROMEDIA) . איך אני יכול להתחקות אחר הגורמים לבעיות האלו?????????????

10. Started by eladbu,

שלום לכולם ניתקלתי בבעיה במחשב שאני ממש מתקשה לפתור אותה המחשב פורמט לפני כמה ימים עם WINXP PRO SP2 הבעיה היא שכמעט כל תוכנה שאני מתקין אחרי כמה ימים משנה את קיצור הדרך לסימן עם רזולוציה יותר נמוכה!ואת קיצור הדרך המקורי אני תמיד מוצא בספריית TEMP וכמו שכולם יודעים ספריית הטמפ נמחקת מידי זמן! וקליק ימני על הקישור מראה לי START IN:ספריית טמפ אילו עוד דברים זניחים כוון שגם קבצים של נורטון שיותר קשה למצוא הוא זורק לטמפ בלי שום ידיעה מוקדמת! מה שיוצר בעיות באתחול וכו! עשיתי סריקה מעודכנת של כל התוכנות הקיימות אני חוזר מעודכנת! נורטון !ספייבוט !וינדוקטור !גיאנט !אדוור וכלום! מה עושים?

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  11. Started by dj shay 30010,

יש לי מחשב אחתשיש לו WINDOWS XP ומותכן כל העיברית כל ה V בעיברית נגיד שאני בא לירשום בגוגל הוא לא נותן לי הוא רושם גיבריש ב WORD איןבעיה ב פייר פוקס אין בעיה מה יכול להיותהפתרון

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  12. בניתי מחשב חדש לפני כשבועיים, התקנתי את הווינדוס והכל היה בסדר עד שהווינדוס עודכן אוטומטית מהאינטרנט בכל התיקונים האחרונים (הווינדוס שלי הוא SP2) המחשב עבר אתחול לאחר העדכון, ואז התחילה הבעיה המעצבנת. לאחר שהווינדוס עולה יש חוסר תגובה ממנו למשך כ2 דקות ואז הכל מסתדר חזרה. (מאוד מעצבן) חשבתי שיש בעיה בהתקנה ושוב התקנתי את הווינדוס מחדש, ולאחר העדכון שוב חזרה לי הבעיה של חוסר התגובה מהווינדוס למשך כ2 דקות, ואז שוב הכל חוזר למצב תקין. מישהו מכיר את הבעיה הזאת? יש למישהו איזה פתרון לבעיה המעצבנת הזאת? המפרט של המחשב בצד שמאל במפרט המחשב שלי. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 661 צפיות
  13. Started by shahar07,

כאשר אני מבצע עדכון של של הויינדוס אני מקבל המלצה לעדכון של realtek semi conductor אך כאשר אני מאשר אני מקבל הודעה על שגיאה code 80070436 מה זה אומר ?

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  14. הכתובת היא ads.msn ואז משהו והם מציפים את המחשב שלי איך פותרים את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  15. יש לי בעיה המערכת הפעלה מותקנת על מחיצה D ואין בה הרבה מקום ואין אפשרות לפנות מימנה הרבה מקום במחיצה אחרת יש הרבה מקום אבל שאני משתמש בWINRAR או מנסה ליצרוב למערכת אין מספיק זיכרון איך אני משנה את זה שהמערכת תיקח זיכרון מכונן אחר? (לא רוצה לגעת במחיצות זה לא מחשב שלי)

16. ברשותי לוח גיגהבייט 8SQ800 ULTRA עם ביוס מעודכן כרטיס מסך ATI 9500PRO דריברים מעודכנים להיום 512mb memories hunday כרטיס קול וכרטיס רשת מובנה 2 כוננים קשיחים בסך כולל 160 מגה צורב תקליטורים LG WIN XP PRO SP2 מעודכן לפני כמה ימים <<< System Summary >>> -------------------------------------------------------------------------------- Warning 100: Large memory sizes should be made of Registered/Buffered memory. <<< Mainboard Information >>> -------------------------------------------------------------------------------- Warning 2533: Disabled host contr…

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  17. Started by dag18,

אני משום מה לא מצליח לכתוב בעברית ב IE6 - יש לי XP עם החבילה של העברית. כל פעם שאני מנסה לכתוב בשדות טקסט שנמצאים באתרים - זה כותב לי דברים מוזרים - כאלה: ?????ג‗?ג‗?א? אני חושב שהגדרתי את השפות ואת המקלדת בצורה טובה... someone plz help me!! תודה

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  18. Started by dude_o,

הזמנתי מחשב חדש ללא ווינדווס, יש לי דיסק של ווינדווס(XP) אך הוא לא BOOTABLE כך שאני חייב להתקין אותו דרך הדוס , האם למחשב יש דוס, או שאני צריך להכין מראש דיסקט איתחול של ווינדווס 98?

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  19. Started by mrraz,

מישהו יודע על תוכנה שעובדת על ויסטה 64?

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  20. Started by gkman,

אני אדמיניסטר ואני רוצה לראות (לא לשנות!!!) את הסיסמאות של שאר המשתמשים במחשב יש דרך לראות את זה

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  21. Started by sbarbz,

שלום לכולם,תבורכו השאלה שלי אם יש אפשרות בווינדוס 7 לעשות כמו בויסטה/XP שאם אני ממזער את המדיה פליר יש "סרגל מהיר" בסרגל כלים ליד השעון.. עם פלאי פאוס להעביר להנמיך וכל זה ! תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  22. Started by Yaron Corlione,

אהלן חברים. היום נתקלתי בבעיה שלא נתקלתי בה לפני בחומת האש של Windows. שאני לוחץ פעמיים על האייקון של "חומת האש של Windows" בלוח הבקרה מופיעה לי הודעה שאומרת : עקב בעיה לא מזוהה, אין ל-Windows אפשרות להציג את הגדרות חומת האש של Windows. מיש'ו נתקל פעם בבעיה ? יכול לעזור לי ? פשוט אני רוצה לבדוק שם בקשר לפתיחה ידנית של פורטים למיניהם. אני מודה מאוד לעוזרים, ירון אוקיי אז הסתדרתי בסופו של דבר. http://forum.oscr.arizona.edu/showthread.php?t=2284&page=1 תהנו [attachment deleted by admin]

23. יש פתרון? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  24. נגיד וקימפלתי את האקספלויט עם התוכנה cygwin וזה עבד,ועכשיו אני פורץ עם האקספלויט.ומה צריך להיות לי אם אני במחשב האחר?

25. Started by KF,

רציתי לדעת אם יש יתרונות כלשהם ל-WIN11 על פני WIN10 מבחינת גיימיניג? האם כדאי לשדרג את מערכת ההפעלה?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.