Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
דיסק ההתקנה של הווינדוס לא עולה בהתחלה .. אני מת לפרמט את המחשב הזה כבר.. בבקשה מי שיכול לעזור מבורך.. ד"א בדקתי את הדיסק במחשב אחר והוא עולה וגם בדקתי בביוס שהסידירום מפעיל ראשון את הבוט.
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני אדמיניסטר ואני רוצה לראות (לא לשנות!!!) את הסיסמאות של שאר המשתמשים במחשב יש דרך לראות את זה
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
שלום, מישהו מכיר תוכנה כזאת שתעשה את העבודה במקום התפריט הנוראי שיש בוינדוס ב START MENU? כלומר, שתראה את כל התוכנות המותקנות, תאפשר למיין אותן לפי נושאים, להריץ, לעשות אנאינסטול וכו'. תודה!
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת כמה יעלה WinV ומתי הוא ייצא? אם אתם יודעים תכתבו לי!
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
בסיום עידכון [64 ביט,הום פרימיום] מופיעה שגיעה 80070246 מצאתי את זה בקושי רב באתר מיקרוסופט : http://support.microsoft.com/kb/942968#top למישהו יש המלצה מה לעשות?לא נראה לי תקין בכלל....
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
צהריים טובים.. טוב שמעו.. לאחרונה חשבתי על האפשרות לעבור לויסטה.. ובדקתי את הדרישות שלה והחשב שלי אמור להריץ אותה ללא קושי המערכת שלי היא כזאת.. מעבד:2180@2.0 ghz ראם:2 giga כ.מסך:מובנה של אינטל (950)(זה תומך בויסטה[ הארדיסק:160 גיגה לוח אם של אסוס p5gc\1333 ------------------------------------------ איזה ציון חוייתי אמור להיות לי בערך? האם המחשב ירוץ חלק? תודה
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
הורדתי שני קיבצי dreamscene כ dream.file וכשאני מנסה לעשות לקבצים browse ב desktop background הקבצים לא נראים ,הבנתי שצריך לנסים אותם איפשהו בתיקיה של ה windows/system32 רק אז אני אוכל לראות אותם או מה? כי אם סתם זורקים אותכם ב system32 שמכיל אלפי קבצים לך תמצא אותם אחרי זה... לא צריכה להיות איזו שהי תיקיה מיוחד לזה ב system32?
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
לחבר שלי המחשב מוגן בסיסמא (שאני אפילו לא מבין למה). בכל אופן הוא שכח את הסיסמא מרוב טיפשותו הרבה, ועכשיו הוא לא יכול להכנס דרך המשתמש שלו (זה גם המשתמש היחיד במחשב). יש לו וינדוס XP. יש איזושהי דרך לעבור דרך ההגנה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני צריך המלצה על Windows כרגע יש לי Vista אבל בגלל כמה וירוסים שדפקו לי את המחשב אני צריך לפרמט אותו. בקיצור אני מתלבט בי Vista לבין Win 7. בבקשה תענו לי מהר כי אני כבר רוצה לפרמט אותו. תודה לעוזרים :s05:
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני רוצה להעביר את הארד דיסק שלי למחשב חדש הכולל לוח אם חדש אותה החברה אבל שונה בקיצור כל שאר החומרה חדשה ... אני רוצה להעביר אותו כולל מערכת ההפעלה ..לאיזה בעיות לצפות ,ולהתכונן ,איך לטפל, האם זה בכלל אפשרי? האם צריך להוריד את הדריברים הישנים לפני :s05: אם יש למישהו נסיון בזה אשמח .. להשכיל ...תודה ..
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
סאפ אני משתמש WINAMP וותיק, ושומע MP3 כמובן עכשיו לאחרונה אני נתקל בבעיה ממש מעצבנת, שאני נכנס לתיקיית השירים שלי, במקום הסמל המסורתי של ווינאמפ אני רואה את האייקונים של קובץ לא מזוהה כשאני פותח הכל נורמאלי אבל אני רוצה את האייקונים שלי חזרה ! ניסיתי להתקין מחדש WINAMP דרך אגב .. בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
הלוח אם הוא Epox 8kda3j איך אני מתקין את הדריברים של ה USb2, משום מה לא מצאתי איך להתקין את זה :\ וב WIndows Update זה לא מוצא לי כלום בבקשה עזרה, אני נואש
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
פתחתי את המשתמש כדי שתעזרו לי אני חושב שיש פה אנשיים רציניים... אז ככה.. עשיתי פירמוט למחשב ואחרי שהתקנתי את הדרייבר לכרטיס מסך ולעוד כמה שהגעתי לדרייבר של הקול וכל זה אז זה לא התקין לי אבל הוא גם ביקש בדיוק הפעלה מחדש על התקנה אחרת שעשיתי... בסדר ניסיתי בינתיים להוריד משהו שיעבוד שישמעו קול ולא עבד אז עשיתי הפעלה מחדש. ברגע שחזרתי מההפעלה מחדש יותר אי אפשר להזיז את העכבר והמקלדת לא מגיבה. מה שעוד יותר מפתיע זה שניסיתי לחבר עכבר אופטי רגיל עם חוט וגם כן הוא לא עבד... מה שמוריד את האופציה שהבעיה היא בעכבר והמיקלדת מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
היי חבר'ה, מאתמול ה- Task manager נראה מוזר, אין לו את הסרגל למעלה, הוא חלקי. מישהו יודע למה זה קרה ואיך אפשר לסדר את זה? זה קרה לי גם במחשב הנייד. מצורפת תמונה תודה, מורן [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
האם זה נכון שמיקרוסופט הוציאו שני גירסאות VISTA אחת 32 ואחת 64 והרשיון הוא רק לאחת מהגירסאות ? או שאפשר באותו רשיון לבחור מה להתקין 32 או 64 ? אם לא אז למה לאזזל חילקו את זה לשני רשיונות ? ומה אם אקנה 32 ובעוד שנה ארצה לשדרג ולהתקין 64 ביט ? אז אעלץ לרכוש VISTA 64 ??? והאם ניתן להשיג היום 64 ביט ?
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
X86 או X64? ועכשיו יש לי אקספי, אחרי העדכון שווה לי לעבור לויסטה?[מפרט בצד]
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני עם מערכת vista כאשר אני מנסה להיכנס לTASK אני מקבל הודעה "TASK MANAGER AS BEEN DIABLE BY YOUR ADMINISTRATOR" איך אני מבטל את זה ?
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לחבר שלי הופיע לו היום שחסר לו קובץ בתקיה של הWIN ואמרתי לו להוא צריך לעשות repair לWIN ואז בא השאלה הבלטי נמנעת אך עושים את זה ולא ידעתי מה להגיד לו כי בחיים שלי לא עשיתי את זה... אז משהו יכול להסביר לי אך עושים את זה... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
שהתקנתי את SP3 על המחשב שלי וברגע שהוא ביקש ממני להתקין את הIE7 ביטלתי זמנתי כי הייתי עסוק בהתקנה אחרת עכשיו הוא לא נותן לי להתקין את הIE7 למרות שהסרתי והתקנתי מחשב את הSP3 וגם ניסיתי להוריד את ההתקנה מהאתר של מיקרוסופט והוא נותן לי הודעת שגיאה שהגירסה לא תומכת במערכת שלי מה אפשר לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
http://img186.imageshack.us/my.php?image=raidwg1.jpg כל הפעלה של המערכת הפעלה הוא פותח לי התקנה של ההתקן הזה ואני מנסה להתקין אותו דרך אוטמטי ובדרך של רשימה והוא אומר לי שהוא פגום או לא נמצא אבל הוא מזהה אותו כניראה מה לעזזל הבעיה נסיתי להפעיל דמון טולס לא הצלחתי הוא אומר לי משהו עם בקר סקזי עזרה דחופה!!! וזה יכול להיות מאוד קשור לבעיה שיש לי שקבצים לפעמים נמחקים סתם ככה
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס טלוויזיה LifeView FlyTV Prime 30 עד עתה עבד מצויין בWinXp, מאז שעברתי לWindows 7 יש לי בעיה אני מצליח לקבל ווידאו, אבל לא מצליח לקבל אודיו.. יש לציין שניסיתי ב2 תוכנות גם ChrisTV וגם בDScaler, ואותן ההגדרות מצליחות לעבור בXP אך ב7 לא.. אני לא חושב שהבעיה בדרייברים כי WINDOWS הצליח לאתר לי מיד את הכרטיס טלוויזיה והדגם המדוייק, חוץ מזה שנכנסתי לאתר להוריד דרייבר וקיבלתי תשובה שיש ברשותי את הדרייבר המעודכן.. מישהו יודע אולי מה הבעיה? אולי התוכנות שהשתמשתי לא תומכות בWIN7?
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה גירסא של הווינדוס 7 הכי מומלץ וכדאי, בעיקר למשחקים. שמעתי שיש מספר גרסאות, כמו PRO ו ULTIMATE. רציתי לדעת מה באמת כדאי. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
שלום התקנתי ווינדוס חדש על המחשב ויש לי מספר בעיות: windows xp sp2 בעברית 1-יש אייקונים מיותרים במחשב שלי ליד הכוננים כמו: לוח בקרה מדפסות ופקסים 2-איך אני משנה את השם Adminisrator לשם אחר גם שיופי במנהל המשימות וגם בחלון של ההתחל? 3-בכל פעם שאני עושה ריסטרט או לפעמים באמצע היום פתאום השעון זז שעה אחורה וצריך לכוון מחדש,מה עושים? תודה מראש (וכל תשובה תעזור)
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי נדבק בווירוס הזה ששולח הודעות של Check my Party Pics ואז כתובת של אתר שזה מדביק גם אותך... והוא לא מצליח להסיר את זה. אפשר אולי הסבר איך להסיר את זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
לא יודע למה, אבל לאחרונה כל קובץ אצלי מופיע השם שלו והסיומת שלו. פעם רציתי לשנות שם של קובץ הייתי עושה F2 ומשנה. היום הסיומת של הקובץ זה הסוג של הקובץ וכשאני משנה את השם זה "מאבד" את הסיומת, כלומר את הסוג של הקובץ, ואני אני נשאל אם אני רוצה לשנות את הסוג של הקובץ. פעם: XXX היום: XXX.MP3 חיפשתי ב: כלים-אפשרויות תיקייה ולא מצאתי משהו חריג.
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-