Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
אני מחליף מחשב (מדור קודם) וברצוני להעביר כונן קשיח המכיל חלונות WIN XP PRO SP2 . מה עלי לבצע בכדי שאוכל להעביר חלונות מהמחשב הישן למחשב החדש ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם יש לי לוח חדש של asus p4p800-e אני רוצה להתקין על ההארד דיסק של sreial ata מערכת הפעלה איך אני עושה את זה שהמחשב עולה הוא מזהה אותו ואז שעולה לוינדוס דרך הדיסק הקשיח הרגיל ide אני לא רואה את הדיסק sata בוינדוס למרות שהתקנתי את הדרייבר של הבקר הנחוץ לכך זה דבר אחד דבר שני אני הלכתי לפי הוראות היצרך בכדי להתקין עליו מערכת הפעלה והתקנתי את ה promise על דיסקט 1.44 ושהמחשב עושה boot מה cd הוא מראה לי שיש לי רק ideו לא sata למרות שהוא התקין את הpromise כי צריךללחוץ על f6 ואז מתקין את הדרייבר של הוינדוס ואז צריך לראות בהתקנה את שני הדיסקים אני רואה רק את ה ide איך אני עושה את זה ?? אני לא מצליח בכלל כבר השתגעתי אולי מישהו יכול להסביר לי איך עושים זאת? תודה …
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
טוב, אז אחרי שנשרף לי כרטיס המסך היקר שלי... אני נאלץ לנסות להסתדר עם הג'יפורס 2 שלי... הבעיה היא שלאחר הסרת הדרייברים של ATI וניקויים על ידי Drivers Cleaner 3, אני מתקין את הדרייברים של nvidia (ה- forceware) ואז הווינדוז פשוט קורס אחרי הריסטרט. לא מוכן לעלות אפילו את מסך הלוגין. גם repair לווינדוז לא עזר ואפילו רק החמיר את המצב... למישהו יש הצעה איך אני יכול להציל את המצב? ואם אנחנו בעניין ואני אאלץ לפרמט, איך לעזאזל מגבים את מסד ההודעות של ה-outlook express?
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שמאפשרת להציג את האייקונים בשולחן העבודה בגודל של 48X48 פיקסלים, בעוד שהאייקונים בתיקיות נשארים בגודל של 32X32 פיקסלים? אני עובד עם מערכות הפעלה Windows98/2000.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איך אני מוריד את זה?
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
ogfile of HijackThis v1.99.0 Scan saved at 23:53:25, on 11/02/2005 Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSetMgr.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\SNDSrvc.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccEvtMgr.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Analog Devices\SoundMAX\SMTray.exe C:\WINDOWS\htpatch.exe C:\W…
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחש ההפוסט עובר בסדר אבל בסופו יש שגיאה שאומרת insert system disk and press enter. לא עשיתי עלום למחשב והוא לא עולה לא משנה כמה פעמים ניסיתי וכמה פעמים שיחקתי עם ה-boot sequence? מה אני יכל לעשות כדי לפתור את הבעיה הזו?
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אחרי כמה שעות שהמחשב שלי נשאר דולק... המחשב מתחיל לקרטע.. כלום לא זז טוב, המעבד מתאמץ קבוע !! ורשום בTASK MANAGER שזה ה System Idlle Process .. מה זה?? איך אפשר לעצור את זה או לגרום לזה לא להפריע בצורה כזאת???
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי כמה שעות שהמחשב שלי נשאר דולק... המחשב מתחיל לקרטע.. כלום לא זז טוב, המעבד מתאמץ קבוע !! ורשום בTASK MANAGER שזה ה System Idlle Process .. מה זה?? איך אפשר לעצור את זה או לגרום לזה לא להפריע בצורה כזאת???
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום אחים שלי ! יש לי בעיה גדולה. אז ככה עשיתי פורמט התקנתי את הווינדוס עכשיו אני בא לכבות את הפיירוול אני נכנס לקונטרול פאנל לווינדוס פיירוול ומבטל אותו, אחרי זה אני ניכנס לסיקיורטי סנטר ואני רואה שהפיירוול עדיין דולק באור ירוק יענו עובד אבל הוא מכובה !!! ניסיתי לעשות עוד פעם ועוד פעם ולא עזר עכשיו הוא לא מביא לי להפעיל שום תוכנה כמו אימול או קאזה וכדומה. מישהו יודע מה לעשות ?
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אוקה אחים קטנים הם סבל לאנושות..צריך להוציא חוק נגדם בכל מקרה,אח שלי הקטן שיחק בהגדרות משתמשים של הווינדוס(XP) וביטל את Administrator עכשיו,נשארתי עם משתמש רגיל,שלא יכול להסיר תוכניות,או לפתוח פורטים או לעשות כלום אפילו להחזיר את ה Administrator אני לא יכול להחזיר כי שאני רושם ב RUN control userpasswords2 זה אומר שאין לי גישה ואני צריך להיות אדמין כדי להיכנס ניסיתי לעשות שיחזור מערכת אך גם זאת אפשרות שרק אדמין יכול לעשות שאני עושה החלף משתמש,אני רואה רק את המשתמש הקיים עכשיו יש לי כמה שאלות איך לעזאזל אני מחזיר את המצב לקדמותו ואיך אני מבטל את האדמין,כאילו שיהיה רק משתמש אחד במחשב ותהיה לו גישה מלאה
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מתקין מחשב חדש עם הרדיסק של ווסטרן דיגיטל (wd1200jd) בביוס הוא רושם שהוא לא מזוהה אבל בבוט סיקוונס ובזמן שהמחשב עולה הוא כן מזהה אותו אז נראה לי שהוא כן מזוהה כמו שצריך. בתחילת ההתקנה של אקספי ההתקנה רושמת את ההודעה הזאת "setup did not find hard disk drives on your computer" חיפשתי בפורומים ובאינטרנט בכלל על בעייה כזאת והבנתי שצריך בהתקנה של האקספי ללחוץ f6 ואז להכניס דיסקט עם הדרייברים של הsata, כיוון שלא קיבלתי דיסקט עם דרייברים נכנסתי לאתר של ווסטרן דיגיטל והורדתי דרייברים לדיסקט וניסיתי לעשות את מה שקראתי עליו באינטרנט אבל זה לא עבד זה עדיין נותן לי את אותה הודעה. בלוח אם הוא p4s800d-x לא יודע אם זה משנה משהו או לא, אני מקווה שלמישהו כאן יש רעיון איך מסדרים את זה …
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
מישהו כיצד ניתן לנעול את מערכת ההפעלה Windows XP במהלך עבודה שוטפת? נעילה שלא מנתקת את המשתמש אלא רק נועלת את המערכת.
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-
-
16 bit Windows Subsystem C:\WINDOWS\SYSTEM32\AUTOEXEC.NT. The system file is not suitable for running MS-DOS and Microsoft Windows applications. Choose 'Close' to terminate the application. זאת שגיאת המערכת, ויש לי בעיה בהפעלת ישמויי דוס, אולי מישהו יודע מה עושים? אני אפילו לא מצליח להתקין VC++ והכל בגלל השגיאה המעצבנת הזאתי אני זוכר שפעם פתרתי אותה, אבל לא זוכר איך אולי מישהו מוכר לעזור לי? תודה רבה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
המחשב נכבה בהפסקת חשמל .... , ועכשיו כל פעם שאני פותח דפדפן לא משנה איזה ... לוקח לו כמה שניות להיטען ... ? מה לעשות לפני שבוע וחצי כתבתי את הדיון עזרה הזה ואמרתי אני יפרמט את המחשב ויתקין את כל מה שהתקנתי מקודם לבדוק מה גרם לזה .. , ותנחשו מה ? זה ה tool bar שבא אם האייסקיו 5 .. תראו תמחקו אותו לגמרי .. מהוספה והסרה .... ותראו ההאקספלור יעלה לכם בשניה
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מדבר על הקוד בדיוק לפני שהווינדוס עולה?
-
- 2 תגובות
- 943 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש שעליו אני מתקין WIN XP PRO SP2. אני מתכנן להגדיר שני משתמשים על המחשב - כאשר רק לאחד מהם תיהיה גישה לאינטרנט (רק עליו אני מגדיר את החייגן). במשתמש עם הגישה לרשת אני גם מתקין FIREWALL. רציתי לשאול האם יש צורך להתקים את ה-FIREWALL גם במשתמש השני ללא הגישה לרשת. בתודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
-
אני בטוח שכל אלו שיש להם AMD, או מתכוונים לקנות, או לקבל (כמוני), נכנסו כעת בשל הכותרת. נושא גרסה זו של הווינדוס מסומנת תחת סימן שאילה כעת אצל הרבה אנשים, כולל אני. אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל למסור מידע חדש משמעית על הווינדוס הזה. מתי אפשר לצפות לזה? אתר עם מידע? אני שאלתי כמה אנשים ומישהו שאני מכיר אמר לי כי הגרסה יצא אך ורק לשרתים ולמחשבים ביתיים שרוצים להפוך אותם לשרתים, ולא למחשב הבסיסי. האם זה נכון? תודה מראש, דניאל
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
השרותים נמצאים בלשונית SERVICES תחת MSCONFIG
-
- 9 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום לכולם...רציתי לישאול מה שהוא בקשר לכתובות האי פי בווינדוס...ואלה השאלות.. 1)מה זה כתובת איפי חיצונית ומה זה כתובת אי פי פנימית ולמה כל אחת משמשת.. 2)האם יש דרך שבה אני יוכל להחליף את האי פי שלי בלי לגרום לזנקים?.. זהו אלה השאלות שלי ואני מקווה שתוכלו לענות לי עליהם..תודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה מוזרה באקספלורר, שאני חושב שקשורה לג'אווה.. באתרים מסוימים פשוט אני מקבל script error כזה שכתוב בו premission denied ולמעשה הוא לא נותן לי ללחוץ על דברים מסוימים. לדוגמא באתר emap.co.il כשאתם מקישים כתובת של מקום ובאים ללחוץ חיפוש..אני מקבל error. יש לא מעט אתרים שלא פועלים אצלי ומתחיל להימאס עלי המצב הזה, אם מישהו יודע משהו ויכול לעזור, אני מאוד אשמח! תודה רבה, תומר.
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
טוב אני צריך להתקין את הפקס בוינדוס אקס פי פרו אני מכניס את הדיסק ניכנס להתקנת רכיבי וינדווס אופציונלים בוחר שם את הפקס ואני מנסה להתקין והוא מבקש מימני את הדיסק השני איך זה יכול להיות??? מישהו יכול לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן זה ככה אף פעם אני לא מצליח לסדר את זה ואז אני עושה שיחזור מערכת.. הפעם אני מקווה שתעזרו לי.. בקשה. http://planet.nana.co.il/alonzur/look.JPG זה הקישור לתמונה.. יש פס כזה באמצע לא יודע למה ואני לא מצליח לסדר אותו.. ועכשיו גם הכיתוב של הסמלים לא שקוף.. תודה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3043415,00.html מדובר בעדכוני אבטחה קריטים... תהנה (לכל אלו שלא עושים עדכון אוטומתי)
-
- 7 תגובות
- 933 צפיות
-