Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
אחי קיבל את המחשב אתמול. לפתע, קיבלתי מסך כחול עם הפירוט הבא: חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.0.6001.2.1.0.768.2 מזהה אזור: 1037 מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: d1 BCP1: 000038C1 BCP2: 00000002 BCP3: 00000000 BCP4: 9327F756 OS Version: 6_0_6001 Service Pack: 1_0 Product: 768_1 קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\Mini112708-01.dmp C:\Users\רועי \AppData\Local\Temp\WER-45801-0.sysdata.xml C:\Users\רועי\AppData\Local\Temp\WERFCA6.tmp.version.txt קרא את הצהרת הפרטיות שלנו: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=50163&clcid=0x040d מה זה? האם הרסתי לאחי את המחשב החדש? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
X86 או X64? ועכשיו יש לי אקספי, אחרי העדכון שווה לי לעבור לויסטה?[מפרט בצד]
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה המחשב שלי התחיל לעשות, פתאום ללא שום נגיעה בו RESTART-ים. מהסתכלות בקובץ ה MINIDUMP שנוצר, בסופו יש את השורה: Probably caused by : sfc.SYS ( sfc+23a8 ) מה זה אומר?
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
http://img186.imageshack.us/my.php?image=raidwg1.jpg כל הפעלה של המערכת הפעלה הוא פותח לי התקנה של ההתקן הזה ואני מנסה להתקין אותו דרך אוטמטי ובדרך של רשימה והוא אומר לי שהוא פגום או לא נמצא אבל הוא מזהה אותו כניראה מה לעזזל הבעיה נסיתי להפעיל דמון טולס לא הצלחתי הוא אומר לי משהו עם בקר סקזי עזרה דחופה!!! וזה יכול להיות מאוד קשור לבעיה שיש לי שקבצים לפעמים נמחקים סתם ככה
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
יש לי במחשב 160 ג'יגה עכשיו אני צריך ממכם עזרה כיצד לחלק את הכוננים בצורה הכי נוחה וטובה בשביל ההתקנה... עכשיו יש לי XP וההארד דיסק מחולק ל4 כוננים כשהשארתי לווינדוס עצמו 20 ג'יגה+תוכנות דרך אגב אם יש לי שירים וכל מיני תוכנות שאני צריך אני יכול להשאיר אותם בכונן נפרד ושאני יתקין ת-VISTA הם יפעלו כרגיל?
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני מקווה שזה לא שאלה שכבר נשאלה אלפי פעמיים... אני הולך לשדרג את המחשב בקרוב אבל את הHD אני משאיר רצית לדעת האם יהיה בעיה עם ה-XP (הבנתי שעלולות לצוץ כמה) ואיך אפשר לפתור אותם .. כלומר שהמחשב ימשיך לעבוד אותו דבר, רק על מחשב חדש (מעבד+לוח+זיכרון+כרטיס מסך)
-
- 6 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה קטנה שמידי פעם שאני סוגר את הIE אני מקבל הודעה שגיעה: "THE instruction at 0x7473c97e referenced memory at 0x000002f2.the memory could not be read" עכשיו זה קורה לי הרבה פעמים שאני סוגר את הדפדפן של IE ,בFIREFOX זה לא קורה. זה לא קורה לי באתר ספציפית אלא באופן כללי וזה קורה די הרבה. ביצעתי בדיקה של 3 שעות עם MEMTEST (בדק לי 600%) ולא היה ERROR. אין לי שמץ מה לעשות? וזה קורה אחרי גם אחרי שהתקנתי כמה פעמים מחדש את הWINDOWS XP אחרי פירמוט. למי יש מושג? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז כמו שהכותרת אומרת ה - task manager, regedit, msconfig נפתחים ונסגרים מייד. כאשר אני עולה ב Safe mode אז אין בעיה. ה - NAV2003 לא מצא כלום. ברור שיש תוכנה שגורמת לבעיה, אבל לא מצאתי אותה עדין. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש לי Windows Vista Ultimate x64. פתאום (כנראה אחרי אחד העדכונים האחרונים), יש לי סמל של מגן עם לוגו של Windows על אייקונים של קבצי התקנה, ומשום מה אני לא יכול לערוך ולשמור קבצי טקסט קיימים באמצעות Notepad, וגם לא באמצעות תוכנות עריכת טקסט אחרות. יש לי קבצי טקסט בשורש של מחיצה E שאני מצליח לערוך ולשמור אותם אחרי שהעברתי אותם ל"E:\My Documents". אבל, יש לי עוד קבצים ב"E:\My Downloads" שאני לא יכול לשמור גם אחרי שהעברתי אותם ל"E:\My Documents". בדקתי, והUAC אצלי מכובה. מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
הויסטה חייבת מעבד כפול ליבה? או שהיא יכול לעבוד עם מעבד 2.8 ghz של אינטל ?
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני מתקין שוב XP מתוך השולחן עבודה ואני מקבל הודעת שגיאה אודות תוכנות שלכאורה עובדות ולכן ההתקשנה מסתיימת. מה עלי לעשות? (אני רוצה להתקין שוב את XP כי נמחקו לי קבצים מSYSTEM32). מצ"ב 2 קבצים [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
יש איזה עדכון לווינדוס של דריבריים חדשים נוספים??(אולי הוא יזהה אוטומטית את הדריברים שלי
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ASUS P5B התקנתי את כל הדרייברים והכל היה טוב כשאני בא להתקין את הדרייבר של הכרטיס קול הוא מביא לי הודעת שגיאה.. "the HDA audio bus driver is required and not found" ניסתי גם מההתקנה האוטומטית וגם דרך התיקיות.. בשני המקרים זה לא עבד.. מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה אולי קצת מטומטמת! התקנתי וינדווס חדש XP 2 ואני לא מצליחה להגדיר בסרגל כלי שלמטה שפות, כבר ניסיתי בכל מיני דרכים גם דרך control panel וגם ישירות דרך tool bar ניסיתי לסמן וי על שפות אבל עדייןם לא מופיע. בבקשה תעזרו כי זה קצת מפריע , תודה
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
יש לי וינדוס אקספי . ושאני מכבה תמחשב אז יש לי מסך כזה שכתוב נא לכבות את המחשב ואז אני לוחץ 5 שניות והוא נכבה.. פעם זה היה נכבה לבד בלי לחיצה! למה עכשיו זה כבר לא ככה? לפני שבועיים התקנתי לינוקס והלינוקס סגר את המחשב לבד. בלי לחיצה. מה אני אמור לעשות שזה יסגר לבד? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אהלן, אני משתמש ב-Vista sp1. כל שלוש שעות האינטרנט קופא ואי אפשר לטעון שום דבר חדש, הדבר היחיד שפותר את הבעיה הוא ריסט של המערכת. אני מחובר ברשת עם עוד מחשב עם מע' הפעלה זהה וכשאצלי האינטרנט קופא, שם הכל עובד --> אין בעיה בראוטר. יש אצלי ZoneAlarm מותקן וכבר ניסיתי למחוק אותו אך זה לא עזר. עוד משהו שממש מסבך את החידה הזאת זה שלפעמים אם נניח בחלון מסויים של דפדפן יש איזה אתר פתוח אז את אותו האתר אפשר להעלות מחדש ולגלוש בו אך אם פותחים חלון חדש עדיין אין אינטרנט. בנוסף, פקודת פינג עובדת לכל אתר כאשר האינרטרנט בדפדפן מת..... מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום יש לי משתמש אחד במחשב שעובד על ויסטה אולטימט איך אני נכנס למחשב כאדמניסטרוטר ? במסך הכניסה הוא דורש ססמא למשתמש שלי - שיש רק אחד כזה תודה
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים ברשת הפנימית בבית. אני רוצה להתחבר באמצעות RDC ( Remote Desktop Connection ) ממחשב א למחשב ב. הבעיה היא שצריך לאפשר למחשב ב' לקבל משתמשים. צריך לכנס ל System properties Remote ואז לסמן את allow users to connect remotly to this computer הבעיה היא שאין את האפשרות הזאת..במחשב א' זה מופיע ובמחשב ב' אין את זה... גם מחשב א וגם במחשב ב יש מערכת הפעלה Windows XP sp2 מקווה שהסברתי את עצמי כמו שצריך... יש למישהו רעיון אין לגרום לאפשר הזאת להופיע במחשב ב'? http://img413.imageshack.us/img413/3543/untitledhp2.jpg
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני לא רוצה שהם יהיו על כונן מערכת ההפעלה אלא בכונן ה-DATA שלי... הייתה לי אפשרות לשנות זאת ב-XP אך ב-VISTA אני לא מוצא... אם מישהו יודע שיגיב... אגב- ויסטה היא מערכת ממש טובה (יש לי Ultimate), ממשק מגניב, עובדת במהירות... ואם למישהו יש רשימת תוכנות/דרייברים שעובדים אני אשמח לקבל כי כמובן חלק מהדברים לא ממש עובדים לי... ניסיתי להפעיל משחק שהתקנתי ב-XP והפעלתי אותו מהכונן של ה-XP כאשר לא התקנתי אותו ב-VISTA והוא עבד! איך זה יכול להיות? אפשרי לעבוד ככה? תודה לעוזרים מראש
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
אז ככה : לחצתי בטעות על איזשהם כפתורים(נראה לי) וזה פשוט הפך לי את התצוגה של הווינדוס... הסרגל עלה למעלה והתהפך האיקונים התפכו..בקיצור הכול הפוך.. אז איך אני מחזיר את זה חזרה? אין לי מושג על מה לחצתי...
-
- 8 תגובות
- 662 צפיות
-
-
היי מערכת ההפעלה שלי = WIN 7 ברשותי FIFA 2009 ואני מעוניין להתקין את הפאץ IPL 09 שזה הפאץ לליגה הישראלית. בעבר שהיה לי XP אז הפאץ עבד והכל תקין. כעת, המערכת כלל לא מזהה את קובץ ההתקנה של הפאץ והוא נראה ככה : המערכת כותבת שזה קובץ PHP ולא EXE כאשר שיניתי את הסיומת ל EXE גם לא קרה דבר מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם ניתקלתי בבעיה במחשב שאני ממש מתקשה לפתור אותה המחשב פורמט לפני כמה ימים עם WINXP PRO SP2 הבעיה היא שכמעט כל תוכנה שאני מתקין אחרי כמה ימים משנה את קיצור הדרך לסימן עם רזולוציה יותר נמוכה!ואת קיצור הדרך המקורי אני תמיד מוצא בספריית TEMP וכמו שכולם יודעים ספריית הטמפ נמחקת מידי זמן! וקליק ימני על הקישור מראה לי START IN:ספריית טמפ אילו עוד דברים זניחים כוון שגם קבצים של נורטון שיותר קשה למצוא הוא זורק לטמפ בלי שום ידיעה מוקדמת! מה שיוצר בעיות באתחול וכו! עשיתי סריקה מעודכנת של כל התוכנות הקיימות אני חוזר מעודכנת! נורטון !ספייבוט !וינדוקטור !גיאנט !אדוור וכלום! מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
איפה נמצא העידכון עיברית בויסטה? למישהוא יש קישור או שיגיד לי איך להוריד אותו? תודה שמואל
-
- 9 תגובות
- 662 צפיות
-
-
כשאני מנסה להתקין את ה SERVICE PACK 1 לWIN XP PRO הוא מודיע לי הודעת ארור וסוגר את ההתקנה למה זה?
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
לעיתים קורה שחלון השליטה על עצמת הקול במחשב נראה גדול מידי. בייחוד אם הוספתם לו עוד בקרות עצמת קול שלא היו בו קודם לכן. אם זה המקרה, ניתן להקטין את החלון בקלי קלות: http://hofshi.blogspot.com/2007/09/blog-post_03.html
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-