Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
יש לי את הויטסה פיינל והשאלה שלי איך מתבצעת ההתקנה? זאת אומרת איזה סידי קיי אני צריך להכין לעצמי כי לפי מה שקראתי בקובץ NFO אני צריך את הקוד של ה XP שלי מישהו יכול להסביר לי בקצרה פחות או יותר איך זה ההתקנה שם והכל אני לא רוצה להתקע באמצע בלי שום מערכת הפעלה תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני משתמשת ב וינדוס xp pro. אני מעוניינת לדעת האם עדיף xp, ומדוע... ומהם "הבעיות הרבות" שיש לשניהם שעליהם מתלוננים כולם? :DJsmile:
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
היי. אני מוריד דברים במשך הזמן מסנג'ר וכל מינה תוכנות. הבעיה שכל פעם שאני מדליק את המחשב הכל עולה ביחד. עכשיו אני יודע שאפשר לבטל את כל זה. ושתוכנה תיפתח רק שאני רוצא להשתמש . רק שאני לא יודע איך לעשות זאת. אני ישמח לקבל הסבר. ומערכת ההפעלה שלי בעברית. תודה
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
קניתי Hauppauge PVR-150 והמדיה סנטר לא מפסיק להציק. בהתחלה לא עבד כמו שצריך, דרייברים חדשים סידרו את העיניין. אבל אחרי כמה זמן (יום-יום וחצי) שהוא עובד טוב פתאום הוא מחליט לשבות לי ולא להראות תמונה בכלל (רושם Loss of Signal) או להראות תמונה מקרטעת מאוד. הסרה והתקנה מחדש של הכרטיס טלויזיה מסדרת את הבעיה, שוב, באופן זמני. אני עובד על Vista Home Premium x64. בבקשה שמישהו יגאול אותי מהייסורים האלה, רק רציתי לראות טלויזיה :'(
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי ווינדווז XP ואני מוריד סרטים מיוטורנט. אחרי שהם ירדו לתיקייה מסויימת רציתי להעביר אותם לתיקייה אחרת, בטעות העברתי לתיקייה של ווינדווז בשם "D:\b0554fc2f69ae74d95f47ee0ee3e7914" בכל מקרה אחרי שניסיתי להוציא אותם משמה הם נתקעו. התיקיות שהועברו נראות ריקות ולא ניתנות למחיקה או העברה והקבצי וידאו לא פועלים וגם הם לא ניתנים לשינוי בטענת של קובץ בשימוש. דבר כזה כבר קרה לי במחשב ויש לי תיקייה ריקה תקועה בו כבר כמה חודשים. ברצוני לדעת אם יש לי אפשרות להחזיר אליי את הסרטים האהובים. תודה
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שאני נכנס לדפי אינטרנט מסויימים עולה לי חלון שרשום עליו: "כדי להציג דף זה כראוי עליך להוריד ולהתקין את הרכיבים הבאים java virtual machine" אני חושב שאתם מכירים את זה ואז אתם עושים הורד והכל טוב...אבל אצלי אני עושה הורד ואז עולה לי אתר של מיקרוסופט ורשום לי שם שחסר לי משהו בשביל להתקין (אני חושב) מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
איפה אני מגדיר שהICON על הDESKTOP הכתובית שלו תהיה שקופה כלומר אני יראה את הרקע ולא את הצבע שהWINOWS נותן לי?
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
האם עדיין יש או אמורה להיות ירידה בביצועים בויסטה אחרי התקנת SP1 לעומת XP? יש לי 64 ביט עם 2GB ראם. זה משנה או לא ממש? כדאי לשדרג ל-4GB? או שזה תלוי בכרטיס מסך?
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
המחשב שלי מפעיל את עצמו ליפעמים מחדש. אני חושב שזה הכרטיס מסך. (GEFORCE 4) לא מופיע מסך כחול, אלה הוא מפעיל ריסטארט. וליפעמים זה באמצע דברים חשובים! אנא עיזרו לי,זה כבר נמאס!
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום שאלה: אני מנסה להתקין את ויסטה HOME BASIC מחדש, כדי לנקות את המערכת ולהתחיל מחדש כשההתקנה רצה ומגיעה ל 27% היא נתקעת למעל שעה, ואאז אני חייב לבטל התקנה ולהתחיל מחדש. כשהמחשב עולה מחדש יש לי 2 ברירות:SETUP ROLL BACK או ויסטה. אני בוחר ויסטה ואני מגיע למערכת הפעלה כאילו לא עשיתי כלום. יש לי RAID 10 אולי זה מה שמפריע ואני לא יודע?? יש למישהו רעיון? ואולי עדיף לשדרג לויסטה אחר או לXP PRO?? אשמח לתשובה
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
ברשותי WIN XP HOME עקב שגיאות רבות שקיבלתי בהפעלת רכיבי וינדוס כמו אקספלורר ומדיה פלייר הייתי צריך לבצע התקנה מחדש, במקום למחוק את כל תכולת הדיסק ביצעתי שידרוג (התקנה על התקנה) הבעיה שההתקנה רצה כבר 3 שעות!!! פעם שעברה שפרמטתי לקח בערך 30 - 50 דקות. היא כאילו נתקעת בהתקנת הדרייברים אבל לאחר הרבה זמן היא עוברת להתקנת רשת. אם אני מבצע ריסט או כיבוי מחשב, כשהוינדוס עולה הוא מתחיל שוב את ההתקנה ואין לי אפשרות לבטל אותה. ממה נגרמת הבעיה? איך אפשר לבטל את ההתקנה? יש לציין שעל המחשב יש לי חומר רב. השגיאות החלו לי לאחר שהסרתי את הנוטון אנטי וירוס 2005 שהפריע לרשת שלי, לא היה לי אפשרות לבצע שיחזור מערכת כי זה פגם בזה וגם באפדייט של וינדוס.
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
מה לעשות אני מתעבד!!!
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש לי כרגע XP32 BIT ושקניתי מחשב חדש גם קניתי VISTA 64BIT אבל בגלל המודם שלי אני המשכתי עם הXP עד שאני יקבל מודם חדש בשביל להפעיל אותו הVISTA אבל זה אפשרי להתקין את שתי המערכות על אותו מחשב? ואיזו תוכנה מומלצת בשביל לעשות עוד מחיצות?
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
זה לא Spyware ולא Virus... בדקתי עם 2 תוכנות AV ועוד 4 תוכנות ל-Spyware. אז....WTF :s05: אשמח לעזרה ! ולא הותקן שום דבר, בן רגע זה השתנה. ואין לי System Restore כיוון שביטלתי אותה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
זה המפרט שלי X1600 PRO 512 D 2.8 DDR2 512*2 זה שהמחשב שלי יחזיק את המערכת אני יודע,אבל אני אצליח להריץ איתה את המשחקים שלי? אני לא חיית גרפיקה ולא משחק משחקים יותר כבדים מHEROES5,NFSC,PRO6 ... ויש בהתקנה הרבה גירסאות שאפשר להתקין .(אולטימטיבי,ביתי בסיסי,ביתי מתקדם) איזה מהם מומלץ לי להתקין?
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש לי Windows Vista Ultimate x64. פתאום (כנראה אחרי אחד העדכונים האחרונים), יש לי סמל של מגן עם לוגו של Windows על אייקונים של קבצי התקנה, ומשום מה אני לא יכול לערוך ולשמור קבצי טקסט קיימים באמצעות Notepad, וגם לא באמצעות תוכנות עריכת טקסט אחרות. יש לי קבצי טקסט בשורש של מחיצה E שאני מצליח לערוך ולשמור אותם אחרי שהעברתי אותם ל"E:\My Documents". אבל, יש לי עוד קבצים ב"E:\My Downloads" שאני לא יכול לשמור גם אחרי שהעברתי אותם ל"E:\My Documents". בדקתי, והUAC אצלי מכובה. מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום , יש לי בעיה שאני לא מצליח לדעת מאיפה היא. אין לי מסך כחול , המחשב פשוט מבצע ריסטרט אני לא מצליח ליראות את קבצי מינידאמפ %systemroot%\minidump לא עובד...מstart run פליז הלפ.... :-\ ואני לא נימצא במקום הנכון בבקשה להעביר לתמיכה טכנית , תודה.
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש בעיה שאך שהוא מפעיל את המחשב יש את המסך הטעינה וכשהוא מגיעה לשלב של "ברוך הבא" הוא דופק לו ריסט(לא מוצג אפילו ההודעה) ממה זה יכול להיות ומה אפשר לעשות? תודה מראש עריכה: גם מצב בטוח לא פועל
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
-
שלום, רציתי לדעת עם איזה מערכת הפעלה הכי כדי לי להתקין כדי שהמחשב שלי ירוץ הכי מהר. זה המפרט: ספק כח - Thermaltake Toughpower 650W מעבד - QuadCore Intel Core i7 920, 2833 MHz לוח אם -Gigabyte GA-EX58-UD5 Intel Tylersburg X58, Intel Nehalem זכרון - 3gb ddr3-1333mhz KingStone כרטיס מסך - NVIDIA GeForce GTX 260 (896 MB) כונן קשיח - 500GB WD SATA2 האם כדי לחכות ל WINDOWS 7 .? מישהו יודע מתי הוא יוצא?
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
התקנתי היום XP PRO SP2 (03/07( וMUI (פעמיים) ועדיין יש לי בעיה שחלק מהדברים נשארים באנגלית (לחצן ימיני, אייקונים, חלק מהדברים בלוח הבקרה ועוד), וחלק הופכים לעברית. חיפוש פה בפורום הראה שאני לא הראשון שנתקל בבעיה, אך לא מצאי פתרון. יש מושיע???
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ASUS P5B התקנתי את כל הדרייברים והכל היה טוב כשאני בא להתקין את הדרייבר של הכרטיס קול הוא מביא לי הודעת שגיאה.. "the HDA audio bus driver is required and not found" ניסתי גם מההתקנה האוטומטית וגם דרך התיקיות.. בשני המקרים זה לא עבד.. מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
המחשב עולה וטוען ל Inconsistency על דיסק D ומתחיל לסרוק. זה קורה פעמים רבות לאחרונה. המחשב מכובה בצורה תקינה דרך תפריט הכיבוי. איך אפשר לתקן את הבעיה? הרצתי scan disk עם אופציית תיקון וזה עדיין לא עוזר.
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-