Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה המערכת הפעלה מותקנת על מחיצה D ואין בה הרבה מקום ואין אפשרות לפנות מימנה הרבה מקום במחיצה אחרת יש הרבה מקום אבל שאני משתמש בWINRAR או מנסה ליצרוב למערכת אין מספיק זיכרון איך אני משנה את זה שהמערכת תיקח זיכרון מכונן אחר? (לא רוצה לגעת במחיצות זה לא מחשב שלי)
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ועכשיו התקנתי עליו ווינדוס אקס פי פרו. עכשיו אני מפחד להתחבר לרשת איתו בגלל שאני לא מצליח להוריד את העידכון של ווינדוס, ואני מפחד שיכנסו לי וורמס, וכו'. כשאר אני מנסה להוריד אז הכל הולך כרגיל, אבל כאשר זה מגיע לחלק של ההורדה זה לא זז ואחרי מספר דקות זה מפסיק ומודיע: The following updates failed to be installed successfully: Update for Background Intelligent Transfer Service (BITS) 2.0 and WinHTTP 5.1 (KB842773). אשמח מאוד עם תוכלו לעזור לי. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם איך מחזירים את הסמלים במועדפים כפי שהיו ? לכל אתר והסמל שלו? כולם הפכו ל e הכחול של האקספלורר יש דרך?? תודה
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
אתמול התקנתי VISTA 32BIT ULTIMATEעל המחשב שלי AMD 3800 DUAL CORE DFI NF4 ULTRA D KINGSTON 2G 400MHZ X1800GTO THERMALTAKE 460W המחשב לא ב-OC וכל כמה זמן הוא קורס לי,מסכים כחולים וכד'. יש לי את הדרייברים הכי מעודכנים ללוח ולכרטיס מסך. ה-CCC בזמן איתחול מחשב לא תמיד פועל לאחר ריסט,אני מקבל מידי פעם הודעות שהוא הפסיק לעבוד פתאום,רזולוציה משתנה מידי פעם לאחר ריסט. מה בדיוק הבעיה יכולה להיות ? לאח שלי למשל יש נייד שהוא קנה עם VISTA ואין לו את הבעיות האלו. אני חייב לציין שיש לי עוד מחשב (E6600,P5B DELUXE,2G MEMORY,LIBERTY 620W,X1950XT) ושם היו לי את אותם הבעיות. מה יכולה להיות הסיבה אני כבר מיואש.
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
כל יום קופץ לי החלון הזה של העידכונים ושואל אותי האם ברצוני להתקין את העדכונים שהורדו... אני בוחר ב: Express installation... ואחרי כמה שניות אני מקבל את זה: The followong updates were not installed: Security Update for Outlook Express for Windows XP (KB951066) Cumulative Security Update for Internet Explorer 7 for Windows XP (KB953838) Update for Windows XP (KB952287) Update for Windows XP (KB951072) Windows Malicious Software Removal Tool - August 2008 (KB890830) Security Update for Windows XP (KB950974) Cumulative Security Update for ActiveX Killbits for Windows XP (KB953839) Security Update for Windows XP (KB946648) Security Update for Windows XP (KB952954) זה אפילו לא…
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני רוצה לעדכן את כל הדרייברים במחשב, כ.מסך, קול, כ.רשת, מסך וכאלה אני יודע לעדכן. השאלה אם יש אפשרות לעדכן דברים כמו controller למיניהם, Ports, HD, CD' DVD...
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אהלן חברים. היום נתקלתי בבעיה שלא נתקלתי בה לפני בחומת האש של Windows. שאני לוחץ פעמיים על האייקון של "חומת האש של Windows" בלוח הבקרה מופיעה לי הודעה שאומרת : עקב בעיה לא מזוהה, אין ל-Windows אפשרות להציג את הגדרות חומת האש של Windows. מיש'ו נתקל פעם בבעיה ? יכול לעזור לי ? פשוט אני רוצה לבדוק שם בקשר לפתיחה ידנית של פורטים למיניהם. אני מודה מאוד לעוזרים, ירון אוקיי אז הסתדרתי בסופו של דבר. http://forum.oscr.arizona.edu/showthread.php?t=2284&page=1 תהנו [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
WINDOWS XP כאשר אני מגיע למנהל ההתקנים נפתחת לי החלון אבל הסמניות הראשיות אינם מופיעות הכוונה לסמנית תהליכים, ישומים וכ'ו. מה שנפתח לי זה רק החלון הראשי שמופיע משימה ומצב בלבד. למה זה קרה? ואיך פותרים את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
שלום רב, מחשב של קרוב משפחה שביקש שאפרסם עבורו את השאלה, מכיוון שאינו יכול לגלוש באינטרנט. מופיעה הודעת השגיאה הבאה, שחזור מערכת לא עוזר. יש גישה ל- ICQ בלבד. מה לדעתכם הבעיה? תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום, התקנתי ווינדוס XP SP3 בגירסה שניראית כמו וויסטה, הכל עובד מצויין חוץ מכמה בעיות קטנות בבקשה מי שיודע ויוכל לעזור לי זה יהיה מצויין! ההווינדוס הזה מגיע באנגלית, לאחר ההתקנה נכנסתי ללוח הבקרה - להגדרות שפה, והתקנתי את השפות שביניהם גם עברית, בעקרון יש עברית במחשב, חוץ מכמה תפריטים שמופיעים שם סימני שאלה במקום עברית, בנוסף אם אני צופה בסרט עם קובץ תרגום SRT או SUB אני לא רואה את התרגום(VLC PLAYER) דבר שלא היה לי לפני(באותה גרסה של ווינדוס פשוט פרמטתי את המחשב עם אותה גרסה), איך אני פותר את הבעיה הזו? דבר שני: לאחר הדלקה של המחשב - המסך נכבה לאחר הזמן שקבעתי לו, אבל אם המחשב דלוק הרבה זמן הוא פשוט מפסיק את הפעולה הזו והמסך לא נכבה לדוגמא אחרי רבע שעה אלא ממשיך ל…
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
פתאום הופיעה בעיה מוזרה: כשאני לוחץ לחיצה ימנית במקום "ריק" על שולחן העבודה, סמן העכבר הופך לשעון חול ונתקע כך,למרות שאפשר להזיזו,אך שום לחיצה לא עובדת יותר ואפשר לצאת ממצב זה רק ע"י RESET. בדקתי ב- task manager (נכנסתי בעזרת המקלדת), אין שום תהליך ש"אוכל" CPU, מערכת ב-IDLE סביב 97-99%. זאת לא בעית העכבר (אגב, חיבור PS2) כי לחיצה ימנית על ICON כלשהו או,למשל, בתוך חלון של IE עובדת כרגיל. אנא, עיזרו לי.
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש לי שאלה בקשר לתוכנות שמגיעות עם הווינדוס המקורי , והתהליכים שלו שרואים נגיד שעושים אלט קונטרול דליט. מה מהם הוא מיותר לחלוטין? מה לא צריך ? מה אפשר למחוק? לדוגמא את MSN EXPLORER שלא צריך אותו.. או שתחדשו לי חח? הכי חשוב זה התהליכים שסתם תופסים לי זיכרון במחשב הישן שלי בחדר אחר בבית , שאני רוצה לגרום לו לעבוד בלי הוספת חומרה טיפלה יותר מהר. תודה מראש. ואני לא רוצה חס וחלילה למחוק משהו שצריך אותו , נגיד תהליכים לא שימושיים שסתם יושבים על המחשב , איך שאומרים חובבי המאק והלינוקס "הזבל של ווינדוס"...
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
חדרה לי תוכנה פרזיטית למחשב. התוכנה מציירת מלבן נקודות שחורות צמוד לעכבר. ניסיתי לגלות אותה עם norton 360 ללא הצלחה. התקנתי את התוכנה של adaware וסרקתי איתה, גם ללא הצלחה. ב- safe mode הבעייה לא מופיעה. יש למישהוא רעיון לפיתרון? מישהוא ניתקל בבעייה דומה?
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שאני נכנס לדפי אינטרנט מסויימים עולה לי חלון שרשום עליו: "כדי להציג דף זה כראוי עליך להוריד ולהתקין את הרכיבים הבאים java virtual machine" אני חושב שאתם מכירים את זה ואז אתם עושים הורד והכל טוב...אבל אצלי אני עושה הורד ואז עולה לי אתר של מיקרוסופט ורשום לי שם שחסר לי משהו בשביל להתקין (אני חושב) מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
יש לי שאלה לגבי השפה של מע' ההפעלה. מה הקטע של הגרסה העברית? במה היא שונה מהאנגלית? האם זה רק בתפריטים / קבצי help ? או שיש גם משהו בקשר לתמיכה בשפות וכו' ? אני רוצה מע' הפעלה עם תפריטים והכל באנגלית, אבל כמובן שאני חייב תמיכה בעברית. פעם היו גרסאות באנגלית עם Hebrew enabled או משהו כזה, אבל לא שמעתי על זה ב-XP. אשמח להסברים בנושא. למה אני שואל? אני שוקל לקנות winXP נוסף בשביל מחשב נוסף, אז חשוב לדעת שאני קונה את המוצר הנכון. וגם, בקרוב (חצי שנה?) תצא ה-Vista, אז רציתי לדעם האם לרוץ ולקנות אותה איך שהיא יוצאת, או שצריך לחכות מלא זמן עד לגרסה העברית. שאלה נוספת - בקשר ליישומי office (אופיס) - אם זה לא המקום, אז תגידו לי איפה לשאול למעשה זו בדיוק אותה השאלה... יש לי גרסה אנ…
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע דיסק קשיח בעל 80GB שבו נמצא כל הווינדוס והקבצים ואני מעוניין לקנות דיסק קשיח של 400GB - שאלתי: מה הדרך הכי קלה להעביר את כל הווינדוס זאת אומרת הכל, כלומר Copy של הדיסק הקשיח כדי שההגדרות של ה-Windows ישמרו כולל כל הקבצים הנמצאים על הדיסק הקשיח הישן (80GB)? מה דעתכם על "אשף העברת הקבצים וההגדרות"? האם הוא במיוחד לביצוע פעולות אלו? ומה זה "כבל ניטור" וכמה עולה אחד כזה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו יודע איך אני יכול ליצור התקשרות אוטומטית לאינטרנט עם ההפעלה של ה-WINDOWS ? אין לי ראוטר, והאינטרנט שלי עובד באמצעות חייגן(תשתית של הוט) ניסיתי ליצור shortcut לחייגן וגררתי אותו לתיקיית STARTUP, התוצאה היא שהחייגן עולה אבל עדיין צריך ללחוץ על CONNECT כדי שיתחבר תודה לכל המגיבים
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
לא יודע כבר מה לעשות עזרה בבקשה אני מנסה להתקין פקדים activex אין חלון מקופץ שאומר האם אני מכון להתקין מחקתי את כל אובייקטים וגם לא עזר נכנסתי גם להגדרות אבטחה ולא מצאתי משהו שיגרום לזה אני מדבר לראות סרטים באתרים כמו youtube
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
היי, אז ככה.. אני לא מבין את כל הקטע של הדיסקט בתהליך ההתקנת הווינדוס... יש לי לוח אם Abit IB9 ואמרו לי שכדי שיהיה אפשר להתקין ווינדוס עם הלוח אם שלי אז צריך גם את ה-CD וגם דיסקט מסויים... לא הבנתי מה אמור להיות בידיוק בדיסקט הזה... אז אשמח אם תסבירו לי למה אני לא יכול להתקין ווינדוס רגיל (עם CD בלבד...) ובמקום זה להכניס דיסקט עם איזה קובץ כדי להתקין או לפרמט... אשמח להסבר איך מתקינים מערכת הפעלה עם דיסקט+דיסק... והאם יש איזושהי אפשרות להתקין ווינדוס בלי הדיסקט המעצבן הזה... תודה.
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
גליתי שלרדיו דרום כן יש אתר באינטרנט ואפשר להאזין דרכו לרדיו, כתובות האתר היא : http://www.9697fm.co.il נסיתי להאזין לרדיו ולא הצלחתי, חשוב לציין כי יש לי ווינדוס מדיה פלייאר 9 וכשאני מנסה להאזין לרדיו הוא אומר לי : Windows Media Player cannot play the file. The file either corrupt or the Player does not support the format you are trying to play. מה הוא רוצה לעזעזאל ???
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
שלום, כיום אני מריץ לינוקס על המחשב הראשי שלי. יש עוד מחשב, מתחת למיטה שלא עושה כלום, ובזמן האחרון מתעורר הצורך להישתמש בחלונות לדברים כלשהם. מכיוון שכמערת הפעלה אני מעדיף לינוקס, אבל קיים הצורך לשימוש בחלונות, חשבתי על להתקין על המחשב השני חלונות. האם קיים כלי מסויים אשר מאפשר לגשת למחשב וינדוס, מכל מחשב אחר (לצורך העניין אחד שמריץ לינוקס) אבל לא בצורה של CLI אלה עם ממשק גראפי וכו', יענו כמו מכונה וירטואלית אבל במחשב נפרד. אשמח לקבל תשובות בנושא. תודה.
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני רוצה צבע שחור ומהחלונות אפשר רק צבע ירוק וכסף.... יש דבר כזה ?
-
- 9 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני צריך לעשות Repair Install לXP PRO מערכת ההפעלה לא עולה בשום מצב והמחשב קופא. ניסית את כל הפתרונות האחרים תיקון כל קבצי ההפעלה הBOOT וכו'.. כול בדקות חומרה וגוסט למחשב אחר. האפשרות האחרונה שנותרה לי היא לעשות התקנה דורסת,הבעיה שאני לא רואה את האפשרות הזאת בהתקנה לעומת מחשבים אחרים שבדקתי. קראתי והבנתי שכנראה שזה תלוי בCD עצמו שצריך להיות תואם בדיוק לCD שאיתו התקנתי את המערכת הפעלה,ניסית עם CD וגם ללא הצלחה,האם למישהו יש פתרון איך לגרום לאופציה של הREPAIR לחזור?? תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום. חברי רוצה להביא את המשחקים שיש ב-XP (סולייטר וכל אלה) לווינדוס 98. א.האם זה יעבוד ב-98 ב. אם כן אז איך אני עושה את זה? תודה...
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
שאני רוצה להתקין ויסטה רשום לי שמחיצה D היא גם primary זה יהיה לי בעיה בהמשך? גם C וגם D שלי הם primary לא רציתי לנסות לשנות את D כי יש לי שם מלא חומר אם אני יצטרך בכל מקרה לשנות את זה יש דרך לעשות את זה דרך הווינדוס? (התקנתי את הויסטה ובנתיים היא עובדת אחלה)
-
- 6 תגובות
- 693 צפיות
-