עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by yakir8,

שלום לחבר שלי הופיע לו היום שחסר לו קובץ בתקיה של הWIN ואמרתי לו להוא צריך לעשות repair לWIN ואז בא השאלה הבלטי נמנעת אך עושים את זה ולא ידעתי מה להגיד לו כי בחיים שלי לא עשיתי את זה... אז משהו יכול להסביר לי אך עושים את זה... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  2. Started by viper_sb,

שהתקנתי את SP3 על המחשב שלי וברגע שהוא ביקש ממני להתקין את הIE7 ביטלתי זמנתי כי הייתי עסוק בהתקנה אחרת עכשיו הוא לא נותן לי להתקין את הIE7 למרות שהסרתי והתקנתי מחשב את הSP3 וגם ניסיתי להוריד את ההתקנה מהאתר של מיקרוסופט והוא נותן לי הודעת שגיאה שהגירסה לא תומכת במערכת שלי מה אפשר לעשות ?

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  3. Started by SmartMan,

16 bit Windows Subsystem C:\WINDOWS\SYSTEM32\AUTOEXEC.NT. The system file is not suitable for running MS-DOS and Microsoft Windows applications. Choose 'Close' to terminate the application. זאת שגיאת המערכת, ויש לי בעיה בהפעלת ישמויי דוס, אולי מישהו יודע מה עושים? אני אפילו לא מצליח להתקין VC++ והכל בגלל השגיאה המעצבנת הזאתי אני זוכר שפעם פתרתי אותה, אבל לא זוכר איך אולי מישהו מוכר לעזור לי? תודה רבה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  4. Started by Blade_Xv,

אני משתמש בווינדוז איכס פי פרו כבר שנים ולפני חודש אני לא יודע מה קרה אבל כל פעם שאני מנסה לפתוח אותו או להפעיל קובץ מתאים לנ"ל הוא מעלה מסך התקנה\סיום התקנה ללא כל סיבה מספקת בדקתי מחקתי והתקנתי מחדש\הורדתי קודאקים מעודכנים אפילו התקנתי מ.ה.מחדש ושום דבר הבעייה קיימת ושרירה מה עושים?

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  5. Started by EAD,

היי אני מחפש אתר שאוכל להוריד ממנו את כל העדכונים שיצאו עד כה לVISTA. כלומר אני רוצה לעשות לי דיסק התקנה (חוקי, יש לי VISTA חוקי), שכבר יכיל בעזרת SLIPSTREAM את כל העדכונים שיצאו מאז SP1. על מנת לעשות את זה, אני צריך להוריד בנפרד מן הWINDOWS UPDATE, את כל התיקונים והשיפורים והתוספות שיצאו לחלונות מאז SP1 מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  6. יש לי במחשב 160 ג'יגה עכשיו אני צריך ממכם עזרה כיצד לחלק את הכוננים בצורה הכי נוחה וטובה בשביל ההתקנה... עכשיו יש לי XP וההארד דיסק מחולק ל4 כוננים כשהשארתי לווינדוס עצמו 20 ג'יגה+תוכנות דרך אגב אם יש לי שירים וכל מיני תוכנות שאני צריך אני יכול להשאיר אותם בכונן נפרד ושאני יתקין ת-VISTA הם יפעלו כרגיל?

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  7. שלום לכולם חבר שלי נדבק בווירוס הזה ששולח הודעות של Check my Party Pics ואז כתובת של אתר שזה מדביק גם אותך... והוא לא מצליח להסיר את זה. אפשר אולי הסבר איך להסיר את זה? תודה

8. יש לי כרגע XP32 BIT ושקניתי מחשב חדש גם קניתי VISTA 64BIT אבל בגלל המודם שלי אני המשכתי עם הXP עד שאני יקבל מודם חדש בשביל להפעיל אותו הVISTA אבל זה אפשרי להתקין את שתי המערכות על אותו מחשב? ואיזו תוכנה מומלצת בשביל לעשות עוד מחיצות?

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  9. שלום, לפני כמה ימים ראיתי שיש לנו בבית רמקולים של מערכת,אז לקחתי אותם וחיברת למחשב... הרמקולים מצויינים ועובדים טוב אך הבעיה ששהסמל משורת המשימות ירד ואני לא מצליח להחזיר אותו,נכנסתי ל-control panel וניסיתי להחזיר אותו אך ללא הצלחה... כאשר ניסיתי להחזיר אותו הוא מבקש את הדיסק של סרביספאק 2 ואין לי אותו,מישהו יודע אם אפשר להוריד אותו בחינם? ום כן אז תוכלו להגיד לי מאיפה? תודה רבה רבה וחג שבועות שמח (לפחות לכם)... חח..

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  10. שאני רוצה להתקין ויסטה רשום לי שמחיצה D היא גם primary זה יהיה לי בעיה בהמשך? גם C וגם D שלי הם primary לא רציתי לנסות לשנות את D כי יש לי שם מלא חומר אם אני יצטרך בכל מקרה לשנות את זה יש דרך לעשות את זה דרך הווינדוס? (התקנתי את הויסטה ובנתיים היא עובדת אחלה)

11. שלום לכולם, אז כמו שהכותרת אומרת ה - task manager, regedit, msconfig נפתחים ונסגרים מייד. כאשר אני עולה ב Safe mode אז אין בעיה. ה - NAV2003 לא מצא כלום. ברור שיש תוכנה שגורמת לבעיה, אבל לא מצאתי אותה עדין. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  12. יש לי ויסטה בכונן C 40 GB יש לי בפנים 20 GB בשימוש ורשום לי שנשאר לי עוד 10 פנויים איך זה יכול להיות בדקתי קבציים נסתרים זה עדיין 20 GB היה לי לפני XP לאן ה10 GB יכלו להעלם?

13. Started by A.M,

טוב ככה יש לי בעיה מוזרה במחשב אני מסתיר דברים במחשב ועכשיו שאני מנסה לראות איפה הם זה לא מראה לי כיאלו אני נכנס לתיקיה לוחץ על כלים ולא מופיע לי אפשרויות תיקיה אני לא יודע מה לעשות תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  14. שלום לכולם. אצל השכן שלי יש בעיה : כשהוא נכנס לinternet explorer החלון שנפתח לו מתמזער וכשהוא מנסה ללחוץ על המיזעור החלון נעלם לו לאנשהו. בחיים שלי לא נפגשתי עם דברים מהסוג הזה... למישהו יש רעיון מה הבעיה? תודה מראש .

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  15. אני רוצה לפרמט את המחשב אבל לא רוצה לחכות שעות עד ששוב כל העידכונים ירדו. איך אני יכול לגבות את העידכונים?

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  16. Started by אמיר יצחקי,

שלום,כל פעם שאני מפעיל ת'מחשב אז יש את החלון WELCOME וצריך ללחוץ על השם משתמש ורק אז נפתח לי הוינדוס,אז איך אני יכול שוינדוס ישר ייפתח בלי שום אישור כזה? תודה

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  17. יש לי מחשב ישן שכיום יש לו קונפיגורצייה כזו: 2 כוננים קשיחים IDE 1 כונן קשיח SATA 2 צורבים IDE WINDOWS מותקן על אחד מכונני ה IDE שהאות של הכונן של הWINDOWS היא F. (שהוא דיסק 0 מחיצה 0) יש לי דיסק IDE שאני רוצה להוסיף, ומכיוון שאין לי מסילת IDE פנוייה, הורדתי את הצורב שהיה MASTER ושמתי במקומו את הדיסק הקשיח מג'ומפר כמסטר. בביוס הכל נראה תקין, אבל WINDOWS לא עולה. הפעלתי RECOVERY CONSOLE והרצתי את פקודת MAP וראיתי שכל הכוננים שינו את האותית שלהם. כונן F שעליו WINDOWS נהיה כונן C וכו' (הדיסק ה"חדש" הוא מכיל שתי מחיצות ושתיהן קיבלו אותיות) (החזרתי את הצורב במקום הדיסק והכל הסתדר) *** איך אני מוסיף דיסק ושומר על האותיות של הכוננים כך שWINDOWS יעלה? תודה

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  18. Started by david_dab,

התקנתי וינדוס XP עם הדרייברים שקיבלתי עם המחשב ביצעתי עידכון ובמנהל ההתקנים מסומן לי שההתקן שלא זוהה הוא: Video COntroller VGA Compatabile עכשיו אני לא יכול לשחק במשחקים וכ'ו אני מנסה לחפש את הדרייבר ואני לא מוצא אבל ראיתי שזה קרה לעוד כמה אנשים בבקשה תעזרו תודה מראש לכלום

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  19. Started by Ronen Mars,

שלום לכולם.. הייתי רוצה לדעת האם יש משהו שתמליצו עליו לנטבוק של Dell Mini10v לפי מה שאני יודע יש גרסאות מוקטנות שהורידו בהן רכיבים לא דרושים. או שלדעתכם עדיף להתקין את הגרסה המלאה ?

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  20. האם עדיף מבחינת ביצועים לסים את ה-Page File באותו מקום ש-Vista מותקנת או עדיף לשים אותו ב partition נפרד ?

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  21. Started by VL,

אני צריך את הפקודה לעשות תיקון קבצים דרך הדוס...שכחתי אותה אבל אני זוכר שזה משו ככה "scannow" ויש לזה עוד המשך... תודה למי שיעזור...

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  22. Started by avihy.a,

מיקרוסופט הסירו את ההורדות למערכת ההפעלה אבל עדיין מספקים סיריאלים. למישהו יש הורדה חיצונית לגרסא האחרונה של ה- 7? 32 ביט. תודה!

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  23. אם אני לוחץ על לינקים אז הכל פסדר, אבל לכתוב כתובות אי אפשר, זה לא מגיב ל GO ולאנטר. כאילו סתם כתבתי כתובת ואני מחכה למשיח. איך אני מתקן את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  24. Started by elena_ash,

שלום, יש לי שאלה אולי קצת מטומטמת! התקנתי וינדווס חדש XP 2 ואני לא מצליחה להגדיר בסרגל כלי שלמטה שפות, כבר ניסיתי בכל מיני דרכים גם דרך control panel וגם ישירות דרך tool bar ניסיתי לסמן וי על שפות אבל עדייןם לא מופיע. בבקשה תעזרו כי זה קצת מפריע , תודה

• 1 תגובה
    • 677 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.