Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
טוב, אני מניח שהבעיה הזו נחרשה כבר עשרות פעמים אבל לצערי אני נתקל בה בצורה עיקשת במיוחד במחשב אחד וחשבתי שאולי תוכלו לעזור. הסריקה מתבצעת כמובן במצב בטוח כאשר שומר המסך מנוטרל ובחלון המשימות מופיע רק EXPLORER כתהליך פועל. אפילו פעלתי לפי הדף של MS בנידון: http://support.microsoft.com/kb/q222469/ ללא תועלת. מישהו יכול לנדב תובנה בנושא? תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
הויסטה חייבת מעבד כפול ליבה? או שהיא יכול לעבוד עם מעבד 2.8 ghz של אינטל ?
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לבצע התקנת ווינדוס אקס פי מחדש על ווינדוס שמותקן לי כבר על המחשב. אני די בטוח שזה אפשרי.. רק רציתי לדעת, שאם אני עושה זאת, יש לי אפשרות לבצע פורמט לאחד הכוננים שיצרתי לי? נניח אצלי במחשב יצרתי 2 כוננים, C ו-D. אני לא רוצה לפרמט את D אלא רק את C. זה אפשרי לבצע את הפירמוט במהלך ההתקנה נכון? תודה מראש לעונים..
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני רוצה לצרוב דיסק שעושה boot שמדליקים תמחשב.. איך צורבים כזה דיסק? תודה מראש..
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
כל פעם שמדליקים את המחשב יש את הנתונים של המחשב ובחלון הזה בצד יש ציון שהוינדוס נותן למחשב. 1.מה המשמעות של הציון הזה? 2.מה הציון הכי גבוה שיש? 3.מה הציון שלכם? תודה.
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
החלטתי לרכוש Vista 64Bit מקורי. בשוק מוצעת למכירה גרסת Retail וגרסת OEM. גרסת OEM עולה 50% פחות. קראתי ברשת שגרסת OEM מגיעה רק עם CD ומספר סידורי. בנוסף אם אשדרג לוח אם אצטרך לרכוש עותק חדש של Vista. יש עוד חסרונות לגרסת OEM שאני לא יודע עליהם או שזה בעצם הכל?
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לחבר שלי הופיע לו היום שחסר לו קובץ בתקיה של הWIN ואמרתי לו להוא צריך לעשות repair לWIN ואז בא השאלה הבלטי נמנעת אך עושים את זה ולא ידעתי מה להגיד לו כי בחיים שלי לא עשיתי את זה... אז משהו יכול להסביר לי אך עושים את זה... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
מה ההבדל העיקרי בין גרסאת הprofessional לבין הhome? מה ההבדל בין משתמש שהוא אדמין לבין משתמש רגיל? תודה (:
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
לפני מספר ימים התחילה בעית אתחול מעצבנת מאד בויסטה. יום בהיר אחד אני מדליק את המחשב, מחכה... כלום לא קורה. מוזר. המערכת מתחילה לעלות וכאילו מפסיקה ממש לקראת סיום ה-BOOT. (מסך שחור). אני נכנס ל-Safe mode המערכת עולה בלי בעיה. אני לא משנה דבר. אני פשוט עושה Reset, והמערכת עולה מהר כאילו כלום לא קרה. אני מכבה את המחשב, מדליק מחדש ואותו סיפור. עוד הפעם Safe mode ואז המחשב עולה. מה נסגר? מישהו נתקל בתופעה דומה? לא התקנתי שום דבר חדש.
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני מדבר על האייקונים שלמטה משמאל ליד כפתור התחל. נגיד שמתי את FIREFOX כאייקון שתמיד יהיה שם (pinned), מה שאני רוצה לעשות זה לשנות את האייקון. איך אני יכול לעשות את זה?
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני מפעיל את המחשב,והוא מגיע למסך של בחירת הפרופילים{מעולם המחשב לא הגיע למסך הזה,כיוון שהיה לי רק פרופיל אחד. היום התקנתי קספרסקי וזה כנראה שיגע את המערכת},בכל אופן הוא נותן לי לבחור את הפרופיל שלי,וכשאני לוחץ עליו פשוט לא קורה כלום. הוא רק כותב שהוא "שומר את ההגדרות",וחוזר לאותו מצב. ניסיתי להיכנס דרך מצב בטוח,וזה לא הועיל! הגיע לאותו מצב.... בבקשה בבקשה בבקשה מה עושים??? :< נ.ב. אין לי את הדיסק של הוינדוס אצלי!
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
לא יודע למה אבל אח שלי הקטן קנה שני משחקים: Lord of the conquest ו - star wars the complete sega עכשיו משהו ממש מוזר קורה יש לי מחשב : E6750 2.66 GHz , 2 GB RAM, Geforce 8800 GTS מה שקורה זה שחוץ מהמשחק הראשון השר הטבעות הזה שום משחק לא עובד - לא הלגו של מלחמת הכוכבים, לא GTA4 שזה עותק מקורי וגם משחקים אחרים שעובדים במחשבים של אנשים אחרים שבדקתי פשוט אני לא מבין המשחקים לא עובדים והווינדואוז תקין לגמרי. כלומר "לא עובדים" הכוונה שה Task manger לא מזהה איזשהם תהליכים של הפעלת המשחקים (שוב! חוץ ממשחק אחד ויחיד שמצליח לעבוד לי...מממ מוזר) השאלה מה עושים....יכול להיות שהראם שלי לא מספיק טוב או שזה בעייה עם וינדואוז 7?
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם.. הייתי רוצה לדעת האם יש משהו שתמליצו עליו לנטבוק של Dell Mini10v לפי מה שאני יודע יש גרסאות מוקטנות שהורידו בהן רכיבים לא דרושים. או שלדעתכם עדיף להתקין את הגרסה המלאה ?
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
היי אני לא יודע אם זה הכי קשור לפה אבל אני אנסה... אני רוצה להתקין לחבר שלי XP התקנה חדשה ושאני מעלה אותו מהדיסק הוא טוען את כל קבצי ההתקנה ואז שאני נותן לו ENTER הוא אומר שלא נמצאו הארד דיסקים וצריך שיהיה הארד דיסק וזה נותן לי רק אפשרות של יציאה אבל אחרי זה אם אני ממשיך נגיד להעלות את המחשב רגיל אז הכל בסדר זה הארד דיסק של סמסונג SATA יחיד ויש עוד סידירום במחשב שהוא IDE אין ג"אמפרים לא על ההארד דיסק ולא על הסידירום מה אני צריך לעשות כדי שהתקנה של ווינדווז תזהה הכל רגיל ואני אתן לו להמשיך....!?? אני חושב אולי אחרי התהליך זה מעלה משהו שקשור ללוח אם שמעלה את ההארד דיסק לא בטוח .....או שזה בטוח משהו ב BIOS אבל מה זה יכול להיות!?! תודה רבה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
ובכן, רכשתי לוח אם חדש, GA-MA69GM-S2H שחובר במעבדה והוצמד למעבד הקודם AMD X2, לדיסק הקודם, לכונן ה-CD הקודם ולכרטיס המסך החיצוני (GEFORCE 7100) הישן והטוב. חילקתי את הדיסק עם פרטישן מג'יק, ויצרתי דיסק התקנה אשר מוטמע בו הדרייבר להרד דיסק שלי וכן עשיתי כמה תוספות כך שההתקנה תהיה ללא התערבות, באמצעות NLITE. אולם עכשיו, כשאני מנסה להתקין, במהלך ההתקנה הוא מעלה לי לא מעט פעמים את הודעת השגיאה האומרת setup cannot copy the file, ובכל פעם מופיע שם קובץ אחר. יש רעיונות מה הבעיה, ויותר מזה, מה הפיתרון האפשרי?
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
מותקן אצלי במחשב מודם/פקס(אלה שהיינו מתחברים איתם פעם לאינטרנט) המשמש למשלוח פקסים. אני משתמש בתוכנה המובנית ב-XP היוצרת מדפסת-פקס אליה אני "מדפיס" את המסמך אותו ברצוני לשלוח. כאשר אני רוצה לשתף אותה ברשת כמו מדפסת אמיתית, באפשרות של sharing במקום המסך הרגיל, מופיעה הודעה Sharing is not supported for this type of printer. בחיפוש בגוגל ראיתי שלהרבה אנשים זה המצב ולא מצאתי פיתרון פשוט כלשהו(פרט לשימוש בתוכנות יקרות צד שלישי שלא ברור איפה מוכרים אותן). למישהו יש פיתרון לעניין?
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
אפשר להתקין דיסק של ווינדוס ויסטה מקורי על כמה מחשבים??? אם אני אקח ויסטה מקורי מחבר ויתקין על המחשב שלי זה יעבוד?
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
בסיום עידכון [64 ביט,הום פרימיום] מופיעה שגיעה 80070246 מצאתי את זה בקושי רב באתר מיקרוסופט : http://support.microsoft.com/kb/942968#top למישהו יש המלצה מה לעשות?לא נראה לי תקין בכלל....
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
יש אצלי קיצור דרך של תוכנה מסויימת אשר עבד מצויין. לפתע כאשר לוחצים עליו הוא מנסה להתחיל להתקין את התוכנה. אולם התוכנה קיימת ועובדת מצויין. (ואם אני מייצר קיצור דרך חדש לקובץ ההפעלה התוכנה עובדת מצויין) קיצור הדרך מופיע בצורה כזו שכפתורי ה Change icon ו Find Target אפורים. האם מישהו מכיר את התופעה ויודע פתרון לכך. תודה
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם, היה לי XP מותקן על כונן C. ונכנס לי איזשהו טרוין או משהו בסגנון למחשב והחלטתי להתקין עותק נוסף של XP הפעם על כונן D. אחרי שסיימתי את ההתקנה של XP על D, גיביתי את המידע הנחוץ שהיה לי בכונן C ורציתי לפרמט את C כדי לגמור עם הסיפור הזה. אך הבעיה שאני לא מצליח לפרמט. מחקתי ידנית קבצים מהכונן C אך אני עדיין רואה שיש 7 GB תפוס. ממה שהבנתי זה שאני לא יכול לפרמט בגלל ש C הוא primary partition ו D הוא logical drive. האם כל מה שאני צריך זה למצוא איזו תוכנה שבעזרתה אני אוכל להסיר את ההגדרה של PRIMARY מכונן C ואז אוכל לפרמט את הכונן C? :s05: תודה לכולם מראש!
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
אני מעוניין להתקין XP במקום VISTA כיוון שהמחשב אינו מצליח לפתוח תכנות (סאונד) מסוימות שכן נפתחו במחשב הקודם. האם יש בעיה להתקים את ה XP על גבי ה VISTA או שיש לפרמט מחדש את המערכת?
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
אהלן, אני משתמש ב-Vista sp1. כל שלוש שעות האינטרנט קופא ואי אפשר לטעון שום דבר חדש, הדבר היחיד שפותר את הבעיה הוא ריסט של המערכת. אני מחובר ברשת עם עוד מחשב עם מע' הפעלה זהה וכשאצלי האינטרנט קופא, שם הכל עובד --> אין בעיה בראוטר. יש אצלי ZoneAlarm מותקן וכבר ניסיתי למחוק אותו אך זה לא עזר. עוד משהו שממש מסבך את החידה הזאת זה שלפעמים אם נניח בחלון מסויים של דפדפן יש איזה אתר פתוח אז את אותו האתר אפשר להעלות מחדש ולגלוש בו אך אם פותחים חלון חדש עדיין אין אינטרנט. בנוסף, פקודת פינג עובדת לכל אתר כאשר האינרטרנט בדפדפן מת..... מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
הכוונה היא האם יש גירסה מסויימת של WIN שאפשר להתקין על כמה מחשבים?? ( הWIN מקורי!!) יכול להיות שWIN בגירסת הOEM יכולה להיות מותקנת בכמה מחשבים בו זמנית..?? ואם לא האם ידוע לכם על גירסה שניתן להתקין בו זמנית במ'ס מחשבים??
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
בעיה ראשונה מותקנים לי על המחשב שני דפדפנים אקספלורר ופייר פוקס שאני יורד ועולה בגלגלת או כותב באינטרנט אם נתקעים לשנייה ואז חוזרים לעצמם למישהו זה קרה או למישהו יש רעיון מה לעשות בנידון? ובעיה שנייה אחרי חצי שעה שאני לא נוגע במחשב הוא נכנס לפעולת שינה ואז שאני מעיר אותו הוא קם עם האינטרנט מנותק אני יודע לסדר שלא יהיה מצב שינה אבל אני רוצה ללכת ישר לבעיה ולבטל את הניתוק חיפשתי בהגדרות לא מצאתי משהו תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני יוכל להתקין את העידכון SP2 לויסטה מבלי שיש לי SP1 ?
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-