Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
איך מורידים את המסנג'ר הזה?עשיתי לו UNINSTALL אבל הוא חוזר ועשיתי לו ב MSCONFIG וכל פעם הוא חוזר אולי אפשר בSERVICES? מישהו אולי יודע?
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
לאחרונה הצורה שבה נספר המידע שנשלח ומתקבל הפכה מ-bytes ל-packets. אני רוצה לשנות את זה חזרה ל-bytes. האם מישהו יודע איך? הנה התמונה:
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
מדובר על ווינדוס 7. כשאני מנתק את העכבר הלאחוטי אז הוא כן עובר לשומר מסך כשצריך, אבל כשאני מחבר אותו אז הוא פשוט לא עובר לשומר מסך! תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
במחשב של סבא שלי יש בעיה,המחשב מבקש לתת לו מקום לגבות בו כל מני נתונים. אני מחפש איך אפשר לכבות את זה לגמרי ולבטל את זה,כי זה מפוצץ לו את הדרייב D בשטויות שהוא אפילו לא משתמש בהן. אצלי במחשב למשל הגיבוי לא קיים ולא נתקלתי מעולם בבעיה הזאת. אם אני לא עושה גיבוי במחשב של סבא שלי,זה מראה למטה ליד השעון התראה שצריך לעשות את זה וזה מציק. בקיצור,איך לעזאזל אני נפטר מהגיבוי הזה ומבטל אותו? תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
על מחשב השני בבית שלי (XP) הפסיקו לעבוד קיצורים שקשורים לalt +ctrl (לדוג' ctrl+alt+del, ctrl+c,....) ניסיתי להתקין מחדש את המקלדת וזה לא עזר מקלדת ג'נרית לגמרי על מחשב אחרי היא בסדר אין לי מושג מה עוד לעשות אם למישהו יש רעיון או פתרון אני אשמח לשמוע ולנסות תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הווינדוס אומר שהוא נתקל בבעיה עם WUAUCLT ועם MICROSOFT WINDOWS וכשאני לוחץ אל תשלח זה חוזר בשתיהם ואם אני מתחיל להשתמש כרגיל במחשב זה עושה ריסט. יש לי WINDOWS XP PRO SP2 בבקשה תעזרו לי.....
-
- 29 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
כותרת... אני חושב ש-98 ...? התקנתי XP SP2 על המחשב שלי ההארד דיסק רץ , אבל על ה-P3 הוא נתקע בשניה שהוא אמור לטעון את ה- XP.... בעע.. בקיצור, לעבור ל-98 ? או שאתם חושבים שאפשר לקמבן משהו ?
-
- 8 תגובות
- 935 צפיות
-
-
היי לכולם! הזמנתי מחשב חדש ויש לי התלבטות בנוגע לסוג מערכת ההפעלה שאני מתכוון להתקין לו. נכון לעכשיו לא הזמנתי איתו כל מערכת הפעלה ותכננתי להתקין לו Windows XP SP2. (לפי מה שהבנתי, שקונים מחשב בלי מערכת הפעלה, מה שעושים זה בעצם כמו שמפרמטים: מגדירים את כונן הדיסקים ככונן הראשי ואז פשוט מתקינים את ה-windows כאילו המחשב פורמט - תקנו אותי אם אני טועה כי זה חשוב ). אבל בגלל שאני מתכנן לקחת 4GB של זיכרון, וכמובן מערכת 32 ביט לא תצליח לנצל את כל הזיכרון, תהיתי אם לקנות Vista 64 bit. האם כדאי להתקין בהתחלה את ה-XP SP2 ורק עוד איזה חצי שנה לקנות מערכת של Vista 64 bit? יש שינוי במחירים? ואם במידה ואני הולך על Vista כבר עכשיו, האם ה-Home Premium היא גרסא טובה, או שבאמת עדיף ל…
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, נדפק לי ווינדוס XP במחשב ישן ואני רוצה לפרמט אותו, אבל אני צריך לגבות את הקבצים ואין לי מושג איך כי הוא בכלל לא עולה (ה-BIOS עולה אבל אז פשוט מסך שחור). מישהו יכול לעזור לי ולהמליץ לי על תוכנה שיכולה לגבות את הקבצים לדיסק חיצוני? (יש לי דיסק של WD עם 500 ג'יגה).
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כשאני מכבה את ה- windows הכל כרגיל אבל לוקח לו איזה5 דקות להיכבות מישהו יודע למה זה קורה???
-
שלום לכם, לפני מספר חודשים רכשתי לפטופ עם ויסטה (הום פרימיום ס"פ 1, מעבד 2X2 גה"צ). הבעיה היא כזו, כאשר אני צופה בסרטים (שיושבים על ההארדיסק), לא משנה באיזה אפליקציה (מדיה פלייאר, ווינאמפ, MV2PLAYER...), אם אני בטעות מזיז את הלפטופ, אז הסרט מתחיל לג'עג'ע, כלומר התמונה קופאת, הסאונד נשאר, ולאחר כמה שניות התמונה שוב זזה, שוב קופאת וכו'. בהתחלה חשבתי שאולי זה קשור לבולמי זעזועים של ההארדיסק או משהו כזה, ופשוט חייתי עם הבעיה. ועכשיו התקנתי לינוקס אובונטו (במקביל) והפלא ופלא, הסרטים רצים חזק, על אף טלטול המחשב הנייד. כלומר שזוהי לא בעיית הארדיסק אלא בעיית אפליקציה כלשהי (להבנתי). למישהו יש רעיונות לטיפול בבעיה?
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
זה התקיה.. C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Temp אז שמעו מה הסיבבה בזמן האחרון יש לי שם די הרבה וירוסים אז אני שואל אם אני יכול להעיף את כל הקבצים שיש שם.. או שזה מסוכן ואם אני מוחק את הקבצים שיש שם מה יגרם? כי שמתי לב שיש שם קבצים שהיתקנתי ועוד כמה.. אז מה עושים?? תודה אחים שלי !!!
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
מידי פעם ככה כל מכה זמן אני שם לה פתאום שהמחשב שלי איטי משהו (Q9450,4 ג'יגה זיכרון,לוח X48 שך DFI) אז אני בודק ורואה שלמעלה מ-3 ג'יגה זיכרון שלי תפוסים למרות שמה שפועל זה המנהל הורדות של הפיירפוקס. עשיתי צילומי מסך של מה שאני רואה:
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה ההבדל בין גודל לגודל בדיסק? (כשנכנסים לפרטים של קובץ מסויים) ובדקתי כמה שוקל כל מה שיש לי במחיצה c והיה 33 גיגה בשימוש וכשאני לוחץ מקש ימני על הכונן רשום לי שיש לי 1.6 גיגה פנוי למרות שיש לי 37 גיגה סה"כ לאן נעלמו עוד 2 גיגה?
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר שהXP שלי הפסיק לפעול בצורה מסתורית [המחשב נתקע ואז לא עלה שוב] אז התקנתי ויסטה כי לא היה בא לי שוב XP... רציתי לדעת מאיפה אני יכול להוריד את שני העדכוני אבטחה האלה לויסטה. ורציתי גם לדעת מתי יוצא הSP1. תודה עריכה: תודה על התשובה, יש לי עוד שאלה בקשר למדיה סנטר יש לי כרטיס טלוויזיה מדגם ASUS [לא הצלחתי למצוא את הדגם המדויק אפילו דרך everst] ואני לא מצליח להגדיר אותו במדיה סנטר... כל פעם שאני עושה הגדר כרטיס דרך המדיה סנטר אז הוא אומר לי שהוא לא מזהה כרטיס. התקנתי את הדריבר וגם את התוכנה הרגילה שלו וגם היא לא עובדת. מה אפשר לעשות? תודה
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני משתמש בווינדוס XP PRO. הבעיה מופיעה הן כאשר אני נכנס ללוח הבקרה ומנסה ללחוץ על כל אחד מהאייקונים, וכן כאשר אני נמצא בלוח העבודה, ומנסה לפתוח את המאפיינים. לשון הודעת השגיאה הינו: אין אפשרות למצוא את הקובץ .c:\windows\rundll32.exe'(או אחד ממרכיביו).ודא שהנתיב ושם הקובץ נכונים ושכל הספריות הדרושות זמינות. ניסיתי בדרכים שונות לאתר את הקובץ, ולהסיר אותו בכל מיני דרכים הידועות לי, אך ללא הצלחה. אם אני מבין נכון חטפתי וירוס שגרם לקריסת מערכת ההפעלה שלי, השאלה שלי האם אפשר להציל אותה ולא לפרמט ולהתקין מחדש. בתודה מראש,
-
- 6 תגובות
- 784 צפיות
-
-
הורדתי בשעה טובה ומוצלחת לינוקס דיסק ראשון היה 640 מגה בערך, וניצרב מעולה דיסק שני הוא קצת יותר מסובך, הוא 668 מגה ואני מיתלבט אם לחכות ליום ראשון כדאי לקנות דיסק 700 ולצרוב עליו או לצרוב באובר בורן על דיסק 650 מה אתם אומרים? הצורב הוא LG CED-8081B
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי ארדיסק שמפוצל ל-c ו-d וגם ב- c יש ווינדוס אבל גם ב-d יש ווינדוס אבל הווינדוס שיש ב-d מחקתי אבל למרות הכל שאני מפעיל את המחשב הוא אומר לי תבחר אחד מבין ה-2 יענו יש לי 2 ווינדוסים אבל יש אחד טוב ואחד שמחוק זה שמחקתי מ-d איך אני עושה שבהתחלה לא יעלו לי 2 יענו שירוץ לי ישר הווינדוס שיש בכונן c תודה לכל העוזרים אלי פאק בטעות פתחתי את התרד באובר קלוק וקירור מנהלים להעביר בבקשה וסליחה
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
יש לי xp וזאת מערכת הפעלה מצויינת לדעתי אבל יש לי בעיה אחת ואני מקווה שמישהו יפתור לי אותה! יש לי צורב מסוג yamaha 16-10-40 , ועד שהחלפתי ל- xp ( עבדתי עם ה- me) והצורב שלי עבד מצויין ! משום מה-התוכנה שאיתה עבדתי cd creator 4 ממש לא עובדת באקס-פי וכשהורדתי גירסה של-5 גם זה לא עבד, ניסיתי הכל כולל את התאימות מערכת הזה- זה לא עובד ואגב, גם ה- nero לא עובד לי אם למישהו יש פיתרון נא לענות לי בבקשה!!! תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כל מה שנמחק מהסל מחזור זה לצמיתות? או שאפשר לשחזר את הקבצים?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום לאחרונה שמתי סיסמה למשתמש שלי באקס פי אבל רציתי לדעת איך גורמים למצב כאשר משתמש אחר לוחץ על כיבוי המחשב (כאשר הוא מחוץ לשולחן העבודה שלי) והוא מבשק סיסמא. זה אפשרי? או שיש תוכנה צד שלישי ?
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
ככה יש לי אי מייל בmsn עכשיו אי מייל hotmail.com לא co.il ויש לי בעיות רצניות של שפה אני לא יודע מה זה ואני גם לא מצליח להיכנס לכלום עכשיו ניכנסתי לקידוד כמובן שיניתי לכל הסוגים כלום לא עובד וזה ממש מעצבן הנה תמונה....
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
-
אני כרגע עובד עם XP PRO כדאי לעבור לויסטה עכשיו< או שיש עוד באגים שצריך לתקן וחוץ מזה איזה תוכנות עובדות על הויסטה ואיזה לא? ואלה שלא אמורות לעבוד בעתיד או שיחליפו אותן תוכנות אחרות?
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-