עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by avi1231231900,

כאשר אני רוצה לעבור למצב שינה המחשב עושה כאילו הוא עובר למצב שינה אך הוא פתאום פועל וכשאני פותח את המחשב לבדוק מה קרה אני מקרה הודעת שגיאה במסך שחור "windows recovery falied" ונותן לי מספר אפשרויות SAFEMODE start windows normaly וככו' אם אני לוחץ להפעיל את הWINDOWS אז המחשב עולה וכאשר אני רוצה לעשות מצב שינה הוא עושה לי RESTART כאשר אני רוצה לכבות את המחשב הוא עושה לי RESTART . אני לא יודע ממה בעיה זו יכולה להיות בהנחה שהמחשב חדש,תודה לעונים. אני צריך לכבות את המחשב מהכפתור בשביל שזה יפתר.

2. אמא שלי קנה מחשב נייד DELL 6400 עכשיו על המשחב אין כלום. כאני מתקין עליו XP, אני צריך לעשות משהו לפני, להתקין BIOS, דרייברים... דברים מיוחד? שוב... האם יש הבדל בהתקנה WIN על מחשב חדש, מאשר מחשב שהיה מותקן עליו WIN בעבר? ד"א האם המעבד T2130 DOU CORE מספיק לויסטה?(2G זיכרון)

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  3. Started by דודי הסטלן,

לפני פירוט הבעיה, אני רוצה רק להגיד שאם הנושא הזה לא מתאים לפורום הספיציפי הזה, אז אני מתנצל, לא מצאתי יותר מתאים מזה. אוקיי, ועכשיו לבעייה: הבעייה היא שקבעתי לי דף בית מסויים, וכשאני פותח את האקספלורר, הוא לא מעדכן אוטומטית את הדפים של האתר, הוא פשוט נותן לי את הדף הקודם שהוא הציג לי בביקור הקודם שלי באתר, ואני חייב לעשות refresh כדי לקבל את הדף העדכני. איך אני יכול לעשות שאני ייכנס לדף הבית והדפדפן ישר יעדכן לי את הדף אוטומטית. הערה קטנה : הבעיה הזאת כל פעם חוזרת על עצמה, פעם כן ופעם לא ואני פשוט לא זוכר איך סידרתי את זה בפעם הקודמת, אז אם מישהו יכול לתת לי לזה פיתרון סופי, אז בבקשה. תודה מראש!!!

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  4. Started by u_o,

http://img186.imageshack.us/my.php?image=raidwg1.jpg כל הפעלה של המערכת הפעלה הוא פותח לי התקנה של ההתקן הזה ואני מנסה להתקין אותו דרך אוטמטי ובדרך של רשימה והוא אומר לי שהוא פגום או לא נמצא אבל הוא מזהה אותו כניראה מה לעזזל הבעיה נסיתי להפעיל דמון טולס לא הצלחתי הוא אומר לי משהו עם בקר סקזי עזרה דחופה!!! וזה יכול להיות מאוד קשור לבעיה שיש לי שקבצים לפעמים נמחקים סתם ככה

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  5. שלום לכולם יש לי XP HOME והגדרתי USERS (משתמשים) שונים אני רוצה: 1) שרק SUPERUSER יוכל להתקין להוריד תוכנות 2) שיהייה הגנה של נתונים ממשתמש אחד למשניהוא (בעיקר מחיקה, זה משפחה ולכן קריאה זה בסדר) לעזרתכם אודה מאד, יהודה

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  6. Started by נדב2588,

שלום יש לי מודם ale 130 של adsl וכשאני גולש או סתם מוריד אני מכבה את המחשב ואז הוא כותב לי " שומר הגדרות " ונתקע ולא מתכבה מה לעשות תעזרו לי בבקשה תודה!!!

7. Started by OpenCan,

שאני מעלה את ווינדוס אני מקבל את השגיאה המצורפת. מה אני צריך לעשות כדי לתקן את זה? מערכת Windows XP SP2. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  8. אני לפני כמות הורדות מסיבית. אני צריך לשנות את המיקום של התקיה הזמנית, נגיד לתקיה בD:/ ושתמיד זה יוריד לשם. ולא יבצע את ההעתקה מהתקיה הזמנית לתקיה שבחרתי, כי אני עובד עם כונן IDE וזה לוקח לי על כל 700MB שלוקח 8 דקות עוד 5 דקות. תודה, אריאל

9. הכנתי קובץ תשובות להתקנה אוטומטית , עכשיו אני אמור לשם את הקובץ , בתקיית I386 או פשוט לצרוב אותו עם הווינדוס בתקייה הראשית .. ?

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  10. Started by IG,

שלום לכולם. אני לא מצליח למצוא איפה להגדיר את הטביעות אצבעות שלי בוינדוס 7 בלפטופ... מסיבה כלשהי הותקן אצלי וינדוס בעברית אז אשמח להוראות בעברית (מצאתי משהו הם הוראות באנגלית ולא מצאתי את ההגדרות הנכונות... תרגום...) תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  11. שלום לכולם, ברשותי מערכת הפעלה WINDOWS XP PRO בעברית. האם יש דרך להפוך את ה WINDOWS XP PRO מעברית לאנגלית. האם ישנו תוכנה או קובץ מסוים שאפשר להוריד מהאינטרנט שמבצע פעולה זו. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בעניין הזה.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Ac1D,

טוב, אז החלטתי שכשאני מקבל את המסך LCD החדש שלי[בע"ה, 1/7], אני מתקין Vista. מפרט: Intel P4 2800MHZ MSI 865PE Neo-2 Platinum-Edition 512x2 DDR 400MHz ATi Radeon X800GTO 256MB&BIT GDDR3 והמסך החדש שלי יהיה כנראה 22", רחב. אז ככה. אני חשבתי להתקין VistaUltimate..[אמ.. 32 ביט כמובן], אבל האם באמת צריך את זה? ה-Home פרימיום לא יספיק?, אני לא דואג בקשר להרצה, הם שניהם רצים יפה על הקופסא שלי. ^^ והאם יש תמיכה לשתי המשחקים האלה ב-Vista: Guild Wars. CS: Source. תודה מראש, יונתן.

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  13. ועוד שאלה, מישהו יודע איפה יושב הREG במחשב עצמו? באיזה צורה הוא ממומש בHD?

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  14. Started by LinkTree,

שלום, יש לי רשת ביתית - ובמחשב אחד יש לי כונן E - שיש בו מוסיקה שאני רוצה לשתף לשאר המחשבים. ביצעתי SHARE ואני רואה את הכונן במחשב השני - אבל לא יכול לנגן קבצים - לא להעתיק או לגשת לכלום בתוך הכונן עזרה PLEASE

15. היי התחדשתי בכונן SSD חדש אשר הוגדר אצלי ככונן C, והתקנתי עליו את הווינדוס כאשר הווינדוס נשאר גם על כונן D (כונן C הקודם). בכדי לפנות את כונן D פירמטתי את הווינדוס שם, ועכשיו יש לי הודעת שגיאה בתחילת המחשב "boormgr is missing" ולא רק שהווינדוס לא עולה מכונן C גם בביוס הוא לא מזהה את הדיסקים הקשיחים. הפעלתי את ההתקנה של הווינדוס ושם הוא מזהה את הדיסקים הקשיחים, וניתן להתקין מחדש, אך אני מנסה להימנע מזה. יש פתרון כלשהו לשחזור ה- bootmgr או מה שצריך?

16. Started by buuhaa,

היי. עקב בעיות החלפתי את ההארדיסק המשני D (יש לי עדיין את הראשי C ). על החדש היתה מערכת הפעלה ומחקתי אותה ממנו ידנית (כולל קבצים נסתרים). הכל עובד תקין אבל כשאני מנסה לפרמט את המחיצה הזו דרך "המחשב שלי" אני מקבלת הודעה שאי אפשר. למה ? הרי ה XP שלי בכלל ב C והמחיצה הנפרדת הזו ריקה . אשמח לעצה. תודה.

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  17. מי יכול לעזור לי ניסיתי לתקן את המדיה פלייר ,ומה שעשיתי נכנסתי להוספה או הסרת תוכנה ובצד ימין יש הוספה/הסרה של רכיביwindose סימנתי את מדיה פלייר בווי והמשך המדיה פלייר לא הוסרה.....אבל נגרמו נזקים אחרים האינטרנט אקספלור נעלם משולחן העבודה.....השאלה שלי אם זה הנזק היחידי שנגרם או שיש עוד? ואיך ניתן לתקן את הבעיה ..... (הצלחתי לתקן את המדייה פלייר ע"י הוספת מקודדים ) בברכת תודה דודי

18. Started by nadavov,

שלום יש לי בעיה שמתי למחשב שלי סיסמא לפתיחת המחשב ואני לא זוכר אותה בגלל שמיזמן לא נגעתי בו איך אני יכול לסגר את הסיסמא?? ניסיתי להישתמש ב SAFE MODE אבל זה לא עזר הוא ביקש סיסמא בכול מיקרא לפרמט אני לא יכול גם כי אני צריך את החומר שעל המחשב אם יש איזה שיטה לסדר את זה אז בבקשה תעזרו לי תודה

19. מדוע בעליית וינדוס תהליך explorer לא נטען מיידית, ובמקומו(?) נפתחים 2 תיקיות "סייר" וינדוס?

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  20. Started by ביז'ו המוס,

הכל טוב ויפה. אני שם את הדיסק של XP PRO וזה מגיע לי למסך הכחול הזה של ההתקנה ואני לוחץ על R שזה יעשה לי repair. ואז זה עולה לי למין מסך דוס שחור כזה והוא רוצה שאני יבחר "איזה windows לתקן" אז אני בוחר את היחידי שאני יכול ואז הוא מבקש סיסמה של הAdministrator. אז אני שם אותה ואז הוא מביא אותי לדבר כזה שאני יכול לרשום מה שבא לי. מה לעזאזל אני רושם כדי שהוא יתחיל לעשות repair לwindows ומה עוד אני צריך לעשות?

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  21. Started by D.A.Y.C,

יש לי מחשב ושכחתי תסיסמא שלו זה ווינדוס 7 ניסיתי להסתכל בכל האתרים אך שום אתר לו פאר לי את הבעיה ואני מומחה למחשבים. ואת כל המחשבים הצלחתי לפרוץ את הסיסמא אבל לזה לו זה דחוף

• 1 תגובה
    • 3k צפיות
  22. יש לי שני מחשבים.. אחד עם אקס פי.. השני עם ווינדוס 2000 פרו באקס פי יש אפשרות ללחוץ עכבר ימני, מאפיינים, לשונית של נגישות.. או משהו כזה.. ואז לסמן V שיפעל על מערכת הפעלה כלשהי בווינדוס 2000 אני לא מוצא את האפשרות הזאת.. אולי מישהו יכול לעזור לי.. מה שאני רוצה בעצם זה לגרום לקובץ לעבוד כאילו תחת ווינדוס NT בווינדוס 2000.. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  23. Started by Dan4,

יש לי וינדוס XP הקול עבד בסדר גמור עד שאתמול ניסיתי לשים את האוזניות במקום הרמקולים ופתאום הקול נעלם.. עשיתי ריסטרת והתקנתי את הדרייברים של הכרטיס קול המובנה שיש לי על האסוס A8NE שלי אבל זה לא עזר... יש לכם פיתרונות? אני יכול לשמוע צלילי מערכת כמו למשל כשהוינוס עולה אבל אני לא יכול לשמוע בסרטים או בסקייפ או בכך תוכנה אחרת

24. Started by qwerty1987,

מותקן אצלי במחשב מודם/פקס(אלה שהיינו מתחברים איתם פעם לאינטרנט) המשמש למשלוח פקסים. אני משתמש בתוכנה המובנית ב-XP היוצרת מדפסת-פקס אליה אני "מדפיס" את המסמך אותו ברצוני לשלוח. כאשר אני רוצה לשתף אותה ברשת כמו מדפסת אמיתית, באפשרות של sharing במקום המסך הרגיל, מופיעה הודעה Sharing is not supported for this type of printer. בחיפוש בגוגל ראיתי שלהרבה אנשים זה המצב ולא מצאתי פיתרון פשוט כלשהו(פרט לשימוש בתוכנות יקרות צד שלישי שלא ברור איפה מוכרים אותן). למישהו יש פיתרון לעניין?

25. איך אפשר להתקשר לטלפון דרך המחשב עם אינטרנט מהיר של כבלים יש לי XP ונישיתי ב Phone Dialer ולא הצלחתי מה אני עושה?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.